Bírom a páromat, néha olyan jó fej.. altatom a gyereket bennt a szobában, ő kinnt tévézik a nappaliban és persze jó hangosan szól a TV, kijövök lehalkítom, erre jól lecsesz, hogy ő így akkor nem fogja hallani és akkor inkább kapcsoljuk ki és háp-háp-háp....na erre mit látok 5 perc múlva, vagyis inkább mit hallok..?... hát úgy horkol a jóember a TV előtt, hogy "túlordítja" a bömbölő filmet, most így jobb..
, ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ettől falra tudok mászni......
Vezso!
Nálunk is bejönnek ezek a felhúzható, zenés, műsoros, jópofa játékok, észrevettem, hogy elég muzikális a gyerek, mostanában Halász Judit a sláger, de mindenevő zenei téren....
volt kitől örökölnie...
apukám is zenész, én is 8 évig hegedültem, 4 évig zongoráztam, szóval nem lepne meg ha előkapná pár év múlva az ajtó mögül a gitárt..
Én ott követtem el a hibát, hogy olyan zenélő házacskát vettem neki ami műanyag és nagyon nehéz darab, szóval mondhatni életveszélyes, mert ha avval egy csapkodás alkalmával fejbevágja magát, hát inkább bele sem gondolok mi lenne....plüss állatkát kellett volna vennem....de hát mit tudtam én még ezt nagypocakkal.....
Connie!
De ügyi Ákos, hogy már így mozgolódik, lehet legközelebb mire odanézel már a folyosóra fog kitolatni...nagyon édi lehet...
Hüpi!
Sztem is nagyobb ilyenkor az ijedtség mint a baj...mindenképpen varrj a lábához is olyan rögzítőt, nem tudom miért nem tettek bele gyárilag, sport kocsi? vagy fekvő? bocsi lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet...de ha varrsz bele ilyet biztonságosabb lesz....
A ma esti fürdésnél fordult először hasra a vízben a kis pufóka fókánk, tetszett neki, de meg is lepődött, jól le is fejelte a habokat, teszek fel egy képet a mutatványról....nem semmi fejszerkezete van...
kingu