Sziasztok!
Na nem bírom elolvasni, amit írtatok!
Vagy száz oldallal vagyok lemaradva, fáj a fejem és álmos vagyok. Nem vesztünk el, jó volt a hét végén a telken. Pénteken a védőnő szerint (azt nem igazán kell komolyan venni) Panni 7 kg és 68 cm volt. (Pénteken volt 6 hónapos.
) A 7 kg kb stimmel, de tuti több 68 cm-nél. Na mindegy. Nem digitális mérlegen mérte, így most nem tudom, hogy megduplázta-e a súlyát, vagy sem (duplán 7160 g lenne)
Napközben nem alszik, csak szó szerint perceket. Ha többet, akkor azt séta közben. Így semmi időm nincs.
Viszont már szó szerint mindent eszik és evés után is képes kinézni a szánkból a falatot.
Az volt a titok, hogy nem turmixolni kell a kajákat neki, hanem darabosabban, csak villával megtörve adni. Igyekszik használni azt az 1 fogát.
(Mintha mára 2 lenne az az 1, de nem tuti.)
Hasmenés egyik nap van, másikon nincs. A feneke iszonyatos és a piros foltok már ráadásul hámlani is kezdtek. Egy ideig használt a körömvirágkrém-Neogranormon, de már nem.
Ötlet?
Szörcsögött pár napig, de nem jött semmi az orrából, aztán köhécselt is szárazon. Doki néni kálciumot ajánlott és elmúlt tőle, úgy tűnik. Semmi pánik talisok, nem fertőz, ez is a foga miatt van. De természetesen ha bármi gyanú fölmerül, hogy beteg, nem megyünk a talira, nehogy bárkit megfertőzzön. De úúúúgy szeretnék menni!
Legalább elmesélitek, miről maradtam le.
Ma kaptunk a régi tejtesónktól frissen fejt tejet (amit 2 hónapig gond nélkül evett a nyanya). Hát jó messzire köpte.
Pedig legalább a vacsora és a reggeli kivételesen nem tápszer lett volna.
Utólagosan minden érintett anyukának és babának boldog névnapot, a betegeknek pedig jobbulást!
Igyexem gyakrabban jönni, követni az esményeket, de eléggé lehetetlennek tűnik a dolog. Küldjetek Pannira egy kis álomkórt! Vagy nyugalmat, hogy anya nélkül is eljátszon pár percet! (Ott tartunk, hogy nem távolodhatok el tőle 2 m-nél messzebbre és mindig felé kell fordulnom. Különben sírás. Hát elég sokat sír mostanában.
)
Kidőltem. Jó éjt!
Kata