Szijasztok! Tegnap este jöttünk vissza ausztriai nyaralásunkból, ami szuper volt! Egy fantasztikus Wellness szállodában voltunk, akkora élményfürdő részlegekkel, amilyet elképzelni sem tudtunk. Ez egy bébi- és
gyerekbarát intézmény, szóval külön vízivilág volt bébiknek (akkora, mint itthon egy egész gyógyfürdő), külön gyerekes családoknak,
Közép-Európa leghosszabb csúszdájával, és külön egy ún. Silent Dome csak felnőtteknek, hogy tökéletesen ki tudd magad pihenni. Mindnek volt fedett és szabadtéri része, így nem függtünk a nem túl kellemes időjárástól. Természetes termálvízzel vannak a medencék feltöltve (34 és 25 fokos). Ráadásul nagyon közel van, mert a határátkelőtől 15 perc. Persze a személyzet többsége magyar - szerencsére a szakácsok mind, úgyhogy a kaja isteni volt. Annyira klassz a hely, hogy muszáj lesz babával visszamenni, mert
egész nap szórakoztatják, lefoglalják a kicsiket.
Még nem olvastam vissza, de látom szopi témában úgysem vettétek volna hasznomat.
Kisberci - aki apa tiltakozásának eredményeként jelenleg Ádám névre hallgat - nagyokat rugdal és a legfurább helyeken domborodik ki. Most biztos jól kiröhögtök, de egy kiadós úszás után először azt hittem, hogy sérvet kaptam, mert ez a dudor a hasfalamban nem lehet más (különös tekintettel arra, hogy egy cseppet sem kímélem magam)
. Aztán mégiscsak vándordudornak bizonyult
- szóval gondolom mégiscsak a gyerekem az.
Hát lehet, nem vagyok egy romantikus típus de nekem elég bizarr, hogy bennem kalimpál valaki... Ráadásul pillangószárny suhogás meg buborékolás helyett az első pillanattól: pifff-pufff.
Na má megint szómenésem volt, dehát pótolni kell a lemaradást valahogy.
Millió puszi minden folyamatban lévő és leendő maminak!
Virág+Kisberci-Ádám