Sziasztok!
Eszti, gyönyörű a babád
gratulálok!
Szüléssztori:
Múlt vasárnap elkezdtem vérezgetni, jött a nyákdugó és kisebb fájásaim voltak. Felhívtam este a szülésznőmet, hogy menjek e, de mondta, egyek vacsit és fürödjek le, aludjak.
Reggel azért nem bírtam kispapával és bementünk, de a ctg nem mutatott semmi különöset, jóslófájások...
Hazajöttünk, a dokinéni javaslatára sétáltunk, jöttünk mentünk, így du. 4 óra körül az okmányirodában értek a 10 perces fájások
Este ismét telefonáltam, de Gyöngyi mondta, hogy ismét csak próbáljak aludni
, ami már nem ment, így amikor a fájások 5 percesekre váltottak, bementünk a kórházba.. Negyed négyre értünk be, a vizsgálat+ctg után tudtuk, szülünk...
Előkészítettek, egy óra múlva a szülőszobán voltunk.. Kaptam egy kis oxitocint, aztán amikor az kezdett keménnyé válni (úgy másfél óra után), én kértem edát - ami egy kicsit pihentetett a kitolás előtt... A baba a 4. tolásra kibújt, 10.30-kor
Hatalmas élmény volt, nem csak nekem, a páromnak is a szülés, így ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, akinek része volt benne: köszönet Dr. Sztanyik Lászlónak a babaért és a terhesgondozásért, Dr. Magenheim Ritának és Szökrény Miklósné Gyöngyinek a szülésért, valamint az utána való törődésért....
Amióta itthon vagyunk,már feladtuk a cumival kapcsolatos elveinket
és már most tudjuk, hogy a baba nem mindent úgy csinál, ahogy mi szeretnénk, de naggggggggyon jó hogy itt van
Baba