Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Seriff, Kobudo köszi az aggódást, pihenek, ma azt fogom tenni.... nem olyan jól aludtam. Jóslófájás lehetett, mert mára nincs semmi, de nagyon beijesztett. Apa megölelt, minden redben lesz, meglátod... Kicsit félek....

Ma még vasalok Zsófinak, kaptunk megint egy csomó ruhát. Szinte semmi ruhát nem kellett vennünk, annyit kaptunk. Nagyon örültem. Kép

Szép napot Nektek, majd jövök még. Kép
birolili

Lili,és még mennyi ruhát fogtok kapni! nekünk szinte mindenki azt hozottKép! És bár ezt könnyű mondani-főleg így 3.5 hónap távlatából-ne félj, tényleg minden okés lesz! De egy kis félsz azért természetes,h van Benned,hiszen minden megváltozik majd!

Kép
seriff

sziasztok
MIDENKINEK NAGYON -NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST NAGYON-NAGYON JÓLESETT

hát meg jöttünk Kép nagyon ügyi volt niki igaz az este megbeszéltünk hogy ma megy katicába azt mondta hogy tudom ügyes leszek nem sirok és nem kell értem sietni mert ott alszok és ragsztok meg csúzdázok ....aztán igy is lett reggel sirás nélkül ébred ami nála nagy szó mert nagyonnehezen kel kiváncsi leszek később is fogat mosot és most kapott kedvezményt ő választhatott fogkrémet Kép
ott toporgott az ajtóban mert apa s jött velünk anyum átjött addig vigyázni a kicsikre szóval nagyon ügyi volt büszke voltam rá
csak adri viseli ehez ma még egész nap nikit kereste Kép

hát körülugrálás és pihi elmaradt egész délelőtt főztünk anyuval meg 3 gyerköc is rajtunk ugrált ez a 2 napom most elég húzós volt apa "elfeljtette" a névnapom de tőle ez már megszokot mindegy van még egy esélye Kép ott szülinapom Kép mondjuk ő sem ugy felejtette mert már kaptam eg goffri sütöt egy pár hte névnapomra cimszóval apucim viszont bepotolta kaptam 15 szál vörösrózsát nagyon szép meg egy kacsasütöt nagyon örültem neki Kép

nana
remélem ma sikerülelmenned dokihoz de ne aggódj bizti nincs semmi baj csak a gyógyi elhagyás bekavarhatott

beáék
nagyon szépek vlttok nekünk is van egy iylen falmer szerkónk imádom adrin olyan csini benne Kép
zsolti apu kicsit kilóg a sorból Kép viszont anyucid tiszta olyan mint te nagyon hasonlitotok egymásra
lilácska gondolom ügyi volt hu nálunk niki végig üvöltötte kereszetelőt de ugy hogy nem hallotuk a papot Kép Kép

seriff
elutaztatok végül ? hanci hogy bira az ilyen utakat ? tényleg ha esteleg utközben megéhezik megeteted a kocsiban vagy megálltok megeteted és tovább mentek ?

bepa
fájások !!! hu az már jó jel Kép hát a véga sajnos nehéz de már nem tart sokáig pihenj aludj amig csak lehet Kép

sam
neted még mindig nem jó ti mikor kezditek az ovit ??

kob
képzeld reggel már szoltak is nekünkhogy csütörtökön értekezlet lesz és hogy nikit hozzam haz mert ugyis itthon vagyok jól kezdődik

syg
milyen volt 7vége ?? leo hogy viseli a látogatok tényleg megengdi hogy más felvegye pl mama ? vagy tiltakozik ?

eska
nekem egy 3 éves kislányom egy 20 hós kislányom és egy 5 hós kisfiam van
hiszti hm.. hát adri is (20 hós) probálkozik de ő általában csak ugy hogy lefekszik a földre magaalá húzza kezét lábát és pukkad némát Kép de azért tud olyan siros hisztit is de azt gyorsan lerendezzük azzal hogy mondom neki hgy ilyenkor nem vagy szép meg okos kislány nem csinál ilyet a varázsszó a szégyeld magad na ettől a szótól niki is meg adri is abba hagyja hiszti és elpigyeredik és odbujik niki hüpög egy kicsit és és azt mondja elgondolkodtam Kép és hiszti nincs Kép áki meg egy tündér baba csak kicsit anyafüggő lelkem mondtam hogy ha lenne egy zsebem mint kengurnak ő mindig ott ülne és csak szeretne engem Kép

hu atya ég már ennyi az idő mig pötyögtem adri magára teekert egyfél tekercs celuxot Kép megyek kihhámozom és pakolunk ma nem kell főznőm Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, de olvastalak benneteket azért.

Ma végre elkezdődött az ovi a fiúknak. Úgy néz ki, hogy lassan befejeződik az átalakítás is nálunk (teraszbeépítés, szoba kialakítás, fűtés rekonstrukció, festés, stb.). Elegem is lett az egészből, mondtam is a páromnak, hogy minimum egy évig egyetlen egy mestert sem akarok látni.

A hétvégén végre sikerült a babaágyat összeszerelni. Már épp ideje, mert összesen 17 nap van még vissza. Sőt lehet, hogy már ennyi sem, mert kicsit kevesebb a magzatvízem, ezért lehet, hogy hamarabb megszületik. Nem bánnám, jó lenne a jövő héten. Be kellene feküdnöm, dehát két gyerek mellett ez elképzelhetetlen, cserébe viszont két-három naponta kell járnom NST-re.

Egyelőre minden rendben, legközelebb szerdán megyek, kiváncsi vagyok mit mond a doki, mikor számíthatok babára. Azért lenne jó a jövő hét, mert addigra össze tudnék készülni és a fiúknak is már beállna a rend az oviban.

Katinak nagyon sok boldogságot a kicsi Katához és jó egészséget!

Roz! Utólag kívánok boldog névnapot!

Bepa! Én 22-re vagyok kiírva, de remélem, hogy a jövő héten már külön leszünk.

Seriff! Nem is lakunk tőletek messze, mi is Petőfi városiak vagyunk.

Hirtelen ennyi, megyek gyorsan vasalni és mosni. Üdv mindenkinek!
balim

balim köszi neked is Kép
piheni-piheni-pihenni kismmáink Kép a kutya meg a mcska rugja meg mi van fészekrakó ösztön ??!! Kép lányok tényleg pihenjetek mert hamár itt lesz a babuci sok-sok és még több energia kell a francba festéssel vasalással pakolással vagy tessék mozgositani apákat irgum -burgum Kép

na hogyha már igy helyre tettük a dolgokat megyek és főzők mert rájöttem hogy apa holnap reggel megy és nem zud mit vinni mert azö sszes kajcsit megettük adrival Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, aki aggodott! Ma du.-án megyek az orvoshoz. ma már sokkal jobban vagyok és már nem jött ki amit eddig ma ettem.

A sok-sok pihenéssel teljesen egyetértek, Lili, Bepa, Balim!

Roz, nagyon örülök hogy ilyen simán ment az első nap az oviban. És ,kicsit megkésve, Nagyon Boldog Névnapot! Tegnap már irtam neked és megkértem a férjem varázsoljon fel vmi gyönyörüséges virágcsokrot, de vmi gáz volt a képpel és amit irtam is eltünt és nem volt erőm újra irni.(bocsi)Kép

Mindenkinek szerettem volna irni, de sajna mennem kell, majd este a doki után

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
ctg oks volt és Benedek is elég nagy: 97 BPD és 3548 g ... kicsit nagyok vagyunkKép
De hazaengedtek így remélem még nőni is fog mert a kórházi koszt tuti nem az iagazi.

Lili! De jó hogy kaptok rucikat, én is kaptam párat (nem sokat) és most vettem is hálózsákot....

j....a és egyre kevesebbet alszok...

Na sziasztok

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Roz, elutaztunk, de ám Szolnok nincs messze, csak 1óra, és pont kajcsi után megyünk, így kibírja hazáig. A múltkor, amikor Esztergomba mentünk, akkor megálltunk, és az autóban szoptattam, inkább,mint vmi vadidegen helyen. Néha nem bírja jól az utat, "nyomja" a hátát az autósülés, de azért többségében jól viseli, meg olyankor csörgünk,börgünk,énekeleünk Neki, meg van egy ilyen felhúzós izé a hordozón, azt is beindítjuk, szóval olyankor mindent bevetünk.

Kép
seriff

nana
ird majdmeg mit mondott a doki nagyon kíváncsi vagyok és neked is köszönöm Kép

bepa
ezek tényleg szép méretek gratula Kép

seriff
én most arra jövök rá hogy áki utálja hordozót mostmár alig marad benne csinálhatok bármit de nem veszem ki soa utazás közben muszáj neki megszokni

ma nagy a semmit tevés náéam estére kiakarm probálni gofrri sütőt valkinek van valmi jó receptje???

Kép

Kép

Kép
roz23

Kobudo!
hát neked sem lehet akkor könnyű. Sokan mondják, hogy mások a lányok, mint a fiúk, de biz az én nagyobbik fiam is tud hisztizni. Ez abban mutatkozik meg, ha nem engedek meg neki valamit, akkor, ami éppen az útjába esik azt a földhöz vágja, no ez van mikor keksszel teli tál, a többit el tudod képzelni... ezután hozni akarja a porszívót, s takarítani, persze ez van mikor akkor történik, amikor épp a kicsit szoptatom, no akkor nem tudok menni,tehát újboli próbálkozás... A pici egyébként jó baba, éjszaka eszik, alszik, nappal egyre többet fent van, azonban néha megunja, s siránkozik Már egyre több mindent meg tudok csinálni. A héten megyek a 6 hetes kontrollra Kmétre, így most lesz először, hogy üvegből kapja a tejcsit, remélem nem lesz gond.
Más gondom a séta, egyedül nem tudom megoldani, hogy kimozduljunk, vagyis nehezen. A nagyobbik van mikor sétál mellettünk, ha jó kedve van, ez már sikerült kétszer.
Az infót majd szívesen veszem a tejleadással kapcsolatban.

Roz23!
3 gyerek az igen, a két kisebb között nálatok sincs sok körkülönbség, ja az első kettő között sem. Minden elismerésem. Én már nem merem bevállalni a harmadikat, túl vagyok a 30-an, s szeretnék majd visszamenni tanítani. Egyébként élvezem az itthon létet, s nagy örömet jelentenek a gyerekek, gondolom neked is. A 20 hós fiamnak hiába mondok valamit, nem igazán érti meg, ez a nehéz az egészben. No majd megnevelem, mikor a kisebb ekkora lesz....
No üdv nektek!
eská

Roz23!
Nekem van jó receptem, mindjárt idehozom, ha érdekel!
eská

Szóval a gofri recept:
1. hagyományos (én ezt szoktam csinálni, mert általában minden van mindig hozzá)
- 30dkg liszt, fél l tej, 7,5dkg cukor, 10dkg vaj(margarin), 2 tojás, 1 sütőpor, csipet só, --- értelem szerűen összekeverni, s kisütni,

2. ropogós gofri (ezt már régen csináltam)
- 2 tojás, 30 dkg liszt, 40cl tej vagy olaj, 4 kávéskanál élesztő, 1 evőkanál cukor.

Én az előzőt ajánlom, nálunk nagy siker, mindenki nagyon szereti, még a kisfiam is megeszi, általában csoki pudingot kell hozzá főzni.
Remélem sikerül!
eská

eská
szupi köszi Kép nem tudom sikerüle mert nekem vizzelkell csináélni mert adri tejallergiás kiváncsi lesz ugy jó lesz e bár mindent azzaél csinálok tej helyett viz kicsit szárazabb de jó na majd beszámolok Kép köszik eKép

Kép

Kép

Kép
roz23

ugggggggggggyyyyyyyyyyyyy hiányzik niki olyan rossz hogy nincs itthon

tegnap mikor anyál voltunk az uj kisszoknyájában volt ilyan barna vékony kordbársony bőr fűzőkkel meg ilyen ilye bevágásokkal
modjaneki dédi de csini vagy nikiémkicsit később olya jól áll neked ez ruha azát egy 1/2 óra mulva egy kiscsinos vgy ma
niki erre namostmár hagyd abba mert unalmas Kép Kép Kép kis béka

bekerült az aranyköpések közé Kép
van már egy pár a kedvenecm mégis az amikor
2005.03.24 .i bejegyzés

"megszületet öcsike apa megy nikiért a bölcsibe elujásgolja neki hogy megszületett öcsi
niki :-mgszületett ??? huhu egész nap játszunk majd vele
délután jönnek anyához a korházba a növérkemegmutatja neki öcsikét
niki : - apa ez nem is öcsike ez egy kisbaba Képgyere mondjuk el anyának is hogy megszületett Kép

a másik kedvencem
205.01.10
niki apának befejezted a reggelit kisdrágám ??
apa igen be
niki jó akkor memjél be szobába játszani Kép

olyan jó ezt olvasganti olyan mith 100 évre ment volna el Kép Kép

eska

egyébként niki és adri között 22 hónap adri és ákos között 15 hónap van Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Egy görcs a gyomrom. Nagyon izgulok! Lehet hogy félek hogy vmi rossz fog kiderülni?

Üdv. ESKÁ! Bocsi én még nem köszöntöttelek! És nagy gratula a két baby-hez! Majd rakj fel képeket.

KépKép
KépKép
nana09

ROZ! EZEK NAGYON ARANYOSAK!!!!!!!!!

Rögtön jobb kedvem lett! Könnyes mosoly...

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ne félj, mi mind szorítunk Neked!

Roz,ezek naygyon jó dumák, tündéri kis csajok lehetnek!

Balim, Ti melyik részén laktok a Petőfivárosnak?

Roz, Áki aludt ma? Nekünk még nem sikerült!

Többiek, hol vagytok? Napoztok?

Kép
seriff

seriff
nem nagyo aludt és enni is alig alig alig eszik csak fenhangon kiabál sikitozik de ugy hogy már fáj a fülem niki nem sokára jön haza csak apa még bevitte a tözsdére Kép aztán jön az én nagylányom közben talátam még egyet ami nagyon tetszik Kép
2005,02,02

adri elaludt beakarok menni felkwlteni niki is jönn bemegyünk a szobába niki feláll az ágy szélére elkezd teli torokból kiabálni adri.adri kelj már fel!!!!!!!!!!!!!!
adri kinyitja szemét
niki hát te mitőlébredtél fel ?? Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

eska

isteni lett a gofri millió pussz érte Kép köszi köszi köszi Kép

hát csajok az én lányom egy tündér Kép nem győzték dicsérni az ovonénik olyan büszke vagyok rá remélem ez ig is marad Kép már csak a reggeli felkeléstől tarok mert az oviban ALUDT 1-3 IG MINT A KISANGYAL Kép ki érti ezt viszont hagyás kenyér volt délután azt nem volt hajlandó megenni adri áki és én viszont elég rosszul birjuk niki nélkül adri egész nap nikit hívta és 10 cm nem tett meg nélkülem és mindig le kelett vele ülni játszani na meg a kergetőzés hiányzott neki amit tudtam pótoltam de em vagyok 13 kg ugribugri 3 éves Kép
viszont niki mikor hazajött nagyon csúnyán viselkedett a szokásos amiért a böliből is kivetük itthon egyből adrit bántotta és csunyán viselkedett Kép remélem ez változik

most ennyi mert apa már hiányol Kép)

Kép

Kép

Kép
roz23

Rozi, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóók ezek a beszólások!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Miket ki nem találnak ezek a gyerekek! Kép

Nana, mi újság van????????????????????? Már meg kellett jönnöd a dokitól!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!

Többiek?
birolili

LILI PONT EZÉRT JÖTTEM VISSZA HOGY MEGKÉRDEZEM

NANA MIUJSÁG?????? MIT MONDOT A DOKI????,

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Két nap után én is hazaértem, és végigolvastam, amit írtatok. Azért irigykedek ám nagyon, mikor ilyen aranyos történeteket írtok a picikröl. Már nagyon várom én is, hogy úgymond "megismerhessem" a picilányt, aki itt van a pocakomban, de még 15 hetet várnom kell. Nagyon kíváncsi vagyok már most, de nem siettetem az idöt, neki még ott bent jobb:-)
További jó estét nektek, megyek valami rendfélét varázsolni a lakásban... két napig nem voltam itthon, de a férjem igen:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihóóóóóóóóóó !!!

Éppen Lilla felriadt! upsz!
...
Visszaaludt.

Keresztelőn nem volt sírás, sőt a 3 kisgyerekből csak Lillla tűrte csendben, amikor a víz alá tartották.

Jók a beszólások ROz! Majd Mi is írjuk ezeket később.

Bepa, Balim, Lili szorítunk Nektek. Nagyon egy idő körül vagytok kiírva. 3-as topikikrek érkezését várjuk Kép

Kép

Éljen a babakarate!

Jó éjszakát!!
(asszem írok sms-t Minoéknak. Majd jelentek!)

KépKép
KépKép
sbea

Babakarate..... hahaha Kép Kép Kép Kép Egy kicsit morbid a kiccsávóóóóóó. Kép

Hármasikrek.... hahahahahahaha Kép Kép Kép Kép Kép
birolili

sziasztok Kép

apa elvitte nikit a kis békám mé este 11 kor az ágyomugrált mert bent aludt 2 óra hoszzát amit ugye nem szokott de ahoz képest elég jól felkelt

linácsak
ismerős 7végén én a gyerekekkel a mamánál voltam itthon előte rendet raktam demire hazaértem tömve volt a mosogató meg kupi vot mit csinált ez a pasi itthn egyedül örület 3 gyerek nem ilyen rendetelen mint ő Kép

beák
Kép Kép Kép ez baromi jó babakarate Kép Kép Kép
minovalbeszéltem az este jl vanak kezd esténként aludni balcsi napközben kevésbé jól alszik de 2-3 naponta vagy nagy 3-4 órás alvása tejcsi van bőven a homeos ricinus nayon jó viszont pocakmég mindig fájdogálkengyelt nem szerti a drága de lassan megszokja

megyek adok reggelit a drágámnak mert képzeljétek ma este egyetlen egy gyerköcöm sem ébredt adrit 5 percenként lestem hogy bizti valai baj van hogy nem kel Kép de csak aludt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Csak gyorsan irok, mert rohannom kell Daniért a bölcsibe...

Szóval voltam dokinál. Szegény csak nézett nagyokat, nem nagyon értette mitől volt ez és mitől okozott ilyen mellékhatásokat (erős görcs, hasmenés..) Megvizsgált - szerencsére - semmi kórósat nem talált, a rákszürés eredménye reméljük jó lesz. Valószinüleg nem volt peteérésem, szóval kis hormonális probléma, nem szeretne gyógyszert adni hiszen babát szeretnék (ezért nagyon hálás vagyok neki)
Reméljük a legjobbakat és hogy gyorsan magától minden helyreáll!

Késöbb még irok... (nagyon aranyosak vagytok hogy már hiányoltatok)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana! Van eredmény? Nem írtam eddig, de nagyon izgulok érted!!!!Írj ha van valami, mert egy kecskeméti csajbanda aggódikKép

Roz! Hááááát elég furi lehet Adrinak hogy nincs kivel hancúrozni: Adri mennyi most? Bölcsibe nem van szándékod vinni?
Áki nagyon hasfájós?Mert mint látom Bálint igen.

Lina! Mekkora a baba (méretei?)

tegnap az UH volt egy leányzó akkora pocakkal, hogy azt hittem ikrei vannak erre kiderült, hogy 2 kg sincs a babája: tök béna az önértékelésem, mert akkor nekem 2x akkora hasam van? Bár fenntről másképp mutata a pocak.
Mindenkit megnyugtatok (és köszi hogy aggódtok) sose voltam jobban és a fészekrakás nálam nem a babavárással függ össze: egyszerűen csak könnyen szét lehet szórni 6-7 szobában sok cuccot és akkor azt el is kell pakolni:9 Apa meg sokat segít így aztán nem panaszkodok. Inkább apósomat útálom (bár ez erős volt) egy kicsit....(beígért egy csomó segítséget és semmiKép

Minonak sok puszi ako beszél VeleKép

Sygnum mizu van? Nem alszotok megint?

balim! Remélem azért nem sokkal korábban jön (bár 17 nap az nem sok).

Mennem kéne védőnőhöz de annyira nincs kedvem: lehet majd csütörtökön...

Na puszikamindenkinek

gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Bepa, ne izgulj, nálunk is beígértek apósék költözéskor egy csomó segítséget, és semmi. Én pakoltam helyre mindent 3hónapos kismamaként... aztán amikor már ide költöztünk, akkor meg jött mindenki enni.... Kép

Nana, jó, hogy minden rendben volt! Izgultunk!

M nyúzott vagyok magint, nem is tudom, pakolnom kellene, pihenni... meg minden egyebet. Nővérem szerint lejjebb ment a pocakom, ő 1hete látott utoljára. Remélem igaza van és akkor csak 1hét..... ha igazak a szóbeszédek. Bepa, mikor szülünk? Kép

Puszillak benneteket!
Lili+Zsófi
birolili

bepa
áki már nem hasfájos de nagyon az volt most a foggakkal küzdünk egy jó ideje . asdri most 20 hónapos nagylány Kép bölcsibe gondolkodtunk nagyon is de nem veszik föl mert ithon vagyok pedig n ugy szerettem volna hogy niki oviban adri böliben áki melett meg már el tudtam volna kezdeni a fősulit igy ez megint tolódik egy évet Kép azután meg már áki lesz olyan nagy hogy majd azért nem tudom elkezdeni na mindegy majd csak lesz valahogy

nem, tudom mi van ma olyan álom kóros vagyok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó csajok merre jártok ??? áki nyügi ezzerel Kép most jöttünk be idáig a szönyegeket mostam kint addig amig jó idő van hogy megszáradjanak jól meg küzdöttem vele ugy tele vizzel egy szönyeg baromi nehéz most em érzem a kezem Kép kelett ez nekem ??!!Kép

megyek adok ebédet adrincsnak meg probálok altatni ákin mert naggggggyon nyügi

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz,
ma is egész nap oviban van Niki? Volt szoktatás? Kamillát hétfőn vihetem, (tegnap volt 2 órás szülői) de csak 1 órára, mondván, hogy azért szoktatni kell... Sebaj, valszeg nem lesz semmi baja, így majd később maradhat tovább.

Nana,
örülök, hogy semmi baj, hajráa kistesó!!!

Most én is vonulok ebédelni:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

kob

egész nap volt niki itt nincs beszoktatás mert hogy ő már volt bölcsis 4 óra felé szolt laura daduskának hgy mostmár küld be mamit egy kicsit és pityerget de pont akkor mentünk érte mostmár mindig egész nap lesz szerintem kivéve mikor hazaküldik mint most csütörtökön

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

szerintem Kamillát sem kellene így beszoktatni, de meghajlok az óvónénik szándéka előtt végülis nem oszt, nem szoroz. Bár, valszeg első nap rájönnek, hogy nem kell szoktatni..

Jó lenne egy kicsi pihi, Emese jobban tudna aludni, ha Kamilla nem szórakoztatja Kép Kép

Kismamáink, Bepa, Balim, Lili,
pihizzetek, meg készüljetek lelkileg az előttetek állókra. A végén már naponta áátpakoltam a kórházi cuccut, hátha ez elindíta kicsi Emesét...

Minoval én is beszéltem tegnap, Bálint ma kapja a 2 hós oltást, meg megvarrták a hordozókendőt, talán beválik!

Eská,
mit tanítasz/tanítottál?

Megyek vasalni, meg almákat rajzolni Kamilla cuccaiba...

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,
remélem Bálintot nem viseli meg az oltás! Lassan múlhatna már a hasfájás!

Mi ma voltunk mérlegelésen, 1 hét alatt hízott 17dkg-t,jövő héten megyünk újra, addig meg eszünk-eszünk-eszünk.Kép

Roz, pillanatra sem tudsz leállni?Kép

Bepa, tudod, h nem a has mérete számít,bár az enyém épp nem volt nagyon nagy, és Hanci sem lett óriás, de hidd el, nem az a fontos!

Kob, Kamilla szórakoztatja Emesét? Hogyan? Biztosan kis ügyi csajszi lesz,hisz mindent el tud lesni a tesótól!Kép

NAna, örülök, ha nincs nagy gond! Ki is a dokid?
Többiek vajon merre járnak?

Kép
seriff

Hoztam Nektek valami jót:

MIT TANULTÁL A SZÜLEIDTÕL?

- Megbecsülni mások munkáját.
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok.
Most takarítottam fel."

- Vallást.
"Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!"

- Az időutazás alapjait.
"Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"

- Logikát.
"Azért, mert én azt mondtam!"

- Tornamutatványokat.
"Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"

- Az ozmózis alapelemeit.
"Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!"

- Türelmet és kitartást.
"Addig ülsz ott, amig a spenót el nem fogy!"

- A meteorológia alapelemeit.
"Úgy néz ki a szobád, mintha egy tornadó söpört volna át rajta!"

- Irigységet.
"Ezer és ezer gyerek van a világon, akik boldogok lennének, ha ilyen
nagyszerű szüleik lehetnének, mint neked!"

Nekem nagyon tetszett. Kép
birolili

Seriff, gratulálok Hancinak!!! Ügyes kis csajszi! Kép

Kamillát el tudom képzelni, ahogy szórakoztatja Emesét. Kép Édes lehet, bár Kobudo Te nem örülsz neki annyira... Kép
birolili

SERIFF,
mint neked...

KépKép
KépKép
nana09

lili

ez nagyon jóóóóó!!! baromi jót röhögtem

könnye lett a szemem a sok röhögéstől Kép KépO KépO logikás a legjobb erről az jut eszembe hogy nálunk most niki a miért nek a miértjére is kíváncsi mindig

pl szed őssze játékokat
niki- miért
anya-hogy ne legyen kupi
niki miért van kupi
anya mert nem szeded össze játék
és ujból kezdjük a sort niki miért van kúpi .... és ez igy folytatodik sokái-sokáig és még tovább

a másik
anya :- niki gyere enni
niki:- miért ?
anya:- hogy ne legyél éhes
niki:- miért leszek éhes
anya :- mert nem eszel
niki miért nem eszek ???
anya -erre én is kíváncsi lennék Kép Kép

és mikor már uncsi csak annyit modok hogy mert én azt mondtam Kép Kép

képzeljétek adri rájött arra kisséket odaviszi a az rádiohoz be tudja kapcsolni csak sajna arra is rájött hogy lehet hangositani tegnap olyan hangzavar volt ők meg csak ugráltak nikivel a szobaközepén niki meg kiabál hu-hu anya buli van Kép Kép Kép

kob
jaj ne is mond adri is állandóan zaklatja szegény ákit most azt játszotta neki egész délelőtt hogy hapci áki meg ugy kacagta tök jó volt nézni csak akkor volt baj mikor adrit bevittem aludni elment a szórakoztató személyzet Kép
niki meg mindig szijjjjjjjjjja drág jó fiú voltál simogatja dumál neki áki szaggatja niki haját még az sem baj bezzeg ha adri csinálná Kép Kép Kép Kép

isna megyek vsza hütőt takarítnai

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
ja, nálunk is ez megy: "kicsi Emese biciklizzünk egyet"-mindezt akkor, amikor éppan elaludt volna. Meg aztán: Anya, Mesike felébredt! Mondom én nem hallok semmit! Anya, akkor én majd bekopogok hozzá! Persze erre fölébred szegénykém... Csak nálunk Emese még nem tud semmit hozzátenni. Vagy szerencsére?
Kamilla a CD-t is be tudja tenni, bekapcsolja, felhangosítja. Nálunk is buli van olyankor Kép Kép
Lili,
jó volt a gyűjtemény, tudom, néha nekem is röhögnöm kellene, de a düh felülkerekedik, pl. amikro majd-én-megkavarom-a-tésztát végén az a földön landol. Nekem a tornamutatvnyos tetszett legjobban!

Seriff,
az nem olyan rossz gyarapodás ám! És már nem fogyott, az is nagyon jó! És olyan aranyos Hanci!!

Pussz:
Kobudo

Kép

Kép
kobudo

kob

igen ez nálunk ismegy nagyon niki mindig modja felébred már adrikám ?? mondom nem jó akkor majd én megnézem Kép Kép szegény sokszor ő is alig tud aludni az ilyen kényszers röhögés nem szokott rádjönni mikor már annyiszor rendet raktál éppe elaltatod a kicsit erre valamelyik kidorit valamit és felzajongja kicsit akkor én már csak röhögök de szerintem valami érzékelő van bennük ha anya feneke 1 cm re van széktől biztos kell valami vagy kiborul valami vagy fel ébred valamelyik Kép ekkor kitör belőlem a röhögés közben persze a fejem fogom most is mit csinálnak na mit segiteek apának műheyt festeni gondolhatjátok hogy néznek ki Kép Kép Kép szerintem ruhástól berakom őket kádba Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok syggel mi lehet olyan régen jelentkezett!!! biztos kicsi leo érzi a hidegfrontot és anyát bujja Kép

áki bájult este 6kor azóta alszik mi lesz itt estére ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Hello!

Már megint Mi jelentkezünk be legkésőbb. Mindig ilyenkor érünk rá, mert egész délután mászkálunk, várost járunk, kora este meg jön általában valaki hozzánk. Most Lilla elaludt, Mi tévézünk.

Syg tényleg régen volt .Kép

Akinek kell 68-ig téli overáll, érdemes benéznie a Kikol mögötti picike bababoltba. 3 vagy 4 db van még és jó áron (6500) Sajnos nekünk kicsi volt.Kép Van egy rózsaszín, barna, meg asszem kettő darab kék. Változtatható az alja is.

Ma megnéztük közösen Beával a kis Katát. Tündéri. Csak irígykedhettek ránk, hogy már láttuk élőben KépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKép Hatalmas haja van, és egész nap kint alszik az udvaron, éjszaka meg bent bulizik a szobában Kép

Jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

képzeljétek áki tegnap 6 kor elaludt és most ébred fel Kép 1* voét fent 4 kor enni és annyi Kép

bea
de jó nektek igazi pici babát láttatok Képén most összel bevásároltam ovrál ügyileg a tescoban 99!!!!! ft ért 2999 volt leértékelve egy szerű krém szinű 68-92 ig minden méretben vettem ugyhogy a 4 darab kemény 400 ft volt Kép valamelyik bizti jó lesz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt,

Bea,
mi is vettünk, igaz nem a 99 Ft-osból, hanem a 799-esből!Kép A mienk piros, kockás béléssel. Remélem jó lesz Emesére...

A tegnapi nap elég katasztrófális volt, óránként összevesztem Kamillával, de aztán jött, hogy Anya, nem haragszol? Most már nevetsz? Olyankor megnyugodtam... Ma viszont teljesen egyedül leszünk, Apa éjszakás, csak vacsizni jön ahaza, aztán el.

Hogy vagytok ebben a jó időben?

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

LILI, BEPA, BALIM!!!

Körkérdés! Kinek mennyi is van hátra (elméletileg) a nagy napig??? ha jól gondolom már csak kb. 1-2 hét! ??

Ma hazafelé jövet a bölcsiből ezen gondolkodtam, hogy lassan kezdhetünk szoritani nektek! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sygéket itt a ház körül sem látni!Ha ma sem jelentkezik, megy az sms!

Nana, szegény dokink, "szereti" az ilyen vérzéses eseteket! Én is ilyen voltamKép.De látod, megoldódottKép!

Roz, nálunk is volt tegnap délelőtt is alvás, meg du másfél óra, meg este 1/2 10-3/4 8-ig, egy ébredéssel!Mondjuk nem annyi, mint Nektek, de én ennek is örülökKép!

Csajok, szerintetek, nekünk olyan téli overall kell majd, aminek van lába,vagy csak zsákként végződő? Hanci 3.5 hónapos,majdnem 4 most.

Kob, remélem, azért nyugis napotok lesz így hármasban!

A többieknek is puszi, csak most mennem kell!

Kép
seriff

Sziasztok!

nana: hm ha az orvosi műszerek igazat mondanak akkor 21-7:14nap áááááá, vagyis 2 hét.
De az én Benedekem olyan méhösszehúzódásokat generál, hogy lehet bármikor megyünk már.

Mindenki! jóslófájások Nektek is voltak sűrűn?Nekem már 2-3 hete szinte mindennapos vagyis mindenéjszakásKép

G

KépKép
KépKép
bepa77

Lili!mikor mégy ctg/nst-re?????nem írtad meg nekem: útálsz?Kép

Nana!Veled mizu van? vagy nem publikus?mert még mindig aggódok...

Roz! milyen a csajszid nélkül? Adri Áki elvannak ?
G

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

SERIFF
Szerintem mindenféleképpen aminek van lába, esetleg ami átalakitós. Mivel már erőteljesen rúgkapál a kis Hanna (gondolom) nagyon fel tudja idegesiteni ha esetleg a láb nélküli zsákban nincs elég hely erre vagy ha estleg probál fordulni "belegabalyodik". És azerintem semmi féleképpen ne vegyél olyat ami túl nagy rá.
Már kérdezni akartam férjeddel mizujs? Jobban van már?

BEPA, már irtam csak lehet hogy nem jutottál odáig...Reméljük minden ok, valószinüleg egy kis hormonális probléma, nem volt peteérésem... Vettem ma ovulációs tesztet...

Nekem nem voltak jóslófájások, de már szülés elött 2 nappal 8-10 percesek voltak (hát azok nem tudom mik, de a szülésig már el sem múlt)
Szóval én valószinüleg azt sem tudom mi az a jóslófájás!?

KépKép
KépKép
nana09

kob
olyan nekünk is van mármint ákinak csak kék kockás én még 1799 ért vettem Kép
de idén már nem lesz jó

seriff szerintem nekeetek még valszeg lábas kell majd praktikusabb a cipőt ugy is mindig lerúgják vagy leveszik a babakociban Kép egyébként ezek általábn lecsatolhatók mármint a zsák aljáróla "a cipő" na ezt most jól leirtam szóval vannak olyanok amiknek az alja zsákos ez általában pici abábáknak van kees lábas nagyobbaknak de van olyan is ami átalakitható zsákosból lábasra egy cipzár az egész erre nincsenek "cipők" a simára ami kees lábas arra lehet fel patentolni cipőcskéket

remélem nem irtam le tul bonyin Kép

bepa
áki meg adri "jól " elvannak adri nyúzza ákit ,áki meg tür vagy nem és akkor üvölt adrinak nagyon hiányzik niki de a kis béka niki mikor hazajön hozzá sem szolhat senki a szokásos de ha ezt igy folytatja nem lesz ovi megigértem neki
mikor hazajön csap rug vág mindig kérdezem nincs kedved menni meradhatsz itthon is de nem imád ottt lenni de mikor hazajön tiszta zizi nem tudommiért van

megyek mert a a műhely abalkot meg kell pucolnom meg apa hozott ge ycsoda autót Kép egy xxxx éves zastavát nem tudom mit akar vele egyébként jó állapodvan megkaptam az ukászt hogy takaritsam ki meg mossam le az még megcsináljuk ebéd előtt adrinccsal

puszika

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?