Sziasztok, ma már írtam 2x du, de karbantartás miatt nem ment el
!
Szóval Sam, jó hogy újra ittt vagy, nekem sajna nincs ötletem, mi lehet Hanáddal!
Nana, ne izgulj, én azt sem tudtam, h egyáltalán terhes lehetek, épp ilyen vérzés kivizsgálásának és gyógyszeres kezelésének közepén voltunk, amikor HAnci készült, és csakhogy még egy csavar legyen benne, 9 hetesen tudtam meg
! Szóval fel a fejjel! Ja, és nem sajna nincs sokkal jobban a férjem, és nem is tudjuk mi baja lehet, estére mindig felmegy 38.1-5 köré a láza, meg a feje fáj, ami azelőtt soha, és már marhára-bocs-unja az egészet!
Roz, sajnálom az ovis storyt, bizti nem könnyű, de kérlek ne szomorkodj, nyomj egy pirosmogyoróst!
Syg, még du írtam, ha van kedved, gyertek ki, itthon voltunk, na majd legközelebb! Ja és az oltás helyén nekünk is volt pici csomó, azt hittem azért mert Apa leszedte a borogatást,mondván túl hideg-ja, le akartam fagyasztani HAnci lábát
! Mi megrendenltük a 4hósat, mert nem volt a patikában, még jó, h csak 3 hét múlva kell, addig csak ideér!
Ja, és Bepának igaza van, egy jó könyv segíthet, én is tegnap vettem elő a 3 hónapja félbehagyott könyvemet, és így könnyebb, meg már kinéztem egyet, amit holnapután megveszek!
Nana, Roz, Kob, köszi az overall tanácsot!
Lili, Bepa, Balim szorítunk, hátha sikerülne együtt bent lennetek!