Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

lehet rokica megszültKépKépKép

Megann,
tegnap azok a bizonyos ismerősök beszóltak, hogy jól meghÍztam.
nem adok a véleményükre sokat, csak rosszul esett, mert tény, jól meghÍztam, de hát 3 hét alatt nem mehet le ami 9 hónap alatt jött fel...
én a kórház után 6-7kilót fogytam, aztán itthon a többit mert az első napokban olyan ideges voltam,hogy ment a hasam és nem bÍrtam magamba tenni semmi kaját...még jó, hogy nem apadt el a tejem! kopp..kopp..koppp...
összesen úgy 11-12 kilót fogytam eddig, de nem akarom magam bosszantani, nem nagyon méregetem.
majd ha rámjön egy kisebb ruha,örömömben megnézem.

Eszem ágában sincs cigire gyújtani, csak hiányzik,de úgy parázok a visszaszokástól, hogy nem is mernék cigihez nyúlniKép

Benianyu,
Ne gondold, hogy nem lelem örömömet a kis manóban, imádom!!! nagyon-nagyon aranyos!!!legszÍvesebben mindÍg összepuszilnám, ha meglátom, de most alszik, türtőztetem magamKép
már nézeget, érdekli a forgójátéka,meg a pelenkázó fölé akasztott rugós játéka!tök édes mikor koncentrál, meg kell zabálni!
Persze, hogy örülök a kislányomnak,mindent érte teszek!
Komolyan mondom, Lillát akkor sem csinálnám vissza, ha cserébe megkapnám Heidi Klumm alakját és a világ minden vagyonát!

tisztában vagyok én a dolgokkal, hogy most anyukaként más lesz minden, terhesen is más volt,csak tegnap egyszerűen sz@rul esett az a tapintatlanság a két tagtól...de majd egyszer biztos találkozom velük jövőre, amikor-remélem-már csinos lehetek megint, és jól ...nem is tudom mit csinálok...hát..csak megmutatom nekik...

hajaj!!!
Lilla csÍpője gyanús, drukkoljatok, hogy 3 hét múlva ne találják csÍpőficamosnak!!!szegény, akkor szenvedni fog a hülye terpeszpelusban és annyira sajnálni fogom!!!
addig hasra rakom, hátha segÍt,meg persze rákapcsolom a légzésfigyelőt is mindÍg!
-hülye anyós szemében én kész gyilkos vagyok, mert valaki mondta neki, hogy hason alvóknál gyakoribb a SIDS...
hát,mit csináljak, ha sokkal jobban alszik Így és még a csÍpőjének is használ? babakocsiban háton alszik, de itt a kókuszmatracon, amibe nehezebb belefulladni, meg légzésfigyelővel én hasra teszem.háton szegény a moro-féle átkaroló reflexétől mindÍg hadonászik és felébreszti magátKépnekem vicces, mert tök édi közben, de neki szegénynek nem...
ti hasra tennétek?

aki már kapott Tgyást:
az igénylés után mennyi idővel utalják???
az egyszeri anyaságit már megkaptam, de azóta semmit...és kezdek "nélkülözni".na jó, nem, csak baby kezdi kinőni a ruháit és annyi pelenkát használ,hogy hihetetlenKép alátezsek egyet, lepisili, a következőbe gyors belekakil, a harmadikat jó esetben rá tudom csukniKép
zsofy

Na, látom, közben Rokica is megvan, nagyon jók a hírek, most már nem kell sokat várnod Kép Kép Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Ildi,
Én is levágtam volna a baba körmét, szerintem jól tetted. Ha jól emlékszem Beninek is hamarabb levágtam, mint kellett volna, mert nagyon zavarta őt is, karmolgatta magát. A védőnő meg majd leszállhatról rólatok.

Jucc,
Menjünk együtt futni! A két picit majd otthagyjuk az apukáknál, mi meg a két naggyal megyünk futni. Tudod mi lenne belőle? Az első játszónál a gyerekek leragadnának, mi meg trécselhetnénk kedvünkre a padon. De ahhoz pogácsa is kell!!!

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Ez igen, győzök visszaolvasni.

Remélem mindenki jól van.

Pasi ügyben nekem nagy mázlim van. A férjem is imád vásárolni is, na meg főzni is, és még tud is!!!! Úgyhogy marha nagy mákom van vele, mert a terhesség alatt is amikor fáradt voltam, nagy örömmel állt neki, hogy akkor majd ő főz nekem, amit kérek. Szóval nem akaromfájdítani a szíveteket, de ilyen is van! :-)

And!
Egyébként a párom most 3 hónap alatt leadott 22 kg-t, amíg én felszedtem 13-at, így nálunk most tényleg én vagyok nehezebb, ezt egy kicsit nehezen viselem, de majd visszamegy (REMÉLEM!!!!!!!!!)

Benianyu!
Le a kalappal, soha nem szerettem futni, főleg nem hajnalban kelni miatta!

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsófy Kép

Ha vannak már éberebb időszakai is Lillának, akkor olyankor célszerűbb hasra fektetni, nem amikor alszik. Egyébként vannak olyan babák, akik csak hason hajlandóak aludni, akkor mit tud tenni az ember: hasra teszi. Attól még nem gyilkos...
Én is csípőficamos voltam, nekem kengyelben kellett lennem, állítólag nagyon szenvedtem. Viszont húgom kislányának csak kis elváltozása volt, neki "csak" terpeszpelust írtak fel, és valóban nem látszott rajta, hogy zavarná, vagy egyáltalán észrevenné! Ettől függetlenül szorítok, hogy ne legyen semmi!!!

Judit

jucc73
Érd

Benianyu Kép Tetszik a pogácsás futás ötlete! Kép Kép KépDe asszem messze lakunk egymástól, nem?

/ most nem mondhatot, hogy itt vagy, és nincs élet a fórumon!!!/

jucc73
Érd

Rókica!

Csak így tovább, előbb utóbb biztos kíváncsi lesz a kisbabád a külvilágra magától, mindenféle mesterséges segítség nélkül is!!!

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsófy!

Ne aggódj a terpeszpellus miatt szerintem, egyrészt egyáltalán nem biztos hogy kell neki, másrészt a nyári babások közül Pipocska babája születése után hordta egy pár hétig, de egyáltalán nem tűnt úgy, hogy akár tudomást is vett volna róla, nemhogy zavarta volna.

Szülés:

Most itt pattogok a fitness labdán a gép előtt. Annyira megörültem a jó hireknek, hogy rögtön elmentem egy kis gyümölcsöt bevásárolni. Most azon morfondirozom, hogy elmennék a MediaMarkt-ba körülnézni, de azért itthon mégiscsak kényelmesebb. Tkp nem érzek fájásokat, csak feszül a hasam, viszont ha ez tágitja a méhszájat, az csak jó. Tegnap fájdogált is.

Szal a doki nem volt túl meggyőző az eredményeimmel kapcsolatban, azt mondta, 1-2-3 centire van nyitva a méhszáj, ez már önmagában "érdekes" volt hogy ennyire nem tudja eldönteni, most mennyire van nyitva? Megböködte a kezével, véres is lett, de nem fájt. A méhszáj érettségére vonatkozólag adnak egy bizonyos pontszámot, Bishop értéknek hivják, az is változgatott egy kicsit, mikor Erzsike rákérdezett, hogy most mit is irjon. Végül 7-nél maradtunk. Minél érettebb, puhább, és nyitottabb a méhszáj, annál magasabb pontszámot kap az ember. Ideálisan 9 alatt nem inditanak meg, főleg nem terminus előtt, de azt mondta most a doki, hogy terminus után már a 7 is jónak számit.

Hát én inkább kivárom hogy a baba saját maga meginduljon. Azt már csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy péntek lévén biztosan kényelmesebb lett volna a dokinak, ha ma megszülök, minthogy esetlegesen hétvégén be kelljen jönnie, amit egy burokrepesztéssel biztos ki is lehetett volna csikarni, mert burokrepesztés után már nincs visszaút.

Olyan lehet, hogy jóslófájások elmúlnak, még a rendszeresek és erősek is. De ha megrepesztik a burkot, onnantól kezdve el van döntve a dolog, mert repedt burok mellett nem engedik a szervezetet "meggondolni" magát, mivel túl nagy a fertőzésveszély. Ha mégiscsak leállna burokrepesztés után a szülés, akkor jön az oxitocin.

Hétvégén is be kell mennem legalább egyszer, de én arra gondoltam, bemegyek mindkét nap, mert kiváncsi vagyok, ha más orvos tapogatja meg a méhszájamat, mit mond rá, mennyire van nyitva.

Úgyhogy nekünk úgy látszik a szex vált be, bár ki tudja, magától is elindult-e volna a folyamat. Az orgazmus is sokat számit, az is prosztaglandint szabadit fel, méhösszehúzódást is okoz magától is. Az ondóban is prosztaglandin van, és a mechanikus böködés is biztos számit valamit.

Viszont az rendkivül megnyugtató volt, hogy az orvos nem erőszakoskodott, tkp csak felajánlotta a burokrepesztést, és amikor elég határozottan megráztam a fejem, akkor nem forszirozta a dolgot.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki:

Három hónap alatt 22 kiló - mit amputáltak a férjedről?! Hogy sikerült neki ilyen gyorsan leadnia ennyi kilót?!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ildi,
húúú de irigykedekKép!
én tényleg nem hasonlÍtok a régi magamhoz!de nem baj, majd ha elmúlik a gátseb és kiestek a varratok és nem fáj a hülye szemét aranyér, ami már elmúlt most meg megint kijött...akkor remélem én is fogyok jobban!
már rójuk az utcákat a babakocsival, ez is segÍthet ugye?
Nem tudom miért van ez a körömvágás hiszti, hogy csak 1hósan lehet...nekem maguk a csecsemősök ajánlották benn,hogy levágják. én is adtam rá először kesztyűt,a nővérek meg mondták, hogy inkább levágják a körmét,csak kell a beleegyezésem.jóhogy beleegyeztem!kapart mint a kiscica.
most is lassan érik neki a körömvágás.

Mea,
nekem csak a szülés közben mondták,hogy nem ez a nehéz, hanem felnevelni a gyereket...
szerintem mostmár a végén jársz, nekem is ekkora óriás hasam volt már a végén,mondtam is Tominak,fényképezzük le,de mindÍg elfelejtettük és Így erről már nincs kép.
szüléskor is a kocsiban hagyta a fényképezőt, a telefonjával csinálta az első képeket, az legalább nála voltKép

bár azt nem tudom, hogy tudott a képre meg a köldökzsinór elvágására is figyelni egyszerre...
zsofy

Zsófy,
Ma már sokkal jobb a kedved, mint tegnap. De jó! Kép Kép Tudom, hogy imádod a lányodat!!! Ne is legyen másképp! Le van sz@rv@ az a két lány, aki nem volt kedves veled tegnap!!!

Beni hason aludt mindig, még a babakocsiban is. A férjem elég sok évvel idősebb nálam és van két nagy gyereke az első házasságából. Amikor ők születtek, akkor a hason alvás volt preferálva. Én is úgy szeretek aludni, ezért Benit is hasra tettük. Soha nem volt gond ebből. (Üdv az anyósodnak)

Viki,
Akkor jól vigyázz erre a remek férjre! Itt olvashatsz elég panaszkodást a sok lustára. Első helyen akár az enyémmel.

Jucc,
Igen, tényleg van most élet a fórumon!!! Imádom!
Mi Káposztásmegyeren lakunk. Ti Újpesten, ugye?

Benianyu

benianyu

Benianyu Kép Jól rémlett, hogy messze laktok Kép Újpesten laktunk, de lassan egy éve a XX. kerületbe költöztünk, az biza a város másik fele...

Egyszerűen nem tudok innen elszakadni, de most elhúzok, mert délután utazunk, és még semmi csomagolás, és be is kéne vásárolni.

Jövök még!

jucc73
Érd

Jucc,
Lilla is hason akar csak aludni.
köszi a szorÍtást!
az öcsémnek csak 1 évesen vették észre a csÍpőficamot, 3szor operálták miattaKép
de végül a legjobb doki csinálta és anyum még tartja vele a kapcsolatot, novemberben elviszem hozzá Lillát, mert az öcsémet anno anyu elvitte 3 dokihoz is és mindenki azt mondta csecsemőkorában,hogy egészséges,aztán meg szegény jól megszÍvta, minden műtét után 6hét fekvőgipsz csÍpőtől a lábujjáigKépKép

Benianyu,
ha engem hÍvnál,én úgy csinálnám, hogy kocsival "elszaladnék" hozzád, aztán, na jóóó...elfutok a legközelebbi játszótéri padig valahogy, és ott együnk pogitKépés beszélgessünkKép

Rokica,
remélem nem lesz tényleg semmi baja!csak a tesóm nagyon rosszul járt, úgy ahogy Juccnak Írtam...ezért izgulokKép
én is csak 1-2ujjnyira voltam nyitva, amikor beindultak a görcsök, úgy tágultam, olyan gyorsan mint a villám! Neked is majd Így lesz biztos, talán még ma éjjel!
baby feje beállt már?
zsofy

Zsófy!

Hát ez sem egyértelmű... jó helyen van, meg lejjebb is van, de még nem ékelődött be.

Testvéred hogy járt rosszul? Bocs, már nem emlékszem, hogy olvastam-e.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

90 napos kúrával, aminél meg volt adva, hogy mit mivel ná és mikor szabad enni, (fehérje-keményítő-szénhidrát - gyümölcs napok követik egymást) ha érdekel részletesen is szívesen megírom.

Benianyu! Vigyázok is rá!

Zsófy!
Anno én is csípőficammal születtem, de anyukám nem hagyta, hogy szíjba tegyenek, erre azt javasolta az orvos, hogy akkor minél többet hagyjanak pelenka nélkül rugdalózni, és minden tisztába tevéskor tornáztatni kellett. Anyukám azt mondta, elég fárasztó volt, de sikeres! És hála az égnek semmi bajom nincsen.

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rókica!

Nem is kell megírnom a www.holgyvilag.hu-n a fogyókúrák között, az amerikai sikerdiéta néven megtalálod + amerikai sikerdiéta receptek is vannak fent. Most néztem meg! Nem keverendő össze az amerikai diétával- az szadista!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihó!

Rokica,
tök jó!!!! Örülök, hogy beindultak az eseményekKép Most már nem kell izgulnod a mesterséges indítás miattKép

Benianyu
én is nagy futó voltam, főleg, mikor felfedeztem a Margit-szigeti jó kis gumipályátKép Az tényleg igazi élvezet. Én a szülés előtti évben megszabadultam 6 kilótól, és tkp. a 16. hétig tartottam is. (63 kiló voltam.) Stepaerobicra is jártam egy évig intenzíven, és imádtam! DE a baba miatt egyből abba hagytam, mert az ugrálást nagyon nem javasolják. Szóval nagyon élveztem, és az első hónapokban hiányzott is nagyon. Attól is csak úgy olvadtak a kilók és a centik, nem beszélve a jó közérzetről, meg hogy nem volt uncsi, mert mindig más volt a koreográfia. Így még a napközbeni esetleg idegesítő dolgokra sem tudtam közben gondolni, mert figyelni kellett, így igazi kaikapcsolódás volt. És tudjátok, sokkal jobban tudom most becsülni az akkori alakomat, hogy ilyen elefánt lettemKép +12 kilóval... Na de nagyon biztató, amit írtok, hogy szüléssel egyből olyan sok lemegy. Csak az ember hasa olyan csoffadt lesz, és az enyém főleg szörnyen csíkos is... Emlékszem, hogy szörnyülködtem, mikor valaki feltett egy képet egy lány pocakjáról, és hogy sajnáltuk, hogy szegény hogy néz ki a csíkokkal... Na, hát az enyém is pont olyan lettKép

Ma elcsábultam egy játékboltba a Pólusban, és vettem éjjeli fényt a babónak. Csak 539 FT volt, igaz, még 4 db ceruzaelem kell bele, az meg ugye nem olcsó... De eleve 1000 Ft volt a legolcsóbb amiket eddig máshol láttam. Kis fehér napocska (belül fehér)kívül meg piros sugarai vannak és aranyos vigyori feje. Aztán a TESCO-ban vettem egy babakocsicsörgőt, tudjátok, egymás mellé van felfűzve három maci, az is olyan édes. Játékot eddig egyáltalán nem vettünk, de most nem bírtam megállni. Ja, és ez 700 Ft volt.

Na, hagyok Nektek is helyetKép

Pusz
Luc
37+4 (mostantól már a napokat is számon tartomKép
lucretia

Látom, közben a fogyókúra lett a témaKép
Én tudok egy nagyon jót lányok, a házipatika.com-on van, 5 hét-öt kiló a neve. Én azt csináltam, és valóban lement nem öt, hanem hat kiló az öt hét alatt, és tartottam is egész a 16. hétig. (Egy évig). Gyakorlatilag heti étrendek vannak megadva, és több féléből lehet válogatni, van egy egyszerű, amit munka mellett is könnyedén lehet csinálni, nem kellenek hozzá extra alapanyagok. A másik meg ráérős, ha valaki jobban szeret, vagy több ideje van főzőcskézni. Van vegetáriánus, meg tejérzékenyeknek való is. És meg is lehet rendelni a kajákat.

Luc
37+4
lucretia

Luc!
Ez a has téma nagyon szörnyű, én is borzalmasan nézek ki, pedig kentem, de semmi. Mondtam is a férjemnek, hogy milyen gáz, 5 év házasság alatt sikerült szemüveget szereznem, festenem kell a hajam és most még a hasam is Kép.
Kíváncsi vagyok milyen lesz később, de nem sok jóra számítok Kép.
Nekem igazából az a baj így a 39. hét "után", hogy nagyon viszket is és ezért nem tudok aludni. Már nagyon szülnék!!!

KCs
kulcsarc

Sziasztok,

A Corából neten lehet rendelni
http://www.bevasarloszolgalat.hu/index.php?i=1
vagy az oldalon a szokásos "kosárba rakós" módszerrel, vagy simán írsz egy listát, mint a férjednekKép pl 2 liter 1,5%-os tej...stb, és mailen küldöd.
A G-Robynak is van ilyen szolgáltatása, olcsóbb, és jobba webshop, mert minden termékhez van kép, itt a Corásnál csak egy részéhez.

Jucc
nekem úgy szokott elég lenni, hogy leves (amit csak én eszek általában) és akkor a másodikat elosztjuk Kevinnel. Vagy ha nem leves, utána eszek gyümit vagy valamit.

Viki
amikor már nem szoptattam, és még a másodikat sem terveztük, én is csináltam a 90 napost. 2 cudar hét, de bele lehet szokni. De csak tényleg nagy súlyfelesleggel (10-20 kg) érdemes belevágni, 4-5 kilóhoz más módszer kell. Én olyan 10-et fogytam 1,5-2 hó alatt, csak aztán mindenki mondogatta, hogy milyen ügyes vagyok, elbíztam magam, itt egy kapucsínó, ott egy kis nasi, és visszajött. De az én hibám volt abszolút. De nagyon sok pasinak bejön amúgy, és nekik nem is annyira nehéz, amennyire én látom az ismerőseim körében.
Szopi alatt én norbizni fogok, több kismamatársam csinálta-csiálja, és nagyon jó, hiszen mindet ehetsz, csak nem mindegy mikor. Meg persze az édességek, tészták mennyiségben is valamelyest korlátozva vannak.

Rokica
no látod! Csak így tovább!Kép

üdv
p 36+3
penna

Sziasztok!

Köszi Penna, megnézem!

Én is csináltam a 90 napos kúrát, én 11 kilót fogytam vele, aztán ahogy abbahagytam, minden visszajött Kép Én is Norbit tervezem szülés után, ha végre rászánom magam. Terhesség előtt is elkezdtem, jó is volt. Egyszerűen muszáj az életmódomon változtatni, mert ha egy kúra csak egy ideig tart, utána visszatérek a régi zabáláshoz, és csőstül visszajön minden.

Mivel a csomagolásig még mindig nem jutottam el, mostmár nem jövök vissza. Jó hétvégét mindenkinek, szorítok az "illetékeseknek", mindenkinek a legjobbakat!

Judit 35+3

jucc73
Érd

Sziasztok!

Na megérkeztemKép
Közben főztem magamnak egy kis zöldborsó főzeléketKép Virslivel falomKép

Rokica!
Végre beindulKép Kép Kép
Lehet, hogy már hétvégén babázolKép

Én ma voltam CTG-n. A legmagasabb fájás is csak 40-esKép
Erhard lustizott, persze előtte és utána már ugra-bugráltKép
Összefutottam a dokival is.
Szerdán kell majd befeküdnöm. Hurrá! Még egy napot nyertemKép
Jó lenne addig megszülni. Most már folyamatosan fájok, de ez is csak jósló. Tegnap egy kicsivel tovább tusoltam és engedtem magamra a jó meleg vizet. Persze nem forrót, de jó meleget és jól is esett. Utána éreztem, hogy volt hatása. Éreztem a vérbőséget a hasamban. Nem nagyon durván, olyan jólesőenKép
Ma lemegyek a gyerekorvoshoz. Elkérem a recepteket, talán oda is adja. Na meg meg is akarom ismerni. Akárkihez én sem vinném a babát.
Utána elszaladok a postára is, hogy még az se maradjon. Hihetetlen, mindent gyorsan elintézek.
Most jobb is a kedvemKép
Húúúú, de keményedek. Az anyja, ez fáj!

Lányok!
Ugye nem a fogyókúráról beszéltek?
Még nincs itt az idejeKép
Majd szoptatás után.

Luc!
Gratula a nyákcsaphozKép
Ez is valami.
Mi még nem vettük ki a babakocsit.
De szerintem majd csak akkor, ha a baba olyan 2 hetes lesz. Ráérünk akkor is. Előbb nem szeretném kivinniKép
De, édi vagy, hogy emlékszelKép

Penna!
Én sem tudtam, hogy lehet rendelni a Cora-bólKép
Jól csinálodKép

Gviki!
Örülök, hogy van tejcsi bővenKép
Nem semmi, hogy lement minden rólad. Gratula!
Csak tartsd megKép

Jucc!
Én is tökéletesen megértelek főzés ügyben.
A páromra szerncsére nem kell főznöm. Õ megoldja magánakKép
Sőt! Szerintem főzni fog ránkKép

Benianyu!
azt hiszem én is beállok a gratulálók táborába.
Én legfeljebb a busz után futok, de semmi többKép
Majd tornázom.

Zsófy!
Szoríok, hogy minden rendben legyen a babókávalKép
Olyan édes, tuti nem lesz gondKép
Az ismerősökkel meg nem kell foglalkozni.
Szerintem az emberek olyan irígyek és mással nem is tudnának megbántani. Majd nekem is mondják, hogy hogy meghíztál....bla bla bla
Én meg majd moondom, hogy igen, de ezért a gyönyörű babáértKép
Én ráérek lefogyni, mert Õ így is szeret engem.

Vrucsincá4
Te is jól lefogytálKép

Szerintem csak rajtam fog megmaradni a felesleg. De nem nagyon bánaomKép

Körömvágás:
Szerintem attól nem lesz baja a babának, ha levágják a körmét. De ha agyon karmolja magát, azzal több kárt tehet magában. Sőt ha beakad valamibe, akkor sérülhet meg ha beszakad.
Tehát mamikKép vágjátok nyugodtanKép

Na lemegyek a dokihozKép
Puszi lányok, majd még jövök.

Már megint keményedek.
Hihetetlen!
Sziasztok!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Penna,
Én olyan lökött vagyok. Ide az irodába a G-Robytól rendelünk mindent, de még nem esett le, hogy otthonra is rendelhetnék. Kép

Én is norbizni fogok szoptatás alatt. Nekem bevált a terhesség előtt is. Fogok sütni finom rozskenyereket a kenyérsütőben és mindenféle rozsos muffinokat. Kép De addig mehet a kajálás ezerrel.

Angelani és Rokica megy a DRUKK! Hátha hétvégén lesz valami. Kép Kép Kép

Megyek Beniért! Véget ért a móka mára itt az irodában. De majd jövök este.

Benianyu
34+6

benianyu

Sziasztok,

Nincs idom, csak nehany foto
KépKépKép

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Tünemény a törpeKépKépKép

Zsófy!
Hogy én hogy úúúúúúútálom az nulla érzelmi inteligenciával rendelkező embereketKépKép
Hogy lehet egy frissen szült kismamának ilyet mondtani hogy jól meghizott!
HülyékKép
Na párom nagymamája nekem is szó szerinte ezt mondta, de hát ő már 75 éves, most mit várjak tőle??
Babónak én is drukkolokKép

Rókica!
Csak igy továbbKép

Lucretia!
Hol vetted a Pólusban az éjszakai fényt??
Nagyon szimpi nekem is ahogy leirtad és hozzánk nagyon közel van a Pólus!
Elárulod???

Na és most megyek van még egy mirelitt túrós derelye a fagyasztóban, azt most gyorsba megcsinálom, tudjátok, csak hogy ürüljön a hűtőKépKépKépKépKép

Ja ma nagyon megfájdult a hasam ahogy álltam sorba az IntersparbanKép

Ja és még egy hasznos info!
Ma és holnap az Árkádban lévő DM-ben(most nyitott ki újra) mindenre van 20% kedvezmény!Most érdemes jól bevásárolniKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na jól eltűnt mindenkiKép

Ki is mondta, hogy hányingerrel küzködik???
Akkor kezetrázhatunk, ráadásul nekem még nyilallik is odabanet, a hüvelyemben mélyen, talán a méhszáj az???
Gyorsan betettem az utolsó dolgokat a pakkomba, iratok ilyesmi..
Szerintem megyek ledőlniKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Sajnos nagyon ritkán tudok jönni, most meg még kevesebb időm lesz, mert megérkezett a család legifjabb tagja!!! 29.-én hétfőn hajnali 1.35-kor, 3400g és 56 cm, a neve a táblázattal ellentétben Bálint Ádám lettKép
Gyorsan bemásolom a szüléstörténetet, meg ha lesz időm teszek fel képeket!
Azért amikor tudok olvasgatok, majd próbálok írni is, de elég sokat pörögtök és nehéz követni!
Addig is drukk a finiselőknek és gratula a már babázóknak!!!

A SZÜLÉS:
Meglepő volt elsősorban! Miután szerdán a doki is meg az uh-os is „megnyugtatott”, hogy ebből csak szept. közepén lesz baba, elmentünk vasárnap Pócsmegyerre egy piknikre. Egész nap görcsölgettem, de nem tudtam, hogy ez most jelez-e valamit. Hát... jelzettKép Rövidek voltak és nem erősek, igazi jósló fájások. Apa este 10-kor megkérdezte, hogy van-e valami, vagy ráér, ha reggel borotválkozik (nagyon nem szeretKép), mondtam neki, hogy amióta vízszintesben vagyok, azóta semmi nem volt, tehát aludjon nyugodtan. Szinte ahogy lefeküdt éreztem egy erősebb összehúzódást, majd még egyet és elkezdtem figyelni az órát. Szegény apa épphogy elaludt, szóltam neki kb. fél 11-kor, hogy azért mégis menjen el zuhanyozni, borotválkozni már ne kezdjen, mert ezek biza 3 percenként jönnek. Kedvesen visszakérdezett, hogy nem viccelek-e, mondom nem, de azért még várok egy párat. Felkeltem és úgy még intenzívebb lett, tehát szóltam életem párjának, hogy hívja anyukáját, én telcsizek a szülésznőnek! Közben Marci felébredt, pedig próbáltunk halkan készülődni, utolsó dolgok a tatyóba (elvittük egyébként a bulira is a táskátKép) Szegény Rampusz nagyon sírt, gondoltam rá, hogy inkább ne jöjjön apa, de visszaaludt, akkor én is megnyugodtamKép Megérkezett a mentő is és anyósom is egyszerre. Nagyon rossz volt, hogy a mentőben fekve kellett utaznom, nehogy ott szüljek, egy-egy fékezésnél azt hittem, hogy a torkomon jön ki a babaKép Beértünk a kórházba, megvizsgált az ügyeletes szülésznő és megállapította, hogy 4 ujjnyi a méhszáj, ezt akkor fel sem fogtam, küldtek átöltözni, becuccolás a kék szülőszobába, közben hívták a dokit, meg a szülésznőmet! Jött az ügyeletes doktornő (valamilyen Orsolya, nagyon aranyos) és miközben vizsgált megrepedt a burok. Egyébként is szerettem volna megúszni, hogy mesterségesen repesszék megKép Így tehát maradt a várakozás, meg a reménykedés, hogy beérjenek a dokiékKép Beértek! Kép Megvizsgált ő is és felvilágosított, hogy a méhszáj teljesen elsimult csak nagyon fent van a baba feje (nem is csodálom a mentő utánKép) Kellett nyomni párat, majd oldalra feküdni, akkor már jöttek a tolófájások! Kb. a másodikra már jöt is a fejeKép Jó volt ahogy mondták, hogy lihegjek, én meg láttam magam előtt egy kutyát ahogy lihegKép De kibújt vágás és sérülés nélkül!!!Kép Másfél órával azután, hogy beértünk!
Na, ennyi "röviden".

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocakpanci!

Gratulálok a gyors szüléshez, és a kis Bálint Ádámnak és Neked is sok tejcsit és jó egészséget!

(Irigykedek ám, én is szeretnék ilyen gyorsan szülni!!!!!)

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megszülettem!
Kép

Kép

Kép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

nna, Lilla baby végigsÍrta a sétát, ki is kellett vennem, sapi nélkül,remélem nem fázott meg!!!de szerintem nem. meleg van...
találkoztunk a szülésznőnkel(végül is Lilláé is) és jövő héten jön hozzánk.ennek nagyon tudok örülniKép segÍthet 1-2 dologban a babával kapcsolatban.

tapasztaltak!
muszáj teáztatni a babát? annyira nem kell neki semmi más, csak a cici, én meg azt hittem, ez elég is, de ha meleg van, állÍtólag teáztatni kellene...én nem akarom, csak sÍma humana babyvizet adtam neki, de azt is visszaküldte, utálta, aztán kiskanállal pár korty talán lement, de nem lelkesedett, csak a tejcsi kell neki.
az nem elég folyadék???
kész vagyokKépKépKép

tök komoly, Kép Köményes a szoptatós tea, és jót tesz babácska emésztésének, de sokszor már röhögök szegényen,
elnézem,ahogy bájosan alszik az én kislányom és közben egyszer csak tök hangosan púzik hatalmasatKépKép tökbájosKép de legalább nem fáj úgy a hasa, nem is büdi, csak vicces nagyonKép

végre alszik, egész nap nyűgös...Kép az én fejem szétrobban, kaja nuku, mert a nagy segÍtőkész anyós ennyit vállalt csak be segÍtségnek, hogy főz, de úgy tűnik elfelejtette ezt is...lfs...már bocsánat...
meg már a cosmodisc-en gondolkozom, úgy fáj a hátam.

terhesen is fáj, de szülés után sem lehet csak úgy megúszni?

én is veszek akkor Norbi könyvet!!!ez most vigasztal egy kicsit,reménykedek,hogy fogyok majdKép mert én eddig csak egészségtelenül fogyóztam mindÍg, illetve csak fogytam, egyetem alattKép de szép is volt az életKép rohanás,no kaja, de cigi és kv literszámraKép

de már 11hónapja igyekszem irtó egészségesen élni, anyukához illően, hát most már Így maradok, hogy nézne ki egy kv vedelő bagós anyuka? undi!

Rokica,
szegény öcsémet anyum anno elvitte kiskorában 3dokihoz is, mert úgy érezte gáz van a csÍpőjével de mindenhol azt mondták, nincsen baja.Aztán egy évesen látta rajta anyu, hogy biceg kicsit és akkor kiderült, hogy csÍpőficam és műteni kell. elrontottak valamit az első operációnál, aztán anya megkeresett egy nagyon jó dokit és ő sgÍtett helyretenni, műtötte másodszor.neki szerencsére sikerült. én még akkor 4-5éves voltam, nagyon nem emlékszem,csak arra,hogy szegény a lábujjától a derekáig gipszben volt, igaziban,nem műanyagban...és 2szer 6 hétig...

babához drukkolok, van akinek csak közvetlen szüléselőtt ékelődik be a buksi!szerintem téged is meglep majd egyszer csak egy jó nagy fájás,és szülsz!

csajok,
nekem is van 4db ceruzaelemes fényem, zabálja az elemet!!!vegyetek hozzá tölthető elemeket!!!vagy ne vegyetek olyan éjjelifényt. ha ti is arra a "megnyomom és világÍt"-ósról Írtok.

Lillafürdetés...
csak túlélni!!!a végén még én is bömbölni fogok...
marha rossz, hogy tökegyedül kell csinálni. párom sokat dolgozik megint, rendezvény előtt áll...rendezvényszervező.
nem várhatom el tőle, hogy még nekem is ugráljon...pedig jó lenne.

remélem ha Lilla nagyobb lesz, majd jobban szeret fürizni.

puszy
zsofy

folyton bőgök a megszületős képeken...

Gratulálok a friss szülőlnek!!!

köszi a drukkokat lányok és köszönöm a vigasztalást is!!!
két pasi mondta azt a dagis dolgotKépKépKép
de ők meg nyomi pasik és én,ha lefogyok még lehetek sokkal szebb, de rajtuk csak isten segÍthetne...vagy az sem...
nem is érdekel már, nem a külső a lényeg és ezt ugye a terhesség alatt tanulja meg igazán az ember.nem?
22éves vagyok, még van egy csomó időm jól kinézni!nem igaz? és esélyem is van rá, azt hiszem.
zsofy

Hűha! gratulálok Pocakpacni! nagyon szépek vagytok! jó egészséget! Kép

Anikó Ti is gyönyörűen mutattok!!

Hajrá Rokica és Angelani!!!!!!!KépKépKép

Luc, nemsokára te is beindulszKép

dög fáradt vagyok, takarítottam, meg függönykarnist jöttek felrakni, két hét múlva már lehet, hogy nem lát be a szomszédKép

én is nagyon csodálom azokat, akik ennyit tudnak futni, pláne hajnalban! nekem a rekordteljesítményem fél órán belül a margit szigeti kör, de csak arra emlékszem, hogy az első 5 m után nem kaptam levegőt, utána azt mondogattam, hogy mindjá' itt az árpád híd, utána meg, hogy már mindjárt itt a cél - és közben folyamatosan meg akartam fulladni, de utána jó volt. akkor már inkább én is stepp aerobik párti vagyok, ott arra kell figyelni, hogy mi a koreográfia, észre sem veszem, hogy nem kapok levegőtKép

futás, sport, fogyókúra... brrrrr....
megyek is pihizniKép

and33+4

KépKép
KépKép
and

Zsofy, amik az albumotokban vannak képek, azok mind rólad készültek? Az elsők is? A fiúkkal meg ne foglalkozz, most tényleg nem az a lényeg, hogy hogy nézel ki, meg főleg nem az, hogy mások mit mondanak. Ennél engem is sokkal jobban érdekelne, hogy megszeresse a baba a fürdést és ne sírjon miatta.

Cigi: át tudom érezni, de nem megyek bele, mert csak a szívünket fájdítomKép Majd ha már nem szoptatsz akkor úgyis rágyújthatsz. Én legalább is ezzel nyugtatom magam. Nekem mondjuk a Kóla miatt is van egy kis lelkiismeret furdalásom, de amíg bent van a baba addig talán nem zavarja őt annyira. Persze ha szoptatni fogok, akkor már azt sem lehet majdKép

Ma voltam a barátnőmmel azon a terheléses vérvételen, aztán elmentünk a WestEnd-be, és megleptem magam egy fülbevalóvalKép

Penna, megnéztem a Cora, meg a G-Roby oldalát, tök jó, most már én csak azt nem értem, hogy hogy hozzák ki? Bezacskózzák és leteszik az ajtód elé? Vagy be is hozzák? Vagy dobozba van? El sem tudom képzelni hogy működik egy ilyen szolgáltatásKép

Ja és képzeljétek végre ettem fini halat!!!! Rántott halat sült krumpliva és salival! Annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. Viszont nem tudom mitől, de úgy görcsöl a pocakom, hogy csak na! De olyan furán, nem tudom eldönteni, hogy szélgörcs (bocs) vagy más. Olyan nyilallás szerű néha, aztán lefeküdtem, gondoltam majd mire felébredek elmúlik. Aztán alig bírtam kimenni a fürdőig, csak görnyedve, de aztán elmúlt, azóta megint csak nyilallgat, de az elég fájdalmas. És főleg a méhszájamnál érzem, meg hátul a medencémnél talán. Na mindegy, remélem elmúlik ha elmegyek fürdeni.

Rokica, Angelani alkossatok valami izgit a hétvégén!Kép

Hari 34+6

Kép
Kép
hari

Zsofy! a pasik bugyuták, és különben is irigykednekKép velük soha nem történik meg az a csoda, mint veled! így van, rajtuk már nincs mi segítsen, ráadásul bunkók is, úgyhogy kár velük foglalkozni!Kép

én minden szoptatós olvasmányt úgy zárok, hogy semmit nem kell adni a babának, csak tejcsit!!! mindenhol ezt írják! a tej összetétele biztosítja a folyadékigényét a babának!! régen volt "divat"., hogy este csak teáztatjuk, de szerintem most akkora rettenet hőség sincs, hogy akár ez legyen a vízra az indok.
szopi, szopi, szopi!Kép

KépKép
KépKép
and

Pocakpacni, nagyon jók a képek, és jó a szüléstörténet is! Ilyenkor kicsit mindig megnyugszom, hogy nem kell annak szörnyű élménynek lenni. Így végül is hanyadik héten született a baba?

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Anikó!
Hát, GYÖNYÖRÛÛÛ a babókaKép
A nagyobb fiúcska is tök helyes a képen, igazi casanovaKép

Pocakpacni!
Gratulálunk a kicsi szépséges Bálint ÁdámhozKép
Nagyon szép! Imádom az újszülött képet isKép
Szép kis sima, a bőre is szép és édes ahogy sírdogálKép
Köszönjük a szüléstörténetetKép
Örülök, hogy nem viselt meg nagyonKép
Sok Boldogságot és finom tápláló tejcsit kívánunk!

Zsófy!
Szegény Lilla babaKép
Miért sírt?
Szerintem elég neki a tejcsi is. Nem kell teáztatni, már nincs az a kimondott kánikula. Ha meg nem is fogadja el, akkor meg főleg. A tej nem csak tápláló, de szomjoltó is. Nem kell félni, szerintem nem lesz baja a csak anyatejtől. Igyál sok folyadékot, talán az higítja egy kicsit a tejcsit, de akkor meg a kajánál is többet fog kérni, illetve lesz repeta isKép
A pasikkal meg tényleg ne foglalkozz!
Fiatal vagy és szerintem csinos is. Nem kell 20kilósnak kinézni.
A fürdetést meg szépen lassan csináld. (Én mondom, aki még nem szült). De a barátnőm kislányát anno fürdettem. Hát azt hittem, hogy összeroppantom a babát. Alig mertem egyáltalán kézben tartani. A lényeg, hogy mindent oda kell előre készíteni. Amúgy sem piszkos a baba. Elég ha most még csak a nedvességhez szoktatod. Majd együtt megfürdetitek a pároddal, ha ráér.
Mi már most jókat nevetünk a párommal, hogy hogyan fogunk bénázni. Na majd akkor én is mesélek. Szerintem nevetni fogtokKép
A köményes teát te iszod?
Mert van a mamáknak is ilyen, meg a babáknak isKép
Azt hiszem ha én innám, akkor én is durrognékKép

Lányok!
Ma voltam a postán is, bankban is és a gyermekorvosnál is.
Nagyon kedves volt a doktornő.
Rögtön oda is adta a recepteket. 10db recept. Na majd mindjárt megnézem, hogy melyik milyen és mennyibe kerülKép
Szóval állítólag a baba nevét kell ráírni, az én TAJ számomat, aminek az első számnjegye 1-es helyett 8-ast kell írni és a baba születési dátumát meg a címét kell még ráírni.
Még nem töltöm ki. Bár úúúúgy megtenném.
A vezeték neve tuti, a címe is és az is, hogy 2005. szeptemberben születik.
Aláírni meg nekem kellKép

Na megyek, mert csak foglalom a helyet a hülyeségeimmel.
LetusolokKép
A hasmenés kerülget (már bocsi), de olyan kellemetlen.

Puszi lányok!
Szép estét!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Hari
a G-Roby egy összecsukható dobozban hozza, és kipakolja tételesen a konyhapultra. Nem is számítottam rá, azt hittem letesze egy zacsit és kész. Aztán fizetsz, és elmegyKép
A Corát most váromKép du 15-20 órát adtam meg nekik, és nincsenek még itt... de gondolom megérkeznek, a G-Roby is pontos volt.
Szóval felhozzák, az ajtó elé.
üdv
p
penna

Sziasztok,

PocakpacniKép,
gratulálok a fiúcskához, sok boldogságot...

AnikóKép,
neked is nagy gratuláció. Hogy viselik a fiúk egymástKép??? Van féltékenykedés? Nálunk még nincs, de a nagyfiam írtó sokat dacoskodik.

Kilók:
hát úgy néz ki, hogy sikeres volt az önmegtartóztatásom. (már ami a terhesség idejére vonatkozott). Alig szedtem fel 9 kg-t és már le is ment. Igaz, ebben nagy szerepe volt a költözésnek is. Nem tudtam megállni, hogy ne takarítsak, pakolásszak stb. Annyira jó végre ITTHON lenni. (azért tüntem el egész nyárra, mert tesómnál laktunk, ahol nincs internet...)

ZsófyKép,
Kornél detto mint Lilla. Csak a tej kell neki, pontosabban a cici, mert a cumisüveget úgy ahogy van elutasítja. Még a tej sem kell belőle, nemhogy tea vagy víz.
Nem is tudom érdemes-e így a fejéssel bajlódniKép?
Sajna egyébként sincs annyi tejem, mint Trisztánnál volt... bár talán még módosulhat, nem?

Fektetés témában én abszolút has-párti vagyok. Szerintem ugyanannyi rizikó van a háton altatásban is... előfordul, hogy utólag felbüfiznek valamit, ami esetleg visszacsorog. Arról nem is beszélve, hogy az orrán is kijöhet...
És még a fejformájuk is eldeformálódik a háton altatott babáknak.

Na nem okoskodom tovább...
Mindenkinek szép estét:
Kati
Vendég

Sziasztok!

Hari!
Pihengess!
Szerintem josló lehetett, vagy megerőltetted magad.

viszont én görcsölgetek és pont most gondolkoztam el azon, hogy már megint alig mozgott a babóm.
Na végre, rugott egyettKép
Egy kicsit nógatni kellKép
De tény, hogy tegnap és előtte (azt hiszem), olyan aktív volt, hogy azt hittem a hasfalon keresztül jön kiKép

Na felébredt..hihi..
A lusta férfiakKép

And!
Így van!
Szopi-szopi-szopi!!!!
Nincs jobb az anyatejcsinélKép
Elég a babának!
LÁTOD ZSÓFY???
Nem kell félni, tőled mindent megkap a babaKép

Lányok!
Nem akarom elszólni kopp....kopp
De eddig tényleg elmaradtak azok a NAGY Szülési Rémtörténetek.
Valaki írta, hogy k...ra fájt, de túlélte (na igen).
Szóval senki nem írta azt, hogy majdnem belehalt és, hogy annyira szörnyű volt.
Én is szívesen szülnék pár óra alatt.
De ez függ a babókánktól isKép

A másik, hogy rájöttem!
Én tényleg nem a szülésen akarok már túl lenni, hanem az egész kórházi dolgon.
Engem nagyon fusztrál a kórház.
A másik, hogy csak 2 db hálóinget vettem.
MAjd azt fogom cserélgetni.
Mert ha szülni mentem volna csak, akkor adnak a szülés alatt és utána egy kórházit.
Csak másnap kell belebújni a sajátba.
Ha 4 napot vagyok ben, akkor csak elég egyszer hazaküldeni mosni. Szerintem meg azt csinálom, hogy viszek be folyékony arielt és ott kimosom. Csak fel tudom lógatni valahovaKép
Ha nem, akkor meg jön haza és másnap vissza. Csak azt nem tudom, hogy ki hozza majd beKép
Szegény párom rohangálhat, mert sokat dolgozik. Anyukám is tuti bejön, de Õ meg beteges és nem akarom, hogy sokat mászkáljon.
Na csak kibírom.
Ha szerdán bemegyek és szombat délelőtt megszülök, akkor is csak szerdán jöhetünk ki leghamarabb. Így 1 hetet tuti bent leszekKép
Vagy majd kilógokKép Kép Kép

Na megyek tusolok!
Pedig úgy szerettem volna holnap éjfélig megszülni. A 3-as számot szeretemKép

Sziasztok!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Jajj!

Még egy gondolat!

Most olvasom Kati soraitKép
Szóval a babát már újszülött kortól lehet hasra fektetni.

Én olvastam valahol (elég sok helyen), hogy idézem:
"Nem szégyen elaludni szopizás alatt".
Ez egyaránt szólt a babának és mamának is.
Persze a mama nem alszik el, legalábbis nem mélyen, de a babák tényleg bealudnak néha szopizás közben.
Vagy nem így van? Vagy csak a nagyobbak?
Ilyenkor nem számít, hogy büfizhet?
Mi van ha bukik a baba?
Na mind1.

Tudom, tapasztalatlan vagyok. De pont ezért is tettem fel ezt a kérdést. Meg olyan, hogy nem is bukik fel semmit, vagy csak nagyon keveset. Akkor sem kell félni?

Na megyek, mert fájok a helyben üléstől.

Sziasztok!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Zsófy!

Az anyatej elég neki innivalónak is, mert az első tej ami kijön, az higabb, a hátsó tej zsirosabb, az számit kajának. Tehát ha pár perc szopi után megelégeli, akkor csak szomjas volt!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica!

Mi a helyzet?
Érzel már valamit?

Pussz!
Angelani

Kép
angelani

Angelani!

Semmi... ste?

40+3

Naszóval itt nézem, hogy a sok pánik ellenére még csak 3 nappal vagyok túl a terminuson.

Ej, ráérünk arra még...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nemesek!

Szerintem a fejésnek mindenképpen van értelme, hidd el annyit változnak a babákKép
Egyik héten ilyenek a másikon olyanokKép
Esetleg ha van türelmed néha néha, talán próbálj neki adni kiskanállal vagy pohárral(a picik hihetetlen ügyesen isznak pohárból, én is elájultam amikor láttam hogy tesóm ujszülött kisfia, hogy szürcsöl pohárból) anyatejcsit, hogy lássa, hogy a tejcsi nem csak a ciciből jöhet, és ne keseredj el, hogy ha nem jön össze elsőre.
Hidd el a tartalék csak jól jöhetKépKépKép
És neked is csak azt tudom irni amit Falinának.
Egyik ismerősömnek 6 hét után állt be a tejcsi és 7 hós babát még tuti szoptatott....

Zsófy!

Biztos lehet valami jótékony a köménymagos dolgokban, én a rántottlevest hallottam mint nagyon jó eledelt(bár nem épp a kalóriaszegénységéről hiresKép), de pont a köménymagtartalma miatt nagyon jó a hasfájós babáknakKépKépKép

Hmmmm pedig szinte meg mertem volna esküdni hogy 2 "jóindulatu" nőszemély volt aki beszólt..
Nincs a nőnél gonoszabb teremtés a földön(ez egyébként sajnos tényleg igy van)

Pocakpanci!
Hihetetlen szüléstörténetet és csodaszép babás fotókat hoztál nekünk. Nagyon köszönjük!KépKép
Jó egészséget kivánok nektek és sok boldogságotKépKép

Hát pont én is ettől rettegek, hogy elmaradtak a horrorisztikus történetek, és hogy nem maradhat csapat aki kimaradna az ilyenből(ugyebár a statisztikának meg kell lenniKépKép) és titkon attól rettegek, hogy az én szülésem lesz a horror a köbön, de megigérem nektek, hogy ha igy lesz, inkább befogom a po..mat, nehogy rontsam az átlagotKép.
Eddig eszembe se jutott hogy porobléma is adódhat vagy valami, és 1-2 napja viszont komolyan rettegek a targédiáktól a nem várt problémáktólKép
Segitsetek!!!!!

Benianyu és többiek!

Kész, vége, kirúgom a függönyös nőt!
Persze nem tartotta be az igéretét és nem hivott fel, hogy akkor holnap ő jön ki, vagy kiküld valakit a házhoz..
Hát AZ ISTEN VERJE MEG....AKINEK NEM KELL A FÉLMILLIÓ FORINTOM AZ KAPJA BEKépKépKép
VAN MÉG FÜGGÖNYÖS A VILÁGON AKI MAJD ÖRÜL HA A PÉNZEMET AZ Õ ÜZLETÉBEN KÖLTÖM EL...

Bevallom már jó előre melegitek, hogy mit fogok mondani, ha esetleg jövő héten felhiv valamikorKépKépKép
Úgy fogom kipenderiteni a megbizatásából hogy öröm lesz hallaniKépKépKép
Mondtam a férjemnek is, mondta, hogy teljesen igazam van.

Ráadásul a csömöri önkormi épületéből hozott nekem egy szórólapot a férjem amin egy majdnem Gyálon lévő függönyös hirdeti magát...már fel is hivtam és ha még jövő héten egyben leszek akkor el is megyek az üzletébe szétnézni....

Megann 38+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok LÁnyok!

Újra itt vagyok, de még mindig sehol semmi. Visszaolvasni egyenlőre nem tudtam, még este megpróbálom. Aug. 28-ra (vasárnap) voltam kiírva. Hétfő reggel be is vonultam a kórházba, hátha történik a héten valami. Hát nem történt semmi. Gondoltam, ma hazajövök hétvégére, hátha itthon ihletet kap a kisfiam. Erre mi történik, alig, hogy másfél órája itthon vagyunk, el kezdett folydogálni a magzatvizem. Hát nem édes??? Bár folyamatosan folydogál, fájásom egyenlőre semmi, úgyhogy még nem indultunk el a kórházba. Nemrég felhívtam persze a szülésznőmet (Krohné Klári), aki azt javasolta, hogy addig, amíg nincsenek fájások, nem kell feltétlenül indulni. Viszont reggel mindenképpen mennem kell, ha másért nem, egy ctg-re, és hogy megvizsgáljanak. Pedig hogy örültem, hogy itthon tölthetem végre a hétvégét.
Mit mondjak, lelkileg eléggé kikészített ez az öt nap! Csak vársz, vársz, és nem tudod még, hogy meddig, közben meg körülötted sorban születnek a szebbnél szebb babák. Hát ennyi.
Ha most egy darabig megint nem jelentkezem, akkor az azért van, mert végre "történt valami"

Üdv: kuha (40+5)

Kép
kuha

Sziasztok!

Rokca!
Nálam sincs sok, csak némi görcsKép

Megann!
Jajj!! Ne érts félre! Én nem riadalmat akarok kelteni!
Nem is az esetleges kompplikációkra gondoltam, hanem arra a szörnyű nagy fájdalomra és a 10-20 órás vajúdásokra.
De azért ma már az orvosok többsége nem hagyja, hogy a kismama akár 15 órát is "szenvedjen".
Még egyszer Bocsi!
Nem akarok vészmadár lenni!!!

Kuha!
Ez asztán a jó híír!
Azért menjetek be a kórházba ha tuti a magzatvíz szivárgás.
Én nagyon szurkolok! Kép

Puszi!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Angelani!

Nehogy már magadra vedd, én magamtól is paragép vagyok, és nélküled is épp ekörül keringtek a gondolataim.(tragédiástól, problémástól, egy napos vajúdásostól együtt).
Én minden miatt parázom, és mindegyik horror a számomraKépKép
Ha az ember kérhetné hogy valamelyik tulajdonságától szabaduljon meg akkor én azt kérném, hogy ettől az örökös pánikolási hajlamtól szabaduljakKépKépKép
Milyen jó lenne, helyette kérnék monjuk darázsderekatKép, vagy mondjuk bátorságot!

Na jó, térjek gyorsan vissza a földre mi???KépKépKép

Kuha!
Megy a drukk!Bár én a magam részéről (fenti para miatt) tuti, hogy már robognék is befelé a kórházba, bár elhiszem hogy az elmúlt 5 nap nem a kedvenceid közé fog tartozni!

Benianyu!
Hol vagy, úgy volt hogy jössz este...

Megann

Kép

Kép
megann

GYOMORÉGÕSÖK FIGYELEM!

Valami történt ma!Még nem égett a gyomromKépKépKépKép
Nem tudom hogy köze van e hozzá, de délután óta folyamatosan szőlőt szemezgetek, lehet hogy attól?????
Próbáljátok már ki ti is, hátha másnak is igy reagál a gyomra a szőlőreKépKépKép
Milyen jó lenne, rennie helyett szőlőkúraKépKép

Kép

Kép
megann

Kuha, de jó hogy jelentkeztél! Bár mondjuk jobb lett volna ha egy édes képpel jelentkezel a kezedben egy babával, de kivárjukKép Izgi lehet azért hogy ott szivárog a magzatvíz, de meg tudlak érteni hogy nem rohansz vissza a kórházba, bár ahogy Megann írta biztos én is sietnék be, mert már rég beparáztam volna.

Megann, lehet a szőlőben valami, de neked a héjjától nincsenek görcseid? Különben is, lehet hogy lejjebb ment a babád és már nem nyomja a gyomrodatKép De persze azért kipróbálom a szőlőt, mert úgy szeretem, úgyhogy nem lesz nehéz.

Amúgy mostanra egészen elmúltak a görcseim, úgyhogy csak a szelek kínoztak biztos.

Hari

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?