Új privát üzeneted érkezett!

Jenni,

Sztem. feltétlenül igényelj fizetős szobát (horror élmények elkerülése végett), ha nincs teltház, tuti bejutsz Kép

Kriszti

cuiccolo

Sziasztok!

Csenge! Mi 3-ra megyünk majd 4-én. Igy sajna nem fogunk találkozni.
Talán 1 hétig tartott a felcserélt napszakok ideje. Most már ott tartunk, hogy este megetetem 8-9 körül és alszik éjjel 2-3-ig. Majd 5-6 körül kel megint. Tehát egy etetést, ami eddig 11-12 körül volt, már átalszik. Van remény, ne add fel! :-)
Nappal én sem tudok pihenni, mindig van valami tennivaló.
Ma voltunk a Margitszigeten. Annyira jó nyugi volt! Nati végigaludta az egész utat, ő is csak akkor ébred fel, ha megállunk.

Jennifer!
Amikor én szültem, jött nézni szobákat egy lány, aki szintén műtétre jött. Szerintem ha felhívod a kh-at, biztos segítenek!

Üdv: Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Én biztos vagyok benne, hogy műtétesek is lehetnek fizetős szobában. Elvileg a kórháznak mindegy ki fizet érte.

Duda! Nagyon rendes lány ez a Natasa! Látod nemrég még azt kérdezgetted mikor fog végre ritkábban enni éjszaka.

A masszázst én a nővéremtől tanultam. Úgy csináljuk, hogy a pocakjának a két oldalánál körözgetek (így lehetett akkor is csinálni amikor a köldökcsonk még fent volt) és 3-4 kör után lefelé húzom az ujjamat az oldalán. 2-3 ilyen után pedig egyszerre húzom fel a két térdét és finom a pocakjához nyomkodom, ekkor nyomjuk ki a pukikat. Amikor a lábnyomkodásnál már nincs lövöldözés, akkor a vállamra teszem és a dereka két oldalán húzogatom végig az ujjam (ingerlő hatással van rá), majd újrakezdem a pocaksimit. Ha az első újbóli nyomásnál nincs puki, akkor nem csinálom már tovább, kész van. Nem tudom mennyire érthető ez a leírás, de tényleg hatásos (hallható és utána a pelusozásnál látható is Kép )
A Sab simplexet folyamatosan kell szedni, vagy csak akkor amikor probléma van? Ugyanis sokszor előfordult már, hogy a Ricsinek közvetlenül kaja után ragadt be egy-egy puki vagy kaki, és olyankor nem lenne túl szerencsés a masszázs.

Szilvi
gszilvi

Sziasztok!

Még nem írtam a babaneten, de azt hiszem itt az ideje! Előre is bocsi, ha valami hülyeséget írok vagy csinálok!

Szeretnék én is csatlakozni, ugyanis én is a Schöfiben fogok szülni idén decemberben (21-ére vagyok kiírva hivatalosan), épp ma töltöttem be a 25. hetet, a kis pocaklakó az első babánk lesz. Herczegh doktornál fogok szülni és, ha minden igaz, a Fehérfy Kriszta lesz a fogadott szülésznőm. Jártam már a kórházban egyszer-kétszer, eddig laboron csak egyszer voltam benn, de egy fizetős szobát is láttam, mivel a barátnőm ott szült májusban. A szoba nagyon tetszett! Valószínűleg vasárnap találkozom a Krisztával is, hogy beszélgessünk, mondta, hogy szívesen megmutogat minden, ha még nem láttam.

Lenne egy pár kérdésem is:
Aki H. dokinál szült, milyen tapasztalatai vannak? Érdekelnének a tapasztalatok Krisztával kapcsolatban is!

Van-e terhestorna a Schöfiben? Mikor, milyen és kerül-e valamibe?

Szülésfelkészítőre, ha jól tudom a 32. héttől lehet járni, ott mikről beszélnek? Kikkel lehet találkozni? Érdemes elmenni?

Bocsi, ha egyszerre sokat kérdeztem, de annak is örülök, ha ezekről van részletes info a topicon, akkor elküldenétek a hozzászólás számát... Előre is köszi! Kép

És gratulálok az újdonsült mamáknak és babáknak, és szép várakozást a még pocakosoknak!

Köszi!
bezsu
bezsu

A kórházban kaptunk tájékoztatókat. Meg lehet látogatni (körbejársz, megnézed a szobákat) ha megtalálom leírom mikor lehet bemenni. Persze gondolom előtte telefonos egyeztetés is van. Egyébként ha nem csal az emlékezetem, most 8-án is van egy ilyen látogatós nap.
shiva74

Bezsu,

En leirtam a tapasztalataimat, Aug 6-an szultem Herczegh doktornal. Ha visszakeresel, el tudod olvasni.
Elojaroban annyit, hogy mindennel meg voltunk elegedve.
Minden jot Nektek,
Masodik)
masodik

Köszi lányok az eddigieket! Kép

Második! Elolvastam amit írtál és nagyon tetszett! Kép
Még az elején beszélgettem a Herczeggel, hogy neki mik az elvei a szüléssel kapcsolatban és nagyon szimpi volt már akkor is! Remélem most sem fogok benne csalódni!

Várom a többiek tapasztalatait is! Kép

Shiva, köszi az info-t!
bezsu

Mindenkinek aki drukkolt KisborAndiéknak!!

Mindenkinek nagyon köszönik a sok-sok szeretetet, energiát, imádságot és drukkot!
Dani 11:40 kor kikerült a műtőből, rendben van, egyre jobban. Lábadozik és fel fog épülni!!!

Kriszti

cuiccolo

Sziasztok!
Szaffi, köszönöm, hogy válaszoltál. Gratulálok és sok boldogságot Nektek!
Nálam 13-án esedékes az első ctg és egy UH, akkorra már betöltöm a 35. hetet, ami UH szerint 33. Ezek szerint tényleg hasonló korúak a babáink. Különben okt. 17-re vagyok kiírva.
Oliva
oliva

Sziasztok!

Kriszti! Elszabad mondanod, mi volt a baja Dana babának? Tudom, hogy a szemével volt probléma, de mi volt pontosan a baj?
Örülök, hogy jól van, remélem Andi is megnyugodhat lassan! Szorítok nekik!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!
Nekem még nincs babám - az anyukám legnagyobb sajnálatára. Erre az oldalra is azért tévedtem, mert "csak úgy" beütöttem a keresőbe az anyukám nevét. Õ a fórumon már említett szülésznő, Szabolcsiné Jolika. Teljesen más területen dolgozom és a családi ebédeken csak ritkán esik szó a munkáról. (Olyankor csillogó szemmel mondja: tegnap szültünk egy olyan szép babát! Kép )De maximálisan elismerem és csodálom azért, hogy a sok nehézség ellenére ezt a hivatást választotta. Ezúton szeretném megköszönni annak az anyukának az elismerő szavait, aki írt róla! KÖSZÖNÖM!szab.evi@freemail
lencsibaba

Bezsu Kép
Van terhestorna a Söfiben, májusban még asszem csütörtökönként volt. Nem kaptál még egy kis papircetlit, amin rajta vannak a szülésfelkészitös idöpontok? Azon rajta vannak a témák és hogy ki tartjka, és asszem a torna idöpontja is. De a szülésfelkészitöre nem csak a 32. héttöl lehet menni!!! Bármikor, ha érdekel a téma. Én kb 26 hetes voltam, mikor indult az egyik kurzus, és elmentem. Minden héten más tart "elöadást" adott témában. Szerintem érdemes elmenni, bár amin én voltam, mindig oda lyukadtunk ki, hogy a dokid elvei és a szülésznö hozzáállása jelent a legtöbbet.
Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,

Igen, azt hiszem...
Egy daganatot (vagyis elváltozás) mutatott ki az MRI a mellkascsúcsban, közel a tüdőhöz, ami 2 eret nyomott (rá volt tekeredve) gerinc és bal kar. Ennek a fő részét sikerült most eltávolítani, a maradék reméljük felszívódik vagy eltávolítják.
Ennek a tüneteit vették észre Andiék a szem változásából.
Remélem nagyon hamar meggyógyul a kis Dani. (olyan pici még, hogy ilyen dolgok történjenek Vele Kép)

K.

cuiccolo

Jaj,szegény kis picur! Borzasztó lehet ezt átélni. Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok nekik!!!!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Minyu!

Köszi! Nem kaptam cetlit, mert eddig még csak egyszer voltam benn a kórházban, mikor levették az AFP-t, és majd most megyek megint, cukorterhelésre. Cukorra ugye a 26. hét után kell menni?
Azt hiszem, akkor majd körül nézek, hogy mi mikor van, torna meg tanfolyam is... Majd keresek faliújságot vagy megkérdezem. Az jó, ha a szülés mikéntje a dokin meg a szülésznőn múlik, azért nekem nagyon megnyugtató, hogy ismerni fogom mindkettőt! Kép
bezsu

Bezsu Kép
Terhestorna hétfőn és csütörtökön 16 órától van. Jelentkezni Dr. Vajna Zoltánné gyógytornásznál lehet a 155-s melléken.

Kép

Kép
pkagi

Szülésfelkészítő programot is le tudom írni ha érdekel.

Kép

Kép
pkagi

Köszi! Ezek szerint be kell jelentkezni telefonon vagy elég ha csak odamegyek? De lehet, hogy akkor meg nem férek be a csoportba?
A felkészítőről ha írnál pár mondatot, azt megköszönném! Kép Ide Apucik is mehetnek, ugye?
bezsu

Bezsu
Én úgy tudom, hogy ezek nyílt előadás szerű dolgok. Én sem voltam még, de a kiskönyvembe múltkor betűztek egy papírt azért tudom ezeket.

16.30-tól vannak az előadások

Két időpont van. ezeken ugyanaz hangzik el, csak választhatsz.

szept.8 és nov.3 Mitől alternatív az alternatív?

szept.14 és nov.9 A szülés folyamata

szept.21 és nov.16 Szülészeti fájdalomcsillapítás

szept.28 és nov.23 A fogorvos válaszol

okt.5 és nov 30 Az újszülöttekről....

okt.12 és dec.7 Otthon a babával....

okt.20 és dec. 15 Terhestorna, mozgásformák

Kép

Kép
pkagi

Húúú de jó!! Köszönöm szépen! Kép Kép
Lementem magamnak az időpontokat, tök jó, mert valami már most érdekel és van szeptemberben, és van, amire még ráérek novemberben is elmenni...
Még egyszer köszi! Kép
bezsu

Ági!

Én is olvaslak benneteket, és tök jó, hogy leírtad az időpontokat engem is érdekel, bár én még dolgozem, és ha jövő év elején is lesznek hasonló előadások, akkor én inkább akkor mennék. Akkor jobban bővelkedem majd időben.

Azt szeretném kérdezni, hogy AFP-re és a genetikai Uh-ra kell e időpontot kérni, vagy csak úgy be kell menni a kórházba? És mikor érdemes menni, amikor nincsenek túl sokan?

Dana babának én is drukkolok, biztosan minden rendben lesz!

A fizetős szobákkal kapcsolatosan, biztosan lerágott csont már, de nekem eddig nem sikerült beazonosítanom, hogy melyek azok a szobák, amelyek nyugisak, és jobban felszereltek. Ha még egyszer leírná valaki azt megköszönném! Valószinű azért nem tudom még mindig, pedig már többször esett róla szó, mert nem igazán ismerem a kórházat, eddig csak a földszinten jártam, mert a dokim ott rendel, meg egyszer-kétszer látogatni.

Mindenkinek jó babázást/babavárást!

SZiasztok

Paga

Gabi
paga

Lányok ha másnak is vannak tapasztalatai a fizetős szobákról szívesen veszem. Még csak info begyűjtésen vagyok. Tudom nem ez a szülés legfontosabb része, de azért én szeretek tájékozódni.
Illetve ha már vannak friss anyuák, akiknek szeretnék ezúton is gratulálni a gyermekk megszületéséhez, szeretnélek megkérdezni titeket, miket és mennyit kellett bevinni a babónak. Gondolok itt pelus, popsitörlő, popsikrém stb... Gondolom ha kint van nálatok arra is pluszba vittetek be ilyeneket, amivel napközben tisztába tudtátok tenni.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Bezsu! Én most aug. 5-én szültem a második fiamat a Herczeghnél. Mindkét alkalommal nagyon meg voltam vele elégedve. Nagyon emberséges, tényleg látszik rajta, hogy segíteni próbál nem pedig csak simán a kötelességét végzi. A barátnőm dokija azért meg volt sértődve, hogy hajnal 6-kor behívták a kórházba, ezzel szemben a H. nagyon kedves volt velem még éjjel fél háromkor is amikor hívtam. Nagyon figyelmes, úgy hallottam, hogy a felesége első szülése nem volt egyszerű, így saját bőrén tapasztalta milyen aggódni a szülőszobán, talán ezért ilyen együttérző is. És jól el lehet vele beszélgetni. A szülésnél pedig nem hagy ki a döntésekből, abszolút arra törekszik, hogy minden megfeleljen neked. Szóval én maximálisan megbízom benne és csak jót tudok róla mondani!!!

Üdv: SZilvi
gszilvi

Sziasztok!

Nem jelentkeztem jó darabig, de elég nyomós oka van: szombattól ismét a kórház vendégszeretetét élveztük , mert nagyon magas lázam lett estére, felhívtam a dokit, aki azonnal berendelt, megvizsgált és kiderült, hogy a méhemben maradt vér az oka, másnap már műtött is. Két nap láztalanság után tegnap jöttünk haza. Zitababát is felvették velem együtt, velem volt szinte végig, csak a műtét napján adtam le a csecsemősökhöz, akkor nem is szophatott pár órán át (addig tápszert kapott, mert Õ már olyan nagy, hogy felzabálta volna a napi készletet Kép ).
Megismerkedtem az anyatejgyűjtővel is, mert szép csomó lett a jobb mellemben, de az ott dolgozó hölgy segítségével sokat javult a helyzet. Örök hálám neki is Kép!!!

Bezsu!
Én Dr. H-nél szültem, eddig kétszer, császárral. Én elégedett vagyok vele, ha bármi gondom volt, mindig hívhattam, segített, megnyugtatott. A szülésnél is mindig elmondott mindent.
Egy ismerősöm dec.31-re van kiírva, szintén a dokinál,még akár találkozhattok is Kép!

Pkagi!
Amikor bent voltam a szülés után éppen nem kellett leadni semmit. Most viszont kifogyott minden, így kellett leadni 20 db pelenkát (20 db pedig nálad marad), popsitörlőkendőt (nem küldött az eddigi támogató), fürdetőt és popsikrémet. Ezeket elviszik, tehát, jó ha marad nálad is Kép. Ezek tegnapelőtti infók.

Paga!
Az újabb kórtermek az 5-10-ig (5-ös az örző), a régebbiek pedig 1-4-ig. Az újabbak a Bakáts térre néznek, háááát, most minden volt, csak nyugi nem Kép. Mármint az utcán: ordibálás, részeg hőzöngés, napközben az önkormányzat által szervezett program mikrofonos bemondóval stb. Az egyik szobatársam (mert most elfogyasztottam 3-at) át is költözött a régebbi részlegbe inkább,mert annak az ablakai a belső udvarra néznek. Én tudtam aludni, de azért nem semmi volt most.

Jennifer!
Biztos, hogy lehet műtéttel is fizetős szobába menni, ugyanis az utolsó szobatársam pl. nem gyerekágyas, vagy pocakos volt. És ajánlom én is a 3. emeletet.

Csenge!
Örülök, hogy jól vagytok, és a kisbabások hétköznapjait élitek már Kép Kép!

Pusza, Virág
virga

Virág!

Tündér vagy hogy ilyen részletesen válaszoltál. Jobbulást kívánok neked, és sok örömöt Zita babához!

Paga 14+2

Gabi
paga

Kedves Gszilvi,Csenge,Duda,Második,Virga- kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel gratulálok babáitok érkezéséhez!!

Virga, jobbulást kívánok neked!

Kisbora, mindenjót a picikédnek, mihamarabb gyógyuljatok!

Sokáig nem voltam, nyaralás, sulikezdés, elég zűrös volt az utóbbi idő nálunk, de azért próbáltalak visszaolvasni benneteket.

Bezsu, én is a Herczeghnél szültem 3 gyerkőcöt, az utolsót dec.13-án és én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, csak szépet és jót tudok mondani róla.A kórházzal is meg voltam elégedve!

A pocakosoknak, látom vannak sokan újak is, minden jót!

Üdv mindenkinek: Mzille

Kép
KépKépKép
mzille

Sziasztok lányok!

Olyan jó ilyen megnyugtató mondatokat olvasni a dokimról! Kép Remélem nálam is ilyen lesz, már eddig is el voltam ájulva tőle, hogy mennyire rendes és megértő. Eddig is tényleg mindig segített, ha másképp nem ment, válaszolt az sms-eimre rögtön, ha nem tudtunk beszélni. Kép Bízom benne, hogy F. Krisztivel, a szülésznővel is ennyire megértjük majd egymást! Kíváncsi vagyok rá már nagyon!
Tényleg! Milyen lehetőségek vannak a vajúdáskor a szülőszobán? Az új szobákat láttam, de a szülőszobák milyenek?

Pusza! Bezsu, 25+2
bezsu

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a babájához, illetve nagyon sajnálom Andi babócáját, fura, hogy pont velük történik ilyesmi.

Nagyon nem olvasok vissza, mert nincs türelmem, de mostmár többször tudok csatlakozni, mert nem dolgozom, ma pedig bekötötték az internetet is végre!Kép

A szülöszobákat nekem Kriszti megmutatta, mikor voltam nála, így annyi a lényeg h van 1 1 ágyas, ha apával vagy és üres akkor ide tesznek be, ha nem akkor marad a 3 ágyas....függönnyeel választható el egymástól az ágyak.
Mint alternativ lehetőség labdán lehet vajudni meg ha birja az ember akkor sétálhat a folyosón...ha jól tudom aaz egy ágyas szülöszobához van zuhanyzó is, van akinek segít ha fájások közben meleg vizzel zuhanyzik....

Az ujak még nem tudhatják, így nekik irom, h maa 32+5 napos vagyok, okt 30-ra vagyok kiirva, kislányunk lesz és Ajsa-Csengen leesz a neve!Kép

Kép
hencsi

Sziasztok!

új tag vagyok, remélem befogadtok.
Holnap leszek 28 hetes, dec. elején fogok szülni. Van más is, aki erre az időpontra van kiírva?

Érdeklődnék, volt-e valaki a tegnapi felkészítőn. Mi sajnos nem tudtunk elmenni, talán jövő héten ott tudunk lenni.
deszi

Sziasztok!

Mzille,Hencsi köszönjük a gratulát! :-)

Hencsi! Pont a minap jutottál eszembe, hogy hogy eltűntél! Hogy vagytok? Cukrod?

A 3 ágyas szülőszobáról annyit, hogy én is ott szültem, ott volt a férjem is velem, iszonyú forgalmas nap volt, de engem nem zavart. Sőt,talán még a figyelmemet is lekötötte néha.
Ráadásul az ágyamtól alig pár méterre tisztogatták a néhány perces babákat és ez nagy erőt adott.
Szóval szerintem ne féljetek ettől, mindennek a jó oldalát kell nézni!
(más kérdés, hogy aznap éppen senki sem vajúdott hisztériázva! Annak én sem örültem volna!)

Üdv: Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

A cukrom sajna egyből megemelkedik, amint 1 kicsinél több rosszalkodást végzem, így igyekszem odafigyelni és várom hogy végre eljöjjön az én időm és teletömjem magam azzal akinder mini tojáskákkal, asszem shoko bonbons a neveKép

Szoktam mérni és hát most a legdurvább az 1 nagyobb fürt szölö után 7,7 volt, hát elcsodálkoztam és azóta nem is ettem szőlőt, pedig kiprobáltam hogy diétás mennyiséget végülis tudok enni mindenből, az még nem csinál bajt, csak ugye könnyű a ló másik oldalára átbillenni...Kép

Irigyellek titeket, mert már tul vagytok a szülésen én meg még mindig csak parázom itt össze-vissza h milyen lesz, meg mennyi ideig tart, nehogy kivetközzem magamból tulságosan vajudás közben stb stb...Most átérzem Csenge problémáját is( asszem Õ kérdezett régebben elég sokat h ki mit pakol a szülöszobára/gyereknek/kórházba), eddig azt gondoltam hogy mindenre gondoltam és már annyit olvastam róla, mikor irtátok, h meglepetés nem érhet, de most az idő közeledtével egyre káossz minden a fejembenKép

Puszi

Kép
hencsi

Hencsi!

Sajnálom, hogy nem javult a helyzet cukor ügyben, de kitartás!

Én is irigyellek, hogy még tolod a pocid, pedig nemrég még én is tolattam! Teljesen normális, hogy sok minden miatt izgulsz, mi is izgultunk. De hidd el, megy majd minden a maga útján, mindenki nagyon segítőkész és kedves és a sok-sok para eltörpül majd ahhoz képest, hogy éppen egy kis életet hozol a világra! :-)

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hencsi, köszi az info-t, neked is a Kriszti volt a szülésznőd?

Deszi, szia! Kép Én is decemberi vagyok, de én 21-re vagyok kiírva. Én is szeretnék majd menni előadásra, de szerintem majd csak szept. végétől megyek és majd keverve lesz a két tanfolyam, valamiből az októberi, valamiből a novemberi időpont lesz a jó...
bezsu

Sziasztok!

Szia Virág! Megdöbbenéssel olvastam, hog mi történt veled, örülök, hogy már jobban vagy. Ez hogy fordulhatott elő? Műtétnél maradt bent vér vagy azután gyült fel? Most újra felvágtak, ott ahol volt a seb? Remélem hamar rendbe jösz teljesen!

Dana babának gyors gyógyulást kívánok! Sajnos már én is tudom milyen szörnyű érzés tehetetlenül nézni egy beteg kisbabát. Andi, együtt érzek veled!

Üdv az újonnan csatlakozottaknak is, jó pocaknövesztést kívánok. Élvezzétek ki a pocakos időszakot, mert az (is) nagyon szép tud lenni a sok kellemetlenség mellett. Például lehet éjszakánként aludni, ez néha tud hiányozni mostanában nekem Kép De akár előre gyakorolhatjátok a vezényszóra alvást kis részletekben Kép nekem ez sajnos nem megy, főleg nem nappal, így folyamatosan alváshátrányban vagyok. De ha a fiam álmában rámmosolyog rögtön elfelejtem az álmosságot.

Üdv,
Csenge
Vendég

Sziasztok!

Nekem Kriszti csak lesz a szülésznőm, okt 30-ra vagyok kiirva, mint fentebb ovashatóKépKép

Kép
hencsi

Paga Kép
Látod milyen figyelmetlen voltam csak most olvastam el a hozzászólásodat.
Szóval az AFP 16. héten a genetikai UH a 18. héten van. Nekem az AFP-re a vért a dokim rendelőjében (a kórházban) vette le az asszisztense és ő jelentett be genetikai UH-ra is. Megmondta mikor menjek. A lényeg, hogy amikor mész a genetikai UH-ra előtte a 3. emeleten ki kell kérni az AFP eredményesdet és azzal együtt kell lemenni az UH-ra.
Én reggel 8-ra mentem, de bár mentem volna korábban, mert úgy láttam reggel haladósabb.
Remélem még nem késtem el a válasszal.

Kép

Kép
pkagi

Ági! Nem késtél el a válasszal. Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat. AZért kérdeztem, mert még dolgozom, és minél kevesebb időt szeretnék a munkából kimaradni emiatt.

Hencsi! AZ Ajsa- Csengen az milyen név, még soha nem hallottam, az egyik a vezeték, a másik a keresztnév? Most biztos megint nagyon hülyeséget kérdeztem! A diétázás miatt nagyon sajnállak, mert tudod én is mindennek ellent tudok állni, csak a kisértésnek nem! Meg is látszik ez rajtam!

Virág gyógyulj, és erősödj meg minél hamarabb!

Pusz-pusz mindenkinek!

Paga 14+4

Gabi
paga

Sziasztok,

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre kevesebbet alszom, eléggé keményedik a pocakom is, fQleg éjszaka. Biztos valami front.
Valahogy azt érzem, hogy már jövQ héten szülni fogok, persze lehet, hogy csak azért, mert már nagyon elegem van, óriási a pocakom, és egyre nehézkesebb vagyok.

Kedden megyek ctgre és ultrahangra, remélem mondanak valami bíztatót.

Tudtok nekem mondani valamit az EDAról? Kért valaki? Milyen volt?

Üdv. mindenkinek,

Manka 38+0

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka Kép

Te már igen csak a végén tartasz. Kép
Nekem az egyik ismerősöm kért és azt mondta nagyon jó volt, mert a gép szerint nagyon erős fájásai voltak és ő ebből nem érzett meg semmit és úgyis csak addig adják (gondolom adagba), hogy a tolófájásokat már érezd.

Ági
24+3

Kép

Kép
pkagi

Paga Kép
Úgy tudom 7-től lehet menni az UH-ra, de előtte a betegfelvételi ablaknál be kell jelentkezni.

Kép

Kép
pkagi

Köszi Ági!

Manka szerintem is front van bár ez nálam csak annyiban jelentkezik, hogy álmos vagyok egész nap fel sem kelnék ha tehetném. Nálad viszont az ilyen frontok akár már a szülést is megindithatják, amennyiben igaz hogy ha front van, akkor a babák szeretnek kibújni.

Jó babázást/babavárást mindenkinek!

Paga 14+5

Gabi
paga

Sziasztok,

Hírek KisborAndi Danijáról:

Pénteken rosszul lett így az intenzív osztályra került Kép A műtét során megsértették a nyirok rést és amig ez begyógyul kizárólag vérben oldódó tápszert kaphat. Mást nem ehet Kép Andi fej szorgalmasan és fagyaszt Kép
Szerencsére nagyon pozítívan áll a dolgokhoz és együtt van Danival (intenzíven nem lehet egész nap , de akkor is a kórházban van), sokat beszél Hozzá és a kis prücsök nagyon hősiesen viselkedik.
A szövettan csak néhány nap múlva készül el viszont a tumor fő részét sikerült eltávolítani.
Utoljára már elég szép vérképet produkált a kicsi, tehát gyógyul....

Kriszti

cuiccolo

Nagyon szorítunk Daninak, reméljük minél hamarabb kikerül az intenzívrQl, és a szövettan is jó eredményt mutat.

Köszi az infot Ági, én is ilyesmiket hallottam. Te hogy bírod a kismamaságot? Fiú lesz vagy lány?

Paga, én is elég fáradt voltam úgy kb. a 16. hétig, most viszont rengeteg energiám van, pedig alig alszom. Egyfolytában takarítok, mindig találok valami szöszt a kanapén, vagy valami maszatot a tükrön.

Jó vasárnap estét mindenkinek!

Manka

Manka

manka7

Jaj, még egy kérdés. Van valakinek valami tapasztalata a tejelválasztást serkentö un. szopatatós teákkal kapcsolatban?

Manka

Manka

manka7

Szia Kriszti!
Szörnyü, hogy ilyen csöpp embernek ennyit kell szenvednie, de nagyon szoritok nekik, hogy ezután gyosan felépüljön. Betegség huss-huss! Andinak sok-sok eröt kivánok, és legyen továbbra is optimista! Pici Dani gyógyulj meg!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,

Átadom, úgy örül Andi mindenkinek aki szorít Nekik Kép

Manka7,

Nekem a Laktoherb nagyon jó volt....

K.

cuiccolo

Sziasztok!

Manka! A teákból és más csodaszerekből szerintem ahányan vagyunk annyiféle megoldás a legoptimálisabb, de pl a laktoherbről én is jót hallottam, viszont kivétel nélkül mindenki azzt mondja, ha nem stresszelsz és nem állandóan a tejed mennyiségét nézed akkor nem lesz gond az elválassztással...

Kriszti!

Az én drukkomat is add át lécci Andinak, nagyon erősnek kell most lennie, sugárzok neki + energiátKép

Paga!

Az Ajsa-Csenge 2 keresztnév és 2 vezetékneve is lesz a kiscsajnak, az origon ez olvasható az Ajsa névvel kapcsolatban: Ajsa

A név eredete:
Régi magyar név, talán az ajak szó kicsinyítőképzős származéka.

A név jelentése:
Lehet azonban arab eredetű török név is, ebben az esetben a jelentése: barázdabillegető (énekesmadár).

A név gyakorisága:
Szórványos.

Női név

Névnapok:
április 25. (ajánlott névnap) , november 15. (ajánlott névnap) , a Csenge ugyan nem ritka, de arról meg ez:
Csenge

A név eredete:
Ismeretlen eredetű régi magyar személynév.

A név jelentése:
Talán a cseng szóból származik, az -e kicsinyítőképző.

A név gyakorisága:
Ritka.

Női név

Névnapok:
február 04. (névnap) , július 24. (névnap)

Kép
hencsi

Sziasztok csajszik!
Nem tudjátok véletlenül, hogy általában a kiírt időpont után mennyi idővel kell befeküdni? Nekem még nem mondtak semmit, de mától már inden nap kell CTG-re mennem.
Rincy 40+2
rincy

Manka Kép
Én jól viselem a kismamaságot. Mi 2,5 évet vártunk a pocaklakóra, úgyhogy ha én a nap 24 óráját a WC csésze felett tölteném, akkor is én lennék a legboldogabb. Kép
Én sajnos munkahelyi gondok miatt már itthon vagyok 4 hónapja. Először azt hittem uncsizni fogok, de nem. Egy csomó mindennel elfoglalom magam. Kép
Nekünk kisfiunk lesz. Dominik lesz a neve.
Nektek?

Kriszta Kép
Így ismeretlenül is nagyon szorítok nekik.

Kép

Kép
pkagi

Köszi mindenkinek a drukkot,átadom Andinak!!!

Hencsi,

Teljesen új nekem, hogy az Ajsa magyar név Kép
Én az arab világban több Ajsával is találkoztam....
Nagyon tetszik nekem is.

Kriszti

cuiccolo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?