Új privát üzeneted érkezett!

Nikcsi!
Én is emlékszem rád, meg hallottam is, hogy volt esküvő meg már baba is van! Kép Kicsi a világ nagyon! Kép

Sajnos nem menekülök meg a diétától, tartanom kell majd rendesen, de mindent rendesen elmagyaráztak, és azért annyira nem vészes, de oda kell figyelni. Lesz majd egy kontroll amikor egy napra be kell feküdni a kórházba, akkor egy nap hétszer vesznek majd vért. De legalább állandó kontroll alatt leszek, és szerencsére már nincs túl sok hátra a terhességből, úgyhogy nem lesz olyan nagy tortúra az egész. Kép

Hmmc!
Bocsi, akkor valószínűleg valakivel összekevertelek. Gizike és a diétás nővér is kedvesek voltak, tök jól elmondtak mindent.

Zseppy!
Mikor jártál a kórházban? Én 10 előtt ültem kint a váróban és kb. 11.30-kor jöttem ki.

Odex
30

Aisa és Hajni
odex

Odex
A mi szobánkban is volt egy ilyen 1 napos cukros lány, jó volt neki, potyázhatott a babákkal, mikor kihozták a szobatársaknak szoptatni... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Odex,
Párommal ott ültünk az ajtók közötti padon kb.9:30- 10:30 között. Fehér nadrág és sárga póló volt rajtam. Aztán mentem vissza a terhesgondozóba a második vérvételre. Még citromlével is borzalmas ez a lötty, Otyka megint le a kalapot előtted.

Olyan jó volt látni a pici (és most már valószínűleg biztos) lánykánkat. Bár nagy fiam azt mondta, hogyha megszületik inkább legyen fiú és majd ha nagy lesz legyen lány:-)))

Ja, és a pici babákat pont akkor ultrahangozták, amikor ott voltunk. Szóval néztem őket és irigykedtem!!!!

Katica,
igyekszem, ma a húsos spagettit meg tudtam enni, de nagyon kevés hússal:-)

Zseppy

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Zkatica!
Úgy néz ki, hogy annyira meg fog oldódni a dolog, hogy felvettek hozzám egy tanulót, aki betanul, mire jön nálunk a hajtás. íez 2-3 hét múlva kezdődik. Így nekem nem kell már annyit kasszáznom. Sőt, alig. Tehát tudok mászkálni, nem kell folyamatosan ülnóm. De kicsi ott bent a hely, becsempészni nem lehet semmit. De köszi az ötleteket. Még jól jöhet.

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok

Kezdem úgy érezni, hogy kevesebb gondom volt, amíg dolgoztam, azóta valahogy csak kapkodok, de nem haladok. A babarucikat viszont kimostam, olyan jó foglalkozni velük :o)
Mai programként kivasalom őket, aztán kiválasztom, hogy melyiket vigyem a kórházba. Csak az a gondom, hogy lehet, hogy nem fog az 56-osba beleférni. Ilyenkor két méretet kell pakolni?

Zseppy, kérünk több infót az uh-ról. Mekkora a leányzód?
Dícséret a húsért, sok kicsi sokra megy! Kép)

Nincs mit Szilpa. Én már várom a pár fokos meleg csökkenést. Nekem már sajna minden este fája bokám, bár nem dagadt tovább. CSak az egyik lábammal van problémám, ami már sokszor sérült, valószínűleg ez is közrejátszik a bedagadásnál.

Odex, akkor hétfőn kezded a felkészítőt? Majd kérek beszámolót. Nekem a babásra és a fájdalom csillapítósra kellene mennem.

Kati 32+5

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Zkatica
Szerintem készíts össze két garnitúrát, és a megfelelő méretűt majd a párod beviszi a babának aznap, mikor hazajöttök.

Kép
Kép
Kép
cas

Zkatica,
Készülj több mérettel! Kép
Én is azt hittem, hogy még az 56-osba se fog beleférni a leányzó, erre a párom két ünnep között boltról-boltra járhatott, hogy szerezzen valahonnan 50-es ruhákat. Kép
myra

Zseppy!
Ha tudtam volna, hogy ott leszel te is a kórházban akkor jobban figyelek. Arra emlékszem, hogy ült valaki azon a padon, de arcok nem ugranak be. Én csak elsuhantam ott egy rövid farmerszoknyában meg egy sárga felsőben, és a jobb oldali folyosóra mentem be.

Katica!
Igen, hétfőn megyek előszőr, kíváncsi vagyok milyen lesz! Kép

Csináltak már valakinek szemfenékvizsgálatot? Én ma voltam...nem sok jó élménnyel tértem haza. Kaptam egy cseppet mindkét szemembe, amivel fél órát várni kellett hogy hasson. Mondta a nővérke, hogy egy kicsit homályos lesz a látásom tőle. Én a fél óra alatt elmentem sétálni, bementem egy üzletbe, és miután kijöttem, nem láttam semmit. De frankón... Megnéztem a telefonomon hogy mennyi az idő, és nem láttam. Úgy támolyogtam a járdán, tiszta rossz volt. Aztán meg kocsival kellett hazamennem, még jó, hogy már fejből is tudom az utat, és nincs messze. Voltak olyan szakaszok, amikor csak az emlékezetemre hagyatkoztam. Utána még kb. másfél óráig nagyon kellemetlen volt.... Kép Nem ajánlom senkinek! Kép

Odex
30+1

Aisa és Hajni
odex

Helló Odex!

Nekem már csináltak szemfenék vizsgálatot. Akkor, mielött lézerrel megműtötték a szemem. Nem túl jó, hogy homályosan látsz, bár nekem a rossz szememmel nem volt Új élmény. :-((( Szerencsére nem fáj. Ez legyen a legkellemetlenebb vizsgálati élményünk az életben!!

19+1

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok,

remélem mostmár sikerül képeket feltennem.
Babáról semmi hír?

Eszti<!--attachment: Babi-260233.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*34.4**Babi%2ebmp --><center><pre>
Kép
Babi.bmp (34.4 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: Babi_2-260234.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*34.4**Babi+2%2ebmp --><center><pre>
Kép
Babi 2.bmp (34.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
eszti2

Valamit tuti rosszul csinálok, már lekicsínyítettem, de valami nem stimmel...
eszti2

Sziasztok!

Holnap igyekszem visszaolvasni, egyelőre csak annyi, hogy kedden megszületett Géza Gábor, 3450 gr és 53 cm... Kép

Ma jöttünk haza, szép élmény volt...

Igyekszem majd részletesen beszámolni Kép

baba
baba76

Baba!!

Gratulálunk!!!Kép
Gondolom nagyon boldog vagy!!

Eszti
eszti2

Eszti,
Az a baj, hogy a kép bmp. Amikor lekicsinyíted, a mentéskor válaszd a jpg típust. Úgy már jó lesz. Egyébként letöltve, átnevezve megnéztem a képeket. Nagyon édes, és mennyi haja van ennek a babónak!!! Pont a héten volt tali a babás topikosokkal, és ott megállapítottuk, hogy a jelenlévő babák mind "kopaszkásak". KépKép

Baba,
Sok boldogságot nektek!! Kép Képeket, beszámolót tőled is várunk, ha lesz egy szusszanásnyi időd. KépKép És nézz át Te is a babás topikba. Szeretettel várunk. Kép
myra

Baba!

Gratulálok a kisfiatokhoz! Kép Sok boldogságot, és egészséget nektek! Kép

Odex
30+3

Aisa és Hajni
odex

Baba,
Ezer gratula!!!!! Jaj de jó. Lánykám majd válogathat a paasik közül!

Katica,
Nekünk azt mondták Főnökúrnál, hogy hatalmas lesz. Erre nem is vettünk 60-asnál kisebb ruhákat. Aztán mikor megszületett az Õ hatalmas 45 centijével inkább bíztam Párom és Anyukám ítéletében.
Szóval Lánykám (már van ám nevünk, csak a közöstől eléggé messze áll) 223 gramm, de persze a bátyjától tanult, mert haránt fekszik! Már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam.
Pénteken nagyon sokat mozgott. Mondtam is Apának, hogy nem hagy békén már most, pedig még alig kéne éreznem!

Odex,
mi beszélgettünk végig. Majd legközelebb! Én szept.22-én megyek!!!

Ja, viszont a terhesgondozóban mondták, hogy mindenkit át fognak irányítani a házi orvosához, hogy Õ tartsa betegállományban. Most már tényleg gondolkozom, hogy aláírást kellene gyűjteni, vagy valamit csinálni. Előző terhességemnél és épp eleget jártam orvoshoz, de legalább csak 2 helyre. Most ezen a héten 3 nap 3 különböző hely!!!! És ezt már szerintem egyik munkahely sem támogatná, hiába mondja a munkatv. Még jó, hogy etegállományban vagyok.
17 (ha minden igaz!!)

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Akkor próbálkozom újra...

Õ az én kis drágaságom.

Eszti

KépKép

Köszönöm a segítséget!
eszti2

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, majd két méretet készítek össze :o)

Szerencsére a babaruhák már szépen sórakoznak a szekrényben. Végre van valami látszata a heti tevékenységemnek.

Odex, én is voltam agyrázkódás után szemfenék vizsgálaton, az előbbi után az utóbbi meg sem kottyant.

Baba, nagy-nagy gratula! Várjuk a beszámolót Kép

Zseppy, ennyire félremért az ultrahang? Akkor én se izguljak?

Az én babókám továbbra is ficánka, most már egyre többet csuklik is. A legnagyobb gondom most mégis a hasviszketéssel van. Kenegetem én szorgossan terheskrémmel, de két napja legszívesebben nekiesnék a pocakomnak a körmeimmel, egyre nehezebb megállni. Van valami ötletetek a viszketés megszűntetésére?

Eszti, köszi a képeket, most mégjobban irigykedek :o)

Kati 33+0

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Gratulálni jöttem:-)

Baba,
Sok boldogságot, egészséget a kisfiatokhoz!
Képeket lehet kérni ide mutiba?

Viki
ccviki

Bocs Eszti2,
Természetesen a gyönyörű hajasbabátokhoz is sok boldogságot!!
Csak kezem gyors, agyam lassú:-)))

Viki
ccviki

Zkatica,
Viszketés: ha továbbra sem múlik beszélj az orvosoddal, mert lehet, hogy egyszerűen csak a bőr nyúlása miatt van, de lehet, hogy az epe nem tud normálisan ürülni. Ilyenkor egy vérvétellel meg tudják nézni. Ha epe és nagyon krónikussá válik, az a babára nézve rossz.
myra

Baba
Nagyon sok boldogságot kisfiatokhoz!!!
Várjuk a képeket, beszámolót, és hogy hogy telnek ezek az első napok! Kép

Zseppy
Már 17?! Hiszen csak tegnap volt, hogy számoltuk a perceket, mikor jössz már meg a dokidtól beszámolni, hogy tényleg összejött-e végre a babó... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Baba!

Gratulálok én is! Sok boldogságot, és egészséget mindkettőtöknek!!!

Zseppy!
Jó, hogy te betegáll-ban vagy! Én nem. És a védőnőm, meg a terhesgondozóban a dokim ugyanazon a napon rendel, ugyanabban a két órában!!! Még véletlenül se tudnám egy napon intézni őket! A melóhelyemen mindeki hülyének néz, mert ugye senkinek a testvére, ismerőse, stb. nem járt terhesség miatt ennyi helyre. Azt hiszik, hogy nekem ez jó kifogás a lógásra!!

Eszti!!
Nagyon édes, ez a hajasbaba!!! Vigyázz rá, nőjetek nagyra!

Végre péntek este először éreztem, hogy megmozdul belül a kiskukac!! Nagyon jó!!

Sziasztok

19+3

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Eszti: gartula a picihez, piszok sok haja van Kép

Baba: neked is sok boldogságot a kis lurkóhoz.

Zseppy: nem tudom írtam-e már, de én is itthon vagyok betegszabin. Már két hete nem dolgozom.

Nekem is három helyre kell járnom, ha dolgoznék, nem tudom, h oldanám meg.

Egy kéerdés: lehet hülyének tünök, de : füvet nyírni, kerítést festeni lehet. A dokimat nem nagyon szeretném kérdezni, mert aztán a végén visszazavar dolgozni Kép DE a cisztám miatt (óvni kell a hasamat, nagyon) nem tudom lehet-e ilyeneket. A festést a szagok miatt kérdeztem.

17+5

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka

Otyka?
Milyen cisztád van???? Bocs, ha lemaradtam.

19+3

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Eszty!
Nagyon helyes a kiscsaj! Hihetetlen mennyi haja van! Kép

Otyka!
Szerintem hanyagold a festést, tele van különböző vegyi anyagokkal a festék, és nem hiszem hogy túl jót tenne a babónak. A fűnyírás nem szagos ugyan, de mégis megerőltető. Én a helyedben hagynám mind a kettőt. Nem éri meg a kockázatot!

Katica!
Hát igen egy agyrázkódás gondolom nem összehasonlítható egy szemfenékvizsgálattal. Kép ÉN csak nagyon meglepődtem, és rossz volt nem látni!

Odex
30+3

Aisa és Hajni
odex

Szilpa:

11 cm-es tööbrekeszes szolid részeket is tartalmzó ciszta. Császárral szülök, egy füst alatt műtenek.

19+3

Kép
otyka

Sziasztok

Megint nekilódult a topik Kép

Eszti, megmutattam a lányodat a páromnak, nagyon tetszett neki. Mindenkinek a hihetetlen haja tűnik fel először, pedig a színe sem semmi :o)

Köszi Myra, majd megemlítem neki, de szerintem a bőröm tágul, mert most naponta veszem észre, hogy nő a hasam.

Szilpa, a terheskönyvedbe mindig beleírnak, ha rendelésre mész. Nyomd az orruk alá, ha kételkednek és ne foglalkozz velük.
Én csak 6 hónaposan mondtam meg a főnökeimnek, hogy terhes vagyok, mert nem vették észre a szerintem mindenkinek világos jeleket. Addig én fél nap szabikat vettem ki, amikor dokihoz mentem. Jó sok kellett belőle.
Örülök, hogy neked is beindult a haslakód, meglásd rövidesen a fordítottját fogod kívánni, hogy minél kevesebbet rugdosson.

Otyka, minden vegyszert, oldószert tartalmazó anyagot kerülni kell a terhesség alatt. Így a festés szóba sem jöhet. CSak olyan dolgokat csinálj, ami nem megeröltető.

Odex, Te hogy állsz a készülődéssel? Dolgozol még?

Kati 33+1

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Szilpa,
Pontosan, mindig pecsételnek. Figyusz, nem azért (tudom sokkal kevesebb a pénz), de Neked különösen fontos, hogy pihenj és ne egésznap a vásárlók cuccait pakolgasd. Jó persze nem azonnal, de jobban járnál a pihizéssel. És akkor nem idegeskednél ugyanazon, hogy hányszor és hova kell menni. Ez csak egyre több lesz. Viszont gratula a mozgáshoz. Ugye milyen hihetetlen érzés???

Otyka,
Nemcsak a vegyszeres dolgokat kerüld, hanem minden olyan típusú mozgást, ami hasonlít az ablak pucoláshoz, kerítés festéshez. Mivel ezek is okozhatnak méhösszehúzódást!!!

Katica,
Én telefonon jelentettem be 2 hét betegállomány után, mert felhívott a főnöknőm, hogy mikor megyek már vissza és pont aznap voltam Dokibácsinknál!!! Amikor pedig újabb 2 hét múlva be is mentem, nem hitte el, hogy még csak 2,5 hónapos vagyok, mert már akkor látszott!!!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Katica!
Én már több mint két hónapja otthon vagyok, mert volt az a vérömlenyem, ami miatt szigorúan fekvésre voltam ítélve. Szerencsére felszívódott, de már nem mentem vissza dolgozni. De jobb is itthon, pihenni, készülődni.
A hétvégén megvettük a kiságyat, a pelenkázó is megvan már, csak még egy kicsit barkácsolni kell. Kép Ruhákat kaptam már sokat, meg vettem is egy párat. Van még mit csinálni, de még azért van bőven időnk. Kép De teljesen be vagyok zsongva, legszívesebben egy nap alatt megvásárolnék mindent, egy nap alatt berendezném a gyerekszobát is, rendezgetném a kis ruhácskákat stb. Kép Kép Gondolom ezzel nem vagyok egyedül...

És nektek már készen áll minden a fogadásra?? Lehet (sőt biztos), hogy írtad vhol, de nem emlékszem rá: kislányotok lesz vagy fiatok?? És a neve???

Odex
30+4

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok! Kép

Eszti, gyönyörű a babád Kép gratulálok! Kép

Szüléssztori:

Múlt vasárnap elkezdtem vérezgetni, jött a nyákdugó és kisebb fájásaim voltak. Felhívtam este a szülésznőmet, hogy menjek e, de mondta, egyek vacsit és fürödjek le, aludjak.
Reggel azért nem bírtam kispapával és bementünk, de a ctg nem mutatott semmi különöset, jóslófájások...
Hazajöttünk, a dokinéni javaslatára sétáltunk, jöttünk mentünk, így du. 4 óra körül az okmányirodában értek a 10 perces fájások Kép Este ismét telefonáltam, de Gyöngyi mondta, hogy ismét csak próbáljak aludni Kép, ami már nem ment, így amikor a fájások 5 percesekre váltottak, bementünk a kórházba.. Negyed négyre értünk be, a vizsgálat+ctg után tudtuk, szülünk...
Előkészítettek, egy óra múlva a szülőszobán voltunk.. Kaptam egy kis oxitocint, aztán amikor az kezdett keménnyé válni (úgy másfél óra után), én kértem edát - ami egy kicsit pihentetett a kitolás előtt... A baba a 4. tolásra kibújt, 10.30-kor Kép
Hatalmas élmény volt, nem csak nekem, a páromnak is a szülés, így ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, akinek része volt benne: köszönet Dr. Sztanyik Lászlónak a babaért és a terhesgondozásért, Dr. Magenheim Ritának és Szökrény Miklósné Gyöngyinek a szülésért, valamint az utána való törődésért.... Kép

Amióta itthon vagyunk,már feladtuk a cumival kapcsolatos elveinket Kép és már most tudjuk, hogy a baba nem mindent úgy csinál, ahogy mi szeretnénk, de naggggggggyon jó hogy itt van Kép

Baba
baba76

G77, a szülésindításról nem tudok nyilatkozni, mert nem a dokimnál szültem Kép Pénzben pedig úgy tudom, nincs tarifa Kép, ki amennyit gondol Kép
baba76

Sziasztok!

Otyka!
Hühhh. Sajnálom. De remélem, ez nincs kihatással a babóra. Most nézem, hogy egyidősek vagyunk babailag... De jó. Akkor együtt szülünk? Kép

Zkatica!
Köszi.
Szerencsére azért nem annyira gáz, hogy ne hinnék el a munkahelyen.

Zseppy!
Nem pakolok már, mert felvettek egy tanulót mellém két hete, és mondták, hogy ne csináljak semmit, csak nézzem amit Õ csinál, meg szóljak, hogy mikor mit tegyen. Bele kell jönnie még próbaidő alatt, mert nekünk mindjárt jön az új éves katalógus, és az itt felér egy karácsonyi zsongással. Mire elmúlna, addigra itt a karácsonyi zsongás. Az a lényeg, hogy Õ csináljon mindent, én meg semmit. Mondta ezt a főnököm. Nekem mindegy. Ha Õ hajlandó egy ember helyére kettőt fizetni, akkor legyen úgy. Csak tudnám, hogy bírom ki ezt a semmit 9 órában!!??? Nem szeretnék már most betegállományba kerülni, mert pénzileg az nem ugyanaz.
A mozgás viszont tényleg nagyon jó. Most azt várom, hogy a párom is érezhesse. Az lesz az igazi. De pár nap és Õ is örülhet neki. :-)))
Egyébként nekem is már volt elég rendesem pocim 3 hónaposan. Le se bírtam volna tagadni.

Hát, igen Odex!! Ezzel a gyors bevásárlási lázzal nem vagy egyedül. Én is így érzek, pedig nekem még messze van...

Baba!
Egy nagyon szép volt. Mégegyszer nagy gratula! Jó volt olvasni a történeted. Úgy ültem a gép előtt, mint egy idióta. Folyamatosan vigyorogtam, mint a vadalma.

19+4

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Baba: tök jó volt olvasni a szülés tőrténetét, bár kicsit elszomorodtam, h nekem nem lesz ebben részem Kép Talán majd a következőnél Kép

Szilpa: kicsit elírtam a heteim számát Kép

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Azt sejtettem, h festeni nem lehet az higító miatt sem, de asszem a fűnyírást azért sajnálom. Szinte semmit sem tudok itthon csinálni. Véget érhetne már a lakásfelújítás. Kép

Viszont rájöttem, h bernáthegyink (Nagy Mamlasz) ellopkodja a medencéből a teknőcök elöl a halakat. Kép Én meg csodálkoztam milyen sokat eszik 3 teknőc Kép

17+6

Kép
otyka

Otyka!

:-))))
Szegény tekik!!!
A hetet is, meg a napot is elírtad?! Kép
Szerintem pihenj kicsit!!! :-D

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Otyka!

:-))))
Szegény tekik!!!
A hetet is, meg a napot is elírtad?! Kép
Szerintem pihenj kicsit!!! :-D

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Baba!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól zajlott le nálad az egész szülés! Kép Remélem, nekem is hasonlóban lesz majd részem! Kép

Ma voltam előszőr a szülésfelkészítő előadáson a kórházban. Marha sokan voltunk, de szerintem nagyon jó és hasznos dolog elmenni. A szülőszobát csak legközelebb nézem majd meg, mert ma nem volt rá időm. A Magenheim doktornő tartotta az egészet, sok olyan infó volt amit már amúgy is tudtam, de jó volt egy odatartozó szájából is hallani.

Katica!
Te mikor jössz legközelebb?

Jó éjt mindenkinek!
Odex
30+4

Aisa és Hajni
odex

Baba még egyszer garutálok!!!
Ti is hamar adjátok fel az elveiteket. KépKépKép Nálunk is sorra dőltek meg. Kép Most már nem is határozunk el előre semmit. Majd kiderül mi a legjobb a babának, és a szülők nyugalmának. Kép
Ha jól emlékszem Cory mondta nekem egyszer, hogy valakinek gyereke van, valakinek meg elvei. Kép És ez tökéletesen be is bizonyosodott.

Otyka,
Ékszerteknősök?
myra

Myra:
Ékszer, ja mind a 3. Az egyiket apósom fogta a tóból. Hal helyett. Be is nyelte rendesen a horgot. De azóta meggyógyult. Ráadásul állandóan meg akarnak lógni. Mindig kimásznak a medencéből, akármilyen akadályt építek nekik. Kép Szörnyűek Kép

Na ma megkaptam az első fizumat. Kicsit rosszul lettem. Na jó, nem kicsit. Asszem a következő gyereket jól meggondolom, mert annak nincs értelme, h megszűlöm, aztán éhen halunk. Kép

Ja, nem kellenek valakinek a teknőcök Kép

Kép
otyka

Myra,
gondolhatod, miket somolyognak a szülők a hátunk mögött, mikor a terhesség alatt végig fennhangon tiltakoztunk a cumi ellen, megtiltottuk, hogy vegyenek, majd a szombati hazaérkezés után vasárnap este már megfelelő cumi után rohangáltunk... de mit tegyünk, pocakfájós a kicsi, viszont 4 óra kínlódás után a mutatóujjam szopása tudta annyira megvigasztalni, hogy picit csend legyen... Kép

Képet igyekszem feltenni, de még ki kell okosodnom Kép
baba
baba76

Sziasztok

Odex, magamra ismertem, az 1 nap alatt váltsuk meg a világot életérzésben :o)
Felkészítőre két hét múlva szándékozok menni először, aztán az azt következőre is.

Kislányunk lesz Viktória. Nem, még én sem vagyok teljesen készen. Igaz már csak apróságok hiányoznak, de azokért még futkároznom kéne, de nem tudok. A héten még segítséget kért a munkahelyem, így sokat dolgozom /nem sokáig bírták nélkülem :o)/

Baba, tetszett a történeted, de azért nem ment könnyen, de a végeredmény a fontos Kép

Otyka, a bernáthegyik tök arik, és nagyon szeretik a gyerekeket. Voltam bébisintér még fiatalabb koromban Ausztriába. Ott is volt egy nagy bernáthegyi Max. Amikor a gyerek elkezdett járni próbálni, a bernáthegyi folyton mellé állt és segítette. Először frászt kaptam, hogy mi lesz ebből, de utána jókat nevettem rajtuk. 9 hónaposan ment a gyerek stabilan :o)

Otyka, ne kenődj el ennyire a pénzen, ha arra vársz gyerekszülés tekintetében, akkor egyedül öregednél meg. Ha nagyon nincs pénzed , akkor próbálj valami otthon végezhető munka után nézni. Én sem tudok megélni enélkül, így dolgozni fogok a gyerek mellett is. Fel a fejjel!

Baba, nagyon várjuk a képet!

Kati 33+2

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Kati,

Már nem vagyok elkenődve annyira, csak elsőre kaptam a szivemhez. Kép

Keresek már most is otthoni munkát, csak nem nagyon tudom, hol lehet. Van valakinek valami ötlete?

Van másik kutyánk is, egy puli (Kis görcs a neve). Órákat tudnék mesélni róluk, annyira édesek. Kép

A Mamlasznál kicsit félek azért, mert néha csak úgy játékból (mert állandóan pattog, ha örül) akkorát üt a fejével, h komolyan fájdalmat tud okozni vele Kép

De ez a Max is tök ari lehetett Kép

pussz
18

Kép
otyka

Sziasztok!

Otyka!
Ne félj, a kutyák tudják, hogy az új csöppséget a falkából védeni kell, meg óvni, mert még pici és törékeny. Nekem is van két kutyám (egy óriás schnauzer, meg egy tacskó keverék), és elég sokat foglalkoztam kutyázással, higgy nekem, vigyázni fognak rá!! Ha nem untatlak, elmesélek egy történetet. A nagybátyámnak volt egy nagyon okos hosszúszőrű németjuhásza. Amikor kicsi volt a gyerek, akkor egy gyenge lejtőn elengedte a babakocsit, és képzeld el, a kutya elfutott a babakocsi mellett, és beugrott elé, hogy a saját testével állítsa meg! Ha nem ismertem volna a kutyát, el se hinném. Bár én akármennyire is bízom a kutyámban, akkor se mertem volna elengedni a kocsit, de ez már nem tartozik a történethez. Ja, és ez a kutya is megtanította járni a gyereket a szőrébe kapaszkodva.

Sz.
19+5

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Otyka,
Bizony én is a szívemhez kaptam és vadul számolni kezdtem...
Szóval keresgélek én is itthonra, de eddig nem nagy sikerrel! Az Express hírdetések csak húzzák le a pénzt rólunk! Azt hiszem megpróbálom a munkaügyi központon keresztül, hátha állam által támogatott helyek vannak. Szóval ha találtok valamilyen helyet szóljatok!

Kutya,
Azért nagyon sok múlik a kutya vérmérsékletén, meg hogy hozzáértő ember tart-e a pórnép által mondjuk már veszélyesnek ítélt kutyát!!! Nekünk a kutya mellett van 2 cicánk, attól jobban félek. Meg leginkább attól, nehogy a gyerkőc legyen féltékeny, hogy a tesója be van zárva egy szobába (nehogy a macskák bemenjenek), és azt hiszi emiatt hogy tőle féltjük. Na ezt remélem érthetően írtam le!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Az otthoni munka engem is érdekelne,mert gyanítom, hogy én is elég kevés táppénzt fogok kapni. Bár már nincs sok hátra, de azért ha olyan a meló, akkor talán a baba mellett is tudnám majd csinálni. Jól jönne valami kiegészítés...

Nekünk is van egy kutyónk: schnauzer és német vizsla keverék - mondanom sem kell, ő egy tündér. Szilpa! Nagyon schnauzer pártiak vagyunk mi is, mert a legtöbb tulajdonságát tőle örökölte a miénk, és egyszer szeretnénk majd egy fajtatisztát is. Kép Én is kíváncsi vagyok, hogyan reagál majd a gyerekre, főleg, hogy eddig ő volt a gyerek a családban, és ráadásul bent lakik velünk. Remélem nem lesz nagy féltékenység...
Szilpa! A történet nagyon szép, amit írtál! Egyszer engem is megmentett a mi kutyónk! Kép (igaz, hogy "átverés" volt az egész, de utánamugrott a vízbe, holott tudja, hogy alig tud úszni! ) Kép

Odex
30+6Kép

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok

Én már régóta készülök az itthonlétre, így közgazdász lévén bevállaltam kisebb cégek könyvelését. Ezután meglepetésként ért, hogy a munkahelyem sem akar teljesen lemondani rólam. Megoldottuk, hogy itthonról is be tudjak jelentkezni interneten a benti rendszerre, így nekik is dolgozom. Pillanatnyilag több a munkám az ideálisnál, de egyenlőre bírom, így csinálom.

A barátnőm vasalást vállalt, óránként azért is adtak egy ezrest, ha jól tudom varrodának dolgozott.

Szerintem érdemes az ismerősök között is kérdezősködni, hogy tud-e valaki olyan típusú munkát, amit otthon is el tudnál végezni. Tudom, hogy nem könnyű, de aki akar, az tényleg talál valamit.

Mosolyogtam a négylábúakon, nekem még nincs, de jövőre, ha költözünk, majd szeretnék :o)

Ma megint ömlik rólam a víz és dagad a lábam. Ennyire már ne legyen jó a vénasszonyoknak se, kérek egy kicsit hűvösebb időt Kép

Kati 33+3

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Odex!
Én elég sok fajtát ismerek, meg jópárral foglalkoztam is, de a schnauzerbe teljesen beleszerettem. Nekem soha nem kell más fajta. Még szerencse, hogy ebből a fajtából van több méret is, így akármilyen lakás és egyéb körülményeink lesznek, mindig tudok megfelelőt választani közülük. Nekem nem élet az élet kutya nélkül. Dolgoztam kutya eledel és felszerelés boltban, kisegítettem kutyakozmetikus mellett, van kiképzésvezetői vizsgám, és elkezdtem a küllembírói tanfolyamot is, amiből csak a végső vizsga hiányzott. Most amikor itthon leszek, szeretnék közelebb kerülni a kutyaetológiához, kinológiához (viselkedéstan, meg tenyésztéssel, kialakulással, stb.kapcsolatos dolgok. Persze elméletben.) Épp most próbálok felkutatni ilyesmi szakkönyveket, de egyenlőre nem tudom, merre induljak. Esetleg megkérdezem az állatorvosunkat. Fiatal és nagyon jó fej emberke. És nagyon ott van a toppon szakmailag. Na, jól eltértem a témától. Ezzel kapcsolatban csak úgy ömlik belőlem. Bocsika!

Zkatica!
A lábdagadásoddal együttérzek! Pedig én még csak a 20. héten vagyok.

19+6

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok!

nem is gondoltam ,hogy ennyi snacirajongó van. Nekünk is van egy, a babás forumban a lányok is tudnának mesélni, milyen tündér és türelmes egy eb.
Kép
szilvamag

Azt gondoltátok volna, hogy a bernáthegyink ha kaja osztás van, nem mer feljönni a lépcső tetejére, mert a puli keresztben fekszik az egyik lépcsőfokon (védi az egy szem tápot), s morog. Ilyenkor elkezd sírni, (mer hogy szól a Kis görcs már megint dumál), s oda kell menni, s megvárni, h feljöjjön, mert csak akkor marad csöndben a Kis görcs(puli) Kép))
Ja ráadásul azt szokta csinálni a Kisgörcs, h odaviszi a kajat a Mamlaszhoz, s ha megmozdul akkor rögtön morgás van, meg ugatás. Kép)

Ja van rendes nevük is (Bejgli, Raszti).

Bocs, h itt ömlengek róluk, de annyira imádnivalóak. Kép)

Kép
otyka

Szilviék Luca kutyusa tényleg egy tünemény, pedig Lillus szokta hajkurászni, hogy meghúzogassa a szőrét. KépKép
Íme:

KépKép
myra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?