Új privát üzeneted érkezett!

Ja, mi ezért nem veszünk hiper-szuper etetőszket sem, mert az etetőszék meg csak evésre való sztem.Kép
Közben eszembe jutott, hogy egy fórumos ismerősöm, a másik fórumról, azt ajánlotta, hogy vagy pihiszéket vegyünk, vagy dönthető támlájú etetőszéket.
Ma beletettem 30 mp-re manót az etetőszékébe, persze alig fért bele, de nagyon röhögött azon, hogy ő egyedül ül.Kép

KépKép
connie

Látom tegnap babafront volt, az anyukák meg ma akadtak ki.
Vezso!
Hogy állsz a pakolással, olyan jó érzékük van a pasiknak mikor kell későn hazajönni az biztos.
Néha elég lenne egy kis lelkitámogatás is, de mondjuk a keze is mozoghatna, a börönd fele.
Azért próbáld meg jól érezni magad az esküvőn, bááááááárrrrrr!!!!
Aztán részleteket kérünk ám, teljes beszámolót várunk a jövő héten.

Azért nézem, hogy miket alkotnak a Manók igy később ahogy idősödnek, hát már most parázok, még olyan nyugisan el van a kis játszószőnyegén feje felett a sok logó bigyóval.
Tegnap nálunk is nyűgös volt Beni, pláne jöttek a kolléganőim hárman, na mit produkált, hát nem sok vigyor volt benne az biztos.Szóval kézről kézre adták és izmosodtak tőle rendesen. De mosolyt azt csak elvétve kaptak, mert őmétólsága mufurc volt. Csak mustrálta a csajokat és a mellük közé elég sűrűn esett be a feje, amikor cipelték a kis fenekét.

Vaktyúk!
Mi volt a Brendonban, hogy igy ki vagy bukva? Bocs ha már irtad.

Timurr!
Maja nagyon édi a kis telefonnnal, egész nap rajta ül mi, mennyi a telefonszámlátok???

Szóval ki jön 1-es villamossal, a talira, még nem kaptam választ, rossz helyen kopogtatok?
Patri
patri

Berkiadri,
A védőnő ide is bejelentkezés nélkül jött. Először letolta az anyósom Kép, utána meg én. Mondtam neki, ha itthon akar találni, akkor előtte szóljon ide telefonon. Azóta, ha jön, bejelentkezik. (Nem is jön sűrűn. Pont ma volt itt. Hat hónap alatt harmadszor Kép )

Lir,
Az IKEÁban vettem műanyag etetőszéket 2,990 Ft volt plusz 1,000 Ft nagy, leszedhető tálca hozzá. Pont olyan, mint amit a Tamesz feltett az egyik nap. Nagyon stabil, könnyű tisztántartani, magas a háttámlája. Valérnak bejött Kép.

Timurr,
A bukósisak komoly? Kép Én már gondoltam rá. Sőt van egy elég mély tavam (kicsi, de mély), úgyhogy az úszómellény is eszembe jutott. Kép

Vezso,
Nekem meg Valér basám van Kép

Zsuzsa,
Végre itt. Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!
Én is csatlakozom a nyügimamikhoz,kiborító volt ez a mai nap,bicepszem,mint egy súlyemelőé,egész nap cipeltette magát a 9 kilós gyerkőcöm,amint letettem,jött a hiszti.Remélem holnap jobb lesz.

Vezso
Én is sok pozitív energiát küldök Neked(a férjeméből,mert nekem ma egy fikarcnyi se maradt:o ),tényleg vannak ilyen napok,elmúlik.Érezd jól magad az esküvőn,és mesélj majd ha visszajöttetek.

Csilla 74
Mi a 19.ker.-ben,Kispesten lakunk.(Kőbánya mellettKép

Vaktyúk
Engem is érdekel miért nem szeretsz Gyálon lakni? Én annyira elköltöznék vidékre,főleg mióta a manó megszületett,nagyon utálom ezt a várost,de sajna ez van,ezt kell szeretni.

Timurr
Maja szemei igézőek.Vince üzeni,h nagyon csiniKép

Patri
Én 1-es vilivel megyek a Népligettől.Miért?

Virág
villes

Angéla

Valér basa Kép Kép
villes

Sziasztok!

Húúú, hát csak a nevemre írtakat olvastam el és pár sort, hogy kb képben legyek. 2 nap lemaradás 5 oldal üzenet!!! Kép Párom lenyúlta a gépet, tegnap este meg naplót töltöttem neki. Kép

És még Vezsót sem sikerült eddig felköszöntenem!
BOLDOG NÉVNAPOT utólag!!!!! Kép Kép Kép Kép

Csilla,
Lehel téri diszkont: pontos házszámot nem tudok, de a Lehel út - Váci út sarkán van, a villamos végállomásának egyik oldalán van a piac, másikon a diszkont. Végig be van rácsozva a kirakat és az ablakra színes betűkkel van kiírva, hogy Babadiszkont és Babakocsidiszkont. Kicsi az ajtaja. Szerintem megtalálod. Kép

Hüpi,
bocs, de az IKEA leárazását mi sem tudtuk! Ha tudom, természetesen megírtam volna nektek! Anyu is tök véletlen ment be délután. Az Õrs vezér téren volt. Nem tudom, lesz-e még.

Connie,
ó, ez a család! Kép Pedig azt hittem, nyertem! Kép Kép

Vaktyúk,
Panni is így kezdte a fogást! A nyelvük pedig azért van kint, mert mindent meg kell majd nyalniuk, mert azzal is tapasztalnak. Kép

Villes,
piros popsi, ronda kiütések a popsi és pisilő környékén (plussz normálisan a fogzás tünetei - nyálzás, rágás, stb) az bizony a fogzástól van. Kép Panninak is ez van most, hasmenéssel. 1 foga kint, de ez a mellette lévő nagyon kínozza. pedig úgy látom, alul 4 készülődik nagyon. Ha a hegye kijön, már állítólag vége. Én levegőztettem a popsiját (szerencsére most jó az idő), és eddig a körömvirágkrémre kent Neogranormon vált be a legjobban. Szegény lányom aaaaaannnyira szenved!!! Kép Éjjel is föl-fölsír. Kép

Védőnő: hozzánk is csak beállít. Engem is zavar, viszont valahol értem is: azok a családok, akiknél gond van, nem jó, ha készülnek a fogadására. nem árt a szúrópróba. És ha nincs szúrópróba, lehet, hogy gond van, csak őt várva ügyesen titkolják. (pl anyósom tuti ügyes ilyen téren. Kép ) Másik: van, ahol nincsenek otthon, még ha meg is beszéli (volt ilyen hely, mert sehogy nem tudott szúrópróbázni). Máshol meg van, hogy órákig beszélget (mesélte, hogy egyszer a fürdetést kellett megmutatnia). Így soha nem tudja, hogy kihez mikor ér oda és nem akar egyik helyről, ahol kérdések lennének egy másikra elrohanni. De mondom, engem is zavar. Hozzánk jött takarításos kupi közepén pl, de fölfogta, hogy útban van és pár perc alatt lerendezett minket a folyosón. Kép

Vezso,
kátrányszagban, hangzavarban és légkalapács mellett már hogy ne lenne nyűgös Rozi?! + a napja is más, hogy "csak" te vagy vele! És lehet front, fog, stb.! Vannak ilyen napok! Biztos te is átéltél már millió ilyet a nagyobbakkal, csak most leginkább te vagy, aki nehezen viseli a dolgokat. Mondjuk ideges is lehetsz az esküvő miatt, merthogy nem akarsz menni. Szóval nyugi, elmúlik, Rozi lesz még jókislány is és te is leszel jobb passzban! Kép (Ha rossz a kedved, gondold azt, hogy jön a hétvége és újra lesznek nagylányaid, meg szép az idő és csütörtökön tali! Kép Vagy egyél édességet! Kép)

Bea,
az én férjem is ilyen ajándékügyileg! (Apukám is ilyen férjnek. Kép) Kép Na jó, mostanában hozott csokit. Kép De sokszor olyan édességet hoz, amit ő szeret, de én nem. Kép Férfi...

Jimbone,
hát sajnos az oviban semmire nem figyelnek ilyen téren! Kép Párom unokaöccse 5 éves, egyetlen szavát nem érteni (azt sem, hogy "igen"-t vagy "nem"-et mondott éppen!) Kép Ok: anyuka nem beszél a gyerekhez. Óvoda: hát elég, ha a gyerek az óvodai logopédushoz jár. majd ő, (aki egyébként még nem végzett), foglalkozik vele. Eltelt 1 év, semmi javulás. Óvoda: nem baj, majd az eddigi óvónénije tovább foglalkozik vele. Anyuka meg belenyugszik. Kép (Hiába tombol a család. Kép Anyuka: Hiszen ő a szakember! Az óvodában dolgozók csak tudják!) Szóval nagyon gáz. Szegény kölyök meg lesz "a hülye gyerek" az iskolában! Kép Ez vidéken.
Pesten: szomszéd csaj fia minden szinten le van maradva (mozgás, beszéd, minden). A csaj észrevette, vitte mindenhová. A gyerek csendes, így óvoda nem vett észre semmit. Közben iskolás korú lett (ma kezdett). Most tavasszal kezdte az ovi, hogy a csaj (nem ők persze, hanem az anyuka!) miért nem vette észre, hogy baj van a gyerekkel, mert nem iskolaérett! Anyuka mondta, hogy ő tudja, viszi is mindenhová. Óvoda: de biztos nem elég helyre és nem a megfelelőekre! (eddig meg szerintük semmi gond nem volt, se a fejlesztőpedagógushoz, se a logopédushoz nem kellett járnia a srácnak az óvodában.)
Gyámlányka meg egy harmadik, vidéki oviban többször elcsatangolt: kiscsoportban 1* a konyhában találtak rá, másszor az úttesten! Azóta többször kiszaladt az utcára!
Na jó hosszú lettem, bocs! De iszonyatosan pipa tudok lenni! És már most parázok, hogy hova vigyem oviba a lányomat. Mert ha nem is lenne baja ilyen téren, akkor is majd ennyire "figyelmes" szemek fogják vigyázni??? Kép

Holnap 6 hónapos a lányom! Kép
Nem leszünk, mert telkezünk és vasárnap este jövünk haza. Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Kata
panni2005

Connie, Angéla,
etetőszék sztem is evésre való. Pont olyanunk van, mint Angélának. Panni tegnap óta használja és ő is nagyon élvezi! Kép

Patri,
én 1-es villamossal megyek a talira! Kenguruval, mert szerintem Connie hülyét kapna, ha babakocsiznánk. Kép Miért?

Csilla,
mi Budapest, VII. ker. lakunk.

Anyukák, manók, jobbulást!!!

Jó éjt és csodás hétvégét!

Kata
panni2005

Úgy látszik, ma valami volt a levegőben, mert du én is olyan depisen éreztem magam. Alig vártam, hogy a férjem hazaérjen, és elmenjünk sétálni.

Ajándék terén: azt hiszem, én igen szerencsésnek mondhatom magam, mert a férjem még 10 évi ismeretség és hat évi házasság után is meglep kisebb, nagyobb dolgokkal. Például szülés után a lányom egy fülbevalót és egy fehérarany karkötőt kaptam. SOha nem szokott elfelejtkezni az évfordulókról (ellentétben velem, aki inkább hajlamos vagyok erre).

Körömvágás: én még egyszer sem vágtam le a körmét, ami roppant kellemetlen, amikor az arcomat, nyakamat, karmolássza. De amikor alszik, mindig elfelejtem. EZért ha már kicsit nagy a körme, le szoktam "húzni" neki. EZ elég brutálisan hangzik, de még olyan puha, hogy simán megy.

Patri
Én 1-es villamossal fogok menni a talira, de csak két megállót, mert a Népstadionnál fogunk felszállni. Szerintem nem én vagyok a te embered.

Jó éjt!
pviki

Sziasztok!!

Megjött az éjszakás..Kép
Megint jó sokat írtatok, de az a jóóóóó.....

Vezso!!
Remélem már nem vagy rosszkedvű, hidd el mindenkinek van rossz napja....sztem az is közrejátszott, hogy ma már a lányok suliban voltak és ugye megszoktad, hogy ott vannak körülötted..?.. a szerető, helyes kis családodra gondolj és rögtön jobb lesz a kedved meglásd..na meg akinek ilyen férje van, hogy több száz szál virágot vesz neki....hát ez nem semmi....próbáld jól érezni magad az esküvőn aztán mesélj róla nekünk is!!!!!!

Berkiadri!!
Az én fiam is régóta produkálja ezt a sült szalonnabőr féle kunkorodást, sztem nem kóros, anyum el is nevezte a lurkót tornásznak...most avval kombinálja, hogy a kezeivel kalimpál és szinte lehetelen bepelenkázni..Kép) Nyugi ez teljesen normális, hiszen próbálgatják a mozgást, ülni, járni még nem tudnak, addig inkább forognak...Kép

Hátfájás: én most jutottam el a mélypontra, tegnap lefekvés után egyszerűen nem tudtam elaludni, úgy éreztem majdnem beszakad a hátam..Kép nagyon fáj....használna ha elmennék párszor masszázsra?? vagy mit érdemes tenni..??

Szomszédok: egyszerűen megőrülök a felettünk lakóktól...mindig éjjel jön rájuk a széktologatás és a trappolás..olyan mintha egy szellemkastélyban laknék, mert óramű pontossággal mindig ekkor és ugyanezt csinálják...Kép

Kicsit kibuktam ma, mert megint kismamának néztek...éppen egy üzletben nézegettem a babaruhákat és az eladó kis vékonyka lány (vasággyal együtt volt 30kg) rámnézett és kedvesen megkérdezte, hogy kisfiú lesz vagy kislány? Először nem értettem, de aztán elmosolyodtam és közöltem vele a nagy hírt, hogy már megszületett, fiú és éppen kinnt alszik a babakocsiban....Kép hát igen, ez már ad elég erőt hogy elkezdjek kicsit fogyni......

Védőnő: a miénk nagyon aranyos hölgy az elején hetente, 6.. hét után 2 hetente jött igaz, mostanában kicsit eltűnt, már 3 hete nem láttuk..?.... ő is mindig bejelentkezés nélkül jött, de egy adott napon...ehhez képest a múltkor egy teljesen más napon érkezett, jól meg is lepődtünk, mert nem vártuk....

Patri!

Ha jól emlékszem te is erzsébeti vagy, ha megyünk a talira én szívesen elviszlek, autóval megyek....

Köszi a hozzászólásokat férjek ügyében, hát az enyémnek nem fontos az a pár szál virág, de tudom, hogy ő ilyen, a maga módján szeret nagyon bennünket, de ha 10 évig nem változott meg, sztem már nem is fog..........?..............

Én is azt hallottam egy 5 gyerekes anyukától, hogy ha a babák fogzanak akkor piros lehet a popsijuk...(már nem tudom pontosan ki kérdezte.....)

Még az esküvői ajándékozásról annyit, hogy bárhová mentünk esküvőre, előtte mindig megkérdeztük, hogy pénzt vagy ajándékot szeretnének...általában mindenki az előbbit választotta...mi is....

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!!!!!!

Jó éjszakát

kingu
cica29

Kata
Tök jó h írtál,pont ezek a tünetek!!Köszi a tippet is,körömvirágkrém már van,holnap veszek Neogranormont,bár nem tudom a Sudocrem nem ugyanazt tudja -e,eddig azt használtam,igaz semmi javulás.
Szegény Panni is megszenvedi a kis fogacskáitKép
Jó telkezést Nektek, a talin találkozunk.
Virág
villes

Hupi ti merre laktok?
Igazabol azert nem szeretem mert senkit sem ismerek/nemreg koltoztunk/ eleg szar a csaladi viszony itthon ki kinek milyet hova veri es ezzel sztem mindent elmondtam, szal alig varom apam kifizessen es lelephessek innen, ill a tetoteri szopacs az allati rohadt melegKép+ felig foldut van es onnan allatira jon a por, nem vagyok egy tisztasagmanias de az engem allatira zavar hogy egy rendes felmosas utan masnap rggel mar all a por a padlon.
A sok kisebbseg/bocs/ ill az hogy az utakon sztem inkabb tankkal lehetne kozlekedni nem babakocsival.
Mi az erdosor brassoi sarkon lakunk nem tudom mond e neked valamit?
A Brendon azert utalom mivel en is kereskedelmben dolgozom meg amugy is tisztaban vagyok vele hogy ok van ertem nem forditva de ezt ott nem igazan lehet eszrevenni, ill az hogy a kuponos szarjukkal mar 2x befurodtem, minden 3x annyiba kerul mint mashol.
Orvos, a Berces Eniko az orvosunk es a Kissne Domotor Ildiko a vedononk, mindkettot szeretem nincs veluk gaz en meg az elejen elmagyaraztam majd en megyek ok ne jojjenekKép
Vezso neked nem lehet rosszkedved te vagy a topik motorja aki sosem faradt es meg sutit is sut+haztartast vezet 3 gyerkoc mellettKép
Kata koszi szepen a nyugtatast jo telkezestKép
CSipet csak egy honappal fitalabb a lanyodna epp egy napon szulettekKép

Kép
vaktyuk

Angela nincsenek kicsit elcsuszva a tablazatban a korhazak?Kép

Kép
vaktyuk

Szép jó estét!

Connie: IH a Tisza parton van. Emlékszem, hogy már korábban is írtad, hogy ide jártál egyetemre. Kép
Egyébként Debrecenben laktál eredetileg? (csak mert ott volt a keresztelő-ebből gondolom)

Vezso: Édes vagy Kép Amúgy vannak ám tök jó fejek a szegedi topikban is...

Kata: jó telkezést Kép

Ajándék: Én nem kaptam semmit a férjemtől azért (sem) mert szültem egy gyönyörű kiscsajt KépKépKép
Csak sms-ben írta amikor még a kórházban voltam, hogy büszke rám. Ennyi. Kép még egy szál rohadt rózsát se Kép

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Na nem szabadultok olyan könnyen! Kép
Benéztem a szegediekhez. Jujj! Kép

Panni is "kunkorodik". Kép

Villes,
hát ne lepődj meg, ha lázas is lesz. Kép Remélem, nem!!! Kép Panni eddig megúszta, de az is foggal járhat gyakran. Sőt, van, aki pár napos fülgyulladást kap és amikor kijön a fog, azonnal elmúlik, holott 1 hét lenne. Szóval minden rosszra fölkészülhetünk. Kép Legfeljebb kellemesen csalódunk. Kép (Remélem!)

Vaktyúk,
tudom, hogy Csipet mikor született, mert utánanéztem, kit imád annyira a lányom, hogy majd' megeszi. Kép Egy szülő informálódjon le a lehetséges vejéről. Kép (Csak viccelek, nem én vagyok a maffia. Kép )

Jégvirág,
Panniért én sem kaptam semmit, dehát végülis kaptam Pannit. Kép Párom Karácsony napján elrohan tök idegesen, hogy neki most kötelező valamit venni mindenkinek, de nincs ötlete. Én évekkel ezelőtt szóltam neki, hogy nekem nem kötelező, inkább ne kapjak semmit. Azóta mindig sokat és jókat kapok. Kép A családnak, kollégáknak meg már évek óta én intézem (kivéve talán a múlt évben egy karácsonyi ajándékot Kép ). Már most megvan pár ajándék Karácsonyra, Mikulásra, októberi szülinapokra. Kép És a számítógépünkre mindig föltelepíti magát (betörés és vírusvédelem ellenére) egy kémprogram, ami szól, ha valakinek valamilye van. Ezt mi nem töröljük, nincs mit kikémkedni nálunk, viszont így a párom nem felejti el a családi ünnepeket. Kép

Köszi a telkes jókívánságokat! Kép

Tényleg alszom, ma sok dolgom lesz.

Kata
panni2005

Sziasztok!

Panni!
Köszönöm a bolt címet.

Cica29!
Szerintem sima derékfájásra a hátizom gyakorlatok nagyon sokat segítenek. (pl. hason felfelé emelgeted a felsőtestet, majd jobbra-balra, vagy terpeszállás, hajolás jobbra-balra, két kar oldalt döntögetés, stb.). De a jó ágy a legfontosabb. Nem kell ilyen-olyan ágyrács, de a matrac legyen kemény és jó. 0Ha komolyabb kérdezz meg orvost akár telefonon is, én flector tapaszt kaptam és sokat segített (de nekem lumbágóm volt, nem adtak szurit, mert szoptatok azt mondták a flectort használjam (bár arra is az van írva hogy nem lehet, de kénytelen voltam 2 nap alatt kb. már tűrhető volt.)

Etetőszék: Nekem, állítható, műanyag, lerakható, beköthető csoda. Igazából én nem használtam ki, mert a fiam kapott később kis asztalt széket, és azt jobban szerette. De pl. a barátnőm a mai napig benne eteti a 2 éves fiát, mert nem tud morzsázni, nem tud elmászkálni, és addig fel is tud törölni amíg elvan benne. Mi másmilyenek vagyunk, mi a járókát is nagyon rövid ideig használtuk. Ja és amíg a fiam pici volt és belefért én a hordozóban etettem mert sokkal könnyebb és egyszerűbb volt úgy.
Szóval szerintem ami fontos etetőszékben: jól tisztítható legyen. Be lehessen kötni a manót, vagy ne tudjon kicsúszni, legyen tálcája, jól tudjon benne ülni.

Van valamilyen vírus? Mintha náthás lennék, és mintha a gyerekek is szürcsögnének. Remélem nem lesz folytatás. És felváltva voltak fent éjszaka.

Sziasztok!

Csilla
csilla74

Jó reggelt! Kép
Igen jobb kedvem van, jót aludtam, de a férjemre kikattantam azért, mert 9 után jött haza. És persze, hogy nem volt bepakolva, most sincs. Majd du, vagy holnap reggel megyünk, végül is az esküvő holnap van. Nem is az a baj, hogy nem akarok menni, csak nem szeretnék már megint mindent tök egyedül csinálni. Aranyember ő, tudom, de most kicsit sok nekem ez, hogy sosincs itthon.
Jó sokat írtatok ám, én lefeküdtem 9 után kicsivel és aludtam majdnem 6-ig. Mostam, teregettem, összekészítettem uzsonnát stb a lányoknak, frizurát csináltam nekik (ez külön program olyan hosszú hajuk van) és kávéval ébresztettem a ház urát. Elvitte őket suliba.

Hüpi
Köszi a lilamarhát!! Ötletes, meg Connie humora is nagggyon jó!! Kép
Rozinak is csatatér az ágya, tele van mindenféle csörgővel stb. De nyugi, mert nagyobb csatatér lesz majd, csak az egész lakásban, amikor elindulnak Kép

Connie
Tegnap én benne voltam az ördögi körben nagyon. Én is gondoltam, hogy megvesszük az etetőszéket már, sztem tudna benne ülni, kipárnázva olyan szépen ül. Ákos hányszor szopizik éjjel? Nála még nem jelentkezett az óránkénti ébredés? És nem szokott Téged ütögetni szopi közben? Annyira erős lett az én lányom és állandóan csapkod, ha vmit meg akar fogni, néha minket is csapkod így.

Patri
Hát, a pasiknak azért nincs sok dologhoz érzékük, mert nem az a részük irányítja őket, mint a nőket: hanem a gyomruk, meg a micsodájuk Kép De azért rossz lenne nélkülük...

Angéla
Valér basa, ez jó...Kép Szóval a topik tele van mindenféle arisztokrata gyerkőccel Kép

Vaktyúk
A topik motorja, hihi, ez lennék én ...? Jajj... Csak szeretek itt lenni, pletyizni (meg kiönteni a szívemet) és hallgatni (ill olvasni) Titeket.
Pomázon is tankkal lehet kölekedni, különösen most az építkezések miatt. De Bp-en is, lásd Szentendrei út pl, több a kátyú, mint aszfalt. A hiperszuper turistabuszok is úgy ráznak ott, hogy nem hallom saját szavamat sem, a turisták meg ott pattognak a székeken. Szoktam nekik mondani, hogy a vesekőtől így lehet megszabadulni könnyen. Csak el kell jönni ide.
Hogy van most a fiad? Nyügös most is? Éjjel alszik? Írtad, hogy volt egy rossz éjszakátok a múltkor.

folyt köv

Vezso
vezso

Kata
Már épp gondolkodtam tegnap, hol vagy. Köszi a jókívánságot!! Kép Sztem is részben az lehetett tegnap, hogy egyedül voltunk, mert a nővérei suliban voltak. És annyira kivirágzott, amikor újra látta őket. De addigra már fáradt is lett.
Az oviról írtál, és mi pont ezért adtuk őket magánoviba, pedig jó drága, mert nem bírnám elviselni, ha nem tudnának rá figyelni jól és baja lenne. És inkább az utolsó fillérem is kifizetem, de legyek 100% biztos, hogy az oviban minden ok, és tudjam őket felelősségre vonni, ha nem. A magánovikban ált 12 gyerek van egy csopiban, és aranyos, fiatal, törekvő (nem életunt) óvónők, akik kreatívak és hihetetlen ötletes dolgokat csinálnak a foglalkozásokon. Mi szupi oviba jártunk a lányokkal itt Csillaghegyen, Törpike ovi a neve.

Kingu
Engem is megszólnak a súlyom miatt, meg méregetnek a nem kedves ismerősök, a Nagyimtól is megkaptam, hogy fogyok-e már (fogyok, de szte ez nem elég gyors). és az egyik topikban olvastam, hogy megtapizták anyuka pociját, mert hallottak a babáról és kiderült, hogy nem bennt van, hanem már 2 hónapos. (Kép) Hú, egyébként is utáltam ha tapiztak, most biztos ütnék is, hogy nincs is benne baba és akkor simiznék a pocim. (Még mindig kb 4 hós terhesnek látszom Kép)

Jégvirág
Persze, látom, hogy vannak ott aranyos lányok, kár, hogy vannak nem olyan aranyosak is. De nem ütöm az orrom más dolgába Kép Egyébként 1x azért olvastam bele, mert láttam, hogy Apa írt és azt hittem a talira hív Benneteket, aztán láttam, hogy nem erről van szó. Nagyon ritkán tudok más topikba is beleolvasni, örülök, ha itt mindennel lépést tartok. Az őszit olvasom néha, mert Angelani szokott itt kérdezni, meg olyan izgi, hogy szülnek. Előjönnek az emlékek.
Szegeden tudtok talizni egymással? Eljönnél egyre majd amit mi szervezünk, vagy a babanetesre? Gréti találkozna Marcijával.
Az én Rozimnak nincs is udvarlója... Egy ideig volt a Marci, de Gréti lenyúlta, meg egy kicsit összejött Connie Ákosával is, de nem tudom ez mennyire komoly kapcsolat (hi-hi).
Megyek, úgy csinálok, mint aki pakol. Kép
Vezso
vezso

És csak még azt szerettem volna írni, hogy milyen férjem van amúgy: egy gyönyörű Swarowski arany nyakláncot kaptam A Rozi születése alkalmából egy fonott szív-medállal, pici kristályokkal. Szeretem ezt a fajta ékszert, van még egy nyakláncom tőlük, azt is a férjemtől kaptam. és a jeggyűrűmön kívűl 1 gyűrűm van, meg két pici arany karkötőm, slussz. Nem szeretem annyira az ékszereket, az egyedi darabokat megcsodálom, mint mesterműveket, de nem vágyom rájuk. Ha sok pénzem lenne, másra költeném.
Ti mit vennétek pl egy lottónyereményből? Kíváncsi vagyok. Mi utaznánk, körbe a világon, és így a gyerekek is sokat tanulnának. A tágabb családomat ellátnám földi javakkal és szuper orvosokkal stb akinek kell, mert az egész családban szti mindenkinek van betegsége és kikúráltatnám őket. És szegény emberekhez betoppannék ismeretlenül és anyagi szempontból rendbehoznám az életüket. Vhogy úgy csinálnám, hogy ne tudják meg ki vagyok. Itt az utcánkban is van egy házaspár beteg kislánnyal (nem tud menni, meg vmi más agyi gond is lehet)és a gyerek ápolása miatt nem tudnak dolgozni, nekik pl biztos adnék egy házat bankszámlával. Meg kórházaknak vinném a műszereket, nem pénzt, mert akkor nem biztos, hogy oda jut ahova kell.Hallottam már fura dolgokat alapítványokról is.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Végre kicsit jobban vagyok; este ittam jó forró teát és kialudtam magam.Már csak az orrom folyik; de a tegnapi állapotomhoz képest ez már tök jó!Kép Kép

Patri!
Én is 1-es villamossal megyek,én is a Stadionnál szállok fel(szerintem).

Tegnap úgy felidegesített a sógornőm!Most azt találta ki, hogy szerinte Manó nem hall.Kép
Mert ha szólnak hozzá NEM MINDIG fordul oda!
Ma leviszem a dokihoz, és majd elviszem fülészetre hogy megnyugodjon a család.
Szerintünk mondjuk, semmi baja; de inkább nézzék meg.

A ti gyerkőceitek mindig odafordulnak ha szóltok hozzá?

Ildi

delfinke

Sziasztok,
Rajtam ma tört ki a "semmisemjó, rondavagyok, fáradtvagyok, elegemvan" típusú életérzés.Kép:KépKép
Megyek is és nekiállok tevéknykedni, házimunka, bevásárlás, ezekkel legalább elterelem a figyelmem a hülye gondolataimról.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ildi,
ez hülyeség. Persze, hogy nem fordul oda mindig ha szólnak neki.! Õk még nagyon koncentrálnak arra amit csinálnak, és azt is olvastam, hogy nem tudnak osztottan figyelni, így nem csoda, hogy nem mindig fordul oda.
Ákosom is ilyen, de eszembe sem jutott fülészetre vinni.

Kép

Kép
vizimano

Vezso
Örülök,h ma már jobb kedved van!Én is akartam írni,h Te vagy a topik "napsugara",ne legyen rosszkedved és ma már nincs is.Kép
Csak most szólsz,h Rozi szabad?Múltkor panaszkodtam,h Vincének nincs barátosnéja,de senki nem ugrott rá a kérdésre.(Talán nem is tetszik nektek,mert még sose kapott bókokatKépvagy csak én nem vettem észre?KépSzóval ha Ákos nem lesz résen a talin,majd megkörnyékezzük RozitKép
Arany szíved van,h ennyi mindenkin segítenél,ha lottót nyernél.Én is segítenék beteg gyerekeken,de sok pénzt adnék állatmenhelyeknek is,sőt azt hiszem nyitnék egy nagyon színvonalas menhelyet és oda begyűjteném szegény sanyarú sorsú állatokat a mostani tré menhelyekről.Mit csinálnék még?Azonnal elköltöznék innen,Pátyra azt hiszem,mert ott laknak a legjobb bnőim,megtanulnék vezetni(van jogsim,csak nem tudok vezetniKép és vennék egy kis autót magamnak,mi is utazgatnánk,persze h segítenék minden családtagomnak egyenesbe kerülni,és tanulnék.Nagyjából ennyi jut eszembe,de tök jó a kérdés,nagyon kíváncsi vagyok ki mit fog válaszolni.Tanítani is legjobban a feltételes módot szerettem(Mit csinálnál,ha..?),mert annyira érdekes volt hallani a diákjaimat(felnőtteket tanítottam)a vágyaikról,álmaikról.Szóval Lányok nem elsiklani a kérdés felett,mert érdekelnek a válaszok!Kép

Most már megnézem ezt a szegedi topikot,mindenki rémüldözik tőle,vajon miért?

Kata
Hallottam a lázról,remélem én is h nem lesz semmi ilyesmi.Bőven elég a nyügizés is.Fülgyulladás?Jó h mondod,ezt még sehol nem hallottam.Mára egész szépek lettek a kiütések,halványodtak.
Most mennem kell,sziasztok
Virág
villes

Delfinke
Vince se mindig fordul oda,hiszen annyira el van foglalva néha mindenféle dolgokkal,ugyan mit érdekli őt,h szólnak hozzá.De egyszer se jutott eszembe,h nem hallana jól-pedig én hajlamos vagyok a kombinálásraKépArra emlékszem,h a kórházban egy kis csengettyűvel vizsgálták odafordul -e.Ha van vmi karácsonyi kis csengettyűtök,szerintem próbáld ki.Olyan nem megszokott hangja van,h biztos oda fog fordulni,mert kíváncsi lesz h mi az.A Ti hangotokat már ismeriKép

Vizimanó
Mennek a pozitív energiák-most még az enyémből,mert még vanKépRemélem nemsokára jobb kedved lesz!Lepd meg magad valamivel,amit nagyon szeretsz!
Sziasztok
Virág
villes

Nagyszerű, akkor sokan leszünk az 1-es villamoson, mert, hogy Mi a Vajda Péter utcánál szállunk fel, és gondoltam, előtte talizhatnánk, ha jól számolom mostmár kettő (Villes, Kata) anyukával.
Kata!
Az én férjem is olyan csokikat szokott néha venni ami az ő kedvence, sőt egyszer szülinapomra olyan tortát kaptam amit nagyon nem szeretek, és még ő volt megsértve, hogy miért nem eszek belőle. (Ja azért nem sűrűn szoktam kapni szülinapomra tortát, ritka esett volt)

Kingu!
Köszönöm, nekem is rémlett,hogy Erzsébetről jössz, lehet,hogy hazafele ha már leszakad a hátam Benike súlyától akkor örömmel vennénk a kocsit, de ha nem gond lehet, hogy megbeszélhetjük, az indulást is.
Bea!
Szerintem a férjeink ikrek az enyém dettó ezt csinálta. Én pont a harmadik házassági évfordulónkra szültem meg Benit, és semmit nem kaptam tőle, csak egy sms-t, hogy vigyázzak a MAnóra és milyen szuper voltam a szülésnél. Még jó!! Gondoltam majd ha hazajövünk, de nem sőt szerinte már nem is olyan fontos hiszen pont akkor van Beni szülinapja és hát a házassági évforduló, már lényegtelen, nem irom le miket kapott tőlem, de nem tette zsebre. Mondjuk, hogy ne csak panaszkodjak amikor hazajöttünk a kórházból Anyukám meg a lányom teleszórta virágszirmokkal a lakást, felfele a lépcsőt és Beni szobáját, meg egy baromi nagy cumi lufi is várt minket a szobája meg olyan volt Manónak mint egy babazsúr előtt.

PViki, Delfinke!
Szerintem mi a másik irányból közelítjük meg Connit, de azért ott majd találkozunk.

Nektek is nagyon gyömöszölte a mancsát a szájába a Manótók Beninek már a két ökle kevésnek bizonyul, de nem látom hogy készülne a fogacskája nőni??,

Valaki irta, hogy cukrász, bocsi de elfelejtettem, pedig a héten szerettem volna csinálni profiterols és az égetett tésztánál elakadtam, csinált már valaki közületek, vagy a kis cukrászunk meg tudná irni, hogy miként kell megcsinálni, ja az turótorta nagyon finom volt vizuálisan magam elé képzeltem ám!!
Patri
patri

Sziasztok
Ildi teged is megtalalnak? Hulyeseg ha szolsz neki ha nem is mindig de radnez nem? Nagy zajoktol tusszentestol osszerezzen nem? HAllasvizsgalatot c sinalnak elvileg amikor megszuletnek nezd meg a kiskonyvbe meg 8 hos korban....Fel a fejjel sogornod egy fa**.
Remelem talira meggyogyulunk, ha valaki errefelol jon szivesen elviszem.
A lenyeg lehet hoznak Nemetobol asszem Romer king ts plus ulest eetleg erdekel valakit? Ez a legjobb 4*.

Kép
vaktyuk

Patri
Én sokszor szoktam csinálni ilyen sütit, ez a képviselőfánk tésztája, leírom mik a tapasztalatok, a lényeg az, hogy forró sütőbe kell tenni, mert csak akkor jön fel nagyra. És ha követed az utasításokat, tök szép lesz a tészta. Először lábosban készül és aztán a sütőben. Ja, és nem szabad túl közel tenni egymáshoz, mert megnőnek. Most mennem kell, de ha kell a recept is akkor, majd pár óra múlva leírom. Egy-két dolgot veszünk, aztán benézek, jó?

Delfinke Kép))
Tök jó, hogy jobban vagy már, csak így tovább!! Nehogy megint rosszul legyél, ha mentek a gyúrásra majd! Nekem se fordul odea mindig, de ha megnyugtatja a családot nézessétek meg.
Vezso = a topik napsugara (ez tetszik, már jókedvem van!!! Kép)
vezso

Jó reggelt!

Vezso,
Látom jobb kedved van.Kép
Ákos nem csapkod, hanem csíp. Bár arról már lebeszéltem, hogy a cicimet csípkedje szopi közben. Férjem már ott nevetett rajtunk, mert 2 mp-enként hallotta, hogy "ezt nem szabad".KépMindezt az autópáláyn a dugóban.

Ajándék: én se kaptam semmit se, még egy szál rózsát se Ákos születése alkalmából, de mivel a férjem hajnaltól késő estig bent volt a kórházban segíteni, vagy a beszerzendők (pl. úszógumi, haskötő) után futkosott két szopi között, fel lett mentve az ajándékozás alól.Kép

Viszont wc-t persze nem pucolt már tegnap este, ma reggel meg későn keltünk.Kép

Hátfájás: a legutóbbi Anyák lapjában van gerinctorna, majd beszámolok, jó-e.

Jégvirág,
Ja, tényleg, már emlékszem. Látszik, hogy rég jártam Szegeden, akkor se az IH fele.KépMmmm, de lenne kedvem most hirtelen sétálni egyet a Tisza parton.Kép

Tali: lehet jönni babakocsival is, ki tudjuk tenni összecsukva az erkélyre.

Nászajándék: mi is pénzt kértünk a rokonoktól, és azt is kaptunk, abból rendeztük be a lakást. Barátoktól kaptunk gyagya lakásdíszeket és x+1-edik teáskészletet, de mivel 3 gyereket tervezünk, majd elfogynak a csészék is.Kép

Ákosnak is piros a popsija.
És tegnap "megszólalt" végre. Most már nem csak akkor fújja, ha panaszkodik. Olyan ari volt, nézett engem, ahogy az apjával beszélgettem, a homlokát is összeráncolta, úgy koncentrál, és aztán kibökte, hogy "eöeöm gh".

KépKép
connie

Szia Patri!
Én lennék a cukrász!

nos:

1dl olaj
1dl víz
10dkg liszt
3-4 db tojás
pici cukor és só

A vizet az olajat és az ízesitőket egy lábosba teszed, és felforralod. Ha forr beleteszed a lisztet, és főzöd még egy-két percig /reszteled/ míg ez a "massza" el nem válik a lábos falától. Leveszed a tűzről, és gyors kevegetés mellett egyenként! hozzáadod a tojásokat. /tojás, jól elkjavar, tojás, jól elkavar./... amíg van tojás, illetve, amíg egy szép egynemü kicsit ragacsos tésztát kapsz. Aztán kiadagold a tepsibe. Én nyomózsákkal szoktam, de ha nincs, akkor tökéletesen megteszi egy vizes kanál is. Sütőt 200-220 fokra állítsd be az elején, aztán fokozatosan le kell venni a hőmérsékletet. Ja és egy fontos dolog még, hogy a sütés kezdetekor egy kis vizet kell bejuttatni a sütőbe, a páratartalom miatt. Ettől nő meg!
Természetesen ennek a recepnek a többszörösét is lehet készíteni.

A krémjét is leírjam, vagy az már megy?

Vaktyuk
Nem tudom, hogy merre van a Brassói, és az edősor utca, de majd utána nézek. Mi a Károlyi mihály utcában lakunk, egy ikerháznak az egyik felében.

szerencsére a mi utcánk már aszfaltozott, de azért jártam már olyan helyeken, ahol alig tudtam közlekedni. Pl. a vasúti átjáró az kész katasztróra. Mint egy háborús övezet!
A mi orvosunk Dr. Somló Pál, akihez 2 hetenként járunk, és itt van az utca végében a randelője. A Védőnő nevét nem tudtam megjegyezni, de bele ven írva a kiskönyvben, hogy el ne fejejtsük!
Szilvi
hüpi

Hú, de sokat írtatok, mire összehoztam ezt a hozzászólást.Kép

Ildi,
Azt olvastam, hogy a nevüket még nem ismerik fel, ill. kb. 5-6 hós korukban kezdik felismerni, ezért sem biztos, hogy a neve hallatán rögtön odafordul. Meg sokszor Ákos se veszi észre, ha szólok, csak 3.-4.-5.-szörre, mert annyira el van foglalva.
Egyébként ha nem hallana jól, 3. hónap után abbahagyta volna a gagyarászsást, mert utána már azért beszélgetnek, mert élvezik a saját hangjukat, és azzal játszanak, nyilván aki nem hall, annak ez nem szórakozás.

KépKép
connie

Köszi mindenkinek a válaszokat, rendik vagytok!Én eddig sem gondoltam volna hogy baj van a hallásával, csak Tibit paráztatta be kicsit az én kedves sógornőm!Õk mindig belémbeszélik, hogy ez a baja a gyereknek, az a baja a gyereknek. Kép

Néha úgy érzem, hogy én csak arra kellettem hogy kihordjam a gyereket, és majd ők nevelik! Kép Tegnap annyira felídegesített, hogy majd felrobbantam.
Szerencsére Tibi is rájött már, hogy mi a szitu(utál a családja engem);ő is jól összeveszett a nővérével.Persze most vagyok a bunkó, paraszt! Kép Kép
Na mindegy,9 év alatt már megszoktam!
Kép

Ildi

delfinke

Kedves Gréti!

Szerettelek volna meghívni egy étterembe, de anya azt mondta, hogy én még nem vagyok odavaló!
Ti értitek miért?Kép
Kép

Marcika

delfinke

Ildi
Marcika drága,a nőt rúgd seggbe.Ilyenkor még nem kapják oda a fejüket minden szóra.lüke népség

Angéla
de komoly ám a bukósisak,mászó gyerekkel volt illusztrálva,gondold el mászik:térdvédő,könyökvédő,bukósisak kint meg úszómellényKép

kérdezek lehet másnak egyértelmű: a bébikajákat pl:sütőtök meg kell melegíteni???

Villes
Maja csókoltatja fiacskádatKép

Vezso
jó lakodalmazást!én úgy mennék egy jó kis lagziba,biztos lesz élményKép

várom a székkel kapcsolatba a hívást,de csak várom......az elemeket kimérte a férjem tökéletesek,úgyhogy nem hagyom magamKép
nekem is furcsa ez én egy autószalonba dolgoztam,ahol volt reklamáció néha jogosan néha jogtalanul,de mindig a vevő volt az első,ezt egy cégnek elkell bírnia és kötelességei is vannak,nemcsak a péntárnál kizsebelni az embertKép

Timurr
Vendég

Timurr persze, ilyenek ...Kép
Amugy sztem azt is megprobalhatod hogy azt mondod bekuldod kermi vizsgalatra

Kép
vaktyuk

Timurr!
Én mindig melegítem neki.
Kép

A család mindig arra hivatkozik, hogy ők már felneveltek ennyi meg ennyi gyereket.na de hogy?
erről nem szól senki.
a sógórnőm a fiát annyiszor vitte dokihoz, hogy szegény gyerek meglát egy fehér köppenyt, és bőgni kezd(12 éves).

na mindegy nem húzom fel magam! Kép Kép

delfinke

Ildi
Mindent gyümiseket is?

nálunk is mindenbe belepofa van,és én is tudnék mesélni....egyik fülön be másikon ki

Vaktyúk

csak hívnának máááá
Vendég

Timurr,
Ha nagyon nem boldogulsz, reklamálj írásban, az hatásosabb volt a mi cégünknél is, mert nem tudják elsinkófálni a választ.

KépKép
connie

Timurr!

A gyümölcsöset nem, csak az ebédjét melegítem neki.
Most írtak fel Törpinek, gyümölcsös szójapépet (Marcika 1éves koráig kízárólag tejfehérje mente kaját kaphat); szerintem szörnyű az íze de Marcipán csak úgy falja! Kép Kép Kép

Kaja szinten furi ízlése van a kölöknek! Kép

Ildi

delfinke

Ildi a szojas tapival vigyazz ha valaki alapbol allergias hajlamu konnyen lesz a szojara is...
nem tom miert eroltetik a szar genmanipulalt bigyokat az emberre.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
Lehet. Amúgy nem szoktam ilyet csinálni, de mostanában elég féradt vagyok, úgyhogy megeshet, hogy elcsúsztak a kórházak Kép. Lesz egy kis időm, kijavítom Kép

Párom általában emlékszik a nevezetes dátumokra. Valér születésére is kaptam egy csokor rózsát Kép. Az első évfordulónkat én felejtettem el. Mentségemre legyen, hogy akkor épp a szakításon járt az agyam Kép (Ennek már 5 éve)

Angéla
angéla

Vaktyúk!

Ezt nem tudtam köszi.Bár a dokinő is mondta, hogy ne túl sűrűn adjak neki.
Ildi

delfinke

Ildi,Angéla,
Ti ugye már rendes gyerekülést használtok, nem hordozót? Mit csináltok, hogy ne süssön a gyerkőc szemébe a nap?

KépKép
connie

Vezso,
Ja, az előbb elfelejtettem válaszolni: Ákos nem ébred éjszaka már elég régóta, 9-től 6-ig, vagy 10-től 7-ig alszik.

KépKép
connie

Connie,

Nekünk hordozónk van. De lehet az autóablakra való bigyót kapni. Kép

Angéla
angéla

Angéla,
Bocsi, akkor összekevertem a két nagyfiút, Valért és Tamesz Marcipánját.Kép

Az ablakra való bigyó nem sokat ér sztem, nekünk is van, de alig akadályozza a napot a besütésben.

KépKép
connie

Connie!

Még egy kis ideig mi is a hordozót használjuk.De én ha nagyon süt a nap egy pelust építek be az ablakhoz.De amúgy az árnyékoló is megteszi.Ugyanis ha a pelus van fent,Törpe nem lát ki és ez jó ok egy kis hisztire!Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Kata: Lovagolok még kicsit az ajándék témán...én szinte soha nem kapok semmi meglepit, általában kitalálom, hogy mire lenne szükségem, és elmegyünk és közösen megvesszük. Vagy nagyvonalúan lemondok az ajándékról Kép Mint idén...mondtam, hogy újítsunk fel, nem kell nekem semmi, meg inkábba a születendő babánkra költsünk helyettem.
És én is úgy ajándékozok a férjemnek, hogy amire szüksége van, most pl. szabadidőruhát kapott, ez sem volt meglepi, mert jött velem.
Szóval nem vágyok én nagy valamikre, de időnként egy szál gaz jól esne. Én úgy szeretek ajándékozni, de neki ajándékot venni se jó, mert nem látom rajta soha hogy örülne. Kép
Amúgy imádom, és tudom, hogy ő is engem....csak azért mégis....

Vezso: Örülök, hogy jobb a kedved. Fú, engem is ki tud borítani, ha a férjem nem jön haza időben. Bár mostanában egész jól bírom, itt van Gréti. Kép
2 éve Pesten dolgozott, pár hónap volt csak szerencsére, aztán napokig nem jött haza, ha jött is ,hulla fáradtan autózott, nem volt semmi amit akkor idegeskedtem, és akkor sokat veszekedtünk is a munkája miatt. Ráadásul lógnak neki fél millával, nem fizették ki Kép Természetesen szerződést nem kötöttek, mert haver-cimbi, aztán mindenki azt hitte jól jár....hát ő jól is járt. Férjem meg olyan kis naív. Kép
Édes vagy hogy hívsz talira. Nekünk elég messze van azért fölvonatozni 1-2 óra kedvéért 2-esben Grétivel. De majd valamikor tervezünk elmenni az Ikeába játéktartó dobozokat, ilyesmit venni, ha akkor lenne tali az jó lenne, csak akkor mit csinálok a Gergővel addig, nem hiszem hogy repdesne az örömtől Kép bár sose tudni. Néha így is ki van akadva a "rózsaszín-kék oldalaktól"-ahogy ő hívja a babanetet. Kép
Amúgy nem is nyúlta le Gréti Marcikát, mert Ilditől érdeklődtünk Marcika családi állapotáról, és mondta, hogy szabad. Kép
Mi nem túrunk szét egy kapcsolatot sem!

Ildi: Sógornőd direkt ilyen? Gréti sem mindig fordul oda ha szólunk. De látom rajat hogy hall, mert összerezzen ha furcsa zajt hall, meg reagál azért sok mindenre, de ha nincs olyan kedve akkor nem fordul felém ha szólok hozzá, ha pl. van sokkal érdekesebb látnivaló a másik irányban.
Örülök, hogy jobban vagy. Kép

Vizimanó: Nálam sosem múlik el a "rondavagyok" életérzés. Kép

Patri: Nálunk virágszirom meg lufi se volt, csak anyukám főzött ebédet Kép
Gréti is gyömöszöli az öklét a kezébe, van hogy 2-t egyszerre Kép

Virág: Én őszintén bevallom nem is tudom hogy néz ki a fiad, ritkán szoktál róla képeket feltenni biztos. Kép Úgyhogy képet kérek!

Timurr: Az etetőszéketek már engem is idegesít! Csapj az asztalra!

Gréti ma kapta a 3 hós oltást, egyébként ma 15 hetes Kép
Tegnap védőnő mondta, hogy van az új oltóanyagos oltás, már 3 hós is, és én mondtam régebben is neki, hogy mindenképp az újat szeretnénk beadatni Grétinek, és kaptunk receptet, mondta 5 után mehetünk érte a gyógyszertárba, mert tegnap még nem volt, de rendelnek. Ja és ugye tegnap tanácsadáson így nem szúrták, mondták menjünk ma reggel. Tegnap fél 6-kor elmentem a gyógyszertárba, hát kiderült, hogy rossz vakcinát küldtek Kép Telefon ezerrel, gyógyszerész megdumálta, hogy ma reggelre itt lesz a jó. Ma reggel gyógyszertár, végre megkaptam a vakcinát, doktor néni....beadta....csak akkor volt egy kis nyafi amikor szúrta, aztán fölemelték már semmi baja nem volt, amikor én megfogtam akkor meg pláne semmi baj nem volt. Ja én nem fogtam le, odébb álltam, nem bírom nézni az ilyesmit.
Hazajöttünk, szopizott, aludt, most ébredt. Kép
Elvileg nincs mellékhatása ennek a vakcinának, nem fáj neki utána, nem csomósodik be, nem lázasodik be....hát remélem is!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Marcipán édes, bár azt nem értem, vendéglőbe miért nem mehet Kép Egyébként is paráztam a hallása miatt: állj úgy a háta mögé, hogy ne lásson (pl etetőszék mögött), ha tapsolsz, tuti odafordul.
PViki: én eddig almát, barackot, sütőtököt adtam a Manónak, de főzeékekkel én is megvárom a hat hónapot. Szerencsére jóízűen eszi a kajákat! Érdemes akkor kóstoltatni, amikor párod otthon van, nálunk ez a "műsorszám" csak a 3. etetésre jött össze, akkor volt otthon az apja.
Mit gondoltok, normális hogy nagyon megváltozzon a széklete a gyümiadástól? Bocsánat a naturális részletekért, de most már hurkásat kakil, elég kemény és nagyon erőlködik szegény, amíg megszüli. Hogy segíthetnék neki?
A mi házassági évfordulónk szeptember 11-e, katasztrófa nap O) talán így nem felejti el a párom.
Meglettek az eredmények, a vérvétel rendben, ételallergia nincs, szóval nem tudom, mit mutatott ki a biorezonancia... Senki se tudja, addig miért nem hízott, azt sem, hogy most mitől indult meg, de remélem a hízós tendencia erősödik. Olyan cuki, van kis hurkája már hátul a fejénél is Kép
Timurr, szerintem menni fog Neked, de ha nagyon bunkóznának, én szívesen beszélek velük, ha nem veszed tolakodásnak. Jól tudom kezelni az ilyen helyzeteket. (Egy személyiségteszt szerint extra magas az aszertivításom és a meggyőző képességem Kép )
Megszületett az unokaöcsém, leendő keresztfiam! Egyszer írtam, hogy a Húgom veszélyeztett terhes, picit, 1 hónappal korábban jött a baba, de ehhez képest szép nagy: 2850gramm és egészségesek! Csabikának hívják és gyönyörű pici baba és énisakartokilyet!!!
Vezsó: jó mulatást, meglátod jó kedved lesz!
Jimbone: örülök, hogy újra "látlak", ugye Te vagy szombathelyi származású? Hova jártál suliba, merrefelé laktál?
Most mennem kell, majd még jövök, folyt. köv. Kép
Eszter
wester2004

Marcika!

Nem értem mi baja anyukádnak az étteremmel, nekem így is tetszel, sőtttttt KépDe nem zavar, hogy nem megyünk étterembe, viszek neked egy kis főtt kukoricát, elrágcsáljuk ketten?

Kép

Gréti

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr
Vince is csókoltatja igéző szemű Majádat-de csak szolidan,nehogy féltékenység legyen belőleKép

Patri
Mondanám h találkozom Veletek,de mióta Vince megszületett még sehova nem értünk oda időben,mert vagy induláskor jön rá az ehetnék v a betojás,v előtte evett és végighány teljes hosszában a ruháján stb.,szóval nem egyszerű eset.Ha gondolod megbeszélhetünk vmit,max. odaszólok Nektek ha nem sikerül időben elindulni és akkor majd Connienál találkozunk.

Vaktyúk
így már nem csodálom h nem szeretsz ott lakni,nem hangzik vmi jól.Csipet elkapta a kórságot?Remélem nem!

Delfinke
Sorstársam!Én is úgy érzem sokszor,h anyósomék csak egy gyerektojó gépnek tekintenek,megszültem a gyerkőcöt akár mehetnék is...Kép ők nem okoskodnak már,mert agresszíven lehurrogtam őket az elején,viszont semmibe nem vesznek,képtelenek felfogni,h megvan a saját életünk és nem körülöttük forog a világ.MOst épp ebből van feszkó és nagyon unom már.

Connie
Szegedi séta...De jó is lenne!Én is sokszor nosztalgiázom...
Ákosnak is kiütések vannak a popsiján?Vagy hogy piros?Az egész?

Ma kész lesz a függöny a gyerekszobában és hétvégén Vince költözik a szobájába.Kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni.Azért kicsit szomorú is vagyok,h külön szobában lesz...

Ma én is vettem terhestesztet,még nem mertem megcsinálni,de nekem is késik,pedig most nem nagyon örülnék egy kistesónak.Szerintetek normális,h szülés után az 5. héten volt egy mensiszerű vmi,aztán legközelebb múlt hónapban egy igazi és most megint semmi.Van ilyen is?Azt hittem,ha egyszer megjön szülés után,akkor már rendszeres lesz...Azért még remélem a legjobbakat.
Virág
villes

Eszter,
nekünk is szeptember 11. az évfordulónk, idén lesz az első.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?