Új privát üzeneted érkezett!

Timurr mindig eltunikKép
En csak popora mertem kenni ber nekunkmeg nem volt arcproblema.
Virag meg szopizik a torpe?
Probald meg az arcat anyatejjel kencezni rontani nem ronthat

Kép
vaktyuk

Én már ki is találtam, hogy majd rátetováltatom az 50-es bicepszemre, hogy "Gabi, szeretlek".Kép

Vaktyúk,
Minket is azzal "riogatnak" sógorék, hogy majd csak Ákos 3. szülinapja utáni nyáron lesz szobatiszta. Ami elég valószínű, pláne, ha beüt a tesó is két év múlva.

Ez szörnyű, amit írtál, szegények.Kép De megmaradt a baba?

Hüpi,
beszerkesztettelek a receptesben.Kép

Ákos 6-tól 8-ig aludt, akkor felkeltettük, játszás, kajcsi, fürcsi, orrszívánál megint bealudt 10-kor, úgy hogy márnem is evett. na ezek után kíváncsi vagyok, éjjel mi lesz.

KépKép
connie

Vaktyuk
Arca nem annyira gáz,egész kicsit piros,de azért kipróbálom a tejcit.Jó lenne,ha bejönne a másik tipped és a hydroc. addig is segítene,amíg eljutunk végre dokihoz.Majd holnap megírom,van e javulás.
egyébként szopizik ,igen,és kicsit furcsállom is h ennek ellenére mindenfélét produkál amitől állítólag megvéd az anyatejKép Úgy látszik,Vinci a kivétel,de nem szólhatok semmit tőlem örökölte az érzékeny bőrtKép
Szerintetek érdemes lenne egy homeopatát felkeresnem Vincével?Hátha homeós szerekkel többre mennénk,mint az alkalmilag felírt hormonkenőcsökkel.

Kinga
Jó pihenést!Úgy látom ma nálatok is testépítő program volt.KépRemélem holnap már nálatok is jobb lesz a helyzet!
V.
villes

Connie
Bicepsz tetkóKép Kép
Hajaj,nem hangzik túl jól,szerintem ma nálatok is megtörik a varázs.Ha nem és ennyi alvás ellenére is végigalussza Ákos az éjszakát,akkor Vincét hozzá is küldöm majd továbbképzésre,nem csak MarcihozKépMa olvastam,h egy 6 hónapos gyerek alvásigénye napi 14 óra ebből 10 az éjszakai.Kár h erről az illetékes nem tudKép
Virág
villes

connie, nem tudom megmaradt-e, de folyamatosan olvasgatom van-e valami hir. lassan nekem is 50-es lesz a bicepszem, de nekem a hajtol (sztem mar annyi - a szerkeszto)
szobatisztasag sztem nekunk epp jol jon ki nyaron lehet pucer seggel hagyni oket es talan nyar vegere.....teaht azert a 3 ev utan sztem sok, de arra is gondoltam hogy akkor valami kevesbe komfortosabb pelust kell raadni mert ezekkel az ujjakkal az a baj hogy szinte nem is erzik es nem kenyelmetlen nekik.
JA Virag a tejcit ne most de hagyd raszaradni kicsit idiotan nez ki de ugy hat en anno amikor anyatej pottyei voltak ejszajara rakentem reggelre teljesen elmultKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Lirian!
Akárhány gyereked van, szenvedni mindig van min, próbálj minél többi infót beszerezni, aztán hallgass az ösztöneidre. Én részemről jó sokáig szándékozom szoptatni, és mire eszik a gyerek addigra már majdnem minden jöhet

Connie!
Jó a szerelő, legalább van min röhögni, legalábbis nekem szereztél egy kis mosoly estet. Köszike. Nekem is van egy ismerősöm, akinek a gyerekei már jóval előbb mindent tudtak mint az enyém (kinyalhatja), majd ha már vén leszek biztos én is csodagyerekként fogok emlékezni a gyerekekre.

Villes!
Ha úgy érzed, hívj fel egy gyerekkórházat. Én szoktam őket zaklatni, rendesek.

Vaktyúk!
Connie táblázata szerint a sárgadinnye rossz ötlet, legalább több hely marad a fagyasztóban.

Front!
Nekem a nagyfiam el van adva ANYÓSHOZ!!! (jobb dolga van mint itthon), szóval front ide, vagy oda nekem ma laza napom volt. Leánykám nem nyűgösebb mint máskor, viszont egy csomó időnk volt egymásra. Időnként lelkiismeret furdalásom van a fiam annyi törődést kapott, szegény Adrira meg sokszor alig van idő. Na jó ez lehet, hogy senkit nem érdekelt, de én jól éreztem ma magam. De azért éjszaka a fiam plüskutyájával alszom ma is.
.
Csilla
csilla74

Vizimano ezt hogy erted hogy csak negyet adtak haza egeszsegesen????Marmint NO-ban

Kép
vaktyuk

Connie
Mesterember 10 hónapos csemetéje üres bilivel a fején... Elképzeltem magam elé a jelenetet, nagyon jól szórakoztam rajta.

Hüpi
Nálunk teljesen változó, hányszor eszik éjszaka. Van, hogy egyszer eszik, van hogy többször. Nem is szoktam pontosan számon tartani. Szerintem, ez attól is függ, én felébredek-e. Ugyanis Dóri nem szokott felsírni, hanem elkezdni veszettül szopni az ujját, fogrolódni, ilyenkor magamhoz veszem, és alvás közben (ő is alszik, én is) szopik. Utána már általában nem is rakom vissza az ágyba. Mikor a Balatonon voltunk, eleinte négyszer is felébredt éjszaka, szerintem az új környezet miatt.

Én annyira nem tudom elképzelni, hogy külön szobában legynük. Nálunk egyelőre nincs is igazi gyerekszoba, majd tavasszal akarjuk kialakítani. Nekem néha az is nagyon messze van, ha az ágyunk mellett álló mózeskosárban alszik. Azt mondják, hogy a gyerekeknek mennyire fontos a testkontaktus. Én úgy érzem, a mamának is legalább annyir szüksége van rá.

Eszter, Connie
A mi házassági évfordulónk is szeptember 11-én van.
pviki

Sziasztok!

Kicsit internet elvonókúrán vagyok, tanulnom kéne, de persze minden mást csinálok Kép

Vaktyúk: Nem tudom konkrét mire gondolsz (több szálon futnak a problémák), de amúgy szerintem is a fikázóknak van igazuk, csak engem az zavar, ahogy előadják...lehet azt kultúráltan, és nem nyilvánosan pocskondiázni és rontani a hangulatot Kép
Amúgy nagyon ügyes a fiad, és a paradicsom igen, kicsaphatja.

Csilla: Férjed ugye nem gondolta komolyan a buta kérdését?!?!?
Édesek a gyerekeid! Kép
Jó hogy írtad a fagyasztást, épp tegnap gondoltam rá én is.

Hüpi: Ádám is cukorfalat Kép

Kinga: A te fiad is Kép Gratula a fogakhoz!

Connie: Vízvezetékszerelőtök csúcs Kép Ti meg szépek vagytok, mind Kép

Ildi: Anyósékat lekakilni, férjjel nem veszekedni Kép Tudom, nehéz Kép

Gréti ma nagyon jó kislány volt, nem volt nyűgizés.
Viszont tegnap este volt egy hipermaratoni szopizása, negyed 8-től negyed 12-ig szopizott....jól kipurcantak a melleim Kép

No, megyek aludni....
jó éjt!
bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép
Kép
Kép
A gyerek aki nem tud fogniKép
MA ezzel a jatekaval aludt el nagyon bejon neki es szepen fejlodik a ketkezes fogokajaKép
Puszikat kuldunk a "zosssszes csajszinak"Kép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Pénteken már nem akartalak benneteket az agybajommal traktálni,utána megelmentünk anyukámékhoz és tegnap este jöttünk haza,akkor elolvastalak benneteket,de írni már nem volt időm.Képzeljétek még mindig szemétkednek.Pénteken egész nap a telefont lestem és mégis én telefonáltam kétszer is,mielött indultunk volna mamához felhívtam őket,hogy mi van áhhh 2 perc és visszahív még jó,hogy nem vártuk meg,mert röpke egy óra után hívott a nő és közölte,hogy az ő ügyvédjük nem így tudja a jogszabályt,pumpa fel.Holnap felhívom a pécsi érdekvédelmit és megkérdezem ők hogy látják a dolgot és hogy tudom érvényesíteni a jogainakt.Pénteken este már fájt a gyomrom az idegességtől.Ez aztán bababarát hozzáállás.
Maja kedvenc játéka is megdöglöttKépPedig úgy szeretteKép

Vaktyúk
Hogy feszül az a bodyKép és micsoda combok,édes nagyon a kölök

A változattoság kedvéért ma is egyedül leszek Majával.Kép

Ádám,Ákos is nagyon helyes gyerkőc és Kinga fiúcskája is.
Több kisfickó van nem?

Csilla
Nekem nem is mondták milyen a vércsoportja Majának,de az én törpém is amikor kibújt,meg pár hétig ő is apja mini klónja voltKép.Mondjuk ott vágtam volna pofánKép

Ha én nyernék a lottón az egész családom sorsát elrendezném és ha még maradna ezek utn összeszedném az össze kóborállatot (gyerekkori álmom),aztán segítenék a beteggyerekeken,meg a hajléktalanokon,meg a betegeken ,szegényeken.Magunkhoz nem lennék nagy igényű csak egy klassz panorámás medencével,konditeremmel,szaunával,szoláriummal felszerelt általam berendezettházat vennék (meg egy nyaralót valahol boraboránKép)Vennék egy Outlandert meg a férjemnek egy Evo 8-ast (Mitsubishi) aztán elmennénk valahova és mindent megvennék magunknak amit szeretnék.Hát ez jót tenne a lelkemnek.És nyitnák egy bababoltot és tök normális lennék.O)
Amikor volt az a nagy nyeremény 1 milliárs körül,mindenki azt mondta annyi pénzt nem lehet elkölteni,dehogynem csak adnák nekem,de én még soha a tombolán sem nyertemKépnem is lottózunk csak nagy néha.

Timurr
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

sziasztok
most ferjem palmtopjan irok. este leszek majd. elolvastam eddig mindent.eskuvo megvolt, lesznek kepek is. a polgari eskuvore nem fertunk be, a templomin rozi sirt az orgonazenen. a vacsin mar nem sirt, foleg aludt. nehezen irok ezen a minigepen. feladom. mamik, jok legyetek, puszi, vezso
vezso

Sziasztok!

Virág,
Biztosítok a talin különtermet Marcinak, Vincinek meg Ákosnak a továbbképzéshez.Kép Reggel 6-ig aludtunk.

Vaktyúk,
Csipet egyre jóképűbb. Sajnálatos, hogy nem tud fogni.Kép
Szobatisztaságot mi is megpróbáljuk 2 év múlva, csak akkorra tervezzük a tesót is, állítólag ilyenkor visszeshetnek, de lehet, hogy csak átmeneti lesz.

Timurr,
Sztem írj nekik. Tudom, hogy lassabb, de már mindegy, és a telefonon elhangzottakra nem tudsz hivatkozni. Fenyegetőzz a Fogyasztóvédelmisekkel, azoktól mindenki be van sz*va, mindenkinek vaj van a fején, de ha nem a FV akkor is talál.Kép
Sztem arra pályáznak, hogy megunod a telefonálgatást, és hagyod az egészet a francba.

Csilla,
Pedig ez fordítva szok lenni, nem? Hogy a kicsi kap több törődést.

Na megyek, még mindig van mit pakolni. Meg elő kell szedni az akváriumot fényképezni, el akarjuk adni. Kiderült férjem csak azért segített lánykoromban olyan lelkesen pucolni, hogy bevágódjon nálam.Kép Költözés után már össze se szereltük.

KépKép
connie

Vezso,
A kis függő.Kép

Timurr,
Maja de édiiii!Kép

KépKép
connie

Jégvirág!
Mi meg oda járunk az Ortutay-ba gyerekorvoshoz.Kép

Csilla!
Elképzeltem ahogy a férjed odasutyorogja az aggájait, hát röhögtem. Ez amúgy nálunk is előfordulhatott volna, mert még én is csak picivel korábban tudtam meg, hogy két A-s-nak lehet "0"-ás vércsoportú babája. Még jó, hogy ezt előre közöltem az emberrel.
Nagyon édik a gyerekek.

Connie, Vaktyúk!
Jók a képekKép

Timurr!
Édi Maja babaKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Connie!
Megynyugodtam, hogy szerintetek is barátságtalan és rideg vagyok! Kép
Akkor most depinek kéne lennem???

Villes!
Beszéltem Marcikával, azt mondta szívesen ad órákat Vincének és aki még kéri! Kép Kép Kép

Vaktyúk!
Én is olvastam a lányról;én is mindig bekukkolok hozzájuk mi a helyzet! Nagyon sajnálom szegényt! Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Adri,
Nagyon édesek a gyerekeid így együtt Kép

Hüpi,
Ádám mindig ilyen mosolygós?

Connie,
Jól áll Ákosnak a kalap Kép

Kinga,
Balázs milyen gyönyörűen ül már Kép
Hol szültél egyébként?

Vaktyúk,
Tamás azért mert „nem” nyúlkál semmiért, a cumisüveget szorítja ezerrel Kép

Timurr,
Olyan jó a lányos anyukáknak, hogy sokkal több, szép ruhát lehet kapni rájuk, mint a kissrácokra Kép. Az a szoknya nagyon jól áll Majának.

Angéla
angéla

Pár kép Valérról:

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Angéla
angéla

Sziasztok! Kép
Végre lelkifurdalás nélkül tudok jönni a netre éjjel-nappal, mert elindult az ADSL. Már nagyon untam a japán turistákat Kép

Régen voltam, így nem tudom, hgy lesz végül találkozó mostanában? Már ha nem zárt körű!

Képzeljétek, Bálint csütörtökön és pénteken volt oviban először. Rögtön bent is aludt Kép Kristóf állítólag istápolja rendesen. Sajnos most a hétvége mindent elronthatott, hiszen két nap beszoktatás után szinte újra kell kezdeni az ovit hétfőn. Meglátjuk. Mondjuk pénteken nem nagyon akart Bálint menni, de aztán nem volt gond.

Bálintnak volt születésnapja 1-jén (pedagóguspalánta Kép ), volt ünneplés mindenhol. A festést befejezték az előszobában, így végre takaríthatok, moshatok stb. Megyek ebédet főzni.
Ha lesz találkozó, akkor szívesen mennénk Kép

Szép napot!
Dorka
dorka

Timurr Kép
Mekkora szép haja van Majának Kép

Vaktyuk, a GyerekAkiNemTudFogni, nagyon jóképű Kép

Angéla, a sok szép ruhának megvan az a kellemetlen következménye, hogy Lilinek pl. van olyan nyári ruhája, ami _egyszer_sem_ volt rajta Kép
Ez nyilván részben a remek időjárásnak is betudható, másrészt pedig azt veszem észre, hogy egyszerűen meghibbanok egy-egy édes kis ruhát meglátva... Kép
Most már igyekszem ésszel csinálni, de jól nyomják a 'babaiparban', néha elég nehéz eldönteni, hogy mi az, amire igazán szüksége van a kicsiknek, és mi az, ami tök felesleges Kép

Ez a kép még áprilisban készült, akkor vettük neki ezt a ruhát, ami még most is jó rá Kép

Kép
lirian

Angéla Kép)))
Hová siet ez a gyerek? Hihetetlen, hogy már ennyi mindent csinál! És még szép is hozzá Kép
Dorka
dorka

Connie
Az lesz,hogy holnap a pécsieket megkérdezem ők mit gondolnak és ha nekem adnak igazat küldök egy levelet amibe megfenyítem őket,remélem az majd jóbb belátásra készteti őket.Elmegy tőőlük a tejem akkor meg beis perelem őket.

Angéla
Látszik Valéron,hogy izgő-mozgó kiskrapek tündéri aaranyos.Kis csibészkeKép
Hát igen kérem az egy miniszoknya (bugyival)Kép

Lirien
Igen lassan copfot lehet neki kötniKépkomolyan
Nekünk is van egy csomó szoknyánk ami nem is volt egyszer se Maján vagy egy fénykép erejéig.De én sokat veszek használtan aza miniszoknya is benne volt vagy 200 ft-ba,túl sokszor már úgy sem tudom ráadni.
Lilinek jól áll ez a sárga ruci.Kép
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenkit elborzasztott a párocskám. Szóval meg kell védenem. Gondoljatok bele, hogy ez minden férfi rémálma, hogy asszonykája mástól szül gyereket. Amúgy nem mondta teljesen komolyan, csak az aggályai ugye. Valóban érzéketlen csöppet, mint a férfi emberek legtöbbje pl. nem hoz virágot, és nem fogja fel, hogy a szülőágyon nem mondunk ilyet (de fel sem érik sajnos általában, hogy az ember lánya miken megy keresztül olyankor). Szóval szereti a gyerekeit, engem és általában töretlen a bizalom közöttünk. És hát ugye nekem is vannak hibáim. No hát ennyi.

Timurr!
Azt is csinálhatod, hogy írsz levelet az egész kalamajkáról, arról, hogy vissza sem hívtak, és milyen genyák, és ott személyesen átveteted a vezetővel, esetleg megmondod neki, hogy az átvetett pld. másolatát megküldöd a fogyasztóvédelmisnek aki kioktatott a jogaidról, hátha akkor valami sikerül. Ha postán adod fel mindenképpen tértivel add fel.

Connie!
Nálunk azért van fordítva, mert az ismeretségi körömben rengeteg meggyötört nagyobb testvér van, aki hirtelen kiesett a pikszisből és ezért a lelke nagyon megsínylette. Ezért én minden erőmmel próbálom a nagyot ettől megvédeni, mert ha már megszokta a kistestvért akkor már talán könnyebb lesz neki. És sajnos nem tudok ketté szakadni. Persze nincs a kicsi elhanyagolva, megpróbálom a fiamat bevonni, fürdetésnél segít ha kedve van, ő visz ki a pelust a szemeteshez, stb…, de megpróbálok vele nagyon sokat foglalkozni, ugyanúgy játszani stb…, de viszont akkor nem lehet a hugi állandóan a kezemben, még ha rossz napja is van éppen szegénykémnek.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Timurr!
Tejedre vigyázz!

Gyönyörűek a babucik!

Csilla
csilla74

Dorka,
Jövő csütörtökön, 8-án, lesz tali nálunk. Ha tudtok jönni, írj egy mailt, és küldöm a címet.

Csilla,
Értem, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet az oka.
Párod engem nem borzasztott el.KépKülönben is sztem jobb, ha beszél az aggyályairól, pláne az ilyenekről, igaz választhatott volna jobb időpontot is.

Angéla,
Valér hihetetlenül ügyes. Látom ő is szokott bicskában ülni, Ákosom is ezt csinálja újabban, egyrészt így támaszkodik, másrészt így közelebb kerül a Hihetetlenül Izgalmas Lábfejekhez.Kép

Az én leendő lányom viszont főleg a bátyustól örökölt rugikban fog pompázni.Kép Azért persze kap majd egy-két édi rucit is. Bár én most se szeretem az ilyen-olyan nacikat, pólókat, folyton igazgatni kell. Gondolom kislányokon sincs ez másképp.

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie!
Az én lányom is jó sokszor van kékbe, de szerencsére, uncsitesóktól örökölt egy csomó lányosat is. Én is sokáig rugiba, meg badyba öltöztettem a fiamat, úgy nem volt kint a dereka stb..., de a lányomnak is van egy két aranyos ruhája azokat biztos ráadom majd.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Sziasztok
Timurr
Sztem probald meg azt hogy /ha nincs messze/ menjetek be szemelyesen, es adjak irasba mit miert hogyan nem csinalnak aztan kozlod veluk ezzel te most mesz a fogyasztovedelemhez, es teljesen mind1 mint mond az ugyvedjuk mert ezert komoly birsagot is kaphatnak.
Most ertunk haza megvolt az elso balesetunk egy rover hatulrol telibevert minket mano mellettem en meg zokogtam mi lesz a baja ezerrel hivjuk a mentot, mire kiertek Csipet ezerrel vigyorog semmi baja nekem meg kezem labam remeg.
Koszonom a dicsereteket a targyak utan nem nyulkalo nem fogo torpe nevebenKép
Angela
Valer nagyon ugyes lassan kotheted mellette a nyulcipot vagy mar van?Kép
Csilla parod engem sem borzasztott el csak egybol az jutott az eszembe nagyjabol ennyit tud a ferfinepsegKép
Dorka
Mi van veletek hogy vagytok?

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Vaktyuk!
Ez minden anyuka rémálma, örülök, hogy a családnak semmi baja!

Csilla
csilla74

Csilla ne is mondd, sztem az volt a mak egyreszt Csipet aludt, ezert nem erolkodott a felulessel nem koppant oda, masreszt epp a jardara akartam felallni es felfele lokott ezert sztem kissebb lett a csatt, de a masik auto totalkaros lett.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Hú szegénykém,nem irigyellek,szerencse ennyivel megúsztátok

hát ezaz Pécsre egy út 5-6.000 pénz,én már csak a pénzért vagy a csereszékért mennék el szívem szerint
Vendég

JA igy ertheto.....Akkor kuldj ajanlottan felszolito levelet.. es ha nem reagalnak azzal menj a fogyihoz pl.

Kép
vaktyuk

így leszKépcsak lenne már valami
Vendég

Sziasztok!

Mukika: Mi nem az Ortutayba járunk gyerekorvoshoz, hanem a Média Márkt mögötti 10 emeletes aljában lévő doktor nénihez. Oda tartozunk.
Az Ortutayba csak mi felnőttek járunk, no meg oda járunk gyógyszertárba Kép
No ahhoz egy köpésre lakunk.

Vaktyúk: Örülök, hogy semmi bajotok nem lett.
Fiacskád nagyon ügyes!

Maja, Valér, Adri mind nagyon édes és csinos Kép

Connie: Én sem szeretek se ruhát se póló-nadrág kombinciót ráadni, a folytonos igazgatás miatt. A rugi a tuti Kép

Vezso: Rozinak ma van a névnapja? Ha igen, akkor Isten éltesse Kép

Timurr: Kép etetőszék....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jesszus, Réka, még jó hogy nem lett nagyobb baj.
A Rover lett totálkáros? Gabi kérdezi, hogy nektek meg milyen autótok van, Zil?Kép

KépKép
connie

Timurr,
lécci írj a Vizmano@freemail.com-ra. Írd meg hogy pontosan mi volt - én már elvesztettem a fonalat, és küldöm a jogszabályokat, hogy az orruk alá dörgölhetsd.Kép Nagyon tudnak okoskodni. Én utáááááálom a Brendont.KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Réka,
jajistenem! De jó,hogy nem lett bajotokKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Írtam mailt,elég hosszú és zavaros,de már én is az vagyok!
Jó éjt mindenkinek!Elteszem a lányt meg magamat holnapra és készülünk a holnapi küzdelemre

Kép
Timurr
Vendég

Sziasztok!

Jajj, Réka; még szerencse hogy semmi bajotok nem lett.Gondolom milyen ideges voltál! Kép

Ildi

delfinke

Na milyen az új etetőszékem?:
Kép
Na mi van haverok, ujabban nem jöttök zülleni?Jujj csak Grétikének el ne áruljátok, mert kapok a fejemre:
Kép

delfinke

Connie siman nem hiszed el a corsa torte totalra az en automon kivulrol szinte semmi sem latszik csak a csomagtarto feneklemez gyurodott fel meg a lokharito persze becsuszott a rover eleje a kocsim ala aztan neki oda az eleje, nem muszaki csak gazdasagi totalkar dehat azert utolag hizott a majam ahhoz kepest hogy kiskategoriaju kosci swtb egesz egyben maradt es csak a nyakam oylan mintha ki akartak volna tekerni.
Ildi
dogos a szek hol vettetek?
alulrol is csinalj rola kepet hogy milyen a talca alatt.
EEEErdekes a brendon gecot mindenki uuutaljaKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Vaktyúk!
Mit mondott a gyíkorrú miután látta, hogy gyerekkel vagy? Legalább elsüllyedt szégyenében?

Ez lett az etetőszék dilemma vége? Nagyon helyes a kölök, de hozzánk kicsit öreg.

Csilla
csilla74

Ildi,
Látom nektek is bejött az IKEA-s szék Kép

Réka,
Nem semmi a balaeset Kép. Amikor 30 hetes várandós voltam, belénk is belénk jöttek. Párom vezetett és az én oldalamon törtek meg. Nem egyszerűen. Nem lett semmi bajom (bajunk). Igazából nem is értem, hogyan úsztuk meg. A kisköcsög nem akarta elismerni a hibáját, így rendőrt hívtunk. Õk is győzködték, hiába. A rendőrségi határozat, vagy 3 hónap múlva jött meg. Persze, hogy a kispöcs volt a hibás. Egyébként le is írta, hogy azért vágott a szembesávba át, mert túl gyorsan ment és az elötte levő kocsi fékezett, ő meg (az egy éves jogosítványával) nem tudott megállniKép. Mi pedig kanyarodtunk. Szóval király élmény volt. És örülhet a gyerek, hogy nem vertük agyon Kép.
angéla

Réka,
Megérdemelte az a köcsög.Kép

Ma megvolt nekünk is az első koppanás.Kép Ákos felült (már persze felhúzta magát), és vagy fél percig megült tök egyedül. Csak apa lemaradt a fotóval, ezért később megismételtük a mutatványt, de persze hamarabb elfáradt gyerkőce, és hátradobta magát, ahogy ölben szokta, és nem tudtam már elkapni.Kép Volt nagy sírás kb. egy percig, aztán a "Hová mész te kisnyulacska" elterelte a figyelmét, fél perc múlva már vigyorgott. Mi se ezután leszünk már hülye szülők.Kép

Vizimanó,
nem freemail.hu?

KépKép
connie

HuuuKép AngelaKép Epp tavaly volt valami baleset hogy szegeny csajt /skodaban ult/ szinten osszetortek 6honapos volt es elvetelt.Kép Kép
Itt nem volt kec mec egybol tudta o a hunyo ugye hulye is az aki utoleresnel okoskodni akar, amugy tok normalis volt sajnaltam is szegenyt mert tenyleg csak egy elbambulas es kesz tehat nem ilyen jo kocsim van tolom neki tipus volt/persze mar csak azutan hogy lattam manonak semmi de semmi baja/ mentosok meg poenkodtak is hogy elviszik magukkal mert annyira mosolygos jokedvu babaKép
ES automatice jott a rendor mert mentot hivtunk, meg o hivta ki nekem mert a telom elrepult a kocsiba es nem talaltam.
Nincs valakinek egy uj rossz laptopja ilyesmi??

Kép
vaktyuk

Connie
Vizimano fel akar vagni a .com-os mailjevelKép

Kép
vaktyuk

Na jó, akkor nem köcsög.Kép

Nekünk csak akváriumunk van, az is régi, de jó. Miért keresel laptopot?

KépKép
connie

Mert ugy gondoltam hogy ha mar ez van azt mondom benne volt a kocsibanKép es kipengetik, sztem nem feltetelezik hgy gyerekkel a honom alatt csalni akarok, amugy a ygerekulest hogy tudom felvetetni cserere stb nincs valakinek otlete, igaz semmi baja nem lett tehat nem csapodott stb csak kicsit mozdult el de sztem ezt kotelezo lenne felvenniuk karnak.

Kép
vaktyuk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?