hihetetlen,majdnem mindent visszaolvastam!
sziasztok!
jaj csajok, annyira édes a lányom, ma egész nap szeretgettem, úgy imádom!
azt olvastam, hogy a szeretgetéssel nem lehet elkényeztetni és nem "kell" sÍrni hagyni, mert ha rögtön reagálunk neki,attól csak biztonságban érzi magát és nyugodtabb, elégedettebb lesz és ez is a tapasztalatom
mondjuk nem nagyon tudtam eddig sem hagyni sÍrni.
nna nem fárasztok senkit ezzel,
de olyan édes, ahogy békésen pukizik álmában, aranyos képet vág és kucorog a kis ágyában takarója alatt
ha párom visszahozza a fényképezőt, megmutatom
Megann,
szétröhögtem magam a sógor és férjúr paráján,hihihi
a képen bocsi, a hátsódat is néztem, irigykedek, tökjó kicsi maradt!nekem amúgy nem a hasam lett csÍkos,a derekam
rajtam undi...
Kérjél is EDAt! Én is akartam de nem volt már rá idő,nem volt már értelme mikor beértem 4 ujjnyira nyitva.Bár utólag elégedett vagyok a röpke 4 órás szülésemmel, viszont mikor nem tudtam meddig tart csak fájtam ott, akkor eléggé bosszús voltam, hogy egy no-spa injekcióval kellett beérnem, ami nem igazán segÍtett...amint bemész a kórházba, hivasd az aneszteziológust vagy aki adja az EDA-t!Bár utánna szar, mert nem kelhetsz fel jó darabig
de ha hosszú a szülés, megéri!
az tuti!
HARI!!!
Hát ez eszméletlen!gááááz!
ilyen szomszédot!!!
Az albérleteimben én is kifogtam pár állati nagy barmot, de ilyet még soha!!!nagyon durva!szegény halak!
A harcsa remélem fogyózik.
Hari,
Irj könyvet róluk és gazdag leszel!én megvenném,tuti,hagy röhögjek!
jó ma a termés, rég röhögtem ennyit!!!
de persze tudom, neked
nem vicces ennyire!Tényleg valahogy ki kéne találni valamit, hogy ne épÍthessenek!
nagyon durva, hogy mennyire idióta a famÍlia!élen a csládfővel.azt a tagot be kéne csukatni!
harcsa a medencében...ez hülye!!!
Rokica!!!
Hajrááááá!!!nagy drukk!már nemsokára hidd el, kibújik babácska!
Mea,
ne izgulj, lesz tejed! párszor rakd mellre a babát a belövellés előtt, és vigyél humana still-tee -t,szopis instant teát, meg a milusan is jó,bár ahogy elnéztem, az csak vitamin.
otthon meg igyál Fitolac teát!!!nagyon jó!
nekem is kezdett elmenni a tejem, mert utálok fejni és hanyagoltam, de ez a Fitolac bevált, most megint lett bőven! és te tényleg nem púzol tőle, csak a babád fog, neki meg az jó!
anyud szegény biztosan még nem tudott az ilyen trükkökről és ezért apadt el a teje, de neked nem fog!!!csak először fejjél rendesen!!!nagyon szar a fejés, tudom, annyira utáltam, de csak 1-2hétig kell!Blanka biztos tud majd jótippeket adni, biztos segÍt majd!nekem is segÍtett!
meg anyuék.de a szopi sokkal jobb,mint a tápszer és csak bele kell jönnie a cicidnek meg a babának
minden ok lesz, ne izgulj!
Vrucsincá,
MEG fog gyógyulni a mellbimbód!
hagyd el a bimbókÍmélőt, mert egy idő után lehet,hogy nem tud vele eleget enni Oli.Lilla meg a szobatársam kisfia a kórházban sem tudtak.
egy ideig baromira fáj amikor a baba megszÍvja, de csak az elején egy ideig nem?
de hidd el, jobb lesz, a mellbimbó megedződik!
Kend bepantennel!szopi előtt öblÍtsd le mindÍg.
amikor kezd edződni a cici, mindÍg ha befejezted a szopit, -bocs h undi- a baba nyálát és a tejcsit hagyd rászáradni!!!védőnő mondta, nekem bejött!!!már tök suimán tudok szoptatni!
Lillának is a bal cici a kedvenc!
Ildi, kitartás!
Angelani, igazad van, olajozok megint!
megyek tus alá gyors!
puszy