Új privát üzeneted érkezett!

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Vizimanó,
Én már majdnem írtam, de mennem kellett fürdetni.KépSzóval a házigazda szemszögéből valami ilyesmi történt:
3/4 1: De jó, Ákos szopizott, és még van 15 percem összekészülni. Ekkor csengetnek és megérkezik Angéla és Jimbone. Negyedóra beszélgetés, pohárkipakolással egybekötve.
1-fél 2: sorban érkeznek a mamák és a babák, én ugrálok az ajtó és Ákos között, aki rájött, hogy tud ülni, így lefektetni nem lehet, mindig kell keresni valakit, aki megtámasztja.
fél2-2: zsibongás
2-3: Ákos álomba szopizza magát, megérkezik Réka a pelusokkal. Pelusok fel, goyrsan fényképezés, amíg Ákos alszik.
3-5: zsibongás, fél öt fele megindul az elvándorlás.
5-negyed 6: Ákos és Rozi románcához asszisztálok
negyed 6: mindenki elment

Egyébként a babák nagyon aranyosak, azt bírtam a legjobban, hogy ha hozzáértek a másikhoz, rögtön elkapták és próbálták a szájukba gyömöszölni.

KépKép
connie

De jó látni ezt a sok gyönyörű babát és boldog mamát. Bizonyára jól éreztétek magatokat! A gyerkőcök biztosan. Látom, már kibontakozó szerelmek is szövődtek.Kép

Dalmi
dalmi

Connie,
köszi.Kép

Kép

Kép
vizimano

Na, dícsérjetek meg, 19 képet tetem fel egyedül. Bocsi, ha sok a kép, de Ti akartátok Kép
Vezso
vezso

Vezso!
Látom a képek csak özönlenek, tippelgetem az anyukákat, talán Kingut sikerült beazonosítanom Boti miatt a többieken még gondolkozom. Rozi a kis habos rucijában teljesen megvan, őt már nagyon felismerem.

Kingu!
Mi csak akkor szoktunk bemenni a Kossuthiba ha van valami dolgunk, (pl. ma is voltunk bent, mert a suliba kellett igazolványképet csináltatnom) Viszont ha megbeszéljük talizhatunk a jövő héten, mi olyan hét óra fele szoktunk fürdeni és előtte még teszünk egy nagy sétát. Mi Erzsébet kertes részében lakunk és itt is van egy anyuka Benihez közel idős kis pasijával és vele szoktunk este még babakocsizni, vagy ha Apája korán ér haza akkor vele. Ja a babakocsi témához hozzászólva nekünk is baromi nehéz a kocsink akinek Bergonja van az tudja. De az alacsonypadlózatú buszokra tök könnyen fel lehet szállni és pl. Csepelre is át lehet menni. Mi szoktunk. A kengurúval akkor szoktunk ha tudom, hogy olyan sokat nem sétálunk és babakocsival nem tudjuk megközelíteni. Eddig a gipsz nagyon akadályozott ebben, de most sokat hurcibálom, persze reggel alíg birok felkelni,a hátam miatt. Mert a nyolc kilóját eléggé megérzni a hátikám.
Ja köszönjük a lányom nevében a szülinapi köszöntést.

Connie!
Akkor irom a Manóim születésijét. Patrícia: 1993. 09.08. Benedek: 2005.05.18
Patri
patri

Connie!
Ja Patrícia Szűz, Beni meg Bika, de gondolom ez nem okozott volna gondot neked, csak a pontosítás miatt.
Köszi Patri
patri

Vezso,
Ezennel dícséretben részesítelek.Kép Nagyon jók a képek. Nem is vettem észre tegnap, hogy Ákos és Rozi már a ruhatépésig fajultak.Kép

KépKép
connie

Kép
Rozi és a zenélő bohóc.
A képen látszik a házilag gyártott ágytakaró is.
Ezt a képet ma csináltam, Ro csini ruhában van megint.
Több képet ma nem teszek fel Kép
Mindjárt elolvasom, mit írtatok, eddig csak a képeket raktam fel, mit egy gép. Kép
Vezso
vezso

Patri,
Születés órája, perce is kellene, anélkül nem tudom megnézni.

KépKép
connie

Sziasztok!

Mivel nem írtam a képek mellé, egy kis magyarázat:
1. Ákos és Rozi
2.Villes (Virág) és az alvó Vince (Virágnak szupi frizurája van és nagyon csini is)
3. Pviki és Dóri a taliró indulnak éppen (Viki gyönyörű lány, a férjem szerint is)
4. Cica29 (Kingu) és a kisangyal Boti (mert olyan, mint egy puttó egy festményről)
5. Dóri (Pviki kislánya) és Panni, vajon mit sugdolóznak?
6. Ákos és Rozi
7. Liló portré, Lirian kislánya, Lirian nagyon jó fej!
8. Ákos elmélázik az ujjával a szájában folyt köv
Vezso
vezso

Jégvirág,
Grétinek Szűz az aszcendense, neked Nyilas (amennyiben Szabadka ugyanaz az időzóna, mint Mo., de gondolom igenKép).

KépKép
connie

Sziasztok!
Mi ugye nem voltunk talizni, és mi is csak irigykedünk ezekre a képekre. Nem voltam pár napig, de addig is olvastalak, és nézegettelek benneteket.
A tali biztosan szuper lehetett, mint írtátok is.
Azért én is felrakok egy képet az Ádámról. A macijával, amit az első névnapjára kapta ma. Akkora a maci mint ő.
Kép

Na szép, hogy itt senkinek sem jutott az eszébe, hogy Ádám nap van!Kép Elvagyunk szomorodva.KépKépKép
Vagy lehet, hogy nem illünk bele a csapatba?

Vezso

Nagyon, de nagyon ügyi vagy, hogy sikerült felrakni a képeket!Kép
hüpi

9. Bernát (Dorka kisfia) és Rozi, Bernát gyönyörű kék szemű kisfiú, Dorkával én sem tudtam sokat beszélgetni, de majd bepótoljuk legközelebb Kép
10. 3-as csopikép, balról jobbra: Kingu és Boti, Jimbone és Áron és Kata Pannival, az étkezőben állnak, itt állt halomban a sok nasi, sütik stb
11. Ruz és Bendi, Ruz annyira aranyos lány! Gondolkodása nagyon közel áll az enyémhez.
12. Kingu és az alvó Boti, Kingut azóta szívembe fogadtam, amióta egyszer éjjel lelkitámaszom volt itt a neten,
13. Angéla, Valér és Rozi,
Angéla olyan szép, senki nem mondja meg róla, hogy nemrég szült, Valér meg hihetetlen kis pasi, épp hogy nem jár, mászik, mozog, fantasztikus és helyes kis arca van
14. Dóri és Panni, mindkét kislány nagyon érdeklődő, mozgékony és leellenőrizték egymás haját, fülét stb, több kép is készült róluk, szép nagylányok lesznek, fekete szemppillákkal
A többi képen fel lehet már ismerni ki kicsoda. Remélem be tudjátok azonosítani melyik képhez melyik íromány van. Kép
Még több kép van, csinálunk honlapot és oda felteszem mindet. De ez nem ma este lesz Kép Vagy még holnap párat felrakok, Zsanáról is van Kép csak már elfáradtam ebben a képfelrakásban...
Még mindig nem tudtam visszaolvasni...Kép
Vezso
vezso

Hüpi! Kép
Nekem eszembe jutott, és az is hogy tegnap Adri névnap volt!

Boldog Névnapot kicsi Ádám!!! KépKépKépKépKép Légy egészséges és boldog KépKép

Berkiadri, vAdri és a többi Adri! Boldog Névnapot!! Sok boldog percet kívánok a csemetéitekkel! KépKépKép
Vezso
vezso

Lányok!
A férjem, aki most épp horkol Kép, azt üzeni, hogy egyszer az ő szállodájában (nem az övé , csak ott dolgozik) is lehet tali, ingyen. Egy terem a miénk lenne, mit gondoltok? csak időpont kellene, mert akkor befoglalja, ill megmondja, hogy van-e szabad terem. Mert ott sok konferencia is van, szóval tudni kellene majd mikor lesz. Igazából az lenne szupi, ha fix időpont lenne majd a rendszeres talikhoz, mert így azok a topikos mamik és babik is tudnak tervezni, akik messzebb laknak KépKépKépKép
Vezso
vezso

Köszi Vezso!
Elkullogtam aludni!
Boldog névnapot az Adrienneknek!Kép
hüpi

Nagyon sok kép van a taliról, olyan jó nézegetni őket, annyira helyesek a babák és jók a képek.

Kicsit késve reagálok a dolgokra, de a kendő témához még néhány szót. Én nagyon sokat használom, mert vezetni nem tudok, viszont babakopcsival nem merek nekivágni a városnak. SOkat bkv-ztunk kendőben, és még soha nem sírt Dóri. Ez nagyon jó hely neki, hiszen közel van mamához, biztonságban érzi magát. Szerintem is érdemes kipróbálni előtte, bírja-e a gyerkőc, és ha igen, lehet menni vele mindenhova. Augusztusban három hétig a Balatonon voltunk, rengeteget kirándultunk, és akkor is inkább kendőbe raktam, mint kocsiba. Még hegyet is másztunk. Egyébként a kendő titka, hogy sikerüljön jól magadra rakni és beleültetni a babát. Ha ez nem sikerül, akkor nagyon kényelmetlen tud lenni, és megfájdul a hátad, de ha minden ok, akkor meg sem érzed a gyerek súlyát, annyira jól eloszlik. Vezso képén látszik, hogyan szoktam megkötni. A lényeg, hogy minél szélesebben legyen a válladon. Egyébként ennél a keresztkötésnél úgy is bele lehet ültetni a babát, hogy neked háttal legyen, és ő tud nézelődni.

Connie
Ákos csendes rezignáltsággal figyelte Dóri nyomulását. Nagyon jó volt a jóga.
Talikkal kapcsolatban azt hiszem, nekem inkább a hét eleje jó (hé, k, sze). 10-től jól hangzik (mi ugyanis elég későn kelők vagyunk).

Vezso
Köszi a dicséretet.
pviki

Vezso!

Nagyon, nagyon ügyi vagy, látod megy ez a kép felrakás, jól belejöttél..Kép Nagyon helyes, tök cukik a képek, jól sikerültek.......
Olyan zenélő bohócunk nekünk is van, de soha nem volt lehetősége bemutatni mit tud, mert senki nem volt rá kíváncsi..Kép Még én kaptam valamikor és elpakoltam a szekrény aljára szegény bohócot, aztán jól ottmaradt, na de lehet Botit érdekelni fogja így új lehetőség nyílik bohóc úrnak az újrakezdésre..Kép
Nagyon édes ebben a ruhácskában is Rozi, szebbnél szebbek ezek a habos babos fodros rucik ..Kép

Vizimanó!
Ez pedig a vendég szemszögéből törpént:

13:00 Indulás a talira Erzsébetről...(mert amióta megvan a gyermek, azóta 1szer nem voltunk pontosak..)
13:30 körül: meglepő módon elsőre megtaláltam Conniékat, igaz szupi térképet kaptam tőle előtte neten, szóval így nem volt nehéz, már a parkolásnál összefutottam 2 nagyon barátságos kismamával, így már előre láttam, jó hangulat lesz ott fennt a 4-ediken
13:35 Boti elkezd csuklani (mikor máskor..Kép..kis teát adtam neki a kocsiban, kb. 38fok volt odabennt, gyerek homloka már erősen gyöngyözik...)
13:45 körül föl is érünk Conniékhoz, őt már fényképről megismertem, de sztem ő is engem a gyerkőcről..Kép
Innentől kezdve pörögtek az események: sok sok sok tündéri kisbaba, ahová léptünk csak pöttömök voltak, mint valami kis manó városban, egymást felfedezték, simogatták, nézték a picurok, volt sok nasi, süti, üdítő, és persze sok kedves, barátságos anyuka, akikkel jót lehetett dumcsizni...
Mi kb. du. 4-ig élveztük ezt a szupi társaságot és a házigazda vendégszeretetét utána eljöttünk, páran még maradtak. Összefoglalva: NAGYON JÓ VOLT. Tényleg sajnálom akik nem tudtak eljönni pl. távolság miatt vagy egyéb más elfoglaltság miatt, de remélem a köv. talin még többen leszünk és a mostani hiányzókat is megismerhetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patri!!
Nagyon jó volna ha tudnánk néha együtt sétálni, mi is szoktunk este tiszteletkört tenni, ha gondolod cserélhetünk telcsiszámot aztán tudunk egyeztetni....

Hüpi!

Ádámnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk mi is!!!!!!!!!
Nagyon édes avval a nagy macival!!!Kép

Pviki!
Köszi a kendős infót, ari vagy, akkor tényleg lehet keresztkötésnél is háttal nekem ültetni? Miért nem találom ezt sehol? Én meg voltam győződve, hogy tuti azért nincs kép sehol róla mert ezt nem ajánlják, de megnyugtattál, köszi...ki fogom próbálni!!!!

Jó éjt mindenkinek.....(gondolom már mindenki durmol ezerrel..Kép

kingu
cica29

Jaj bocsi a beszámolóból kihagytam Rékát és Csipetet akik úgy 14:00 körül érkeztek és sajna keveset tudtak maradni Kép, de legalább láttuk őket is!!!!!!!Kép
k.
cica29

Micsoda éjjeli baglyok voltatok tegnap is.Kép
Velem filmet nézetett a férjemKép, aztán olvastam egy kicsit a tévés könyvet (mármint, hogy mikor nézzen tévét a gyerek), aztán tök kiborultam rajta, hogy micsoda világban élünk, hogy emberek azon akarnak meggazdagodni, hogy manipulálják a gyerekemet, hogy mindenféle játékokat kizsaroljon tőlem, aztán pityeregve elvonultam aludni 1 óra fele. Ákosom meg - mivel mindezt végigaludta - 6-kor ébresztett.Kép Ma elvileg veszünk nekem pelenkázótáskát (azt kapok a házassági évfordulónkraKép), meg csemperagasztót és siloplastot.Kép de a fiúk visszaaludtak, miután engem jól felvertek.Kép

Hüpi,
bocsánat, én a családtagjaimnak is folyton elfelejtem a névnapját meg a szülinapját, nemhogy a másét.Kép És nagyon csodálom azokat, akik ilyenekre bírnak figyelni.Kép Így aztán utólag sok boldog névnapot kívánunk Ádámnak. Jó fejnek néz ki a macija.

Továbbá sok boldog névnapot kívánunk az Adriknak is.

KépKép
connie

Sziasztok Kép
Megyünk mindjárt babaúszásra, csak bekukk kicsit Kép

Vezso, jók lettek a képek, a commentet meg külön köszönöm Kép tisztára meghatódtam rajta Kép

Connie, és mikor nézhet tévét a gyerek? Liló, ha csak a perifériás látószögébe kerül a képernyő, meredten pislogás nélkül bámulja, ameddig ki nem kapcsolom. Gondolom a villódzó képek nyűgözik így le, én teljesen kész vagyok ettől Kép Sőt, ilyenkor látszik, hogy a gyerek feje még gyakorlatilag 360 fokban fordul, mert a teste pörög velem, de a szemét mintha odaragasztották volna a képernyőre Kép
Futok összepakolni, 10-kor úszás... remélem Lilóca nem fog félni két hónap kihagyás után...
lirian

Lirian,
Még nem olvastam végig, de pl. van benne olyan, hogy 8 éves koráig nem is érti a meséket, mert ha ugyanazt az egérkét pl. más-más szemszögből látja, akkor azt hiszi, az másik állat. Ezért pl. a kisebbeknek az olyan bábközvetítések, mesedarabok jók, amiket egy kameraállásból vettek fel. Most már legalább tudom, miért olyan uncsi az Égből pottyant mesék vágása.Kép

Egyébként hihetelen adatok vannak benne, pl. az ovisok 35%-a tévézik úgy, hogy megkapja a távirányítót, és azt néz, amit akar, felnőtt felügyelet nélkül.Kép

Ja, és pl. azt is írta, hogy ha megnéznek egy agresszív filmet, rajzfilmet, és után van alkalmuk megbeszélni azt a szülőkkel, az levezeti a feszültséget, és nem okoz nagy kárt.

De még nagyon az elején tartok a bevezető elméletnél meg kísérleteknél.

KépKép
connie

Sziasztok:-)
Vezso
NAgyon szupik a képek,milyen ügyes vagy,h fel tudtad tenni egyedül őket!Köszi a képaláírást,jól zavarba is jöttemKép
Nekem nagyon tetszik a szállodás tali ötlet,csak az fontos lenne,h a szálloda bkv-val jól megközelíthető legyen,különben nem tudnánk menni és akkor nagyon szomorú lennékKép

Lir
Hova jártok babaúszásra?Milyen tapasztalataid vannak?Lilike mit szólt amikor először mentetek?Mi már lemaradtunk ha Vince elmúlt fél éves,ugye?Úgy tudom,addig van az a bizonyos reflex..Nem mintha az ekcémája miatt mehetnénk ,de azért kíváncsi vagyok milyen,miket csináltok stb.

Kata
Megnéztem a képeket nagyon jók,teszek fel én is Panniról egy jól sikerültet(ha nem most,nemsokára,ígéremKép

Hüpi
Én is boldog névnapot kívánok Ádámnak!

És minden Adrinak is !!

Viki
Én azt akartam kérdezni,h a kendőt a keresztkötésnél azért tudod az oldaladon megkötni,mert xl-es a kendő?Nekem a hátam közepén van a csomó és nagyon zavaró,amikor ülök.Azért kérdezem a méretet,mert ez a kendő kölcsön van,de akkor a köv. gyereknél veszek egyet,h én is így tudjam megkötni.
Ti most voltatok először jógán?Connie már írta egyszer,de hol is van ez a jóga?(ElfelejtettemKép

Virág
villes

Kata
Íme a békésen szundízó Panniról a kép:
Kép
villes

Lirian

Ti hova jártok babaúszásra? Én is nagyon szívesen vinném a kicsit, de vannak aggályaim. Nem a gyerektől félek, hogy mit fog csinálni, hanem a körülményektől. Olvasgattam már a neten, hogy hol vannak ilyen lehetőségek. Félek a víz minőségétől, a hőmérsékletétől, a fertőzésektől...stb.
Csak név nélkül. Van a sokak közt egy olyan uszoda, ahol hírdetik, hogy van babaúszás. Na én ezt a helyet ismerem, mert fiatalságom egy időszakát szinte ebben az uszodában töltöttem el. Reggel 10-kor elindultam, és este 6-ra már haza kellett mennem. Akkoriban nagyon sokat úsztam. /már kétszer át is úsztam a balatont. Idén miattam maradt el, mert nem tudtam volna menni!Kép/ Visszatérve az uszodára. Szerintem nem elég meleg a víze, kb.:26 fokos, és azt olvastam , hogy 29-30-nak kell hogy legyen. És olyan klóros az a víz, hogy félévente fürdőruhát kellett, hogy cseréljek. biztos, hogy nem megfelelő módon fertőtlenítik a babák számára. Ja és ugyanabban a medencében uszikálnak a babák, mint bárki más. Büdös izzadt szaunás emberkék, akik lusták a szaunázás után lezuhanyozni, ők is belevetik magukat a vízbe.
Egy szó mint száz, én nagyon szívesen uszikálok bármilyen vízbe, de babámat nem viszem bárhová!

Kingu
Köszi a jókívánságokat!

Connie
Köszi neked is.
Van ilyen névnapi program, ami az óra mellett kijelzi, hogy milyen névnap van. Kell?
Hamár igy a gép elé vagyunk szögelve!Kép

Üdv Szilvi
hüpi

Virág

Köszi neked is a gartulációt!

Ma Nikoletta névnap van.
hüpi

Sziasztok! Jó reggelt!

A tegnapi gyes témáról jutott még eszembe, hogy az illetésekek állandóan panaszkodnak, hogy nem születik elég baba az országban, hogy fogy a magyar népesség (kb egy Szentendrényi mennyiségű lakossal kevesebb minden évben), de közben alig van olyan dolog, ami ösztönzi az embereket a gyermekvállalásra. Anyagi szempontokra gondolok itt részben és egyéb napi problémákra, közlekedés stb. Pl a családi jegy az legyen családi jegy. Mondok egy példát, a briteknél ha napi jegyet veszel a helyi bkv-ra és kiskorú gyermek is utazik veled, akkor kevesebbet fizetsz, mintha nem lenne veled gyermek. Tehát csak egy jegyet veszel és az kevesebbe kerül, mint egy normál felnőtt jegy. Nálunk ilyen nincs, pedig szeretnék az autóforgalmat is a fővárosban csökkenteni. Nálunk sokszor úgy érzem, hogy szinte büntetnek avval, ha gyermekkel mész. Pl az állatkerti belépőknél a családi jegy és a normál gyermek ill felnőtt jegy összege között alig van különbség. Sok ilyen van. Arról nem is beszélve, hogy babakocsival kifejezetten hátrány közlekedni a városban. Vagy pl mit csinál az anyuka, ha kisgyermekének wc-re kell mennie, az egész városban alig van nyilvános wc. Sétálni hol lehet? Parkokban, de ott meg sok helyen hontalanok laknak és a legtöbb park nem kifejezetten gyermekbarát. Stb stb. Így aztán nincs rajta csodálkoznivaló, hogy kevesebb baba születik.

A tv-nézésnél én a reklámokat tartom az egyik legveszélyesebb dolognak. Látnátok, hogy szó szerint hipnotizálja a gyerekeket a reklám a sok színes villódzó fény, szép emberek stb. Ilyenkor azonnal a távirányítóhoz nyúlok...

Uszoda: mindkét nagyobbik lányom járt úszni az ovival és gyönyörűen megtanultak úszni már 3-4 évesen. Viszont folyamatosan szenvedtünk a gombás fertőzésektől és a kötőhártyagyulladástól. Plusz, ahogy Hüpi is írta, mindig megfáztak a hideg vízben. Ezért most pl a suliban ugyan nem kötelező jelleggel, de lehet úszni járni, nem engedem őket, mert főleg télen, amikor nem szárad meg a hajuk, félek a betegségektől, meg tényleg, a szemük mindig begyullad.
Babaúszásnál, gondolom jobban figyelnek a víz minőségére, nem? Én is kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.

Virág
Igen jól megközelíthető bkv-val, a hév megállótól pár lépésre van az Árpád-hídnál, Budán.
Javulgat Vince ekcémája?

Megyek, mert a melléképületünket ki kell pakolni, kb 26 m2 és tele van kempingcuccal stb. Fel lesz padlólapozva és berakunk egy nagy pakolós szekrénysort is. Erre vágytam ma Kép Férj pedig füvet nyír. És fáj a fejem, de sztem ez azért lehet, mert megnéztem éjjel a hurrikánról szóló műsort, a pusztításról stb. Éjszaka közepén adták, pedig érdekes adás volt, sajnos inkább azt mondanám ledöbbentően szomorú. És hát nem aludtam ki magam.
Rozi viszont egyre jobban alszik, nappal is és éjjel is. És használjuk az új babakocsit még a lakásban is, jól tud benne már ülni, élvezi hogy jobb a kilátás. Kép

És köszi, hogy megdicsértetek, mégsem vagyok teljesen reménytelen eset a szg-el kapcsolatban. Kép
Vezso
vezso

Kingu!
Küldtem az e-mailedre teliszámot.

Vezso!
Igazán tehetséges számítógép guru vagy, ki volt a mestered?
Szerintem jó lenne a szállodás tali, képzeljétek csak vonulna be a sok kis Manó.

Connie!
Irom a szülidátumokat: Patri: 1993.09.08.16 óra 40 perc, Beni: 2005.05.18. 7 óra 12 perc
Patri
patri

Kingu!
Mégsem irtam, azt hittem e-mail cím, de azért megnéztem Boti fényképalbumát, irtó aranyos.
Viszont küldöm a számomat: 285-95-92
Patri
patri

Sziasztok Kép

Megjöttünk az úszásból, nagyon jó volt Kép
Mi ide Kőbányára járunk, a KÖSZI-ben van egy tanuszoda, egy ismerősöm tartja az úszást.
Lilót 4 hónapos kora óta hordjuk, de még soha semmi baja nem volt.
Akkoriban még annyira nem élvezte, volt, hogy sírva fakadt. Inkább akkor, amikor fáradt volt azt hiszem.
Egyszer volt, hogy hűvösebb volt a víz, akkor mi bele sem mentünk. Nem vittem még sose hőmérőt, de pl. ma végig éreztem, hogy nem fázik. A levegő is elég meleg, és a víz is kellemes.
Abban az uszodában csak gyerekek úsznak (maga a medence is csak kb 120 centi. Ilyenkor persze vannak benne szülők is, de még nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatunk.
Ráadásul a manók nagyon élvezik, Lili is teljesen felszabadultan viselkedett egész úszás alatt.
És ami nem elhanyagolható: utána bekajál és úgy alszik, mint akit fejbenyomtak Kép
lirian

Képek:

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Sziasztok!

Van szupi pelenkázó táskánk, Pierre Cardin, végre nem abban a monstrum hátizsákban kell kotorásznom.

De a nap híre nem ez, hanem hogy az Ákos lekúszott a játszószőnyegéről. Igaz, hátrafele. Letettem hasra, aztán belemerültem a neten egy cikkbe, és mire odanéztem, már derékig lent volt!És marha büszke volt magára.Kép Még egyszer megismételte, aztán beájult a fáradtságtól.

Patri,
Patrinak Bak, Beninek Rák az aszcendense.

KépKép
connie

Sziasztok!
Angéla, köszönjük a képeket!! Jó sokat raktál fel Kép

Patri
A férjem a guru Kép

Connie
Hol vettétek a tatyót?
Nekem is volt egy szuper pelenkázó táskám és most keresem elő, ha még megvan egyáltalán. Szerettem használni, nagyon jó kis rekeszek voltak benne.
Gratulálok Ákos mászásához. Kép
Képzeld, Rozi úgy elfáradt ma (egész nap a levegőn volt velünk a kertben), hogy elaludt fürdés közben! Ilyen sem volt még. Alig tudtam felöltöztetni az éjjeli szerkójába.
Én meg jól elrontottam a gyomrom. Káposztás cvekedli is volt többek között ebédre, és nem tudtam neki ellenállni. Egy kis tányérkával ettem csak belőle, de el is csapta vele a pocim. Mintha egy kő lenne benne Kép Nem kimondottan kímélő étel, de tényleg keveset ettem belőle. Biztos már el vagyok szokva az ilyen ételektől. Most úgy szenvedek Kép
Vezso
vezso

Kingu
Ez a bohóc egy lámpáról lett leszerelve, a lámpa leamortizálódott és megmentettem belőle a bohócot. A szeme is lejött, de újrarajzoltam. És a felhúzója is el van törve, de egy szerszámmal csak fel tudom húzni. Szereti Rozi a hangját, addig nézi, hogy sokszor el is alszik a zenéjére. Kép Csak az a rossz, hogy hamar lejár a zene Kép Jók ezek a zenélős játékok.
Erről jut eszembe, hogy maga a zene is annyira leköti őket, észrevetted? Sokszor hallgatunk komolyzenét és Rozi annyira figyeli, olyan érdekes, hogy le tudja kötni. Popzene is, főleg, ha közben a nagyok bohóckodnak neki rá, előadást tartanak neki, ő meg kacag rajta.

Lir
Liló biztosan nagyon élvezi a vizet, meg a pancsolást, és jó, hogy így bevált Nektek ez a babaúszós hely. Kép És hihetetlen milyen hamar profi úszók lesznek, ez nagyon hasznos sztem. Tetszett a kép a kislányodról?

Connie
Kipróbáltátok a nagykádban való fürdetést?

Vezso
vezso

Jól elvagyok itt magamban...Kép Hol van mindenki?
Akkor megyek, csinálok még pár hasznos dolgot, és kikúrálom a pocimat...
Vezso
vezso

Vezso
Mi lenne, ha innál egy kis unicumot? Hátha az segítene...

Vezso (a la Jégvirág)
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?