Sziasztok,
Jelentem alakul az ovis beszokás Lilinél
! Ma már csak reggel volt sírás, viszonylag hamar megnyugodott, de el is lett terelve a figyelme, mert ahogy én elmentem nemsokára jöttek a nagycsoportosok hozzájuk, mindenki kapott ajándékot tőlük (nagyon kedves kis hajtogatott papírdíszek telerajzolva virágokkal
), aztán mentek is ki az udvarra. Ott meg már minden rendben volt, hintázott, csúszdázott. Sőt, mielőtt kimentek volna, tízóraira evett szőlőt és babapiskótát is, ami nagy szó. Amikor mentem érte, mosolyogva hintázott az egyik ovónénivel
. Úgy örülök, akkor talán mégiscsak megkedveli. Azért az egyik anyukával (akinek szintén nagyon ragaszkodó a kisfia), megbeszéltük, hogy kicsit összejáratjuk majd a két gyerkőcöt, hogy hátha összebarátkoznak, és akkor jobban ellesznek bent. Vittem Lilinek meglepit is, annak nagyon örült, sőt itthon is várta egy kis apróság
. No meg apa is sokat beszélgetett vele tegnap este, persze minden este beszélgetnek jó nagyokat elalvás előtt, de most aztán alaposan kibeszélgették ezt az ovis témát
. Egyébként nem tudom segített-e Lilinek, de most autóval vittem be és utána Bálinttal mentünk postára, meg boltba. Mondtam is Lilinek, hogy elintézek mindent és utána megyek érte, ezt úgy teljesen el is fogadta. Lehet holnapra is kitalálok valamit
.
Tényleg nem is meséltem a nagy hírt, végre van autóm
! Úgy örülök, pedig azt hittem még éveket kell várjak rá. Apát kinevezték múlt héten egy magasabb pozícióba, amihez cégautó is jár, így én megkaptam a miénket. Még el sem hiszem szinte
.
Beszti,
Köszi, hogy leírtad a véleményedet!
Manó,
Köszi. Egyenlőre Lilit reggeli után viszem, és ebéd előtt hozom. Így 2 és fél órát van csak ott, ezt az első hónapban nem is akarom emelni. Tegnap nagyon el voltam keseredve, de ma már kicsit bizakodóbb vagyok
.
Kataa,
Jobbulást a fogadnak!
Halacska,
Nem egész nap van Lili az oviban, csak délelőtt. Összesen 2 és fél órát, ahogy Manónak is írtam, ezt az időt már nem akarom csökkenteni.
Conti,
Jobbulást a torkodnak, homeopátiával még nem próbálkoztál?
Hát igen, nekem nem lenne gond ha Lili mégsem lenne idén még ovis, hisz a picivel úgy is itthon vagyok. Igaz az volt a tervem, hogy a saját cégünket (amivel most semmi sem történik) kicsit felrázom, de ha ennek pár hónappal később tudok csak nekiállni, az sem gond.
Gumicukor,
Hát ez az, hogy nem tudom hogy pár hónap múlva is vajon így viselné-e Lili az ovit, vagy már sokkal jobban. A védőnőnk mesélte, neki 3 fia van, és mindegyik 4 éves kora körül érett csak meg az ovira. Utána már semmi gond nem volt. Azért most még próbálkozunk egy darabig, de ha már a holnapi nap is jobb lesz, akkor talán már sínen vagyunk
.
Nálunk is véget ért a csak bilibe kakilok korszak, tegnap már hajlandó volt Lili wc-be kakilni, így most már szerintem mi is eltesszük lassan a bilit. Gratula Daninak is hozzá!
Nyuszi,
Mimmi, ez jó, nagyon édes lehet Danny
.
Na megyek, most alszanak a porontyok, aztán ha felkelnek, elsétálunk a közeli kreatív boltba, mert úgy döntöttem nem hímezgetek, hanem majd inkább rajzolgatok
(mármint Lili jelét a rucikba meg a cipőkbe. Veszek valami szép textilfilcet és azzal dekorálgatok majd.
Puszi,
Ilke