sziasztok
MIDENKINEK NAGYON -NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST NAGYON-NAGYON JÓLESETT
hát meg jöttünk
nagyon ügyi volt niki igaz az este megbeszéltünk hogy ma megy katicába azt mondta hogy tudom ügyes leszek nem sirok és nem kell értem sietni mert ott alszok és ragsztok meg csúzdázok ....aztán igy is lett reggel sirás nélkül ébred ami nála nagy szó mert nagyonnehezen kel kiváncsi leszek később is fogat mosot és most kapott kedvezményt ő választhatott fogkrémet
ott toporgott az ajtóban mert apa s jött velünk anyum átjött addig vigyázni a kicsikre szóval nagyon ügyi volt büszke voltam rá
csak adri viseli ehez ma még egész nap nikit kereste
hát körülugrálás és pihi elmaradt egész délelőtt főztünk anyuval meg 3 gyerköc is rajtunk ugrált ez a 2 napom most elég húzós volt apa "elfeljtette" a névnapom de tőle ez már megszokot mindegy van még egy esélye
ott szülinapom
mondjuk ő sem ugy felejtette mert már kaptam eg goffri sütöt egy pár hte névnapomra cimszóval apucim viszont bepotolta kaptam 15 szál vörösrózsát nagyon szép meg egy kacsasütöt nagyon örültem neki
nana
remélem ma sikerülelmenned dokihoz de ne aggódj bizti nincs semmi baj csak a gyógyi elhagyás bekavarhatott
beáék
nagyon szépek vlttok nekünk is van egy iylen falmer szerkónk imádom adrin olyan csini benne
zsolti apu kicsit kilóg a sorból
viszont anyucid tiszta olyan mint te nagyon hasonlitotok egymásra
lilácska gondolom ügyi volt hu nálunk niki végig üvöltötte kereszetelőt de ugy hogy nem hallotuk a papot
seriff
elutaztatok végül ? hanci hogy bira az ilyen utakat ? tényleg ha esteleg utközben megéhezik megeteted a kocsiban vagy megálltok megeteted és tovább mentek ?
bepa
fájások !!! hu az már jó jel
hát a véga sajnos nehéz de már nem tart sokáig pihenj aludj amig csak lehet
sam
neted még mindig nem jó ti mikor kezditek az ovit ??
kob
képzeld reggel már szoltak is nekünkhogy csütörtökön értekezlet lesz és hogy nikit hozzam haz mert ugyis itthon vagyok jól kezdődik
syg
milyen volt 7vége ?? leo hogy viseli a látogatok tényleg megengdi hogy más felvegye pl mama ? vagy tiltakozik ?
eska
nekem egy 3 éves kislányom egy 20 hós kislányom és egy 5 hós kisfiam van
hiszti hm.. hát adri is (20 hós) probálkozik de ő általában csak ugy hogy lefekszik a földre magaalá húzza kezét lábát és pukkad némát
de azért tud olyan siros hisztit is de azt gyorsan lerendezzük azzal hogy mondom neki hgy ilyenkor nem vagy szép meg okos kislány nem csinál ilyet a varázsszó a szégyeld magad na ettől a szótól niki is meg adri is abba hagyja hiszti és elpigyeredik és odbujik niki hüpög egy kicsit és és azt mondja elgondolkodtam
és hiszti nincs
áki meg egy tündér baba csak kicsit anyafüggő lelkem mondtam hogy ha lenne egy zsebem mint kengurnak ő mindig ott ülne és csak szeretne engem
hu atya ég már ennyi az idő mig pötyögtem adri magára teekert egyfél tekercs celuxot
megyek kihhámozom és pakolunk ma nem kell főznőm