Sziasztok Lányok és az Aprónép!
Nem tudok már írni nagyon, 95% bepakoltam, vettünk ezt azt (pl Rozinak spéci etetőkanál) és mindjárt hazajönnek a suliból a lányok (férj hozza őket). Aztán indulás, és kapok ruhát is a kedvenc ruhaboltomban (marks&Spencer), pedig nem akarok, de most a férjem ragaszkodik hozzá... Hát, jó. Majd meglátjuk, lehet, hogy találok vmi jót.
Annyit írtatok pár óra alatt, hogy meg vagytok dicsérve.
Vizimanó, ne légy letörve, minden szép és jó és süt a nap is!! Igyál egy pohár pezsgőt.
Én ma jobbkedvű vagyok, de még nem 100%
Patri
Sajnálom, hogy így alakult, legalább azt a fini sütit csináld meg. Írni is szerettem volna, hogy Hüpi a Te embered. Csak ötlet: szoktam a kicsi fánkocskákba csokikrémet tenni, irtó finom! (tejszínhabba kevert olvasztott csoki, meg kis vanília - csak ennyi, biztos van más krém is) és teszek a tetejükre karamellt is. Attól szép csillogósak lesznek és ropogós a tetejük. Hmm...
Connie
Irigykedek ezekre az éjszakákra, mármint hogy td Ákos egybe ilyen sokat aludni. A csípést nem viszont, elég nekem a csapkodás is. A vízben kezdte el, pancsolás közben, de most ha vmit nagyon el akar érni, akkor csapkod.
Virág
Most akkor Vince a vőlegénye a lányomnak? Aztán jól bánjon vele! Annyira de annnyira gyönyörű ruhában lesz most az esküvőn, még kalapja is lesz. Majd meglátod a képeken. És mi is kérünk ilyen szerelmes Malacka-képet!! Amilyet a Delfinke küldött!
Lirian
Bárcsak segíthetnék!!!
Ne légy elkeseredve, megoldódik minden, látod, nekem is úgy lett. Gondolj a kis varázslólánykára!
Még mindenkinek szerettem volna írni, de a fejemre lesz koppintva. Mindenki vigyázzon magára, a betegek gyógyuljanak meg, rosszkedv és búskomorság szálljon el, mindenki szép és nem ronda, és a babik legyenek aranyosak, mosolyogjanak és ne sírjanak és kezeket a paplan fölé és ne igyatok mosatlan gyümölcslevet (Fábry)!!!
Hiányozni fogtok!
Jövök a beszámolóval, nem elfelejteni minket!!
Puszi!
Vezso (Erika) + Rozi (+Veronika + Zsófi + Gábor + Maci = ő a cicánk, aki be lesz zárva egy vagon kajával)