Sziasztok!
Áh, nem lehet követni benneteket már.
Ma egyetemen voltam, anyósom grétizett addig, pozitívan csalódtam, mert még ebédet is főzött, és nem ment ki (állítólag) cigizni sem, és a lakásban se cigizett.
Viszont krokodilkönnyek potyogtak mire hazaértem, fél órán át sírt a pici lányom, szerintem álmos volt...mert reggel ébredt, szopi és utána mi a férjemmel leléptünk, és mondtam anyósomnak, hogy tegye vissza aludni, még min. 2 órát szokott aludni....aztán mondta hogy csak fél órát aludt.
Aztán amikor lett volna idő, nem működött a babanet, aztán megint egyetem, aztán nem volt időm, most van, család alszik, én meg garázdálkodok kicsit
Hirtelen annyit olvastam, visszaolvasni nincs időm, csak amire emlékszem:
Adri: Sokszor eszembe jutottál, épp ma akartam kérdezni, hogy mizu veletek. Nagyon szorítok, és tudom, hogy minden rendben lesz, jó kezekben vagytok már, bízzál a pici hős fiadban
Vezso: Örülök, hogy jó napotok volt a pároddal végre
Én azt könnyeztem meg amit Adrinak írtál
Ja, és nem ér a meglepiddel sokkolni minket, többieket, akik nem lehetünk ott holnap
Ez diszkrimináció
Akiren: Szerintem mutasd meg gyógytornásznak Grétit! Könnyebb lesz a lelkednek, ha minden ok, akkor ok, ha nem akkor tudnak segíteni!!!
Zsuba: Apukádnak jobbulást! Örülök, hogy megoldódott a csillag dolog.
Vizimanónak és Vaktyúknak is volt valami jó beszólása amin jót kuncogtam, de nem emlékszem mi
Talán az autókról...nemtom
De jó volt
Connie: Már régebben is akartam írni, hogy Ákos tiszta Te vagy
Nagyon helyes a kissrác!
Timurr: Ti is szépek vagytok Majával!
Villes: Micsoda pofákat vág Vinci
Édes
Vezso: Nagyon komoly, tudományos fejjel tömi a kenyeret Rozi
Most hogy így körbedicsértem mindenkit, megyek is aludni
Ja, vártam a mai napot:
Adrik-Babák és Anyukák: Boldog névnapot!!!!
És És minden Máriának is boldog névnapot, ha van ilyen
Jóccakát!
Bea