Sziasztok!
Húúú, jó régen írtam már. Köszönöm mindenkinek aki hiányolt.
Enikő!
Nagyon jó, hogy végre otthon vagytok, a sok tejcsidnek meg külön örülök. És persze gratulálok a hatalmas babákhoz.
Vikta!
Nektek is ugyanolyan hatalmas gratula, remélem, nálatok is jól alakul a tejcsi-helyzet.
Minden baba gyönyörű, nagyon szépen kerekednek a picik. Orsi, CAt, Ildikó!
Hol vannak a nagyok? Rájuk is kíváncsi vagyok.
Orsi!
Szerintem sem lesz gond a suli.
Az idén én is elkezdtem, mert eredetileg halasztani akartam, de nem lehetett. Azt mondták, jövőre megváltozik a felsőoktatási rendszer, ezért vagy járok, vagy ne iratkozzak be. Na, én az előbbit választottam. Azért nehéz egy kicsit, mert Egerben van, de majd túléljük ezt is. A múlt héten hétfőn mindannyian ott voltunk, de olyan cigányélet volt, hogy állandóan hurcibálni kellett a gyerekeket mindenhová, hogy pénteken itthon hagytam őket az apjukkal. Kiderült, hogy minden félelmem ellenére tök jól elvoltak, semmi baj nem történt, azaz kiderült az is, hogy én sem vagyok nélkülözhetetlen
Nálunk az a helyzet, hogy a fiúknak nagyon lelassult a gyarapodásuk. Gergő 10 (tíz!), Ádám 50 grammot nőtt egy hét alatt. Most 6020, illetve 5670 grammosak. A doktornővel megbeszéltük, hogy ha jövő héten sem nőnek, akkor megtárgyaljuk a hozzátápit.
Nem tudom, elég-e nekik a tej, de valahogy most nem akarnak úgy szopni, állandóan gyömöszölöm vissza a cicit a szájukba. Melegítettem nekik abból, amit éjszaka fejtem, abból még ettek 30-30 grammot. Többel nem is kínálta. Mondjuk már a múlt héten pénteken is feltűnt, h Péter mondta, h csak 90 és 120 közötti mennyiségeket ettek üvegből.
Anett!
Ma beállított a védőnő teljesen váratlanul, azt hittem, h a gázóra leolvasó hölgy, mert nem ismertem fel. De ha felismerem, tuti, hogy nem engedem be. Úgy bepipultam, mondtm is neki, hogy legközelebb legyen szíves telefonálni. A barátaimat sem szeretem váratlanul viszontlátni a lakásomban. Ráadásul csak úgy fogta magát és átvonult a kisszobába, Péter mellett el. Már majdnem bent volt, amikor megkérdezte, hogy a kislány bent van? Mondom, nem, a másik kisfiú. Erre: jaj, összetévesztettem, a hármasikreknél van egy kislány. Mondom, nem, ott kettő. Na mindegy, nem ragozom tovább. A lényeg, h nem tud viselkedni, és legközelebb nem engedem be, ha nem telefonál. Péter is rendesen visszafogta magát, pedig nem szokta az ilyesmit szó nélkül hagyni.
Annyi mindent akartam még, de most már nem is jut eszembe hogy miket.
Ja! Az újaknak üdv itt, jó látni, hogy frissül a topik.
Puszi mindenkinek:
Annamari