Sziasztok
Végre idejutok, de ez főleg Anikónak köszönhető, mert felhívott, hogy nincs-e valami baj.
Anikó Drága! Nagyon aranyos vagy a hívással, jól esett!
Most is extra fáradt vagyok, mert 2 órán át vágtam a ház körül a derékig érő gazt, de már muszáj volt! Féltem a büntetéstől is , meg ronda egy látvány volt. És mivel Apa mégegy hét fekvésre van ítélve, ezért most én vagyok itthon a férfi.
Akkora mázlim van, mert a szomszéd kislány teljesen odáig van Gergőért, minden nap bekopog, hogy Gergőzhet-e
és most Õ volt el Mókuskával, amíg én dolgoztam.
Elkezdtem mindent visszaolvasni, de a felénél rájöttem, hogy ha nem kezdek el írni, akkor ma se jön össze, ráadásul minednt elfelejtek, mire a végére érek. Így most írogatok nektek és közben olvasgatok is.
Eszter
ÓRIÁSI GRATULAAAA!!!!!
Anikó már mondta a nagy hírt és itt is olvastam!
Amiket írtál, az evidens, hogy Veletek nem történhet meg, még csak meg se forduljon a fejedben! Pocakon ugrálásra pedig csak annyit tudok mondani, hogy szerintem a 2. csemeték 90 %-a kap már a pocakban a nagyobb tesótól.
Azért olyan kis edzettek, már mikor kibújnak.
Füzetek
Annyira ilyen vagyok én is!
Minden iskolakezdéskor végignézem a tollakat, füzeteket, irattartó mappákat, tolltartókat, radírokat és persze mindig van, ami valahogy bekerül a kosaramba.
Én is már előre készülök, mi lesz ha Gergő suliba megy, el fog szállni az agyam!
Lovas kép édes!
Andrea
Dinopark
Lehangoló, amiket írtál.
KÉp viszont nagyon jó!
10 pár cipő
Gondolom mi pénzt hagytál ott!
Linda
Araynos vagy, hogy hiányoltál!
De hát ki is ne hiányolna, mint a két legkedvesebb pocaktárs, nem igaz?
Kép a profilodban SZUPER!!! Annyira szépek vagytok mind a hárman!
Rita
Szegény kis Lili!
Jó, hogy már jobban van! Azért még küldünk Neki Gergővel 1-2 gyógypuszit.
Édesek a képek!
És nagyon ügyes a lányod!
Gergő is mond néha dolgokat, lámpa, labda már régóta, egyik nap mondta, hogy néni.
Viszont a saját kis nyelvén ő is tündérien karattyol!
És néha leül a szőnyegére telefonálni és csak mondja-mondja, meg kell zabálni! Meg néha este, szopi után félálomban magyaráz, szerintem a nap eseményeit mondja el.
Nanda
Lelkileg jobbulást Neked!
Tényleg eszméletlenül nőnek a gyerkőceid, csak győzd őket öltöztetni!
Magunkról csak pár dolgot.
Gergőnek szinte egyszerre kijött a 7.8. foga, lehet hogy már írtam, de inkább 2x, mint egyszer sem.
Nekünk is volt jó pár nehéz éjszakánk, gondolom a fog is és megint kicsit hurutos a füle a náthától, lehet hogy az is zavarta. Tegnap már nem volt olyan vészes.
Az én fejem fölött is összecsaptak egy kicsit a hullámok, néha tiszta idegbeteg voltam, de talán ma volt a fordulópont és összekapom magam. kicsit nehéz, hogy Karcsi most mintha nem is lenne, Gergő meg olyan anyás, hogy az hihetetlen! Õt sem lehet otthagyni most még Anyukámmal sem fél óránál tovább. Ez a mai nap csoda volt, hogy ilyen sokat elvolt a szomszéd kislánnyal és olyan jól esett ez a gaznyírás!!! Kifejezetten jó volt kicsit fizikailag is lefáradni!
Na, most viszont kifújtam. Még felteszek 1 képet rólunk, aztán mára vége(m)
.
Ez a fotó pénteken az esküvőn készült, ahol voltunk. Szuperül éreztük magunkat, fuvoláztam is, ami hihetetlen jólesett, Karcsi meg végre ihatott, mert én voltam a sofőr.
A hazaút kicsit lassú volt, mert Gergő nem aludt el a kocsiban, hanem ahogy kiértünk a városból elkezdett üvölteni, így egy idő után (mikor már mindent kipróbáltunk, de nem nyugodott meg
) muszáj volt megállni, megszoptattam és Anyukám ölében elaludt. Aztán Karcsi gyomra miatt kellett megállni
, szóval a fiúk miatt zötyögősen, de azért hazaértünk.
Most már tényleg megyek.
Puszi mindenkinek
Orsi
Gergő a menyasszonnyal táncol
És mi ketten