Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Végre idejutok, de ez főleg Anikónak köszönhető, mert felhívott, hogy nincs-e valami baj.Kép
Anikó Drága! Nagyon aranyos vagy a hívással, jól esett!
Most is extra fáradt vagyok, mert 2 órán át vágtam a ház körül a derékig érő gazt, de már muszáj volt! Féltem a büntetéstől is , meg ronda egy látvány volt. És mivel Apa mégegy hét fekvésre van ítélve, ezért most én vagyok itthon a férfi.Kép
Akkora mázlim van, mert a szomszéd kislány teljesen odáig van Gergőért, minden nap bekopog, hogy Gergőzhet-eKép és most Õ volt el Mókuskával, amíg én dolgoztam.Kép

Elkezdtem mindent visszaolvasni, de a felénél rájöttem, hogy ha nem kezdek el írni, akkor ma se jön össze, ráadásul minednt elfelejtek, mire a végére érek. Így most írogatok nektek és közben olvasgatok is.Kép

Eszter
ÓRIÁSI GRATULAAAA!!!!!Kép Anikó már mondta a nagy hírt és itt is olvastam!Kép Amiket írtál, az evidens, hogy Veletek nem történhet meg, még csak meg se forduljon a fejedben! Pocakon ugrálásra pedig csak annyit tudok mondani, hogy szerintem a 2. csemeték 90 %-a kap már a pocakban a nagyobb tesótól.Kép Azért olyan kis edzettek, már mikor kibújnak.Kép
FüzetekKép Annyira ilyen vagyok én is!Kép Minden iskolakezdéskor végignézem a tollakat, füzeteket, irattartó mappákat, tolltartókat, radírokat és persze mindig van, ami valahogy bekerül a kosaramba.Kép Én is már előre készülök, mi lesz ha Gergő suliba megy, el fog szállni az agyam!Kép
Lovas kép édes!Kép

Andrea
DinoparkKép Lehangoló, amiket írtál.Kép KÉp viszont nagyon jó!Kép
10 pár cipőKép Gondolom mi pénzt hagytál ott!

Linda
Araynos vagy, hogy hiányoltál!Kép De hát ki is ne hiányolna, mint a két legkedvesebb pocaktárs, nem igaz?Kép
Kép a profilodban SZUPER!!! Annyira szépek vagytok mind a hárman!Kép

Rita
Szegény kis Lili!Kép Jó, hogy már jobban van! Azért még küldünk Neki Gergővel 1-2 gyógypuszit.Kép
Édesek a képek!Kép És nagyon ügyes a lányod!
Gergő is mond néha dolgokat, lámpa, labda már régóta, egyik nap mondta, hogy néni.Kép Viszont a saját kis nyelvén ő is tündérien karattyol!Kép És néha leül a szőnyegére telefonálni és csak mondja-mondja, meg kell zabálni! Meg néha este, szopi után félálomban magyaráz, szerintem a nap eseményeit mondja el.Kép

Nanda
Lelkileg jobbulást Neked!
Tényleg eszméletlenül nőnek a gyerkőceid, csak győzd őket öltöztetni!Kép

Magunkról csak pár dolgot.
Gergőnek szinte egyszerre kijött a 7.8. foga, lehet hogy már írtam, de inkább 2x, mint egyszer sem.Kép
Nekünk is volt jó pár nehéz éjszakánk, gondolom a fog is és megint kicsit hurutos a füle a náthától, lehet hogy az is zavarta. Tegnap már nem volt olyan vészes.
Az én fejem fölött is összecsaptak egy kicsit a hullámok, néha tiszta idegbeteg voltam, de talán ma volt a fordulópont és összekapom magam. kicsit nehéz, hogy Karcsi most mintha nem is lenne, Gergő meg olyan anyás, hogy az hihetetlen! Õt sem lehet otthagyni most még Anyukámmal sem fél óránál tovább. Ez a mai nap csoda volt, hogy ilyen sokat elvolt a szomszéd kislánnyal és olyan jól esett ez a gaznyírás!!! Kifejezetten jó volt kicsit fizikailag is lefáradni!Kép

Na, most viszont kifújtam. Még felteszek 1 képet rólunk, aztán mára vége(m)Kép.

Ez a fotó pénteken az esküvőn készült, ahol voltunk. Szuperül éreztük magunkat, fuvoláztam is, ami hihetetlen jólesett, Karcsi meg végre ihatott, mert én voltam a sofőr.Kép A hazaút kicsit lassú volt, mert Gergő nem aludt el a kocsiban, hanem ahogy kiértünk a városból elkezdett üvölteni, így egy idő után (mikor már mindent kipróbáltunk, de nem nyugodott megKép) muszáj volt megállni, megszoptattam és Anyukám ölében elaludt. Aztán Karcsi gyomra miatt kellett megállniKép, szóval a fiúk miatt zötyögősen, de azért hazaértünk.Kép

Most már tényleg megyek.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Gergő a menyasszonnyal táncolKép
Kép

És mi kettenKép
Kép

avocado

Hali,

Orsi,
Jó hogy jöttél Kép Aranyos a kép, Gergő szeme nagyon hasonlít a tiédre.

Rita,
Lilinek jobbulást kívánunk mi is.

Lelkileg most csatlakozom Nandához én sem vagyok a topon. Sőt az igazság az hogy eléggé hullámvölgyben érzem magam. Valahogy semmi sem sikerül, lelkiismeretfurdalásom van hogy nem ülök le eleget Veronika mellé de közben a lakás is szalad. Állandóan fáradt vagyok, nincs energiám semmire és a tetejébe még minden kis apróságon is összeveszek mindenkivel. Biztos az is közrejátszik hogy nem tudom magam kialudni mert még mindig nem találtam meg a hatékony módját hogy hogyan lehet a kisasszonyt hajnali 5 kor visszaaltatni.
Bocs a panaszkodásért, megyek is mosogatni.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu

Mindenkinek kellemes babavárást babázást kívánok!
juliebaba

Szia AndiKép

Köszi!Kép A szeme tényleg az enyém.Kép A szája meg az Apukájáé, az orrát még nem tudtuk eldönteni.Kép
Reggeli kelésKép Nekünk már csak fél 7-kor kel Mókuska, de volt nekünk is ilyen koránkelős időszakunk, így tudom, milyen fáradt lehetsz. Igaz én még néha fél 7-kor sem tudok magamhoztérni.Kép Gondolj arra, hogy egyszer majd csak jobb lesz!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Mindenkinek!Kép

ÉN is jelen. Olvasni mindig olvasok, de írni ritkán van erőm, és időm. De úgy látom ezzel nem vagyok egyedül.
Be vagyunk osztva rendesen. Holnap megyünk Pestre neurológiára. Mondta dokinéni, ha elindul LIlla, akkor megnézi. Na most jutottam el odáig, hogy időpontot kérjek. Gyorsan odatettem egy kis zöldséglevest, hogy tudjak mit vinni Lillusnak holnap ebédre. Most épp abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy Lilla nem eszi meg a babakaját, viszont étterembe sem vihetem el, mert kitudja mit, és miből főznek. Szóval kis üvegcse, vagy dobozka és lötyögtetem a leveskét.Kép

Mozgalmas volt a mai nap is. Hajnalban fodrász, aztán séta, aztán vendég, aztán apa haza, irány dokinéni utiköltséges papírért, aztán vásárlás holnapra, aztán itthon takarítás. Apa beindította a mosogatógépet, és az elárasztotta az egész konyhát.Kép Víz összeszed, mosigép meggyógyít...szóval nehezen, de eljutottunk az estéig.Kép És most fáradok rendesen.

Linda!

Szombaton 10-re kell menni, akkor lesz az évnyitó a nagytemplomban. Gondolom mise lesz, és gondolom Lilla azt nem bírja ki, szóval gondolom ki kell majd járkálni vele, sőt gondolom, majd kintről hallgatom...stb...Kép Szóval szerintem a 10-10.30 a legjobb tali időpont részünkről. Nem tudom, hogy meddig tart a mise, de utána egyre menni kell tájékoztatóra a suliba, aztán meg háromra beiratkozni. Várhatóan ötig tart az egész. Tehát reményeim szerint egyig viszonylag szabad leszek.Kép Szóval, ha valamelyik időpont jó neked, akkor szólj.Kép
Egcsi akkor telefonált, mikor odaértek. Akkor minden rendben volt, azóta nem tudok róla semmit. Írok neki majdnem minden nap emilkét, és csak reménykedem, hogy hamarosan válaszol. Az már azt jelentené, hogy sikerült apartmant találniuk. Az jó lenne.

Mindenki, aki képet tett fel!

Csodaszépek a képek, és a babák, és az anyukájuk, apukájuk is, akik a képen vannak.Kép Képet nézni van időm. Sok képet kérek!Kép

Betegeknek jobbulást! Ez vonatkozik a lelkileg megbillenőkre is.Kép

Fogacskákhoz, új szavakhoz gratulálok!

Cipő mennyiséghez részvétem, mégha az tornacipő is.Kép

Asszem elküldöm, még nézelődök, aztán írogatok!Kép

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Először is köszönjük a köszöntéseket átadtam az ünnepeltnek Kép
A tortát én műalkottam,kicsit érdekes lett a máza,de ehető voltKépMírának tetszettKépVolt esze nem nyúlt először bele hogy megkóstolja,hanem nekem kellett a szájához tartanom,h. beleharapjon.
Persze a gyertya mindennél jobban érdekelte,nem fújta el,majdnem megfogta a lángotKép
Amúgy ő is kis súlyos egyéniség 10,60dkg és 78 cm volt majdnem 1évesenKép
Még 20-án ünnepeltünk mert 25-én elutaztunk hosszú hétvégére Kunfehértóra.Az idő jó volt,mire elindultunk Míra is meggyógyult,meg is fürdött a tóba.Alig tudtam kiszedni,annyira élvezte a pancsitKépAz idő is jó volt,állítólag egyik éjszaka esett is az eső,de mi édesdeden aludtunkKépAz ismerőseink kislányától szinte mindent elvett,mire Laura észbekapottKépLaura meg mindig kiröhögte mikor segreült a lányomKépNem semmi volt a két kiscsaj együtt:9
No meg megsiratott Míra egy kislányt akihez odament barátkozniKépRánevetett Míra a szokott módján( eeeeee )és a kislány úgy megijedt tőleKépÉn jót derültem,Míra meg nem értette miért sír a baba,aki idősebb is,mint a csajszimKép

Eszter!
Nagy gratula a pocaklakóhozKép Kép Kép
Dokihoz mikor mész?Cdt még nem felejtettem el szertintem még a héten feladomKép
Amúgy mi is olyan hatalmas dolgokon szoktunk összekapni Robival,mint pl. melyik zebrán menjünk át,melyik oldalon tolja a babakocsitKép

Rita!
Talit jövő héten vmelyik nap összehozhatnánk,hétfő kivételével nekem bármeléyik nap jó előreláthatólagKép
Lili nagyon kis okos kislányKép

Linda!
NAgyon jó a profilodban lévő kép,nem is tűnsz nagyon megviseltnek,fáradtnakKép
Biztos csak a fogak jönnek Gergőnél.Én vmelyik éjszaka már nagyon ideg voltam mikor csak üvőltött és semmisem volt jó és a panadoltol negyed 5-kor végre bealudt.Persze ezt is csak akkor csinálja mikor én is náthás vagyok nehogy kicsit pihizzekKép De fog az még seholKép
Egyszer mi is összefuthatnánk csak 2 vonat megállónyira lakunk egymástól!

Andrea!

Kicsit durva amit leírtál a dinóparkrólKépAkkora nagy szemétségKép Óviba viszed holnap Balázst?
A 10 pár cipő sem semmiKép

Timi!
Lelked hogy van?
Gondolj majd arra hogy virtuálisan sétáltok majd EgcsivelKép

Anikó!

Múltkor vittem Ritához anyukámról pár képet mert egyszerübbnek találtam mint keresgetni cdn.
JA és nekem is küldjél légyszi képeket,a taliról.

teszek fel pár képet.
Pusz vera

KépKép
viranka

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a képek nagyobb felbontásuak és nincs bekapcsolva a másik gépKép Majd holnap.
Jó éjt Kép
v

KépKép
viranka

Orsi, nagyon jók vagytok a képen, és tényleg tiszta anya szemeKép
Aki beteg jobbulást, puszi most csak ennyi álmos vagyok, és az olvasgatásba én is ki szoktam fáradniKépKép
manóci

Sziasztok!

Vera!
Kunfehértó??? Apukám kiskunhalasi, a rokonság ott és Kunfehértón lakik. Nagyon jó emlékeim vannak a tónál töltött nyaralásokról!
Ovit ma kezdtük volna, de Murphy közbeszólt. Éjszaka iszonyú nyűgös volt Balázs és volt egy kis hőemelkedése. Reggel lemondtam az ovit erre a hétre, persze most meg itt ugrál és üvöltözik a "nagy beteg".

Timi!
Na igen, ha egyszer összejönnek a dolgok! Mosógép.Kép
Írd meg hogy mi volt a neurológián! Biztos minden rendben lesz.

Andi!
Lelki jobbulást! Sajnos ismerős érzés. Azért az segít ha kimozdultok otthonról, most szerencsére az idő is jó. Mi két hete voltunk a Budakeszi Vadasparkban, nagyon jó kis program volt.

Orsi!
Gergő szerintem az apukájára hasonlít úgy egészében, de a szeme a Tiéd.
Tényleg érdekes lehetett a hazaút.KépJó hogy ki tudtatok mozdulni otthonról.
Párodnak jobbulást!

Nanda!
Neked is lelki jobbulást!

Manó!
Úgy tudom az új oltóanyag nem viseli meg annyira a gyerekeket amellett hogy korszerűbb is mint a régi. Holnap megkérdezem a dokit úgyis el kell vinnem Balázst orvosi igazolásért.

Linda!
Hogy megy a beszoktatás? Hogy viseli(k) a gyerek(ek)?

Tegnap nálunk jártak Anikóék, remélem nem haragszik meg ha felteszek egy képet:

Kép

Anikó!
Egész este azt kérdezgették a gyerekek hogy mikor jöttök megint.Kép Nagyon jót játszottak és örülök hogy megismerkedtünk.

Sziasztok
Andrea
tandrea

A képek Kép
Egy éve
Kép
itt már 5 napos volt(kedvencem)
Kép
A tortája
Kép
Eszi a tortát Kép
Kép
Kép
A szoknyát is kapta Kép
Kép
Ezt meg a dédi kapta,mert mindig mondja hogy miből lesz a cserebogár Kép
Kép

Szép napot mindenkinek
vera

KépKép
viranka

Hali,

Orsi, Andrea,
Köszönöm a bíztatást, nagyon jólesett. Manónál fogdömping van, ezen a héten 3 foga jött ki, tegnap is nagyon rosszul aludtunk. A negyedik rágófoga is már nagyon duzzadt, remélem ha az kibújik már jobb lesz. A fél 7 is nagyon korán van reggel Kép

Timi,
Egcsiről akartam kérdezni hogy helyileg hova mentek ki, volt ott valami ismerősük vagy csak bele a vakvilágba? Miért kell mennetek a neurológiára?

Viranka,
Az én lányom is mindent elvesz a másik babától amit kiszemel, még jó hogy általában a másik baba nem hagyja magát. Nagyon ötletes ez a képeslap és aranyosak a képek Kép

Andrea,
Ti jól összeilletek Anikóékkal, nem semmi így együtt a 6 gyerkőc Kép

Tegnap voltunk Martonvásáron, megnéztük a kastélyt és sétáltunk a parkban. Mindannyian nagyon élveztük, Veronika teljesen odavolt a hattyúért, alig tudtam megakadályozni hogy ne menjen oda megsimogatni. Íme egy kép
Kép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Hali!

Képek ismét nagyon tündériek!

Andi, Andrea!

Neurológiára hordtuk Lillát pár hetes kora óta a koraszülöttségből adódő feszesség miatt. Tornáztattam sokáig. 11 hónapos korától már nem kellett vinni, de mondta a dokinéni, hogy ha elindul, akkor szóljak. Lilla egy hónapja kb. elindult rendesen, viszont utána ismét visszatért oda, hogy állt, fogta a fejét és sírt. Ezt mondtam dokinéninek is, és mondta, hogy vigyem fel, megnézni. Szóval ezért voltunk!

A csajszival minden rendben van neurológiailag. Csak fél. Azon meg nem lehet segíteni, majd egyszercsak nem fog félni. Dokinéni szerint két hét múlva újra menni fog, de szerintem kell még egy hónap is.

Egcsiék Las Vegas-ba mentek. Nem volt ismerősünk, rokonuk. De ezelőtt pár évvel éltek kint 6-8 évet. Szóval csak úgy mentek, hogy majd lesz valami, de azért volt róla fogalmuk, hogy mi is várja ott őket.

Megyek, lepihizek. A derekam nagyon fáj. Nem tudom mi az oka, szokott ilyen lenni. Ilyenkor nem bírok majdegy hétig megmozdulni sem.Kép Asszem valami belső gond lehet, mert a hasam alja is fáj hozzá. (nem menstruáció miatt, annak most volt vége. épp ezért nem tudom, hogy hol keressem a bűnöst. Kép )

Na sebaj, majd túlélem valahogy.

Sziasztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Láttam, hogy van benne sok hiba, de most nem bírom kijavítgatni, vagy újraírni. Bocsika, fáradok...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Vera
Hihetetlen jók a képek!Kép
Ne haragudj, hogy még mindig nem küldtem vissza a cd-t, nem felejtettem el, de nem jutok el odáig, hogy vegyek ilyen borítékot és simán nem merem.Kép Talán a jövő héten, nagyon reménykedünk, hogy akkor már leveszik a gipszet!

Andi
Rólatok is nagyon jó a kép!Kép HattyúsimogatásKép

Andrea
Karcsinak átadtam.Kép
Kép nagyon jó!Kép Jó zsufi volt a homokozóban!Kép

Timi
Jobbulást!
Egcsiék 6-8 évet, vagy hónapot éltek kint régebben?
Las Vegas-t úgy megnézném!!!Kép

Képzeljétek Gergő tegnap óta megy!Kép Tegnap egyszer csak elkezdte és ma is egész nap ezt gyakorolta, nagyon kis ügyes. Persze azért még a négykézlábazás a fő, de sokszor csak úgy feláll és elmegy egyik helyről a másikra. Annyira aranyosan megy, kis terpeszben óvatosan, meg kell zabálni!!!Kép
Csináltam ma róla egy édes fotót, ahogy ébredés után újra elaludt Anyukám ölében, de már túl fáradt vagyok, hogy betegyem, majd holnap. Remélem lesz rá időm!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak elég mozgalmasak a napjaink, mert délelőtt megyünk Danival az oviba, addig Ádi vigyáz Gergőre, majd hazajövünk eszünk és Ádi elmegy gályázni.

T. Andi: köszi kérdésed, megvolt az első nap. Daninak tetszett az ovi, meg tetszik neki most is, de én még nem hagytam ott egyszer sem. Talán jövőhéttől fokozatosan. Igaz a másik 2 anyuka már otthagyta a gyerekét a 2-ik naptól. Én erre nem vagyok alkalmas. Dani nem egy koffer amit csak úgy otthagyok valahol. Bízom benne, hogy a fokozatosság meghozza gyümölcsét, bár nem hinném, hogy a sírást megússzuk... Elég rossz ez így, mert Gergő meg az apjával marad és minden délelött sírásával a fülemben megyek el és akkor lassan Danit is ott kéne hagyni és akkor már 2 gyereket ríkatok meg. Kép Jó, biztos túlparázom a dolgot, de ez is én vagyok. Kép

Manóci: köszi a bókot a képre. KépTe is szimpi vagy nekem. Kép

Orsi: csak hogy megkerültél! Kép Gergőnek naaagy gratula!!! Férjednek meg további gyógyulást és neked kitartást! Karcsi legalább otthon van most veled. Kép

Rita: Szegény Lili. Kép Meggyógyult már teljesen?
Kérdezted, hogy mitől sír a Gergő. Hát ha tudnám akkor megoldanám a gondját és nem sírna. KépÕ egy ilyen gyerek. Dani személyében egy alvóbabám lett (éjjelre), Gergővel meg egy turbó-hurka-anyánlógó bébit kaptam. Kép Ádi köszöni jól bírja, ha alszik, tőle a házat elhordhatnák a feje fölül Kép

Nandám: szomorúan olvastam, hogy milyen letört vagy. Kép Fel a fejjel! Maya, hogy bírta az ovit?

Kostyika: a lakás nálunk is szalad, mindennap lefutja a maratont 3-szor. Kép Komolyan, ne tudd meg mi van itt és mindezt úgy, hogy egész nap ganézok. A férjem azt mondta ha nem látná, hogy mennyit pakolok, takarítok nem hinné el...
Én mint rutinos nemalvó csak biztatni tudlak, hogy egész jól bele lehet jönni.Kép

Viranka: nem látszik a képen, hogy fáradt vagyok és megviselt? Még jó! Tudnád mit sminkeltem magam rá! Kép Kép Egyébként tényleg nem látszik, sőt amikor panaszkodom az anyukáknak a játszón, el se hiszik. Kép Genetika. Nem is szoktak sajnálni: Kép
A képek szuperek, főleg a "Miből lesz..."

Ironram: megnéztem a honlapod. Kép Én is szeretnék egyet, de tőlünk egyik telefonról se lehet 06-90-es számot hívni... Tudod a regisztrációs 200 ft miatt.

Timi: szombaton 8:30-ra megyek fodrászhoz, mert marhára lenőtt már a hajam. Szerintem 10:30-nál elöbb nem szabadulok. Holnaptól lesz telcsim, elküldöm mailben a számát ha majd megtudom. Kép És akkor azon egyeztetünk. Kép

Sziasztok:

Linda
bellana

Hali lányok, csak egy gyorsat, LIllus éhes!Kép

Orsi!

Gergőnek gratula!
Egcsi 6 évet, Boti a férje pedig 8 évet élt kint.

LInda!

Várom a számod!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Vegre itt. Kép Lili meg alszik. Jol vagyunk, minden rendben. Lili is mar teljesen meggyogyult. Tegnap itt volt egy baratnom a kisfiaval aki csak 3 hettel idosebb Lilinel es nagyon jol elvoltak. Olyan edesek egyutt.

Andrea: Erdekes. nekem a doki azt mondta, hogy a 15 hos oltas meg a regi, de a korabbiak, csecsemoknek mar az uj oltasok vannak, de nagyon dragak. Azt meg kell venni. 8000 Ft. Koszi a bokot. Tenyleg sokat foglalkozom a Lilivel, de tulajdonkeppen o hozza ki belolem, hiszen allandoan a konyveket, jatekokat hozza hozzam, hogy a konyvekbol magyarazzam el melyik allat micsoda es milyen hangot ad, es ha egy jatekot hoz hozzam akkor meselnem kell rola. Kép Ha a kis szintetizatorat, akkor zenelni, enekelni. Kép persze, o is velem. Kép

Mano: Allatkertet nagyon varjuk. Jovo hetre szeretnem tervezni. Kép En Lili szuletese ota mar 5x vagtam a hajat. Minden alkalommal 2-3 cm-t. Boritekokban orzom a tincseket. Datummal ellatva. Kép Igen, szerencsenk van a hajaval. Tenyleg nagyon dus es nagyon no, bar o eleve igy is szuletett es meg amikor a pocakomban volt, az UH-n is lehetett latni, hogy hajas baba. Kép Remelem ez igy is fog maradni. Kép

Nanda: gyere vissza kozenk, es akkor tenyleg eltunnek a felhok a fejed korul. Kép

Orsi: nagyon jok a kepek! Kép Te is nagyon csinos vagy! Kép de nem is irtad, hogy meddig maradtatok es Gergo hogy birta olyan sokaig. Kép

Andi: nalatok van egy jo sotetito a gyerekszobaban levo ablakon? Sokat szamit ha 5-kor vissza kene aludnia a gyereknek. Nem minden gyereknel, de van akinel kell. Lilinel peldaul kell. Talan tolem orokolte. En se tudok fenyben aludni. Le is csereltem a sotetitot egy olyanra, ami at se ereszti a fenyt. Igy mindig visszaalszik azota. Nagyon jo a kep. Kép nem akart a vizbe menni Veronika? lili allandoan a Dunabva akar bemenni.

Timi: Orulok, hogy minden rendben Lillaval. Bar nem is lehetett volna maskepp.

Vera: Nekem jo a jovo het. Meg nem tudjuk mikor megyunk allatkertbe, de ha jovo heten azt megirom neked. Majd sms-ben megbeszeljuk. Esetleg Linda es Orsi is atugorhatna hozzam, ha mar olyan kozel laknak. Kép
Isteniek a kepek. Nagyon otletes az ajandek. festve van uvegre ha jol latom? Ki csinalta a festest? Kedvencem a szoknyas kep. Kép

Es akkor par kep.
Lili baratjaval:
Kép
Lili babazik:
Kép
Lili a viragok elott:
Kép
Mama vegyel fel!
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Majd írok bővebben mindenkinek amint visszaértem a piacról, de ez fontos!

Bellana!
Emilen küldtem neked egy FAGYIT!
Sok sikert hozzá! KépKépKépKépKépKép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Holnap vendégek jönnek, és be kellett vásárolnom a saslikhoz és salátákhoz, de most van egy kis időm a takarítás előtt.

Köszi mindenkinek a jókívánságokat és tanácsokat! Nagyon jól esett!

Rita!
Nagyon ügyes a lánykád! Olivér még nem mond semmit, de sokszor úgy látom csak azért mert nem akar. Ha nagyon nem értem mit halandzsázik, akkor mondja hogy TIÉÉ, mint tea, meg hasonlók. Érteni ért, mert oda néz arra amit kérdezünk, de mutatni csak azt szokta, ami őt érdekli!
Õ már csak ilyen.Kép
Nem bátorság elmondani ilyen korán a pocaklakót, csak olyan öröm, amit jó megosztani. Szerencsére minden rendben, bár dokibácsim majd két hét múlva néz meg, de akkor alaposan.
Nem akarok abból kiindulni, hogy baj van vagy lehet, elég az is, ha eszembe jut néha néhány rémkép. Ha (de meg ne történjen) baj lenne, akkor az első 12 hétben úgysem tehet senki semmit. Ez az időszak egyedül a babán áll vagy bukik. Én pedig azt hiszem doki nélkül is tudom a dolgom!Kép
Vera!
Nagyon jók a képek!
Köszi a cd-t! Ráér, a lényeg, hogy egyszer ideérjen, mert Nagyi szereti a képeket a babákról! Persze mi is!Kép
Hogy szalad az idő! A minap még csak kis vaklarcsok voltak, ma meg nem győzi az ember őket begyűjteni!Kép
Nekem az a kép tetszik a legjobban, amit ajándékba csináltatok! Nagyon ötletes!Kép

Nanda!
Örülök, hogy jól vagytok!
Aranyosak lehetnek a cipődben!Kép
Remélem kezdesz helyre rázódni és annyira nem komoly a gondod!
Olivér az Apja cipőit akarja felvenni, ha nem megy, ledobálja őket a lépcsőn. Ha én nem akkor senki!Kép

Orsi!
Gratulálok Gergőnek!
A ti fotóitok is nagyon tetszettek ám!
Kezdtek felépülgetni? Hamarosan túl lesztek rajta! Addig is Karcsi otthon van legalább, még ha kicsit korlátozott is a gipsztől.

Linda!
A piacról visszatérve elszégyeltem magam! Ne haragudj! Remélem nem sértettelek meg! Ojan hülye vagyok néha, és illemszabályok sehol! pedig van min. két könyvem is a társasdági szabályokról, erre tessék! Na majd előveszem őket újra!
Tényleg ne haragudj, hogy ilyen durrbelebumm vagyok!
De tényleg szeretek adni egy kis ÖRÖMET! remélem azért most is sikerült. Legalább egy icipicit az első megdöbbenés után!
Bocsi!
Úgy szokjatok be az oviba, ahogyan nektek a legjobb! Érdemesebb hosszú távra gondolkodi szerintem is!

Timi!
Hamar belerázódik csemete, főleg, ha már egyszer ment neki! A félelmet pedig sajnos csak az tudja leküzdeni, akiben él. De menni fog!
Bízom benne, hogy a te kis lelked is jó úton halad a naposabbik oldal felé! Kép

Kostyika!
Aranyosak vagytok a képen!
A hattyúkkal érdemes vigyázni, mert nagyon oda tudnak csapni a fejükkel!
Anyukámat Balatonon majdnem beletaposta a vízbe egy mérges hím, csak mert nem tetszett neki valami. Egy pillanat alatt ott volt. Szerencsére, csak egy két lila foltot szerzett be Anyum a hátára, és egy jó adag ijedtséget!

Tandrea!
Mennyi gyerek! Nagyon jó leghetett!

Bocsánat, ha valakinek nem írtam, de most mennem kell készülni holnapra! Talán még lesz időm benézni!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Most csak gyorsan és röviden:

ESZTER: te egy angyal vagy: Kép Nem is tudom mit mondjak, köszönöm szépen! Kép Én is ilyen hirtelen vagyok ám. Kép És nem sértettél meg, hanem meghatottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TIMI:hova küldjem a számot?????

Most balra el:
Linda
bellana

Na csak nem bírok odébb állni. Kép

Eszter: nagyon finom a fagyi. Kép

Rita: drága vagy, hogy megint gondolsz ránk tali ügyben. Én restellem, de most meg a beszoktatás miatt nem fog menni egy darabig. De ha Dani beszokott akkor Gergővel már sétagalopp lesz elmenni Kép Kép A képek klasszak. Kép

Gergő bömbi...
Linda el
bellana

Helló!

Linda!
Akkor elkéstem a mailel!
De örülök, hogy örülsz!

Eszter

TÖK JÓ!KépKépKépKépKép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Linda!

timi@agriacomputer.hu-ra jöhet a szám.Kép

Eszter!

Lelkem egész rendben van. MOstanában kicsit fáradt vagyok, ingerült, de ezektől függetlenül elég kiegyensúlyozott. Bár lehet, hogy a férjem nem ezt mondaná.Kép

Oltásról!

Voltam ma anyatejes világnapon. Ott többekközött erről is lehetett érdeklődni.
Az új oltást januártól adják. A 15 hónapos oltásban annyi különbség lesz, hogy szabincseppet nem kapnak a manók. Viszont, hogy milyen mellékhatásai vannak (láz, nyügi) azt nem tudni, az minden gyereknél változó, ugyanúgy, mint a mostani oltásnál.

Most ennyire futotta, gyermekem délben nem aludt, most egy órája tettem le. Volt nagy sírás, meg hüpp-hüppp, de nem kellett neki két perc és elaludt. Azért a szívem majdnem megszakadt, annyira sírt. De azt is tudom, hogy olyan álmos volt, hogy fekszik le a földre lépten-nyomon, és csak csetlik, esik el mindenben...(most nyugtatom magam, hogy helyesen cselekedtem Kép ) Szóval most alszik a csajszi, én gyorsan sütöttem kicsi palacsintát. Bár annak a bekeverésében még Lilla is segédkezett. Este teszek majd fel róla képet.Kép

Sziasztok!

T.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi, elküldtem!
bellana

SziasztokKép

Linda, Timi, Eszter
Gergő nevében is köszi!Kép Most már hajlandó 1 kézen fogva is sétálni, és ha két kezét fogom, akkor úgy megy, mint egy kis őrült! Ma kint voltam vele az utcán a kis szomszéd csajokkal és egyfolytában sétálni kellett Vele, ha felvettem, akkor visított, mint egy kismalac.Kép

Rita
Édesek a képek Liliről!Kép
Gergő jól bírta az esküvőt, 9 körül el is aludt szopi után, akkor ottmaradt vele Anyukám az ifjú pár szobájában, ők még úgyis buliztak.Kép Aztán felébredt 1/4 11-kor és hiába aludt vissza cicivel, mire visszamentem a buliba újra hívott Anyu. Így levittük Gergőt is és még egy jó nagyot táncoltunk Vele, akkorát bulizott! Tényleg a mi gyerekünk!Kép olyan fél-3/4 12 után indultunk el haza és fél 2-re értünk ide a megállások miatt.Kép

Linda
OviKép Megértelek, hogy még nem hagytad ott Atomantit! Nem csak Neki, hanem Neked is be kell ám szokni, csak erről senki nem szokott beszélni!Kép Nem lehet könnyű, küldöm a puszikat és a pozitív energiát!Kép

Timi
Ma Gergő sem akart elaludni ebéd utáni cici után, pedig hulla álmos volt. 1,5 óra alatt a harmadszori szopiban végre sikerült elaltatni.
Palacsinta: nyammmmKép

Eszter
Karcsi lába egyre szebb! Ma is levettük a gipszet egy kicsit a jegelés miatt és már szinte egyáltalán nincs bedagadva. Nagyon reménykedünk, hogy jövő héten már megkapja a járógipszet, illetve valami csizmát mondtak.

Most már megyek alukálni.Kép

Puszi mindenkinek, fotót majd csak holnap, ha időm engedi! Kép

PusssszKép

Orsi

avocado

Hali,

Timi,
Las Vegas Kép Na és majd kimentek hozzájuk látogatóba? A barátnőd férje mivel akar ott foglalkozni?

Orsi,
Gergőnek gratula a menéshez Kép Már én is nagyon várom hogy Veronika elinduljon de hát még nem akar

Bellana,
Hogyan lehet megszokni hogy nem alszol? Engem ezzel lehet a legjobban kínozni hogy nem tudom magam kipihenni. Bár ma egy tündér volt a lányom mert este 9-től reggel 7-ig aludt egyhuzamban. Persze reggel megint elkezdtem agyalni hogy most mit csináltunk jobban de nem tudtam rájönni. A beszoktatáshoz sok lelkierőt kívánok KépKép

Rita,
Örülök hogy már jól vagytok. Állatkertbe családilag mentek? Én is szeretnék kimenni valamikor. Sajna van sötétítőnk mert én is azt gondoltam hogy hátha azért kel fel mert világos van. De azért köszi a tippet. Õ is bele akart menni a vízbe, mindig vissza kellett húznom onnan.

Eszter,
Én is attól féltem hogy a hattyú egyszercsak fogja magát, kiugrik a vízből és nekünk jön. Úgyhogy nagyon figyeltem és próbáltam nem nagyon közel menni hgzzá, bár volt már hogy elkezdett sziszegni ránk. Akkor gyorsan hátrébb mentünk de nagyon nehéz volt manót távol tartani mert mindenáron meg akarta simogatni. Babaügyben jól látod a dolgokat, itt még nem tudsz tenni semmit. Szedsz magzatvédő vitamint?

Lesz valamikor tali?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kalandos napunknak vége. Lillát fürdetjük, vacsi, aztán szunya.Kép

Beiratkoztam, közben találkoztunk Lindával és a fiúkkal.Kép Na, ha Linda ezentúl azt mondja, hogy a két fiú Atomanti, akkor azt még szorozzátok meg legalább 10-zel.Kép Két kis csibész, rengeteg energiával. És nagyon érdekes volt. Lilla fél a gyerekektől általában, legalábbis azt hittem. De Gergőtől és Danitól nem félt. Vigyorgott rájuk, elkunyerálta a játékokat. És én ennek annyira nagyon örültem!

Linda!

Itt is köszi a vendéglátást! Nagyon aranyosak voltatok. Sajnálom, hogy kevés időt maradhattunk...majd máskor.Kép

Andi!

Igen, megyünk majd látogatóba. Már elkezdtem gyüjteni a malackába. 10 év és indulunk.Kép De viccet félretéve, tényleg ki akarunk menni, de még megvárjuk, hogy Lilla kicsit nagyobb legyen, hogy tudja értékelni.
Edina férje vagy villanyszereléssel, vagy pincérkedéssel akar foglalkozni. Ami majd jön. Õ ilyen "jég hátán is..." típus.

Megyek, csinálom a csajszinak a vacsit. Lassan ki kell fogni a vízből.Kép

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

TIMI: örültünk nektek. KépBármikor szivesen látunk titeket ha erre jártok! Kép Kép Lilla nagyon édes és gyönyörű kiscsaj! KépAtomantik nagyon beizzítottak miután elmentetek. Gergő hamarjában beledobta a sószórót az üditőmbe, aztán egy laza mozdulattal kiöntötte a kapucsínómat, amibe még bele se nyaltam. Délután még sokmindent előadtak, ismét öregebbek lettünk pár ősz hajszállal. Kép

ORSI: nagyon jól megfogalmaztad, hogy nekem is be kell szoknom. Kép Igen, ez így van, hiszen már mióta együtt vagyunk a nap 24 órájában és nekem is nehéz megválni tőle, hiába tudom, hogy már szüksége van a nagyobb közösségre és újdonságokra. Kép

KOSTYIKA: igazából eltúloztam ám a dolgot, hogy megszoktam a nem alvást.Kép Időnként én is kiakadok és halálosan fáradt vagyok, de már elfogadtam, hogy Gergő ilyen és úgyis muszáj összekapnom magam Dani miatt is hiszen Ádin kívül senkire sem számíthatok. Nekem sose aludt olyan sokat egyhuzamban Gergő mint a lánykád. Még a felét sem Kép

Többiek?

Puszi:
Linda
bellana

Hali,

Bellana,
Képzeld el hogy lehet hogy velem van a baj, vagyishogy nagyok az elvárásaim. Előszedtem az egyik alvós könyvet, azt írják h egy ilyen korú gyereknél teljesen normális h reggel 6-7 között kel fel Kép Szóval magamat kellene pacsirta üzemmódba átprogramozni de az nem megy Kép Én egy alvós bagoly vagyok Kép Most azt ötöltem ki hogy megpróbálom a délelőtti alvást kihúzni mert már ma sem volt fáradt 10 felé és akkor lassan elhagyjuk a délutánit, hátha este könnyebb lesz. Vesztenivalóm már nincs. Jó hogy legalább a párodra számíthatsz. Nálunk Robi mostanában kezdett bele egy vállalkozásba és semmi ideje sincs. Na mindegy ez van. Visszatérve a beszoktatáshoz én már előre parázok hogy én hogy fogom elviselni a sírástKép

Orsi,
Képzeld a napokban két esküvőre is kaptunk meghívást, az egyik jövő áprilisban a másik meg júniusban lesz Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Jóreggelt Mindenkinek!

Én lányom is korán kel, általában fél hétkor. De ez ma reggel hatkor volt.Kép Viszont én ezzel teljesen ki vagyok egyezve, mert én is inkább korán fekszek és korán kelek. Sőt a férjem is.Kép És így hétköznap nyugodtan el tudom engedni apát dolgozni. Mert volt már olyan, hogy Lilla akkor kelt, mikor az apja indult...volt káosz.Kép

Andi!

Lilla az első lagzijában három hónapos volt. Kicsit több volt akkor, mint három kiló. Sokan megkérdezték akkor, hogy játékbaba e.Kép
Imádom a lagzikat, attól függetlenül is, hogy egy vagyonba kerül mindenkinek.

Megyek reggelit csinálni a kisasszonynak, mert már hammog mellettem.Kép

Sziasztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hali Lányok!

Arra az esetre, ha valakinek csak nézegetni van ideje, teszek fel egy pár képet a csajsziról.Kép

Az egyiken segít nekem palacsinta tésztát kavarni. A másikon pedig ma reggel hamburgert eszik.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Andi
KösziKép
Menés: el fog indulni! Tudom milyen, hogy az ember már nagyon szeretné, de én pl. mindig visszanyomtam magamban még az érzést is, hogy Gergő meg ne érezze.
Esküvő: Gergő először másfél, aztán kétésfél hónaposan volt lagziban.Kép DE akkor egyszerűbb volt a dolog, mint most!Kép

Linda
Kép Bizony nehéz ennyi együtt töltött óra után elválni! Én is már sokat gondolkoztam ezen, hagy majd ha elkezdek dolgozni, meg Gergő ovis lesz, szóval onnantól már egyre rövidülni fog az együtt töltött idő! Ezért is kell már most is kihasználni! Mert aztán olyan gyorsan elmegy az idő és kirepülnek.Kép

Timi
Tündériek a képek!Kép

Alvás-ébredés: képzeljétek Gergő most már szinte soha nem kel fel 7 előtt, ma pl. majdnem 8-ig aludt!!! Igaz 6-kor szopizott egyet, de utána szuperül visszaaludt.Kép
Viszont nagyon gyanakszom, hogy jön a rágófoga, mert baromira nyúlkál hátra a szájában és vannak esték, amikor a lefekvés után sűrűn felébred. És most már csak szopival hajlandó visszaaludni.

fotót mindjárt teszek be és lekicsinyítem.Kép Talán most van rá időm, mert itt van Karcsi egyik tanítványa és Gergő ilyenkor tök jól elvan. Imádja a gyerekeket!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Így aludt Mókuska egyik nap délutáni alvás után. Kb. 2 percet volt fent és Anyu ölében így visszaaludt.Kép

Kép
Kép

avocado

Sziasztok!

TIMI: képek Kép

ORSI: Gergőnk pont így alszik rajtam. KépEzek a fiúk nagyon hasonlítanak! Megkaptad az új számom???? Akkor nálatok nem mostanában lesz tesó, ha visszamész dolgozni mikor lejár az idő, ugye?

KOSTYIKA: Gergő most is vacakul aludt és ha nappal egyszer alszik akkor már jól vagyunk. Kép Közben meg nincs a környékünkön szebb és egészségesebb kis vigyori! Kép

ANIKÓ: mizújs? Szám odaért????

IRONRAM: merre vagy? Képzeld a gportálon megelőlegezték a jelszót. Kép

Többiek?

Üdv: Linda
bellana

És akkor 2 mai kép a játszóról Atomantiról és Bivalybillről: Kép

Kép

Kép

Linda
bellana

Sziasztok lanyok!

Mi jol vagyunk, csak az ejszakak nem jok. Sokszor felsir Lili, persze visszaalszik, de igy is felkel. Nagyon fajhat neki belul a szaja. Nem tudom, hogy hol, de neha szetkaparja a kezeivel. Kép

Linda: sebaj. Elobb-utobb eljuttok hozzank. Kép Kepek nagyon jok. Kép Nagyon jol nez ki az a jatszoter. Hol van?

Andi: Igen. Csaladilag szeretnenk menni az allatkertbe. Nem olyan konnyu megszervezni, hiszen ferjemnek is sok a munkaja. De jo lenne erre a hetre tervezni, mert most meg jo idot mondanak.

Orsi: nagyon edes Gergo. Lili is szokott am igy aludni rajtam amikor beteg. Kép Ti nem jottok hozzank?

Vera: Mikor jottok? Kép

Megkaptam az ertesitest, hogy felvetelt nyertem a bekuldott leckeim alapjan a suliba. 17-en kezdodik. Kép

Na most megyek dolgozni.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hali,

Rita,
Gratulálok a felvételidhez Kép Én is most kaptam levelet hogy októberben folytatódik a második évem a szakmérnökin.

Bellana,
Melyik fiú az Atomanti és melyik a Bivalybili? Egyébként nagyon ötletes nevek Kép Szerencsére most az éjszakai nyugalom helyreállt egy kicsit, közben meg elkezdtük a délelőtti alvás csúsztatását későbbre. Hát elég macerás de majd beáll.

Orsi,
Gergő nagyon édes! Gondolom anyukád el volt olvadva.

Timi,
Akkor nálatok szerencsésen alakult hogy ti is korán kelők vagytok. Én sajnos nem Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Vagyunk ám mi is, csak nálunk szombaton nagy sürgés forgás volt! Itt jártak a sógoromék a 2 hónapos Barnikával, meg az egyik közös ismerősünk, és kerti főzöcske voltKép Sógorom szakács, így semmire nem volt gondunk csak egy jót enniKép
Esztivel azért a gyerekek között,/mert volt még 2 nagyobbacska lány is/ kis balesetek történtek, de szerencsére megúsztuk a gyógyszopival, és nagyobb baj nem lett! Az egyik, hogy nekiesett a kis szájával az üvegasztalnak, ömlött a vér, én meg azt hittem, hogy mehetünk szájat varratni, de nem!A máski, hogy nyitva maradt a bejárati ajtó, és legurult a lépcsőn!KépSzerencs ügyes volt, és a fejét megemelte, így csak a fenekére huppant!

Csajok nagyon jók a képek, mindenki annyira cukiKépTimi a palacsinta tésztakeverős, pedig oltári!KépMeg lehetne zabálni, milyen édesKépKép

Andi,Rita ti nagyon ügyes csajszik vagytok, gratulálok a sulikhozKépKitartást, és erőt hozzáKép

Felrakok én is két képet, az eggyikkel még a nyaralásból adós vagyok, egy velencei tavas kép, a másikon meg már egyedül reggelizünkKép
Jó éjt, MónikaKépKép
manóci

SziasztokKép

Linda, Manóci
Nagyon édesek a képek!

Linda
Tényleg nagyon sokban hasonlítanak!Kép
Tesó: mivel Gergő ilyen nagy szopis, meg iszonyú anyás, ezért úgy gondoljuk, hogy jobb, ha 3 év van köztük. Így visszamegyek 1 évre dolgozni, aztán közben tesó.Kép Igazándiból szeretnék megint nyáron szülni, jó lenne, ha sikerülne úgy időzíteni a második Mókuskát is.Kép Szerencsére meg tudjuk oldani majd, hogy nem kell bölcsibe adni Gergőt, mert mi 4 napban tanítunk Karcsival, Anyukám meg már csak 3-ban, mert nyugdíjjas, így össze lehet hangolni. Persze kell egy kicsit fifikázni az órarendekkel, hogy Karcsival a 4. napunk rövid legyen, csak 3 óra maradjon és akkor én mennék fél 1-re, aztán meg váltanánk egymást és Õ menne a délután másik felében.
Telefonszámod: hova küldted? Eddig még nem kaptam meg.Kép

Rita, Andi
Gratula a sulikhoz!Kép

Rita
Gergő is sokszor ébred és fájdalmasan sír, én rágófogra gyanakszom.
Szeretnék menni hozzátok, de most egy kicsit bonyolult Karcsi gipsze miatt, mert még nem tudjuk, hogy tud-e így vezetni a suliig. Gyalogolni, meg biztosan nem tud.Kép Szóval ha majd tudok valamit, akkor megírom és megbeszéljük. Jó lenne, ha Veráékkal össze tudnánk hangolni!Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: mailcímre küldtem a számot, de akkor inkább elküldöm sms-ben. Kép
Tesó ügyben megértelek, mert ha Dani lett volna olyan mint Gergő, akkor valszeg mi is vártuk volna még a tesóval. Kép

Kostyika: Dani az Atomanti és Gergő a Bivalybill. Kép Persze ha a jövőbe láttam volna akkor Danit nem hívom Atomantinak, mert Gergő hússzor az. Kép

Manóci: édik a képek. Kép

Nálunk: megy az ovizás. Danit ma hagytam ott másodszorra úgy 1 órát és ma evett másodjára ott ebédet. Eddig elkerültek a cirkuszok, az óvónő szerint nem volt semmi gond, jól érzi magát a kis betyár. Holnap korábban viszem, hogy ott is reggelizzen, meg lássa milyen a csoportszobában játszani.

Üdv:
Linda
bellana

Sziasztok!

Orsi, nálunk Balázs nagyon anyás volt, de átpártolt az apjához mikor Dávid megszületett. Mikor hazajöttünk a kórházból, egyszerűen kikerült.Kép
Marci és Balázs között majdnem 4 év van, sokkal könnyebb volt mint most Dáviddal, mert Marci Balázs születésekor már teljesen önálló volt (WC, evés, stb.)
A kis korkülönbségnek meg az az előnye (többek között), hogy talán jobban együtt tudnak játszani.

Rita, gratulálok a felvételihez!

Andi, sok sikert a tanuláshoz!

Manó, aranyosak a képek. Baleset.Kép Sajnos hamar megvan a baj.

Timi, nagyon szép a kislányod és milyen ügyesen segít!

Linda, jó hogy Dani jól érzi magát az oviban. Még a végén beszokik.Kép

Mi ma voltunk másodszorra, tegnap simán leült reggelizni, megette a turista szalámit! Még sohasem evett ilyet, ráadásul semmilyen felvágottat sem mert nem szereti. Ma már otthagytam egy órára, sőt ebédelt is. Mindent megevett, sőt repetázott is! Nem hittem a szememnek, itthon csak a meggylevest eszi meg.
Állandóan kezet mos, tetszik neki a kis mosdó. Jót játszott az udvaron, halálra untam magam.
Holnap megpróbálom több időre otthagyni.
Gondolom lesz még sírás, mikor tudatosul benne hogy ez minden nap így lesz.

Dávid még mindig nem akar beszélni, viszont profi nyálbuborékot fúj.Kép

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Csak egy rövid bejelentkezésre van időm sajnos.Kép
Jól vagyunk,csak a hétvégén elmentünk 3 napra Egerbe Kép,és megkezdődött a suli,ami nehezebb,mint gondoltam.Kép Kata zokog minden nap,óriási cirkuszt csap.Kép

Andrea:nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást,gyerekek azóta is kérdezgetik,hogy mikor megyünk megint.Fiaid gyönyörűek és nagggyon édesek.Kép Annyira jó,hogy végre Téged is megismertelek,jól esett dumálni.Ha van kedved,egyszer amikor hozod Balázst az oviba,feljöhetnétek,itt lakunk nagyon közel.

Na,mennem kell,Bence nyávog,mindenkinek puszi:Anikó

BENCE MEGTETTE AZ ELSÕ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEKET MA DÉLUTÁN!!!!!Kép Kép Kép
vakili

SziasztokKép

Linda
Várom az sms-t!Kép
OviKép Örülök, hogy ilyen jól haladtok! Így Neked is könnyebb lesz, nem igaz? Mert ha sírna...Kép
Anyukámék mesélték még régebben, hogy mikor engem vittek a bölcsibe, akkor apának soha nem cirkuszoltam, anyának kicsit, a nagyinak viszont ahogy a torkomon kifért.Kép

Andrea
Igazándiból én is ezért szerettem volna 2 évet a manók között, de aztán visszakoztam, és ráadásul Gergő még annyira szopizik, hogy valószínűleg még nem is tudnék teherbe esni. A múltkor voltam a dokinál és még nincs peteérésem. Gyakorlatilag még simán szopizik 4x egy nap, nagy ritkán marad ki az ebéd utáni. Szóval így a 3 év a biztosabb. Azért remélem így is eljátszanak majd!
Ovi: csak így tovább nektek is!Kép
NyálbuborékKép

Gergőnek most az a legújbb szórakozása, hogy iszik és az utolsó kortyot nem nyeli le, hanem szépen, lassan kicsorgatja a szájából, így állandóan csurom vizes! Most már próbálom alátartani az ivókájának a kupakját, de nem mindig sikerül. Ráadásul kis cseles és nem mindig csinálja, persze többnyire akkor, mikor nem vagyok résen.Kép

Többiek?

VEra merre vagy???
Eszter?

Minenkinek sok puszi!Kép

Orsi

avocado

Anikó
Egyszerre írtunk, ezért csak most láttam!

ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!Kép
Kép

Ugye mondtam Neked?Kép

Millió puszi Nektek!Kép

Orsi

avocado

Anikó!
Gratulálok!

Jaj, lányok, ha láttatok még olyan édes, röhögős, kis gombolyag gyereket mint Anikó Bencéje!

Kata, szegény!Kép Akkor nehéz a reggeli elválás.Kép

Egyébként mondta nekem hogy rossz lesz neki a suliban mert Anya nem lett ott és ő már annyira megszokta hogy Anya és Apa mindig vele vannak.Kép

Orsi, Gergőd nagyon huncut!

Eszter, hogy vagy? Nagyon eltűntél!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Jo reggelt, en mar fenn. Mindjart dolgozok. Jol vagyunk. Most jobb ejszakank volt. Csak 1x sirt fel a Lili. Tegnap eloszor mondta Lili, hogy "nem". Ketszer is es tudatosan, mert kozben ingatta a fejet. Kerdeztem tole, hogy ker-e meg fozeleket, mutatva a tanyerjara es ravagta, hogy nem. Ingatva a fejet. Masodszor is megkerdeztem, ugyanez volt. Kép Ugy ledobbentem, hogy majd leestem a padrol. Kép

Andi: neked is jo tanulast. Kép Nem lesz konnyu. Szegeny ferjemnek se, hiszen szombatonkent 9-17.30-ig lesz suli. Kép Meg jo, hogy mar nem szoptatok. Kép

Monika: Baleset. Kép Lilinek is volt ket kisebb. Az egyik mikor megbotlott a sajat lababan es ugy esett, hogy az also fogaival raharapott a felso ajkara. Volt am ver. Jol megijedtunk, de hamar elmult. A masik mikor az utcan setalva terdre esett es jol felhorzsolta a terdet. Most meg naponta raesik, es mindig lejon a var es ujbol verzik. Hiaba kotom be.
Azert a tied nagyobbak voltak. Kép A lepcson leeses nagyon ijeszto es azzal vigyazni kell, mert egy rossz mozdulat es komolyabb a baj. En is nagyon feltem a lepcso kozeleben Lilit.
Kepek nagyon jok. Latszik Eszti elvezte a vizet. Kép

Orsi: Megertelek. Nem konnyu neked, most, hogy Karcsi is korlatozott. Amugy jobban van mar? Mikor veszik le a gipszet? En ma megyek a Verahoz. Kép
Lilinek is volt egy olyan idoszaka mikor kikopte a vizet, de annak vege. Kép

Linda: Ovi. Kép Tok jo hir. Csak igy tovabb. Biztosan menni fog. Es neked milyen? Konnyebb igy, hogy Dani oviban van?

Andrea: Nalatok is ovi. Kép

Aniko: Gratulalok Bence elso lepeseihez. Kép Hamarosan futni fog. Kép Katat ilyenkor, mikor sir a suli miatt, hogyan szoktatok megnyugtatni. Van valami modszer ra? Minden gyerek ilyen vagy ez valtozo?

Eltuntek hol vannak? Eszter, Zsuzsa, Timi, Mese, Nanda, Jerry, Pano, Zsuzsi, Agi es a tobbiek??

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

En itt vagyok!!!Kép

Aniko DragaKép, gratulalok az indulashoz. Par het, es ha stabilan jar, akkor majd nem lesz olyan nyugos es anyas, de 20X annyira kell vigyazni ra, mert felmaszik mindenhova...Balazs felmegy a ketagu letrara anyukamnal, felmaszik a szekekre, szaladgal, pakol egesz nap. Nagyon aktiv, teljesen lemerit mar minket.
Szegeny Kata, nagyon sajnalom...Elfelejtettem mar,bocsi, O nem jart oviba, vagy miert erinti ilyen rosszul az iskola??? es tenyleg mit tudtok tenni ilyenkor?

OrsikamKép
Huuu, biztosan mindenki tudja, de en ritkan jovok, miert van gipszben Karcsi laba? Gergo csodaszep es oriasi a kepeken!!! Messze megelozte am Balazst!

RitaKép
Gratulalok az iskolahoz, nagyon ugyes vagy, hogy ennyi miden belefer az eletedbe, irigylem a szervezo keszsegedet!
Beszed: Balazs is hirtelen kezdett el dumalni, olyan, mintha az elmlt egy evben vegig figyelt volna, es most hirtelen megnyitottak nala a csapot, mindent visszamond. Tudatosan hasznalja a NEM-et (o is ingata a fejet kozbenKép), mondja, hogy Anya, Ado (adom/adod), Azjo (egyben mondjaKép), Cici, Bicici(bicikli), To (auto)...meg ilyenek.Ja, es a Nincs-re mutatja az ures tenyeret. Azt hiszem ez az a kor, mikor olyan hihetetlenul gyorsan fejlodnek. Bazsi most csinalja azt, amit multkor mondtal Lilirol, hozza a zoknijat, szandaljat, keri, hogy adjam fel a labara, vegig mutatja a testreszeit,stb.

NandaKép
Merre vagy??? Milyen a kedved? Nekem is volt egy melyrepulesem, Balazs elkapott egy hulye virust es nagyon megijedtunk, par napig tejem is alig volt a sok aggodastol, nekem is atcsaptak a hullamok. De szerencsere utana nagyon jo idoszak koszontott most rank (kopp-kopp), ugyhogy rendbe jottem. Remelem Te is mar azota!

TAndreaKép
Nyalbuborek:Kép akkor en is megvallom, hogy Balazs meg az orrat tanulta meg turkalni, teljesen egyedul, nem kellett oviba sem vinni hozza Kép. Es mivel nagyon visitottunk az elejen, hogy nem szabad, nagyon elvezte. Neha van, hogy egyszerre mindket mutato ujja bennt van...Bar mostanaban talan mar ritkabban jut eszebe.

Ragofog: tapasztaltak segitsetek! Nagyon faj nekunk es meg 1 db sincs kinnt...Meddig fog ez tartani? Balazs annyit szenvedett vele ma ejjel, alig aludtunk. Calgel/Dentinox-on kivul barmi otlet???

Most el:
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Ma Danit 3/4 -ed 9-re vittem az oviba, hogy ott is reggelizzen. Ebéd után fél 1-re megyek érte. Nem volt cirkusz mikor eljöttem,integetett és azt mondta nem fog sírni. Kép Nagyon kiváncsi vagyok hogy bírja, de szerintem nem lesz gond.

Anikó: szegény Kata Kép Nagyon vacak lehet.
Bencusnak naaagy gratula!!!!!!!
Te megkapted a számom???

Andrea: Dani is megeszik, megcsinál olyan dolgokat, amiket itthon nem. Kép Hiába a közösség ereje. Kép
Gergő is profi nyálbuborékfújó. Kép

Rita: hát nem könnyebb, hogy nincs itt Dani. Gergő ugyanis ezerrel pörög, inkább vele nem bírok. Kép És annyi esze van. Mindenre felmászik amire tud és ha nem sikerülne, lazán hoz vmi dobozt, játékot és arra állva húzza fel magát. Kép A játszón is a csúszdához egy pillanat alatt felmegy. Nem is hiszik, hogy nincs még 13 hónapos sem. Kép

Orsi: megkaptad? A doki honnan tudja, hogy nincs peteérésed? Gergő 4-nél jóval többször szopik még éjjel is. Én vagyok a Milka tehén. Kép

Balesetek: sajna abból nekünk is kijut, azt nem ússza meg senki anyája... Kép

Puszi: Linda
bellana

Sziasztok-sziasztok!

itt vagyok, bár mostanság, inkább olvastalak titeket!

Guszti újra dolgozik, így kevesebb az idő írni, mivel Manóm úgyis kikapcsolja a gépet, ha ideülök!Kép

Vakili!
Gratulálok az önálló lépésekhez! hajrá-hajrá! Tessék felfejlődni hozzá! A sprintelés a leglényegesebb szám egy anyuka életében!Kép
Kata remélem hamar megszereti az új helyzetet!

Orsi!
Alakultok odahaza?
Olivér is játszott ilyet, amikor pohárból próbálkoztunk, vagy bármiből és vízzel. Vizet a mai napig nem hajlandó inni, csak az én üvegemből, ha látta hogy iszom.
Huncut egy gyerek ez a Mókuska!Kép

Rita!
Gratula a sulihoz!
Biztos hamar belerázódtok az új menetrendbe! Messzire kell menni a sulidhoz?

Manóci!
Balesetek!Kép
Nekem is a lépcső a rémálmom!
Most szombaton volt nálunk kertiparty, voltunk 14-en, Olivér élvezte nagyon. Kiszúrta a legpocakosabb legényt magának, és eléállt sápogni. Segített enni!Kép
Nagyon jól sikerült, bár nehéz volt szemmel tartani gyermeket, mert cikázott megállás nélkül. Attól tarottam legjobban, hogy odamegy a tűzhöz és nem vesszük észre, mert mindenki azt hiszi, hogy a másik figyel a gyerekre. Szerencsére nagyon simán ment minden.
Fürdetésnél két lányzó utánnunk szaladt, ők vetkőztették a gyereket. Azért én habfürdőt csináltam, elrejtendő a pimpit szemérmesen!Kép
majd lesz mit mesélni az oviban! mondták a lányok!

Bellana!
Menni fog ez a beszokás! A végére te is belejössz!
Honlap? Alakul?
megyek is megnézem!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter, de jó, hogy megkerültél! Már kerestelek. Kép
A honlap sajna nem alakul, sosincs annyi időm, hogy nekiálljak: Kép Kép Égő. Kép

Esések: Dani is esett már le lépcsőről többször is, de a legsúlyosabb akkor történt amikor úgy 4 hónapos voltam Gergővel. Akkor még a balesetin kötöttünk ki, de szerencsére megúsztuk egy enyhe agyrázkódással. Kép Danit elég sok apróbb baleset éri,(a nagyobbak kizárólag anyóséknál) sajna van aminek a helye is meglátszik, de egy ilyen eleven gyereknél nincs mit tenni, hiába a legnagyobb óvatosság. Kép Gergő is dettó, már a játszón félig legurult a csúszdalépcsőről, de nem lett semmi baja. Székről is esett már le. Igazából már csak a csillárról nem, mert a létrát nem bírja el. Kép Nagy kommandós a szentem. Kép És az a "vicc", hogy ha az ember ott áll mellette akkor is megtörténhet a baj. Daninál még elég sűrűn "Jézusom"-oztam, meg ugrálltam mint a szöcske mindenre, de mára már elég edzett lettem. Bár állítólag az átlagnál még mindig többet jajgatok.Kép

Ovi: Dani simán vette az "akadályt", nem volt vele semmi gond, az óvónő szerint élvezi az ovit. Kép Szerintem is. Csak azt utálom, hogy akinek a gyereke nem szokik be simán, az naponta elmondja, hogy ne örüljek, mert akár holnaptól is elkezdheti a sírást. Nem tudom mire jó ez. Kép Nehogymár jól érezzem magam. Kép
De tudjátok mit? Akkor is! Büszke vagyok a én okos, vidám, barátkozó fiamra!!!!!!!

Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?