Karmen
Orsi nagyon szép kislány!
Sziasztok mamik
Mostanában egyre kevesebb az időm- a fiam jóvoltából ..
Aki többet rosszalkodik, mintsem alszik.
Néha kötélidegekre van szükség mellette
Már szuperül mászik, na és rámol, sajnos egyre gyatrábbnak tűnik a járókánk kapacitása
Karám nekünk is jól jönne, de akkor be se próbálkozok már a Kiká-ban
Megáll egyedül az ágy szélébe kapaszkodva és ezerrel gügyög.
Ma végre visszaintett egy laza "pá"-t is
Közben voltunk nyaralni is, Horvátországról gyorsan lemondtunk, mert pont akkor ott is zuhogott az eső, ezért kitaláltuk a férjemmel, menjünk Lengyelországba...na, itt követtük el az óriási hibát.Autópálya mint olyan, az nem nagyon van, ezért sikerült hát megdöntenünk a lassúsági rekordott, L.országban egy 80 km-es utat sikerült röpke 4 óra alatt megtennünk.nem mondom, gyönyörű város Krakkó-ott voltunk-és Zakopane meg a hegyek, de ennyit utazni miatta?
Persze indulás előtt én kardoskodtam a repülő mellett, csak a párom még sosem repült és nagyon fél tőle-ezért aztán egy kb.München távolságnyi utat sikerült 13-14 óra altt megtennünk
Jocika nem jött velünk, a sárvári nagyi vigyázott rá-de állítólag nem hiányoztunk neki-ő annál jobban nekünk.Ezért haza is jöttünk 1 nappal korábban.
Na jó, nem dumálok tovább, minden babót+mamit puszilok!
Orsiék
Dobok képeket, frisset a gézengúzról, 1-et Apjával Zakopane-ban+elrettenttésül, hogy eső nélkül nem úsztuk meg: Csehországban lezárták a határt, ahol át akartunk menni, a kocsinkból fotóztam, nem tudom látni-e, a szembejövő kamionnak a kereke már jócskán bent áll a vízben.Brutális volt az eső!