Sziasztok
Connie
Mail képekkel ment.Nekem bármikor jó a tali,bármelyik nap és délelőtt is,de inkább 10től.Ha fizetni kell se gond,Veletek talizni minden pénzt megér
Ákos csuda ügyes!!
Állati jók a képek és a feliratozás nagyon vidám
Ildi
Remélem már jobb a kedved!Lehet h érzed a frontot,ami állítólag holnap tör be...Küldünk Neked sok boldogsághormont!!
Vezso
NAgyon köszönöm az ajándékot,már be is raktam a tündéreket keretbe,férjem hétvégén felteszi a falra.Olyan szépek!!
GYes téma:
Szerintem se azt kéne forszírozni,h gyes mellett dolgozzanak az anyukák.Inkább el kéne már ismerni az anyaságot,lehessen főállású anya,aki az akar lenni.És egyetértek Rékával,a jelenlegi vállalkozóellenes adózást át kéne alakítani úgy,h igenis érdeke legyen a munkáltatónak alkalmazni gyerekes anyukákat.A részmunkaidőről nem is beszélve! Alapvető változtatásokra lenne szükség,leginkább szemlélet váltásra(amíg ez az uralkodó szemlélet,hogy hajrá szinglik és yuppik,addig semmi nem fog változni).De ez legalább 100 év-nem vagyok optimista ezügyben,mert ez világtendencia,nem csak nálunk gond.
Juszti
Gondoltam bátorítalak egy kicsit:eddig én se mertem sehova menni,csak a környékünkön korzóztam mert a babakocsinkkal lehetetlenség bkvzni.Aztán gondoltam egyet és betettem a gyerkőt a kendőbe,és megyünk.Teljesen kicserélődtem,jobb lett a hangulatom,h végre nem vagyok ide bezárva és másnak kiszolgáltatva,akinek kocsija van.Sajnos nemsokára jön a rossz idő,meg a fiam is 9 kiló felett van..addig viszont kihasználom az időt.Szerintem próbáld meg,először csak kis távra.Remélem nem veszed tolakodásnak h ezt írtam,csak meg akartam Veled osztani a tapasztalataimat.Ja!És Vince sem alussza át az éjszakát még mindig kel kétszer-háromszor,pedig már elmúlt fél éves,én is minden nap ezt kérdezem:mikor fogja már átaludni az éjszakát?
GYerekorvosunktól kérdeztem mit tenne,azt mondta adjak neki vizet,ha éjjel felkel.Sokat segített,a vizet nappal se issza meg
Másrészt hallottam olyan esetekről h az éjszakai vízadás a legjobb módja annak,h a gyerek rászokjon az éjszakai "italozásra'.Célom ez nekm?Hogy még három évesen is keljen vizet,teát,kakaót inni?(Ahogy pl a barátnőm lánya)Inkább várok,hátha magától...aztán majd meglátjuk.
Most már dugulok
Sziasztok
Virág