Új privát üzeneted érkezett!

nem olusz, hanem plussz! ?) Kép Kép

delfinke

AnyósKép
Ma elment mellettünk kocsival köszönés nélkül.Lehet h tévedek de úgy tűnt após felénk néz és észre is vett,ennek ellenére...Két hete mosolyszünet van,amióta elvonult innen mondván h nem foglalkozunk vele-holott unokázni jött,nekünk meg más dolgunk volt(én pl az elázott konyhát mostam fel,a férjem a mosogatógépet kötötte be a helyére,de ő elvárta volna h vele ücsörögjünk.Az,hogy ha észrevett és nem köszönt őt minősíti,mégis én lettem tök ideg.(oszt lehet,h nem is látott)
Jó Neked Kingu h túl tudsz lépni rajta mosolyogva,ezt kéne nekem is megpróbálni,de egyenlőre nem megy...
Megyek spenótot falniKép
Virág
villes

Ezt most kaptam mélben lemásolom az egészet. Lehet, hogy ti tudtátok, én nem ...
>> > Kaptam:
>> >
>> > Minap egy ismerösöm mondott egy sztorit, s kicsit botrányos az egész,
> így
>> > gondoltam, hogy mail-címlistámon lévők zömének elküldöm. Úgy indult,
>> > hogy az illető poénból kipróbált egy ilyen tv-s emelt díjas kvízt
>> > (tudta
>> > a jó választ), ám, persze nem jött be neki: nem nyert, ami itt nem is
> lett
>> > volna baj, van ez így... ennyi.... Ám hozzájárulása nélkül utána
>> > naponta
>> > küldtek neki reggel egy sms-t hogy további kérdésekre válaszolva újra
>> > nyerési esélye van... persze nem élt vele minden nap kitörölte... ez
>> > kicsit bosszantotta kb. 2 hét után, ám remélve hogy lejár vagy nem
>> > zaklatják nem foglalkozott vele... A "Slusszpoén" az, hogy kijött a
>> > T-Mobile-os előfizetői tel.számlája amin szerepelt egy olyan tétel,
>> > hogy
>> > "14 db "Emelt díjas fogadott SMS", "ára 7000.- + Áfa"(!!!), persze
> nyomban
>> > hívta a T-mobile ügyfélszolgálat, ahol elmondták, hogy van ilyen dolog,
>> > ám, hogy nem tájékoztatta őt a tv-s kvíz cég (és biztos, hogy senki
>> > mást
>> > sem), ez nem az ő dolguk... megérti de nem tud mit tenni...
>> > A Tv-s kvízcég kinyomozott infóvonala meg azt mondta a károsultnak,
>> > hogy
>> > kell írni egy, a "stop" szót tartalmazó SMS-t s akkor nem küldik
>> > többet.
>> > (A cég által a játékosnak küldött SMS-eket kell "csak" kifizetni (a
>> > játékos által visszaküldött sms-t meg a cégük fizeti).
>> > Mindez persze nem lett volna gond mondjuk az én szemszögömből, aki csak
>> > meghallgatta, ám azért jó tudni hogy van ilyen dolog is. Ebből
> felbuzdulva
>> > felhívtam egy T-mobile-nál dolgozó ismerősöm, aki ugyanazt mondta hogy
>> > létezik ilyen dolog, de ezért szokták bekapcsoltatni (már aki tud róla
>> > s
>> > aki kéri) az "emelt díjas fogadott SMS-ek korlátozását". Amit most
>> > azonnal megtettem én is...
>> > Szóval én nem szoktam ilyen baromságokban részt venni, de azért ezt
>> > letiltattam, mert ha vmilyen más cég megszerzi a számod(hogy s milyen
>> > ürüggyel), s egyszer csak azt látod, hogy fogadott emelt díjas sms
> ára...
>> > akkor benned is felmegy a pumpa...
>> > A Névtelen olvasónak az utóbbi veszély miatt nem kell aggódnia, ugyanis
>> > az ilyen típusú szopáshoz alapfeltétel, hogy az ember elküldjön egy
> indító
>> > SMS-t, amivel ?feliratkozik?. Szűk hónapja írt cikket a témáról a HVG,
>> > onnan a tények: az új típusú SMS-játékoknál a felületes fogyasztó ugyan
>> > azt hiszi, hogy egy kvízkérdésre küld választ, de az aktussal valójában
>> > feliratkozik egy potenciálisan végtelen ?előfizetéses? játékra, ami azt
>> > jelenti, hogy onnantól heti négy kérdést kap SMS-ben. Tökmindegy, hogy
>> > ezekre válaszol-e, ugyanis innentől a fogadott üzenetek után kell 500
>> > vagy több forintot fizetnie. Míg le nem iratkozik. A trükköt a Netsize
>> > Szolgáltató Kft. hozta be Magyarországra. Ilyen célokra az 1786-as és
>> > 1787-es SMS-számot használják. A lehúzás a Pannon és a T-Mobile
> hálózatán
>> > folyik egyelőre. A HVG információja szerint a Netsize mellett több más
>> > cég - az IKO-New Media Szolgáltató Kft., a Telefor Kft., a Digitania és
> a
>> > Telemédia Kft. is készül ilyesmire. Az isten irgalmazzon a felszínes,
>> > gyanútlan kiskorú és rövidlátó öreg mobilosoknak

Kép

Kép
vizimano

Lirian,
persze, kiírom.

Juszti,
Ákos is szereti a kengurut, és nekem is egyre kevésbé fáj a hátam tőle, ahogy erősödök. Bár a tiétek sztem jobb, legalábbis a kép alapján.

KépKép
connie

Ildi
Akkor ma Neked is remek napod lesz sógornődékkel!Gondolok majd Rád,majd mesélj!
Virág
villes

Gyors voltam,mi? (még nem is csináltam semmit....) nem bírok elszakadni tőletek..Kép Botit anyukám sétáltatja, gyorsan kihasználom...Kép

Juszti!
Bennünket Boti baba igen elkényeztetett, mert már az elejétől fogva nagyon jó baba volt, éjjel igaz felkelt az elején 2-3 alkalommal, de soha nem sírt csak nyöszizett és kaja után alvás ezerrel, aztán volt a csodálatos időszak, amikor ÁTALUDTA az éjszakát, ezt mi megszoktuk és most, hogy jönnek a fogacskák, hát bizony sírva ébred többször is..Kép és van, hogy vissza sem akar aludni...?( szóval ez változó, én is reménykedem, hogy majd csak átalussza ismét az éjszakát....Kép

Amúgy eddig én sem mertem a BKV közelébe menni, pedig párszor olyan szívesen kimozdultam volna a XX.ik ker.ből, de elég nagy a babakocsink, egyedül tuti nem tudtam volna feltenni a buszra (már ha egyáltalán felfért volna..),és ugye nem mindig segítőkészek az emberek, vagy ha éppen olyan buszra akarunk felszállni, ahol öregecske, nyugdíjas nénik ülnek, tőlük nem várhatom el, hogy segítsenek.. kacérkodtam sokszor a hordozókendővel, de aztán féltem nehogy Boti végigordítsa nekem a buszon töltött időt, mert akkor tuti leszállítanak..Kép De azok alapján amiket írtatok, lehet ki kellene próbálnom....amíg még elbírom a 8 kg-ját....

k.
cica29

Még egy kérdés és csendben maradok..Kép
Én is szeretném ha gyerkőcöm nézelődne a hordozókendőben, na de azt nem tudom és nem is taláéltam sehol, hogy lehet-e valahyog úgy ültetni, hogy nekem háttal legyen?? úgy mint a kengurúban..?? szegény folyton oldalra néz, hogy lásson valamit, a végén féloldalas lesz a gyerek..Kép
Vagy hordozókendőben nem lehet ezt a pozitúrát??

k.
cica29

Kingu!

Először a kendőt szerintem próbáld ki rövid távon pl.sétánál!
Én az első kengurus utazásnál azon stresszeltem mikor kezd el üvölteni Törpe! Kép Kép Kép Kép Kép

Virág!
Majd mesélek, remélem ma nem lesz semmi!
Anyósódék nem semmik! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Zsuba: Igen, nekem is a kedvencekben van a topik, és onnan elérhető volt. És ha onnan újra "előhívom", akkor frissít is.
Bazsi ne legyen már nyűgös Kép
Én is ilyenkor kívülállónak érzem magam, no de majd összehozunk egy szegedi talit is Kép
Gréti jól van köszöni szépen, bűr most mintha éhesnek tűnne Kép Megnézzük mit szól egy jobb cici menühöz....
----------------------15 perc szünet---------
teccett neki Kép annyira, hogy el is aludt

Nos: Pogi: Felejthető Kép ha valamilyen kaja nálam a sütőben végzi az tuti nem lesz finom Kép
ja, persze ráfogtam a sütőre, biztos nem jó Kép
Amúgy nem aludtam el, csak haza jött a párom, sétáltunk, stb. aztán mondjuk 11 körül már tényleg elaludtam Kép

Juszti: Azt olvastam valahol (már meg nem mondom hol Kép), hogy a babáknak pszichésen kell felnőniük ahhoz hogy át tudják aludni az éjszakát. Ehhez kell még tápláló kaja, amitől tűrnek. Kép Csak a kettő együtt a tuti siker.
Nálunk is (nekem) szebb az élet amióta kengurúban is szállítható Gréti. Ritkán használom, de jó, így el tudok jutni vele már bárhová.

Ildi: Mikor jöttök pontosan Szegedre? 1 napra vagy több napra? És talizunk? Kép És szervezzünk egy Zsuba-Mukika-Hubri-Ildi-Bea + babák talit? Akár nálunk is jó. Ennyien még elférünk Kép Vagy valahol a városban egy sétálós-sütizabálós tali? Nekem mindegy, de tök jó lenne találkozni Kép
Ne legyél rossz kedvű Kép Amúgy én minden nap bal lábbal kelek fel, mert bal oldalt mászok ki az ágyból, és egyértelmű hogy azt a lábom rakom ki először Kép

Connie: Ákos nagyon ügyes Kép Gréti is hetek óta ülne föl, és ha felhúzzuk tök boldog és nem akar visszafeküdni. Csak félek, hogy még ezt a mutatványt korai művelni vele. Kép De ha olyan boldog tőle és ezt szeretné?!?!?!
Gréti: 2005.05.20. 13.57 Szeged (matektanárok (és nem csak azok) figyelmét azért fölhívnám Gréti születési idejére, mind a dátumra, mind az időpontra Kép nekem rögtön feltűnt, nem hazudtolta meg a matekos szüleit KépKép)
Én: 1980.02.25 3.05 (hajnal) Szabadka
Férjem is megnézetném de nem tudom hány órakor született. Õ sem. Kép
Előre is köszi!

Tali:
Ildi-Lir: Miről kéne tudnia Grétinek?!?!? Na meséljetek csak Kép

Egyébként tök jó nézegetni a talis képeket Kép Eszméletlen aranyosak és gyönyörűek a babák mind Kép A kiscsajok csinosak és szépek a srácok meg baromi jóképűek Kép
Örülök, hogy jól éreztétek látni, nekem is jobb kedvem lett a képektől. Bár előtte sem volt rossz Kép

TALIS BESZÁMOLÓ???????????
Ezt vegyétek számonkérésnek!
És mi az az angyalkás valami amit Vezsótól kaptatok?!?!?!

Vezso: Én szoktam beszélgetni a Grétivel. Pl. reggel elmeséli mit álmodott, utána már beszélgetünk mindenféléről, van hogy csak ő beszél én meg helyeselek Kép Néha vitatkozni is szoktunk....szal elvagyunk. Kép
Grétinek nagy a "szókincse". Ilyeneket tud, hogy: gaga, öö, brrrr, gheeeee, höööööööööőőőőőőőőő, heőő, haaaammmmmmmmmmmmmmmmmö meg hasonlók. Rég óta gagyarászik, olyanokat borulunk rajta néha Kép Est pl. amikor vacsizunk, kint van velünk a konyhában, na akkor folyamatosan dumál. Meg reggel ébredés után, meg mindig....szegény Marcika Kép
Egyébként a férjem nem egy beszédes ember, meg élőben én sem Kép Nemtom kire ilyen dumás Gréti.
És annyit nevet már hangosan, röhög, szó szerint. Most leginkább arra pörög, hogy fekszik, és betakarom valamivel (óvatosan rádobok a testére egy kis takarót vagy pelust) és közben mondom is, hogy : betakarlak betakarlak (mosolyogva valami iszonyat hülye hangsúllyal)-na ettől kacag nagyokat Kép

Gyes: Mindenkivel egyet értek! Újat nem tudok már mondani Kép Csak hogy remegek hogy nem fogok munkát találni ha vissza mennék dolgozni pár év múlva...de ez sem új KépKépKépKép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ildi miert nem kuldod el sogornod a p***ba??Kép
mondd neg neki mindenki a sajat hazajaban legyen profeta
Vezso koszonom szepen a felajanlast elfogadjukKép CSipet-eset leccciKép

Kép
vaktyuk

Kingu,
Én közben megkérdeztem az nlc-n a szopis tanácsadót is, bemásolom ide:

Kedves Eszter!
Kisfiam most 4, 5 hónapos, csak anyatejet kap, igény szerint szoptatom. Sok helyen olvastam, hogy majd magától beáll egy idő után a 3-4 óránkénti szopizásra, volt is egy ilyen időszakunk, de mióta jobban érdeklődik a külvilág iránt, megint 1, 5-2 óránként szopizik, csak rövid ideig (5-10 perc). Ez normális, vagy én rontottam el valamit? Éjszaka egyébként kb. 9 órákat alszik, lehet, hogy nappal pótol?
Elég sokszor zöld a kakija, szoptassam kétszer egymásután ugyanabból a mellből, és csak utána váltsak? Kicsit aggódom, mert apjának komoly súlyproblémái voltak, én is hízékony vagyok, és olvastam, hogy anyatejes babát is túl lehet etetni, ha nem csak akkor szoptatom, mikor éhes, hanem máskor is.

Köszönöm,
Hajnal

Schneiderné Diószegi Eszter / 2005-09-08 01:41 Válasz / #1930
Kedves Hajnal!
Nem, nem rontottál el semmit, legfeljebb nem jó helyeken olvastál:o)))
teljesen normális, hogy a babád ilyen gyakran szopizik (sőt: ez A normális:o)), és az is, hogy rövid ideig (ez korosztályos jelenség).
nem annyira a zöld kaki mutatja azt, hogy relatíve sok elsőtejet szopizik a baba, hanem a vízszerűen híg kaki. ha ilyet tapasztalsz, akkor valóban az a megoldás, hogy egymás után 2x ugyanarra a mellre teszed.
Anyatejjel NEM lehet túletetni a babát. Ha korlátozod a szopikat, éppenséggel az vezethet később étkezési zavarokhoz (hiányállapot marad fenn). A súlyproblémák korai megelőzésére meg éppenséggel az igény szerinti, kizárólagos anyateje táplálás a legjobb. (ajánlom még figyelmedbe a Sokat hízik c. blogot.
Üdv: Eszter

KépKép
connie

Ezt meg Beának mazsoláztam:

Kedves Eszter!

A kérdésem az ujjszopás és annak következményeiről szólna: 8, 5 hónapos kisfiam nagyon sokat szopja az ujját kb. 3 hónapos kora óta. Eddig nem aggódtam, elfogadtam, hogy ő ilyen, sokat igényli az ujjszopást. Pedig mindig igény szerint szopott/szopik, nem nézem az órát, nem hagyom sírni, nem használunk cumit, cumisüveget éppen a szoptatás miatt, hagytam/hagyom a komfortszopizást is neki a mai napig, éjjel is szoptatom. De ő, ha fáradt, álmos, alvás közben is -ez természetes- de ha valamit figyel, meg egyébként is igen sokszor napközben szopja az ujját. Szerintem nem szorongásból csinálja, hanem egyszerűen ilyen. De mi lesz a fogaival, meddig nem okoz gondot fogfejlődés szempontjából? A babaneten egy fogorvos ezt írta: "A tartós ujjszopás rendkívül komoly, nehezen (fogszabályzóval) kezelhető problémákat okozhat: nyitott harapás és gótikus szájpad lehet a következménye. " Szóval most aggódjak vagy ne? Le lehet szoktatni majd erről? Mi erről a véleményed?
Üdv,

Schneiderné Diószegi Eszter / 2005-08-31 01:45 Válasz / #1899
Kedves Dideki!
Először is: nem bizots, hogy ujjszopós lesz a babád! A legtöbb igény szerint szoptatott baba nem igényel se cumit, se ujjacskát. Viszont mivel kb. 3 hónapos korban elkezdik fölfedezni a saját testüket, elkezdik szopogatni az öklüket, ujjukat is. Aztán skszor ezt teljesen magától elhagyják egy idő múlva. Szóval lehet, hogy nálatok is ennyiről van szó.
De valóban van az igény szerint szoptatott babák között is olyan, aki szopizza az ujját, mert nagy a szopásigénye, és mert rájött, hogy az jó. (ebben a korban még nem beszélhetünk arról, hogy szorongásból szopizná az ujját a kisgyerek) Ebben az esetben is könnyen lehet, hogy ahogy elkezd játszani, manipulálni a kezével, abbamarad az ujjszopás, illetve az elalvás előtti időre korlátozódik majd.
Ha mégis az ujját szopizná, arról nem igazán tudod, de nem is kell (és nem is szabad!) leszoktatni. Azt fontos tudnod, hogy egyrészt a szoptatott babák másképp szopizzák az ujjukat, mint az üvegből tápláltak: a szoptatott babák egészen hátra teszik az ujjukat a szájukban, ahogy a cici helyezkedik el benne (így kevésbé nyomja az ujjacska a fogakat), míg az üvegből tápláltak elől szopizzák, ahogy a cumi van a szájukban. A szoptatás maga is hozzájárul ahhoz, hogy a baba szája, fogsora ideálisan fejlődjön, így ellensúlyozhatja az ujjszopás esetleges negatív hatását. A cumi és a cumisüveg sokkal nagyobb arányban okoz szájpad- és fogsorfejlődési rendellenességeket, mint a szoptatott babák ujjszopása.
Úgyhogy ne aggódj:o))
Üdv: Eszter

KépKép
connie

Connie!

Nagyon köszi, én is ezt tartom helyesnek, na de a nagyszülők....én nem vitatkozom velük, meghallgatom a dolgaikat és úgy csinálom, ahogy jónak látom....

Még 1X köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.

kingu
cica29

Bea
nem baj, ha csak este nézem meg, fél kezemen lóg egy manó, folyamatban van a elkényeztetése.Kép

KépKép
connie

Bea
nem baj, ha csak este nézem meg, fél kezemen lóg egy manó, folyamatban van a elkényeztetése.Kép

KépKép
connie

Örülök, hogy jól éreztétek látni, nekem is jobb kedvem lett a képektől.

Helyesen: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A képeket jó volt látni, nekem is jobb kedvem lett tőlük.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ó köszi a bátorítást mindenkinek! Kipróbálom a kengurut majd BKV-n. Először is bemegyünk az Astoriába ( pannon gsm ) ott dolgoztam. Én is félek hogy üvölteni fog , mondjuk egyszer már volt benne majd 2 órát mikor a corában abban sétáltunk. Akkor elaludt Kép

Vezso : elmúlt a fejfájás Kép

ja egyébként a fő parám a BKV-tól a mocsok. nem akarom én burokban tartani Boldit de az a sok mocskos büdös ember Kép féltem azért. Ráadásul az agyhártyát sem adattam be még. Be lehet azt 5 hó után is szerintetek? Ha mégsem várom meg az egy éves kort.

Kingu: Boti mennyi idős most? A fogzástól én is parázok. Nagyon le vagyok amortizálódva az éjszakák miatt. az egyik csabai barátnőmnek a kisebbik fia elmúlt másfél éves és még egyszer nem aludta végig az éjszakát.

Connie: baby bjjörn kengurunk van tényleg jó , 12 kilóig lehet használni. ( már ha valaki bírja adig ) Kép

Kép
juszti75

Sziasztok! Kép
Annyira bánt, hogy nem tudtam igazán senkivel beszélgetni tegnap. Fogalmam sincs mi van velem, de bárhova megérkezem, rögtön mennék. Nem akaratból, hanem reflexből. Mióta Bálint is szalad, tiszta szétszórt vagyok. Biztos a fáradtság is az oka, és a sok feladat stb. De nagyon zavar. Alig bírok koncentrálni egy-egy dologra Kép
És baromi rossz a névmemóriám. Iszonyú hülyén éreztem magam tegnap, mikor fogalmam sem volt, kihez szólok, nemhogy arról, kivel mit leveleztem Kép
Bocsássatok meg ezért! Úgy szeretnék egy név + babanév + fotó - gyűjteményt!!! Kép
Csak én vagyok ilyen zizi? Kép

Szép napot!
Ja, és nagyon jók a képek. Én még mindig nem jutottam odáig, hogy installáljam a képfelismerőt az új kölcsöngépre, de ma megcsinálom!
Puszi, Dorka

Ui: mindennek ellenére nagyon várom a következő talákozót. Hátha addigra megjegyzem az arcokat és a neveket Kép Kéne valami kitűző, mint a babanetes találkozón Kép
dorka

Hordozókendő megkötés: Hordozókendő.lap, valamint itt http://www.bababolt.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=137

Jégvirág,
földik vagyunkKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, megpróbálok képet feltenni!Kép
wester2004

Wester
Hihetetlen jó ez a képKép

Dorka
ez a bab-mama név fotó gyűjtemény ötlet nagyon tetszik

Olyan irigy vagyok!!!!!Tök jó lehetett a tali!

Ildi
Sogórnőt küld el a sunyiba vagy ahogy Réka mondta oda!

Nem tudok itt lenni,meg hétvégén se,megyünk mamázni egész hétvégére

Timurr
Vendég

Connie: köszi az nlc-s cuccot Kép
Amúgy Gréti nem szopizza már az ujját. Ahogy jött ez a tevékenység nála, úgy el is maradt. Az öklét azt tömi a szájába, meg van hogy 4 ujja is benne van egyszerre, de már nincs olyan kizárólag hüvelykujj szopás ami volt! De azért köszi, megnyugodtam, ha véletlenül még rákap a nagyujjára Kép
Ja, dehogy baj ha este nézed meg, persze, Ákos a főnök, ő az első!! KépKép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Eszter,
nagyon aranyosak Csabi, és LucaZsófi így együtt. Énisénisénis akarok egy ilyen csöpp kis embert.Kép

Vezso,
persze, hogy felfigyeltem az ékszerre, hisz "ékszermániás" vagyok.KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, a fenti képem Húgom kisfia csabika és az én fittnesbabám látható, LucaZsófi. most jön fülbevalós kép, kifejezetten Boldinak Kép
Juszti, az éjszaka átalvásáról: lehet, hogy az a titok, hogy nagyon nem kell akarni. Kép Én biztos zizi vagyok, de én nagyon paráztam, hogy Úristen, már éjjel sem eszik, nem fog semmit sem hízni Kép. LucaZsófi hathetes korától 3 hónaposig átaludta az éjszakát, aztán jó egyhónapig az volt szokatlan ha nem kelt. Azóta viszont megint durmol, este fél kilenctől, ma épp reggel fél kilencig. Azért én néha már aggódom, hogy nem túl sok ez az idő kaja nélkül... Paramami KépKép
wester2004

Connie: Ja, és Gréti is kb. úgy működik ahogy Ákos. Nálunk is van néha zöld kaki, és nappal ő is gyakrabban szopizik. Ill. a jó szó rá: össze-vissza Kép Van hogy 4-5 órát is kibir kaja nélkül, de van hogy 1 óra múlva még enne. Abszolútt változó. Az éjszakáink változatlanul jók. Végigalussza.
Ja, és én úgy szoptatok, hogy kezdjük pl. a jobb cicivel, és ha 3 órán belül kér enni, akkor megint a jobb ciciből kap, és csak 3 óra elteltével kap a balból, aztán így, 3 óránként váltom a ciciket. Este pedig maratoni szopizás van, akkor kap mindkettőből, és reggel meg nem azzal kezdünk amelyikből este épp befejezte, hanem a másikkal.
De ha szopizik a jobból, 5 óra múlva éhes megint,akkor a balból, akkor utána ha 2 óra múlva megint éhes akkor is a balból kap nem a jobból, merugye nem telt el 3 óra a bal ciciből kajálás után.
Bocsi, túlmagyaráztam, gondolom érteted eddig is. Tanári szokás. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vizimanó: Igen, már én is kiszúrtalak a múltkor, amikor írtad hol születtél Kép

Eszter: Nagyon jó, mind2 kép Kép Gyönyörű a lányod!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dorka: név+babanév+fotó: Szerintem is jó ötlet, még ha nem is találkozok veletek lehet sosem Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Wester Boldi elámult LucaZsófitól! love az first sigt Kép

ki is dőlt a látványtól. Kép kész van Kép

Kép

Kép
juszti75

Boldi így hódít Kép

Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Húúú, csak most tudtam jönni, de most is nyügi van. Kép
A lényeget fölteszem azért: a talis képek itt:

http://www.jpanna.tvn.hu/babatali20050908/index.html

Jajj, meglátott a lányom, bőgés van!

Kata
panni2005

Kata,
nagyon jók a ti képeitek is.Kép

Várunk ám valakitől egy beszámolót.Kép Legalább ennyi örömünk nekünk is lehet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Dorka!!

Ne bántson, ha ez megnyugtat az én névmemóriám olyan, hogy ha bemutatkozom vkinek annyira koncentrálok, hogy jól mondjam a nevem, hogy nem jegyzem meg a másikét..Kép tiszta röhej de ez van...Kép én nem is merem megmondani, hogy hány anyuka nevét tudom a babataliról..Kép 13-ból 7-et) de ígérem nagyon, nagyon igyekszem, hogy mindenki nevét megjegyezzem....bocsi, hogy ilyen lyukas az agyam.............
Azt még szeretném elmondani, hogy nagyon örvendek, hogy rátaláltam erre a topikra és ti aranyosak vagytok hogy befogadtatok, köszi.....Kép

Panni!!
Jók lettek a te képeid is a taliról!!!!!!!

Juszti!!
Cukik Boldiról a képek, főleg az a játszószőnyeges...Kép
Boti nemrég múlt 5 hónapos. Vettem neki ma Dentinoxot de fogalmam sincs bekenjem-e neki, hiszen már szúr a kis foga, azaz már áttörte látszólag a fogínyt...jaj néha úgy el tudok bizonytalanodni... vagy mégse..Kép

Eszter!!
Nagyon csábos LucaZsófi mosolya..Kép pár év múlva én is szeretnééééék egy ilyen pici kislányt......Kép Férjem szerint 2 fiunk lesz....eddig mindig igaza volt....

kingu
cica29

Vizimano

Köszi a Hordozókendő oldalt, átnézem, majd csak találok vmi nekem valót....Kép

kingu
cica29

Kata,
jók a képek!

Sztem is jó ötlet a baba-mama galéria, a receptes oldalra meg is lehetne csinálnia képtárat, átnevezem akkor az oldalt.

Voltunk jógán délután, Dóri ráhajtott Ákosra, de Ákos hűséges maradt Rozihoz.Kép

KépKép
connie

Réka,
Mikor jön a kárszakértő? reggel elfelejtettem odaadni Gabinak a szkennelni valót.

Tegnap meg hülyeségeket beszéltem, nem a mosdókagylóban akarjuk a fiút fürdetni, hanem a kádban.Kép

KépKép
connie

Kép
vezso

Kép
vezso

Halihó!

Na elhúzott család, és semmit nem találtak a gyereken!Sőőőőőőőt, sógórnőm még bocsánatot is kért hogy lesüketezte Marcipánt!Kép
Úgy látszik hatott,hogy kikeltem magamból és üvöltöztem egy sort! Kép

Bea!
Úgy néz ki, hogy péntek du.megyünk le, és vasárnap jövünk haza!Hát még szép hogy talizunk, meg kell ismerni a jövendőbelit meg a hozományt is át kell beszélni! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Amúgy Marcikának sem áll be a szája, folyamatosan mondja a magáét! Kép Kép Kép Kép
Olyanok lesznek mint egy olasz család,valaki mindig beszél!

Kép

Ildi

delfinke

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Látom, senki sem ír nekünk, szegény lemaradtaknak tali történetet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Na, de nem baj, majd fogjuk magunkat, és talizunk és tesszük fel a szebbnél szebb bébis képeket, és nem mondunk senkinek semmit.Kép

Timurr, Jégvirág, és aki vidéki
hol van a mi legközelebbi pontunk ahol talizhatnánk?Kép Csipetet bevesszük a csoportba, ő úgyis kimaradt ebből a tobzódásbólKép

Kép

Kép
vizimano

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép