Új privát üzeneted érkezett!

Vaktyúk,
Hát nem semmi vagy.Kép
Gyerekülést sehol nem ajánlják, hogy használtat vegyen az ember, csak ha biztos benne, hogy nem karambolos, úgyhogy sztem simán fel kellene venniük kárnak. Elvileg külsérelmi nyom nélkül is lehet benne belső törés vagy valami ilyesmi.

KépKép
connie

En is erre gondoltam, amuyg ez azert jutott az eszembe fizetem a sok kotelezot cascot a semmire es legalabb 4 honapot kell majd varni mire kifizetik...

Kép
vaktyuk

Réka,
most olvastam mi történt Kép
Örülök, hogy nem lett semmi bajotok Kép
lirian

Azt is olvastam valahol, hogy karambol után le kell cserélni az ülést, akkor is, ha nem látszik rajta semmi, csak nem találom a cikket.Kép De ha valaki, akkor te biztos el tudod érni, hogy felvegyék kárnak.Kép

KépKép
connie

Vaktyuk
De jó,h semmi bajotok nem lett!Remélem a nyakad is regenerálódik holnapra.Csipet nagyon aranyos a fotókon.

Connie
Köszönjük a különtermet,azt hiszem szükség is lesz rá,ma éjjel se sokat aludtunk,bár ebben Vince csak félig ludas,mert kelt,mint rendesen szokott,arról nem tehet,h nem tudtam visszaaludni,mert anyósom megjelent álmomban és úgy felébredtem h csodaKép Tiszta gyagya vagyok,ha nem látom,(mert már másfél hete meg van sértődve),akkor vizionálomKép
Kíváncsi vagyok a ma éjszakára,már az új szobájában alszik a manó én meg azon parázok,h nem fogom hallani ha felébred,mert ő se sír,csak nyöszörög és vergődik,amikor éjjel ébred.Lehet h csütörtökön már nem is kell a továbbképzés?

Holnap gondoljatok rám délelőtt,küldjetek sok türelmet,már előre áll a szőr a hátamon,ha arra gondolok,mennyien lesznek a Heim Pálban megintKép Olyan ronda a bőre,h akárhányszor ránéztem ma,sírni lett volna kedvem,ráadásul most már a combján és a hátán is van.Lehet h e miatt leszünk karanténban Conniéknál?Kép

Ildi
Nagyon vagány Marci!Látom már készül a taliraKép

Angéla
Valér csúcs!Már megy is négykézláb v csak fel tud emelkedni?Vince még csak a pucsításnál és az égbe emelt hátsó fertáj ringatásánál tart.Kép

Timurr
Vince elvarázsolva nézegette Maja fotóit.Nagyon csini a lány!Kép A székügy kiborító,nem csodálom h ideges vagy.Tök tehetetlen az ember,hiába vannak jogszabályok,törvények,mindig vannak "egyenlőbbek",akikre mindezek nem vonatkoznak!Azért drukkolok !

Vezso
Nagyon várjuk a beszámolót és a képeket isKépRemélem jól éreztétek magatokat?!?

Megyek zuhanyozni
Virág
villes

Virág,
Valér megy négykézláb (ahogy az a nagykönyven... Kép ), de csak akkor, ha siet Kép. Pl. ha a macskát szeretné elkapni Kép. Ebből van is most gond, mert a macsek az kertlakó, de az ajtót nyitva szoktam hagyni jó időben (szóval ritkán Kép), és az ajtó előtt van két lépcsőfok. A fiam meg elég fürge Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!!

Pár napra eltűntem, de ha volt kis időm olvasgattalak benneteket!!

A babafotók változatlanul édesek!!!!! Nagyon csinik a lányok a kis ruhácskáikban!!!!Kép

Vaktyuk!
Örvendek, hogy nem lett semmi bajotok a babóval, olyan borzasztó érzés, engem is megtoltak már hátulról, amikor éppen a jogsimat megkaptam....utána 1 évig nem volt kedvem vezetni......na de most annál inkább....mondjuk azóta nagyon sokszor nézek a belső visszapillantóba, hogy ha netán egy idióta nem tudna megállni, ki tudjak ugrani előle....persze ha egyáltalán kitudok....

Timurr!
Sajnálom ezt a hercehurcát, gondolom a hátad közepére kívánod, remélem hamarosan elismerik a hibájukat és vége lesz.....vigyázz magadra, ne idegeskedj sokat....

Csilla!!
Az én férjem is szokott poénkodni...Kép egész várandósságom alatt avval "idegesített" hogy amint megszületik a fiunk csináltat egy genetikai vizsgálatot...aztán megszületett Boti, meglátta, rájött, hogy a füle, az orra rá hasonlít és már meg is gondolta magát...Kép én tudtam, hogy csak poénból mondta....ő ilyen kis mókamester.....

Virág!!
Remélem hamar rendbejön a popsija, tudom, rossz látni és gondolom fáj is neki..Kép jobbulást!!!!!!

Lányok!!
Képzeljétek, jön az első fogacskánk!!! Már látni picit a hegyét, most már tudom, hogy ezért megy pár napja nálunk a randalír.....napközben még hagyján, de éjszaka.....2 óránként, fájdalmas sírások ébresztenek, ált. 1-2 percig tartanak utána csönd, ezért nem mindig szoktam kivenni, lehet avval csak megbolygatnám, fölébredne és rosszabb lenne...úgy sajnálom szegényt....ti mit használtatok a fájdalom csökkentésére?...dentinox, panadol, ?? bocsi ha már volt téma......
Azt mondják minden baby imádja a sütőtökpürét...hát lehet mi kivételek vagyunk..Kép adtam pár kanálkával, nyammogott, ízlelgette, felét kiköpte, sztem az őszibaracknak 100X jobban örült volna.....

Párom allergiás, Boti fogzik, lehet nekem kéne külön szobába mennem??..Kép

Amúgy mi is együtt vagyunk még Manóval és én is kb. 1 éves korára tervezem a különszobát, de majd meglátjuk......

Jó éjt

kingu

Hahó! Van még leányzó aki nem foglalt ??Kép
cica29

Virag
Anyatejes kence sem segitett picit sem? Nagyon sajnalom szegenyket en is ki tudok az ilyeneken borulni...Kép
Kingu
Ezek a szemek.....fiadnak kontaktlencseje van?Kép
Connie
Koszonom szepenKép ha en nem Csipet eleri mert odaviszem es addig uvoltetem az ugyintezonek amig meg nem zavarodikKép

Kép
vaktyuk

Kingu,
Fiad tisztára mint egy barokk puttó.Kép

Ildi,
Hán nm az a szoba, ahol voltunk nálatok?

KépKép
connie

Sziasztok! Jó reggelt Mamik&Babik! KépKép

Bejelentkezem, aztán visszaolvasok, tegnap este elaludtam, mint akit fejbevágtak, az a négy és fél óra alvás a bazi nagy magyar lagzi után nem elégített ki. Most már embernek érzem magam. Kép
Vezso
vezso

Jó reggelt!

Connie
Barok puttóKép

Kingu
Tényleg nagyon helyes a kisfickó a kis fürtjeivel.
Gratulálok a fogacskához.Majának sem jött be a sütőtök,fintor és sírás.Blhááá.
Mondjuk mostanában nem nagyon kap semmit,vagy kis hiigított gyümilevet,vagy 34-kiskanál barackot.Egyre jobb étvágya van szerencsére,mintha kicsit lenyugodott volna szopi téren.

És képzeljétek (halkan meg nem hallja), már két napja 9-től fél négyig alszik,utána fél hatig,onnantól meg változó.De ez a fél négy olyan jóKépCsak nem merem megszokniKép

És egy reggeli jó hír a pécsi fogyvéd is nekem ad igazatKép és ha még mindig ágálnak itt helyben eltudom intézni a panaszt és ingyenes,sőt azt mondta a hölgy(nem tudom ki volt az de nagyon bírom) ha nem sikerül kiegyezni velük,akkor ők is eljárást indítanak ellenük reklamáció helytelen ügyintézése miatt.Hát nem gondoltam,hogy idáig jutunk.9kor már zargatom is a nőt,mert úgyis még telefonálgat,megint lesz vagy egy hét mire választ kapokKép

Angéla
SietKépMacskaKépEl is kapja?Kép

Virág
Maján kiélem öltöztetési mániámatKép
Majd írd meg mivan a bőrkéjével picikédnek.

Egyébként freemail.huKépvissza is írt a démon,hogy nem jó a cím.
Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok
Timurr milyen etetoszeketek van ez a pegperego zenel hintazik karacsonyig kolcsonad?Kép

Kép
vaktyuk

Timurr,
mél ment.

Most nincs időm olvasni, mert Manó nyügizik egyedül. Megyek dédelgetni Kisherceget.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyúk!
Az a gyönyörűség,jobb vettem volna érte 3 hintalovat meg egy etetőszéketKépKép

Vizimanó
Köszi itt isKép
Kép
Timurr
Vendég

en is akartam am olyat ezekszerint jobban tettem hogy nem....kicsit draga volt...amugy en azon akadtam ki van ennek a cegnek /pegperego/ elektromos babakocsija is a sok hmm **** nem irok semmit inkabb megveszi elhiszi milyen jo de kiv lennek ha meg kene emelni pl egy buszra hova tunne a veseje???Kép
A rossz hir ejszaka mano elkezdett szorcsizni elkapta a takonykort ha csutortokre nem lesz tunetmentes nem megyunk a talira nem szeretnem szetszorni nektek a bacikat,pedig uuuugy mentunk volnaKép

Kép
vaktyuk

Itt vagyok, a kis függő Kép

Látom, felmerült mindenféle téma, gyönyörű fotókat raktatok fel. KépKép Sajna, az én képeim csak este lesznek felrakva, mert hiába próbálom egyedül, nem megy, olyan ügyefogyi vagyok, amolyan Mrs Bean Kép Ígérem, még e században rendesen megtanulom, hogyan működik ez a képfelrakás. Kép

Vaktyúk
Baleset Kép Nem lett komoly baj Kép Látod, ezért ne vegyetek Rovert, csak úgy össze van dobva, tiszta selejt Kép
Baleset: egyik várandósságom alatt egy Trabi rohant belénk az alsó rakparton hátulról, és a pacák elszaladt, otthagyván az autót, amiben semmit nem hagyott...Kép Semmilyen kárunk nem térült meg. Kép Nekem majdnem kitört a nyakam, hetekig fájt.
Szeretnék járni Hozzád a "A leleményességhez vezető út, avagy hogyan éljünk meg a jég hátán is?" c tanfolyamra - irigykedve csodállak túlélési technikáid miatt már jóideje. Ember legyen a talpán aki túljár az eszeden. Kép
Az a pellus, ami általad beszerezhető, mennyibe kerül és milyen fajta és hány kilós babára van stb. A huggies-al nagyon elégedett vagyok, de infok birtokában el tudok gondolkodni ezen a másikon is. És köszi, hogy ilyen sokat segítesz mindenkinek KépKép

Villes
Vince bőrpirossága el fog múlni, csak találjátok meg a megfelelő kencét. Remélem a bőrgyógyisok segítenek. Az én Veronikámnak (11) is mindenre kipirosodik a bőre, pl allergiás a szunyogcsípésre, szegényke egész nyáron szunyogtávoltartó sprayk, kencék egész arzenálját veti be és mégis kisebesedik a lába több helyen is a rusnya vérszívók miatt. Szakorvos segített, biztos Nektek is fog.
Ha nem szeretnél várakozni, van magánbőrgyógyink, jó drága, de elismert szakorvos. Szólj, adom a nevet, címet.

Jégvirág
Igen, tegnap volt a picike névnapja, köszi Kép,de egyelőre a pezsgős koccintás elmaradt, próbáljuk kiheverni az esküvőt. Te meg tanuljál, ügyesen, nem minket olvasgatni itt! Rontom-bontom Kép
folyt köv Vezso
vezso

Sziasztok!
Réka!A szék Ikeás, össz.3990.- Ft volt; Törpének nagyon bejön.Én nem akartam neki semmi extrát!

Angéla!
Sok széket megnéztünk, nekünk ez jött be a legjobban!Egyszerű és könnyen tisztítható, a célnak pont megfelel! Kép

Vezso!
Rozinak így utólag is nagyon boldog névnapo kívánunk!
Kép

Ildi

delfinke

Vezso
Tenyleg Boldog Nevnapot lanykadnakKép
Pelus huggiesKép azt hiszem 38ftra jott ki dbja?????
www.diaper.hu -n a nagyker arakat nezd.

Kép
vaktyuk

Timurr
Etetőszék Kép Brendon Kép
Ne idegesítsd rajta Magad, nem éri meg, próbáld meg humorral kezelni a dolgot. (Én mondom, mikor már egy hivatalos papír borítékjától is görcsbe rándul a gyomrom Kép)
Elektroműszerésztől tudom: többfunkciós háztartási gép könnyebben romlik el, pl mosó-szárítógép egyben vagy robotgép, ami turmixol-aprít-habot ver stb. Lehet, hogy itt is ez a probléma, már eleve rossz ez a fajta megoldás, amit az etetőnél kitaláltak.
Még a kérdés felmerült bennem: milyen etetőt vesztek, ha ez nem helyrehozható?

Angéla
Ámulok és bámulok mi mindent csinál a kis basa fiad, gratulálok hozzá! Most aztán tessék nekünk elárulni, hogy milyen kajától van így felturbósítva Valér?
Lányos anyukáknak könnyebb ruha tekintetében?! Hát, a kispasik ruhaválasztéka, úgy tűnik nekem, sokkal nagyobb minden boltban. Most a corában is néztem olyan pofás kis kapucnis kardigánok voltak fiú babáknak, pici lányoknak, meg egy sem. Ez is olyan, mint "a másik sor mindig gyorsabban halad" c Murphy-törvény.
Szerencsésen Ti is megúsztátok ezt a balesetet, a várandós mamáknak külön védőangyaluk van. KépSzülés előtt pár nappal akkorát estem az utcán, megbotolva vmben, amit a pocitól nem volt lehetőségem észrevenni, hogy halálra rémísztettem az utca népét, pedig semmi bajom sem lett.

Delfinke
A sörös-cigis-sapkás fénykép nagyon vicces Kép, csak a sógornődnek ne mutassátok meg! Meggyógyultál? És Marcika, nem kapta el?

folyt köv Vezso
vezso

Vezso,
Ez a vastagabb tépőzáras huggies, nagyon tuti. Talin meg is nézheted.Kép
Esküvőről lesz bővebb beszámoló is?

Vaktyúk,
TakonykórKép

Ildi,
sztem is jó ez a szék, ha nem kaptunk volna ajándékba, ilyet vennénk.

KépKép
connie

Vezso!

A sógórnőm már szóba sem áll velem, teljesen letiportam hogy ellentmondtam neki!Most biztos otthon szúrkálja a vudu (bocs, nem tudom hogy kell írni) bábut! Kép Kép Kép Kép
Én megint pocsékul vagyok, fáj a torkom és köhögök!

De ne örüljetek, a talira meggyógyulok; nem szabadultok a barátságtalan és rideg Ilditől!Kép

Ildi

delfinke

Vezso!

A sógórnőm már szóba sem áll velem, teljesen letiportam hogy ellentmondtam neki!Most biztos otthon szúrkálja a vudu (bocs, nem tudom hogy kell írni) bábut! Kép Kép Kép Kép
Én megint pocsékul vagyok, fáj a torkom és köhögök!

De ne örüljetek, a talira meggyógyulok; nem szabadultok a barátságtalan és rideg Ilditől!

Ildi

delfinke

bocs ez 2x ment

delfinke

Köszönjük a névnapi gratulációkat! Szept-okt-nov hónapokban ünnepeljük a legtöbb családi szülinapot és névnapot, szinte minden hétre jut. Aztán meg itt is a Karácsony. Arra gondoltam, hogy megírhatnátok, ki mikor ünnepli a névnapot, szülinapot, hadd köszöntselek meg én is Benneteket, szóval a sajátotokat és a babáét! Jövőre jó sok baba-szülinap lesz tavasszal egymás-hegyén hátán. A fehércsoki-torta kevésbé maszatol (kevésbé látszik), majd emlékezzetek Kép.

Vezso
vezso

Ildi,
szóval titok mekkora a szobátok?csak azért érdeklődöm, mert most sakkozok, hogy férünk el csütörtökön

KépKép
connie

Connie
Ez melyik pellus a táblázat szerint? Ami a diaper.hu-n van? Persze hogy megnézem. Nem tudom addigra vissza tudjuk-e adni a terpeszpellusokat, mert holnap v holnapután reggel mennék az ortopédiára és nem tudom, mit mond a dokinéni, hogy kell-e még. Nem gond, ugye? Most nem kell Nektek, gondolom.
Lagzis-beszámoló lesz, csak közben mosok, vasalok meg reggelizem (kb mindet egyszerre, a nők tudnak egyszerre több mindent csinálni Kép), meg a babci is felkelt. És akkora por lett itt 3 nap alatt, takarítani is kell Kép.
Vezso
vezso

Connie
Mármint a taliig, kihagytam egy szót. Bocsi.
Vezso
vezso

Connie
A Rozival mi a földön ülünk majd, hozok takarót. Nekem csak 1-másfél m2 kellene a földön Kép de, majd összehúzom magam...KépKép Ne izgulj, el fogunk férni Kép
Vezso
vezso

Connie!

Nem tudom pontosan mekkora nm2.
A ti szobátok kisebb mint a miénk?

Marcika úgyis előadást fog tartani a sokáig való alvásról, úgyhogy ő másik szobában lesz Vincével! Kép
Én is a földön fogok csücsülni, tuti elférünk

Ildi

delfinke

Sziasztok!!!

Egy kérdés,kérés lenne felétek!!
Ki tudnak nekem segíteni Aventes mellszívóval kapcsolatban??? Tudjátok én csak fejek és problémám van, hogy a műanyag kis fehér csillag 2 hónap után elszakad. Az elsőnél csak azt hittem, hogy véletlen , a 2. is kb. 2 hónapig bírta és most már a 3. használom, de sajna több nincs a tartozékok között. Gondolom nem napi 2500-2800gr fejésére van kifejlesztve, de most mit csinálják??? Nincs valakinek felesleges??? Vagy honnan szerezzek??? A boltban ahol vettem kérdeztem, de ők azt mondták külön nem ad a gyártó!!Kép
SOS!!!!!
zsuba31

Zsuba!

Szerintem próbáld meg a Pro-mama boltot hívni, ők forgalmazzák az Avent termékeket.Telefon:363-29-03.
Ha ők nem tudják akkor senki! Kép
Egy próbát megér!

Ildi

delfinke

Zsuba!

Szerintem próbáld meg a Pro-mama boltot felhívni, ők forgalmazzák az Avent termékeket.
Telefon:363-29-03
Egypróbát megér, hátha tudnak segíteni.

ildi

delfinke

Ildi,
sztem nem kisebb, ill. nem tudom megállapítani, mert más az elrendezése. De egybe van az étkezővel, úgyhogy biztos elférünk.

Vezso,
Terpeszpellus maradhat nyugodtan, nekünk nem kell még vagy másfél évig biztosan.Kép A bélést meg az anyagot elhozod?
A pelus a diaper.hu-ról a huggies superflex maxi, 62 darabos.

Vaktyúk,
Jól láttam én az kereskedő árlistában a kiegészítőknél, hogy van Disney gyerektányér 250 Ft-ért, és azt darabra lehet venni?

KépKép
connie

Aha igen en pl eloket vettem de mivel nem egy kartonra ami 10db kicsit dragabban de viszon nagyon jo mert nem megkotos hanem tepozaras 350volt igy egy darab.

Kép
vaktyuk

Zsuba,
Akkor most egyáltalán nem tudsz fejni?

Vaktyúk,
akkor mazsolázhatok a kiegészítők között is? Pl. előke meg tányér lassan nekünk is aktuális lesz.KépCsak nem akarlak nagyon leterhelni.

KépKép
connie

Ildi hajrá!!! Sogórnő!Egyszer én is kiosztom az enyémetKépÉs édi Marci nagyon,nagyfiúasKép

Vezso
Én nem akarom,hogy kicseréljék a hinta része 8 kg-ig használható Maja 5,5 kg,kb. még 3 hónapig használja,ha egyből kicserélnék is,de ebben nem bízom.azért is vettük,mert elvileg swzobahintának használtuk volna.Meg különben is mindenki jobban jár,ha nem látjuk többet egymást,amilyen pechünk van biztos a csere darab is bekrepálna és mégegyszer nem lenne kedvem ehhez a tortúrához.Szóval nekem a pénz kell és veszek rajta egy sima(guruljon,meg dönthető legyen,hogy most is tudjuk használni)etetőszéket,meg valami hintát vagy azt a rugós bigyót,és még szerintem marad is.na ezt a pénzt is elköltöttem,mint a lottónyereménytKép

Nagyon boldog névnapot Rozinak!Kép
Vendég

A tele a hocipom a sok idiotaval...., meg nem adtam fel hogy esetleg itthon talalok ulest /olcson/ manonak es irogatom szorgalmasan az emaileket, ill dobtam is fel hirdetest hogy erdekelne. Megkerdezek egy csajt 30ert es 29ert azt hiszem hirdeti a ket romer ulest, hogy megis milyen fajta a romeren belul erre azt mondja nem tudom maci mintas huzat dontheto ules pfffffff.
Ill a masik ir nekem hogy van realis aron romer king ts plus kerdem mennyi, 55 kossz 50ert mar en is meghozatom es meg o volt felhaborodva..

Kép
vaktyuk

Connie mazsolazz nyugodtan nem gaz ha mar ugy is ott vagyokKép

Kép
vaktyuk

Ildi!!
Köszi a számot, majd hívom őket!!!

Connie,
Most még tudok, de félek, hogy mikor szakad be az utolsó is. Lehet úgy is fejni, de sokkalsokkal lasabb , jóval kisebb a vákum, nem olyan hatékonyKép
Most gondold el, reggel mire lefejem kb.700 gr tejet így is eltelik 1/2 óra amúgy meg 1 órát szenvedtem és mire észrevettenm a hibát, már tisztára kivoltam, mert a napom másból sem állt mint fejésből, igazi riskának éreztem magamKép
zsuba31

Vaktyúk,
Köszi.

Zsuba,
Azért kérdeztem, mert én most adtam kölcsön az enyémet, mind a három csillag megvan még, ha vészhelyzet áll elő, akkor egyet vissza tudok kérni.Kép Ha a bolttal nem boldogulsz, a www.avent.com-on a gyártó közvetlenül elérhető, ha kell segítség angolban, szólj.

KépKép
connie

Tegnap este úgy fájt a fejem, hogy hányingerem volt.Kép Ha tudja valaki, hogy milyen élmény ezKép Ezért voltam olyan felvágós a com. mélcímemmel.Kép

Vaktyuk,
Csipetnek jobbulást kíván ÁKosKép

Rozinak pedig sok-sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából.Kép

Tegnap egész nap a Bp-i autópicon voltunk el, de nem volt olyan autó ami jó lett volna. Látszik, hogy meg voltak bucherálva a km órák, mert olyan állapotban olyan km-t futott autók nem lehetnek. Meg nem is akarok fővárosban futott gk-t, mert azoknak a futóműve sokkal kakibb állapotban van. Néztem egy twingo-t az írja, hogy 15.000 km van benne. Kérdem a csókát, hogy miért van akkor ez a lerifult Matador gumi rajta. Aszonygy így szállítják. Mondom ne nézzen madárnakKépKép Aztán csodálkozott, hogy megkérdeztem miért ilyen kopottak a pedálok, ha alig mentek az autóval??????????

Na mindegy, majd vidéken keresünk tovább.Kép

Ildi,
tök jó az etetőszék, Ákos is uilyet kapott tegnap. Csak picit tettem bele, de nagyon kacagott amikor anya kibukkant a tálca alólKép

Kép

Kép
vizimano

Zsuba,
sajnos nem tudok neked segíteni. Talán ha a babaszoba.hu-n tudsz venni használt Aventet amit alkatrésznek árulnak, kisterilizálod. Néha szoktak ilyet is hirdetni a csajokKép

Connie,
szegény Ákos.Kép

Vezso,
várjuk a beszámolót és a képeket.
Mi lett a tűzhellyel? Bocs, ha már kérdezték.Kép

Kép

Kép
vizimano

Kocsi lehet van nagyon kedvezo vetel mi most megyunk a szerzodest megnezni aztan ha jo akkor veszunk.
Mondom a reszleteket
Renault Clio 1,2 60le free felszereltseg.
Ugy mukodik hogy 300+50eft a kezdoreszlet es havonta cc 50eft a reszlet+casco amit a ceg akin keresztul veszed az autot atvallal mert reklamtablat rak az autora, en mar lattam iylet tuti nem kamu csak a szerzodest kell pontosan atnyalazni. Ha erdekel valaki szoljatok
Tapasztaltabb anyukak...Kép
Ha beteg a mano mit adjak neki enni inkabb maradjak a tapszernel vagy ugyanugy gyumi ilyesmi stb?
Vizimano koszi Csipet nevebenKép
Autopiacra nem szabad kimenni szotyolazo ciganyok 1,5x aron akarnak minden szart a nyakadba sozni...

Kép
vaktyuk

Vizimanó
Milyen autó érdekel?Paraméterek?

Timurr
Vendég

Timurr,
Twingo 1,2-es, vagy Seicento 1,1 sporting. legöregebb:1999.Kép

Vaktyuk,
sajnos most 50.000,-Ft-ot nem tudunk bevállalni havonta, meg kell látni, hogyan boldogulunk szept. után - uis akkor jár le a szülési szabimKépKép

Kép

Kép
vizimano

Helló Sziasztok!

Visszatértünk vidékről. Kép Tegnap már próbáltam visszaolvasni, de kb. 2 oldalt sikerült 1 óra alatt. Eszméletlen sokat írtok. Kép Nem tudom mikorra sikerül majd elolvasnom az elmúlt egy hetet. Valaki nem tudná összefoglalni? Kép Na jó, sokat kérek mi? Szóval mikor lesz tali? Mert szeretnénk menni, Bendivel. Kép Aki az előbb épp a notebookot rángatta a kezemben és majdnem leesett a kanapéról, még sikerült elkapnom a lábánál fogva, húúú kicsit meg is ijedtem. Kép Úgyhogy megyek is, mert nem akar nyugton maradni.

ruz
ruzicsky

Angéla,
Valér nagyon stramm kissrácKép

Virág,
szorítok, hogy minden rendben legyen Vince popójávalKép Remélem jól tellt a külön-éj.Kép AnyósálomKép

Kingu,
Boti haja gyöngyörűKép Mivel ápoljátokKép
FogzásKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó!

Törpe is folyamatosan röhögcsél az etetőszékben, tök édi!Közben annyira koncentrál hogy el ne dőljön, hogy csorog a nyála mint a huzat! Kép Kép Kép Kép

Réka!
Ha mész nekem is kéne Huggies pelus, a 62db-os Maxi.Nekem jöhet 3csomi is(azt hiszem úgy van csomagolva.
Vennél nekem is olyan tépőzáras előkét, mondjuk 3db-ot?

Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Vizimanó
Akkor per pillanat nem tudok segíteni.Kép
Azért figyelek majd itt nálunk ahol dolgoztam kevés autó van,de hátha becsúszik ilyesmi.
Vendég

Sziasztok!

Ildi: Megmutattam Marcikát Grétinek és a következőket mondta Gréti: bpfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Én nem tudom mire gondolt közben, Marcika biztos érti Kép
Egyébként nagyon dögös a fiad, de az a cigi nekem nagyon nem tetszik. Még a sör elmegy, no de cigi....Kép

Zsuba: Ha szorult helyzetben vagy és nem tudsz szerezni, én is szívesen adok csillagot.
Ha lenne esze az Aventnak (mondjuk biztos van) akkor árulna külön csillagocskákat is. Bár lehet pont azért nem árul, mert van esze, és az ember vesz egy új mellszívót ha tönkremegy a 3*. KépKép

Vezso: Tegnap tök sokat tanultam Kép Gréti az apjáé volt, hozzám csak szopizni jött. Olyan furcsa volt Kép
Várjuk az élménybeszámolót meg a képeket.

1 órakor jön a gyógytornász, úgy izgulok. Remélem azt mondja, hogy minden rendben a Grétivel!!!
Szorítsatok!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?