Szép tavaszi napot minden Pocakosnak,
Úgy látom ez a topic annyira pörög, hogy ha egy hétig nem vagyok itt, akkor már sokan nem is ismernek. Eszméletlen gyorsan történik itt minden. Ma kicsit berobogtam az irodába, úgyhogy egy pár napot sikerült elolvasnom, de nem az utolsó bejelnetkezésem óta, úgyhogy ha valaki esetleg jelzõzött vagy kérdezett és nem válaszolok, elõre elézést.
Blinczi,
Neked nagyon nagy gratula a babócához, úgy tûnik sok tejcit felesleges kívánni, mert abban nincs hiány. A legjobbakat nektek, hamarosan én is csatlakozom.
Zsu,
Azt hiszem ebben a helyzetben nehéz bármit is mondani, tiszta szívembõl kívánom, hogy a kisbabátok jöjjön rendbe amennyire csak lehet és nagyon nagylelkû vagy, hogy megosztottad velünk ezt az információt, megóvva minket ettõl a szomorúságtól.
Én szombaton voltam a dokimnál, aki szerint még teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy KisZuzu szerinte nem bújik ki a kiírás elõtt, ami hihetetlen de már csak 2 hét. Nekem is csináltak kenetvizsgálatot a 36. héten és sajnos ki is tenyésztettek valamit, aminek nem emlékszem a nevére, de ahogy ma Zsu levelét olvastam alig várom, hogy hazaérjek és lássam a leletem. Nekem kell antibiotikumot szednem, remélem ez egy kalap alatt elintéz mindent.
Vessetek meg, de kiváncsiságom olyan határtalan, hogy képes voltam a 38. héten elmenni újra 3D UH-ra csak hogy megnézhessem KisZuzu arcocskáját, bár tisztában voltam vele, hogy az is elõfordulhat, hogy semmit nem fogunk látni. Hát nagy szerencsénk volt, ugyanis a kicsi még pózolt is és gyönyörûen láttuk a csodálatos pofikáját. Egy igazi angyalbaba felhõcskébe fúrt fejjel, ugyanis a fejecskéjét a méhlepénybe fúrta végig és az ujjacskáit, mitöbb az egész öklét szopizta. Mivel már van összehasonlítási alapom nagyon ajánlom lányok a Mammut 2-es 3D-s UH-t. Sokkal jobb a minõség és sokkal többet foglalkoznak veletek, mint mondjuk a Megatoysban. Még nem futószalagos a dolog. Persze lehet, hogy ez UH-s orvostól függ. Mindenesetre akinél most én voltam, nagyon kedves és alapos volt, mintha még élvezte is volna amit csinál. Nem volt ipari.
Képzeljétek az UH mérései szerint KisZuzu, akire lassan inkább ÓriásZuzuként referálok, már hétfõn azaz kb. 3 h éttel a kiírás elõtt 3650 gr volt. Azóta bevallom egy picit parázom a szüléstõl...
Különben minden oké velünk, ma reggel voltunk CTG-n. A tündéri szülésznõm kicsit nyugtatgatott, hogy a pocakomból ítélve nem lesz annyira óriás a bébim, sõt szerinte picit elõbb kibújik.
Lányok olyan fura érzés, én annyira megszoktam, hogy viszem az óriási pocakomat, hogy szinte nem tudom felfogni, hogy bármelyik pillanatban kibújhat a Pícúr, annyira megszoktam már ezt az állapotot. Persze nagyon várom, meg minden, de most ez olyan természetes így.
Sajnos ritkán tudok jelentkezni, mert valószínû az elkövetkezõ két hétben még nem lesz Internetünk otthon, utána meg ugye valószínû elég elfoglalt leszek.
Azért majd találok olyan fórumot, ahonnan bejelentkezhetek. Nagyon hiányzik, hogy olvasgassalak benneteket és persze, hogy irogassam a szokásos kis "rövid" szösszeneteimet.
Kata007
A kórház nálam a MÁV.
Többgyermekes mamák,
Lassan kellene vennem szoptatós melltartót, de kicsit tanácstalan vagyok mekkora legyen. Már megnõtt a cicim, vagy amikor megindul a tejtermelés, csak akkor fog még akár nagyobb kosarút igényelni. Akinek van tapasztalata, kérem segítsen.
A költözésünk remélem, hogy ezen a hétvégén már tényleg megtörténik, mert ugye már nincs olyan sok hétvége. Talán lassan össze kéne pakolnom a kórházi cuccot is...
Így a 39 hét elején panaszmentes vagyok, a vizesedést már teljesen megszoktam, nekem is estére mintha egy bumszli lenne a bokáim helyén, teljesen eldeformálódik a lábam, de 2 hétig már kibírom. Periodikus a dolog, reggelre tiszta víz vagyok, nagpközben valahogy jobb, aztán este megint teljesen vizes vagyok. Így is last minute-esen egyfolytában moziba, színházba, kiállításra, vacsorázgatni járunk. Nagyon élvezem. Mostmár látom milyen jól el lehet tölteni az idõt munkán kívül. Nem biztos hogy ez az "irodában lenni az utolsó percig" a legjobb megoldás, aki még nem tett így, mint én, szerintem legalább 2 hónappal a kiírás elõtt lépjen le a munkából.
Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra.
Zuzu
holnap már a 39. hétbõl