Sziasztok!
Nem jelentkeztem jó darabig, de elég nyomós oka van: szombattól ismét a kórház vendégszeretetét élveztük , mert nagyon magas lázam lett estére, felhívtam a dokit, aki azonnal berendelt, megvizsgált és kiderült, hogy a méhemben maradt vér az oka, másnap már műtött is. Két nap láztalanság után tegnap jöttünk haza. Zitababát is felvették velem együtt, velem volt szinte végig, csak a műtét napján adtam le a csecsemősökhöz, akkor nem is szophatott pár órán át (addig tápszert kapott, mert Õ már olyan nagy, hogy felzabálta volna a napi készletet
).
Megismerkedtem az anyatejgyűjtővel is, mert szép csomó lett a jobb mellemben, de az ott dolgozó hölgy segítségével sokat javult a helyzet. Örök hálám neki is
!!!
Bezsu!
Én Dr. H-nél szültem, eddig kétszer, császárral. Én elégedett vagyok vele, ha bármi gondom volt, mindig hívhattam, segített, megnyugtatott. A szülésnél is mindig elmondott mindent.
Egy ismerősöm dec.31-re van kiírva, szintén a dokinál,még akár találkozhattok is
!
Pkagi!
Amikor bent voltam a szülés után éppen nem kellett leadni semmit. Most viszont kifogyott minden, így kellett leadni 20 db pelenkát (20 db pedig nálad marad), popsitörlőkendőt (nem küldött az eddigi támogató), fürdetőt és popsikrémet. Ezeket elviszik, tehát, jó ha marad nálad is
. Ezek tegnapelőtti infók.
Paga!
Az újabb kórtermek az 5-10-ig (5-ös az örző), a régebbiek pedig 1-4-ig. Az újabbak a Bakáts térre néznek, háááát, most minden volt, csak nyugi nem
. Mármint az utcán: ordibálás, részeg hőzöngés, napközben az önkormányzat által szervezett program mikrofonos bemondóval stb. Az egyik szobatársam (mert most elfogyasztottam 3-at) át is költözött a régebbi részlegbe inkább,mert annak az ablakai a belső udvarra néznek. Én tudtam aludni, de azért nem semmi volt most.
Jennifer!
Biztos, hogy lehet műtéttel is fizetős szobába menni, ugyanis az utolsó szobatársam pl. nem gyerekágyas, vagy pocakos volt. És ajánlom én is a 3. emeletet.
Csenge!
Örülök, hogy jól vagytok, és a kisbabások hétköznapjait élitek már
!
Pusza, Virág