Új privát üzeneted érkezett!

Fú nagyon mérges vagyok, nem tudok a talira menni, most tudatosította bennem a lányom, hogy 8-a csütörtök. Én végig abban a hitben voltam, hogy az szerda és már olyan jól kiszámoltam a gipszeléses procedurát is. De sajna pont csüt. délbe megyünk új gipszet kapni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam teljesen összefolynak a napok amióta itthon vagyok.
Pedig úgy mentünk volna a talira nagyon levagyok törve. áááááááááááááá én már nem tervezek semmit!!!!

Hüpi!
Köszi a receptet, a hétvégén lehet,hogy megcsinálom, ha nem nagy gond a krémet is írd le, hátha a Te recepted finomabb, ez a kedvencünk a férjemmel és olyan jó lenne megcsinálni, mert egyébként baromi drága egy nasi.
Patri
patri

Grétike!
Ezt a kukoricaevészetet megdumcsiztuk!
Kép

Marcika

delfinke

Eszter: Gratula húgodnak Csabikához!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Villes!

Család nem nekem mondja a dolgokat, hanem Tibinek.Én már az elején lehurrogtam őket, erre megsértődtek! Kép
Szerintük én elkényeztetem a gyereket, és totál szarul nevelem!Mikor mondtam hogy ha így is van, a mi gyerekünk, a mi felelősségünk!
Én nagy ívben lesz...om őket!

Ildi

delfinke

Virág,
Én úgy tudom, hogy normális, hogy összevissza van, pláne ha szoptatsz is. Bár arra pont nem emlékszem, hogy te szoptatsz-e vagy sem.Kép

Ákosnak csak a hajlatban piros a popsija, de eddig ott se volt olyan. Kiütései nincsenek.

Én elég régóta filózóm, hogy mikor tegyük külön, aztán apukámmal beszélgettünk erről hétvégén, és szerinte amíg csak szopizik, és nincs tisztába vele, hogy anya nélkül sem halna éhen, addig ne tegyük át. 7-8 hónapos korban megint nem jó, mert az egy szorongós "jajanyaelmegyésnemjönvissza" korszak, úgyhogy most az egy évet céloztuk meg. Akkor már jobban is mozog, esetleg még át is tud jönni hozzánk, ha akar. Én is több, mint egy éves koromban kerültem külön szobába, párom meg háromévesen.
Ezt csak azért írtam, hogy mi végül is erre jutottunk, pár hete kérdezgettem, hogy ki mikor teszi külön a babát.

KépKép
connie

Sziasztok!

Úgy látszi, tömegesen söpör végig a topic-tagokon a depi Kép
Annyira összevesztem az anyósommal tegnap este-ma reggel, hogy szóba sem állunk egymással Kép
Elegem van Kép

Ráadásul rohangálnom kellett délelőtt (ez is a vénasszony hibája!), mire délre hazaértünk, Lilóca kiakadt mint az órarugó, annyira sírt, hogy a szívem szakadt bele Kép Ettől most egyáltalán nem szeretem jobban azt a némbert...

Ráadásul délután el kellene mennem beiratkozni a főiskolára, de nem tud Lilire senki vigyázni, és nem nagyon akarom megint túráztatni szegény gyerekemet...
lirian

Wester
Nagyon örülök,hogy nincs allergiaKépKépKép és hurkák is vannak,és ahogy írtad a múltkor a méreteket egyáltalán nem fittnes bébi már.Kép
köszi a rábeszélőképességem nekem is elég jóKép,de most már bevetem az agresszort is.

Virág
Áhh ez a picik még hednistákKép
Szerintem is összevissza van ilyenkor az ember l
ányának a mensije,nekem amikor elkezdtem szedni a tablettát rá pár napra megjött,aztán azóta semmi,most majd abbahagyom aztán meglátjuk mi lesz.Pirosság már elmúlt.

ne haragudjatok,hogy fárazstalak benneteket a székmizzériámmal.

leszarom felhívom őket

Timurr aki idegbajos
Vendég

ja malacka édi és a kukoricafaló Gréti isKép

úgy megkívántam valamiédeset

engem nem néznek gyerektojó gépnek szerencsére

én is mindig előre kitalálom mikorra mit szeretnék kapni és együtt veszük meg,meglepinek is örülök,de az nem mindig olyan amilyet az ember szeretne,én első alkalommal amikor elfelejtett a párom venni virágot durciztam,azóta mindig veszKép

Timurr
Vendég

Eszter,
gratulálok húgodnak CsabihozKép

Már jobb a kedvem. Elindultunk Fiával vásárolni, amikor beültem a nyomorult csotrogányba kiderült, hogy betojt az önindító.KépKép Ezen már csak röhögni tudtam.Kép Fel, babakocsi elő, program módosít stb.

Lir,
fel a fejjel. Mi volt a gond anyóssal?

Köszi a biztatást és + energiákat.

Férjem vett nekem ajándékot amikorra hazajöttünk a kórházból, bár én nem számítottam semmi ilyesmire.Kép Aztán elrohant, mert jöttek hozzá ügyfelek. Ottmaradtam tök egyedül a töküres lakásban, mert anyukám azt hitte, hogy egy nappal később jövök és csak este jött.Kép Megszoptattam Manót, elsírtam magam és lefeküdtem aludni.Kép Azért ezen eset miatt már kapott a férjem hideget-meleget tőlem.KépKép

Timuur,
csak keményen!!!!Kép Én szobamelegen adom oda a gyümiket, elfogadta, még nem reklamáltKép Ha már a hűtőben volt, akkor viszont melegítek.

Vaktyuk,
mennyi lenne az autósülés?

Na jó, eldugulok....

Kép

Kép
vizimano

Azt hiszem ez az a nap amikor bármihez nyúlok abból sz.. lesz. A hajszárítóból furcsa szag, majd füst jött és leállt.KépKépKépKépKépKép
Most a hajam is vizesKép (Ezek hisztérikus kacajt jelentenek.)

Kép

Kép
vizimano

Connie
Igen,szoptatok,Vince még csak gyümiket kóstolgat,de pl. tegnap nem fogadta el a sütőtökpürét,pedig eddig úgy tűnt imádja.Azért megnyugtató,h normális ez az össze-vissza mensi,csak voltak egyéb gyanús jelek,azért vettem tesztet,de szerintem hasonló cipőben járok,mint Timurr:neki a hasa fájt,nekem meg hányingerem van(valszeg lelki alapon)
Megpróbálok visszakeresni a különaltatásos témához,nem emlékszem vmiért h ez téma volt.Kíváncsi vagyok,ki mit írt,bár nálunk úgy tűnik eldöntött tény,h Vinci külön szobába megy.Azért csak úgy tűnik,mert ha nem viseli majd jól,visszahozom mellénk és majd átmegy később.

Delfinke
Nálunk is mondják a magukét a férjemnek,de nem a gyerekről,hanem rólam,(kinézem őket a házból,stb,stb)anyósom biztos fúrógép volt előző életében,mert most nagyon megy neki más emberek illetve kapcsolatok megfúrása.Aztán lehet h egymás közt(sógórékkal,egyéb rokonokkal)kitárgyalják a gyereknevelésemet is,de sz.rok rá.

Lirian
Te anyósod szintén zenészKépMivel akasztott ki ennyire,ha nem titok?

Wester
Nagy gratula húgod Csabikájához!Teszel majd fel képet róla?Olyan rég láttam ilyen pici babát!Nagyon ari lehet.

Jégvirág
Amint a férjem rárakja a fényképezőről a képeket a gépre,teszek fel Vinciről.de van egy hónapja készült kép Vinciről a profilombanKép

Patri
De kár,pedig pont sikerült kinyomoznod,kivel talizhatnál Conniék felé menet! Annyira sajnálom,remélem a következő talira el tudtok jönni!!

Virág
Virág
villes

Eszter!

Az alma például szilárdító (mármint székletet szilárdító) hatású. Lehet, hogy az fogta meg nagyon. De vannak babák, akik eredendően nehezebben bírkóznak meg először az anyatejen kívüli ételekkel. Érdemes kipróbálni, hogy most pár napig esetleg csak olyat adj, ami lazító hatású. Itt találsz egy táblázatot, amelyben pár ételnél fel van tüntetve az ilyen irányú hatása.

Üdv:

Zita
pzita

Virág

fúrógép hehe

én úgy szeretném,ha végre átaludná Maja az éjszakát akkor megy a szobájába
Vendég

Na milyen lovag vagyok; még a csillagokat is lehozom az égről szívem hölgyének?:
Kép
Csak előtte megcsócsálom picikét!Kép
Marcika

delfinke

Sziasztok Lányok és az Aprónép! KépKép
Nem tudok már írni nagyon, 95% bepakoltam, vettünk ezt azt (pl Rozinak spéci etetőkanál) és mindjárt hazajönnek a suliból a lányok (férj hozza őket). Aztán indulás, és kapok ruhát is a kedvenc ruhaboltomban (marks&Spencer), pedig nem akarok, de most a férjem ragaszkodik hozzá... Hát, jó. Majd meglátjuk, lehet, hogy találok vmi jót.
Annyit írtatok pár óra alatt, hogy meg vagytok dicsérve.
Vizimanó, ne légy letörve, minden szép és jó és süt a nap is!! Igyál egy pohár pezsgőt. Kép
Én ma jobbkedvű vagyok, de még nem 100%

Patri
Sajnálom, hogy így alakult, legalább azt a fini sütit csináld meg. Írni is szerettem volna, hogy Hüpi a Te embered. Csak ötlet: szoktam a kicsi fánkocskákba csokikrémet tenni, irtó finom! (tejszínhabba kevert olvasztott csoki, meg kis vanília - csak ennyi, biztos van más krém is) és teszek a tetejükre karamellt is. Attól szép csillogósak lesznek és ropogós a tetejük. Hmm...Kép

Connie
Irigykedek ezekre az éjszakákra, mármint hogy td Ákos egybe ilyen sokat aludni. A csípést nem viszont, elég nekem a csapkodás is. A vízben kezdte el, pancsolás közben, de most ha vmit nagyon el akar érni, akkor csapkod.

Virág
Most akkor Vince a vőlegénye a lányomnak? Aztán jól bánjon vele! Annyira de annnyira gyönyörű ruhában lesz most az esküvőn, még kalapja is lesz. Majd meglátod a képeken. És mi is kérünk ilyen szerelmes Malacka-képet!! Amilyet a Delfinke küldött! Kép

Lirian
Bárcsak segíthetnék!!! Kép Ne légy elkeseredve, megoldódik minden, látod, nekem is úgy lett. Gondolj a kis varázslólánykára!

Még mindenkinek szerettem volna írni, de a fejemre lesz koppintva. Mindenki vigyázzon magára, a betegek gyógyuljanak meg, rosszkedv és búskomorság szálljon el, mindenki szép és nem ronda, és a babik legyenek aranyosak, mosolyogjanak és ne sírjanak és kezeket a paplan fölé és ne igyatok mosatlan gyümölcslevet (Fábry)!!!KépKépKépKépKépKép
Hiányozni fogtok! Kép
Jövök a beszámolóval, nem elfelejteni minket!!KépKép Puszi!
Vezso (Erika) + Rozi (+Veronika + Zsófi + Gábor + Maci = ő a cicánk, aki be lesz zárva egy vagon kajával)
vezso

Villes!

Furógép, ez nagyon tetszik!Kép
Nálunk inkább a sógornőm keveri a kakit köztünk; de hát nem jön be neki!Tudod ő a tökéletes nő, a tökéletes anya és a tökéletes feleség.Mindenki tőle kér tanácsot, mindenki szereti őt! Hmmmmmmm.

Hogy én ma milyen aktív vagyok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Hú.. az én anyósom ha messziről nézik, a legnagyobb jófej a világon..
Csak közelről gázos, de úgy nagyon Kép
Kölcsönkértek tőlünk pénzt (egy éve), nem keveset, aki tudja mennyi kb. a tandíj egy félévre főiskolán, hát annyit.
Szóltunk nekik, hogy most, hogy gyesen vagyok, kellene a pénz, mert jön a beiratkozás.
Ma kell menni a suliba, tegnap arra nem volt képes ez a szent asszony, hogy ideszóljon telefonon, hogy hülyegyerekek, oldjátok meg máshogy, nem tudom visszaadni a pénzeteket Kép

Ez volt az a pont, ahol kibukott minden, amúgy is sok az ellentét közöttünk.
Kiakadt például azon, hogy a párom ki akarta lövetni Liló fülét. Közölte, hogy szadista állatok vagyunk, akiknek csak azért kellett gyerek, hogy legyen kin kiélni a szenvedélyünket...
Helyteleníti, hogy szeretném, ha Lili megkapná az agyhártyagyulladás elleni oltást, kb a fenti okokból...
Õ már tejjel itatná a gyereket, mert az ő idejében (a fiai 30 év körüliek) ez volt a szokás...
Van egy tetves kutyája, azt simogatja, kefélgeti a szőrét (fél éve vedlik az a dög), utána meg megy a lányomhoz kézmosás nélkül.

Röviden kb ennyi Kép
lirian

Lirien
a te anyósod sem 100-as
Vendég

hát nem :D
már csak röhögök kínomban, igazából a páromnak a legrosszabb ez a helyzet Kép
lirian

Lir,
rettenetes anyósod vanKép Szegény párod, nagyon rossz lehet neki, hiszen mégiscsak az anyja.Kép

Enyém anyós még 1995-ben beszólt nekem, és azóta nem igazán a szívem csücskéje, hiába ölelget, és szeretget(-ne). Látszólag jó a kapcsolatunk, de már nem is érdekel. Apósom keményebb dió, otthon ő a Nagyfőnök, de neki meg szoktam mondani a véleményemet, és érzem, hogy már bizonyos szinten tiszteletben is tart.
Volt egy házassági válságunk, amikor a férjem egy kicsit munkamániás lett, és akkor pl. apósom kérés nélkül lebaltázta. Ez jó volt, mert idegentől jobban hatottak férjemre azok az érvek amiket én előtte hiába mondogattam.Kép

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
székügyben fejlemény?

Kép

Kép
vizimano

Sajnalom a rossz anyos problemat, bar nalam asszem eselye sem lenneKép de tudom milyen szar annak a felesegnek/ferjnek aki a parja es a szulei kozott all.
Connie pelus ugyben sztem Vezsonak is kene esetleg Ildinek is a lenyeg hogy 30koruli osszeg jojjon ki, en is veszek akkor.
Virag ez a furogep duma allatKép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk, megkérdezhetem, hogy milyen pelusokkal bizniszeltek? Kép
lirian

Igen van egy pelenka naygker ahol nagyker arban tudok pelust venni az elso vasarlas mar megvolt de a masodiknak is nagy osszegunek kell lenni utana mar nem szaraxanak www.diaper.hu

Kép
vaktyuk

Jégvirág!
Bocsi, biztosan átsiklottam a kérdésed felett. A Rókusi krt. és a Szatymazi u. sarkán lakunk. Ti merre?

Delfinke!
Marci édiKép

Eszter!
Nagyon örülök a jó eredményeknekKép Már egy csomószor akartam kérdezni, hogy mi lett a véreredmény, azt hittem, hogy már korábban meglett csak én nem láttam, de akkor ezek szerint nem maradtam le róla.

Lir!
Kutyaszőrös kézzel a picihez?! Leírhatom, ami el akarja hagyni a számat? na jó... én elzavartam volna a halál retkes faszára(bocsánat). Allergiás vagyok arra, ha utcáról jött ember mosatlan kézzel babrálja a gyereket. Tudod, buszon a sok retkes kezű után kapaszkodik az ember stb.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika,
én is kiakadtam.
Erre az volt a válasz, hogy nem kell búra alatt tartani a gyereket...
A másik, amitől kivagyok, hogy puszilgatja Lilóca kézfejét... amit aztán a kicsi azonnal a szájába töm Kép
Na, mind1, péntek van, apa mindjárt jön, nem idegesítem magam, mostanában úgyse megyünk anyósom felé Kép
lirian

Timurr: Jó hogy ilyen nevelhető a párod Kép Én hiába durcizok KépKépKépKép

Vizimanó: KépKépKépKép Szerintem aludj Kép És ne nyúlj semmihez ma!
Nekem is vannak ilyen napjaim Kép

Virág: Nekem is megjött szülés után 2 hónappal, azóta semmi. Ill tegnap volt valami barnás folyásom. Tök gáz ez így Kép Vagy jöjjön meg rendesen vagy ne jöjjön meg! Inkább ne Kép
Fúrógép KépKépKépKép ez jóóóóóóóóóóó Kép
Megnéztem a fiadat! Nagyon aranyos, de friss képet követelünk amint lehet, azóta már biztos sokat nőtt....1 hónap náluk ezer év...!

Ildi: Hát biztos hogy egyszer ha találkozunk Marcikával, összegyúrom őket Grétivel és megzabálom mindkettőt! Kép
A mi családunkban is van pár ilyen tökéletes nő....hát mitismondjak....asszem azt érzem irántuk amit te Kép

Altatás: Mi akkor szándékozzuk külön tenni Grétit ha ki lesz pakolva a sok felújítás után maradó rumli (festékesvödör, szerszámok, fűk, stb.), ehhez garázst kell venni. Rajta vagyunk a témán. Csak előtte bankot kéne rabolni. Szal nemtom. De 6 hós kora előtt szeretném áttenni. Illetve eddig úgy gondoltam. De nekem olyan jó, hogy fölébredek éjszaka, és hallom hogy szuszog, aztán nyugodtan alszok tovább. Meg egyébként is. Jó nekem így Kép Ergo: fogalmam nincs mikor lesz a saját szobájában.

Anyós: A legtöbbünket azért nem kell irigyelni anyós fronton. Kép
Mi is ilyenek leszünk 20-30 év múlva?
Remlélem nem!
Ildi! Te pláne nem lehetsz ilyen Kép
Én ígérem jó leszek, és imádni fogom a kis Marcikákat meg a nagy Marcit is Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Mukika: Média Markt mögött, Hont Ferenc u.
Néha szoktunk felétek sétálni.

Kézmosásra már megneveltük anyóst, a férjem rászólt mindig mielőtt a Grétihez ért volna, hogy menjen a fürdőszobába, aztán kb. a 10. rászólás utántól már magától megy kezet mosni, ha a Gréti a közelben van.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok!

Vaktyuk, ez a gregsen nagyker? én is néztem a neten. amik fönt vannak árak azok bruttók? mennyiért kell vásárolni? köszi
j.

Kép
juszti75

Vezso: Jó utat nektek és jó szórakozást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Patri

Berakom ezt a receptalbumba is, ott megtalálod!
Jó sütést!Kép

Képviselőfánk krémje /profiterol/

0.5 l tej
13 dkg cukor
7 dkg vaníliás pudingpor
3 db tojás
2 cs vaníliás cukor

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját, és némi tejet, /1-2dl/ és a pudingport elkeverjük egy tálba. A maradék tejet, kis cukorral és a vaniliáscukorral felforraljuk, majd ha forr, akkor beleöntjük a pudingporos maszlagot. 2-3 rottyan és kész. Összekeverjük a felvert fehérjével, amit előzőleg felvertünk a maradék cukorral. Még így melegen beletöltjük a képviselőfánkba /profiterolba/ ott hagyjuk kihűlni.
A profiterolt én úgy ismerem, hogy kihülés után még csokoládéban kimátrják.
A képviselőfánkra még tejszínhabot szoktak rakni, és vagy porcukrozni a tetejét, vagy égetett cukorba kimártani.
hüpi

Justi nagykerre ugy lehet hogy viszel egy vegzest/cegrol/ es elso vasarlasnal 50et kell vasarolni hogy megadjak a kedvezmenyt, ill a masodiknal 30at ez elsot kicsit lesirtam kialkudtam de meg kell egy nagyobb osszegu vasarlas. Utana mar csak egy tetelnyit is lehet venni ami kb 3-4 csomag kartontol fuggoen.
Most voltunk orvosnal manoka is elkapta parom is beteg a csalad...Kép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Épp elkezdtem nézegetni, irogatni a fórumon már el is kellett tünnöm.
Szonja baba beteg lett :-( úgyhogy egész nap sírás stb. Folyik az orra ( nem kicsit) köhög (nem kicsit). Orrszívónál ordítás. A rinatiol szirupot meg egy az egybe köpi ki.
Szegény most először beteg úgyhogy volt nagy ijedség:-(

Timurr
Én a Fodor dokinál szültem. Tudom sok mindenkinek nem szimpi én viszont hál Isten 100% meg voltam vele elégedve.
Mi 1 1/2 évig dolgoztunk a babyprojekten. Aztán volt nagy öröm amikor a 60. teszt két csíkos lett. :-O
Szülési stori röviden. Reggel 6-kor ébredtem és v.mit éreztem. ( hozzáteszem 2 hete mindig éreztem v.mit ) Mondtam a férjemnek hogy lehet hogy nem kellene elmennie dolgozni mert én szülök. Hát nem hitte el, de azért maradt. 9 felé bementünk a kórházba. Mondtam a szülésznőnek ( fogadott nem volt)hogy asszem szülök. Az én Jánosom ( dr. Fodor) persze épp akkor ment ki a terhesgondozóba. pech. Megvizsgált a z ügyeletes . Mondta hogy készítsenek elő. 12-kor megjött János, felfeküdtem a szülőágyra burokrepesztés, inflúzió. Végig ott volt a doki a szülőszobán, a nővérekkel dumált. 1/4 óránként rámnézett. Jó fej volt. Tolófájásnál aszittem itt a halál. Pedig nem is vajúdtam sokiáig, de mégsem tudtam kinyomni Szonját, úgyhogy meg kellett vaacumozni. 15:15-kor katarzis.:-) :-) Megszületett az én gyönyörű leányom. 56cm, 3650g. :-O
Azt mondtam rövid stori, mi? milyen lett volna a hosszú?!?

Amúgy van még szabad préda az én Szonjámnak?
Annyi itt a jóképű pasi csak akad egy. Kalandorok kíméljenek :-O
Sziasztok Erzsi
cerzsebet

Helo!
Itt olvastam v.hol, hogy van egy weboldal ahol le lehet kicsinyíteni a képeket, meg tudná mondani v.ki hogy mi a címe?
Köszi Erzsi
cerzsebet

Connie ha meg all amit a mailben irtal legutoljara engem erdekelne.

Kép
vaktyuk

Cerzsebet programmal lehet pl irfanview, de a winfosban alapbol is van kepnezegeto kicsinyito progi.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Délután tornázni voltunk.
Képzeljétek, a férjemnek megint vissza kellett mennie az Ikeába, mert megint kihagytak két kütyüt a bútorból.Kép

Hüpi,
Kedden az Ikeában tutira nem volt minden 50%, akkor voltunk mi is. Olyan akciók vannak, hogy hetente más-más cuccok vannak leárazva, mi is így vettük a babatornáztatót.

Cerzsebet,
Miért repesztett burkot a dokid?

Vaktyúk,
köszi, akkor ha Vezsóék hazajöttek, megkérdezem, kell-e nekik is pelus.

KépKép
connie

köszi Vaktyuk. akkor így tárgytalan Kép

gyógyuljatok meg

Kép
juszti75

Vaktyúk,
a talis video? persze, a talira kiratom cd-re a párommal, Ildi is kérte.

KépKép
connie

nem, a zuhanyzo temaKép

Kép
vaktyuk

ja, már nem tudom követni, miket írok.Kép Már nem aktuálisKép, túladtunk rajta. De a zuhanyfülke amúgy is rosszabb állapotban volt, mint amire számítottunk, úgyhogy azt a vízszerelők vitték el.

KépKép
connie

francKép kisse en is lassu voltam...Kép
Connie titeket erdekel majd esetleg a romer ules?

Kép
vaktyuk

Pedig neked szívesebbn adtam volna, mint a vizeseknek.Kép

Mennyi lesz? Jól olvastam, hogy 0-18 kg-ig jó?

Á, mennem kell, manó nyűgös. Megírod majd mailben a paramétereket?

KépKép
connie

igyexemKép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
én is írtam az ülés ügyben. Ez nem 9-18 kg-os? Azt kérdeztem h mennyi lenne pénzben.

Kép

Kép
vizimano

Lirian
Nem semmi anyóssal áldott emg Téged is a sorsKép

Vezso
Hú,most megijedtemKépRögtön vőlegény?Ezek szerint Rozi nem foglalt?Szerelmetes képet küldünk hamarosanKépÉs mi is várjuk Rozi esküvős,kalapos képétKép

Timurr
Mi a helyzet a székkel?Lehet h már írtad a legújabb fejleményt csak nem vettem észre?
Egyébként a pirosság egész jól eltűnt napközben,de most fürdés után úgy virít megint,h rossz ránézni.Pedig azt hittem jó lesz a neogranormon és megúszom a bőrgyógyit.Hát nem...

Erzsi
Szonja babának jobbulást!Szegényke!Vince is most esett át ezen a vírusos kórságon,őt is úgy sajnáltam.Nekünk egy hét volt kb.
Virág
villes

Erzsi,
jobbulást kívánok nektek.Kép

Jégvirág,
eddig nem tettem több kárt ma márKép De volt olyan napom is amikor a teli mosogatóba beleejtettem egy tányért, és akkor vettük meg a mostani tányérjainkat. Volt kár rendesen.Kép Pedig nem vagyok egy " kártékony" alkat.

Kép

Kép
vizimano

Ilyen élmény volt amikor a szüleim először kivittek az áprilisi "télbe"

Kép

Kép

Kép
vizimano

Szoval Romer king ts plus 9-18kg kb 8honaptol4 evesig legjobb toresteszt a a www.adac.de n meg lehet nezni 50korul

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
apa kérdezi, hogy új v használt.

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?