Új privát üzeneted érkezett!

Vaktyúk
Előre is köszi, hogy a pellusokat megvetted, viszem a pénzt holnap. KépKép

Vizimanó
Miért kérded az autót? Hogy érted, hogy milyen?
És köszi, hogy hiányoltál. Élveztük a mai napot a sok rohangászás ellenére. Kép

folyt köv
Vezso
vezso

Vezso,
milyet, hol, mennyiért? Kép
lirian

Vezso,
hátsó szándékkalKép kérdem, hány cm3, hány km, ill ajánlod-e olyan kismamának aki főként városon belül használná, ill. esetenként menne vele Pestre - talik céljábólKépSzal. érdeklődöm, mint potenciális vevő.Kép

Kép

Kép
vizimano

Berkiadri KépKépKépKép
Annyira örülök, hogy jelentkeztél, de jobb hírekkel még jobb lett volna. Megkönnyeztem a kisbabád szenvedéseit, megvisel még így olvasva is, mi mindenen ment szegényke most keresztül Kép
Viszont!! Az az egészben a legfontosabb, hogy most már tudod, mi a baj, és orvosok diagnosztizálták, tudsz most már erre külön figyelni. Jobb így, mintha nem tudtad volna meg, még ilyen áron is. És rendbe fog jönni és szaladni fog feléd pár év múlva, és át fog ölelni kiskezeivel és fogja mondani, hogy "mama" és az a legnagyobb boldogság. És akkor már csak távoli emlék marad ez a vizsgálat. Szeretnék Beléd erőt önteni így a neten keresztül is KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lir, Delfinke és Connie Kép
Irigykedem a magántalitokra még úgy is, hogy holnap találkozunk!

Vezso
vezso

Sziasztok!

Nagia! Én sem szívesen szólok bele, de szerintem emelkedj felül a Connie-vel szembeni konfliktusokon, azt' maradj itt. Nem kell ennyit lelkizni, Connie sem teszi.

Berkiadri!

A könnyem is összefutott, amikor írtad, hogy a picikéd mennyire hősiesen viselte a vizsgálatot. Magam előtt láttam a kis pofiját, és én is bőgtem volna, mint egy csacsi. Hidd, el, hogy tudja, hogy jót tesztek vele! Minden jót nektek!

Dalmi
dalmi

Áááhhh! Titeket nem lehet behozniKép Pár napig nem tudtam jönni és 8 oldal gyűlt össze, ami nekem nagyon sok a visszaolvasásraKép

Úgyhogy csak remélem, hogy mindenkivel minden okésKép

Timurr!
Nagyon jó a kép rólatokKép

Lizi ma kapta az agyhártya szuri első részletét, szerencsére ahogy felvettem a szúrás után, rögtön megnyugodott.
Ja, és őkelme már jó pár napja gyakorolja a hátról hasra fordulást.
És 6200g, 62cm a cunásomKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Nagia,
ez nem csárda, itt nincsenek dudások. Ne menj el, legalább tegyél egy próbát.Kép Lehet, hogy bejövünk neked.Kép
Így is kicsit bitorlónak érzem magunkat, mert a legtöbb régi topicos már nem ír, és kisajátítottuk a topicjukat.Kép Lehet, hogy miattunk nem írnak?KépKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Hú, tényleg? Ez nem esett le, a vicceket is későn szoktam megérteni Kép
Fiat Seicento Sporting, 1108 cm3, 73321 km van benne, amit Pomáz-Bp-Szentendre között "szedtem össze". Gyártási év: 2000. Napsárga színű. Könnyen gyorsul, olyan nőcis kocsi. Én nagyon szeretem, a mérete miatt mindenhová le tudok vele parkolni. Most azért "vagyok hajlandó" megválni tőle, mert belátom, hogy 3 gyermekkel már nagyobb autó kell. (Vaktyúknak igaza van a nagyobb autót illetőleg, de azt is tudni kell, hogy kispolskiban éltem évekig és vágynék én nagyobb kocsira, de eddig nem gondolhattunk rá.) Bár Veró ülhet az első ülésen és a kisebbek a hátsón. Csak akkor már pl a férjem nem férne be Kép Mondjuk nem is erre használom, mert ez tényleg az én autóm és a másikat (ford mondeo)használjuk nagyobb utakra.
1999 Karácsonyára matchboxot kaptam, ezt az autót miniben, és aztán jan végén az igazit Kép
Tényleg a szívemhez nőtt. Sztem alkalmas arra, amire használnád, mivel én is pont így használom most.

Lir
A babakocsit a Babakocsidiszkontban vettük, Lehel út 1/b, 14000 ft, Pierre Cardin (úgy hangzik, mintha öltöny volna Kép), esernyőformára csukható sportbabakocsi, már használható Rozinak. Elegem van a mostani kölcsönbabakocsiból Kép , nagy, nehéz, sehova se fér be (lásd esküvő pl), még a mondeo csomagtartójának nagy részét is elfoglalja, nem megy arra, amerre szeretném...stb
Vezso
vezso

Timurr
Szépek vagytok!!! KépKépKép Még nem is láttam Rólad képet Kép

Virág
Vincét nem tudtam megmutatni a Rozinak, mert alszik. Délelőtt csak lett kis láza az oltástól, ráadásul el is kellett itthonról mennünk, délutánra már jobban lett, de olyan kis bágyadt volt. Holnap már virgonc lesz biztos. Kép

Vezso
vezso

sziasztok!

már megint jól elhúztatok Kép azért próbálok ismét becsatlakozni ha nem bánjátok.

Szoktam én olvasni a topicot , mert olyan jó csak mire irnék....

na de hagyjuk a sóhajtozást Kép

mindenki babája nagyon édi.

Vezso, Vizimano, Connie, Jégvirág, Lir,IldiMarci , Villes na és persze csúcs Maja és Angéla Valérja... szóval mindenit követek a szememmelKép szépek vagytok.

Berkiadri : Le a kalappal a kis hős előtt. drukkolok hogy hamar meggyógyuljon és meglátod nem lesz semmi baj!!!!!

Vezso klassz volt a beszámoló az esküvőről Kép

Timurr : nagyon gáz amit a székkel és veled művelnek. Kiváncsi leszek a végkifejletre.

Néhány szó magunkról:

Boldizsárom 4 hónapos lesz 18-án 7 kiló 65 centi , csak szopik és nagyon jó babaKép Még nem alussza át az éjszakát , egyszer eszik, de napközben hangját nem lehet hallani. eljátszik magában jól elvan a játszószőnyegén vagy a pihiszékben, sokat gagyog sokat alszik nappal. Nagyon szereti ha ujjbábozok neki vagy ha beszélgeetünk nagyokat kacag .

Úgyhogy nincs okom panaszra. aZ OLTÁSOS napokon extra nyűgös de abból már csak kettő van egy darabig + agyhártya.

Most vasárnap lesz a keresztelője.Majd beszámolok.

itt találtok képeket rólunk

http://kep.tar.hu/julovas

Remélem örültök nekünk Kép

jó éjt nektek !

juszti

Kép
juszti75

Vizimanó,
Saját bevallásuk szerint nem miattunk nem írnak.Kép

Ha csak maga a horoszkóp kell, elemzés nélkül, akkor küldd el mailben az adatokat, és küldöm.

Vaktyúk,
Neked megvan a Placidus? És ha nincs, kell-e?

Timurr,
Maja tutira hasonlít rád.Kép

Berkiadri,
Én még egy sima fül-orr gége vizsgálaton is bőgtem, szegény manómnak mindenféle csöveket dugtak az orrába meg a fülébe, brrr!

KépKép
connie

Szoval pelus mindenkinek megvan, holnap megyunk meg orvoshoz megkerdezem mehetunk e kozossegbe ha nem akkor csak felugrunk par percre pelusokkal aztan jovunk haza remelem nem....Kép
BerkiAdri
NAgyon nagyon sajnalom, en is ettol feltem mindig, de hidd el megtanitjak ami a teendo ha baj lenne, es ugyesebb anyuka leszel mindenkinel, minden kis csoppseg hos MArtin is kulonosen, es nem lehet semmi baj mert annyit kuzdottetek erte hogy nem lehetKép
Azert en ugy gondolom kicsivel jobb hogy tudod mi a helyzet es inakbb csak az hat honap nehez utana mar konnyebb lesz valamivel,bocsi ha esetleg hulyesegekt irtam de nagyon szeretnelek megvigyasztalni.Es KOZENK tartozol ti vagytok a tiszteletbeli tavaszi mama-baba paros aki ugyan nyaron szult de tavaszi ido voltKép
Nagia
Itt senki sem szokta a masiknak osztani az eszt, sokan vagyunk mindenki meghallgatja masik velemenyet esetleg konnyed vitatkozas ki hogyan mit de itt a hangsuly a konnyeden van. Amint itt vagy bomlasztod a tarsasagot, amit en irtam a multkor epp ezert irtam, de utana annyira sikeresen elmondtad hogy te egy szerencsetlen anyuka vagy aki nagyon akar szoptatni, hogy elhittem, de ugy latszik tevedtem mindig kiprovokalsz egy vitat es kozben igy vagy ugy megsertodsz, sokan vannak itt akik akartak de nem sikerult ilyen oylan okokbol, de senki de senki nem menekult el azert mert esetleg a Connie "omlengett" volna, sot o is azt mondta ha nem ment volna akkor kapott volna tapszert ha esetleg ez nem hiheto keresd ki a hozzaszolasokbol.
Meg igy a vegen annyi a velemenyem ha nem akarod kiteregetni akkor minek irod le??????

Kép
vaktyuk

Íme, hogy Rozi hozzátápija: alföldi fehérkenyér-csócsálás a Hortobágyon Kép

Kép

Vezso
vezso

Vezso,
beszéltem apucival, lécci mondd meg hova írhatok privit. Én vizmano@freemail.hu vagyok.

Kép

Kép
vizimano

Ruz,
A tali holnap 1-től lesz nálunk.

KépKép
connie

Melyik? a butitott? vagy a normal megvolt de kedves parom legyilkolaszta mer' szerinte az nem kellettKép
Igen kell kellKép
Azt hiszem a BAktayErvinbe megyek csak kicsit macera de megoldom.
Csajok egy korkerdes oszinten szerintetek egy pelus hazhozszallitasnak van, lenne jovoje auchan tescos stb arakon?

Kép
vaktyuk

Vaktyuk : szerintem igenKép simán. Ilyenben gondolkozol?

Kép
juszti75

IgenKép

Kép
vaktyuk

Reka,
szerintem igen, és nem csak ennek, mert a kismamák nem mind városban élnek, és nincs mindenek autója, jogsija, mobil párja.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyuk,
szal arra gondoltam, hogy nem csak pelust lehetne házhozszállítani fenti árakon, hanem egyéb kiegészítőket is.Kép

Kép

Kép
vizimano

jó ötlet Kép én leszek az első megrendelődKép

Kép
juszti75

Ertem enKép
CSak fel kene hajtani olyan beszallitot aki emberi aron hozza, pl barmelyik nagyker szinte tescos aron hozza nekem a cuccot arra nem igazan a koltseget+hasznot rarakni.

Kép
vaktyuk

Lirian,
köszönöm az infót, holnap felhívom telefonon.

Vizimanó,Ruzicsky, Connie, Vezso, Delfinke, Dalmi, Juszti, Vaktyúk,
remélem nem hagytam ki senkit. Köszönöm nektek a bíztatást és biztos vagyok benne ha nehezen is, de túl leszünk ezen is, mint sok máson már! És köszi a pozitív energiát!
Örülnék, ha már személyesen is megismernélek benneteket. Kár, hogy a holnapi találkozóra nem tudok elmenni, mert kicsit kikapcsolnék és nem gondolkodnék annyit. Azért ti érezzétek nagyon jól magatokat! Remélem egyszer mi is eljutunk egy találkozóra!
Martin nagyon anyás lett a kórház után, visszaszokott a fekve szopira, és úgy alszik el. Holnap kapok egy hordozókendőt, hogy könnyebben tudjam vinni, ha nem tudnám egész nap letenni. Ma is amikor letettem akkor sírt és mivel olyankor sem vesz levegőt inkább le sem tettem. Most megyek, mert alszik és én is pihenek egy kicsit! Éjjel már csak egyszer ébred enni!
Jó éjszakát mindenkinek!
berkiadri

és ha közvetlenül a gyártóval vennéd fel a kpcsolatot? vagy ez hülyeség?

Kép
juszti75

Berkiadri,
természetes, hogy Martin anyás lett. Hiszen benned van bizalma. Én szerettem fekve szoptatni.Kép Olyan meghitt.Kép
Ne köszönj nekünk semmit, hiszen ez természetes.Kép
Én sajnos nem megyek talira, mert nem vagyok fővárosi, viszont Pécsre jártam egyetemreKép És Szekszárdon leszünk 16-18-ánKép BornapokKép
Martin igazi csoda, hogy ilyen korán csak ilyen keveset kér enni.Kép Kérünk képet még!!!

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
a gk árát szeretném megtudakolni, és nem akarom terhelni a topicotKép Másik címem: dr.gyarmati@axelero.hu

Kép

Kép
vizimano

Na jó, ha senki sincs itt megyek aludni.KépKép

Kép

Kép
vizimano

En vagyok megKép
AZ a baj hogy gyarto altalaban tobbert adja mint a nagyker nagyon sok helyen.

Kép
vaktyuk

Vizimanó
Nem tűntem el, írtam az előbbi mélcímedre Kép
Csak gyártok vmi kis meglepit holnapra Kép Máskor nem tudom csinálni Kép

Vaktyúk
Micsoda jó ötlet!!! Szuper!
na, tessék, mindenki szeretne profilt váltani..

Vezso
vezso

Berkiadri,
Erős a kisfiad, hamar kinövi.

Timurr,
A Timurr olyan macskás név Kép? Mint a szemeid Kép Jól látom, hogy zöldek? Kép

Juszti,
Nagyon jók a képek. A kutyussal hogy jön ki a fiad?

Angéla
angéla

Vaktyúk,
a normál. Holnap akkor odaadom.

Sztem is lenne jövője. Nézd meg a www.grobi.hu-t, mint konkurenciát.Kép

KépKép
connie

Vezso,
küldtem délután eskis mailt, megkaptad?

KépKép
connie

Connie
Most látom, hogy vmi nem stimmel az Outlook-al Kép Azt írja ki, hogy Operation failed. Kép Mi lehet? Ezért nem tudtam elolvasni semmit Kép
Vezso
vezso

Connie
Most már azt sem tudom, hogy Vizimanó megkapta-e amit az előbb írtam... Kép
Mindig vmi baj van ezekkel a számítógépekkel ...
Azért most itt csak két szót kérnék, hogy beférek-e a csopiba?
Vezso
vezso

groby olcsonak szamit?
En lassan kikopom a kisker arakbol szal nem tom auchanhez kepest pl ez jo ar?

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Amikor időm lett volna, nem volt Babanet. Láttam, nektem sem, de ahhoz képest most sem tudtam mindent elolvasni.

Vaktyúk,
nagyon köszönöm a pelusajánlást! Kép Csak épp nem tudom Panni méretét és haza sem tudnám cipelni. Kép

Vizimanó,
én képet föltenni nem tudok, de a profilomban a honlapon rengeteg kép van Pannáról. Gond csak annyi, hogy a honlapra a párom egy saját maga írt programmal tölti föl a képeket, ami túl bonyolult (finomítás alatt Kép ), így csak havonta hajlandó frissíteni. Kép (A család hisztériája ellenére is. Kép ) Pedig ideje lenne, hisz Pancsa már 5 napja 6 hónapos. Kép

Adri,
nagyon szorítok nektek, hogy minden rendbe jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!

Connie,
van egy hatalmas gondom Kép Megint órákig cipelnem kellett a kenguruval és újra paff a hátam. Lehet nálatok valahol elhelyezni egy babakocsit? Ha nem, akkor sincs gond, legföljebb kirúgunk a hámból és taxizunk. A babakocsi a villamoson is zűrös, a trolira is meg kellett kérnem valakit, hogy föltehessem. Szóval tényleg csak zárójelben kérdezem, ha nem, ne csinálj belőle gondot!

Vezso,
Panni ma hámozott almát evett így. Kép

Villes,
kevertem krémet, még nem tudom, hogyan hat, reggel meglátjuk. Kép

Jó éjt!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Áh, nem lehet követni benneteket már.
Ma egyetemen voltam, anyósom grétizett addig, pozitívan csalódtam, mert még ebédet is főzött, és nem ment ki (állítólag) cigizni sem, és a lakásban se cigizett.
Viszont krokodilkönnyek potyogtak mire hazaértem, fél órán át sírt a pici lányom, szerintem álmos volt...mert reggel ébredt, szopi és utána mi a férjemmel leléptünk, és mondtam anyósomnak, hogy tegye vissza aludni, még min. 2 órát szokott aludni....aztán mondta hogy csak fél órát aludt.
Aztán amikor lett volna idő, nem működött a babanet, aztán megint egyetem, aztán nem volt időm, most van, család alszik, én meg garázdálkodok kicsit Kép

Hirtelen annyit olvastam, visszaolvasni nincs időm, csak amire emlékszem:

Adri: Sokszor eszembe jutottál, épp ma akartam kérdezni, hogy mizu veletek. Nagyon szorítok, és tudom, hogy minden rendben lesz, jó kezekben vagytok már, bízzál a pici hős fiadban Kép

Vezso: Örülök, hogy jó napotok volt a pároddal végre Kép Én azt könnyeztem meg amit Adrinak írtál Kép
Ja, és nem ér a meglepiddel sokkolni minket, többieket, akik nem lehetünk ott holnap Kép Ez diszkrimináció Kép

Akiren: Szerintem mutasd meg gyógytornásznak Grétit! Könnyebb lesz a lelkednek, ha minden ok, akkor ok, ha nem akkor tudnak segíteni!!!

Zsuba: Apukádnak jobbulást! Örülök, hogy megoldódott a csillag dolog.

Vizimanónak és Vaktyúknak is volt valami jó beszólása amin jót kuncogtam, de nem emlékszem mi Kép Talán az autókról...nemtom Kép De jó volt Kép

Connie: Már régebben is akartam írni, hogy Ákos tiszta Te vagy Kép
Nagyon helyes a kissrác! Kép

Timurr: Ti is szépek vagytok Majával! Kép

Villes: Micsoda pofákat vág Vinci Kép Édes Kép

Vezso: Nagyon komoly, tudományos fejjel tömi a kenyeret Rozi Kép

Most hogy így körbedicsértem mindenkit, megyek is aludni Kép

Ja, vártam a mai napot:

Adrik-Babák és Anyukák: Boldog névnapot!!!!

És És minden Máriának is boldog névnapot, ha van ilyen Kép

Jóccakát!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jujjujjujj!!! Bajban vagyok! Ki akartam írni a címét Connienak (merthogy gondoltam, majd a mailt elolvasom), erre nincs freemail!!!

Connie,
küldök mailt és akkor arra a címre újra elküldenéd a lakcímeteket? Bocs!

Kata
panni2005

Berkiadri
Drága kicsi Manód!Én is megkönnyeztem amit írtál,nagyon drukkolok,h Martinnal minden rendben legyen!!A kendő nagyon jó lesz,én áldom a barátnőmet,h kölcsönadta az övét,szerintem Téged is megnyugtat majd,mert érzed Martin minden rezdülését és Rá is nagyon jó hatással lesz,megkockáztatom még a javulását is meg fogja gyorsítani,én mindenesetre kívánom,h így legyen!!
Én is nagyon örülnék,ha jönnél,amikor csak tudsz,érdekel nagyon hogyan alakulnak a dolgaitok.És képeket is néznék Martin babárólKép

Kata
Kíváncsian várom az eredményt krémügybenKép

Jégvirág
Vinci köszöni a dícséretetKép

Vaktyuk
Szerintem is tök jó ötlet ez a házhozszállítás.Sztem én is beneveznék egy-két dologra,de nekem különösen a szülés utáni időszakban jött volna nagyon jól,amikor még ennyire se tudtam mozogni a babóval.

A talin remélem én is ihletet kapok,mert én se akarok visszamenni tanítani,jó lenne vmi mást csinálniKép

Connie
Nekem is tudnál aszcendenst nézni?Vince márc 7-én született(ma fél évesKép--délelőtt 10.34-kor.
Előre is köszi-remélem jól emlékszem h Te írtad vkinek,h tudsz ilyet nézni.(?)
Depi teljesen elmúlt?

Vezso
Édes Rozi a képen nagyon!Remélem holnap már kutya baja se lesz szegénykénekKép

Megyek aludni,szisztok
Virág
villes

sziasztokKép nem szisztokKép
villes

jó reggelt!

Köszi Angéla . A kutyus Békéscsabán lakik anyummal , mi Pesten. de remélem jól kijönnek majd. Sajnos Pici kutya már nagyon aggastyán, 13 éves és beteges de remélem hogy játszik még a fiammal Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Manó teljesen beparáztatott éjszaka, 2x is felkelt sírva és folyt a nózija!De most már kutya baja; pedig már azt hittem nem tudunk menni a talira!Valami nagyon zavarhatta a nóziját, én meg azt hittem megint betegek leszünk! Kép
Oszt lehet hogy megijedt, hogy nem találkozhat a haverokkal és gyorsba meggyógyult!Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Marci kikap ám, ha ijesztget téged! Kép

VALAKÍÍÍÍÍ!!!! Mi a cím???????

Kata
panni2005

Kata!
Kép Kép Kép Kép
Küldöm neked, oké?

Megy a mail!

Ildi

delfinke

Ildi,
Nagyon köszi, de akkor írok neked nem freemail-es címet, jó? Mert a freemail nem működik. Kép

Kata
panni2005

Ildi,
tudod mit? Fölhívlak, mert a te mailedet meg nem tudom, mert az is a freemailen van. Kép

Bocs!

Kata
panni2005

Jó reggelt!!

Sajna pár napja nem bírtam követni az eseményeket, ugyanis fiam átcsapott korán kelő kiskakasba és hajnali 4-5 körül úgy dönt elég volt az alvásból, ébredjen mindenki, kénytelen vagyok magam mellé venni a nagy ágyba és úgy 1 óra alatt nagy nehezen visszaalszik.....sztem a foga miatt van.......(vagy csak rájött, hogy nagyszerű anya és apa mellett szundizni..?....Kép
Aztán napközben szórakoztatom, estére meg rongybaba vagyok...

Connie!
Érdeklődnék, hogy a mai randi áll-e még..?..Kép vagy van-e valami változás??
Nagyon várom, hogy személyesen is megismerjelek benneteket.....
(süti már készen..Kép )

üdv.

kingu
cica29

Sziasztok!

Mire Ildivel megbeszéltük, a freemail is beindult. Kép

Ildi,
még1* köszi! Kép

Kata
panni2005

Kata!

Igazán nincs mit! Kép Kép Kép Kép