Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
Annyira de annyira jók a képek és Connie aláírsaiból néhány anyukát is be tudtam lőniKép
Nagyon teccik a sok-sok baba,édes,tündéri mindegyikKépKépKép

Szerintem aki éjjeli ovódába azt íratnám aki ezt kitalálta.Röviden a véleményem,hogy az ember akkor és annyi gyermeket vállaljon,hogy mindent megtudjon adni neki főleg a lelki dolgokra gondolok.

Timurr
Vendég

Vezso!!
A magasabb gyessel én is maximálisan egyetértek, akkor lehet kevesebb anyuka kényszerülne visszamenni dolgozni....természetesen akit visszavárnak a régi munkahelyére és van kedve azt megértem, hogy visszamegy, de sajna ha az embernek már van egy gyereke és mondjuk új munkahelyet keres sajna néha nagyon elutasítóak tudnak lenni a munkáltatók...Kép( de hát valamit nekünk is kell majd csinálnunk...

még annyit, hogy a tegnapi babatalin kissé inaktív gyerekem este 8 után megsokszorozta energiáját és nem lehetett lelőni sem...bárcsak előbb jött volna rá ez a jókedv..Kép
k.

Connie

én is küldök pár képet fiacskádról.....
cica29

Vmit nem csinálok jól evvel a képfelrakással most. Mindig azt írja ki, hogy nem elég kicsi a kép, pedig lekicsinyítettem. Na, majd megpróbálom a páromat felhívni, mit rontottam el.
Vezso
vezso

Juszti,
Jól látod.Kép Te honnan kölcsönöztél? Én a debreceni Royal szalonból. Ráadásul úgy, hogy megvettem már tavaly februárban egy estélyit menyecskeruhának, aztán eski előtt összehoztuk Ákost, és mellben rögtön szűk lett rám az estélyi, úgyhogy uccsó pillanatban, a mennyasszonyi ruha próbán mondtuk, hogy mutassák meg, mi maradt bent arra a 7végére menyecskeruha.Kép

Megnéztem végre Boldi új képeit is, nagyon aranyos. Annyira jó közelieket csináltál róla megint.Kép

Vezso,
Mailt, mailt, mailt az Ákosképekkel, léclléciléci.Kép

A munkábaállást inkább családbarát munkahelyekkel kellene támogatni sztem. Egyébként valahol olvastam, hogy a munkahely kap valami kedvezményeket, ha gyesről visszatérő anyukát vesz fel, ilynekről pl. miért nem hallani?

KépKép
connie

Vezso,
valószínűleg nem elég kicsire kicsinyítetted le.

Kingu,
Köszi. Most jöttem rá, hogy mivel Ákos leginkább az ölemben ült, igen nehéz lett volna közben lefotóznóm magunkat szemből.Kép

KépKép
connie

Connie
Jó, jó, de nem tudom hogy kell...Kép
Pedig olyan jók!!
Vezso
vezso

Milyen progid van?

KépKép
connie

Na most én folytatom a sort a rosszkedvvel! Kép
Annyira rosszkedvem van reggel óta, hogy bőgni tudnék; de nem tudom miért!Kép

Ildi

delfinke

Kingu,
köszi a képeket! Alábbiból látszik, hogy Ákos már a buli elején kinézte magának Rozit, és koncepciózusan hajtott rá.Kép
Kép

KépKép
connie

Ildi,
anyukám szerint az ilyesmi a frontoktól van, sztem a fáradtságtól, férjem szerint attól, ha jön az ember foga.Kép
Ne szomorkodj, olyan szépen süt a nap, és ma kezdődik a hétvége!

KépKép
connie

Dorka,
Most jutott eszembe, hogy nem is válaszoltam tegnap: szóval nem is forgatták fel a lakást a babák, 10 perc alatt visszapakoltunk este. Férjem viszont nagyon értékelte a maradék sütiket.Kép

Legközelebbi talira nasit nem kell majd hozni, egy egész zsákkal maradt.

KépKép
connie

Feladom Kép a képfelrakást. Mélben sem megy.
Pedig közel járok a megoldáshoz, este lesznek tőlem képek, megyek takarítani stb
vezso
vezso

Sziasztok
Vezso 600*600as lehet max a kepnagysag rakjal fel egy irfanview-t azzal konnyen lehet ha kell le is irom lepesrol lepesre.
Erdekel valakit korlatlan tarhelyu emailcim gmail.com-os? mert akkor szivesen meghivom/igy muxik/

Kép
vaktyuk

Még néhány gondolat erejéig visszatérve a gyes témára. Szerintem nem az a legnagyobb probléma, hogy a nők rá vannak társadalmilag "kényszerítve", hogy otthon maradjanak és ezért nem tudják építeni a karrierjüket, hanem, hogy gyes után nagyon nehéz olyan munkát találni, ami gyerekbarát, nem kell későig bent lenned, stb. Illetve a másik probléma, hogy a kismamák ebben az élethelyzetben gyakran be vannak zárva, kevés társadalmi érintkezésre van lehetőségük. Ezért érzem nagyon fontosank pl a babanet-et, ami lehetőség hasonló aqnyukákkal való beszélgetésre, és még fontosabbnak a talikat. Remélem, hogy kialakul egy összetartó csapat, és létrejönnek barátságok is, ami segíthat abban, hogy egy év múlva ne kukuljunk meg és ne legyünk depressziósak.
A szoicológus nő "védelmében" csak annyit, hogy el tudom képzelni, nem éjszakai óvit akart mondani, hanem azt, hogy estig ott lehessen a gyerek, bár ez csak egy fokkal jobb, mint az éjszakai. Ja, egyébként ez a nő volt, aki a 70-es években aláírást gyűjtött azért, hogy ne vezessék be a gyest...
Nem lennék a lánya...

Na megyek Dórizni és rendetrakni a lakásban.

Connie
Szerintem nekem is vannak Ákosról fotók, majd elküldöm, de nem tudom mikor, mert a gépünk éppen készül meghalni.
pviki

Connie te ismered a Sinupret cseppeket?

Kép
vaktyuk

Viki,
Oké, köszi.Kép Tegnap elfelejtettem mondani, hogy biztonság kedvéért pakolj be Dórinak egy hosszuújjú rugit is jógára, mert előfordult már, hogy a légkondi miatt kellett, bár általában nincs nagyon hidegre állítva.

Talikkal kapcsolatban: ma még kiélvezem a semmittevést, Ákos is még a tegnapiakat alussza ki, de jövő héten elkezdek telefonálgatni helyszín után. A következőkre gondoltam: kb. 45-50 nm-es helység (nálunk 30 nm-t foglaltunk elKép), 3 vagy 4 órára, és megpróbálom három hetente, ha már történelmileg így alakult, hogy 3 hetente talizunk.Kép Gondolom néhány széken meg egy asztalon kívül nem kell semmi más oda nekünk. És valami olyat keresek, ami átlag 10 emberrel számolva fejenként max. egy ezres.Ha ez így oké mindenkinek.
A többgyerekesek felvetették, hogy nekik a délelőtti talik jobbak lennének. Lehetne pl. 9-től vagy 10-től 1-ig? És a hét melyik napja? Van valakinek valami olyan állandó elfoglaltsága, amitől biztos, hogy valamelyik nap nem jó?

KépKép
connie

Vaktyúk,
Mire vagy kíváncsi?

KépKép
connie

Tegnap kapta Csipet, elkepzelheto hogy faj tole a hasa??Mert reggel amikor beadtam neki utana 20p velotrazo uvoltes volt kajalni sem akart csak utana.

Kép
vaktyuk

Connie: asszem fehér hattyú a szalon neve. pesti. nálunk is hasonló volt a helyzet azzal a különbséggel hogy Boldi még nem volt viszont nem sikerült belefogynom a kinézett szupi ruhába. De így utólag nem is bánom mert ennek a ruhának nag y sikere voltKép

majd a legközelebbi talin Ákost és a többi babát is lefotozóm jó közelrőlKép
ha sikerül eljutni. én olyan béna vagyokKép

BKV-zni nem szoktunk és félek hogy boldogulnék. Jogsim és autóm nincs.

Mondjuk kengurunk van talán azzal elbénázok a legközelebbi helyszínre. akkor olyan parám is van hogy etetem meg Boldit? Én csak szopis párnán tudok szoptatni de azt nem cipelhetemKép

Nagyon gáz vagyok ugye? Kép

Kép
juszti75

azt nem tudom, hasa fáj-e tőle, nem hiszem, de veszettül keserű, lehet, hogy az volt inkább a baja.

KépKép
connie

Juszti,
merre laktok?

egy ideig én is mindenhova cipeltem a szopis párnát magammal, még a parkban is azzal etettem.Kép

KépKép
connie

Zuglóban, az örstől 5 troli megálló. Hát igen éni s hozzá vagyok nőve Kép annyira szeretem és megszoktam. anélkül veszett ember ( anya) vagyokKép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák a képeken és tényleg olyan jó nektek, hogy tudtok találkozni. Férjem tegnap megkérdezte, hogy miért nem mentem fel, elég rondán néztem rá (Szombathely-BP 240 km), de aztán eszembe jutott, hogy azért majd összekötöm egyszer-kétszer a kellemest a kellemessel, s ha úgyis megyünk Pestre (pl a Húgomékhoz) akkor mi is becsatlakoznánk, ha nem bánjátok. Rakok fel képet a Tesóm Csabikájáról és az én Pöttömről, így az újszülött baba mellett nem is pöttöm Kép És még egy kép, amin látszik a fülbevaló, mert már az is van. Én eddig azt hittem, hogy Connie Ákosa ráhajtott LucaZsófira, de úgy látom, a távkapcsolat nem tartott sokáig, mert Rozi lecsapta kezünkről Ákost. Most megyek, és ápolom a lelkét, és csenben halkan megjegyzem, hogy LucaZsófi szabad Kép Szóval pasik, aki szeretne egy karcsú, magas, sokat vigyorgó, édesen gagyarászó este nyolctól reggel nyolcig egyfolytába durmoló menyasszonyt, akinek még az sem vesz el a mosolygástól a kedvét, hogy a 2. fogacskája jön, az jelentkezzen Kép
Gyesről is írok majd, jó a téma! Egyébként azért is szeretem ezt a topicot, mert mindig vannak jó, nem (csak) babás témák!
Jajj, nem hagy képek feltölteni, pop-up window bolcked- hol kell ezt kikapcsolni? Az eszközökben próbáltam, de nem hagyja Kép
wester2004

Ja akartam kérdezni Ákos még nem egészen 5 hónaposan így ül? nem semmi. mi sehol nem vagyunk ülésileg. Monduk nem is erőltetem. a pihenőszékében szeret ücsörögni meg néha látom hogy erőlködne magától is hogy feljebb üljön.

Kép
juszti75

Lirian!

Gondolom hátha érdekel:
Christinbaba most üzent, hogy tegnap 13.46-kor megszületett Krisztián császárral!3860gr és 55cm.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Wester ezennel élünk a lehetőséggel és Boldi flörtölne Luca Zsófival. persze hogy ilyen messze vagytok nem tudom menni fog e a dolog , de meg kell próbálni Kép Nehéz dolga lesz LucaZsófinak mert ez a pasi éjjel még eszik jobb esetben egyszer + hajnali 6-kor. Kép

tényleg viccen kívül: mikor várható hogy átalussza az éjszakát? vagy ez mitől függ? próbáltam későbbi fektetéssel is de nem jött be. eddig életében asszem kétszer aludta át az éjszakát akkor negyed 6-ig-

Kép
juszti75

Ildi látom már jobb a kedvedKép így tovább Kép Kép

egy kis mosolycsaló :

Kép

Kép
juszti75

Ildi mi a baj miert vagy depis??
Gyes tema erdekes igazabol az a baj hogy nagyon sok kozepkoru ill idosebb ember a mai anyukak nagy reszet a megelhetesi szulokkel azonositja, es semmi tolerancia nincs bennuk irantunk, en nagyon soxor tapasztalom. Es felhaboritonak tartom a nagy cegek munkaerokeresesi modzseret :-ugye nem akar gyereket es nincs is x even belul, mintha valami betegsegrol beszelnenk, ugyanakkor azt is tudom munkaltatokent mennyire nehez ez a kerdeskor foleg ha kisvallakozas es 10ember ha dolgozik a cegnel.

Kép
vaktyuk

Juszti!

KépKépKépKépKépKép
Csepp gyermekem addig ˝bóhóckodott˝amíg mosolyt csalt az arcomra! Kép

Imádom!
Ildi

delfinke

Réka!
Csak simán bal lábbal keltem, pocsék hangulatom volt; már egy picit jobb!
Kép

delfinke

Kép

Kép
juszti75

Kép

Kép
juszti75

remélem mindenki hepi lett a képektől. a eldugulok mert megyek pakolni. holnap Békéscsaba_vasárnap keresztelőKép

Kép
juszti75

Juszti,
ha van hordozótok, legközelebb útba ejtelek, és akkor hozhatsz szopis párnát is.Kép

Ákos már 3 hónapos kora előtt elkezdett erőlködni, hogy üljön, és mostanra sikerült neki. De így tök egyedül ülni, kapaszkodás nélkül tegnap sikerült először.

KépKép
connie

köszi szépen Kép rendi vagy Kép
akkor majd beszélünk ezügyben
és gratula Ákosnak. a kis ügyes Kép

Kép
juszti75

Nagyon aranyosak a talis képek.Kép Reggel - mindjárt bekapcsolom a gépet ébredés után - mutattam Tamásnak, erre ő: neked is el kellene menned. Jót tenneKép Mondtam: szivem, de neked mindig kell a nagy autó, Trabival meg nem merek elindulni.Kép Azt mondta, hogy majd teszünk róla, hogy mehessekKépKépKép

Gyes téma,
lelkileg tényleg az a fontos a gyereknek, hogy minél tovább a szülője gondozza, nem beszélve arról, hogy az már bizonyított, hogy a gyerekek érzelmi rendszere az első 3 évben alakul ki. (Ezért is nehezebb azoknak akik 3 évnél idősebb gyereket fogadnak örökbe.) A 3 év nálunk a világon egyedülálló és méltatják is a külföldiek.
De! Sokan nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, és nem azért mert nem akarnak. Hát ez rossz.
Állami cégeknél is informális módon gyakorolnak nyomást, hogy ne merészeljél 3 évig otthon maradniKép Telefonon hívják a kismamát, hogy ha számít még ott dolgozni, akkor kéne visszajönni.Kép
Rugalmatlan a munkaidő, nem tolerálják a gyerek miatti táppénzt... Stb. Munkábaálláskor az van amit már írtatok. Ha meg gyes után megy vissza az ember, akkor hülyének nézik. Aztán meg már öreg...KépKépKép
Nem is lehet egyszerre mindent leírni...

Kép

Kép
vizimano

Connie,
gratula Ákosnak az üléshez.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
azt is olvastam, hogy amint felülnek onnantól már kezdenek térben látni.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ildi!

Ha beszélsz vele, üzenem,hogy nagy-nagy gratula Krisztiánhoz Kép))

Lili tegnap megemberelte magát, ma viszont behoz mindent: hajnali öt óta csak egy fél üveg gyümölcsöt evett Kép
Teljesen kikészülök Kép
lirian

Huh, belenéztem a Spockba (mi kölcsönkaptuk), pont az elkényeztetős résznél nyitottam ki, hát nagyon durva ez a 20-30 perc sírni hagyás a gyerek érdekében. Meg hogy az a legjobb, hogy ha megébred, nem látja a szüleit, mert aztán attól ébred meg jobban, vagy mi.
Nálunk apukám keresztülvitte, hogy nem vehetett fel anyu, mikor sírtam éjjel, na gondolhatjátok, anyu a nagyágyban bőgött, én meg a kicsiben.Kép
Mondjuk elég nagy bátorságra vall megírni egy könyvet, ami születéstől kamaszkorig, gondozástól nevelésig mindent "tud".

KépKép
connie

Akos nagyon ugyeskeKép kovi talin mar szalad Valer utanKép
Vizimano teljesen igazad van, azt se ertem hogy az ugyintezest is pici babaval miert kell annyira megneheziteni ha mar annyi koztisztviselo van akik a hatso irodakban malmozgatnak es kormot lakkoznak/oep-nel/ pl

Kép
vaktyuk

Lirian,
Nálunk fordítva, kos egész délelőtt eszik-alszik.Kép Nem nézted meg a könyveket, elfelejtettük. Majd elviszem jövő héten a sétafikára.Kép

KépKép
connie

SziasztokKép

Connie
Mail képekkel ment.Nekem bármikor jó a tali,bármelyik nap és délelőtt is,de inkább 10től.Ha fizetni kell se gond,Veletek talizni minden pénzt megérKép
Ákos csuda ügyes!!Kép
Állati jók a képek és a feliratozás nagyon vidámKép

Ildi
Remélem már jobb a kedved!Lehet h érzed a frontot,ami állítólag holnap tör be...Küldünk Neked sok boldogsághormont!!Kép

Vezso
NAgyon köszönöm az ajándékot,már be is raktam a tündéreket keretbe,férjem hétvégén felteszi a falra.Olyan szépek!!

GYes téma:
Szerintem se azt kéne forszírozni,h gyes mellett dolgozzanak az anyukák.Inkább el kéne már ismerni az anyaságot,lehessen főállású anya,aki az akar lenni.És egyetértek Rékával,a jelenlegi vállalkozóellenes adózást át kéne alakítani úgy,h igenis érdeke legyen a munkáltatónak alkalmazni gyerekes anyukákat.A részmunkaidőről nem is beszélve! Alapvető változtatásokra lenne szükség,leginkább szemlélet váltásra(amíg ez az uralkodó szemlélet,hogy hajrá szinglik és yuppik,addig semmi nem fog változni).De ez legalább 100 év-nem vagyok optimista ezügyben,mert ez világtendencia,nem csak nálunk gond.

Juszti
Gondoltam bátorítalak egy kicsit:eddig én se mertem sehova menni,csak a környékünkön korzóztam mert a babakocsinkkal lehetetlenség bkvzni.Aztán gondoltam egyet és betettem a gyerkőt a kendőbe,és megyünk.Teljesen kicserélődtem,jobb lett a hangulatom,h végre nem vagyok ide bezárva és másnak kiszolgáltatva,akinek kocsija van.Sajnos nemsokára jön a rossz idő,meg a fiam is 9 kiló felett van..addig viszont kihasználom az időt.Szerintem próbáld meg,először csak kis távra.Remélem nem veszed tolakodásnak h ezt írtam,csak meg akartam Veled osztani a tapasztalataimat.Ja!És Vince sem alussza át az éjszakát még mindig kel kétszer-háromszor,pedig már elmúlt fél éves,én is minden nap ezt kérdezem:mikor fogja már átaludni az éjszakát?Kép GYerekorvosunktól kérdeztem mit tenne,azt mondta adjak neki vizet,ha éjjel felkel.Sokat segített,a vizet nappal se issza megKép Másrészt hallottam olyan esetekről h az éjszakai vízadás a legjobb módja annak,h a gyerek rászokjon az éjszakai "italozásra'.Célom ez nekm?Hogy még három évesen is keljen vizet,teát,kakaót inni?(Ahogy pl a barátnőm lánya)Inkább várok,hátha magától...aztán majd meglátjuk.

Most már dugulok
Sziasztok
Virág
villes

Sziasztok!
Mindjárt megyek a lányaimért a suliba, de gondoltam firkantok pár sort most.

Vizimanó
Igen, az a medál az Kép Miket észreveszel?! Kép
Örülök, ha a férjednek tetszik ez a babanetes mamibanda! Az enyémnek is tetszik Kép Szóval akkor hamar látunk majd élőben?
"koszlábakon a lakás" ez tetszik, most nálunk nagy káosz van, mert a hétvége óta nem volt olyan nap. amikor itthon tettem volna, és minden félbe van hagyva. Már kezdem azért behozni a dolgokat. Kép

Vaktyúk
Köszi, hogy segítenél a képfelrakással, de nem rabolom az idődet. Majd este, nyugiban a párommal megtanulom az egészet. Szóval este lesznek képek, több mint 40-et csináltam, de ebből nem mind lett jó, mert sokszor a babucik elfordították a fejüket, meg van egy-két homályos is. De csináltam majdnem mindenkiről képet. Estefelé fenn lesznek.
Csinálnék Neked is a baba nevével egy képet (megfestem és legközelebb megkapod)figurákkal díszíteném és aztán bekeretezheted , ha szeretnéd. Csak nem tudom, mit szeretnél pl "Csipet" legye rajta vagy melyik neve?

Jégvirág, Kingu, Virág
Én is kérek páncél bimbóvédőt!! Nekem is leharapja ,majdnem a Rozi, ill jó erősen ráharap Kép Sztem Vaktyúk forgalmazhatna ilyen eszközt is...Kép

Juszti
Nagyon elegáns a keresztelőruha, olyan, mint egy miniöltöny Kép Fejfájás, elmúlt?

Jégvirág
Tetszett a tegnapi magaddal való beszélgetésed. Kép Én a Rozival is szoktam beszélgetni, de olyan hülye érzés, mert nem igazán tud mondani nekem semmit egy-két ööö-n kívűl, meg dob percenként két mosolyt. Dehát, ha egyedül vagyok vele, csak kell beszélgetni is, nem?
Vezso
vezso

Connie Kép
Köszönöm, hogy elhozod Kép Nagyon jók lettek a képek, most néztem meg őketKép
Ha viszek egy cd-t a sétára, kiírod nekem őket? Kép
A Spock meg kb olyan, hogy ami ott (nevelési célzattal) le van írva, annak én pont az ellenkezőjét csinálom... hihetetlennek tartom, hogy ebből anyák (apák) neveltek egész generációkat...
Ja, és anyósom szerint _nagyon_jó_ az a könyv... így már értem a dolgait...
lirian

Juszti!

Tőlem is egy kis bátorítás, ha nem veszed tolakodásnak!Eleinte én is babakocsival vittem tornára a kölköt; de ugyebár elég nehéz.Hisz mint tudjuk a BKV járművek nem bababarátok és a járdák aluljárók sem! Kép
Kicsit untam már a bénázást; és lesz ami lesz alapon bedobtam Marcipánt kenguruba!
Attól féltem hogy a Moszkva térig fog üvölteni; de nagyon jól érezte megát!Folyton nézelődik, ˝beszélget˝mindenkivel a buszon; tényleg látszik rajta hogy élvezi! Kép Kép
Sőt ha meglátja hogy veszem a kengurut majd kiesik a foteljából annyira ˝repked˝¨.

Úgyhogy próbáld ki szerintem is!

Virág!
Köszi a boldogsághormont! Kép

Ildi

delfinke

Ildi, feléd, vagy neked háttal ül a kenguruban?
lirian

Virág
Nagyon örülök, hogy tetszenek a tündér-képek, nem mindenki szereti ezt a stílust. Nekünk tetszik, mert olyan ódon hangulatúak, meg meseszépek is. A Flower Fairies mesekönyvek kb az 1920-as években íródtak, Cicely Mary Barker írta és rajzolta. A nagyobb képeken látszik, hogy nagyon érthetett a botanikához, mert minden virág teljesen élethűen van megrajzolva. Kívánom, hogy a tündérek vigyázzanak Rátok, mint amolyan házitündérek Kép
Rólatok is van kép, este majd nézd meg, jó?Kép

Connie
Nekünk is megéri a pénzt a tali!! Szupi, hogy rászánsz időt a keresgélésre.
Ja, és én lennék a szuper anyós? Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!!

Ildi!! Ne legyen rossz kedved!! Élvezd ezt a gyönyörű napsütést na meg azt, hogy jön a hétvége, ki tudja mikor lesz még ilyen kellemes időnk.....Kép ősz, eső, brrrr.....

Anyós témában én eddig nem írtam semmit, na de most: szóval meglátogattak anyósék, (amúgy semmi bajom nincs vele..) és megint megkaptam tőle, hogy Úristen, milyen kövér ez a gyerek és hogy ne adjak már annyit enni neki....(?) , tiszta gáz mi?? Én ilyenkor magamban jót nevetek és tovább lépek a témán.....hát mit csináljak, érdemes ezen rágódnom..?.. sztem nem....na ennyi...

Connie!
Tök jó lenne ha sikerülne egy talis helyet találni, én támogatom az ötletet, esetleg én is körbenézek itt a mi kerületünkben, hátha.....
Nem tudom kinek, mikor dolgozik a párja, de lehet a hétközbeni napok jobbak lennének talira, mert van ahol hétvégén együtt a család...?.. nekem mindegy, mert párom összevissza dolgozik..Kép

na megyek gyorsan rendet csinálok

üdv.

kingu
cica29

Lir!

nekem háttal ül, így mindent lát!Kép

Kingu!
Már sokkal jobb a kedvem; mindjárt megyünk is sétálni és élvezzük a napsütést!Olusz sütöttem sárgarépatortát, és tök fini lett!

De este biztos elb..k a kedvem, jönnek át sógórnőmék; kiváncsi vagyok most mi lesz a baja a gyereknek! Kép Kép

Ildi

delfinke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?