Csak egy utolsó gondolatot engedjetek meg, mielőtt végleg bedugulok én is és megköveznétek. Tán annyira nem vagyok rossz, hogy meg kellene, bár ki tudja.
Azt hiszem, igaza van, aki azt mondta, nem szeretem Connie-t, talán ezért nem találom itt a helyemet. Már nem szeretem. Ugyanis tudni kell, hogy mi egy másik, nem babás fórumról több, mint másfél éve ismerjük egymást. Eleinte sokat leveleztünk, én úgy éreztem, jóban vagyunk. Aztán férjhez mentünk, utána már kezdett ez a "barátság" ellaposodni. Az összeütközést Spock doktor gyermekgondozási könyve váltotta ki, amit nekem ajánlottak sokan, én pedig a kismamatársaimnak. És akkor jött Connie, mint akit lelkileg meggyomorítottak a szülei, mert ebből a könyvből nevelték anno. Hát, ezen dőlt ki a liszt.
A szoptatás témájában pedig valószínűleg azért vagyok ilyen arrogáns vele, mert a fenti fórumon volt egy kismama, aki Connie anyatejes ömlengése után elkullogott, mert tápot kényszerült adni a babának születésétől fogva. Sajnos azóta sem nagyon látjuk, pedig mindenki szereti, aki ismeri.
Egy szomorúságom van, hogy Connie-val mindketten tavasszal szültünk és egy topicba "kényszerültünk", sajnos két dudás egy csárdában nem fér meg. Õt ismeritek, szeretitek, én már nem tudom bizonyítani, hogy érek valamit.
Nem szerettem volna itt ezzel előhozakodni, de nem igazán esik jól, ha úgy bántanak mások, hogy nem is ismernek.
Szóval lehet, hogy én egy "jelenség" vagyok, de a kioktatást és mások érzelmeinek figyelmen kívül hagyását nehezen viselem.
Megköszönném, ha itt lezárnánk ezt a témát, nem akarom rombolni ezzel az anyaság szépségét. Ez Connie-val személyes ügyünk lett volna, sajnálom, hogy ki lett teregetve.
Tényleg ne haragudjatok a kellemetlenkedésért!