nna, Lilla baby végigsÍrta a sétát, ki is kellett vennem, sapi nélkül,remélem nem fázott meg!!!de szerintem nem. meleg van...
találkoztunk a szülésznőnkel(végül is Lilláé is) és jövő héten jön hozzánk.ennek nagyon tudok örülni
segÍthet 1-2 dologban a babával kapcsolatban.
tapasztaltak!
muszáj teáztatni a babát? annyira nem kell neki semmi más, csak a cici, én meg azt hittem, ez elég is, de ha meleg van, állÍtólag teáztatni kellene...én nem akarom, csak sÍma humana babyvizet adtam neki, de azt is visszaküldte, utálta, aztán kiskanállal pár korty talán lement, de nem lelkesedett, csak a tejcsi kell neki.
az nem elég folyadék???
kész vagyok
tök komoly,
Köményes a szoptatós tea, és jót tesz babácska emésztésének, de sokszor már röhögök szegényen,
elnézem,ahogy bájosan alszik az én kislányom és közben egyszer csak tök hangosan púzik hatalmasat
tökbájos
de legalább nem fáj úgy a hasa, nem is büdi, csak vicces nagyon
végre alszik, egész nap nyűgös...
az én fejem szétrobban, kaja nuku, mert a nagy segÍtőkész anyós ennyit vállalt csak be segÍtségnek, hogy főz, de úgy tűnik elfelejtette ezt is...lfs...már bocsánat...
meg már a cosmodisc-en gondolkozom, úgy fáj a hátam.
terhesen is fáj, de szülés után sem lehet csak úgy megúszni?
én is veszek akkor Norbi könyvet!!!ez most vigasztal egy kicsit,reménykedek,hogy fogyok majd
mert én eddig csak egészségtelenül fogyóztam mindÍg, illetve csak fogytam, egyetem alatt
de szép is volt az élet
rohanás,no kaja, de cigi és kv literszámra
de már 11hónapja igyekszem irtó egészségesen élni, anyukához illően, hát most már Így maradok, hogy nézne ki egy kv vedelő bagós anyuka? undi!
Rokica,
szegény öcsémet anyum anno elvitte kiskorában 3dokihoz is, mert úgy érezte gáz van a csÍpőjével de mindenhol azt mondták, nincsen baja.Aztán egy évesen látta rajta anyu, hogy biceg kicsit és akkor kiderült, hogy csÍpőficam és műteni kell. elrontottak valamit az első operációnál, aztán anya megkeresett egy nagyon jó dokit és ő sgÍtett helyretenni, műtötte másodszor.neki szerencsére sikerült. én még akkor 4-5éves voltam, nagyon nem emlékszem,csak arra,hogy szegény a lábujjától a derekáig gipszben volt, igaziban,nem műanyagban...és 2szer 6 hétig...
babához drukkolok, van akinek csak közvetlen szüléselőtt ékelődik be a buksi!szerintem téged is meglep majd egyszer csak egy jó nagy fájás,és szülsz!
csajok,
nekem is van 4db ceruzaelemes fényem, zabálja az elemet!!!vegyetek hozzá tölthető elemeket!!!vagy ne vegyetek olyan éjjelifényt. ha ti is arra a "megnyomom és világÍt"-ósról Írtok.
Lillafürdetés...
csak túlélni!!!a végén még én is bömbölni fogok...
marha rossz, hogy tökegyedül kell csinálni. párom sokat dolgozik megint, rendezvény előtt áll...rendezvényszervező.
nem várhatom el tőle, hogy még nekem is ugráljon...pedig jó lenne.
remélem ha Lilla nagyobb lesz, majd jobban szeret fürizni.
puszy