Sziasztok!!
Pár napra eltűntem, de ha volt kis időm olvasgattalak benneteket!!
A babafotók változatlanul édesek!!!!! Nagyon csinik a lányok a kis ruhácskáikban!!!!
Vaktyuk!
Örvendek, hogy nem lett semmi bajotok a babóval, olyan borzasztó érzés, engem is megtoltak már hátulról, amikor éppen a jogsimat megkaptam....utána 1 évig nem volt kedvem vezetni......na de most annál inkább....mondjuk azóta nagyon sokszor nézek a belső visszapillantóba, hogy ha netán egy idióta nem tudna megállni, ki tudjak ugrani előle....persze ha egyáltalán kitudok....
Timurr!
Sajnálom ezt a hercehurcát, gondolom a hátad közepére kívánod, remélem hamarosan elismerik a hibájukat és vége lesz.....vigyázz magadra, ne idegeskedj sokat....
Csilla!!
Az én férjem is szokott poénkodni...
egész várandósságom alatt avval "idegesített" hogy amint megszületik a fiunk csináltat egy genetikai vizsgálatot...aztán megszületett Boti, meglátta, rájött, hogy a füle, az orra rá hasonlít és már meg is gondolta magát...
én tudtam, hogy csak poénból mondta....ő ilyen kis mókamester.....
Virág!!
Remélem hamar rendbejön a popsija, tudom, rossz látni és gondolom fáj is neki..
jobbulást!!!!!!
Lányok!!
Képzeljétek, jön az első fogacskánk!!! Már látni picit a hegyét, most már tudom, hogy ezért megy pár napja nálunk a randalír.....napközben még hagyján, de éjszaka.....2 óránként, fájdalmas sírások ébresztenek, ált. 1-2 percig tartanak utána csönd, ezért nem mindig szoktam kivenni, lehet avval csak megbolygatnám, fölébredne és rosszabb lenne...úgy sajnálom szegényt....ti mit használtatok a fájdalom csökkentésére?...dentinox, panadol, ?? bocsi ha már volt téma......
Azt mondják minden baby imádja a sütőtökpürét...hát lehet mi kivételek vagyunk..
adtam pár kanálkával, nyammogott, ízlelgette, felét kiköpte, sztem az őszibaracknak 100X jobban örült volna.....
Párom allergiás, Boti fogzik, lehet nekem kéne külön szobába mennem??..
Amúgy mi is együtt vagyunk még Manóval és én is kb. 1 éves korára tervezem a különszobát, de majd meglátjuk......
Jó éjt
kingu
Hahó! Van még leányzó aki nem foglalt ??