Sziasztok!
Pénteken már nem akartalak benneteket az agybajommal traktálni,utána megelmentünk anyukámékhoz és tegnap este jöttünk haza,akkor elolvastalak benneteket,de írni már nem volt időm.Képzeljétek még mindig szemétkednek.Pénteken egész nap a telefont lestem és mégis én telefonáltam kétszer is,mielött indultunk volna mamához felhívtam őket,hogy mi van áhhh 2 perc és visszahív még jó,hogy nem vártuk meg,mert röpke egy óra után hívott a nő és közölte,hogy az ő ügyvédjük nem így tudja a jogszabályt,pumpa fel.Holnap felhívom a pécsi érdekvédelmit és megkérdezem ők hogy látják a dolgot és hogy tudom érvényesíteni a jogainakt.Pénteken este már fájt a gyomrom az idegességtől.Ez aztán bababarát hozzáállás.
Maja kedvenc játéka is megdöglött
Pedig úgy szerette
Vaktyúk
Hogy feszül az a body
és micsoda combok,édes nagyon a kölök
A változattoság kedvéért ma is egyedül leszek Majával.
Ádám,Ákos is nagyon helyes gyerkőc és Kinga fiúcskája is.
Több kisfickó van nem?
Csilla
Nekem nem is mondták milyen a vércsoportja Majának,de az én törpém is amikor kibújt,meg pár hétig ő is apja mini klónja volt
.Mondjuk ott vágtam volna pofán
Ha én nyernék a lottón az egész családom sorsát elrendezném és ha még maradna ezek utn összeszedném az össze kóborállatot (gyerekkori álmom),aztán segítenék a beteggyerekeken,meg a hajléktalanokon,meg a betegeken ,szegényeken.Magunkhoz nem lennék nagy igényű csak egy klassz panorámás medencével,konditeremmel,szaunával,szoláriummal felszerelt általam berendezettházat vennék (meg egy nyaralót valahol boraborán
)Vennék egy Outlandert meg a férjemnek egy Evo 8-ast (Mitsubishi) aztán elmennénk valahova és mindent megvennék magunknak amit szeretnék.Hát ez jót tenne a lelkemnek.És nyitnák egy bababoltot és tök normális lennék.O)
Amikor volt az a nagy nyeremény 1 milliárs körül,mindenki azt mondta annyi pénzt nem lehet elkölteni,dehogynem csak adnák nekem,de én még soha a tombolán sem nyertem
nem is lottózunk csak nagy néha.
Timurr