Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Bea Kép most aztán igazodj ki a sok tanács között, hogy adjál vagy ne adjál pótlást.KépKép Akárhogy is döntesz, tényleg az a legfontosabb, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél! Akkor minden oké lesz.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Lányok, nagyon köszönöm!!Kép

Úgy döntöttem, mindenki tanácsát megfogadom. Ma egész nap benn leszünk a szobában, cicizünk, amennyit lehet. Fejek pluszban. Beszéltünk a dokinénivel is, jövő hétől kapunk anyatejet az esetleges pótlásra, amit tényleg csak akkor adok, ha a pici éhes. Sajnos ezt kénytelenek leszünk, mert a sárgaság miatt nincsenek feláldozható éjszakáink, a folyadékhiánytól ugyanis nagyobb lehet a baj. Remélem ma éjszaka már alszunk, a tegnapi éjszakánk sajnos megint horror volt, hajnal 4-ig egy szemet sem aludtunk, csak sírt a pici, és 90 gr teát nyomott le egyszerre. Gondolhatjátok, milyen éhes volt.

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget

CatKép
Jövő hétig Annamari segít, beszéltem vele isKép

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Köszi a múltkori tanácsokat UH-gal kapcsolatban. Szóltam a dokinak, hogy megnézné-e a Baba nemét és örömmel megnézte. Tuti, hogy KISLÁNY.Kép Nagyon boldog vagyok. Kérdeztem azért, hogy ártalmas-e, de mondta, hogy biztos, hogy nem. Jó, hogy hallgattam Rátok!

Szilvi
27+2
szilvi26

Sziasztok!
Szilvi, de jó, gratulálok!!!!! Kislányt szerettél volna?

Beus, sajna én nem tudok hozzászólni, de drukkolok nagyon, hogy beinduljon a tejed. Édeskömény teát szoktak tanácsolni, de gondolom, ezeken a praktikákon már túlvagy.

Pussssszka
K.
24+6
shaloya

Szilvi Kép nagyon gratulálok a kislányotokhoz! És hogy szalad az idő! Nemsokára már láthatjátok is! Üdv a topiklakóknak a téliekből! KépKépKépKép

Esetleg kérhetek egy kis drukkot? Szeptember 5-én lesz eredménye a 4. inszeminációnak KépKépKép

Puszika
Noémi
Vendég

Sziasztok!Kép

Újra előkerültem. Először nyaralni voltunk, 1 hetet a Balatonnál, aztán 1 hetet nagymamámnál aztán haza jöttünk, de a húgomék itt voltak Angliából és minden időnket velük töltöttük. Tegnap utaztak haza.

Ezt az oldalt átfutottam, én a szoptatási téma másik részéről kérdeznék, az elválasztásról. Nagyon szeretnénk már kistestvért Danának, de nekem még mensim sincs (2 éveKép). Nem szívesen választom el, de nem igazán érünk rá a kistestvérrel. Van egy elképzelésem az elválasztás menetére, de további ötleteket gyűjtök. Ti hogy csinálnátok?

Még nem olvastam vissza, lesz mit olvasnom a hét végén!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Beus,
én is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a tejnövelés! Én sem tudok okosabbat mondani, mint a lányok!!!!!

Leone,
én úgy oldottam meg az elválasztást, hogy lecsökkentettük a reggelire és az estire, legutoljára a reggelit vettem el. Helyette először vizezett tejet, majd tejet kapott csőrös pohárból. Már annyira nem is emlékszem, hogy mit szólt hozzá, de nem volt érte hiszti azt tudom!
Én pedig fokozatosan mindig kevesebbet fejtem, hogy ne feszüljön.
Nekem is azt mondta a doki, hogy válasszam el, mert akkor áll vissza rendesen a peteérés. De nekem akkor már rég visszaállt a havim.

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Leone Kép
bár még nem teljes elválasztásról van nálunk szó, hanem csak részlegesről Levi esetén (Máté már 1 hónapja kb. elválasztotta magát, nem volt hajlandó szopizni, már hajnalban sem).
Szóval nekünk a hajnali szopi megmarad. Levi kb. 1 hete - mindegy 4.5 hónapos munkánk eredményeként - ivott üvegből. Készítek neki este 90 ml tápit, azt issza először, majd kap utána cicit.
Nálam praktikus okok vannak. Szeretném, ha néha-néha más is le tudná őket este tenni, ezért ez a szoktatás. Úgy gondolom, ha már 90 ml-t megiszik, akkor adott esetben meg fogja inni a 180-200-t is.
Szóval én így teszem. Amikor már tényleg odajutunk, hogy elválasztás, akkor majd kb. 1 hét alatt, napi 10-20mlkkel emelve az adagot, növelem a tápi mennyiségét. Így a mellemnek is lesz ideje megszokni, hogy nem kell annyi tej.
Hajnalban majd ugyanígy, de azzal még annyira nem foglalkoztam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leona! Nekünk elöször az uzsi maradt ki, majd a reggeli szopi. Késöbb az esti, a végére maradt a déli és az éjszakai ezeket nehéz volt egy kicsit elhagyni, kellett pár nap. A többi simán ment ha kapott helyette más kaját

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Leone,Kép
Nekem azért kellett elválasztani, mert jött a kistesó. Akkor már csak az esti és reggeli szopi volt jelentősebb mennyiség amihez semmi kiegészítést nem kapott Krizsi. Először a reggeli szopikat ritkítottam minden másnapra, majd elhagytuk azt is. Az esti szopik elhagyása a végére maradt. A kihagyott szopik helyett, ugyanabban a helyzetben, ahogy addig szopizott - este szopispárnán az ölemben, reggel az ágyunkban hozzám bújva - cici helyett cumisüvegben tápit kapott. Már lassan fél éve nincs szopi, de reggel és este még mindig igényli ezeket a szertartásos evéseket. Fejni mindig csak akkor fejtem, ha éreztem, hogy nagyon sok a tej és akkor is sem üresre csak annyira, hogy ne feszüljön. Kb. 3 hét kellett a teljes elválasztáshoz, de úgy tünt nem viselte meg Krizsit.

Noémi,Kép
Megy a drukk az inszemhez.Kép Feküdj utána párnával a popsid alatt, úgy több az esélye!

Humi
36+0 Kép
humi

ShaloyaKép
Köszi. Nekem mindegy, hogy kislány vagy kisfiú, csak rossz volt, hogy már ennyi hetes vagyok és még nem tudom a nemét.Kép Nem is mertem nagyon vásárolgatni eddig, most bezzeg bepótoltam.Kép

NoémiKép
Köszi. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. Szoktam olvasni a "megint megjött"-öt, úgyhogy azért követem, hogy mi van Veled. Szorítok!Kép

Szilvi
szilvi26

Humi Kép nagyon köszönöm! Remélem nem kövezel meg, de végül egyik vérvételre sem mentem el. Nagyon hiszem, hogy a mostani jó lesz. Már túl vagyok az inszemen, mához egy hétre lesz meg az eredménye! Hogy megy az idő! Utolsó hónap! Nagyon gratulálok! Meddig szúrtad magad?

Szilvi Kép én is szoktalak ám olvasni titeket, néha jó, néha vegyes érzelmekkel. Most nagyon bízok ebben a 4.-ben, ami az utolsó lesz. Kép
Bár júlisban is azt hittem, de remélem összekanalaztok, ha mégsem. Ha sokat ülök begörcsöl a hasam lenn, és most már 2x kelek éjszaka pisilni egy pár napja. Pedig nem vagyok egy éjszaka kelős, legutóbb a terhességemnél volt ilyen, ezért gondolom. Más nincs, egy hét és meglátjuk.Kép
Üdv a télieknek KépKépKépKépKép Én már csak tavasz végi, nyár eleji leszek KépKépKép

Puszika
Noémi
Vendég

Szijasztok! Tegnap este jöttünk vissza ausztriai nyaralásunkból, ami szuper volt! Egy fantasztikus Wellness szállodában voltunk, akkora élményfürdő részlegekkel, amilyet elképzelni sem tudtunk. Ez egy bébi- és
gyerekbarát intézmény, szóval külön vízivilág volt bébiknek (akkora, mint itthon egy egész gyógyfürdő), külön gyerekes családoknak,
Közép-Európa leghosszabb csúszdájával, és külön egy ún. Silent Dome csak felnőtteknek, hogy tökéletesen ki tudd magad pihenni. Mindnek volt fedett és szabadtéri része, így nem függtünk a nem túl kellemes időjárástól. Természetes termálvízzel vannak a medencék feltöltve (34 és 25 fokos). Ráadásul nagyon közel van, mert a határátkelőtől 15 perc. Persze a személyzet többsége magyar - szerencsére a szakácsok mind, úgyhogy a kaja isteni volt. Annyira klassz a hely, hogy muszáj lesz babával visszamenni, mert
egész nap szórakoztatják, lefoglalják a kicsiket.

Még nem olvastam vissza, de látom szopi témában úgysem vettétek volna hasznomat.

Kisberci - aki apa tiltakozásának eredményeként jelenleg Ádám névre hallgat - nagyokat rugdal és a legfurább helyeken domborodik ki. Most biztos jól kiröhögtök, de egy kiadós úszás után először azt hittem, hogy sérvet kaptam, mert ez a dudor a hasfalamban nem lehet más (különös tekintettel arra, hogy egy cseppet sem kímélem magam)KépKép. Aztán mégiscsak vándordudornak bizonyult Kép - szóval gondolom mégiscsak a gyerekem az.

Hát lehet, nem vagyok egy romantikus típus de nekem elég bizarr, hogy bennem kalimpál valaki... Ráadásul pillangószárny suhogás meg buborékolás helyett az első pillanattól: pifff-pufff.Kép

Na má megint szómenésem volt, dehát pótolni kell a lemaradást valahogy.

Millió puszi minden folyamatban lévő és leendő maminak!
Virág+Kisberci-Ádám

KépKép
virág33

Elfelejtettem kérdezni: hogy kell a profilba képet feltenni??
Előre is köszi!
Virág

KépKép
virág33

Virág! csak nem Sonnenthermében voltatok ti is?KépKép Mi is terveztük az idén mert Orsi fotójával nyertünk egy belépöt hozzájuk, egyelöre még nem jutottunk el sajnos. De márc. végéig még van idönkKép A szálloda mennyibe kerül 1 napra?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: de, ott voltunk!
Egy napra nagyon drága valami 80 euro/fő + 18 a gyereknek - csak több napos "csomag"-ban éri meg, de úgy sem olcsó. Mi ha gyerekkel megyünk biztosan a faluban (Lutzmannsburg) foglalunk egy magánszállást (rengeteg kiadó szoba/apartman van) és a fürdőbe bejárunk (napi 17 euro/fő ).

Virág

KépKép
virág33

Sziasztok!
VirágKép Klassz lehetett! Tudtál feltenni képet? Nekem nem sikerült, pedig én is megmutiznám a hasam!
Most akkor Berci vagy Ádám????
Nálunk nagyjából biztos a Zoárd.
Jól vagy amúgy? Már jó nagy lehet neked is a pocid.

Puszka,
K.
25+2
shaloya

Sziasztok Kismamik!Kép

Miért nem sikerül képet feltenni? Mit ír?
Ha lekicsinyítitek max. 500 pixelre, és jpeg-be mentitek el, akkor az sikerülni fog!Kép Remélem!!!Kép

Virág Kép
Örök hálám, hogy ajánlottad a Johnson's barnítókrémét, mert még mindíg dögös csokibarna vagyok!Kép

Nagyon klassz helyen voltatok, lejegyeztem minden infót!Kép

Mi is jól vagyunk, bár szombaton megijedtem picit, mert takarítás után eléggé bekeményedett a pocim. Nem fájt, csak folyamatosan kemény volt. Ha lefeküdtem, akkor enyhült, de ha felkeltem akkor megint kemény lett. Aztán estére - a magnéziumnak és a pihenésnek köszönhetően - elmúlt. Azóta csak néha icipicit érzem, de az semmi!Kép

NoémiKép
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!KépKép

Na rohanok vacsit csinálni!Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
23+3

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép Nekem is olyan sokszor keményedik, pedig szedem a Mg-ot. Jövő héten megyek csak dokihoz. Olyan rossz, nem tudom mitől van ezKép

Hogy kell kicsinyíteni?

K.
shaloya

KrissiKép
Nekem is rossz, hogy nem tudom mitől van! Azt tudom, hogy valamennyire normális ilyenkor, hogy néha keményedik a poci, de nem tudom, hogy meddig a szintig normális!

Milyen képszerkesztő programod van?
Én az Adobe Photoshopot használom, abba bemásolom a képet, és ott az "image" menüben (vagy mibenKép) az "image size"-al tudom változtatni a méretet! Utána már csak el kell menteni (file - save as) a saját képek közé!

Pussz!
Zitus és BotiKép
23+4

Kép
Kép
zituska28

Krissi, Zituska:
Igen már jó nagy a pocakom és szívesen feltennék képet, de még nem írta le senki, hogyan kell. Az a bajom, hogy a profilban nem találok semmilyen opciót erre. Segítsetek!

Krissi: férjem nem akarja, hogy a babagombócot ugyanúgy hívják, mint őt, úgyhogy Ádám felé tendálunk.

Ideírom a Sonnentherme linkjét ahol meg tudjátok nézni. A szállodát, ahol voltunk és közvetlen összeköttetésben áll a fürdővel, Hotel Sonnenpark-nak hívják. Van ott még a fürdő mellett (át lehet sétálni) Hotel Semi, Thermenhotel Kurz és Hotel Vier Jahreszeiten.
A falut Lutzmannsburg-nak hívják.
www.sonnentherme.at
vagy www.sonnentherme.com

Virág+Ádámbabajelölt
20+1

KépKép
virág33

VirágKép

A lap tetején menj bele a profilodba, akkor megjelenik az az oldal, ahol beállitottad az eddigi adatokat!
Ott találsz egy olyat, hogy "képek"! A "tallózás"-al ki tudod választani a gépedről azt a képet, amit fel szeretnél tenni (csak 500 pixelnél kisebb képet enged a Bnet feltenni, előbb kicsinyísd le), végül rákattintassz a közvetlen alatta lévő "profilban történt vált. mentése" opcióra!Kép

Vagy közvetlen ide is fel tudod tenni, ha a melléklet feltöltésére kattintasz, és kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tenni! (szintén csak 500 pixelnél kisebbet enged)

Remélem sikerül!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Zitus!
Adobe Photoshop 2.0 Starter Edition van a gépemen, de képtelen vagyok a lekicsinyített fotót elmenteni. Grrr.... Biztos én vagyok a béna.

Hajrá Virág, drukkolok, h legalább neked sikerüljön, úgy megnézném a pocakodat! Az Ádám szép név! Megy a vezetéknévhez?

K.
25+3
shaloya

SziasztokKép

Krissi, Zitus: Én aztán mesélhetnék a pocakkeményedésrőlKép Nekem minden "szarra" bekeményedik. Frontra, cipelésre(3kiló fölött), kórságra.
Ma voltam dokibácsinál, azt mondta, simán belefér ennyi. Ha pihire, magnéziumra nem múlik, akkor van gond.
Béluskám gyönyörű pufók arcú kis angyalkaKép

Krissi-Shaloya: próbáld meg Paint-tel megnyitni a képet és úgy lekicsinyíteni. Nekem úgy sikerült.

Virág: nem is baj, hogy nem Berci. Így az én babám lehet azKép Bár, ha az lesz, Bertalan leszKép

Noémi: én is drukkolokKép

Szopitémához én sem tudtam volna érdemben hozzászólni, így csak olvasgattamKép

Képzeljétek, holnapután kezdődik a suli!!Kép
A csajszik várják már nagyon, én kevésbé a mocskos anyagiak miattKép(csak füzet, cerka, miegyéb már 17-be volt kettőjüknekKép). A gáz, hogy az én jó kis melóhelyem feje fölött ott csücsül a csődbiztos, így az adható iskolakezdési tám.-ra is keresztet vethetekKép
Nah, jól kisírtam magam, megyek főzniKép

Pusza:
Jovi
24+4

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág! azért az apartman lényegesen olcsóbb volt akkor! MI ugy terveztük hogy Bükkfürdön szállunk meg, onnan nem lenne messze ott meg olcsóbb a szállás (legalábbis találtam olcsóbbat)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kismamik Kép tudnátok nekem valami bíztatót mondani? A múlt heti vizeletvizsgálatomban a doki talált egy bacit, ami valamilyen húgyuti fertőzés. Azt mondta, hogy ez oka lehet a sikertelen inszemnek is. Egy óra múlva tudok csak beszélni a BMC-vel, jövő héten hétfőn kellene HCG-s vizeletet vinnem, ma 12. napja az inszemnek. Aházidoki írt fel antibiotikumot.
Szerintetek akkor ez a hónap kilőve? Ilyen fertőzéssel tényleg lehetetlen teherbe esni?
Vendég

Noémi! Szerintem sokunknak volt már bacija, ez a nöi test velejárójaKép Nyugodj meg, kezeltesd ki az fontos, utána semmi baj nem lesz!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Noémi!
Ne idegesítsd ezen magad! Lehet, hogy egy kicsit kevesebb így a sikeres inszem esélye, de semmi nem kizárt. Szóval fel a fejjel, és tessék optimistának lenni,Kép az sokat segít ám. Kép No és persze fontos, hogy kikezeltesd. Azért bocsi a kérdésért, de hogyhogy ez most derült ki? A dokid nem vizsgált ki alaposan az inszem előtt? A vérvételek miatt meg miért köveznélek meg??? Az a lényeg, hogy minden rendben sikerüljön, nem az, hogy mi előzte meg.
Én még mindig szúrkálom magam, bár már nem olyan rendszeresen, mint korábban. Lassan amúgy is abba kell hagynom, mert már csak bő 3 és fél hetem van a kiírt időpontig. A pocakom még nagyon fent van, semmi jele a babó készülődésének.

Humi
36+5
humi

Humi Kép ma reggel úgy tűnik megjött a 26. napon napi 4 utro mellett. Nincs szerencsém. Holnap reggel megyek HCG vérvételre, és megbeszélem a dokival, hogy mi legyen. Sajnos nem néztek vizeletet az inszemek előtt. De már nincs kedvem több inszemhez.
Nagyon drukkolok, hogy a babó időben érkezzen és minden rendben menjen a szülésed alatt. Olyan kedves vagy, hogy végig így segítettél nekem. Köszönöm szépen.
Vendég

Sziasztok!Kép

HumiKép

Képzeld,sógornőmnek megjött az vérvételi eredménye és uaz a gondja,mint NekedKép.Na csak azért örülök,mert így lehet orvosloni végreKép.Még 1 vérvételt csinál neki a soki,hogy tuti legyen,aztán jöhet a szurizás és az inszemKépKépKép.
Köszi mégegyszer a segítségetKép.

Többieknek bocs az OFF-értKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Noémi,Kép
Sajnálom, hogy ez most nem sikerült,Kép de....
naaaaaa, nem szabad feladni!!!!! Kezeltesd ki a fertőzést aztán uccú neki a következő inszemnek! Lesz eredmény, fog az menni, csak tessék optimistán hozzáállni!KépKépKép

Anyapoc,Kép
Írok mailt. Bocsi az OFF-ért mindenkitől. Villő babához viszont nagy-nagy gratula mégegyszer!!!

Azért egy kicsit magunkról is: már csak 3 hetem van a kiírt időpontig. A tegnapi Uh szerint ha időben szülök, akkor egy kicsit nagyobb babóra számíthatunk, mint Krizsi és Lacus volt, de ez még mindig csak átlagos méretet jelent (olyan 3 - 3,5 kg körül). Amúgy minden rendben lévőnek látszik eddig.Kép Szorítsatok nekem, hogy 16-17-én ne szüljek, mert ezen a 2 napon, se a dokim, se a szülésznőm nem lesz Pesten.

Bea,Kép
Mi a helyzet szopi ügyben?

Humi
36+6
humi

Sziasztok!
HumiKép Szorítok!

NoémiKép SajnálomKépKépKépKépKépKép, de ne add fel. Tudom, ezek most közhelyek, de nem szabad elkeseredni.

JovikaKép Jól eltűntél! Köszi a tippet, a Paintben ügyesen kivágtam magunkat a háttérből, mert a kicsinyítés itt se ment, de sajna nem jpg-ben mentette el, hanem mittomén miben, ami ide nem jó. Teljesen reménmytelen ide képet felrakni. Viszont az nlc-n megadom neked az ottani jelszómat, oda tettem fel képet.

Lányok, újabban nem mozog sokat a babóca, inkább csak rúg egyet, aztán csönd. Újabb rúgás, csönd. De nem viszi túlzásba. Mintha azokról a régi akrobata mutatványokról leszokott volna. Ez normális vajon?

Pussszka:
K.
25+6
shaloya

KrissiKép
Normális persze. Nem fér már úgy el. Engem is érdekelnek a képek Rólad!

NoémiKép
Én is sajnálom, hogy nem sikerült.Kép Szerintem az inszemeknek nincs sok értelme. Pihenjetek 3 hónapot, és vágjatok bele a lombikba, sokkal több ott az esély.(lehet, hogy már oda nem is kell menni, mert hamarabb sikerül spontánKépKép)

HumiKép
Jujj nagyon gyorsan megy az idő. Mindjárt 3 gyermekes Anyuka leszel! Ez már nagyon izgi! Drukkolok, hogy ne akkor induljon el a kis jövevény, amikor nem lesz a doki itthon. Krizsi hogy van ? Nem is mesélsz róla ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép Köszi a megnyugtatást! Remélem, tényleg emiatt lustizik!
Adj egy e-mail címet, és megadok egy elérhetőséget, ahol meglesheted a kis pattanásomatKép
Ti jól vagytok? Ritkán jelentkezel! Fiúk dumálnak már?

K.
shaloya

Cat, most látom, hogy van egy a profilodban. Oda küldhetek egy képet?
shaloya

KrissiKép
Köszi jól vagyunk. A fiúk nagy kópék már, egész nap megy a ramazuri, én meg szaladgálok utánnuk, és pakolok vissza mindent, és folyamatosan mondom nekik, hogy NEM. Kevés időm van mellettük, a napi két alvás idején próbálom utólérni magam. Estére meg már kezelhetetlenül nyűgösek, így túlélek amíg a párom hazaér. Most is azt várom.

A mailem: filu@freemail.hu

Cat

Cat
Kép
cateye

KrissiKép

Ne izgulj! Napi 10 mozgás kell, ha ez megvan, akkor nincs gond. Kép

HumiKép

Nagyon megy az idő!Izgulsz már?
A szopizás úgy néz ki normalizálódott. A tejem nem lett több sajnos azóta sem, pedig Csenge folyamatosan cicizik. Viszont sikerült szereznünk anyatejet, és amióta kap anyatejpótlást, úgy alszik éjszaka, mint a bunda. A súlya is elindult felfelé szerencsére. Viszont szigorúan betartjuk, hogy csak alapos szopizás után kap pótlást, tényleg csak ha nagyon szükséges.Ennek csak az a hátránya, hogy tkp. egész nap cicizünk.

Bea

Bea
regibeus

BeusKép
Örülök, hogy alakul a helyzet. Szerintem a tejed még beindulhat, nem? Hol lehet megnézni a pici lányt? Van valami albumod?

A mozgásról valahol azt olvastam és meg is lepődtem, hogy óránként(!) 10 mozgás kell. Hát annyit nem produkál a kicsi fiam.

CatKép
Küldök képet.
shaloya

BeusKép
Én is képeket akartam kérni Csenge babáról.Kép Orsi nagyon áradozott a babaszobátokról is, hogy milyen szép, így arról is kérek szépen képet.

Szerintem is lehet még elég a tejed. Hényszor kell pótolni egy nap? Mennyi tejet kaptok ? Tudsz fejni ?

KrissiKép
Nekem a 2 gyerek nem rúgott óránként 10-et együtt. Sőt volt olyan nap, hogy én egyáltalán nem éreztem őket mozogni. Be is voltam tojva rendesen, de másnap már rugdostak.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
MEgint benézek, néha csak átrepülöm a topikot, erre van csak idöm..
Ádám alvása lassan javulgat, délután most már megint alszik rendesen, éjszaka pedig már háromszor szépen elsöre elaludt,elötte több,mint egyóráig jött-ment, alig tudtuk elaltatni.
Továbbra is ébred éjjel, és jön át a helyére a mi szobánkban, de legalább csendben van,már ez is nagy szó...
Dani is nö, 6,6 kg volt egy hete, és megfordul hasról hátra, örültem neki,hogy a nagy súly miatt nem maradt el a mozgással még.

Hétvégén kirándulni voltunk a hegyekben, és csináltam egy albumot a képekböl, ha érdekel nézzétek meg, szép helyen jártunk a Sziklás-hegységben!!!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6806

ITt egy kép búcsúzóul:
Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Shaloya, CatKép

Nekem napi 10-et mondott a szülésznő. Nekem sem volt mindig ennyi, de szerintem is hülyeség ez a számszerűség. Egyik nap sokat mozgott, a másik nap meg szinte semmit. Emlékszem, Bécsben az egyik bevásárlóközpont parkolójában a férjem a lábam masszírozta, mert idegrohamot kaptam, hogy vagy 5 órája nem éreztem a picit. Aztán +3 óra múlva mozdult meg. Addig azt hittem idegbajt kapok. Mégsem volt semmi gond. Ne idegeskedj, tuti nincs semmi baj.Kép

A tejcsipótlás főként este szükséges. Csenge most már 70 körül eszik, este 30-at kell adnom kb. Reggel nem adok, délután időnként kell adnom valamennyit. A baba viszont szinte egész nap cicizik, szerintem már nem csak a kaja a motíváció. Megnyugtatja, hogy cicizik. De ez egyelőre nem is baj, így ha lehetséges, akkor ez tuti beindítja a tejet.

Kép még nincs fenn, de holnap összerakunk egy albumot a fotógalériában. A párom úgyis imádja az ilyen feladatokat, majd megkérem, hogy csinálja meg.

BarbiKép
Nagyon édesek a picikKép

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Köszi a drukkokat.Kép Mostmár kezdek egy kicsit izgulni. Hét végén végre összerakom a kórházi cuccot is azt hiszem.

Krissi,Kép
Nekem épp tegnap mondta a dokim, hogy reggel 9 és este 9 között számoljam a mozgásokat és ezalatt kell 10-szer éreznem. Szóval nem óránként, hanem 12 óra alatt!
Kép kicsinyítésről: Jobb hiján megoldható a kicsinyítés Paint-ben is. Fent a menűben a "Kép", azalatt "Nyújtás/Döntés" és a "Nyújtás"-nál mindkét értéket kisebb százalékra állítod (ugyanarra mindkettőt). Utána a menűben "Fájl", "Mentés másként", alul a fájltípust állítsd át JPEG-re és adj neki valami eltérő nevet. Ahova így elmented, onnan fel is tudod ide mellékletként tölteni. Remélem sikerül.Kép

Bea,Kép
De jó, hogy sikerült kialakítanod a szopizás rendjét. Talán hosszabb idő alatt a pótlást is el fogod tudni hagyni. Lényeg, hogy Csenge szépen fejlődik.Kép

Cat,Kép
Köszi, hogy kérdezed Krizsit. Szerencsére jól van. A múltkori nagyon magas láznak jótékony hatása is volt, ugyanis helyrebillentette az alap hőmérsékletét. Már 3 hónapos kora óta vizsgálgatták, hogy mitől van 37,5-38 C°között az alaphője és nem találtak semmit. Hát most kapott egy jó nagy pofont az immunrendszere, és szépen lejjebb ment egy egész fokkal a hője, azaz végre normális lett.Kép
Amúgy tündéri kis kópé, viszont iszonyú hisztis. Már van olyan 10-15 szavas szókincse amit egész tisztán és tudatosan használ. Ilyen őkópésága mostanában:
Kép

Barbi,Kép
Gyönyörű helyen jártatok és nagyon aranyosak a srácok. Egyre jobban hasonlítanak egymásra.Kép

Jó éjt!
Humi
humi

HumiKép
Nagyon nagyra nőtt Krizsi! Már olyan nagyfiús.KépKép

Kíváncsi vagyok mit szól majd a tesóhoz.Kép

BeusKép
Az jó ha sokat mellen van. Ha ettől nem lesz tejci, akkor semmitől. Várjuk a képeket!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
BarbiKép Édesek együtt a srácok!

HumiKép
Krizsinek gyönyörű szeme van! Micsoda pasi lesz belőle!!!! Nem győzöd majd a csajokat hessegetni körülötteKépKépKép

K.
26+0
shaloya

Sziasztok!

Most nekem is van egy kis időm, alszanak a lurkók!

Barbi,
nem semmi a pici fiú!!! Már megfordul??? Nem semmi!
Noncsikám még csak oldara fordul, de a fiam is 4,5 hónaposan fordult hasra!
Neked mennyiket alszik a kicsi napközben?

Beus,
Ne aggódj az egész napos szopizás miatt! Lesz még jobb is. Nálunk már tök jól beállt a ritmusa. És sokkal kevesebbet szopizik. Gyorsan betermeli és utána már nézelődik, nagyon érdeklődő!

Humi,
hát nem semmi, hogy mindjárt szülsz!!
Könnyű és szép szülést kívánok Neked!!!

Nálunk most nagyon jó a helyzet a két kölökkel.
Milcsi leállt az esti hisztikről és ezeket leszámítva nagyon jó fiú. Lehet már vele menni bevásárolni (itt sincs hiszti semmiért), két napja eljárok kettőjükkel sétálni és fogja ügyesen a kezem.
A kicsi is már elvan a babakocsiba (korábban utálta). Beállt már a ritmusa. Viszont keveset alszik nappal 3x40 percet, éjjel alszik rendesen 1-2x kel enni.
Nagyokat nevetgél és már kurjongat is.

Mindenre van időm, olyan mintha kicseréltek volna egy pár napja!!

pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Humi

Jóképű kis srácKépLassan pakolhatsz...Kép

HóvirágKép
Tök jó, hogy így beállt a napirendje. Bevásárlás-milyen kis dolgoknak is tud örülni az ember,ugye? Nekünk ez még álom. A gyógyszertárba sétáltunk le tegnapelőtt, de sikerült végigordítani az utatKép

Lányok! A párom megcsinálta az albumunkat, de iszonyú szar ez a rendszer. Ha rákattintotok, és azt hozza ki, hogy üres az album, ne higgyetek neki, csak néha használhatatlan.
www.babanet.hu/album/main.php?album=6837&p=6983876

Bea

Bea
regibeus

Látod Cat Kép mondtam, hogy álomszép a szoba!!!

Bea Kép
a szobánál már csak ti vagytok szebbek!!! Nagyon-nagyon gyönyörű CsengeBaba!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BeaKép
Gyönyörűek vagytok!!!!!!KépKépKép
És az a babaszoba valami álomszép. Tényleg nincs rá jobb szó.

Megkérdezhetem, hogy a nyuszis pléd honnan van? (mindenem a nyuszis mintaKép Lehet, hogy azért mert van egy nyuszim?KépKépKép

K.
shaloya

BeaKép
Gyönyörű a babaszoba, amolyan igazi kis csajos.KépKép Csenge baba meg tündéri édes. Látom szegényke még akklimatizálódik a külső világhoz, amivel sokszor elégedetlen.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi, Krissi, CatKép

Nagyon köszönjük!!A nyuszis plédet a Brendonban vettük. Nekem is nagyon megtetszettKép

Bea

Bea
regibeus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?