Vezso!
Nagyon, nagyon ügyi vagy, látod megy ez a kép felrakás, jól belejöttél..
Nagyon helyes, tök cukik a képek, jól sikerültek.......
Olyan zenélő bohócunk nekünk is van, de soha nem volt lehetősége bemutatni mit tud, mert senki nem volt rá kíváncsi..
Még én kaptam valamikor és elpakoltam a szekrény aljára szegény bohócot, aztán jól ottmaradt, na de lehet Botit érdekelni fogja így új lehetőség nyílik bohóc úrnak az újrakezdésre..
Nagyon édes ebben a ruhácskában is Rozi, szebbnél szebbek ezek a habos babos fodros rucik ..
Vizimanó!
Ez pedig a vendég szemszögéből törpént:
13:00 Indulás a talira Erzsébetről...(mert amióta megvan a gyermek, azóta 1szer nem voltunk pontosak..)
13:30 körül: meglepő módon elsőre megtaláltam Conniékat, igaz szupi térképet kaptam tőle előtte neten, szóval így nem volt nehéz, már a parkolásnál összefutottam 2 nagyon barátságos kismamával, így már előre láttam, jó hangulat lesz ott fennt a 4-ediken
13:35 Boti elkezd csuklani (mikor máskor..
..kis teát adtam neki a kocsiban, kb. 38fok volt odabennt, gyerek homloka már erősen gyöngyözik...)
13:45 körül föl is érünk Conniékhoz, őt már fényképről megismertem, de sztem ő is engem a gyerkőcről..
Innentől kezdve pörögtek az események: sok sok sok tündéri kisbaba, ahová léptünk csak pöttömök voltak, mint valami kis manó városban, egymást felfedezték, simogatták, nézték a picurok, volt sok nasi, süti, üdítő, és persze sok kedves, barátságos anyuka, akikkel jót lehetett dumcsizni...
Mi kb. du. 4-ig élveztük ezt a szupi társaságot és a házigazda vendégszeretetét utána eljöttünk, páran még maradtak. Összefoglalva: NAGYON JÓ VOLT. Tényleg sajnálom akik nem tudtak eljönni pl. távolság miatt vagy egyéb más elfoglaltság miatt, de remélem a köv. talin még többen leszünk és a mostani hiányzókat is megismerhetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patri!!
Nagyon jó volna ha tudnánk néha együtt sétálni, mi is szoktunk este tiszteletkört tenni, ha gondolod cserélhetünk telcsiszámot aztán tudunk egyeztetni....
Hüpi!
Ádámnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk mi is!!!!!!!!!
Nagyon édes avval a nagy macival!!!
Pviki!
Köszi a kendős infót, ari vagy, akkor tényleg lehet keresztkötésnél is háttal nekem ültetni? Miért nem találom ezt sehol? Én meg voltam győződve, hogy tuti azért nincs kép sehol róla mert ezt nem ajánlják, de megnyugtattál, köszi...ki fogom próbálni!!!!
Jó éjt mindenkinek.....(gondolom már mindenki durmol ezerrel..
kingu