Sziasztok!
Kob, vicceltem ám, tudom, h csak tejcsit kap Emese
! Kicsit azért ilyenkor beindul a parám, h mi még nem értük el ezt a súlyt, persze rögtön utána eszembe jut Kamillád, a hátsó szomszéd, a szembe szomszéd, akiknek hasonlóan nem hízott a gyereke,mint az enyém
!
Nana, igen Syg-ék háza és a miénk között 1 ház van, és a nagyfeszültség utcájában (Széktó )lakunk. Uncsitesódék merre építenek?
Syg, akkor lehet, h nem Hozzátok jött egy nagy teherautó, szórtak le róla vmit, mintha ilyen apró követ, de csak hallottam, meg kinéztem az ajtón, de közel nem merészkedtem pizsiben
! Ma éjjel mi is 1x keltünk, és már 1/2 10kor aludt, reggel 1/4 9-ig.A múlt héten, és tegnapig ugyanis 2x ébredt éjjelente Hanci. Most meg a katica szárnyát zörgeti itt mellettem,nézi és fogja
, na a másik kezével meg a térdét karmolássza, hihetetlen ütemben nő a körme, már egyszer vágtuk a héten, és megint kéne
! Tudod vannak emberek az eüben (is) akikkel nem tudsz mit kezdeni, nem tudod megnevelni, ha modortalan volt eddig, az is marad.
Roz, ma nálunk indul a mosóprogram, előreláthatólag 3 adag!Óh, de jó lesz vasalni, pedig én még szeretek is
!
bepa, pihizzél már kicsikét!
Megyek, mert beszaladt egy trotty!