Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

Fú, Rokicát úgy látszik tényleg nem engedték már haza! Remélem úgy alakul a szülése ahogy szerette volna! Nekem fogalmam sincs, hogy milyen szülést szeretnék azon kívül, hogy rövidet és fájdalommentesetKép De úgy készülök, hogy hosszú és fájdalmas lesz. Akkor legalább kellemeset csalódok. Viszont Rokicának olyan konkrét elgondolásai vannak, hogy rossz lenne ha teljesen máshogy alakulna neki.

Remélem jelentkezik azért valakinél ha már van valami történésKép

Megann, nem cserélünk pocit egy pár napra? Vagy valaki cipelje helyettem egy ici-picit!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari!
Hát ilyetKép
Amikor már az ember azt hinné, hogy valaki nem lehet ennél hülyébb, akkor jön egy újabb történet.
Teljesen kikészültem a röhögéstől. Erhard agyrászkódás kapott a magzatvizem teljesen zavaros lett. Híztam vagy 5kilótKép
Szerintem ez már nem csak klinikai eset. Ez a család (vagy a pasas) a fókuszba való. Esetleg a magellán is mutogathatnáKép

Megann!
Persze megértem, hogy drága a függöny és nehéz is megcsinálni. De legalább ha magad veszed meg az anyagot, akkor ha még varratod is talán tudnál spórolni rajta akár 150-200ezer Ft-ot is. Mert szerintem biztos ki tudnátok hozni akár 300.000Ft-ból is. A karnis tényleg annyi, amennyi, de gondolom nem a legdrágább boltban vennéd meg. Viszont nem tudom, hogy aki csinálta volna, annál hogyan ment a dolog.
Egy katalógusból lehetett választani?
Na mind1. Semmi közöm hozzáKép
Te is rá tudod hozni a frász a pasikraKép

Ildi!
Nehogy mégegyszer olyat merj írni, hogy unjuk a képeket!!
Egyszerűen ImádjukKép
Csodaszépek vagytok a kicsi OlivalKép

And!
Nem kellene hirtelen ennyit melózni!
Én folyamatosan gürizek. A fiúnk már hozzászokottKép

Na megyek teregetniKép
Sziasztok!
Angelani
39+2

Kép
angelani

Most hova lett megint mindenki? Vagy ha befognám a billentyűzetem akkor ti is szóhoz jutnátok mi?Kép

Lassan úgyis megyek, mert jön haza a párom és megyünk anyukámékhoz. Legalább is remélem.

Olyan furán izgulok, de nem tudom miért. Olyan mint vizsga előtt, mikor pici az ember gyomra, a szive a torkában. De hogy mitől izgulok?!

Na jó, mára elcsitulok, azért majd még este benézek, hogy van-e valami fejlemény.

Hari

Kép
Kép
hari

Ildi
nagyon szépek vagytokKép
amíg csak szoptatod, nyugodtan adj neki akármikor, akármennyit. Hülyeség a 2 óra is (hiszen iszik is) meg a "túlevés" is. Ha már nem éhes, úgysem szív, csak cumizik.
Hát, a bimbóvédőt én használtam, amíg be nem gyógyult a cicibimbóm, nekem mindkettőt szétharapta KEvin az elején. Aztán szép fokozatosan elhagytam (pár nap alatt) és semmi baj nem lett. De ezt babája válogatja. Viszont a cickó tényleg hozzászokik, bár nem hinném, hogy attól gyorsabban, hogy ázik a seb a baba szájában, vagy azon komfortszopizik.

Hari
igen, pontosak voltak, és ügysekKép Viszont érdemesebb listát írni, mint a webshopból válogatni, akkor jobban meg tudod mondani, mit szeretnél...

And
hát, nálunk a "...van kedved...?" az első kérdése. Így általában én döntöm el, mert ő alapban nagyon itthon ülő, nem egy társasági "menjünk már emberek közé" fickó. Mindegy, hogy ki hív, ez akkor is így van, ha az ő volt osztálytársai vagy barátai hívnak minket. Pl ma 4-kor is lesz egy kertiparty, de ő a háznál bontja az egyik falat, én meg itthon vagyok Kevinnel, és ma valahogy nem fő vágyam a mászkálás, így ezt kihagyjuk.

Róki tényleg nagyon eltűnt...Kép

üdv
p 36+4
penna

Sziasztok! Kép Kép Kép

Jó sokat írtatok, míg nem voltunk itthon. Kimentünk a Margit szigetre megint, imádunk ott mászkálni és nincs is messze. Apa futott egy szigetkört, addig elmentünk Benivel az állatkertbe, utána meg a nagyréten fociztak Apával, meg bohóckodtunk. Nagyon jól éreztük magunkat és az idő is milyen jó!
Mikor hazajöttünk gyorsan csináltam kaját, rántott húst, tepsis krumplit, fűszervajas rízst és cukkinis lecsót. Kevesebb, mint egy óra alatt meg volt minden.

Ildi,
Nagyon édes Olivér és te is csini vagy!!! Dehogy unjuk a képeket!

Hari,
Mennyit röhögtem a szomszédon én is! Ez egy idióta!!! Kép Kép Kép

Kicsit fáradt vagyok, de megígértem Beninek, hogy lemegyünk. A hétvégén káposztásmegyeri napok vannak, állítottak fel körhintákat is.

Majd este jövök újra! Ma meccs lesz a tévében, biztos nem fog pangani a topic, mert az apákok azt fogják bámulni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Hari!
Édike a cicusKép
Poci igazán nagyKép
Elég nehéz lehetKép
Te azon a lépcsőn közlekedsz? Bátor vagy!
Felfele még csak menne, de lefele én nem tudnék lejöniKép

Penna!
Nálunk is apa inkább amolyan otthon-ülős tipusKép
Én is kezdek olyan lenni, bár nem is bánom, mert legalább nem lesz mehetnékem, mikor a babával kell foglalkozniKép

Benianyu!
Nem semmi a főzési gyorsaságodKép
Gratula hozzá, hogy még volt egyáltalán erőd.

Én meg ma egy kicsit lustizom, mert fájdogáltam egész délelőtt.
Azt hiszem, hogy csak holnap vasalok és porszívózom.

Lányok!
Szerintem Rokica megszültKép
Senki nem kapott még SMS-t?
Majd küldjetek E-mailt!
Remélem, mindenkinek meg van a lista!
Ha nincs, akkor angelani@citromail.hu

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
39+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Ildi, tényleg nagyon szépek vagytok a kisfiaddal, irigyellek, valóban nem is látszik rajtad, hogy most szültél!

Rókica! Hajrá, drukkolunk!

Angelani! Nekeed is drukk!!!!!!!

Hari! A sz6omszédodat tényleg mutogatni kellene a Tv-ben :-))))
Ja, és a cicás képek aranyosak.

Benianyu! Jobbulást, ez a fránya parlagfű gondolom teljesen kikészít!

Én egyébként hajnalban 03.20 körül felébredtem, majd a plafont bámultam 05.00 óráig kb. Ti is szoktatok így lenni?????? Nem fájt semmim, meg nem volt semmi bajom, csak a baba bulizott a pocimban azt nem tudtam aludni!

Viki
38+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Haha, sorry, lányok, csak egész nap vendégségben voltunk, azért nem jutottam gép elé. Kép Bkrisztától kaptam is egy SMSt, köszi szépen hogy igy gondoltok rám.

Reggel a CTG megint tök lapos csikot mutatott, de már nem aggaszt, mert tudom, hogy azért történik valami, attól függetlenül, hogy abban a 20 percben éppen nem. Jobb is, nem szeretném ha potyára bent tartanának, majd bemegyek én önszántamból, ha úgy gondolom, itt az ideje.

Ma se nagyon görcsölgetett a hasam, bár a méhszájamat érzem, most is nyilallgat. Majd csak összejön a dolog...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki!

Méghogy szoktunk e igy lenni??
Én rendszeresen ezt csinálomKép ráadásul pont ilyen időtájtKép, ennek köszönhető a mai napom isKép.3 órakkor kidőltem mint egy zsák krumpli, és most tértem magamhoz...Kép

Rókicával tuti van valamiKépKép, én még nem kaptam semmilyen sms-t pedig egész nap be vagyok kapcsolva, sőt sokszor még éjjel is..
Hát ha reggel ment NST-re és bentfogták akkor azért még ma illene hirt kapnunk róla, hacsak nem elővigyázatosságból fogták bentKép

Hari!
IDE AZZAL A MACSKÁVAL:KépKépKép EGY KIADÓS DÖGÖNYÖZÉS EREJÉIGKépKép POSTAFORDULTÁVAL VISSZAKÜLDÖMKépKép(vagy nemKépKépKép)Ja és lányok, hesssss a macsekomtól...nem olvastátok, hogy Hari csak és kizárólag nekem rakta föl a képet..na hess-hess-hess.....KépKépKépKép(jujjjjj de irigy kutya vagyok, képzeljétek el milyen leszek a babára...Kép még ránézni se fogok hagyni senkinek??)
Jajj, hogy oson ott a lépcsőnKépKépKép
Egyébiránt tényleg nem semmi az a lépcső, nagyon kell majd vigyáznod nehogy a babával a kezedben legurulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt már esés valakinek onnan???

Meg hát ez a hatalmas poci is...elhiszem hogy átpasszolnád valakinek egy-két nap hordásra...KépKép

A szomszéd meg továbbra is az év szenzációja, tényleg lehetne belőle TV sztár, úgyis minden idiótából azt csinálnak manapság!
Lsd: Õzike
Benianyu!
Szerintem te tündér vagy igazából( fogadjunk ott vannan az angyalszárnyaid hátadon), hogy ennyi mindent birsz még Beni kedvéértKépKépKépKép

Angelani!
Ott az üzletben választottunk anyagot, elég bő a választék az Árkádban, de mindegy, már egyáltalán nem foglalkoztat a kérdés, mióta itt irtátok többen is, hogy egy év után kerültek fel az utolsó függönyökKép
Le van tojva....majd lesz, amikor lesz időm vele foglalkozniKépKépKép

Megann 38+6

Kép

Kép
megann

Ja látom közben Róki befutott!
Jól átvágtál minketKépKépKép
No nem baj, de azért mostmár tényleg ráparancsolhatnál arra a gyerkőcreKépKépKép

Kép

Kép
megann

And!

Közvéleménykutatásodra válasz!
Férj: Hogyne persze, köszönjük ott leszünk...aztán észbe kap hogy talán engem is meg kellene kérdezni...ha ott vagyok, akkor gyorsan zavarában rám néz, hogy mentsem már meg..ha meg nem vagyok ott, akkor közli velem hogy meghivtak és 90%-ban eligérkeztünk, és hogy azt mondta az invitálásra hogy megbeszéli velem.
Persze mindig tudom hogy egyből rávágja az igent(mert ő minden meghivásnak eleget akar tenni, még ha szétszakadunk akkor is), max én megbojkottálom és akkor nem megyünk.

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rokica!
Jól "elbántál" velünkKép
De jó, hogy jól vagytokKép
Na ezt jól leírtamKép

Megann!
Hagyd azt a függönyt!
Majd lesz, legfeljebb csak oda tegyetek fel, ahova nagyon szükséges, hogy esetleg ne lássanak be.

Viki!
Én elég jól alszom. Csak az a sok pisilés.
Olyan nehéz kikászálódni az ágyból.Kép

Na megyek!
Puszi!
Angelani
39+2

Kép
angelani

Köszi lányok a dícsérő szavakat, aranyosak vagytok Kép

Ehh Rokica, bármibe le mertem volna fogadni, hogy szülsz...

Benianyu! Te egy energiabomba vagy Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Na megjöttünk anyuéktól. A párom megint elment, engem meg itthon hagyott, bár most nem bánom. Eladták a lakását és hétfőn veszi át a vevő úgyhogy addigra ki kell üríteni. Most Pátyra szállítja ki a cuccokat, már nem tudom hanyadszor fordul szegény. Csak hát ma még alig láttam, mert reggel is ment, aztán hazajött, mentünk anyuékhoz, ott apunak próbálta mutogatni, hogy hogy kell használni a számítógépet, mert édesapámnak 70 éves korában jutott eszébe, hogy szeretne egyet. De hát fogalma sincs az egészről. Na mindegy, most hazaértünk és ő újra elment. Úgy volt, hogy én is megyek, de egyrészt akkor kevesebb cucc fér be a kocsiba, másrészt már írtam nektek hogy nem nagyon élvezem a kocsikázást, főleg nem a belvárosba, dugóba. Pátyig meg elég húzós. Kispestről-VI. ker.-Páty és vissza. Szóval itthon hagyott.

A lépcső: nekem iszonyú tériszonyom van, de ezt a lépcsőt valahogy hamar megszoktam, talán mert sarokban van és tudom hogy nem eshetek le. Bár egyszer már sikerült, azt írtam is nektek, de akkor tele volt a kezem és alul az egyik lépcsőfokon volt egy párna, azon csúsztam meg. De nem estem nagyot, csak megijedtem. Remélem a babával sem lesz gond. Éjszaka félálomban mondjuk 2x is meggondolom, hogy tényleg kell-e nekem pisilniKép

Rokica, örülök hogy rendben van minden, de azért szégyelld magad. Te vendégeskedsz, jól érzed magad, mi meg itt találgatjuk, hogy mi lehet veled. Hát szabad ilyet?!

Megann, tudod neked szivesen odaadnám a cicámat egy kis időre. Ezt vedd bóknak, mert én senkire nem bízom rá az állataimat ám! Amióta Nanó kutya meg van (9 éve) azóta nem mentem nyaralni sem, mert magammal vinni nem nagyon tudtam, másra meg nem bízom. És a cicákat sem. Még azon is izgulok, hogy mi lesz ha szülni megyek. Megmondom őszintén még a páromra sem szivesen bízom őket. Ritka az az ember aki úgy áll hozzá az állatokhoz, ahogy azt én "elvárom". Ezért félek kicsit én is attól, hogy mi lesz ha meg lesz a baba. Szivem szerint azt is megtiltanám, hogy ránézzenekKép Max. ha én megengedem. Erre az anyósom is a múltkor azzal jött, hogy "majd mikor nála alszik a Lili baba". Hát nem akartam mondani neki, hogy ilyen nem lesz, ne nagyon tervezgessenKép

Hari

Kép
Kép
hari

Jaja, Benianyu adhatnál egy kis energiátKép Bár gondolom hogy azért főleg Beni kedvéért vagy ilyen kis tevékeny. Jó lehetett a Margit szigeten, remélem ha már meg lesz a babánk akkor az én uramat is rá lehet majd ilyenekre venni.

Egyenlőre ő nem az a nagy kimozdulós. Tervezgetni azt tud, de elindulni... Csak ha neki fontos, vagy ha valaki olyannak ígéri meg. De ha "csak" velem tervez valami programot, akkor 99%-ban átalussza inkább a napot. Remélem azért ha a gyereknek ígér majd be valami jót akkor be is tartja.

Hari 35

Kép
Kép
hari

Hari!

De jó, örülök, hogy engem megfelelőnek tartanál cicagazdinakKép
Nagyon szeretnék már saját cicát, csak hát most nem tudom mi lesz, mert ugye van két kóbor kutyánk, aki úgy néz ki nálunk ragadnak.
Hát és azért a kutyusok meg a cicák nem a legjobb cimborák.
Nem is értem Nanó hogy van el a tieiddelKép
Mondjuk macsekuralom van, az már szentigazKépKépKép

Lányok!
Már csak egyet mondjatok meg nekem, épp ezen morfondirozok itt nagy magányomban..

HOGY A FENÉBE FOGOM ÉN ÉLETEM LEGNAGYOBB FIZIKAI TELJESITMÉNYÉT NYUJTANI SZÜLÉSKOR, AMIKOR VALAMIKOR AZ ÁGYBÓL KIKELNI IS ALIG BIROK???KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ja Hari!

Egyből eszembe juttattad anyósomat, aki szintén marhára pályázott a gyerekre...
Még irtam is nektek mennyire kiakadtam, hogy ha esetleg elkisérném a páromat a télen Amerikában, akkor anyós kitalálta, hogy hagyhatnám a 4 hós babámat rá meg anyámra...
Na aztán meg is mondtam, hogy még 2 napra sem, nemhogy 2 hétreKépKépKép
Remélem értette a célzást és többet fel sem veti..
Ha el is akarunk majd menni egyszer egyszer egy moziba vagy szinházba vagy valami éjszakai programra, akkor se fogom a gyereket költöztetni, jöjjenek a nagymamák, hogy reggel már velünk keljen a babó...

Megann 38+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.

Ildi nagyon jól nézel ki és tündéri Olivér.

Hari, mutattam a férjemnek is, jókat röhögtünk. Valóban egy idióta család.

Tegnap este olyan szarul voltam, azt hittem felfordulok. Szédültem, kóválygott velem minden és ma reggel hánytam is. Azóta minden ok.
Csináltam karfiollevest, meg muszakát. Jó nagy adag lett így holnap sem kell főzni.

Ma vettünk egy halom zöldséget. Uborka, karfiol, zöldparadicsom, zölddinye, hagyma, almapaprika, sárga paprika és elraktam hordós savanyúnak.
Rendes volt a lányka, mert hagyta, hogy ez meg legyen.
Még akarok paradicsomot is befőzni, van egy ürge a piacon aki nem használ vegyszert. Ez jó lesz a csajszinak is.
Ja meg a férjemnek meg akarom csinálni a puncstortáját, mert hétfőn lesz a szülinapja és ez nem hiányozhat.

Na nem untatok senkit. Joccakát!

Kriszta
38+1

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann, szerintem a kutya-cica barátság létezik, csak ritkaKép Nekem is fura hogy az én kutyum ilyen barátságos, főleg hogy vadászkutya. De hát ő már csak ilyen "selejtes" szerencsére. Mondjuk szerintem ha valamelyik kicsi, akkor könnyebben összeszoknak. Nálunk a cicák között volt nagy harc, elég sokáig. Már úgy értem a legkissebb és a két nagyobb között, mert ugye a két nagyobb az anya lánya, tehát ők könnyen összeszoktakKép De a legkissebb az nehezen illeszkedett be, pedig kölök volt mikor hozta a szomszéd. (Ez az egy jó mozzanata volt, de az is a feleség voltKép

Tök jó csajok, megmostam a hajam és 2 perc alatt megszáradtKép Lehet hogy soha többé nem lesz hosszú hajam?

A szülés miatt meg ne aggódj, szerintem magadra sem fogsz ismerni, úgy kicsattansz majd az energiától. Csak optimistán tudod!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök!

Remélem jól vagytok. Itt nálunk holnap lesz bababörze, úgyhogy még gyorsan kiugrunk egy-két csomag pelenkáért délelőtt. Na meg körülnézünk egy kicsit, hátha lesz valami a babának, ami olyan édes, hogy nem bírom majd otthagyni. :-)

Jó éjszakát mindenkinek, holnap majd benézek!!!

Viki
38+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

HariKépKépKép

Most jött haza a férjem, kiment még lezárni a házat és képzeld mit mesélt!
Valaki megelőzött minket és beköltözött a házunkbaKépKépKépKép A férjem látta saját szemével, ahogy futkorászik föl-alá a fal mellettKépKépKép
EGY EGÉRKE!!!EGYBÕL TE JUTTOTTÁL ESZEMBE ÉS AZ ÉDI MACSEK!!!!Na mostmár indok is van hogy "kölcsönadd" nekemKépKépKépKépKép
Na jó..... egyenlőre megpróbálkozunk valami méreggel, vagy csapdával...a szemtelen egérkéje...hát nem bepofátlankodott a kazánházba...(Egyébként szivem mélyén én még őt is sajnálom, hogy meg kell halnia, de hát nem lakhatunk egértanyánKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mennyi dicséretet kaptam tőletek! Kép Ezért érdemes jönni dumálni Kép Kép Megann, kedves vagy Kép

Én mindig ilyen pattogós voltam, utálom a tespedést. Most csak egy dinnyényi pocakkal többet kell cipelni, de azért mehetünk bárhová. Bár a férjemet nem annyira könnyű rávenni, de már megszokta 4 év alatt, hogy ha nem jön, akkor megyünk ketten Benivel, ő meg lemarad.
Holnap Visegrádra megyünk kirándulni, az Anyuék is jönnek. Komppal kelünk át, Beni biztos nagyon fogja élvezni.
Azért tudok napközben az irodából is ennyit irogatni, mert nagyon hamar lezavarom azt a munkát, még ha sok van akkor is, amivel más hosszabb ideig "tökölne", a többi idő mind a netezésé.
És most még igazából fáradt sem vagyok, pedig majdnem 7 óra volt, mikor hazaértünk. Gyorsan bedobtam Benit a kádba, mert annyira koszos lett, hogy inkább utána vacsoráztunk. Kaja után két perc alatt elaludt, neki is elég sok volt a program mára és a délutáni alvást lelazsálta.

Hari,
Nekem is tériszonyom van. Kép vagy inkább Kép De fejlesztem magam. A 6. emeleten lakunk, régen ki sem mentem az erkélyre, most már akár a fregolit is kirakom. Nem maradok kint sokat, de már ez is valami.

Kriszta,
De ügyes vagy a savanyú elrakásával. Én még sosem próbáltam elkészíteni, pedig megenni biztos imádnánk. Bonyolult ügy?

Benianyu
35

benianyu

Benianyu!

Húúú de jó nektekKép Visegrád...
Én is úgy elmennék még ebben a szép időben kirándulni, de ma a virágrendezésnél szembesültem, hogy már semmire se vagyok jóKép
Gyakorlatilag 10-15 perc után feladtam és rábiztam valakire a földcserét stb...Kép
Megfájdult a hasam, úgy érzetem hazafele a volánnál hogy leállok az uton és alszom egyet..
3-5 ig aludtam és ugy érzem megint tudnék...
Szóval már 10 perc séta után is kilennék, egyedül az autókázást birom még jól...úgyhogy nincs értelme elindulni kirándulni....
Remélem hogy a babó is kap még a napsütésből!!!!

Megann 38+6

Kép

Kép
megann

Megann, köszi, asszem Te írtad a DM akciót az Árkádban, ma este 3/4 8-kor betoppantunkKép látszott, hogy ki van fosztva, de azért így is sikerült ott hagyni egy rakat lóvét, még listácskám sem volt, de végülis olyanokat vettünk, amiket terveztemKép és megvettem az Aventes kézi mellszívót, amit szerttem volna.

köszi lányok a pasis hozzászólásokat. hát látom, azért nem egyformák... mi ma du voltunk kis vendégségben, az egész kb 3 óra volt, és egész nap rinyált, hogy neki miért kell menni, mit fog csinálni, stb, indulás előtt negyed órával elkezdett füvet nyírni, nem hittem elKép na jót vitatkoztunk ezen. jól el is vette a kedvemetKép
nálam ez olyan természetes, hogyha ő szól, hogy meghívtak bennünket valahová, akkor vele megyek, ha szeretné, mert csak a felesége vagyok, vagy mi a szösz..
persze nem volt nehéz kitalálni, hogy pont kézilabda meccs volt abban az időben, este meg ugye ez bűnrossz magyar csapat játszik - hogy erre miért kíváncsiak?! kezd ebből már elegem lenni.
persze utólag elismerte, hogy nem érezte rosszul magát, de azért az utolsó negyed órában feltűnően rakosgatta a lábait, meg helyezkedett a széken... szerintem ő az önző, szerinte meg én, mert "rákényszerítettem", amit nem akart.
na kidühöngtem magam. bocs.

pocakos képet akartam, de közben elkezdődött a meccs...

Benianyu, én is irigykedem az energiád miatt! én még abban bízom, hogy a gyerek majd ad nekem több mindenre energiátKép sosem értettem néhány kollégámat, hogy hogyan bírják még a gyereket is munka mellett...

Ma hajnalban én is fennt voltam, még gondolkodtam is, hogy ide ülök, csak néztem magam elé, és már a karácsonyon járt az agyam... megvártam, míg elkezdődik a napkelte, aztán azon elaludtam egy idő múlva. de Eszter nekem is hatalmasakat ficánkolt reggel!

Hari! én is így jártam, úgy élvezem, hogy rövid a hajam! könnyebb megmosni, nem kell feltűzni, és tök hamar megszárad, majd jövő télre megnövesztem, addig bizti nemKép

Megann, szerintem úgy fogjuk kibírni, hogy ki kell bírjuk, nagyon nincs más váélasztásod, mint, hogy életed legnagyobb alakításád nyújtsd!Kép majd segít a babaKép meg a tudat, hogy Te most éppen neki segíteszKép
én tegnap arra jöttem rá, hogy mivel eltiltottak a mozgástól, még a tornát is abba hagytam, és fogggalmam sincs hogy kell venni a levegőt, meg ilyesmi. csak meg kellene még nézni egy párszor a kazit, vagy csinálni egy-két gyakorlatot (bár nem érzek magamban annyi erőt..). Ti ezzel hogy vagytok?

továbbra is hajrá RokicaKép

and 33+5

KépKép
KépKép
and

hihetetlen,majdnem mindent visszaolvastam!

sziasztok!

jaj csajok, annyira édes a lányom, ma egész nap szeretgettem, úgy imádom!
azt olvastam, hogy a szeretgetéssel nem lehet elkényeztetni és nem "kell" sÍrni hagyni, mert ha rögtön reagálunk neki,attól csak biztonságban érzi magát és nyugodtabb, elégedettebb lesz és ez is a tapasztalatomKép mondjuk nem nagyon tudtam eddig sem hagyni sÍrni.
nna nem fárasztok senkit ezzel,
de olyan édes, ahogy békésen pukizik álmában, aranyos képet vág és kucorog a kis ágyában takarója alattKép
ha párom visszahozza a fényképezőt, megmutatomKép

Megann,
KépKépKépKép szétröhögtem magam a sógor és férjúr paráján,hihihiKép
a képen bocsi, a hátsódat is néztem, irigykedek, tökjó kicsi maradt!nekem amúgy nem a hasam lett csÍkos,a derekamKépKépKéprajtam undi...
Kérjél is EDAt! Én is akartam de nem volt már rá idő,nem volt már értelme mikor beértem 4 ujjnyira nyitva.Bár utólag elégedett vagyok a röpke 4 órás szülésemmel, viszont mikor nem tudtam meddig tart csak fájtam ott, akkor eléggé bosszús voltam, hogy egy no-spa injekcióval kellett beérnem, ami nem igazán segÍtett...amint bemész a kórházba, hivasd az aneszteziológust vagy aki adja az EDA-t!Bár utánna szar, mert nem kelhetsz fel jó darabigKép de ha hosszú a szülés, megéri!Képaz tuti!

HARI!!!
Hát ez eszméletlen!gááááz!KépKépKépKépKépKépKépKép
ilyen szomszédot!!!
Az albérleteimben én is kifogtam pár állati nagy barmot, de ilyet még soha!!!nagyon durva!szegény halak!
A harcsa remélem fogyózik.
Hari,
Irj könyvet róluk és gazdag leszel!én megvenném,tuti,hagy röhögjek!
jó ma a termés, rég röhögtem ennyit!!!
de persze tudom, neked
nem vicces ennyire!Tényleg valahogy ki kéne találni valamit, hogy ne épÍthessenek!
nagyon durva, hogy mennyire idióta a famÍlia!élen a csládfővel.azt a tagot be kéne csukatni!
harcsa a medencében...ez hülye!!!

Rokica!!!
Hajrááááá!!!nagy drukk!már nemsokára hidd el, kibújik babácska!

Mea,
ne izgulj, lesz tejed! párszor rakd mellre a babát a belövellés előtt, és vigyél humana still-tee -t,szopis instant teát, meg a milusan is jó,bár ahogy elnéztem, az csak vitamin.
otthon meg igyál Fitolac teát!!!nagyon jó!
nekem is kezdett elmenni a tejem, mert utálok fejni és hanyagoltam, de ez a Fitolac bevált, most megint lett bőven! és te tényleg nem púzol tőle, csak a babád fog, neki meg az jó!
anyud szegény biztosan még nem tudott az ilyen trükkökről és ezért apadt el a teje, de neked nem fog!!!csak először fejjél rendesen!!!nagyon szar a fejés, tudom, annyira utáltam, de csak 1-2hétig kell!Blanka biztos tud majd jótippeket adni, biztos segÍt majd!nekem is segÍtett!
meg anyuék.de a szopi sokkal jobb,mint a tápszer és csak bele kell jönnie a cicidnek meg a babánakKép minden ok lesz, ne izgulj!

Vrucsincá,
MEG fog gyógyulni a mellbimbód!
hagyd el a bimbókÍmélőt, mert egy idő után lehet,hogy nem tud vele eleget enni Oli.Lilla meg a szobatársam kisfia a kórházban sem tudtak.
egy ideig baromira fáj amikor a baba megszÍvja, de csak az elején egy ideig nem?
de hidd el, jobb lesz, a mellbimbó megedződik!
Kend bepantennel!szopi előtt öblÍtsd le mindÍg.
amikor kezd edződni a cici, mindÍg ha befejezted a szopit, -bocs h undi- a baba nyálát és a tejcsit hagyd rászáradni!!!védőnő mondta, nekem bejött!!!már tök suimán tudok szoptatni!
Lillának is a bal cici a kedvenc!KépKép
Ildi, kitartás!

Angelani, igazad van, olajozok megint!

megyek tus alá gyors!

puszy
zsofy

Hari, nem mondhatnám, hogy hű de lányos a pocakodKép
nekem is elég nagy, de én ezzel az eggyel vagyok megelégedve, mert benne van Eszti. a fenekem, combom borzalomKép
férj mondta, hogy addig rendben, amíg át tud ölelni. még át tud. mondtam, hogy a fejemet ölelgesse, vagy térden állva a lábamat, az a tuti..

KépKép
KépKép
and

Zsofy! nagyon jó, hogy ennyit jössz és megosztod velünk a tapasztalatokat!!
fényképeket szeretnénk minden mennyiségben!KépKépKép

Angelani! köszi az óvástKép igyekszem jpobban odafigyelni. csak rájöttem, hogy alig van 1-2 hetem, és rengeteg dolog van mégKép de annyit nem ér az egész, hogy baj legyen.

jó éjtKép
and

KépKép
KépKép
and

Köszi a tippeket Zsófy, remélem sikerül majd a szopiKép
Most lázasan olvasom a Szoptatás c. könyvet is, de jókat írtál, majd veszek olyan teákat.
Lehet gyógyszertárban is kapni őket???

Olyan jó neked, hogy ott szuszog a kis Lilla mellettedKép

Már tartanék én is ottKépKépKép

Szeretnék 10-én szülniKép

Akkor pont 1 hó lenne köztükKép

Tudod én hiszek a horoszkópban, meg anyum is és meg tudná nézni az acsendensét a Lillának, vagy tudod már???
Mikor született pontosan, hány órakor???

A mi bébink szűz lesz, tuti más lesz teljesen mint a Te kis oroszlán bébidKép

Ma láttam anyudnál Lilláról újabb képeket, nagyon cukiKép

Na jó nem fárasztom itt a népetKépKépKép

Vrucsincá!Kép

Nagyon csini vagyKép

Tegyetek fel sok sok képet kis babáitokról, magatokrólKép
Olyan jó látni Titeket!!!Kép

Mea
mea

Sziasztooooooook!!!! KépKépKépKépKép

Vééégre itt, anyáméktól jelentkezem, de két-három hét múlva már otthon is lesz ismét netünk.

Kedves Tcom elqrta az ügyintézést, mi meg inkább lemondtuk a vonalat, és beköttetünk egy másikat.

Haaatalmas nagy GRATULA az összes babóhoz, sajnos visszaolvasni most nincs nagyon időm, de cuppantós puszi mindenkinek, aki kér KépKép

Mi nagyon jól vagyunk, Máté vadló üzemmódban, még nagyobb a pocim, mint a tiéd, Hari, és azt mondta a szülésznő is, hogy négy kiló körülre saccolja a szentemet Kép

Na, remélem, még szülés előtt bekötik azt az átok vonalat, és akkor mindenem a tiétek ismét!
Na jó, majdnem... KépKép

Pápussz

Sisotris
35+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, néhány adat, csak a képalkotás kedvéért.

162 cm-s magassághoz most vagyok 63 kg, ami 18 kg pluszt jelent a kezdő súlyhoz képest, és 109 a körfogatom Kép

Keményedés? Van. Sok, de nem fáj

Mozgás? Az kész vicc Kép Úgy néz ki a hasam néha, mint egy háborgó vulkán, minden része külön mozog, ráadásul picinyem rákattant a bal bordám és a jobb medencecsontom közötti kinyújtózásra, ami végül is jó, mert érzem, hogy van, de inkább már fáj ... Kép
Ja, és néha kidugja a kezét/lábát/könyökét a köldökömnél, amitől egy két-három centi magas domb nő a hasamból Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Helló!

Sis!
De jó hogy újra köztünk, az nem semmi, te 162 cm-rel voltál 45 kiló???
Nem kevés az egy kicsit???
Na nem okoskodni akarok, de olyan kevésnek tűnik...
Szerintem hagyj meg a 18-ból egyet-kettőt tartaléknak, mert egy sima influenza is elvisz ennyitKép

Zsófy!
Tényleg tök jó, hogy ennyit törődsz velünk, még "babátlan" bartnőiddelKépKépKép

Nemsokára indulok a CTG-re, gondolom megint 20-40% és semmi jele szülésnek, majd ma kifaggatom a dokit, hogy mi a terve velem ha esetleg jövő héten sem történik előrelépésKép
Jajj, már megint tiszta para vagyok,

Zsófy!
Mondtam is a dokinak, hogy a barátaink röhögnek, mert én 3 nappal szülés előtt már szeretnék EDA-t kapni, és utána 3 napig szeretnék még kapni biztos ami biztos!
Hát ebből a szempontból nem is tudom mi a jó, ha extragyors vagy ha lassabb a szülés!
Mindenképp kérek EDA-t!Kép

Na majd jövök a hirekkel(bár ugyse lesznek hirek), érezném ha valami változott volna..

Megann 39+0KépKépKép(te jó ég, tiszta paraKép)

Kép

Kép
megann

Ja, addig amig visszatérek, kérek valakit, hogy azt az oldalt linkelje be nekem, ahol a méretek alapján kidobja a baba korát!
Elvitték az asztali gépemet és elfelejtette
átteni a gyerek az összes 'kedvenc'-et!Elvszett a gyűjteményemKépKép

Előre is köszi!

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelt! Kép Kép

Csak egy fél percre ugrottam be, megyek csinálni reggelit, nehogy a fiúk felmondjanak nekem Kép.

Sis,
Jó, hogy jelentkeztél!!!

Megann,
http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html
erre gondoltál?

Benianyu
35+1

benianyu

Jó reggelt,

Csak jelentkezem, nehogy azt higgyjétek, szülni mentünk az éjjel. :D

Semmi nem történt az éjjel, egészen pontosan.

Nem baj. Majd ma.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Igen köszi erre gondoltamKép
Minden ilyet eltettem kedvencekbe, de hát most elszállt mindenKép

Na megjöttem a dokitól...
Ahogy megmondtam, a nagy semmi!

Adatok: 39+0-nál

Bpd: 92
HC: 325
AC: 340(pókhasKépKépKép)
FL: 75

Súly: 3400!!!!!!!!!!(mondjuk itt megint nem stimmel valami, mert mult héten csak 2940 volt, na ennyit a gépi kalkulációrólKépKépKép)

Méhszáj totál zárt, szülés várható 09.20(a gép szerint)

CTG: végigugráltaKépKépKépKép
Főként 0-40% és volt benne egy db 60-as de ugye mint tudjuk ez nem jelent semmit...

Doki bácsi mondta hogy 2 hetet hagy tulhordani, persze 3 naponkénti vizsgálattal, mert szerinte a természetes indulás a legjobb.

Úgyhogy Mea!

Tied az elsőbbség, én még tuti húzom 1-2 hétigKépKép

Hát erről ennyit, mondjuk jót röhögtünk, mert mondtam hogy én jövő hét végén költöznék, erre mondta a doki, hogy jó akkor még megvárjuk hogy a szoba 4 sarkában éljünk nemi életet(valami babona miatt), mire én mondtam, hogy jó, de mi az a nemi élet, aki nem tud már ki se kelni az ágyból az ne akarjon nemi életet élniKépKépKép.
Azt mondja az pont jó, mert azt ágyban kell csinálniKépKépKép
Hát jól elpoénkodtunk...

Megann 39+0

Kép

Kép
megann

anina

Sziasztok!

A tapasztalataitokat szeretném kérni babaruha ügyben, remélem, megosztjátok velem: Szóval ma elkezdtem mosógépben kimosni a vadiúj plüss babaruhákat és nagyon csúnyán összegyűrődött a plüss, pedig olyan gyönyörű volt. 40 fokon mostam. Ha megszárad és kivasalom, szép lesz megint, mint érintetlen új korában, vagy ilyen töredezett és gyűrött marad? Vagy fésülgetni kellene még vizesen? Szóval ez a nagy problémám! Kép Illetve még abban is kérném a tapasztalatotokat, ha van, hogy vajon hogy is van ez a méretszámozás. Én eddig csak 62-eseket és 68-asokat vettem, főleg Kengurut, de Infant-ot is a Megatoysból illetve Brendonosat (mindig akciósat, persze), illetve a kinairól is van pár és tegnap vettem először 56-osat is, mivel olyan mensi szerű érzésem volt/van és bepánikoltam, hogy lehet, hogy hamarabb jön és nincs is 56-os ruhája. Szóval összehasonlítottam a Kengurus 62-eseket a Megatoysos 56-ossal illetve egy kinai 56-ossal és pont akkora. Megmértem a hosszát: 47 cm. Akkor ebből most az következik, hogy vettem egy csomó 56-osat, mert a Kenguru rosszul méretez, vagy a Kenguru méretez jól, és a többi (Mega, Brendon, kínai) a rossz méret? Ti nem vettetek észre ilyen különbségeket? Kép

Benianyu! Kép

Mivel te is a Szent Imrében szülsz majd, nem tudod véletlenül, van ott mikróhullámú sütő (a mellszívó sterilizálása miatt kérdezem, mert nekem Aventes mikrós van és ha beindítom a mellszívást, tudom-e vajon sterilizálni)? Egyébként közel lakunk egymáshoz, mi Dunakeszin lakunk, közel Káposztásmegyerhez! Kép
Nagyon várom a válaszokat! Sziasztok és szép vasárnapot nektek!

Anina
36+3
anina

Sziasztok!

Még nem nagyon olvastam vissza, csak annyit megnéztem, hog szült-e valaki.
De senkiKép
Remélem, jól láttamKép

Tegnap egy kicsit rosszul voltam és még a lábaim is fájtak. Deréktól lefelé, de nagyon.
A férjem pánikolt, hogy szülök, de én csak mosolyogtam.
És! Tényleg nem szültem. Most már elhiszem, hogy meg fogjuk érezni ha tényleg itt az idő. Már 3X volt ilyen, hogy tök "szülési tüneteim" voltak (leszámítva, hogy még nincs ebben tapasztalatom), és az egyszeri izgatottságon kívül nem akartam rohanni a kórházba.
A másik, hogy igen furcsán fájtak a lábaim. Szerintem részben időjárás változás, részben tágulás lehet, mert még mindig fájdogál. Sőt! A hasam is nyilallgat. De ennek a dokinak el sem mondtam, hogy volt egy lábműtétem, illetve kettő.
Lehet, hogy császároznaKép
A másik doki is megijedt, hogy mi lesz a tágulással. Majd meglátjukKép
De azért szólni fogok kedden a dokinak, hogy van egy ilyen dolog is.

Lépnem kell, mert már 2 órája írom ezt az üzit.
Félek, hogy valaki addig m egszül és én itt meg írom a nagy baromságokatKép

Még visszanézek vasalás utánKép

Puszi!
Angelani
39+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Kismama2004 férje vagyok és a rám kirótt házi feladatomat szeretném teljesíteni. Így hát tudatom veletek, hogy kisfiunk Márk 2005.09.04-én 6:53-kor megszületett. Súlya: 3300 g, Hossza: 54 cm. Anyuka és babája jól vannak.

Az orvosok szerint mindenki ilyen gyors és könnyű szülést szeretne, ezért aki még előtte áll, annak hasonlót kívánok.

Üdvözlettel: Apuka

Kép
Kép
kismama2004

Kismama 2004 KépKépKép

NAGYON GRATULÁLOK A KICSI MÁRKHOZ!!!!
EÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT,SOK,TEJECSKÉT NEKTEK!!!

AngalaniKép RokicaKép

Drukk hegyek,pozitív energiabombák Nektek!KépKépKép
annamami

Sziasztok!

Juhéjjjj!!!!
Ilyen jóóó hírre bekukkantaniKép Kép Kép

Kismama (Kispapa)!
Nagy Gratula a kicsi Márkhoz!
Sok Boldogságot-Egészséget!
Rengeteg Tejcsit!
Kép

Na a bőgési roham után visszatérekKép
Rokica!
Kismama mindenkit leelőzöttKép
Szeptember 8-ra volt kiírva. Egyébként én is, csak a tábliba vagyok 10-ére írva, de nem számítKép

Sok Puszi Mindenkinek!
Angelani
39+3

Kép
angelani

Kismama!Kép

Én is gratuálok!!!KépKépKép

Megann!Kép

Az én babómnak méretei 38.héten:

BPD:96mm
AC:367!!!mm na ő aztán tényleg nagy hasúKépKépKép
FL:77mm

Nekem akkor a dokim nem mondott semmit a szülésről, hogy később lenne, úgy hogy én bízom a jövő hétbenKép

De tünetek nincsenek, néha pocakfájdogálásKép

Neked???

Rokica!Kép

Drukkolok ám nagyon!!!Kép
Remélem ma már mész szülniKép

Én ill. mi jól vagyunkKép
Éjjel nem alszok, mert nem tudok egyik oldalamról a másikra fordulni annyira fáj a derekamKépKépKép de amúgy tök energikus vagyok, csodálkozom is magamonKép

Ma meg olyan kellemes az idő, se túl meleg, se hides, se eső hanem napsütés!!!Kép

Csodás őszi időKépKépKépImádom!
Igazi őszi kis bébink leszKépKépKép

Na nem áradozok tovább.

Már úgy várom, hogy mehessek szülni, félek, de valahogy már nem annyira, mert ki kell jönnie az édinknekKép
És már jöhetneKép

Mea(39)

Mea
mea

Látni is ma csupaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép vagyok!!!Kép

Mea
mea

Anina!

Hát számozás ügyben én nem tudok mit mondani, ugyanis én nem hasonlitottam össze a rucikat, van ilyen is olyan is, de a 68-as azért még odébb van. Főként 56-ost vettem(mondjuk jóslások szerint nem lesz nagy babó) és vettem még 62-est is, de nem sokat, hogy a látogatóknak is legyen mit hozni, ha ragaszkodnak hozzá.
A legtöbb babára az 56-os a jó(1-3 hétig!!!!), vannak esetleg minik, vagy koraszülöttek, akik 50-nel kezdenek és akad egy két óriásbébi, akik 62-vel kezdenek.Kép
Plüsst én is mostam, soha nem lesz már olyan szép mint uj korábanKép, de ha kivasalod(vigyázat, nehogy rosszul simitsd ki, mert ha gyűrötten vasalod, kifényesedik a gyűréseken) akkor visszanyeri a puhaságát.

Mea!
Hát igen, a te babód kezdettől fogva az "óriásbébik" táborába tartozott, a pókhas megjelölést az eddigi adatainkhoz képest irtamKépKépKépKép

Azt meg nem mondta konkrétan a doki, hogy tulhordás lesz, csak én tettem hozzá..mivel olyan jól elvan odabent a babó, a méhszáj meg totál zárt...derekam nem fáj, nyákdugó nem távozik, jó oké...nyűgös vagyok meg az allergia, meg a gyomorégés, meg hasfájás(néhány órát tart és elmúlik), de ez még messze van a szülésre jellemző görcsös fájástól stb...úgyhogy ezért gondoltam, hogy mi ráhúzúnk!
Bár az is igaz és ő is mondta, hogy bármelyik percben, akármitől is megindulhat...
És ez valóban igy van...talán pont Zsofy volt, akinek még reggel lapos NST, este meg szülésKépKépKép
Hát effelől bármi lehetKépKép

Megann 39

Kép

Kép
megann

Ja és a legfontosabb!

Kismamának hatalmas gratulációKépKépKépKépKép
(Tessék még egy könnyű szülésKép, a végén kiderül, hogy nem is akkora nagy dologKépKép (ez természetesen csak vicc voltKépKépKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Kismama! Gratulálok, végre megint egy jó hírKép
Ahogy lehet, várjuk a képeket is!!

Ma megint jó szar napom van, már nem is tudom mi jöhet még. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszéd fater fent kalapál a padláson, a hülye lánya meg kint ordít az udvaron, hol a kutyának, hol az apjának. Na felkeltem, elvittem az én kutyámat a dokihoz, aki persze "felvidított" ahogy vártam, hogy megjött a szövettani eredmény és természetesen csupa rossz hír. 1-2 hónaptól évekig is elélhet még, nem lehet tudni, de készüljek fel. Már meg sem lepődtem... Kivette a varratokat, legalább a sebe szép. Végre levehettük a gallérját. Így legalább neki jobb. Aztán úgy néz ki tönkre ment a mosógép, folyik belőle a víz. A szomszéd kölök megint kint ugrál az udvaron és sívít. Olyan iszonyú hülye hangja van, hogy elképzelni nem tudjátok. A kutyát meg Suzy-nak hívják és kb. percenként 26x ordít rá a hülyegyerek.

Fáj a fejem, a hasam, hányingerem van, az orrom is dugul, igazából minden rossz. Ilyen szarul rég voltam. Aludnék egy jót, de ilyen hangzavarban nem lehet. Szóval elegem van.

Ja és fűnyírás közben még az ujjamat is elvágtamKép Amúgy szép napom van.

35+1

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Kismama 2004!

Gratulálok a babához, és a gyors szüléshez is!!! Jó egészséget mindkettőtöknek!

Hari !

Nem irigyellek a jó szomszédság miatt! :-(

Rókica, Angelani! Már Ti jöttök!!!! drukkolunk!

Én ma egy csomót gyalogoltam. Voltunk kint a bababörzén, vettünk 1-2 kis pullóvert (58-62-68-asat)meg két óriási csomag Liberot!

Délután meg egy csomót keményedett a hasam, most nemrég hagyta abba, eddig olyan 20 percenként csinálta! Ilyen még nem volt!!!!!!!!

Na mindegy ebből még úgysem lesz szülés! Majd reggel megyek a POSE-ra, azt meglátjuk mi lesz! Szerintem semmi! A babánk nagyon jól érzi magát még odabent, sokat mozog, és "nyújtja a hasamat", jókat nyújtózkodik!

Mindenkinek szép délutánt!

Viki
38+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés csak. SZILVINEK nagy GRATULA!! Kép Kép Kép Kép Kép

Nég mindig tiszta nátha vagyok, és nagyon nyűgös. Fiam sikeresen elkezdte az első osztályt, ez a maradék energiámat is leköti, de majd igyekszem benézni azért. Dokim elutazik és 20-án jön haza, remélem addig megvárja baba.

Pussz mindenkinek,
Dóri
34+6
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?