Sziasztok!
Zsuba: Igen, nekem is a kedvencekben van a topik, és onnan elérhető volt. És ha onnan újra "előhívom", akkor frissít is.
Bazsi ne legyen már nyűgös
Én is ilyenkor kívülállónak érzem magam, no de majd összehozunk egy szegedi talit is
Gréti jól van köszöni szépen, bűr most mintha éhesnek tűnne
Megnézzük mit szól egy jobb cici menühöz....
----------------------15 perc szünet---------
teccett neki
annyira, hogy el is aludt
Nos: Pogi: Felejthető
ha valamilyen kaja nálam a sütőben végzi az tuti nem lesz finom
ja, persze ráfogtam a sütőre, biztos nem jó
Amúgy nem aludtam el, csak haza jött a párom, sétáltunk, stb. aztán mondjuk 11 körül már tényleg elaludtam
Juszti: Azt olvastam valahol (már meg nem mondom hol
), hogy a babáknak pszichésen kell felnőniük ahhoz hogy át tudják aludni az éjszakát. Ehhez kell még tápláló kaja, amitől tűrnek.
Csak a kettő együtt a tuti siker.
Nálunk is (nekem) szebb az élet amióta kengurúban is szállítható Gréti. Ritkán használom, de jó, így el tudok jutni vele már bárhová.
Ildi: Mikor jöttök pontosan Szegedre? 1 napra vagy több napra? És talizunk?
És szervezzünk egy Zsuba-Mukika-Hubri-Ildi-Bea + babák talit? Akár nálunk is jó. Ennyien még elférünk
Vagy valahol a városban egy sétálós-sütizabálós tali? Nekem mindegy, de tök jó lenne találkozni
Ne legyél rossz kedvű
Amúgy én minden nap bal lábbal kelek fel, mert bal oldalt mászok ki az ágyból, és egyértelmű hogy azt a lábom rakom ki először
Connie: Ákos nagyon ügyes
Gréti is hetek óta ülne föl, és ha felhúzzuk tök boldog és nem akar visszafeküdni. Csak félek, hogy még ezt a mutatványt korai művelni vele.
De ha olyan boldog tőle és ezt szeretné?!?!?!
Gréti: 2005.05.20. 13.57 Szeged (matektanárok (és nem csak azok) figyelmét azért fölhívnám Gréti születési idejére, mind a dátumra, mind az időpontra
nekem rögtön feltűnt, nem hazudtolta meg a matekos szüleit
)
Én: 1980.02.25 3.05 (hajnal) Szabadka
Férjem is megnézetném de nem tudom hány órakor született. Õ sem.
Előre is köszi!
Tali:
Ildi-Lir: Miről kéne tudnia Grétinek?!?!? Na meséljetek csak
Egyébként tök jó nézegetni a talis képeket
Eszméletlen aranyosak és gyönyörűek a babák mind
A kiscsajok csinosak és szépek a srácok meg baromi jóképűek
Örülök, hogy jól éreztétek látni, nekem is jobb kedvem lett a képektől. Bár előtte sem volt rossz
TALIS BESZÁMOLÓ???????????
Ezt vegyétek számonkérésnek!
És mi az az angyalkás valami amit Vezsótól kaptatok?!?!?!
Vezso: Én szoktam beszélgetni a Grétivel. Pl. reggel elmeséli mit álmodott, utána már beszélgetünk mindenféléről, van hogy csak ő beszél én meg helyeselek
Néha vitatkozni is szoktunk....szal elvagyunk.
Grétinek nagy a "szókincse". Ilyeneket tud, hogy: gaga, öö, brrrr, gheeeee, höööööööööőőőőőőőőő, heőő, haaaammmmmmmmmmmmmmmmmö meg hasonlók. Rég óta gagyarászik, olyanokat borulunk rajta néha
Est pl. amikor vacsizunk, kint van velünk a konyhában, na akkor folyamatosan dumál. Meg reggel ébredés után, meg mindig....szegény Marcika
Egyébként a férjem nem egy beszédes ember, meg élőben én sem
Nemtom kire ilyen dumás Gréti.
És annyit nevet már hangosan, röhög, szó szerint. Most leginkább arra pörög, hogy fekszik, és betakarom valamivel (óvatosan rádobok a testére egy kis takarót vagy pelust) és közben mondom is, hogy : betakarlak betakarlak (mosolyogva valami iszonyat hülye hangsúllyal)-na ettől kacag nagyokat
Gyes: Mindenkivel egyet értek! Újat nem tudok már mondani
Csak hogy remegek hogy nem fogok munkát találni ha vissza mennék dolgozni pár év múlva...de ez sem új
Bea