Sziasztok!
Koszi Kata, hogy kijavitottad az adatokat, bar en nem mindent ertek, amit a doki mondott, de hat ez van.
Amugy a korhaz a MAV korhaz.
S szules idopontja meg azert ilyen fura, mert az UH egy tol-ig adatot adott meg (9 es 26 kozott), ami eleg tag, es a doki mondta, hogy maradjunk egyenlore az eredetinel, aztan majd meglatjuk...
Lella,
persze, hogy tudja a doki, hogy fogytam, de azt moindta, ez meg belefer. Napi 2-3 hanyas meg normalisnak szamit, es ha a folyadek nagy resze bennem marad, akkor olyan nagy baj nincs. En meg rajottem, hogy sima vizet nem ihaok, akkor tuti a hanyas, ezert vagy citromos vizet, vagy valami hasonlo izesitesu gyumolcslevet iszom.
Aztan meg valoszinu, hogy azert is fogytam viszonylag sokat, mert elotte eleg edesszaju voltam, ami azt jelenti, hogy reggel csak edes es minden etkezest valami edesseggel kellett lezarnom, ahhoz, hogy jol erezzem magamat. ezzel szemben most, ha barmi edeset vagy akar tejet/tejtermeket eszem, azonnal megyek a WC-be.
De azt gondolom, meg mindig jobb, mint ha csak csokin elnek...Hallottam mar ilyenrol is, es az nekem nem valt volna be
Amugy azert ne higgyetek, hogy most korosan sovany vagyok! Sot!
Most sikerult elernem a normalis sulyomat, ami meg tavaly oktober elott jellemzo volt. Szoval nem vagyok ketsegbeesve
Ugyanis tavaly volt egy lombik-kiserletunk, es akkor a hormonok elegge megdobtak(pont ezzel az ot kiloval).
Azt nem tudjatok, mit lehetne szedni, hogy a kalcuim bevitelem meglegyen? A pezsgotabletta az nem jon szoba, sot, egyenlore a vitaminok sem. Se a tej, se semmi, ami tejbol van
De azert kellene valami.
Valaki, sajnos nem emlekszem ki irta, hogy este vegyem be a vitamint...
Hat, jelentem, nem jott be. Bar azt mar irtam, hogy ejjel is kepes vagyok hanyni...
Azert remelem, mar lassan vege lesz.
Bocs, hogy nektek panaszkodok ennyit, de a kornyezetembe nincs mas, akivel errol erdemben lehetne beszelgetni, tapasztalatok hijan.
Es azt hiszem, ha semmi mas gond nem lesz mar ezutan, akkor ez szerintem igazan elviselheto.
zsoka