Új privát üzeneted érkezett!

Vezso

Nem volt torta sem, mert ahol jártunk ott nem volt olyan amit szeretek, de majd bepótoljuk. Anyósomékkal viszont ittunk egy pohár pezsgőt. Kép

Vizimano

Nem tudom, így fejből, hogy mikor született a fiad, de Bendi március 25-én született és 9320 grammot mértem ma este. Kép Úgyhogy ne aggódj.

ruz
ruzicsky

Connie
Sajnálom,h ilyen rossz a hangulatod,remélem csütörtökön fel tudunk vidítani??!!

Vezso
Sajnálom,h apósod ilyen beteg.Sajnos tudom,milyen ez,a nagyim is rákos volt és az utolsó stádiumig velünk lakott,szörnyű volt tehetetlenül nézni,ahogy napról napra kevesebb benne az élet.
Örülök,h Rozit nem viselte meg az oltás.Vki írta ma itt,h megismételték náluk is a bcgt(nálunk is meg kellKép , és azt írta ez a vki(ki volt??),h nem volt semmi mellékhatása az oltásnak.

Timurr
Mi a kétcombos 5 hóst kaptuk és ezt az oltást viselte a legkönnyebben,nem tudom,miért.Ne aggódj,Maja is stramm lány!KépÉs milyen jó lesz utána már csak 15 hósan kapnak oltást.(elvileg..lsd bcg ismétlésKép

Ruz
De jó Neked!Én is mennék már így vásárolni,de sajnos az én férjemet a kajavásárlás is megviseli,nemhogy cipőt menjünk venni.Ma ugyan voltam a manóval az Europarkban kendővel,(fél év után eljutottam egy könyvesboltba,juhhéj!!Kép,láttam is tök jó farmerokat,de a rámkötött gyerekkel ugye kissé nehéz lenne próbálniKépde legalább eljutottam nézelődni,én már ennek is örülökKépMilyen cipőt vettél?

Ma nézegettem sapkákat Vincének őszre.Szerintetek mikortól kell sapit adni a manókra?Mondjuk 10 fok alatt? Tudom hülye a kérdés,de mindig azon aggódom,h jól öltöztettem e fel a gyereket...

Virág
villes

Vezso,
voltunk egy esküvőn, de a vacsin nem maradtunk, és arról készült dvd-t néztünk nagy ugrásokkal.Kép Férjem kolleganője.Kép
Abban bízom, hogyha meglesz az új autó mobil leszek én is. Tudom hülyeség, de én kisautó mániás vagyok.Kép Nem szeretem Kislángot több nem jó ember lakik ott.KépKépKép Remélem szegény férjed bírja cérnávalKép Nekem a tavalyi - idei év volt a forrongások éve.Kép

Ruz,
Ákos április 14-én született. Köszi amit írtál. Nem hájas hurka-gyurka, csak zsufa. De mindenki azt mondja hogy nagy. De most megnyugodtam Bendi méreteinKép

Virág,
én aszerint öltöztetem ahogy én öltözöm. Fiam egy fokkal melegvérűbb, mint én, és ha én fázom akkor neki még melege van.Kép

Kép

Kép
vizimano

Köszi Connie, remélem tényleg megyünk, elég hülyén jön ki, hogy egyszer megyünk egyszer nem, de mostmár ha nem jön közbe semmi akkor talizunk.
Ja mi ez a depi, pont nálad, tényleg Te vagy a fő szószoló, bár nem ismerlek személyesen, de a leveleid alapján, fő ember vagy itt a topikban. Persze lehet az embernek rossz napja, de Ákos biztos felvidít a mosolyával NEEEEEEEEMMM????

vizimanó!
Bocsi hány hónapos Ákos szerintem több mint Beni, hát mi most vagyunk 12 nap híján négy hónaposan és megsúgom, de csak Neked, hogy 8300 g. a súlya. Tojok rá ötször eszik négy óránként este bealszik nyolckor és reggel négyig húzz a lóbőrt. Mit parázzak , úgyhogy Te se görcsölj, most mit kéne csinálnod, nem adsz neki cicit?

Jégvirág!
Örülök, hogy minden rendben van Grétinél, szerintem is ennyit megér, hogy megnyugtassák az embert. Ja olvastam a keresztelős dologról, nálunk a közelbe van egy turi, meg új dolgok is vannak és láttam egy annyira édi kiscipőt ,ha lányom lenne tuti megvenném, keresztelőre. Szóval fehér selyem és ilyen kis tekla gyöngyök vannak rajta, meg talán kis selyem szalag, annyira kis zabálni való, ha érdekel és meg van megkérdezhetem pont ilyen kis pici lábakra való.

Monika!
Azért annyira nem akartalak beparáztatni, de mi is csak a lábfejével mentünk, mert befele állt a lábfeje és az Achilles ina kicsit rövid. Eddig gipszeltetni jártunk és most igyekeztünk egy másik módszert kipróbálni, hátha!! Nálunk is valószínűleg tartás hiba volt pocakon belül, és ez lett az eredménye.Aztán a gyógytornász mondta, hogy a másik kis lába is elég feszes. Szerintem egyébként attól, hogy azt a fél kilós gipszet azért csak fel kellett emelni ennek a csöp babának és a nyaki izmok is azért lettek ennyire feszesek. Szóval ha nálatok is csak a legkisebb jelét tapasztalod, bár irtad, hogy hasonló tünetek vannak, tényleg menjetek el, az alapítványt ha felhívod segítenek. Ha érdekel megadom a számukat. Neked mennyivel született a Manód?

Köszönjük a pozitív energiákat, biztos hatott, mert nagyon klasszul viseli a hercehúrcát, nem hiába fasza kis pasi a fiam.

Virág!
Az Europark nekünk is közel van, merre laksz?

PAtri
patri

Vizimano
Akkor most nekem aggódnom kéne, mert Az én Ádámom Két héttel fiatalabb Ákosnál, és ő csak 6590 gramm!
Mondjuk nem is eszik valami hú de sokat. Biztos olyan mint az anyja, hogy azt eszi, ami a fogára való! De ugye az még nincs nekiKép

Timurr
Mi a duplacombos oltást kaptuk meg múlthéten. Egy kicsit belázasodott, 2* adtam neki kúpot, és borogattam 2 napig mindkét combiját.
Nekünk azóta valahogy felborult az életünk. Előjött a hasfájás, a fog is duzzad, és fáj, és még ki tudja, hogy éppen mi fáj neki. Voltunk a védőnéninél, és az orvosnál is, és az utóbbi azt mondta, hogy valószínüleg ez az oltás megzavarta a szervezetét, és hogy adjak neki nyugodtan napi 1 lázcsillapító kúpot. A tegnapi éjjelt egyszeri felkeléssel megúsztuk.Hála istennekKép
De szerintem ez gyerekfüggő, hogy ki hogy reagál a szérumra. Mi így. Sajnos.Kép

Vezso
Nagyon tündériek a lányaid. Úgy a nagyok, mint a kicsi. Én is szívesen megnézném azt a rólatok készült képet, amin az egész család rajta van! Várom!
Szilvi
hüpi

Europark nekunk is kozel va kocsivalKép
Vizimano ne vegyel seicento-t Kép olvastam valahol a torestesztjeit es olyan mintha egy mozgo szappandobozban ulnel szinte annak az autonak a legrosszabb meg a suzukinak v. twingonak is jobb.
Timurr ezt csak vegszukseg esetere ajanlott jobb hijjan, a Bpi kozponttal probaltal mar esetleg beszelni mert lehet hogy kiadjak franchise-ba passz.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Na nem bírom elolvasni, amit írtatok! Kép Kép Vagy száz oldallal vagyok lemaradva, fáj a fejem és álmos vagyok. Nem vesztünk el, jó volt a hét végén a telken. Pénteken a védőnő szerint (azt nem igazán kell komolyan venni) Panni 7 kg és 68 cm volt. (Pénteken volt 6 hónapos. Kép ) A 7 kg kb stimmel, de tuti több 68 cm-nél. Na mindegy. Nem digitális mérlegen mérte, így most nem tudom, hogy megduplázta-e a súlyát, vagy sem (duplán 7160 g lenne) Kép
Napközben nem alszik, csak szó szerint perceket. Ha többet, akkor azt séta közben. Így semmi időm nincs. Kép Viszont már szó szerint mindent eszik és evés után is képes kinézni a szánkból a falatot. Kép Az volt a titok, hogy nem turmixolni kell a kajákat neki, hanem darabosabban, csak villával megtörve adni. Igyekszik használni azt az 1 fogát. Kép (Mintha mára 2 lenne az az 1, de nem tuti.)
Hasmenés egyik nap van, másikon nincs. A feneke iszonyatos és a piros foltok már ráadásul hámlani is kezdtek. Egy ideig használt a körömvirágkrém-Neogranormon, de már nem. Kép Ötlet?
Szörcsögött pár napig, de nem jött semmi az orrából, aztán köhécselt is szárazon. Doki néni kálciumot ajánlott és elmúlt tőle, úgy tűnik. Semmi pánik talisok, nem fertőz, ez is a foga miatt van. De természetesen ha bármi gyanú fölmerül, hogy beteg, nem megyünk a talira, nehogy bárkit megfertőzzön. De úúúúgy szeretnék menni! Kép Legalább elmesélitek, miről maradtam le. Kép
Ma kaptunk a régi tejtesónktól frissen fejt tejet (amit 2 hónapig gond nélkül evett a nyanya). Hát jó messzire köpte. Kép Pedig legalább a vacsora és a reggeli kivételesen nem tápszer lett volna. Kép

Utólagosan minden érintett anyukának és babának boldog névnapot, a betegeknek pedig jobbulást!

Igyexem gyakrabban jönni, követni az esményeket, de eléggé lehetetlennek tűnik a dolog. Küldjetek Pannira egy kis álomkórt! Vagy nyugalmat, hogy anya nélkül is eljátszon pár percet! (Ott tartunk, hogy nem távolodhatok el tőle 2 m-nél messzebbre és mindig felé kell fordulnom. Különben sírás. Hát elég sokat sír mostanában. Kép )

Kidőltem. Jó éjt!

Kata
panni2005

Sziasztok

Most olvastam az őszi topikban, hogy Angelani megszülte a kisfiát.
A paraméterek:Kékesi Erhard 09.06 14:40-kor született 2720 gr, 51 cm császárral.
Bocsi a pletyizésért, de gondoltam sokakat érdekel.
Üdv
hüpi

Kata
Kép
Panni is szeret sirni?Kép
Mi is betegek vbagyunk talira remelem meggyogyulunk.
Pelus neked kell?

Kép
vaktyuk

Patri
Kispesti skálához közel(4 villamosmegálló a Határ úttól)

Kata
Panni Vince sorstársa? A mi foltjaink is megvannak,ugyanez volt először piros,aztán hámlás és végül mire beértünk a Heim Pálba hétfőn,már pikkelyesek voltak a foltok,iszony.Én is arra hajlanék,h ami a fenekén van az a fogától van,de a bőrgyogyi szerint ekcéma és arra való krémeket adott..hát eddig nem túl jelentős a javulás,a pikkelyek leestek,ennyi,de piros még mindig:-((És fájhat is neki,mert amikor kenem,teljesen kifeszíti a lábait,h ne férjek hozzá és sír is.Annyira sajnálom, és a tudat,h lehet h nem is jó krémmel kenjük!Rosszul vagyok a gondolattól is.Jövő héten kontroll..
A talin majd megnézhetem Panni foltjait?(Micsoda perverzióim vannak,mi:o Csak annyira kíváncsi vagyok,h olyanok e mint a mieink..bár nem tudom,miért is lesz nekem attól jobb,ha máson is látok ilyen foltokatKép

Hüpi
Most hogy írod,lehet h nálunk is ez történt,rögtön az oltás után semmi jele nem volt,h megviselte volna,de azóta nagyon rossz paszban van ő is:1 hétig a nátha,most ez a bőrprobléma,neki is jön a foga és szenved piszkosul.Lehet h az ő szervezetét is felkavarta az oltás?Én erre nem is gondoltam volna..

Ja,Kata,a 2 méternél nem mehet messzebb any,mert akkor sírok helyzethez jobb ha hozzászokunk(Vince is most kezdi lesni,h hol vagyok,de még nem mindig sír),ez az a bizonyos szeparációs szorongás,amiről én kis naívan azt hittem,csak egy max két hónapig tart,de a barátnőm most világosított fel,h az ő lányánál másfél éves koráig tartottKépVidám dolog lesz ezKép
Virág
villes

Sziasztok!

Delfike!
Mi 16.30-ra mentünk, de ide kerepesre fogunk gyógytornászhoz járni.

Akit még érint a Dévény: Érdemes az alapítványt megkérni, hogy van-e a közeletekben jó gyógytornászt, ha nincs nagyon komoly baj lehet, hogy felesleges 1 hót várni, én is csak azért mentem, mert az itteni gyógytornász szabin volt, ide se jutottam be előbb. De a Dévény Alapítványnál is ugyanazt mondták mint ő, úgyhogy a tornát most kezdjük.
Ha Dévényhez mentek előbb időpont a beutaló úgyis meglesz addigra.

Csilla
csilla74

Na megkajáltam 2 balatonszeletet meg egy kis tibicsokit, és ittam 2 pohár kólát (persze lightot, hogy fitness legyek), és mindjárt jobb kedvem lett. Ákost is megfürcsiztettük, és lefektettük. és a szopis topikban megint összeugrottam NagiávalKép, az jól felébresztett. Most már csak némi fejfájás maradt.

Sajna ez a depi évek óta megvan, csoki+kóla ugyanazt csinálja, mint a gyógyszer, emeli a szerotonin szintet.Kép Egyébként csak az akaraterő segít, hogy ne hagyjam magam dagonyázni benne, de ez nem sikerülne, ha nem lenne a férjem kéznél ilyenkor (is).Kép

Vizimanó,
Először jól elgondolkodtam, mi lehet olyan izgalmas egy PKKB tárgyaláson, hogy sajnálod, hogy lemaradtál róla.Kép Én is ráértem volna talizni, és már nagyon kíváncsi is vagyok rátok.
Én Ákosom 8 kg volt a 4 hós oltásán.Kép Kis dömper.Kép

Timurr,
Mi is duplacombost kaptunk, de nem nagyon viselte meg Ákost, hőemelkedése lett, de a kúpozás sztem rosszabb volt, mint maga az oltás, mert közben kakilt egy csomót, és folyton újra kellett kezdeni.Kép

KépKép
connie

Erdekes ez a Nagia jelenseg de inkabb kussolokKép

Kép
vaktyuk

Connie
Én is olvastam az elöbb a Nagiához intézett leveledet. Te aztán hiperaktívan tudsz levelet írni. Hány ujjal teszed ezt? Hússzal?
Én látszik, hogy kezdő vagyok e téren, mert nekem egy levél megírása nagyon sok idő.
hüpi

Hüpi
Szerintem nincs mit aggódni a gyermeked súlya miatt. Mindig elámulok, amikor olvasom, milyen nagyok itt a topikon a babák. Dóra most 6,5 kg és két hét múlva lesz fél éves. Igaz, már megduplázta a súlyát, de úgy látom, itt a topikon inkább a fitnessbabák sorát gyarapítja.

Kata
A száraz köhögés sok mindentől lehet, de nem hiszem, hogy fertőz. Hasonló korábban nekünk is volt. A doktornéni azt mondta, hogy lehet allergiás reakció a levegőben lévő mindenfélére, vagy a nyála éjszaka kicsit visszacsorog, de az is lehet, hogy tetszik neki, azért csinálja.

Nekünk is kétcombos oltás volt a 4 és az 5 hós is. A 4 hós eléggé megviselte, belázasodott, ső, szerintem két napig hasmenése is volt (napi 9 kaki már annak számít). Az 5 hós már jóé viselte, az elsőnél már alig sírt. Most 10 hónap oltásszünet.

Ti hogyan kezdétek el a kóstolgatást, a hozzátáplálást? Milyen gyümölccsel, naponta hányszor adtatok az elején gyümit? Egy meghatározott időpontban vagy ahogy sikerült? Mire érdemes figyelni? Ti biogyümit, illetve zöldséget adtok? Lassan nekünk is aktuális lesz a kóstolgatás elkezdése, és kíváncsi vagyok, milyen tapasztalataitok vannak.
pviki

Viki
En sutotokkel kezdtem mindenkinek azt ajanlom kaksit is rendberakjaKép es sztem eloszor szopi utan egy ket kanallalKép

Kép
vaktyuk

Hüpi,
Igen, hiperaktívan gépelek, munkahelyi ártalom, sok levelet meg feljegyzést kellett írnom, amíg dolgoztam. Plusz a tengernyi házidolgozat a fősulira, amire nem igazán volt sok időm. Mindezt 3 ujjal művelem.Kép Csak mindig el kell olvasnom küldés előtt, mert sokat ütök mellé.Kép

Na megyek, elteszem magam holnapra.

Kata,
azért remélem tudtok jönni a talira.

Ja, Vaktyúk, csütörtökre kell meggyógyulni, nem péntekre!

Jó éjt!

KépKép
connie

Közben megjöttek a képek a párom gépéről, még gyorsan felpakolom őket:

Kétségbeesett kúszási kísérlet játszószőnyeggel együtt:
Kép

Új pasival a régi esküvői fotózásos helyszínenKép:
Kép

Anya öléből nézzük a csajokat:
Kép

Hoppá, apa lefotózta, kész lebukás:
Kép

KépKép
connie

AAAAA
Azt hittem penteken lesz......Kép
hulyeagyu

Kép
vaktyuk

Connie
Ákos szerintem tiszta anyja. Főleg a játszószőnyeges képen.
pviki

Vaktyúk,
Vicces lett volna, ha pénteken beállítasz.Kép

Viki,
Ezen folyton megy az agyalás a rokonság részéről, hogy kire hasonlít Ákos.KépDe most, hogy nézem, tényleg hasonlít rám. Vagy mégse?Kép:
Kép

KépKép
connie

Connie
Nagyon jók a képek! Meg a címeik is, annyira találóak.
Én kis Rozim láz nélkül viselte az éjszakát és remélem ez így is marad Kép
Mi ma rohangászunk majd polcokért stb, a férjem szabadnapos ma és holnap (Hurrá!! Kép)
Ha tudok, írok majd.

Vaktyúk
Most jól megijesztettél, mert nekem Seicentom van 5 éve Kép Igaz, már nem sokáig, de nagyon szeretem, és meggyászolom majd ha nagyobb kocsiba be lesz dobva (úgy értem vennünk kell egy nagyobb autót nekem).
Vezso
vezso

Jo reggeltKép
En a minel nagyobb annal jobb elvet kovetem autoban, ez a corsa is csak egy mellenyulas voltKép, meg sztem nagyobb autot sokkal konyebb vezetniKép
NEm tudja valaki a szemszin mikorra alakul ki?

Kép
vaktyuk

Jó reggelt!

Úúúúúú, már hajnalban Quarelinnel kezdtem, de nem használt. Kép

Vaktyúk,
ja, panni szeret sírni. Kép Kép
Milyen pelus??? Kép

Villes,
megnézheted. Kép Bár épp nincs pötty. ? Este még volt. De este pl nem volt kaki és úgy volt pöttyös, ma reggel volt kaki és úgy javult. De nyugi, azért lesz folt holnapra, már sokszor volt ilyen! Kép Állítólag nem a kakitól van ez, hanem fogzást segítő savak vannak a nyálban. Nincs mit tenni ellene, mert hiába kened kívülről, ha belülről ilyen. Szóval a magam megnyugtatására kenegetem, meg hogy talán hűsíti. Ma kipróbálom, hogy olyan kenőcsöket, amik eddig más babáknak segítettek ilyenkor, összekeverek. Majd meglátom, mit adnak a patikában. Beszámolok utána. Kép
Ekcéma: Panninak a hátán van, de azt mondta a doki, ezt a gyenge immunrendszer okozza babáknál és még ebben a korban természetes. Lehet pl az őszibarackban lévő szerektől, bármitől. Azok száraz foltok. Gyámkislánynak is volt, semmi nem használ. hol előjött, hol elmúlt, attól függ, épp találkozott-e azzal, ami okozta. Iszonyatosan vigyázz, mert sokszor szteroidos krémet írnak rá! Egy ligeti anyuka pont tegnap mondta, hogy ő maga ekcémás és neki a vazelinbe kevert gyógyszertári babafürdetőkrém jó rá.
Panni is az oltások után beteg mindig, máskor soha. Akkor és csak akkor.
Szeparációs szorongás: nálunk 4 hós kortól tart. Kép

Connie,
Nagyon jók a képek! Kép És bár a párod gyerekkori képét nem láttam, így Ákos nagyon hasonlít rád!
(Panni tiszta apja. Meg is szokták kérdezni, hogy ok, hogy a férjemé a gyerek, de ki az anyja. Kép )
Úgy tűnik, az időnként ránktörő ordításon kívül nincs bajunk. Kép Arra pedig kitaláltam a megoldást: ha az ölemben kezd sírni, leteszem, hagyom, majd fölveszem és dédelgetem. Akkor megnyugszik (eddig legalábbis Kép ).

Szép napot!

Kata
panni2005

Kata huggies eddig mindenki eskuszik raKép
Holnap reggel megy el a parom megvenni akinek esetleg meg kell szoljonKép

Kép
vaktyuk

Connie!

Ákos tiszta te vagy!Kép Nagyon hasonlít rád!
Akkor jössz te is délután(bocs de most nem tudok visszaolvasni)?
Ha jössz akkor kocsival?Ezt csak azért kérdem, mert ha kocsival jössz akkor ma elviszem a holnapra szánt cuccokat.Ugyanis ma babakocsival megyünk, és akkor nem kell holnap cipelnem a kenguru melett!Na ezt most jól elmagyaráztam! Kép

Ildi

delfinke

Jó reggelt!
Connie
Remélem elmúlt végleg a depi,nálam is elég soxor beüt.Kép
Ákos totál úgy néz ki mint te.

aktyúk
Nincs (vagy legalább is nem találom) a pegperegonak Mo.-i képviselete,egyet találtam ahol csa a játékokkal és babakoscikkal foglalkoznak.Hát ha ez a békéltetés nem jön össze akkor lehet még majd egy külföldi segítséget megpróbálunk,de az akár 60 nap is lehet ezért úgy döntöttem,hogy amit a békéltetőnek írok majd levelet abban nem a cserét hanem a pénzt akarom visszakapni,hiszen addigra ha még ki is cserélik Maja alig tudná használni a hinta részét.Tértivevénnyel feladtam nekik a levelet,ha visszajön azzal indulok el,hanem akkor meg a válasszal,de szerintem át sem veszi majd a tirpák népség és a kismamába beirok az tuti.

Ne ijessztgessetek,hogy oltás után betegek lesznek kőcök.Kép

Vizmanó
A te brendonos sztoridra nagyon kíváncsi vagyok ám.
Értékesítő barátnőm azt mondta körül néz az ismerősök között ilyen kategóriában férjem átnézi ha érdekel majd valami.Kép

na benézek a szopis topikbaKép

Timurr
Vendég

Ildi,
Igen, megyek, és kocsival, és nekem is már eszembe jutott, hogy el tudnám hozni, ha van valami holnapra szánt cucc.Kép Csak közben altatnom kellett.Kép

Kata,
Páromról sajnos nincs ilyen pici kori kép.Kép De Ákos valszeg mind a kettőnkre hasonlít, mert párom rokonsága szerint tiszta apja, enyém szerint tiszta anyja. Hiába, mindenki az ismerős vonásokat fedezi fel a legkönnyebben.

Timurr,
Depi nagyjából el, némi fejfájás maradt, főleg, hogy párom elfelejtett éjszakára ablakot nyitvahagyni.Kép

KépKép
connie

hú Connie asszem Nagia nem szeret téged,rá se rántsKép
Pont azért vannak ezek a topikok,hogy a tapasztalatokat és a szerzett ismereteket egymással megosztjuk,ki így ki úgy.Én is soxor nem tudom mi tévő legyek,de a lényeg mindig van valahogyKép,én is szeretném 6 hós korig kihúzni tejcival és innivalóval (azt adok,mert maja meg is hibbana nélküle),bár amikor volt a krízis kiprószáltuk a barack, alma és sütőtök levet benyámogta,de most megint szépen eszik és most nem kap mást.
Talán a következőnél már magabiztosan kezelem majd az ilyen helyzeteket.

Timurr
Vendég

Timurr,
Nem rántok rá.Kép Tavaly decemberben egy másik fórumon már jól összebalhéztunk, dehát nem szerethetjük mindenkivel egymást.Kép
Az ember elolvas ezt is, azt is, ilyen véleményt és olyat is, aztán úgyis magának kell eldöntenie mit csinál.

Na ez hatalmas 10 perces alvás volt.Kép

KépKép
connie

Connie tenyleg te le sem tagadhatnad a fiadKép
HA a ket kepet egymasmelle rakna valaki szinesben mintha tesok lennetek.A szonyeges kep nagyon jo.
Timurr
En is probaltam keresni de csak a brendont adta ki de asszem mar irtam is.
A bpi kirendeltseggel probaltal beszelni?
Sztem a Kismamaban nem fogjak megjelentetni mert hirdetojuk........
Esetleg itt a babaneten mert nem hirdetnek, tehat nem esnek el penztol kerdezd meg Apatol

Kép
vaktyuk

Meséljetek már, hol van ez az összepattás Nagia-val? Kép

Én tegnap estére teljesen kifeküdtem lelkileg is, meg fizikailag is... úgyhogy amikor a párom hazajött, én 'szabadságra' vonultam (azaz valójában a fürdés után 9-kor) ma reggelig Kép

Alig várom, hogy 3 óra legyen Kép Zsolt mindig mondta, hogy kéne találkoznom élőben is veletek, de az eszembe sem jutott, hogy ilyen sokan lakunk viszonylag közel egymáshoz Kép Úgyhogy nekem most az csinál jókedvet, hogy talizunk ma is, holnap is Kép

És most nézem, amíg itt irogattam, Lili nyafi nélkül hanyatt fordult Kép Úgy tűnik, minden szempontból jól indul a mai nap Kép
lirian

Connie
Áhá szóval már régi a csata,szerintem ne foglakozz vele,ill. ne foglakozzatok egymással aztán kész.

Vaktyúk
Õk nem foglalkoznak az etetőszékkelKépAz anyáklapjában meg a babamagazinban hírdetnek nem?
Hát szerintem apa nem örülne a dolognak.

Lirian
a szopis topikban van az összapattanás

tök jó neketek,hogy élőben is megiseritek egymást

Timurr
Vendég

Mi ugy erzem a teljes gyogyulas utjara leptunk reggel 3x ment melle a rhinatiol.
Egyszer a nyakaba masodszor kilokte a kezembol es harmadszor is a nyakabaKép
Hugomat apamek kettannyelvu suliba irattak, a legkomolyabb az hogy szokepes angol tanulas van...pl a jo reggeltet ugy tanulja van a kepen egy nap es mar most nem tudja mi hogy van...

Kép
vaktyuk

Timurr, te merre lax? Kép

Közben megtaláltam a topicot, szép...

Sajna nekem nem aktuális a téma, bele is betegedtem rendesen, soha egy percig fel sem merült bennem, hogy nem fogom tudni szoptatni Lilit Kép
lirian

Lirian!

Látod látod; tényleg milyen sokan lakunk egymáshoz tök közel! Kép Kép Kép
Én is várom már a 3órát; de sajna előtte be kell mennem a Nyugatihoz és semmi kedvem nincs!Kép Kép
Találkoznom kell egy lánnyal akinek eladok egy könyvet! Kép

Ildi

delfinke

Lirian
Ezt már pérszor megvitattuk,hogy ezen nem érdemes szomorkodni,biztos engem is bántan,ha nem tudnám maját szoptatni,de elkell fogadni ami van attól még ugyanolyan a szeretet meg az anyaság.

Kaposváron lakomKép

Timurr
Vendég

Patri, Connie
köszönöm a biztatást, súly ügyben. Lehet, hogy Ákosom mégis inkább vézna?Kép Néha kitör rajtam a paramamizásKép Ilyenkor mindenen tudok izgulni. Gondolom ti is vagytok így.

Connie,
Ákos nagyon aranyos és tiszta anyja - kicsi klónbébi, kivéve nemeKép

Vaktyuk,
köszi a tippet. Majd utánaolvasok.

Kata,
kérünk szépen képet Panniról.
hogy jöttetek rá, hogy a darabosabb kajákat szereti? Szegény kis Panni,bőrprobléma rossz lehetKép

Virág,
Vincének jobbulást.Kép

Hüpi,
ne izguljunk a gyerekek súlya miatt, hiszen ők is annyifélék mint a felnőttekKép MOndom ezt én, aki elkezdte a parátKép

Virág, Hüpi,
barátnőm mesélte, hogy náluk amikor beindult a fogzás akkor ismételten jelentkezett a hasfájás. Nálunk amikor nő a fog, akkor szinte minden pelusban van kaki, és megy a tekergés is, amikor meg leáll a fog növése mintha elvágták volna. Pedig még egy fogunk sincs kinnKép

Angelaninak gratulálokKép
folyt köv.

Kép

Kép
vizimano

Ildi!

miért ti mentek, miért nem ő jön hozzátok? Kép
lirian

Timurr Kép
Majd egyszer csak beállítunk hozzátok tömegesen Kép
Egy kocsiba két mama+gyerek (ha csak egy van Kép ) simán elfér Kép

Tudom,hogy nem ezen múlik a jó anyaság, csak furcsa, hogy annyira másképp alakult, mint ahogy gondoltam... mondjuk már eleve a szülés is teljesen más volt sajna
lirian

Vezso,
milyen a te Seicentod?Kép

Vaktyuk,
én kisautó mániás vagyok.Kép A férjem meg nagyautó mániás, így szépen megvagyunk együttKép

Mengézem a konfliktust.

Kép

Kép
vizimano

Ugy ertem irj a szerkesztos topicba hogy lenne ez es ez a problemad esetleg lehetne e ennek nyilvanossagot hatha en arra az Apara gondoltam.Kép
Valaki segitsen szem ugyben, mikorra lesz kb a vegleges....

Kép
vaktyuk

fellendül a szopis topikKép

Lirien
Szívesen látlak benneteketKépgyertek csakKép
Nekem a szülés jobb volt,mint gondoltam,a kórház rosszab,itthon meg már nem kívánságműsor gyermek igazítja a 24 órát,az ellen nem lehet panaszt tenni,bár néha szívesen megtenném.
Meddig szopizott Lili?Biztos írtad régen ,de már nem emlékszem

Vizimanó

Ákos vézna akkor Maja mi???5.44 kg 4 hónaposan

Timurr
Vendég

Vaktyúk
TudomKépÍrok neki,hátha
Szerintem 6 hónapra már végleges,de biztos előbb is látszik milyen lesz.Milyen most Csipeté?

Timurr
Vendég

Lirian!

Félúton találkozunk! Kép
Volt már olyan hogy egy csaj kitalálta, hogy vigyem ki Békásmegyerre! Kép
Komolyan most hogy hirdetek egy pár dolgot, rájöttem mekkora az isten állatkertje!
Már olyan is előfordult, hogy egy lány kitalálta hogy a pelenkázó szekrényt vigyük ki Budafokra, hogy meg tudja nézni! KépKépKép

Ildi

delfinke

Timurr!

Sajna szinte alig szopizott, mert hirtelen császároztak meg, és Lili besárgult, tehát az első napokban alig tudtam felkelteni, hogy egyen Kép
Aztán, mire hazajöttünk, addigra kezdett volna beindulni a tejem, de a gyerekorvos azt mondta, hogy nem szabad megvárni, hogy lesz-e elég vagy sem, mert nagyon kicsi a gyerek (2450 gr volt akkor), hanem muszáj tápszert kapnia Kép
Utána meg már persze szart szopizni, mikor a cumisüvegből annyira könnyű kajához jutni Kép
Fejtem kb 1.5 hónapig ami volt, de szép lassan elapadt teljesen Kép
Azóta sem esik jól erre gondolni, de inkább tápszeres legyen, minthogy éheztessem...
Mondjuk a körülmények sem voltak ideálisnak mondhatók, a mamám nagyon beteg, borzasztó nehéz vele Kép
Zsolt mondta, hogy a köv.babánál ránk zárja 1 hónapra az ajtót, telefont elveszi, és kiszolgál minket mindenben Kép

Én benne vagyok, hogy egyszer lemenjünk hozzátok, bár nem akartam kierőszakolni a meghívást, csak eszembe jutott Kép
Megnéztem a fotóalbumodat, nagyon szép Maja szobája Kép
lirian

Ruz!

Így utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk neked:
Ildi&Marcika
Kép
Kép

delfinke

Ildi Kép

jaja, nem kicsi, és sajna elég alacsony a kerítés Kép
Remélem nem fáradtok el nagyon a túrázásban Kép Kocsival mentek?
lirian

Timurr most sotetkek es kozepen van barna potty.
Ildi hol hirdetsz?

Kép
vaktyuk

Pont volt a Ranschburg könyvben, hogy pszichés szempontból nézve, egyértelműen jobb a babának, ha tápszert kap, de kiegyensúlyozott a mamája, mintha tiszta idegbaj lenne a szopi miatt vagy társadalmi elvárások miatt, kényszerből szoptatna. És hogy a tápszeres babáknál ha később van pszicho probléma, akkor az nem a tápi miatt van, hanem mert a mama szorongott meg rágta magát miatta.

Meg az is volt, hogy mindent síkban látnak még, ezért akarják felszedni a festett virágokat a játszószőnyegről.Kép

Vaktyúk,
szemszínt nem tudom.Kép
Ákosnak I. házas Holdja van, még jó, hogy kiköpött anyja.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?