Sziasztok,
Üdv minden új topiklakónak, nagyon örülök, hogy sokasodunk
Mi most pár napot elmentünk kicsit nagyizni, kikapcsolódni, jól is esett
Sapé,
a szülészeten már a szülőszobát kellene felújítani, remélem, mire én onnan nyugdíjba megyek, már kész is lesz
Komolyan, néha elszomorodok, hogy egyik legjobb intézmény az országban ( szerintem is) és pont a szülőszobára nem áldoznak. Szerencsére, a gyerekágyat már megcsinálták, és az sztem nagyon kultúrált is lett.
Era,
Adrás szerencsésen visszatért a görkorizásból?
Annának gyógypuszikat küldök, nem irigykedtem, de mégis jutott most nekem is nagyobb adag takony, sajnos
Nyereményhez gratulálok, ügyes csajok vagytok
Éva,
sztem kollégaként nyugodtan mehetsz Aranyosi dokihoz,emiatt is nem fogadott el semmit sztem,majd utólag meghállálod, ahogy Viki is írta.
Babakocsihoz még csak annyit, hogy mi annó 3 funkciósat vettünk, a hordozó kell a kocsiba is, meg annak is hasznát vettem, hogy rá lehetett szerelni a kocsira. Mivel Imi télen született, én mindekép mózeskosarasat szerettem volna, mert az tuti nem huzatos, és szerettem is, hogy teljesen vizszintes volt. Aztán meg, a kocsi alapja, ami esernyőre csukható igazán nagyon praktikus, mert elfér a legtöbb kocsiban. Kerekei műanyag kicsi kerekek, de nekünk nem volt vele bajunk, sőt, én szeretem is, könnyen mozog, és az első bolygókerekek is nagyon paraktikusak, meg állva is körbe lehet fordítani.
Igaz, nem volt olcsó, de sztem, ha nem ilyet választok, akkor úgyis kellett volna egy kiskocsi, de így nem volt rá szükség. Pláne most, hogy Zsiga is azt használja, sztem igazán kiszolgálja majd az árát
Ja, és vásárlás előtt, ha lehet, próbáljátok be a csomagtartóba a kocsit!
Viki,
kislányod nagyon szép
Cipővel kapcsolatban, Imi a lakásban szinte mindigmezitláb volt- van. Én is próbáltam jobb minőségű száras cipőket neki, habár, most nyáron van 3 nem ilyen szandija is. De pont nemrég mondta egyik ismerősöm, hogy pl Angliában nem kell száras cipő a gyerekeknek, sőt, azok is rendesen ki vannak vágva a bokacsontnál, mint a mieink.
Pancsika,
dolgozgass, ne is gondolj a babóra, és meglátod, hamarosan összejön
Sapé.
Ágotának gratula a lépésekhez, hamar belejön, aztán meg szaladhatsz
Én már a gyerek evése miatt, komolyan mondom, oly nagyon el vagyok keseredve
Sztetek, lehet, hogy éhezik? Ma délelőtt ivott kb 2,5 dl tejet, meg megeszegetett fél croassant, semmi mást nem kért, hiába kínáltam. Alvás előtt 1 rudi, aztán megevett kb fél üveg bébiételnyi kaját, mert mást szintén nem kért, csak azt.Nemrég már elkeseredésemben vettem azt is, háta az kell. Szóval,egész délután-este ezzel volt el, meg 1 kis dobozos gyümilé, kis főtt kukorica. Este meg megivott 1 dl kávét. Sztem, nagyon kevés, de hiába csinálok vele bármit, közli, hogy nem, és egyszerűen nem hajlandó kinyitni sem a száját.
Minden nap, délelőtt alszik 2 órát, de játszani, lent lenni bír egész nap, kakál is naponta 1-2x mindig.
na, megyek, hímezgetek kicsit
Most Noody a kedvenc mese, és találtam egy keresztszemes képét
Még annyit, hogy ma délután hallottam, a védőnőnk marika pénteken heghalt hírtelen. 50 éves volt.
manóka