Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kob, nagyon édes a kis Kamilla, most is bűbályos! Kép Olyan eleven kiscsajszi! Kép És egyet értek Rozival, hogy nagyon jól állt a szőke haj is. Kép

Seriff, Hanna nagyon gyorsan fejlődik, igaz? Milyen mutatványai vannak már. Nem semmi család lehettek, orvosi vonal... szülők is orvosok? Tesódnak van is rendelője? Vagy csak magánba csinálja ismerősöknek?

Syg, én is megnéztem a kis Leot, nagyon aranyos. Kép Nagy kék szemű baba. Kép

Nana, NAGYON SOK BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!! Kép Kép Kép Legalább még 50-et!!!! És hajrá babaprojekt! Kép

Ma még belesek...

Puszi mindenkinek! Lili+Zsófi (37+4)
birolili

Lili,tesóm pszichológiát tanít a bp-i fősulin,meg pedagógiát,nem gyakorló pszichológus. És egyetlen orvos sincs a családunkban,ill. én meg a férjem. És HAncit már pelenkázni is nehéz,mert közben is forogKép! Remélem, h Ti Zsófival jól vagytok! Sétáljatok,amíg jó idő van,és amíg bírod a pocakod!

Kép
seriff

Mennék én sétálni, csak hát olyan a lábam, hogy mozgatni alig bírom, és mintha betonból lennének.... de délután sétálni szeretnék mindenképpen.
birolili

Seriff, köszi a jótanácsot, éljenek a gyors sütik!!! Bár a szalagos fánkot is megcsinálom, de azt csak télen jó..

Lili,
ha fáradtnak érzed magad, inkább pihenj, legfeljebb mozgasd közben a lábfejed, tornából annyi is elég.

Roz,
hétfőn Ti is kezditek az ovit? Ott is alszik Niki?

Szaladunk orvoshoz, este még jövök!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

kob
szerintem ot is alszik bár az első héten nem tudom mondjuk neki nem kell nagy beszoktatás mert mindekit ismer az oviban minde nap bejártunk amamához mert a bölcsi mellett van az ovi a klapkán de képzeld elfelejttem zta hülye orvosi igazolást olyan hülye vagyok ha enélkül nm mehetünk hétfőn na mindegy most hogy irtad esette le nekem is hogy dki ki is ment a fejemből ma tudtunk volna emenni de a kicsikel együtt nem tudok elmenni a kicsiket meg senki nem tudta vállali na mindegy kedden pótoljuk
megyek mert acsajok megszöktek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, és mi van a csigákkal? Hogy vannak? Mekkorák? Lefotóztad már őket?

Kob, na fánkot még életemben nem sütöttem, majd ha Hanci felnő,sütnek a nagymamái asszem!Kép

Többiek merre vagytok? Syg?

Liolga, Melissza, Cukkermáz, Bepa, Télleánya,Balim már nagyon rég jelentkeztetek!

Kép
seriff

seriff

csigucik már elég nagyok mint egy nem is tudmom hirtelen mihez hasonlítsam talán mint egy kivi akkorák nekem még nindig csúnyák foto nekünk nincs digit gépünk ugyhogy nem tudtam lefotózni minden h ónapban egyszer kölcsönkapunk egyett azzal szoktam képeket csinálni de mindjárt belinkelek ide egy cimet ahol láthatsz ilye ncsigákta

többiek ??

Kép

Kép

Kép
roz23

http://www.terrarisztika.hu/main.php?inc=show_album&num=209#pic2

itt nézd meg ez mondjuk nem az igazi mert ezek a csikucik baromi koszossak a mieink szép toiszták virág spriccelővel mosom őket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Virágspriccelővel..... Kép Kép Kép Kép Ez nagyon tetszett Rozi!!!!!!!!!
Kirázott a hideg is ezektől a csigáktól!!!!!
birolili

sziasztok!

leo csúszásban van ákihoz és hancihoz képest. neki ma nem ment az alvás.
egész nap az alvással kínlódtunk, 2,5 órát sikerült összehozni több órányi altatgatás után. ráadásul egész nap nem tehettem le, nagyon anyás volt ma. most is itt ül az ölemben és erőlködik, mert fel akar ülni. haspréseket csinál.
megtanult ma repülőzni, hihetetlen, milyen hátizmai vannak. ha felemelem a fejem fölé, tök egyenesen megtartja magát. majd lefényképezem.

kobudo, nem gondolkozok a tápon, csak sam kérdezte. mi mostanában szenvedünk a tejcsivel, mert sztem nincs annyi, mint volt, apadozik. kedden megyünk oltásra, kíváncsi leszek, mennyit hízott. lehet, h csak én parázok, csak hát tök löttyedtek a cicik.

seriff, kobudo, én éjjel nem is használtam sosem betétet, mert úgyis félrecsúszik. leterítettem magam alá egy törülközőt összehajtva, az legalább elbírta. de már sajnos-sajnos nincsen ilyen gondom.
vhogy ki kéne már mászni a depiből.

nem is írtam, hogy manó felébredt hajnal 4-kor és 4* altattam vissza, de mindig felébredt, amikor letettem. ötödszörre már nem sikerült visszaaltatni sem, így virrasztottunk 6-ig. akkor elaludt, letettem az ágyába, újból felébredt. gyorsan visszaaltattam, de már nem mertem visszarakni, úgyhogy maradt mellettem. végül sikerült 3/4 10-ig aludnunk.
ennyit a jó alvókáról.

este az éjszakáktól félek, reggel meg a nappaloktól.

tegnap du. el merészeltem menni vele sétálni, erre este olyan üvöltés volt, h alig tudtam megnyugtatni. még a cici se kellett.
sajnos a sétától ő csak nyűgösebb lesz. na meg nekem sincs hozzá túl sok kedvem.

na nem panaszkodok tovább.

nana, gratulálok és sok boldogságot nektek!!!!! meg hamarosan egy szép, egészséges, okos, ügyes...babucit!

éva és a kis örökmozgó leona (1 percre nem állna meg se a keze se a lába)

Kép
sygnum

nana, fogass vele a lábával ceruzát, próbálhat rajzolni is vele. a sarkon járást felejtsd el!
1 lavórba, tálba önts babot, borsót és taposson benne.
próbáljon kül. tárgyakat megfogni, felemelni a lábával.
2 talpa közé fogjon labdát és próbálja megemelni
papírzsepit lábbal széttépni

ilyesmiket játszatok és akkor nem kell a gyógycipő sem

Kép
sygnum

Seriff, komolyan mondom, minden eü dolgozónak meg kellene tapasztalnia az eü ellátást a másik oldalról is, hátha akkor kicsit normálisabbak lennének.

Hancit meg össze fogom szidni, amiért rájuk mosolygott!!!

Kép
sygnum

remélem ki borzongtátok magatokat a csigáinkon Kép

lili
tudtál sétálni egy kicsit ?

syg
ne agódj bizti van ott elég tejcsi de majd a sullyából többet fogsz tudni nincs mérleged otthon ?

seriff
hanci ma hgy aludt napközben vmert áki végre aludt egy nagyobbat de most meg 1/2 8 kor eájult kiváncsi lezsek estére

nálunk apa szokás szeint még melózik Kép már ugy unom ezt az állandó "egyedül létet" ma meg is fogadtam ha anyum szombaton elviszi acsajokat akkor pénteken beturbózok hgy szombatra ne maradjon sok melóm és elmeyek egy kicsit ákival csavarogni a tali ota szinte sehol nmvoltam ilyen vásárlásokat leszámitva tesco meg egyszer a sógoromnál
jól lene valami barátővel menni de az évekalatt elkoptak 3 barátnőm van igazán de szombaton éppe n mind dolgozik jó lett volna egy igazi ákis görbe délutánt csapni de ahogy ismerem magam tkarítás lesz a vége
nem is meséltem még tegnap niki fodrászánál volt anyukám vitte el hazafelé mikor sétáltak megált a praktiker oldalánál és elkezd pityeregni ur isten anyukámnak nem viszek meglepetést Kép lehajolt kiválesztott egy követ és tépett egy szál virágot olyan édes nem Kép aadrincsnak meg én vágtam le haját de tök édi lett ugy türte ücsörgött játszott a fésüvel Kép egyszer elkapta az ollot és ő is vágni akart még jó hoy nem birta összenyomni az ollót mert jó agy barabot kivágott volna Kép áki meg olyan mint hanci soha nem tudom elkapni mikor fordul át a hasára de mire odanézek már mindig kapálozik mert a kezecskéje lul marad ma délután miga csajok az udvaron játszottak oda ültem jároka mellé és le sem vettem szemem 1/2 órán keresztül róla gondoljátok megfordult egyszer is hát nem egyszer csengettek odamnetem a kapuhoz mire vissza értem már hason kapálozott Kép ja és ma meg tegnap kisérleezünk a sütötök nagyon bejött neki vagy kanalat sikrült végre eltalálni van ilyen szilikonos végű kanál tegnap jutott eszembe hogy nekünk van ilyenünk aról egyből elfogadta közben hívott apa hogy még 1/ 2 10 ig bizti bent lesz Kép
nik már az ágyon fekszik kicsik alszanak mekem meg haladnom kellene mert az ágy telis tele van ruhákkal elpakolásra vár meg megint mosgatni valóm egy tionna egy mosgato gépet akarok vagy egy személyzetet aki meg csinál helyetem minden házi munkát a főzést kivéve mert azt szeretem Kép na megyek is mert nm eszek soha kész

pusszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Roz,csigák édesek, de én meg nem fognám őket-bár a békára is ezt mondtam,aztán lelkesen boncoltam élettan gyakorlaton Kép! Hanci ma is fél órát aludt napközben,már kezdem megszokni, és 2-3 naponta elfárad,és alszik egy nagyobbat. Holnap-holnapután esedékes is lenneKép!

Syg,ne depizzél már! Leona szép,egészséges,és repül is,pilóta leszKép! Az dühített fel a kórházban, h nem a betegek miatt nem vették le a vért,hanem mindenféle fecnikkel rohangált a doki,akivel le volt beszélve.És azt beszéltük itthon, h alapból ilyen,nem pénz kérdés,nekik 5x ekkra fizetés mellett is uilyen modoruk lenne,illetve nem lenne,mert nincs.De ott az sbo-n mind ilyenek,a mi osztályunk egyébként sincs jóban velük! A kolléganőimre mosolygott Hanci, hát tudod,mindenkire mosolyog! A babakocsiban is forog,csak ott lényegesen kevesebb a helyKép. Azért 6-3/4 10ig,az nagyon sok alvás ám! Főleg,ha 4-ig is aludt vagy 8-9től!És igen, este azt várod mikor alszik már el, reggel meg az mikor ébred!Kép
Meglátod,egyre ügyesebb lesz Õ is,és nappal magát is fogja már szórakoztatni! Hanci ma fogdosta a lábujjait,inkább még véletlen volt ez,vagy szóval nem nézett oda, de a tegnapi térdkarmolászásnál mindenképp jobb!Kép

Roz,én elcsíptem már többször a fordulást,nagyon édes,és egyre kevesebbszer marad alatta a keze!

Nana,Boldog évfordulót!

Kép
seriff

Jó estét,

a dokinál minden okés volt, Kamilla hétfőn kezdi az ovit, bár elég érdekesen, mert nekem a délutános óvónéni azt mondta, hogy menjen, a barátnőmnek (a lányok nagy barátok) pedig azt, hogy Kamilla szoktatása majd a jövő héten lesz, mert én úgyis otthon vagyok! Olyan, mintha ők tennének szívességet, hogy odavihetem a gyereket. Na mindegy, nem akarok velül az elején összeveszni, a barátnőmmel az óvónéni után beszéltem. És Kamillát nem is annyira kell szoktatni, már nagyon várja az ovit.

Emese megint rekormennyiségűt hízott, most 5270 g, 1 hónap alatt 1200 g!! A dokibácsi meg is jegyezte, hogy jól nekiindult a hízásnak (gondolom Kamilla utáni tapasztalataiból)! Ortopédiára sem kell mennünk, a köldöke viszont sérvgyanús sajna... De még vár vele.

Syg,
a szakmai véleményed érdekelne: mikor lehet rámondani a gyerekre, hogy lúdtalpas, illetve, hogy az első cipők tényleg befolyásolják-e ezt?
Azért kérdem, mert nézegettem Kamilla barátnőinek a lábát, és akik nem a legjobb minőségű cipőt hordták, azoknak most van bokasüllyedése, Kamillának meg nincs. Nem akarok ezzel senkit megbántani, tudom, hogy nem azért nem veszi meg mindenki a legdrágáb cipőt, mert nem akarja, hanem mert nem tudja. Kamilla imádja a Dr Leo cipőket, azu ottani eladók mondták, hogy annak a talpkiképzése serkenti az izmok fejlődését. Jól írom, vagy hogy van ez egyáltalán? Van hosszadalmasat kérdeztem?

Ja, én még nem mertem melltartóbetété nélkül aludni. Volt hogy azzal a tejgyűjtő kagylóval aludtam, és az éjszaka közepén a nyakamba csorgot a tej, mert oldalt fekve elért a szint a nyílás Kép Kép Mókás volt!!!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

eszemb jutott z este nagy magányomban egy klumpás sztorym Kép
szóval mikor a benzínkúton dolgoztamm hajnalban már mindig nagyon fáztam gondolom a fáradtságtól és olyankor mindig átcseréltem a pacsumat jó kis fatalpú klumpára egyik este ugyanigy volt felvettem a kisklumpácskámat felmostam és visszamentem a helyemre de észer vette hogy a vödröt kint hagytam felpatantam elindultam érte de elfelejtettem hogy vizes talajon veszélyes a klumpa ahogy befodultam a sorok közé akkorát zakóztam hogy fél polcról lelöktem a chipszeket Kép gyorsan felpattantam körbenéztem megnyugodtamm ert senki nem látta na de mikor viszajöttem másnap melózi a szekrényemben várt egy elsősegély doboz nekem megcimezve a kollegáim meg kint röhögtek rajtam
aztán kiderült hogy aznap este sajna a kollágám a kutak közül végignézte az alakitásom elmesélte a többieknek ezek meg visszanézték videon és baromi jót röhögtek igy visszagondolva már én is akkor fájt mindenem napokoi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

A korházról (ill. EÜ viszgálatokról) csak annyit hogy mi 3-szor voltunk eddig röntgenen, 1x csipő r.-en amikor 6 hónapos(!) volt a Dani és az katasztrofális volt. Egy 6 hónapos babával ott voltam 8-tól 12-ig. Amikor végre az r.aztalon feküdt, már minden ok. volt 3 asszisztens... nem tudom mi is ott ugrált körülötte.
Aztán most a tüdőgyulladás miatt 2x voltunk, itt nem kellett sokat várni, de az kiakasztott ahogy beszéltek velem és hogy elvárták a 2,5 éves (tüdőgyulladásos!!!) gyerekemtől hogy rögtön feküdjön le, maradjon nyugton és ne sirjon azért mert én hátra veszítem a fejét!!! ???

Még jövök...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz,megint Te nyertél! Klumpás story vicces,bár akkor tényleg sz..lehetettKép!
Milyen volt az éjszaka?

Kob,Te mivel eteted Emesét? Tényleg van vmi rendszeretek már? Ja, az ovónőkön ne izgulj,hallottam már olyat is, h du-ra nem engedték,h ottmaradjon az a gyerek,akinek az anyukája kistesóval otthon vanKép! A sérv miatt ne aggódj,3 éves korig simán kinőheti!
Tejkagyló,na én azt szoptatás közben próbáltam párszor,de vhogy nem fekszik fel tökéletesen,így akkor is eláztamKép

Syg,Nálatok meg mit csinálnak a háznál? Nem jöttök ki Leoval délelőtt?

Kép
seriff

kob
gyönyörű a súllya kis emesének nagyon ügyik vagytok Kép
egyébként nálunk is ez a behordás ottalvás... már most a csaláédlátogatáson variáltak hogy kor hozzam el a nikit de nem később mert ugy is itthon vagyok nálunk csak az a baj hogy a kicsik 95 % ban 12- 3 ig alszanak most keltsem fel őket egy órával hamarab hogy beérjünk reggel dettó minden hétfőn tornanap van mikor kötelező 8 ra beérni más nakon nem fontos de ajámlott 8 ra ott lenni itt szintén az a baj hogy adri is meg áki is 8 kor eszik általában akkor is keltsen fel őket kész káosz lsz a napom szóval nem tudom hogy csinálom

egyébként apa teljessen kikelve magából jött haz az este 1/2 11 kor ért haza ezzel csak az a gáz hogy 6 szól a munka ideje és NEM fizetik ki a túlórá a mulkor ugyan igy járt és le akarta csúsztatni és később ment bemajdem kirugták hogy ilyen nincs náluk nincs sem csúsztatás se túlóra dij szép azt mondta legszívesebben most felmondanade sajna ez 3 gyerek melett nem igy működik

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok! most nem tudok hozzászólni, mert nem nagyon van időm végigolvasni 2 hetes írástokat...
megvagyok még egybne csak nagyon sok melóm volt (de kész a festés és már csak a visszapakolás van) talán mire megszülök meglesz minden.

(ja és bocs a hűtlenségemért)

Lili! mikor mégy nst-re?

G

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Mit csinálnak, Seriff?? Én nem tudok róla! Robi sincs, mert vhova szállított, úgyhogy ő sem lehet ott. Lopják a házat?
Én is mindig azt mondom, hogy nem pénz kérdése nagyon-nagyon sok dolog az eü-ben. Hanem hozzáállásé (de hülye szó lett ez). Pedig mindig csak azt mondják, azért ilyen az eü ellátás, mert nincs pénz. A francokat! Én alkalmaznék vmi tesztembereket, mert ezeken a dolgokon könnyű lenne változtatni.
Tegnap felébredt ám 1-kor is éjjel, nem csak 4-kor. Én inkább azon lepődtem meg, hogy nem lehetett letenni, ill. nem aludt vissza. Ilyen már nagyon régen fordult elő. Vagyis ilyen, hogy lerakom játszani hajnali 5-kor, még sosem.
Milyen kagylód van? Az aventesről más mástól is hallottam, hogy kifolyik. Nekem Medela van, de az nagyon jó. Abból csak a nyíláson folyik ki, eleinte mindig leöntöttem szegénykét, mikor vettem ki az ágyból. Aztán megtanultam, hogy nem szabad lehajolni.

Roz, szombaton szigorúan sétálgatás és pihi!!!!
Niki nagyon aranyos lehetett. Látod, hogy imádja az anyukáját?
Az ilyen esések fájdalmasak, de poénosak.
Mérleget 5 hetesen visszaadtam, nem akartam tovább sokkolni magam vele. A rendes mérlegre szoktam ráállni vele, aztán nélküle, így kb. tudom, h mennyit hízik, de ugye az nem pontos. Most kb 6000-6100 g.

Kobudo, vmi doppingszert eszel? Emese lassan utólér minket!
Lúdtalpat iskolás kora előtt ne is keress, mert bizti van és ez normális. A jó cipő nagyon fontos, pont erről beszélgettünk itt vmelyik nap. Ami a legjobb lenne, természetes (!) talajon mezítláb járkálni, játszani. Azaz homokban, kavicson, földön. Nem betonon és sík talajon.
Az anyósom óvónő és állandóan azt hallom, hogy x-nek van otthon egy pici babája és micsoda dolog, hogy nem viszi haza ebéd után a nagyobbat. Nem értem néha az ő hozzáállásukat sem. Pedig az anyósom tényleg imádja a gyerekeket.

Nana, ez a "miért nem marad nyugton a gyerek" is ismerős. Persze, értem én, hogy nekik könnyebb lenne úgy a munkájukat végezni, na de nincs egyiknek se gyereke? Tőlem mindig azt kérdezték, hogy nem hoztam cumit vagy teát? Én meg megkérdeztem, hogy minek, nem tudja mit kell kezdeni vele. A végén, a hasi UH-nál már megkérdeztem, hogy belenyomjam a cicimet a szájába? Merthogy őt csak az nyugtatja meg és különben is normális reakció, hogy nyugtalan, ha lefogják. Erre csöndben maradt.

Ilyen éjszakánk sem volt még, de most pozitív értelemben. Aludtunk fél 10-től (már fél 9-kor elaludt, de még 2* felébredt utána) fél 4-ig. Aztán meg 7-ig. Akkor nem sikerült visszaaludni, de egy óra múlva igen. Jól számolom, h csak 1* kelt fel éjjel?
Tegnap nagy szám volt, hogy nem áztatom el az ágyat. Jelentem, megtörtént újra. Hurrá-hurrá!

Hétvégén vendégek jönnek Siófokról, nem hiszem, hogy sokat fogok jönni.

Nem is írtam tegnap, hogy végre sikerült olyan finom császármorzsát csinálni, mint ahogy a németek csinálják. Azt nagyon-nagyon szerettem kint.

Eldugulok végre.

Kép
sygnum

A Gratulációkat Mindenkinek nagyon köszönjük!

Sajna nem volt nagy ünneplés, kaptam Nagy csokor virágot, és élveztük "szerelmünk gyümölcsének" édes mondókáját. Vacsizni ma megyünk(mert Danit bevállalta a mami)

SYG, NAGYON ARANYOS vagy! Köszönöm a segitséget!

Seriff és Syg, ti egymás közelében fogtok lakni?
A petőfiváros melyik részén? Az unokatesom (akit a tesomnak tekintek) most kezdenek ott épitkezni. Már nagyon várjuk hogy kész legyen a ház, mert a gyerekeknek sokkal jobb lesz, ugy hogy bizti sokat leszünk ott.

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Roz,
jó a klumpás story, főleg, hogy ilyen rendi kis kollegáid voltak!! Kép Jót röhögtetek az elsősegély dobozon, mi?
Ovi: Énis attól tartok,hogy haza kell hoznom, bár ha elgondolok, nem igazán értem, hogy kérhetik ezt. Akkor is tudták, hogy terhes vagyok, amikor felvették Kamillát. Ráadásul ebéd után az alvás alatt sok gondjuk nincs a gyerekekkel, Emese is 12-től alszik. Nálunk 1/2 1-re kell odaérni érte. Bár babakocsiban elkocsikázunk az oviban, szóval végszükség esetén ezt is meg tudnám oldani. Viszont Neked, a 3 gyerekkel ez azért bonyolultabb lesz. Autóval kell mennetek, vagy gyalog?

Seriff,
Emese csak szopizik, sem cumisüvegünk, sem cumink nincs itthon. Remélem ezt így sikerül tartani, Kamilla sem kapott semmit 6 hós koráig. Rendszer mintha lenne, reggel 7-8-kor kel, majd 9-kor visszalszik (ált. még pizsiben, mert nem tudom még átöltöztetni sem...) 11-12 körül kel, majd visszaalszik. A du még elég rendszertelen, van, hogy 6-ig alszik, aztán 1/2 8-8-kor mindig visszük fürdetni, és alszik. Ennyi. A sérv-ügyben is próbálok megnyugodni, a barátnőm mesélte, hogy egy ismerőst most, 3 évesen műtenek a sérvvel, addig vártak. Kamilla köldökét a dokibácsi 3 hetesen leragsztotta, és 6-7 hetesen szedte le, akkora szépen összenőtt a hasfala. Bár lehet, hogy magától is összenőtt volna, sebaj. A lényeg, hogy jól van!!

Roz,
a túlórával mi is így vagyunk. Mármint Lackó, de legalább van munkájuk.

Syg,
megnéztem Leo képeit, nagyon szépek!!

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

bepa
ejnye bejnye mi meg itt hülyére aggódjuk magunkat ilyet ne csinál j Kép egyébként nagyon örülök hogy bejelentkeztél és melózz már annyit

Kép

Kép

Kép
roz23

Kobudo,

Tényleg nem semmi a kis Emese súlygyarapodása. Mi is ilyen rekord mennyiségeket hiztunk az elején,de hát ugye a fiuk mindig jobb evők, egy kislánytól viszont nagyon szép "teljesitmény". Nagyon ügyi! A szöke haj szerintem is nagyon jól állt!

Roz, ez borzalamas szerintem! Mi az hogy nem fizetnek túlórát?! Bár nem tudom mit csodálkozom ahol én dolgoztam ott is ez volt az utolsó években. A csigák tényleg elég... bizzarok, de Dani biztos nagyon jól el lenne velük, a Balatonon meztelen csigákat gyüjtöttek(rengeteg volt) a végén már megszoktam. Kép

KépKép
KépKép
nana09

hát csajok ez ám a szinkronicitás már azt hittem én vagyok figyelmetlen hogy nem olvastam el a leveek de mostmár látom hogy egymásra vagyunk hangolódva Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kob, vicceltem ám, tudom, h csak tejcsit kap EmeseKép! Kicsit azért ilyenkor beindul a parám, h mi még nem értük el ezt a súlyt, persze rögtön utána eszembe jut Kamillád, a hátsó szomszéd, a szembe szomszéd, akiknek hasonlóan nem hízott a gyereke,mint az enyémKép!

Nana, igen Syg-ék háza és a miénk között 1 ház van, és a nagyfeszültség utcájában (Széktó )lakunk. Uncsitesódék merre építenek?

Syg, akkor lehet, h nem Hozzátok jött egy nagy teherautó, szórtak le róla vmit, mintha ilyen apró követ, de csak hallottam, meg kinéztem az ajtón, de közel nem merészkedtem pizsibenKép! Ma éjjel mi is 1x keltünk, és már 1/2 10kor aludt, reggel 1/4 9-ig.A múlt héten, és tegnapig ugyanis 2x ébredt éjjelente Hanci. Most meg a katica szárnyát zörgeti itt mellettem,nézi és fogjaKép, na a másik kezével meg a térdét karmolássza, hihetetlen ütemben nő a körme, már egyszer vágtuk a héten, és megint kéneKép! Tudod vannak emberek az eüben (is) akikkel nem tudsz mit kezdeni, nem tudod megnevelni, ha modortalan volt eddig, az is marad.

Roz, ma nálunk indul a mosóprogram, előreláthatólag 3 adag!Óh, de jó lesz vasalni, pedig én még szeretek isKép!

bepa, pihizzél már kicsikét!

Megyek, mert beszaladt egy trotty!

Kép
seriff

Kép

Kép
seriff

SERIFF,
A KIS HANNA egyre szebb kislány! És kire hasonlit? Rád vagy a férjedre? (én még egyikötökről sem láttam képeket)

Sajna nem tudom mi az utca neve, annál a Pizzeriánál (La Verde?) kell lefordulni. Melyik az a Széktó utca? Ami ki visz az Auchan-ig? Arra sokat járunk.

KépKép
KépKép
nana09

Az a Széktó utca, amelyiken a pizzériához jössz, csak nem kanyarodsz be a P. elé, hanem jössz tovább, ahol a busz, és ahol Ti az Auchanig! HAsonlóságról megoszlanak a vélemények, állítólag aki látott kiskori fényképet a férjemről, azok azt mondják Rá, vki meg azt, h olyan a szeme mint az enyém, szóval nem tudom. Syg?

Ez nem egy egyszerű trotty volt, még a hordozót is ki kellett gyaszatolni, majd holnapután le is szedem, és kimosom a gépben, most félek, h nem száradna meg délutánig, holnapig, holnap Szolnokra megyünk, sztem csak este jövök majd, de ma még itt leszek!

Kép
seriff

Nana, igen az az utca az. Van egy állatorvosos tábla a mi házunk előtt (sarok), Seriffék meg kettővel odébb laknak.

Seriff, Hanci HÍZOTT!! Szemmel láthatóan! Nagy-nagy dícséret neki!
Van megoldás, az ilyen embert ki kell rúgni vagy olyan helyre áthelyezni, ahol nem találkozik beteggel.
Vmi kavicsról beszélt Robi, de tegnapra mondták.

Manókám alszik fél 9 óta, igaz, vissza kellett altatni.

Megyek mosogatni. Fújjj, de utálom! Én is kérek mosogatógépet!

Kép
sygnum

Seriff, Akkor lehet hogy láttalak?

Szerdán du-án amikor jöötem haza tornáról (oda járok a Petőfivárosba) láttam egy "fiatal nőt" egy ház elött, talán még volt ott vki (ebben nem vagyok biztos) és olyan érzésem volt lehet hogy te vagy (egyyszer egy képen félig látszott az arcod) nagyon erősek szoktak lenni a megérzéseim, persze ennek most elég kicsi az esélye Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szerdán sétáltunk egy barátnőmmel és a kisfiával, úgy 5től, 1/2-3/4 7-ig asszem, de nem volt óránk, telefonunk, aztán jött Értük a férje, meg mikor indultunk Syg férjével is találkoztunk,ásott. Hova jársz, az isibe vagy a Tópart utcai konditerembe?

Syg, köszi a bíztatást, remélem igazad lesz!

Kép
seriff

Ez kb. 3/4 7 -kor volt. A Tópart utcaiba, Pilates tornára. Nagyon jó, nagyon szeretem, egyedül azt sajnálom ha terhes leszek ezt a mozgásformát nem folytathatom.

És kb. az állatorvosos tábla környékén. Akkor te voltál!!! Kép

De jó lesz nektek, ha Sygék is odaköltöznek!!! KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Syg, jelentem Hancival megnéztük, a követ hozták, és egy darabon a helyére is került, a többi egy kupacban van, milyen jót bóklászna benne a barátnőm csaknem 2éves kisfia! Igen az ilyen embernek nem volna szabad emberekkel foglalkoznia, esetleg kutathatna isKép.

A parlagfű virágzik ezerrel itt kint, én meg tüsszögök, Hanci meg ijedezik!

Kép
seriff

sziasztok!

most lenne egy kérdésem: családi ház (nagy) kell babaőrző, vagy anélkül is megoldaható??? mit gondoltok????

KépKép
KépKép
bepa77

Szerintem hasznos dolog a babaőrző! Mi "csak" lakásban lakunk, de én még itt is bekapcsoltam a babaőrzőt, ha aludt. Az anyukámék 3 szintes házban laknak, ott nem is tudom mi lett volna a baby.. nélkül.

KépKép
KépKép
nana09

bepa szerintem is jó ha van nyugodtabb vagy nem szaladgálsz 5 percenként hogy vajon alszik e még mit csinál keress itt a neten vannak jó áron használtak

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, Bepa nekünk is van-kölcsön kaptuk, de egyenlőre még csak 1x használtam. Akinek alszik a gyereke a biztosan használja, én nem nagyon tudom KépKépKép! De azért remélem még fogom tudni a közeljövőben!Kép

Kép
seriff

Ja, NAna csak most olvasom, ahan akkor jöttem hazafelé Kép!

Kép
seriff

seriff, nagyon tetszik ez a kép! olyan szép rajta hanci!
sztem vegyes, mind a kettőtökre hasonlít, de talán egyre jobban rád. bár gyerekkori képeket nem láttam.

bepa,
bébiőr, sztem nekem nem lesz, mert nappal úgyis ott fogom letenni, ahol én vagyok, azaz lent. éjjel meg én is az emeleten leszek, mint ő. de sztem várd ki, h szükség lesz-e rá, ráérsz majd akkor megvenni.

tündérkém fél 12-ig aludt. most meg itt bámulja a kezemet és csipked.

Kép
sygnum

A babyőr-nél csak gondoljatok egy olyan egyszerü cselekedetre, mint leviszed a szemetet vagy kiugrasz a kertbe. Én ennyi időre sem mertem volna ott hagyni anélkül. És eljön ám az azidő amikor 2-3 órákat alszik (vagy a 4. óra alvás után ugy kell felébreszteni Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
1/2 12-ig aludt? Hánytól?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
Seriff,
miután írtam, kimentem a kertbe, és gondolkodtam azon, amit kérdeztél, akkor jöttem rá, hogy csak vicceltél! Kép Kép Csakhát nem volt ott a smile... Hiába, öregszem Kép Kép

Bepa,
nekünk is van babaőrünk, szerintem is hasznos. Akkor is használom,ha mondjuk Emese kint alszik az udvaron, én meg bent porszívózok, vagy fürdök. Különben nem lehet nálunk sem hallani, pedig egyszintes házban lakunk. Persze az is igaz, hogy csak alvós gyereknél érdekes, tehát még nyugodtan várj vele, ha megszületik Benedek.

Seriff,
tudok a leghígabb kaki is utat vág magának a háta közeépig Kép Kép
Nagyon szép, helyes Hanci, szép lányos pofija van, és egyáltalán nem vékony. Láttad Kamilla képeit, Õ is ilyen kis helyes volt.

Roz,
a csigák elég durvik, hogy azt nem mondjam gusztik... És akkor elhozod Nikit alvás előtt? Tudják, hogy nem alszik délután? Vagy hátha ott ragadós lesz az álom?

Syg,
látod, a bűvös három hónapos kor nálatok is bejött! Csak megtanult Leo aludni kopp-kopp-kopp...
Kösz a lúdtalpas dolgot, akkor nem keresek én sem semmit. Gá-gá-gá!

Megyek marcipános golyót gyártani:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

kob nem tudom hogy legyen mert a két kicsit a tesókocsiban nem tidom altatni mert auz egyik csakülö és ugy aludni kényelmetlen lenne adrinak mert ha 1/2 1 re megyek bizti elaszik a kicsiban szóval nem tudom hogy lenne a jó illetve tudom ovi nélkül vagy ugy ha klonoznám magam Kép ja autónk nincs sajna Kép
aztán várom hogy hogy sikerültk a golyók Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,
Én ezt nem értem az ovi mi alapján várja el hogy te haza vidd Nikit, mert te ugy is otthon vagy????
Miért lenne ő más mint a többi gyerek, akinek munkahelyen dolgozik az anyukája?
És miért kellene hazahozni, mert ő esetleg nem alszik. Sok gyerek nem alszik már ebben a korban, mégsem kérik meg a szüleiket vigyék be őket a munkahelyükre!

Ez nekem magas!!! ne engedj Roz! (szerintem) És mint ugye látszik is ez már tényleg több mint amit elbirsz.

Niki pedig bizti megtanulja hogy azt az egy órát csöndben eljátszon. (én is mindig azt csináltam Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Te jó ég Roz! hogy fogod ezt birni?!

Most gondoltam végig, amit már irtál is, ...
Reggel egy babót meg egy manot fogsz reggel hamarabb felébreszteni azért hogy a "nagylány" időben beérjen?

És hogy fogod megetetni + felöltöztetni őket időben???

Á! Én ennek felétől kiborulnék! De el se tudom képzelni hogy kell ilyen ügyinek lenni!
Mi még télen igy is (egyecskén) néha elkéstünk a bölcsiből, mert a reggeli és az öltözés nem ment olyan gyorsan mint kellett volna.

KépKép
KépKép
nana09

Roz, sztem ne foglalkozz vele, mit mondanak! Ha lekésitek a hétfői tornát, akkor lekésitek. Du. meg ne hozdd el, ha ilyen problémás, akármit is gondolnak. Mondd el nekik, hogy 2 másik gyerek napirendje borul az ő kényelmük miatt. Ne hagyd Magad!

Nana, Kobudo, lehet,h igazatok van bébiőr dologban (ill. biztosan, miért ne mondanátok igazat). Biztos én is venni fogok, ha majd úgy látom, h szükséges. Csak költözzünk már oda!

Nana, tul.képpen este fél 9-kor elaludt és reggel fél 8-kor ébredt fel, de sztem akkor is aludt volna még tovább, csak nem sikerült visszaaludnia. Aztán fél 9-től aludt fél 12-ig (közben 1* visszaaltattam). Most meg 1/4 2 óta megint alszik. Ha jól számolom, ma még csak 2 és 3/4 órát volt ébren. Úgy látszik, neki is akkora lesz az alvásigénye, mint az anyjának.

Kobudo, csak nehogy elszóld Magad! Én is reménykedek, de azért nem bízom nagyon el magam.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Most találtam rátok a sok fórum között, üdv mindenkinek. Én Budapesten lakom, de azt hiszem azon kevesek közé tartozom, aki innen fog Kecskemétre menni szülni:-) A babát december közepére várom. Vagytok itt még hasonló korú kismamák?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?