Új privát üzeneted érkezett!

Vaktyuk,
újonnan lehet,hogy engem is érdekelne, ha lehet csatlakozni Kép

Képzeljétek: Lilóca ma hason megemelte a popsiját, többször is Kép Úgy tűnik, nagyon hamar mászás lesz a dologból Kép
Viszont a fürdetés katasztrófa volt: fáradt volt a lányzó nagyon, egyszerűen nem bírtam vele... Pörgött, egy másodpercre nem állt meg, mint a motolla, az összes testrésze (ujjpercekig bezárólag) tekeredett valamerre Kép
De legalább két perc alatt bealudt Kép
lirian

Vaktyúk,
Eddig számolgattam, de kb. 5-6 ezerrel többért tudunk venni a Minimanóban ilyen ülést, mert már elértük náluk a 100ezer Ft vásárlást, és jár 10% kedvezmény. Viszont azt nem most kell kifizetni, hanem csak ha majd aktuális lesz, a hordozónk 13 kg-ig jó elvileg. És be van tervezve egy csomó költség: járóka, férjemnek új öltöny stb. De azért kösz, ennyi pénzért tökre megéri, ha nem lenne ez a 10%, lecsapnék rá.Kép

KépKép
connie

Recepteket kéretik feltenni ide is: http://www.gportal.hu/portal/receptforum/!Kép

KépKép
connie

Vadi uj egy ismerosom hozogat be tehat garis is, hacsak nem esik nagyot a forint 50 eft, a garit ha esetleg gond van vele itthon is lehet ervenyesiteni.
Connie en mar attol felek ebbe se nagyon fer a kolyok a laba ha teljesen kinyujtana mar szinte lelogna, meg ugye az megiscsak jobb ules biztonsagosabb.

Kép
vaktyuk

Azt a mindenit,ez a szegedi topik nagyon durvaKép
Most volt időm megnézni...nem semmi!
villes

jah nem ecceruKép de amugy nem fogom senkinek a partjat de mintha a fikazoknak igazuk lenne..

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Én, ha nyernék a lottón, csináltatnék egy kultúrált hajléktalan szállót, ahova be is mennének az emberek, meg persze a családra is gondolnék.

Vizimanó!
Sajnállak, de remélem megfogadtad a tanácsot és lefeküdtél.

Férjek: Nemhogy ajándék sehol, de az én kedvesem, amikor kitoltak a császárműtőből, csendesen megjegyezte, hogy egyikünk vércsoportját sem örökölte a lányom vajh kié a gyerek, ha nem vagyok zsibbasztva megfejelem az biztos. Mondtam csönd legyen az övé, és itthon megmutattam neki, hogy milyen vércsoportból mi lehet.

Hát én senkinek sem kellek?
Kép
Adri
csilla74

Ja és még egy kép, altatással kapcsolatban. Én már feladtam. Nekem már mindegy ki hol alszik csak aludjanak. (állandóan felébresztik egymást.)Kép
Csilla
csilla74

Sziasztok!
Bocsi hogy idetolakodom,de szeretnék ajánlani nektek egy honlapot,talán hasznos lehet.

http://www.babavilag.fw.hu/

Már megyek is!:-)
orshee

Csilla,
ezt komolyan mondod?
Hű, én nem is tudom mit tettem volna az emberrel, ha előáll egy ilyen szöveggel...
Mondjuk, nálunk marha nehezen tagadhatná le a párom Lilót, mert rám gyakorlatilag egyáltalán nem hasonlít, ő viszont mintha a száján köpte volna ki... Kép
Én csak arra kellettem az egész terhesség alatt, hogy a kis XX-es klón ki tudjon fejlődni valahol Kép, tulajdonságot már nem kellett átörökítenem Kép

Amikor szülés után hazamentünk a kórházból, eljegyzési gyűrűk vártak otthon Kép
Állítólag nem jutalom helyett, egyszerűen csak elérkezettnek látta az időt valamiért Kép

Annyira édes a lányom, feltrombitál fél ötkor (ilyenkor eszik először), majd mire a kaja előáll, elalszik a cumin Kép
lirian

Sziasztok!
Tudtok nekem tanácsot adni? A manóm már harmadik napja nagyon sürün 2-3 óránként ébreszt, hogy ő bizony éhes? Ma kelt:ete 7-kor evett, 11,2,4,6 és most is fönt van még. Mi ez nála? Jaa és nem eszik sokat, szinte alig. Pedig tudna még többet enni. Tudtok valamit tanácsolni, mert nem fogom bírni ezt hosszútávon.Kép

Ádám második hós kora óta külön ágyban, és külön szobában alszik, és már megszokta.

Lottó ötös? BABYSITTER!!!!!!

Connie
Igyekszem feltenni oda recepteket, csak még nem küldték azt a nyomorult azonosítót mailban.

Csilla
Az Ádámom feltudná alánlani magát. Még nincsen neki sem egyetlen egy barátnője sem. Most még egy kicsit kiborítoak vagyunk, de megpróbáljuk ezt orvosolni. Amúgy igy nézek kiKép
Kép
Na hogy tettszem?

Szilvi
hüpi

Csilla!
Nem semmi férjed van! Kép Kép

Vaktyúk!
Pelus majd nekem is kell ha mész, csak szólj!Kép

Tegnap annyira összevesztünk Tibivel a qrva család miatt, hogy úgy aludtunk el, hogy nem is szóltunk egymáshoz.
Reggel is úgy ment el, hogy még csak nem is köszönt el.Erre most küld egy sms-t, hogy ne haragudjak rá a családja miatt, és hogy mennyire fontosak vagyunk neki!Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem áll ki mellettünk és miért nem küldi el sógornőmet a búsba??????
Á, mindegy;megyek mert Törpe ébredezik! Ilyen jó az alvókája, 1/2 10 óta durmol!Kép Kép

Ildi

delfinke

Delfinke
Irigyellek Marci alvókája miatt, de nagyon!!!Kép
A családod-sógornőd miatt viszont nagyon nem!Kép
hüpi

Hüpi!

Hát Marci szerintem mormotának készül, az tuti! Kép
Családot pedig már 9év alatt megszoktam.Már az elejétől fogva fúrtak engem, nem tudják elviselni hogy Tibivel vagyok! Kép Folyton kritizálnak de lasz...om őket.

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Lirian!
Tök komoly, de nem baj már 13 éve együtt vagyunk, ismerem bár néha meglep (pl akkor is), de nem gondolta teljesen komolyan csak ilyen hülye. Egyébként kölköket imádja, és a lányomat is minden este tornáztatja, hogy ne fájjon a hasa. Szóval bár időnként kiborít, de azé szeretjük.
Gratulálok az eljegyzéshez!
Az enyém is sokszor csinál ilyet, mire előkészülök és előkapom a cicit elalszik, és utána kicsit később újra kezdi.

Hüpi!
Ádám édes, szerencsések vagyunk, hogy még nem csaptak le rá. Az én lányom se egy egyszerű eset, szerintem összevalóak.

Az én lányom ezt du. csinálta 3-10-ig két óránként evett keveset, inkább a bimbómat gyilkolta, én pont tegnap kezdtem húzni az időt legalább 3 órát bírja ki, utána rendesen evett, de nekem könnyebb volt, mert délután el lehet terelni a figyelmét még egy kicsit. Most éjszaka meg picit hagytam sírdogálni és magától visszaaludt. Nálatok nincs valami szokatlan zaj, az én lányom már átaludta az éjszakát, de mostanában a macskám hajnalban elkezd nyávogni, és a lányom is rögtön éhes lesz. Nálatok nem ébreszti fel valami? Ja és nyugodtabb is volt, hogy nem etettem annyit, mert így nem fájt annyira a hasa.

Már rengetegszer akartam már írni, én fagyasztottam le meggyet, most barackot, és fogok sütőtököt is, mert a fiam is anno ilyentájt született, és télen majdnem megőrültem, hogy szinte csak alma volt, nekem a banánt nem javasolták, és narancslét sem lehetett sokat adni.
Szóval, ha gondoljátok ti is gondoljatok a télre.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Sziasztok
Ildi miert fur Tibi csaladja mi nem teccik nekik?Kép
Csilla en is most keszulok faygasztani de most annyira szarul vagyok hogy jovo het kedd asszem.
Te hogy fagyasztottal? Kimagozva pucolva felbevagva mert en arra gondoltam.Sutotokit mikortol lehet venni?Banant miert nem ajanlottak?, nekem egy ismerosm mondta hogy ami itt van Magyaro-on banan igazabol "takarmanybanan" es ddt-vel kezelt stb stb
UUgy sajnalom hogy a meggy cseresznye szezonrol lemaradtam de akkor meg annyira nem voltam ezzel kapcs kepben.
PAsasok nem egyszeruKép nalunk az hogy kinek a gyerek szoba sem kerult mivel nem az oveKép, bar gyanus valami asztral szulo gyerek viszony mert mindketto egyforma nyugos es egesz nap az en eletem akarjak beosztani.
Nem tudom ki irta a negykezlabmaszas elso jeleit, hat nalunk is apja segitett neki/odatette a kezet tudjon min megtamaszodni a labaval/, es kuszottKép
most azon megy a nyuri, hogy magatol meg nem megy neki pedig o mar menne, ha labra "allitom" vigyorog teli szajjal es iramodna...Kép
1.Tapasztaltabb anyukak elkepzelheto hogy a paradicsom pottyoket csinal?
2. NEktek is Fenistil cseppeket irtak fel amikor beteg a mano? Mert nekunk azt es az igazabol sztem nem erre a tipusu betegsegre valo ill mao meg csak rekedt de a csalad mar kidolt ill mostmar a rekedtseg is eltunt reggelre.
Delutan rakok fel kepet ha visszakapom a gepemKép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
én úgy tudom, hogy a paradicsom allergizál.

Most jöttünk haza, beiratkoztam a főiskolásra nagy nehezen, aztán vettünk Lilónak néhány ruhát, a párom már a haját tépte Kép
lirian

Én is tervezek lefagyasztani barackot, magozva, hámozva, és kisebb darabokra vágva. Csak kellene venni biobarackot, a zöldségesnél ki tudja milyen van. Meggynél, cseresznyénél sajnos nem jutott eszembe még nekem sem.Kép

Vaktyúk,
Csakhogyén azt olvastam tegnap, hogy még nem szabad menetiránynak szembe bekötni, mert ütközésnél előre nyaklik a fej, majd hátra, és a babáknak még gyenge a nyaka.

Ildi,
Tényleg, mit tettél szegény Tibivel, hogy ennyire utál a családja?KépKép

KépKép
connie

Néhány kép:
Apával az étteremben, a szerdai vacsin:
Kép

A szüleimnél épp repülni tanul Ákos:
Kép

Itt meg olyan igaz kis parasztbácsifazon:
Kép

KépKép
connie

Connie tudom persze ugy gondolom ha mar stablian ul esetleg maszik /9 hos kora elott/ akkor lehet a amsikba atrakni..Kép

Kép
vaktyuk

Ja, akkor jó,félreértettem, hogy már most át akarjátok tenni.Kép
Nekünk van egy Renolux nevű 9-18 kg-s ülés kölcsönbe, de mikor rákerestem a neten, csak fogyasztóvédelmis oldalakat találtam arról, hogy ennek a gyártónak milyen üléseit vonták vissza és miért.Kép Szeretnénk inkább venni egy rendeset, ami tutibiztos, sokat járunk kocsival, és tele vannak őrültekkel az utak.

KépKép
connie

En is teljesen veletlenul neztem meg, Concord ultimaxot akartam venni mar epp alkudtam ra amikor valahol lattam a linkeket es es megneztem a concord 2*ot kapott es amikor mondom a csajnak koszi igy mar nem aktualis megmagyarazta nekem hogy nem azert mert szar.......talaltam tegnap egy nemet oladalt ahonnan lehet rendelni es ugy 170 eurora jonne ki kb.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Olyan rég (pár napjaKép) voltam,hogy nem gyözöm visszaolvasni az irásokat!Naggggyon pörög itt az élet,csak sajnos én nem minden nap tudok jönni,mert apánk ha itthon van inkább együtt töltjük az idöt,nem a gép elött.Esténként pedig ágyba dölés van müsoron,mert Balázs kiborit minket a nap végére.Éjjel pedig sokszor kel.Nálunk ez a fogzás,mostmár tuti,mert Bazsinak kibujt már a két also foga.Kép
De mennyi van még hátra......huh.
Édesek a picurok nagyon.
Na megyek,majd ha leszidöm,elolvasgatom rendesen az össszes elmaradt hozzászólást is!
Sziasztok,és minden anyának kitartás!
Üdv.:KingaKép

Kinga
skinga

Ezt "A doktor néni könyve" c. könyvben találtam a 4-6 hós babákról(azt hiszem itt sokunknak aktuális a probléma):

'Ugyancsak ennek az időszaknak lehet jellegzetessége, hogy az addig jól alvó csecsemő egyre gyakrabban felébred,egyre többször kell bemenni hozzá,megnyugtatni,teáztatni.Ez a család számára szokatlan viselkedés is a csecsemő első szorongásából adódik.Ilyenkor már nagyon mozgalmasak a napok,rengeteget mozog,hancúrozik,egyre több ismeretlen dologgal és személlyel találkozik,ami feszültséget,félelmet vált ki belőle.Mindezt fokozza,ha az édesapa későn hazajőve be akarja pótolni azokat az órákat,amiket nem tudott együtt tölteni gyermekével.Nagyokat hancúroznak,játszanak,többnyire dobálós,harsány játékokat,hiszen az apa fáradt a türelmes,csendes játékhoz.Az egész napi és ráadásként a zajos esti élmények zaklatottá teszik a csecsemő alvását,felületesen alszik,álmában megjelennek a nappali epizódok,felriad.És ebben a helyzetben szembesül azzal,h édesanyja nincs mellette.Megijed,mert számára még csak akkor létezik anya,ha látja is,tehát sírni kezd.Ha a mama megjelenik,könnyekkel tele van még a szeme,de azonnal örömmel kacagni kezd.Jaj,de rosssz vagy-mondja az édesanyja,hiszen látja,h semmi baja,sőt nevet.Ismét kimegy a szobából,leoltja a villanyt.De a csecsemő nem tud visszaaludni,ismét sír.Villany fel,következik a teáztatás.Örömmel fogadja,lehet,h szomjas is,de a legfontosabb,h a mamija ott van mellette,megnyugtatja.A tea elfogyott,megnyugodott,tovább alszik.De már megszakadt az éjszakai pihenése,nem olyan békés az éjszaka,ismét felébred.És ez így mehet éjszakánként akár 5-10 alkalommal is."

Megoldásként javasol gyenge világítást a gyerekszobába,simogatást,pár kedves szót,és az esti nagy hancúrozások helyett csendes "foglalkozást"( Kép ) úm. képeskönyv nézegetés,kockák egyebek rakosgatása,válogatása stb.
Bocsi,h ilyen hosszú voltam,én érdekesnek találtam,talán Ti is annak fogjátok találni.
villes

Bocsi.elszámoltam magam,a fenti idézet 6-9 hós gyerekekre vonatkozik.(harmadik negyedév..)
Gondolom azért vettem evidensnek a 4-6 hót,mert itt legtöbbünket már most érint a dolog,de úgy néz ki erre számíthatunk a köv 3 hónapban isKép
V.
villes

Asszem en vilagga megyekKép Kép

Kép
vaktyuk

Szép kilátások Kép
lirian

Akkor Ákos lehet azért nem ébred, mert apája sokkal megnyugtatóbb egyéniség estére, mint én.Kép

Köszi, Virág, jó tudni.

KépKép
connie

Sziasztok!

Vaktyuk!
Igen puci, magozás, 4-be vágás, és kb. 3 negyedenként fagyasztás. A banánt azért nem ajánlották amit írtál, állítólag nem valók piciknek, zölden szedik, stb…Ha még lehet kapni fagyasztok sárgadinnyét is.

Csilla
csilla74

Hüpi,
A receptekhez receptforum néven és babanet jelszóval csináltam meg a fórumot, ezzel bárki beléphet akkor, és nem kell külön-külön regisztrálni.

KépKép
connie

Jön vmi front?Én kivetem magam az ablakon mindjárt,egész nap vergődés és üvöltés van,bicepszem mint Swarzié,mert cipelteti a 9 kilójátKép Kép
Sajnos hétfőn Heim Pál bőrgyógyi,úgy néz ki a feneke,h attól én tudnék sírni,pedig majdnem egész nap levegőzött,de semmi javulás,sőt..
Most megyek,mert üvöltKép
Remélem Nektek jobb napotok vanKép
V.
villes

Virág,
Nem tom mi van, nálunk egész délután dettó nyügizés, fél óra alvás, aztán most 3/4 6 óta alszik. Most már mindenhogy fáj a hátam, ülve, állva, fekve.Kép

KépKép
connie

Hmm en ma szerencses voltam torpe nalunk egesz jo voltKép
Virag nekunk a hydrocortizonos kence hozta rendbe a feneket ill sima etkezesi zsirt ajanlottak meg hogy probaljam ki de addigra mar nem kellett.
CSilla a s.dinnyet mikortol lehet adni?

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
Itt van egy táblázat, csak az 6 hónál kezd: http://www.otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm

KépKép
connie

kocccc, parival beszivtam mar kapott 3x semmi baj nem volt es most bebiitalt kapott persze feleben higitva de kicsapta a mellet, most egy honapig nuku pariKép

Kép
vaktyuk

Hú, Connie, jó ez a táblázat.
csak az a baj, hogy kb a 100-ik változat, amit látok, és mindegyik máshová sorolja az ételeket Kép
Komolyan falnak megyek már, első gyerekes anyuka lévén lassan fogalmam sincs, hogy mit adhatok Lilinek, anélkül, hogy kikészíteném a szervezetét Kép((
Bezzeg anyósom nem parázott ilyeneken, párom öccse 4 hónaposan töltött káposztát zabált Kép

Légyszi többgyerekes mamák, mondjátok meg a tutit!! Kép

Lir
lirian

Lir,
Akkor én nem keresgélek tovább, hanem ehhez tartom magam. Nagyjából.Kép

Aha, a vízszerelőnk fia meg már 10 hónapos korában szobatiszta volt.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Vaktyúk!
Konkrétan sorolom mi a bajuk velem:bunkó vagyok, velem nem lehet normálisan beszélgetni, barátságtalan és rideg vagyok,nem illek Tibihez, és hát nem tudok gyereket nevelni! Kép
Szerintük Marcika nincs hozzászokva a társasághoz, de furi módón ezt csak ÕK állítják.Akárki látja Marcikát mindenki azt mondja hogy milyen nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos baba!Szerintem is az, de hát ők az istenek ők tudják.
Hát ˝röviden˝ennyi! Kép

Marcipán is Fenistil cseppet kapott, ő már szépen meggyógyult!

A hozzászólásokat olvasva kezdek félni, hogy Törpe mikor zizzen be! Kép Kép Kép Kép

Connie!
Nagyon jók a képek, tök édi Ákos!

Ildi

delfinke

Connie, vizszerelod fia a zold emberkektol jott?

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
apa megszámolta, hogy mi merre mennyi és hány óra, de mivel azzal gyilkolom, hogy nekem kell egy másik autó, neki meg jövő hónapban EVÁ-t kell fizetnie, azt mondta, hogy várjunk még autósüléssel. Mert a szülei mondtak olyant, hogy megvennék. Na az csoda lenne.Kép Bár anyósomnak az új házban van gránit mosogató, meg szagelszívó, meg mosogatógép, meg új mosógép, meg új porszívó ill. takarítógép ...
Lényeg, nem kérem mégsem az ülést.Kép

Fagysztottam le meggyet - anyukáméktól - meg spenótot - szomszédé - fogok fagyasztani barit, meg cukkinit, brokkolit meg sütőtököt.
Banántól fiam pöttyös lesz és f..ik.KépKép

Csilla,
nagyon édesek gyermekek.Kép
Kiborító beszólásKép

Kép

Kép
vizimano

Ildi,
Te rettenetes vagyKépKépKép Még jó, hogy itt több ilyen rettenetes anya van.Kép

Virág,
köszi az infót. Gondoltam hogy ez lehet a gond,és síráskor csak bementem kivettek Kőcöt, magamhoz öleltem és amíg nem szuszogott egyenletesen addig mellette maradtamKép

Ákos sztem ma még assisi Szt. Ferencet is kiborította volna.KépValami rohadt nedves front van a levegőben, mert érzemKépKépKép És cipelteti a kilóit a fiam is.Kép

Kép

Kép
vizimano

Kingu,
Gyönyörűek vagytokKép

Kép

Kép
vizimano

Nemsokára úgy fogunk kinézni, mint a dokkmunkások.Kép

Ildi,
Igen, tényleg, ezeket én is észrevettem, csak nem akartam szólni.KépKépKép Különösen, hogy barátságtalan vagy és rideg, ez már látszott, mikor vendégül láttál minket.Kép

Vaktyúk,
Utána kiderült, hogy vízszerelő szerint az már szobatisztaság, ha a gyerek (üres) bilivel a fején rohangászik a lakásban.

SKinga,
Fogzás.Kép Részvétem.

Patri,
tegnap elfelejtettem írni, de sajnálom én is, hogy nem tdutok jönni talira. Hátha majd legközelebb.

KépKép
connie

Bár persze az is érdekes, hogy egy 10 hónapos gyerek rohangászott, most, hogy belegondolok.Kép

KépKép
connie

Connie egyes embereknel erdekes a szobatisztasag, attol mert rakenyszeritik egesz napra a bilire mar azt hiszik az...sztem 2,5 eves kor alatt nincs igazi szobatisztasag ugyertem a gyerek igazan igenyel es erez.
Ildi tenyleg nem is ertem aprod miert nem koltozik vissza az anyjahoz egy ilyen "onzo noszemely" mellol Kép
Vizimano oksi most meg en se tudom honna keritek elo annyit de talaltam egy nemet hazhozrendelso oldalt es 171eurora jonne ki lehet mar irtam???Kép
Huuu mit olvastam a 2005-6 teli topikban 28 heten megcsaszaroztak egy lanyt mert szar volt a lepenyellatottsaga es nem fejlodott a gyerek 600gKép Kép Kép szegenyke
En meg pont a fentebb irtak miatt nem mertem banant adni.... ddt elvileg mar nem hasznaljak de erdekes modon az osszes ilyen nyomi occso teszko osan banan olyan..Kép

Kép
vaktyuk

Connie
Felsikerült szenvednem egy receptet.De nem olyan szép olvasható, mint a többi. Pedig world-ból másoltam.
Egyébként a hüpi azonosítom nem volt jó, mert csak ékezet nélkülit fogad el a net.
Üdv nektek!
hüpi

Sziasztok!
Olvasom,hogy nyügik voltak a babák ma majdnem mindenhol.Hát este nálunk is ez volt a helyzetKép
Leszakad a hátam,a derekam,be van durranva a nyakam,és a karom.
Balázs 10 kg és marrrrrha nehéz,ráadásul amikor a kezemben volt,akkor is mozgolódott veszettül,szóval kész vagyok.
Azt hiszem zuhanok az ágyba,alszok ameddig a bandita hagyKép
Mindenkinek jo éjt,sziasztok:Kinga

Kinga
skinga

Vaktyuk,
ez rettenetes, szegény anyukaKép Amikor a 30. héten voltam dr-nál, mondta, hogy a Kőc már kifejlődött, és hogy egy kismamájából most a 30. héten kellett kivenni a babát, és csak 750gr.Kép Aztán egész este bőgtem szegény kismama miatt.Kép

Döbbenetes volt, hogy a hiradóban mondták, hogy Norleansban 29 baba született, és ebből csak 4-et adtak haza egészségesen. Szegények.Kép

Kép

Kép
vizimano

Kinga,
szép álmokat. Lassan indulhatnánk valamilyen testépítő versenyen. Pl. babaemelés versenyszámban.Kép Szép izmoskarú "dokkmunkás" kismamák.KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano
Assisi Szt.Ferenc Kép Kép Nagyon jót röhögtem-kínomban is ,ugyebár,mert ma Vince is jó eséllyel indult volna,h kiborítsa :-)Este 6kor már nem bírtam tovább,bekötöttem kendőbe és mintha csoda történt volna,megnyugodott és aludt is egy jót,vidáman ébredt,de most megint vergődik a kiságyban,altatja magát.

Vaktyuk
Hydrocortisont mi is kaptunk még amikor az arcával volt gond 2 hónapos korában,még van belőle és elvileg még két hétig jó,egy -két foltra rákentük kísérletképpen,hátha.Az egészre nem merem,mert már mintha nedvedzene is,kiborító,ahogy kinéz,legszívesebben rohannék az ügyeletre,mikor lesz már hétfő???Szerintem tuti fogzás,mert a hüvelykujja és az arca is piros,olvastam,h ilyenkor a nyáluk is megváltozik,a fenekén is az lehetett eredetileg,csak valószínű a hülye pelenkában elfertőződött.Pedig tegnap már olyan jól nézett ki!

Ildi
Szólnál az érdekemben Marcinak,h a talin okosítsa már ki Vincét,h is kell ezt a mormotás dolgot csinálniKépOly' jó lenne,ha ezt eltanulná tőleKép
Nem irigyellek férjed rokonságáért!Nekem hál Istennek csak anyóssal kell megküzdenem(bőven elég!),bár a sógornőm nekem is szuperokos,volt már többször,h felhúzott a mindent tudásával,de legalább nem rosszindulatú. A férjed rokonai egyébként miért vannak így rád kattanva?Nincs jobb dolguk?

Connie
NAgyon jók a képekKép

Csilla
Szupi az alvós képKép

Timurr hova tűntél?Maja is nyügizik?
Virág
villes

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?