Sziasztok!
Enikő!
Nagy gratula a fiúkhoz!!!
Gyöngyi!
Van ikerkapcsunk, Mártitól (Martisa) kaptunk kettőt. Bár még nem nagyon tanultam meg használni, valahogy nem stabil, nagyon mozognak a kapcsok.
Cat!
Köszi, jól vagyunk, egyenlőre a betegségek is elkerülnek minket. A fiúk nagyon elevenek, egész nap mozognak rendületlenül
Még a radiátorra is felkapaszkodnak, pakolnak... Érdekes, Levente dobálja szét a dolgokat, pl. kockákat, Szabi inkább bepakolja valahova pl. teherautóba. Már egyre több szót mondanak: hinta (hi-ta), mama, papa, baba, szia(ia), pápá,tente(tete),hoppá,nem(mem)most más nem jut hirtelen az eszembe. Már nagyon mutogatnak, főleg a Levente, állatos képekre a falon, az udvarra, hogy menjünk sétálni. Imádják nézni az autókat, traktort
fűnyírót, minél hangosabb annál jobb
Járni még nem tudnak egyedül, de kapaszkodva sétálgatnak a bútorok körül.
A gyereknevelés terén csődöt mondtam, a fiúk egyre inkább mennek a saját fejük után.. Lehet, hogy az apai szigor hiányzik
Amikor már ötször egymás után mondom nekik, hogy nem tépjük a tapétát, akkor is újból és újból csinálnák... a tévé, erősítő ki-be kapcsolásáról meg ne is beszéljek. Tudják, hogy nem szabad, mert mielőtt megnyomják a gombot,huncutul rámnéznek... Ti ilyenkor mit tesztek?
És a te fiaid? Tesznek-vesznek már a lakásban? Állnak már egyedül?
Hozzátáplálás: nekem hónapokig tartott, míg elértük azt, hogy ne adjak pépes után tápot, a hordozóba ettettem őket hosszú ideig, mert a mi székünk ( sima fa etetőszék) csak a stabilan ülő babáknak jó, sőt övet és csattot is mi tettünk bele, mert az sem volt hozzá.
Ildikó