Új privát üzeneted érkezett!

JóregKép

Shaloya: csak ígérgetsz, nem is küldtél privit!Kép Ha megnyitod a lekicsinített képet és a "file/mentés másként"-ra klikk, akkor el tudod jpg-ben menteni. Nem tudom, hogy van, de nekem tök könnyen ment a dolog, pedig én sem vagyok egy computerzseniKép
Pocakmozgás: nekem tök változó, a hétvégén (amikor produkáltatni akartam, hogy a hugom+gyerekei is érezzék) alig mozgott, most meg majd' kiugrik a bőrömbőlKép A másikba meg nem írok...képtelen vagyok követni olyan gyors, meg (néhány embert kivéve) az íkúszint is kritikán aluliKép

Barbi: nagyon édesek a srácokKép

Beus: tényleg gyönyörű a babaszobaKép Csengéről nem is szólvaKép

Shaloya: érdekes, én nem keresem a tengeris cuccokatKép

Pusza:
Jovi
25+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok
Most olyan tanácstalannak érzem magam vagy inkább el vagyok bizonytalanodva magamban. 1,5 éves a kislányom és (még nem mertem tesztet csinálni) de lehet hogy terhes vagyok. Igaz hogy már gondolatban tervezgettük a babát de én az igazi akciókat csak tavaszra képzeltem. Igaz mi voltunk a lököttek mert egész hónapban egyetlen egyszer nem védekeztünk de lehet hogy már meg is van az eredménye, már egy hetet késik. Most inkább csak abban vagyok bizonytalan hogy lehet hogy túl korai volt az egész én még így kicsinek találom majd köztük a korkülönbséget és tudni kell hogy a lányom egyszerűen kezelhetetlen nem bír megülni a fenekén egy percig sem, nem marad mellettem ha bármit akarok csinálni akkor muszály mikor alszik mert máskor nem megy és most azért vagyok megijedve hogy ha továbbra is ilyen lesz mi lesz velem ha meglesz a másik pici akkor már nem lesz olyan könnyű állandóan rohangálni a lányom után meg szoptatni is egyszerre meg egyebek... Most egy kicsit le vagyok hangolva amúgy szeretném a picit nem is azért, na mindegy aki hasonló helyzetben van légyszi írjon már egy kis bíztatót meg fog változni a helyzet vagy nem. Sziasztok

Kép
cinci

Cinci Kép
egyrész szerintem rossz helyre írtál, mert itt csupa olyan mami van, aki eléggé megharcolt azért, hogy babája lehessen... szóval a spontán terhességnek, akármikor sikerül is itt mindenki örül.

Másrészt a lányoddal kapcsolatban: én úgy gondolom, hogy a gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogy nem körülöttük forog a világ, tehát meg KELL változnia a helyzetnek, ha megszületik a tesó - he egyáltalán terhes vagy. A helyzeten pedig Te vagy az egyetlen aki változtani tud.

Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
JovikaKép Mé nem? A tengeris cucc is édesKép
Az nlc-n kritikán aluli a színvonal? Hát ez van. Amúgy én is utálom az nlc-t, annyi bunkó van, h szörnyű. De itt legalább néha tudnak segíteni a csajok, jobban pörög, mint a Babanet, meg ott mindenki dec-re várja a babát. Küldök privit a jelszóval.

Cinci, sjana én nem tudok segíteni, de szerintem azért két és egy negyed év korkülönbség egyáltalán nem tragikus. Ha testvérkét akarsz, akkor előbb-utóbb meg kell "zabolázni" a kislányodat, minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz.

K.
shaloya

Cinci: nekem 23 hónap van a két nagylányom között! A barátnőm most szült, a "nagyfia" 16 hónapos. Tény, hogy az első pár év nehéz, de egy gyerekkel, vagy nagyobb korkülönbséggel sem könnyű.

Shaloya: én is megválogatom, hová írok a nlc-nKép

Orsi: hogy vagytok? Már itthon, vagy még Balcsiztok?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Venni szeretnék olyan karámot a Kikából amiről már többször is volt szó. Ha valaki járna ott megnézné, hogy van-e? (Mivel innen Debrecenből ez nehezen megy, telefonon meg nem tudom pontosan elmagyarázni mit is akarok.) Kettő kéne belőle. Az sem lenne rossz, ha esetleg az árát is megírná, de az a legfontosabb, hogy lehet-e kapni.

Sajnos nem tudok írni mostanság, mióta hazautaztak a húgomék nem igazán értem utol magam, bár ez azért is van, mert Danával délelőtt és délután is a játszótéren vagyunk, hogy még ezt a szép időt kihasználjuk. Vissza sem olvastam még.

Elkezdtem elválasztani Danát, szombat óta nam kap tejcsit nap közben. Eddig még nem volt nagyobb gond, figyelemeltereléssel megoldottam a helyzetet. Helyette nem kap semmit, mert nem fogad el semmit.

Nem lesz őszi tali?

Puszi, Leone

KépKép
leone

BeaKép
Megnéztem az albumotokat, valami meseszép a szobátokKép
A kiscsaj pedig gyönyörűűűűű!!!!!Kép

KépKép
KépKép
kirri

LeoneKép
A karám már nem kapható a Kikában sajnos.KépKép Sokan keresik, és valaki felhívta őket, és csak februárra ígérték.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Köszi! Nem baj, ha február is, mert Danának már nem kell, majd csak a kistesónak, aki egyenlőre még csak tervben van. (De nagyon remélem akkorra már útban lesz!Kép)
De nagyon jó lenne, ha bárki látja hogy érkezik karám akkor szólna, nehogy lemaradjunk róla.
Egyébként neked mióta tervezek e-mail-t írni!!! De majdcsak összejön...

Jövő hét végén megyünk Bp-re vásárolni, mit ajánlotok, őszi gyerekruhákat hol nézzek? Vannak már? Mert itt még csak a nyári ruhák végkiárusítását látni.
Nyílt itt 5 napja egy Brendon, de nem hozott számomra igazi újdonságot.

Most mennem kell, mert Dana mesét néz most is meg amíg porszívóztam is, a mai tv adagot már sokszorosan túllépve. Kiviszem inkább a levegőre.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok kismamik!

De jó olvasgatni titeket!
Köszönöm a drukkokat meg a bíztatást.
CatKép A doki azt mondta, hogy szerinte van esély az inszemnek, mert februárban a 2. sikerült, csak elvetéltem. Ha kikezelték most ezt a fertőzést, akkor vissza kell menni, és K. megcsinálja az 5 és 6. inszemet is ha kell, szerinte egyelőre felesleges a lombik, meg fiatal is vagyok 27 évesen 3 év próbálkozás után, csak már türelmetlen KépKépKépKépKép.
Ha jól emlékszem, akkor neked volt furcsa mensid a fiúk előtt, lehet, hogy nálunk is ez a baj. Nem gond, ha kérdezek?
A megint megjöttös topikba ma írtam le, hogy milyen változásokat tapasztalok a vetélés és az elmúlt két inszem között. Áprilisban volt a vetélés, és július/augusztusban a 3-4. inszem.
Meg tudod esetleg nézni?

Nagyon köszönöm.

Puszik
Noémi
Vendég

NoémiKép
Szerintem is kapcsolat lehet a mensi és a teherbeesés elmaradása között. Nekem a terhesség előtt max 4-6 napig tartó mensim volt, abból előtte 2 nap barnázás, utánna 2 nap barnázás, és közben nagyon gyér mini tamponos mensi. Szülés óta tudom, hogy milyen az igazi mensi, emrt nincs barnázás, viszont 2 nap niagara és egy nap kisebb vízesés szerű tünetek vannak, tampon és betét is kell pl. éjjel. Ezt én nem is sejtettem, hogy köze lehet az egész meddőség dologhoz, de szerintem valami hormon gebaszom volt, amire nem tudtak rájönni, hogy mi az, és ilyen sokk kellett a szervezetnek mint a szülés, vagy mint nálad sajnos a vetélés, hogy helyreálljon. Akkor tényleg próbálgassátok az inszemet, hátha összejön. Nekem már nem volt időm a sok próbálkozásra, mert 32 éves voltam.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép nagyon kösönöm a gyors választ!
Olyan kedves vagy!
Szívem szerint én is lombikolnék már, belefáradtam a 2 évbe a BMC-ben, de ha K. azt mondja, menjen még az inszem, nem ellenkezem vele. Hátha mégis. A minap olvasgattam vissza az irásaidat még az inszemes korszakból, hát, lassan nekünk is olyan az inszem, hogy két bevásárlás között beugrunk az inszemre minden hónapban. Remélem a következő már sikerülni fog.
Gyönyörűek a fiúk, még mindig, remélem hamar átjöhetek újra ide írogatni.

Puszik
Noémi
Vendég

Leone Kép
karám ügyben én ynitva tartom a szemem, mert nekünk kellene még 2 anyósékhoz, szóval, ha bárhol van, akkor azonnal írok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, nekem megjött... de ugyanolyan tök gyenge, mint 5 hete volt... persze késett egy hetet Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
NoémiKép Bár nem engem kérdeztél, a mensi témához ezért hozzászólnék. Teherbeesés előtt néhány hónappal feltűnt, hogy drasztikusan lecsökkent a mensi. Nem barnáztam ugyan, de első nap gyenge piros, aztán két nap barna, és ennyi. Elkezdtem fokozatosan parázni, hogy lassan kezdődhetne végre a bébiproject és erre kiderül, hogy van valami összenövés, mióma, netalántán klimaxolni kezdtem????Aztán azt mondtam februárban, hogy a kövi mensi után (már ha azt annak lehetett nevezni) megpróbáljuk a babát összehozni és ha nem sikerül, másjusban valami laparszerű komoly kivizsga jön, mert ez a mensi valamiért nem oké. Március 5-én ugyanolyan GYÉREN megjött és elindult a projekt. Azonnal terhes lettem. Szóval se összenövés, se mióma, se klimax.
Lehet, hogy gond a kevés mensi, de az én esetemben nem volt még hormonális oka sem. Szóval ilyen is van. Persze, nem árt kivizsgálni!!!!

Drukkolok, hogy mihamarabb babás légy. Amúgy tényleg fiatal vagy még lombikozáshoz.Kép

Krissi
26+3
shaloya

Krissi Kép köszönöm szépen. Tényleg egyén válogathatja. Nekem a vetélés után volt egy nagy változás, és azóta minden ciklusnál. Nem tudom, hogy mi a jó, mert én nagyon bírtam a 4 napos gyér mensiket, nem volt vele ennyi macera.

A lombikhoz lehet, hogy fiatal vagyok, de a majdnem 3 év kicsit megviselt. Orsi Kép biztos egyetért velem. Amikor az ember eldönti, hogy gyereket szeretne vállalni, és elkezd próbálkozni, akkor minden hónap későnek tűnik. Az évek pedig egyre elkeserítőbbek, csak azt tudjuk, hogy talán minden sikertelen hónappal közelebb jutunk a gyermekáldáshoz. Csak nem tudjuk, hogy mikor, mert egyre több idő telik el, egyre kilátástalanabbnak tűnik az egész. Ördögi kör.

Megkérdezem a nőgyógyászt erről a mensi dologról, úgyse voltam nála már 3 éve. Kép
Vendég

Sziasztok,

Érdekes, amit írtok a mensiről. Ugyanis az utóbbi években nekem is nagyon gyenge volt a mensim. Emlékszem, régen volt nekem sokkal erősebb is, de egy pár éve már csak 3-4 nap volt, és volt hogy elég volt a tisztasági betét is. Úgy látszik, tényleg lehetett valami hormon oka. Kíváncsi vagyok, most szülés után milyen lesz. Ugyanis még mindig nem jött meg.Kép Lassan azért már szeretnénk hozzákezdeni a kistesóhoz. Pedig már csak kétszer szopik Zéti, reggel és este.
Noémi Kép sajnálom hogy nem jött össze. Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem vagy inkább spontán.Kép

Jól vagyunk, csak lusta vagyok írni.Kép Zétinek megint jön a foga (még csak két fogunk van eddig), és pár napja kicsit nyűgösebb. Viszont éjjel jól alszik továbbra is. Már meg tud állni kapaszkodás nélkül is, és ha fogom a kezét kicsit lépeget. Tud integetni és tapsolni. Mindenkinek integet azóta úton-útfélen. Sokat dumál a maga nyelvén, és tegnap volt először, hogy utánam mondta hogy pá-pá, amikor mondtam neki.

Bea Kép abba a szobába én is szívesen beköltöznék! Nagyon szép lett.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

BeaKép

Gyönyörűűűű a kiscsajszi!!!KépKépKép És a szobája is!KépKép

NoémiKép

Csatlakoznék a gyenge mensisek táborához (na nem most!!!KépKép), nekem, mielőtt terhes lettem kb. 1.5 napig tartott a mensim. Néha volt, hogy barnáztam előtte, akkor megnézettem a hormonjaim, de tökéletesek voltak. Ettől függetlenül lehet, hogy közrejátszott abban, hogy két évet kellett várnunk, hogy Boti végre a pocakba költözzön!
Na, majd a másodiknál kiderül!Kép

Drukkolok Neked, és várom már nagyon, hogy Te is rendszeresen ide írogass!KépKép

Mi múlthéten voltunk cukiterhelésen, és a terhelés után két órával olyan alacsony volt a cukrom, hogy azért kaptam mellé csillagot (4,93)Kép
Sz'al ezen is túl vagyunk!Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
24+4

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Leone, Orsi, a babaszoban pont hirdet valaki egy karamot, egy erdeklodo van ra eddig, hatha megmaradKép

Jo reg irtam. KOzben nyaraltunk a KOlpingban, mult heten, szal az idore nem lehetett panaszunk, de rajtam kivul mindenkinek volt valami baja az egy het alattKép azert jo voltKép Lacko olyan barna hogy iszonyat.

Botinak meg kijottek a felso 3-as fogai, a szemfogak. Hihetetlen hogy 1 eves kora elott attortek, alt ezek az utolsok (bar Lackonal sem az utolsok voltakKép

tenyleg csajok, nem szervezunk akkor oszi talit? Edi ha olvasol, jelentkezz, vallalod megint a rendezest?Kép

o.
orsoly

Nekem szerencsére szülés után lett gyengébb a menszim, igaz nem is volt normális a régi.

Orsi imád bilizni, söt amikor belepisil se akar felállni róla, 20-25 perceket elüldögél rajta.
16 foga van, végre kibujtak a felsö szemfogak is, azzal jól megszenvedett.

állandoan ellopja a lavromatKép
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Orsit mindig megcsodálom. Eszméletlen gyönyörű!!!!!!!!! És állandóan mosolyog.
Na, majd ha tini lesz, jól vigyázz ráKép

Alena, Zéti is már milyen nagy! Már kistesó project van tervben? Képet tehetnél fel róla!

K.
shaloya

Krissi! tényleg mindig mosolyog, én is ezt imádom benne. Köszi

Bea! Tényleg gyönyörü a babaszoba, de nekem a családod sokkal jobban tetszikKép) Csodaszép a kishercegnö!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jovika, Kirri, Alena, Zituska, KarmenKép

Köszönjük a dícséretetKép

JoviKép
Keményedések elmúltak?

KarmenKép
Orsi tényleg annyira szép kis csajszi!!Ez a rövid haj olyan jól áll neki!

AlenaKép
Meddig szeretnél szoptatni? Krizsa doki szerint a teherbeesés előtt jót tesz 2-3 mensi, hogy a hormonok teljesen visszaálljanakKép

OrsiKép
Januárig legalább visszaáll a szervezeted, így jöhet(nek)megint a baba(k)Kép

OrsolyKép

Nem készült kép mostanában a két kis lurkóról? Boti biztos sokat nőtt már a tali ótaKép

ZituskaKép
Hú, az én cukrom ennek a duplája volt. Van valami következménye az alacsony vércukorszintnek a terhesség alatt?

NoémiKép

Szerintem alkati, hogy ki mennyire türelmetlen a babaprojekt szempontjából. Mi 28 évesen kezdtünk el próbálkozni, de én már az elején is nagyon türelmetlen voltam, az inszemek meg kifejezetten idegesítettek. Viszont az 5., és egyben utolsó inszemnél mégis kialakult terhesség, csak nem maradt meg. Szóval ha van még türelmed hozzá, és nem akarod siettetni a lombikot, mindent bele!!De ha eleged van belőle,akkor semmi sincs korán, főleg ha még több babát is szeretnél.

Bea

Bea
regibeus

KarmenKép
Orsi nagyon szép kislány!

Sziasztok mamikKép

Mostanában egyre kevesebb az időm- a fiam jóvoltából ..KépKép
Aki többet rosszalkodik, mintsem alszik.
Néha kötélidegekre van szükség melletteKép
Már szuperül mászik, na és rámol, sajnos egyre gyatrábbnak tűnik a járókánk kapacitása Kép
Karám nekünk is jól jönne, de akkor be se próbálkozok már a Kiká-banKép
Megáll egyedül az ágy szélébe kapaszkodva és ezerrel gügyög.
Ma végre visszaintett egy laza "pá"-t is Kép

Közben voltunk nyaralni is, Horvátországról gyorsan lemondtunk, mert pont akkor ott is zuhogott az eső, ezért kitaláltuk a férjemmel, menjünk Lengyelországba...na, itt követtük el az óriási hibát.Autópálya mint olyan, az nem nagyon van, ezért sikerült hát megdöntenünk a lassúsági rekordott, L.országban egy 80 km-es utat sikerült röpke 4 óra alatt megtennünk.nem mondom, gyönyörű város Krakkó-ott voltunk-és Zakopane meg a hegyek, de ennyit utazni miatta?
Persze indulás előtt én kardoskodtam a repülő mellett, csak a párom még sosem repült és nagyon fél tőle-ezért aztán egy kb.München távolságnyi utat sikerült 13-14 óra altt megtennünk

Jocika nem jött velünk, a sárvári nagyi vigyázott rá-de állítólag nem hiányoztunk neki-ő annál jobban nekünk.Ezért haza is jöttünk 1 nappal korábban.

Na jó, nem dumálok tovább, minden babót+mamit puszilok!
Orsiék

Dobok képeket, frisset a gézengúzról, 1-et Apjával Zakopane-ban+elrettenttésül, hogy eső nélkül nem úsztuk meg: Csehországban lezárták a határt, ahol át akartunk menni, a kocsinkból fotóztam, nem tudom látni-e, a szembejövő kamionnak a kereke már jócskán bent áll a vízben.Brutális volt az eső!Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kirri

KarmenKép
Orsi nagyon szép kislány!

Sziasztok mamikKép

Mostanában egyre kevesebb az időm- a fiam jóvoltából ..KépKép
Aki többet rosszalkodik, mintsem alszik.
Néha kötélidegekre van szükség melletteKép
Már szuperül mászik, na és rámol, sajnos egyre gyatrábbnak tűnik a járókánk kapacitása Kép
Karám nekünk is jól jönne, de akkor be se próbálkozok már a Kiká-banKép
Megáll egyedül az ágy szélébe kapaszkodva és ezerrel gügyög.
Ma végre visszaintett egy laza "pá"-t is Kép

Közben voltunk nyaralni is, Horvátországról gyorsan lemondtunk, mert pont akkor ott is zuhogott az eső, ezért kitaláltuk a férjemmel, menjünk Lengyelországba...na, itt követtük el az óriási hibát.Autópálya mint olyan, az nem nagyon van, ezért sikerült hát megdöntenünk a lassúsági rekordott, L.országban egy 80 km-es utat sikerült röpke 4 óra alatt megtennünk.nem mondom, gyönyörű város Krakkó-ott voltunk-és Zakopane meg a hegyek, de ennyit utazni miatta?
Persze indulás előtt én kardoskodtam a repülő mellett, csak a párom még sosem repült és nagyon fél tőle-ezért aztán egy kb.München távolságnyi utat sikerült 13-14 óra altt megtennünk

Jocika nem jött velünk, a sárvári nagyi vigyázott rá-de állítólag nem hiányoztunk neki-ő annál jobban nekünk.Ezért haza is jöttünk 1 nappal korábban.

Na jó, nem dumálok tovább, minden babót+mamit puszilok!
Orsiék

Dobok képeket, frisset a gézengúzról, 1-et Apjával Zakopane-ban+elrettenttésül, hogy eső nélkül nem úsztuk meg: Csehországban lezárták a határt, ahol át akartunk menni, a kocsinkból fotóztam, nem tudom látni-e, a szembejövő kamionnak a kereke már jócskán bent áll a vízben.Brutális volt az eső!Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kirri

bocsi, 2* is elment...

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!Kép

KármenKép
Csatlakozom az előttem szólókhoz - Orsi még mindíg nagyon szép kislány!Kép Jaj Nektek Apával később!!Kép

KirriKép
Húú, ezt jól megjártátok! Ekkora esőt!!
Huncut Joci nagyon édes!!Kép

BeusKép
Nincs gond az alacsony cukorral - kivéve, ha kórosan alacsony, mert akkor vmi nem működik - csak annyit jelent, hogy gyorsan lebontja a szervezetem a cukrot, ennek pedig örülni kell!Kép
Ma voltam belgyógyászaton, ott is megerősítette a doki ezt!Kép

Úgy örülök, hogy ennyien "tesó-projekteltek"!KépKép
Annyira várom már az újabb babás híreket!Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
24+5

Kép
Kép
zituska28

na lanyok, ha valakit erdekel a karam, itt a linkKép

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=69872

Bea nem is irtam, hogy nagyon tuti a gyerekszobatokKép szopit meg fel ne add, hajra eloreKép

o.
orsoly

Orsoly!Kép
Engem érdekel az a karám 12-ért, annyira hogy meg is veszem, hacsak Orsinak nem sürgősebb a dolog, mert mint írtam, nekünk csak a majdani kistesónak kell már. Egyébként Bp-en lehet átvenni?

Orsi!Kép
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, akkor szólj már légyszi ha lesz, mert még így is kéne egy második is.

Leone

KépKép
leone

KirriKép
Nagyon huncut ez a kispasi! Igazi széltoló.KépKép
Nem semmi utatok volt! Azért irigy vagyok a szabad nyaralásért gyerkőc nélkül. Nem mindenkinek adatik ám meg!Kép

KarmenKép
Szuper édes ez a kiscsaj. Nem lehet nehéz dolgod, ha mindig ilye kis kiegyensúlyozott, mosolygós. Hogy érzitek magatokat Anyukádéknál ?

AlenaKép
Drukkolok a tesóprojekthez! Remélem hamar összejön. Megint sokan egyszerre babásodhatnátok! (Orsi,Beszti,Leone, Te)

Cat

Cat
Kép
cateye

Beus Kép nagyon jól esett amit írtál. Most különösen kikészültem, kicsit feladom néhány hónapig. Meg állást is kell most váltanom sajnos, úgyhogy a babaprojekt ugrott egy időre. Baromira idegesít most már, és végtelenül eszomorít ez a várakozás 3 éve. Én mindig 3 gyereket szerettem volna, és ez az egy se jön össze. Remélem kis segítséggel összekanalazom magam és akkor majd megint minden ok lesz. Fogalmam sincs mi lesz, de szeretnék minél előbb túllenni ezen a krízisen. Eddig tartott a januári erőm. Kép
Vendég

NoémiKép
Pihenjetek picit, és koncentráljatok másra. Túl sok volt az elmúlt időszak pörgése. Az inszemek engem is kikészítettek, és egyre türelmetlenebb lettem tőle, de jót tett a lombik előtti fél éves kényszerszünet. Még az is lehet, hogyha másra koncentráltok simán összejön a baba. Lazítsál, és ne is foglalkozz ezzela témával, inkább kényeztesd a párodat.KépKép Én drukkolok, hogy hamar
beköltözzön a jól megérdemelt pocilakótok!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone
Boti már hasról hátra, hátról hasra forog. Így szinte mindenhova eljut, ahova nem boztos, hogy kelleneKép. Engem is érdekelne. Vagy, ha tudtok valakit aki még eladná. Ilyet szeretnénk mi is mindenképpen.
Lujza
lujza

BocsKép Orsolynak szántam KépKépKépKép
Lujza
lujza

Cat Kép néha nem tudom mi lenne velem nélküled. Mindig kirángatsz a gödörből. Köszönöm!
Remélem egyszer majd visszaadhatom. Eldöntöttem, hogy lenyugszom. KépKépKépKép
Puszi
Noémi
Vendég

nem hiszem el, elszállt...

Cat! engem kihagytál a felsorolásbólKép Köszi, Orsi is jol érzi itt magát, mi is, szerencsére teljesen külön lakrész van, igy tényleg kényelmes. Persze napközben mindig felmegyünk apuhoz, este meg anyuhoz

Noémi! mi is 3at szeretnénk, én Orsit 34 évesen szültem, sokat kellett rá várni. Neked még böven belefér a 3.

Köszönöm Orsi nevében is! tényleg csupa vidámság, meg huncut nagyon! Amugy folyton rajtam lóg, igy elég fárasztó mert apa, mama, tata addig jo amig én is ottvagyok. Nagyon ritka hogy elenged maga mellöl

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat! emlékeztem nektek is van ilyen karámotok, de nem akartalak zavarni hogy mérd megKép Ti mennyiért vettétek? Igen, tudtam hogy nektek is 2 van, persze ez érthetöKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsoly!Kép Cat!Kép

Köszönöm a közreműködéseteket karám ügyben!
Kép
Nektek köszönhetően megvettem a kerítést. Februárban remélem tudok venni hozzá még egyet.

Puszi, Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Szívesen segítettem, hogy élvezze majd a kistesó. De még Dana is fog benne hancúrozni az biztos.KépKép

KarmenKép
Fejből tudom a karám méreteit, mert már sokan kérdezték.Kép Nektek is a kistesónak kell ? Remélem hamar összejön, ahogy Ti szeretnétek.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! igen, neki gondoltuk. Én is remélem nem kell már sokat várni, május óta szeretnénk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Mennek a termékenységi lepkék.KépKép
Kép

CsajokKép
Lesz őszi tali ? Legyen plííz. Edi, ha olvasol jelentkezz, de semmi burkolt szándék!KépKép Kihevertétek már az előzőt ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Engem is sorolj mar fel abban a "bizonyos listaban" Kép, legyszives, nekem multkor is bejott, meg a baba neme is...
szoszi
szoszi

Akkor ez a termékenységi listám:
Szöszi,Orsi,Beszti,Leone,Alena,Karmen,Noemi,Rita

Megyek is mindjárt eljárom a vajákos táncot.KépKép

Kép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
van ilyen? lemaradtam róla Kép
Beszti is? nem is tudtam Kép a többiekről volt már infóm innen onna.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, tali... mi is, mi is, mi is!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Besztit az ősziek közt olvastam, hogy szeretnének tesót, csak Hanna még szopizik.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Igen, légyszi járd el a táncot! Ennek a fiúnak kéne egy tesó, hogy ne az anyja nadrágját húzgálja egész nap, hanem szépen játsszon. Kép

Alena
Kép

Kép
Kép
alena9

AlenaKép
Fúú nagyon huncut ez a Zéti gyerek. Tényleg kell egy erős női kéz, még a családba, aki megregulázza.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone orulokKép

Lujza itt van meg elado, de nem tudom mennzi, irt a lany hogy o is aruljaKép
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=70965

o.
orsoly

KirriKép
Nem csodálom, hogy hamarabb hazajöttetek, ez a gyerkőc tényleg gyönyörűKép

AlenaKép
Zabálnivaló ez a gyerekKépBár abban nem vagyok biztos, hogy a tesóval megoldod a "szépen játszás" problémájátKépannál huncutabb fiad vanKép

NoémiKép
Jó pihit, és aztán újult erővel tessék belevágniKépFenntartjuk a helyed a topicban addig a kis ideig, amíg babásan jelentkezel!!!Kép

CatKép
Na, boszi képességeid ismerve ez újra kismama topic leszKépennyi új várható kismama...Kép

Bea

Bea
regibeus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?