Új privát üzeneted érkezett!

Fú Kati, sárgulok az irígységtől, és persze mégegyszer hatalmas gratula a fiatalúrhoz. Remélem még sokunknak lesz része ilyen szép és gyors szülésben. Vigyázzatok magatokra. Tudsz rendesen szoptatni?

D
dudukly
Isaszeg

Teszek fel egy pár képet:
Kép
Kép
Vendég

És a szülőszoba, mindenkinek csak ajánlani tudom a Bajcsy kórházat. Mindenki írtó kedves és segítőkész volt...
Kép

Kati
Vendég

Kati!

Gyönyörű a kisfiad. És én is beállok a sorba a szülésed miatt irigykedők közé!!! Én is gyorsat és könnyűt akaroooook!!!!!!!!

Viki
38+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dudukly!

Húgodnak üzenem, hogy nagyon szépen köszönjük az "ügyeletet"! Kép Ezt a menetet megúsztuk, bár még ma is küldtek nekem SOS forditást lapzárta után. Jó, mi? Remélhetőleg a következő ciklus előtt kijön a baba. Igaz, az jövő csütörtökön lesz... Hmm... lehet el kéne kezdeni keresgélni rá a verebet. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kati!

Még egyszer gratula! Kép A kórház nagyon jól néz ki!!! Hol is van? Itt Budapesten?! Kép

Dudukly:

A képen nem az én barátnőm van, róla nem láttam képet a cikken. Nem tudom, milyen cuccokat árul a HundM, erről még nem kérdeztem őt. Kép

Köszi a tippet, de nincs az az isten, hogy ricinus olajat igyak. Hasmenést okoz csak, azt pedig elérem a málnalevélteával is. Pont most olvastam egy tudományos cikket, többszáz nőt vizsgáltak, hogy van-e valami hatása a ricinus olaj ivásának, és végeredmény az volt, hogy a szülésre ugyan nem volt hatással, viszont mindenki marha szarul lett tőle (hányinger, hasmenés). Kell a fenének. Kép Képzeld el, hogy még a vajúdás mellé hánysz is egy kicsit.

Délután lefeküdtem aludni, azóta nem görcsöl úgy a hasam, de még mindig fájdogál. De majd mindjárt behúzom Davidet magam mellé az ágyba, aztán beinditjuk mi ezt a szülést...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki!

Gondoltam, sose baj, ha összehozlak benenteket, bármikor szüksége lehet valamelyikőtöknek egy kisegítőre.

Olvastad ezt: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=619737#POST619737 ?

Remélem jó időben és könnyen kibújik már a kis druszám, nézd Katit, milyen irigylésre méltó.

Bár még senki se írta, hogy elhúzódó szülése lett volna. Szépítettek csajok? Vagy csak a szépre emlékeztek?

Remélem mindegyikőnknek gyors és könnyű lesz.

D
dudukly
Isaszeg

Látom egyszerre írtunkKép.

Követem a példádat, mondjuk nálunk még nincs konkrét célKép.

D
dudukly
Isaszeg

Mea (meg mindenki)
voltam dokinál, UH:

BPD 95 mm
OFD 116 mm (ez a feje a másik irányban)
THT 96 mm
AP 94 mm
(asszem ezek a mellkas meg a has)
FL 74 mm (combcsont)

És nekem erre "csak" 2800-3000 gr-t saccolt, ugye még van elvileg 4 hetem, 4x250 (átlagos hízásuk) az +1 kg...

Szóval nyugi, lehet, hogy nem lesz olyan nagy az a bébi.Kép

Amúgy minden leletem tökéletes, a hegem viszont nem a legjobb...Az egyik végén ugyan 6, de a másik oldalon csak 4,2 mm...erre azért hümmögött a dr, hogy hát, ez azért nem az igazi. Érik a csaszim, sajna.

Ennyi volt, fürcsitájm van, mennem kell.
üdv
p 36+2
penna

hello,

mindenkinek gratula aki szült, csak nem nagyon tudok visszaolovasni...

Lilla "többemberes baba" lett én meg csak egy ember vagyok. bár kettő lehetnék!
(ezért biztosan elÍtéltekKép((
A másik én egyből fogyózna, meginna egy kávét, elszÍvna egy cigit mellé, elmenne szegedre bulizni a barátaivalKépKép

Persze az egyetlen énemnek esze ágában sincs ilyeneket csinálni!!!csak a szemét kisördög juttatja folyton az eszembe az ilyesmit sanyarú óráimban, mikor meglátom milyen lett a testem,milyenek a cickóim helyére nőtt tejeszacsik és mikor nem merek már semmit enni-inni, mert félek, hogy Lilla baba hasgörcsöt kap valamitől...

nem fogok persze rágyújtani, esküszöm, nem mérgezném a babámat semmivel,gatyám rámegy az öko-abc-re.

lehet, hogy ez is a gyermekágyi depi egyik velejárója?...annyira izgat a gondolat, hogy esne egy szál malbi light Így 10 hónap után, fizikailag bitzos sz@rul...na jó, hagyom a témát!
tiszta gáz, hogy nem lehet erről a vacakról csak úgy elfelejtkezni, de ez itt vagy a legtöbbet dohányzók városa, vagy rajtam kÍvül mindenki dohányos...

de ez inkább csak akkor van Így, ha Lilla alszik és én meglátom magam egyedül-nőként...hogy milyen lettem...
csajok, ez olyan ...

persze lehet,azért jött ez Így rám, mert két régi ismerősömmel futottam össze és nem ismertek megKépKép láttam az elképedt fejüket,amikor rámismertek...tök gáz...

a 170 centimhez 67kiló maradtamKép
fogynék, ha nemkellene szednem az elevitet a szopi miatt...de csak Lillára tudok gondolni és neki kell a tejcsibe a vitamin.

ma már 3650 grammos volt Lilla!!!
3100grammal született és 2970-nel hoztuk ki asszem.

körömtéma:
Vrucsincá,
Lillának 1naposan a csecsemősnővérek levágták a körmét, én is le szoktam, ha kapar.leginkább mikor alszik, de a fogóreflex miatt nehéz!

Hari,
király a hajad!!!
nekem 39.hétig égett a gyomrom...
vagy nem eszel, vagy a desszert : rennie tabi

(futólag azért visszaolvastamKép)

UH táma és NST:
vagy aki Így szereti, CTG

ne alapozzatok rá szerintem,ami a szülés idejét illeti.
én spéci4D alapján 4-ére voltam kiÍrva és 10-e lett,szerintem hála a doki alapos méhszájvizsgálatának.
Az nst csÍk nekem még a szülés beindulásának napján is egyenes volt a méhtevékenységes vonal reggel, éjjel meg megindult a szülés, na akkor már mutatott.egy bariném meg, aki túlhordta, az nst-n mindÍg állati nagy fájásokat produkált, de nem érezte,és nem is szült hamarabb.
a baba súlyát illetően pedig szerintem megintcsak jobb nem hinni a masináknak,
nekem pl. óriásbébit jósoltak végig, de végül ilyen kis formáska lettKép
és szerintem az sem függ a súlytól, hogy mennyire nehéz kitolni.

Rokica,
amÍg rá voltam izgulva a szülésre, addig Lilla meg se moccant, de amikor beletörődtem, hogy tuti túlhordom, mert nekem se mutatott semmit az nst a hasam óriási volt, mindenem fájt a doki meg meg akart szüleszteni mert el kelett utaznia pont akkoriban, és tudtam, peches vagyok és tuti nem szülök normálisan, aznap éjjel jött Lilla magától.
próbálj lenyugodni, azt az olajat-vagy más egyebet-én a helyedben nem akarnám odakenni...de te tudod...
a szex viszont jó ötlet, a spermában a prosztaglandin vagy mi éllÍtólag fellazÍtj a méhszájat,meg hát a bökdösődés is segÍthet, de megértelek, hogy csak azért nem akarod.
viszont gondolj arra, hogy legközelebb minimum 6 hét múlva, ha a babátok engediKép

Nemesek, nagy gratula, Lilla is ennyivel született!és ennyi centivel

pussz, rengeteg időt töltöttem itt a gép előtt...most rohanok, hogy behozzam amit tudok még amÍg baba alszik!

Zsófy

Mea,
nekem a méhszájvizsgálatok eléggé fájtak!!!
zsofy

Sziasztok!

Rokica, köszi a mélt. Csilla Dávidbabája nagyon édes!!!
Megy a DRUKK ezerrel szülés ügyben is!!!

Szilvi,
Bocs, hogy egyszer elsiklottam a téma felett. Én csak május óta írok ide, lehet, hogy előtte vetetted fel? Mindegy, még nem késő. Kérdezz rá holnap. Jucc is írta, hogy ő is lencsében szült. Ha nincs komoly orvosi ellenérv, akkor simán bent maradhat.

Nemesek,
Én is még egyszer gratulálok! Nagyon édes a kisfiad. Úgy szeretem, mikor így alszanak hason fekve. Kicsit én is irígykedem a könnyű és gyors szülésedre.

Penna,
Kevinnek mennyi volt a születési súlya? Azt írod, hogy 2800-3000 + még 1 kiló nem is olyan sok! Vagy eddig még nagyobbat jósoltak? Szerintem 4 kg az nem kevés.

Zsófy,
Lehet, hogy tényleg a depi beszél belőled! Ott van az édes, gyönyörű kislány! Próbálj meg örömet lelni benne, neki mindegy, hogy milyen a cicid, ha finom anyatej van benne. A tested sem fog egyik napról a másikra visszaváltozni a 9 hónappal ezelötti alakjára. Kitartás, majd szépen lemennek a kilók. Ha van lehetőséged, próbálj inkább hasonló kisgyerekes anyukákkal találkozni, beszélgetni, együtt sétálni. Lesz sok közös téma, tanácsokkal is el tudnak látni, ha esetleg tapasztaltabbak. Talán kizökkennél ebből a negatív hangulatból. Persze látni, hogy megteszel mindent Lilla babáért, szépen fejlődik a súlya is!
Bocs, hogy ennyit papoltam!

Benianyu
34+5

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsófy!Kép

Hát nekem is fájKép a dokim meg olyan undokul mondta, hogy a szülés ennél sokkal nehezebb meló.
Gondoltam, csakhát kellemetlenül csináltaKép

Elhiszem, hogy ilyen gondolataid vannak.
Én nem voltam igazi dohányos és mostanában Bali szokott cigizni 1-1 szálat esténként én meg oda ülök mellé és bele élem magam, hogy én is cigizekKépKépKép

Már nekem is hiányzik eg kis bűnözésKép
Egy kis koktél 1 szál cigivelKép

És belegondolok, ha szerencsésen tudok szoptatni akkor meg addig sem lehet, bár szerintem mikor hazajövök a kórházból utána valamikor egy kis pezsit megiszok+1 szál cigit elszívok, de nem biztos...tudom, hogy nem jó, de annyi belefér csak 1x?!?!?

Aki megvet érte, nem érdekel, azt hiszem mindent megteszek a babánkértKép

Hát kiváncsi vagyok a súlyára, mennyi leszKép

Zsófy!Kép

Fel a fejjel, te már majdnem túl leszel a nehezén, mikor mi még csak kezdjükKép
Irigyellek érte azért!!!Kép

Mea
mea

Ja igen és a súlyod, majd szépen lemegy!!!
Ráérsz, most úgyis tél lesz, majd nyárra ismét csini k leszünk!!!Kép

Mea
mea

Már írtam délelőtt is; ha ráérek napközben, vagy este nem vagyok hulla fáradt, akkor nincs itt senki, ha az ellenkezője, akkor pörög a topic. Hát, hol van itt az igazság? Kép Kép Kép

benianyu

38 hetes pocakos képekKép

Kép

Kép

Kép

Mea
mea

Bocsánat kicsit sok helyet foglalnak el, pedig kicsinyítettemKép

Az első kettő mai és az utolsó meg a mozinál készült.

Mea
mea

Bocs, Mea, látom, hogy te itt vagy! Szép nagy a pocakod!!! Kép

A cigi kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert én sosem dohányoztam és inni sem szoktam, szinte soha. Ha elmegyünk valahova vendégségbe, mindig a férjem iszik és én vezetek.
DE A LEGFONTOSABB: A baba mindenért kárpótol, ami most egy kis időre kimarad az életből!!! Még cigizhettek annyit, hogy még sok is lesz.

benianyu

Zsófy!

Mi ez a negativ hullám???
Tudom az ember biztos szeretne szülés után egyből úgy kinézni mint terhességelőtt, de ez nagyon kevés embernek adatik meg.
Viszont a te ismerőseid között is, és az enyéim mindegyikénél az volt a szitu hogy szoptatás után de max a gyerkőc elindulása(1 ÉV) után ugy dobták le a kilóikat mintha soha nem lettek volna.Gyakorlatilag most mindenki kevesebb mint terhessége előtt voltKépKép
Tehát türelem(én is ezzel vigasztalom magam)
Egyébként mennyi ment le szüléssel????
Szerintem ha szerencsém van, akkor én is úgy fogok állni mint te.
170 cm vagyok, most 75-76 között lebegek, és elvileg 1-max2 héten belül szülni kellene, tehát ha lemegy a nagykönyv szerinti 7-10 kg(vizzel együtt), akkor kb ugyanúgy fogunk állni...
Én nem hiszem hogy az ismerősedid a 67 kg miatt nem ismertek meg....
Tehát fel a fejjelKépKépKépKép Leszel te még bomba csajKépKép

A cigit meg verd ki gyorsan a buksidból, ok??KépKépKép

Rókica!
Nagyon gondolok rádKépKép

Na én off lányok, mert nincs valami jó napom, megint meghúztam a kocsimat, kezd elfogyni minden türelmem az élet minden területénKépKépKépKép
Lehet hogy jobban járna a világ ha éjjel megszülnékKépKépKépKép

Megann 38+4

Kép

Kép
megann

Benianyu!Kép

Köszi, tényleg nagy márKép

Megann!Kép

Még csak várj a szülésselKép
Majd egy napon kelleneKépKépKép

A cigit meg kiverjülk sófyval a fejünkből egy időre mégKépKépKép

Mea
mea

Megann,
Sajnálom, hogy meghúztad a kocsit. Kép Örülj neki, hogy nem lett nagyobb baj. Bár át tudom érezni, mert tavasszal és is meghúztam az enyémet (egy hülye ismerős csaj miatt, aki átnézett rajtam. ezen felhúztam magam és fél percre nem koncentráltam). 60.000 forintom bánta, úgy hogy ismerős karosszérialakatos javította. Tudom, hogy a tiéd még ráadásul új is. Kép

benianyu

Benianyu!

Köszi az együttérzést!Kép
Én is nagyon sajnálom, viszont eszem ágában sincsen megjavittatni most!Legalább 5 évig fogjuk használni ezt az autót és kizárt hogy ez volt az utolsó sérüléseKép.
Úgyhogy majd eladás előtt megy egy nagy szépitésre, addig meg eljárok úgy vele ahogy van, hacsak nem fog még törni is szegény!
2 éve valaki nem adta meg nekem a STOP táblát és keresztülgázolt a régi Matizomon, úgy keresztbeütötte, hogy gyári alkatrészt már rá se lehetett tenniKép, egy másik matiznak az eljét flexelték le és rakták az enyémre. (szerencsére nekem meg hajam szála se görbült csak megrándult a nyakizmom meg a vállizmomKépKép
Volt vagy 500 e ft a javitásKép
Hát remélem ez nem jut erre a sorsraKép mert már szegény matizért is nagyon fájt a szivem, hogy igy elbántak vele, hát még ezért hogy fájnaKép

Mea!
Pedig lehet hogy tényleg mindneki jobban járna, na de üsse kő, még várok rád, vagy te rámKép, ezt soha nem lehet tudni, hol te vagy gyanus, hol énKépKépKépKép(bár inkább teKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Most látom csak, hogy tettél közbe föl képet!
Hát kizárt hogy én szüljek előbb!KépKép
Hatalmasra nőtt a pocakod!
Mindjárt csinálok én is egy pocisat!

Megann

Kép

Kép
megann

Mea,
micsoda poci! Kép Szepek vagytok.

Bocsi lanyok csak 1 bekukkra van idom es energiam. Kép

Nemesek Kati:
Nagyon aranyos a babatok!

Falina
falina

Sziasztok!

NemesekKép Nagyon édik a képek! A kórházról mostanában tényleg csak jót hallani, pedig én amikor ott jártam utoljára / vagy 8 éve/, elég lepukkant volt, és nem a leg haladóbb szellemű a szülészet és a gyermekágy/szoptatás területén. / egyébként Róki, igen, Budapesten van, 10.kerület/.

Na,megvan minden apróság a babónak, ami még kellett / kád+állvány, pelenkázó matrac, fürdőlepedők, sőt, beszereztem két cumit is, biztos ami biztos alapon/! És vettem Balázsnak egy babát, amit majd az öccsétől fog kapni, ha hazamegyünk a kórházból. Több helyen ajánlották ezt már nekem, mindegy, hogy fiú vagy lány a nagytesó, kapjon egy babát, amit ő ugyanúgy gondozhat, mint anya a kistesót, és földhöz is vághatja, ha már az igazi babát nem lehet, de szívesen megtenné... Balázs egyébként is szeret babázni, van neki már néhány, de nemrég megjegyezte, hogy jó lenne egy olyan baba is, amelyiket fürdetni is lehet, úgyhogy ez most olyan lett Kép

Ma megint sikerült fölhúznia a páromnak: számolgattuk, hogy mire lesz elég a pénzünk ebben a hónapban, hogyan osszuk be, mi kell még a babának, szülésre, stb. Eljutottunk odáig, hogy ha meglesz a baba, egy ideig én sem szeretnék főzni, hanem hozatnék, vagy befizetnék valahova és hordanám a kaját. Erre megjegyezte, hogy ezt ő már akkor sem értette, amikor Balázs született, de nem szólt. De most már rákérdez, hogy miért is nem akarok főzni? Mert én olyan egyszerű kajákat szoktam főzni, azt a gyerekek mellett miért nem tudom megtenni? Mondtam, hogy örülnék, ha ő főzne csak addig, amíg én kórházban leszek, és megtudja. De ő nem tud főzni, én meg igen - mondta erre. Ugye Ti megértetek? Annyira utálok főzni, főleg kitalálni, hogy mi a rosseb legyen megint a kaja, és tudom, hogy amikor Balázs volt újszülött, akkor volt olyan nap, hogy már délután volt, amikor felöltöztem, egész nap csak szopi meg fejés, meg alvás a gyerekkel együtt. Most az alvás ki fog maradni, hiszen Balázs nem alszik napközben, de legalább a főzéssel ne kelljen már foglalkoznom!!!
Arra is gondoltam, hogy körülnézek én is a környéken, hátha találok olcsó sulit vagy ovit, ahonnét lehet kaját hozni. / és ehető a kaja!/

Bocs, kicsit hosszú lettem...

Judit 35+2

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Áhhhh a fenébeKép
Nekem még ez se jön össze ma, lennhagyta a férjem a kocsiban a fényképezőgépetKép
Na majd holnapKép

Mea!

Ja még annyit, hogy viszont a te lábaid olyanok mint a ropi!Az enyém meg mint valami tuskó persze jó sok narancsbőrrelKép.
Úgyhogy a te 15 kilód egyértelműen a pocin van, az enyém meg sajnos mindenholKép.

Hát ez van, ezt dobta a gép, de nem baj, én is leszek még bomba nőKépKépKépKépNem hagyhatom magamKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Kismamik!Nemesek, Falina, Zsófy, és többiek!!!

Nektek hány kg ment le szüléssel??
Csak közvéleménykutatás jelleggel kérdezem!

Kép

Kép
megann

Hello Benianyu itt vagy még???? Kép
annamami

Falina!Megann!Kép

KöszikeKép

MegannKép

A hátsómra meg a pocakomra híztam csakKép

A hátsót nehéz lesz leadnom, amúgy is ott vagyok erős meg csipőbenKép
Mivel vékony vagyok egyébként mindenhol ezért jobban látszik, hogy nagy a fenékKép

Mindannyian bomba nők leszünk jövő nyárra!!!!

Majd akkor azért teszünk fel képeket magunkról, hogy mutogassuk milyen csinik lettünk megintKép

Legalább öszönözzük egymást majdKép

Na megyek zuhizni és aludni!

Jó éjt!!!

Mea(38+4)

Mea
mea

Jucc!

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Na én a magam kis stilusában elmondanám a férjemnnek 3 szóban. Próbálja ki aztán dumáljon, ha meg nem teccik...max húzhatja a száját.

A multkor már én is beidomitottam a férjemet, mert mondtam hogy én márpedig megyek a piacra...
Hát már nem volt pofája egyedül elengedni, ezért eljött velem. Persze szombat lévén nagy tolongás, parkolóhely nyista, örgeg nénik gurulós szatyrokkal, kismamák babakocsival, tehát pont olyan amit a párom "imád". Kb fél órát töltöttünk csak ott(két felé
álltunk), alig vettünk valamit, persze a cucc mégis többszatyornyi lett, a pénz meg elment.. láttam a férjem már orditott volna 10 perc után...aztán málha a kocsihoz, aztán málha föl a lakásba... persze ő már ekkor dobbantott volna én meg mondtam álljon meg a menet....ezt még be is kell rendezni a hűtőbe stb..., úgyhogy edénykeresés, kipakolás, átcsomagolás, zacskózás minden ami ilyenkor szokás, utána felsöprés...
Hát mire végeztünk teljesen ki volt borulva KépKép és akkor mondtam...Na látod, most már legalább látod, hogy mivel jár egy kis bevásárlás és MÉG NINCS IS MIT ENNI MERT MÉG NINCS IS MEGFÕZVE!
Hát csak hallgatott mint a sülthalKépKépKépKépKép
Néha kell egy kis ilyen irányú tapsztalat, szerintemKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Judy68! akkor már hárman leszünk egyszerre "frászban" okt közepén, naggyon jó leszKép

Megann, köszi! és együttérzésem a kocsi miattKépsajna a mi Benőkénket már egy csomószor meghúzták, csak úgyKép Benő 3 éves, és úgy szeretjük, mert ő a mi első autónk, emlékszem, amikor hazahozta férj, ott álltunk az ablakba és néztükKép rosszul esett, amikor vki direkt összekavircolta. már én is meghúztam, de akkor legalább magamra lehetek mérges..

Rokica! én nem kiabálom el Neked, de csendben agyon drukkolom magamKép

basszus megint elfelejtettem felhívni a fogorvostKép

Viki még most vedd rá magad a fodrászra, 1-2 hét múlva már tényleg nem fogsz ráérni, sztem ess túl rajtaKép

Kati! örülök, hogy ilyen jó élményed volt a kórházban!

Zsofy, egyelőre gondolj magadra, mint friss anyuka, majd egy pár hét múlva, mint nőKép én legalábbis ezt fogom megpróbálni... már most sem érzem magam nőnek, hanem kismamának...

Dudukly, én azt hallottam, hogy ezeket az ásványvizeket meg kell inni egy nap alatt, pont a bacik miatt. csak azt nem lrtem, hogy miért nincs ez ráírva az üvegre???
annyi kérdésem lenne a fogyasztóvédőkhözKép

Penna! az utolsó 4 hétben már nem hízik heti 250 gr-ot, kicsit kevesebbet, átl. 100-150-et, legalábbis én így olvastam.

Mea, tök jó nagy a pocakod! én mindig azt hiszem, hogy az enyém már akkora! de még lesz ezek szerint hatalmasabbKép

Hú lányok, a félelmem beigazolódottKép férj azt mondta, hogy okt. közepére lead egy tízest, mert legalább egyszer kevesebb kiló akar lenni, mint énKép egész életemben ezt fogom hallgatni!!Kép kénytelen leszek bevetni mindenféle finom dolgotKép

Jucc! énm nem értem miért nekünk kell főznünk?? én is annyira tudtam, mint férj, most se vagyok egy horvát roziKép de ennyi erővel gályázhatna ő is a meleg platni mellett, majd megtanulja, én szívesen kivárnámKép

na jó sok helyet foglaltam, jó éjt,
and 33+3

KépKép
KépKép
and

Megann, ezt neked tanítanod kellene!!!Kép

KépKép
KépKép
and

Hahó Lányok!

Sehol senki???? Máskor ilyenkor már kukorékoltokKép
Képzeljétek, este már egész jó kis jóslófájásaim voltak. Sőt, még elindult a nyákcsap is, bár még nem barnás, de biztos az, a mennyiség miattKép Úgy örültemKép Én már nagyon szeretnék szülni!!! A dokim Pató Pál úr módjára ("ej, ráérünk arra még"), mindig azt mondja: dehát még van három hetünk! De én már olyan türelmetlen vagyok. Szept. 20-ra vagyunk kiírva.

(Hari, ezt neked: én sem nagyon keményedtem, eddig össz. kétszer.)

Tegnap volt UH. (37+3 volt)
Hát, nem lesz kicsi a fiúcska, 3340 g most, BPD 99, AC 330, FL 74, ezek a legfontosabbak. 38 hetes 5 naposnak felel meg, az van a leleten.
CTG is volt, végig alucikált a drága, de a végére felébredt szerencsére az utolsó percekre. A méhszájamat már 3 hete nem nézte a doki, így nem tudom, mi a pálya, majd a jövő héten, azt mondta. Ja, és jövő héttől már kétszer kell mennem CTG-re. De minek???? Jó fárasztó lesz. Na de ez van. A méhszáj vizsgálat nekem sem kellemes, dehát ez van. Tényleg az van, hogy lesz még rosszabbKép

Tegnap már kikönyörögtem párnak este, hogy halássza ki a babakocsit a gyerekágy alól (ugyanúgy van, mint nálatok, AngelaniKép, mert már kb. két hete kész van a gyerekszoba, és nincs mivel babázniKépMár nincs mit fertőtleníteni, mosni, vasalni, pakolgatniKép

Mindenkinek drukk, aki szülni akarKép (Én is, én is, én is!!!)

Most kicsit visszafekszemm, ma hosszú napom lesz, OTP, miegymás, hétvégére pedig jönnek az őseim+tesóm látogatóba.

Pusz

Luc
37+4
lucretia

Luc!

A mi babakocsink ott vannak ledepozva nejlonba csomagolva mint az uj konyhagépeinkt az uj házbaKép
Már én is gondoltam, hogy talán le kellene hámoznia huzatot a vázról és kimosni, de hát nem jutok el odáig, meg ahhoz elő kellene bányászni a használati útmutatót, hogy hogyan is kell csinálni.
Úgyhogy gyanitom, ez marad szülés utánra, remélem lesz időm erre...
Bár most ahogy olvasom itt a lusta férfiak táborát, lehet hogy megjelölöm a férjemet eme nemes feladatraKépKépKépKép
Jó ötlet, nem??KépKépKépKép
Az első héten még úgysem tervezek vele menni sehova, ha meg ki akarom rakni egy kicsit levegőzni, kirakom utazóágyastól együtt a teraszraKépKépKép

And!
Köszi a bókotKép

Megann 38+5

Kép

Kép
megann

MegannKép

Én inkább azt mondom,hogy szülés utáni második nap 4 kiló volt még rajtam...azóta ez tovább csökkent...Viszont nem tudom,mennyit híztam pontosan,mert az utolsó 1 hónapban nem mértek.Egyébként kb 10 kiló megy le szüléssel.ebben benne van a baba, a víz, a méhlepény és a hogy a méh összemegy,azaz a tömegéből is veszít....

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok

Jucc,
én totál megértelek.Én már most is rendelek egy ideje, Kevinnel is az elején, és még pár hónapig tervezem.
És ha gazdaságilag világítanál rá a kérdésre? Én legalábbis úgy érzem, relatíve olcsó a házhozkaja.
Én a Gastroyaltól rendelek, kb 600,-/nap (igaz, ez csak 1 fogás, de ugyanennyiért van 2 fogásos, leveses menü is), 3000,-/hét. Ha csak 2 naponta főzöl, hússal-mindennel kizárt, hogy ennyiből kijöjjön. Igaz, abból apának is jutna, ez meg pont elég neked, de apa pár hétig gondoskodhat magáról. (Hamburger, hideg kaja, stbKép)
Sőt, továbbmegyek. Mostanában a Cora-ból is rendelek a Bevásárlószolgálattól. Hétközben 1x. 1099,-ért hozzák ki, de megspórolom a benzint meg a járkálást. A férjem 7végenként nagyrészt eltűnik a házban (a felújítás miatt) szóval akkor sincs mindig ideje, hogy eljöjjön velem. Én meg nem emelgetem Kevin 13 kilóját, ásványvizet, cukrot, mindent. Istenem, most ez egy ilyen időszak, hogy nem megy.
Így kell a férjednek is felfogni, ez átmeneti időszak, nem úgy van, hogy már SOHA nem akarsz főzni. Csak amíg összeszokik egy kicsit a család az új jövevénnyel.Kép
Ja, és még valami: mutasd már meg neki 1x, hogy nem az nehéz, a megpucolt cuccokat összerakni, hanem mire megmosod, megpucolod, elrámolsz, elmosogatsz...na az a sok idő. Főleg ha közben 3x szoptatsz, és 5x szaladsz a nagyobbhoz "anyúúúúú, gyereeeee!!!!!" (Ismerős, nem?Kép)

Megann,
Kevin előtt nekünk szombat reggeli program volt a piac, közösen.. Õ volt az én "sherpám" (tudjátok, az a hegyvidéki teherhordóKép) és nagyon jó volt, jól szórakoztunk. Aztán egy időben Kevinnel mentünk, (mi voltunk a "kismamák babakocsival"Kép) kapott egy kiflit rágcsálni, és nagyon szeretett nézelődni. Újabban összeírom, mi kell, ő hozza szombat hajnalban. NEkem ez már sok, nem jó így a végén tolongás, álldigálás a sorban... Viszont így nagyon jól jött ki az egész, mert fokozatosan "megtanulta" hol érdemes vásárolni, hogy néz ki a "szép" gyümölcs...stb.

Megann,
(bár nem célloztál a kérdéssel, azért leíromKép) nekem Kevinnel 12 ment le a kórházban (1 hét) de nagyon vizesedtem is, és az is távozik. Most egy kicsit sem vizes a lábam se, úgyhogy tuti kevesebb lesz.Ettől is függ sztem.

na, jó, eldugultam
üdv
p 36+3
penna

Penna!

Ne viccelj már, én minden kismama véleményére kiváncsi vagyok fogyi ügyben.
Csak komolyan már nem birom észben tartani, hogy kinek van már egyeske, kinek jött már meg a ketteske, ráadásul ugye a friss kismamik csak ritkábban tudnak jönni.

Úgyhogy minden friss és kevésbé fiss kismami továbbra is várom az infot, hogy szülés után hány kiló volt a veszteségetek??

Ismétlem, csakis közvéleménykutatás jelleggel, nem akarok senkinek az intim szférájában vájkálniKépKépKép

Ja kiálltam a garázsból megnéztem a húzást, úgy nézem hogy a 95%-a csak a garázskapuról összeszedett festékKépKépKép
Jujj de jó!KépKép

Angelani!
HOL VAGY??? CSAK NEM??????KépKépKépKép

Rókica!
Te is szoktál jönni reggel??Mi van veled???

Lányok, ha látnátok, hogy mi van a lakásbanKép, mintha atomot dobtak volna be, de már nem is érdekel, mindenhol csak randa dobozok, kupleráj, szörnyű na, de nekem már nincs kedvem rendet pakolgatni....
Legszivesebben csak a babaágyat rendezgetném, de hát azt lehet hogy már valamelyik nagymami fogjaKép

Ja és mostmár kétségem sincs affelől hogy én nem hogy korán nem fogok szülni, hanem inkább még rá fogok húzni....Nem tudom örüljek e vagy nem??
Költözés szempontjából nagyon jóKép, de nekem fizikailagKép

Megann 38+5

Kép

Kép
megann

Jó reggeltKép

Angelani!Kép
Tényleg hol vagy???Kép
Hú de izgiKép

Megann!Kép

Mindketten szépen kihúzzuk a babáinkkalKép
Még front sem lesz most vagy 1 hétig mégKép

Olyan szép az idő...
Jó lenne ha még a babáink is élvezhetnék egy kicsit a meleget.

Na megyek boltba, majd jövök.

Mea(38+5)

Mea
mea

Sziasztok! Jobb Reggelt!

Sajna nins időm viszaolvasniKép
Megyek CTG-re, onnan rohanás vissza a dokihoz.
De ma ráérekKép
Nincs semmi más munkámKép Kép Kép
Akár szülhetek isKép

Megann, Mea!
az utolsó két hozzászólást látomKép
Nagyon köszönöm a hiányolástKép
Mea!
Csini vagy, szép a pocakKép

De most tényleg mennem kell, csak bejelentkeztem, hogy még egyben és türelmetlenülKép

Sziasztok!
Kellemes Napot!
Angelani
39+1

Kép
angelani

Jó reggelt Kép Kép Kép

Megann,
Mekkora királylány vagy ezzel a piacozással!!! Tudják csak meg ezek a pasik, hogy miről szól egy laza vásárlás, főzés!!! Talán még sem olyan egyszerű ?!?!? Idomítani kell őket!!! Kár, hogy én nekem csak itt nagy a pofám, de otthon inkább elintézem magam, mert úgy egyszerűbb és nem kell a süket dumát sem hallgatnom.

Jucc,
Neked is igazad van kaja ügyben. Harcolj csak! Ráadásul nem is drága egyáltalán. Sokkal több pénz megy el vásárlással. Kérdés, hogy Balázs is megeszi? Mert nálunk nem lenne nagy sikere. Beni és én is nagyon válogatósak vagyunk. Mi az irodában is rendelünk kaját, de nem vagyok oda érte, pedig menüből választom.

Penna,
Tényleg lehet a Corából rendelni? Neten? Ez milyen jó ötlet! Bár kicsit húzós, hogy egy ezres, de tényleg megspórolod a benzint és a sok tökölést és csak azt veszed, ami tényleg kell.

Benianyu
34+6

benianyu

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni volt mit szerencsére!
Minden új babának üdv idekint, és sok tejcsit!

Súly: nekem a hormonjaim "helyre" tehette a terhesség, mert már most -1 kg-al kevesebb vagyok mint a terhesség előtt !NEM FOGYÓZOM! remélem ez a tendencia folytatódik és valamelyest megközelítem a fogigátló szedése előtti súlyomat.
Tejcsi szerencsére van bőven.

Babavárók türelem és sok szerencsét a szüléshez kívánom úgy sikerüljön ahogy azt elterveztétek.

GViki
gviki

Megann,
Nem nagyon merem leírni, mert kitagadtok. Én Benivel 9 kilót híztam és kb. 2-3 volt rajtam, mikor hazajöttünk a kórházból. Az is lement hamar a szoptatásnál, sőt még több is. Viszont fél éves korától két és fél éves koráig, amíg otthon voltam vele gyeden/gyesen, sajnos sikerült felszednem jó-néhány kilót. Pedig naponta több órát sétáltunk, később rohangáltunk a játszón, de a sok nassolásnak meg volt az eredménye. Jártunk babaklubba, mikor rossz idő volt, minden anyuka hozott finom sütit, amit aznap készített, receptcserék stb.
Na de majd most!!! Erre nagyon fogok figyelni és annyira csini leszek! HEHEHE

benianyu

Benianyu!

HáááááááátKépKépKép
Az én férjem már most mondogatja, (amikor sopánkodok a durung lábaim miattKép), hogy megszülök és irány a tornaterem.
hi-hi, mintha az úgy menne....azt hiszem neki nagyon fontos hogy csinosnak tartsák a feleségét, úgyhogy ez erőt ad nekem is, hogy leküzdjem majd a kilókat, de persze csak szopi után...
Másrészt nem tudom mennyire életvitelfüggő ez a gyed alatti hizás dologKép, én ahhoz béna vagyok szerencsére hogy sütikéket süssek, szerencsére anyukám egy aranykezű, bár mondta is hogy higyjem el, ha gyerekeim lesznek úgyis meg fogok tanulni mert a gyerkőcök követelik.
Végülis mi is anyukám sütijein nőttünk fel, nem a cukrászdainKépKép
És a mai napig ha süt valamit, én bepattanok a kocsiba, és odarepülök a mi adagunkértKépKépKép
Ráadásul a férjem is imádjaKép
Úgyhogy tartok tőle hogy ez a jövőben is igy lesz, tehát hiába vagyok én béna, anyukám besegit nehogy túl sovány legyekKépKépKépKép

Azért én mégis remélem hogy gyerkőc meg iskola mellett mégsem leszek több mint előtteKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Anyukád sütiitől is simán lehet hízni Kép Kép Kép

benianyu

A férjem futó volt és most is fut amatőr szinten, Futapest mezei futóversenyeken például. Õ vett rá 5-6 évvel ezelőtt, hogy fussak. Először nagyon utáltam, de mikor elkezdtek lemenni a kilók és még jól is éreztem magam, rákaptam. Az erdővel szemben lakunk, én hajnali kelő vagyok, reggel 6-1/2 7 között lejártam futni egy héten kétszer-háromszor, nem sokat kb. 3 km-t. Most is ezt tervezem majd tavaszra. Sőt, ha a férjem, vagy Anyukám jön vigyázni a picire, akkor Benit is fogom vinni, ha lesz kedve.

benianyu

Benianyu!

Minden elismerésem a tiédKépKép
Én minden sportot utálok, amihez fel kell állni a székbőlKépKépKépKépKép(a futást meg kiváltképp utálomKépKépÖ
Kivéve a sielést, de ott is lehet hogy csak az ausztriai gőzgombócot, az olasz pasikat, meg a forraltbort szeretemKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,

A netezés sportnak számít? Kép Ahhoz nem kell felállni a székből. Kép

Én szeretek teniszezni és korcsolyázni is. De azt már bonyolultabb időben megoldani, mint kimenni futni egy fél órát. Régen, Beni születése előtt, 5-kor keltem egy héten akár háromszor-négyszer is és 6-7-ig teniszeztem az Anyuval, mielőtt mentem dolgozni.
Engem tényleg kidob az ágy és ha már fent vagyok nem is bírok ágyban maradni lustálkodni.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Voltam ma is NST-n, és teljesen fel vagyok villanyozódva, mert ugyan a mai CTG is csak kettő darab méhösszehúzódást mutatott, de ezek mindkettő 50% körül voltak, ami hatalmas javulás az eddigiekhez képest. És a tegnapi keményedésekhez képest bakfitty volt, tehát tegnap úgy tűnik jó kis jóslófájásaim voltak, aminek meg is lett az eredménye, mert a méhszájam megpuhult is ki is nyilt egy picit!!! Olyannyira, hogy a doki fel is ajánlotta, hogy burkot repeszt, amit természetesen nem kértem, majd szépen kivárom itthon amig valóban magától megindul a folyamat.

Szóval ez a jó hir. Lehet mégiscsak sikerül beinditás nélkül... de jó lenne...

Ja, és a flowmetria eredménye tökéletes lett. Babával minden rendben, igaz ma reggel kicsit lustizott.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nemesek, Csilla! Gratulálok a babákhoz! Jó egészséget, és minden jót kívánok nektek!

Mea! Mekkora pocód van... Kép Nekem fele ekkora volt szüléskor Kép

Jucc! Én tökéletesen megértelek, hogy nem akarsz főzni. Szerintem képtelen lennék most minden nap főzőcskézni. Szerencsére nekünk anyósom minden nap hozza az ebédet, ameddig csak akarjuk. De ha nem így lenne, akkor tutira hozatnám valahonnan a kaját.

Megann! Rólam teljesen lement minden a szüléssel. Sőt... 55 kg voltam decemberben, és most 51kilo vagyok. Csak a zebra csíkos combom mutatja hogy szültem Kép De engem nem zavar, akinek meg esetleg majd nem tetszik, az ne nézzen oda.
A szopiztatás miatt állandóan éhes vagyok, nagyon leszívja a pici az energiámat. Úgyhogy két étkezés között állandóan nassolok és még szedem az elevitet is.
Szerencsém van az alkatom miatt, mert a sportoláshoz én túl lusta vagyok. Becsülöm azokat, akik kitartóan sportolnak.

A héten levágtam Oli körmeit, másnap jól leb@szott a védőnő, hogy még nem kellett volna. Na persze, 30 fok melegben legyen hetekig kesztyűben szegény gyerek...

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Lányok, köszi a megértést főzés-ügyben. Azért harcolnom nem kell, csak a megértés hiányzik. Utálom, ha valamit úgy csinálhatok csak, hogy " csináld, ahogy kedved tartja", nem pedig úgy: " Milyen igazad van, legalább a főzés helyett pihenhetsz, vagy a gyerekekkel lehetsz". És tényleg nem az az idő, amíg betolom a sütőbe a kaját, és megsül, vagy rotyog a tűzhelyen, hanem amíg idáig eljutok, és ami még utána jön. De a párom még a mosogatást sem nagyon gyakorolja, nagyritkán megszán / max évente kétszer/, de akkor ötször annyi ideig tart neki, mint nekem, és hallgathatom is, hogy ő micsoda egy hős... Nem kell, hogy átvegye a dolgokat tőlem, csak ne nézze le azt, amit én csinálok, és értse meg, amit mondok.
Este nézegettem a neten, miket lehet rendelni, nekem is a Gastroyal lett szimpi, mondjuk, azt nem tudom, mekkora az adag, vajon ketten Balázzsal jól lakunk-e vele, vagy duplát kell rendelni? Igaz, Balázs nagyon keveset eszik, nekem meg nem árt majd a fogyás Kép
Penna Kép A Cora-bevásárlást én is néztem már valamelyik áruházban, de aztán el is felejtettem, hogy van ilyen, és hogyan működik. Bármelyik áruházból lehet rendelni, vagy ez nem is áruház-függő? Neten keresztül megy?
Amikor Balázs volt kicsi, még együtt jártunk nagybevásárolni, de aztán négy hónapos korában kórházba kerültünk agyhártyagyuszi gyanújával / végül kiderült, hogy csak valami vírust szedett össze, és ettől produkált olyan tüneteket, mint az agyhártyagyulladás/, és ott mondták, hogy bizony a nagy bevásárlóközpontok nem igazán ezeknek a csöppöknek valók, elég sokmindent össze lehet ott szedni. Így megbeszéltük, hogy egy éves koráig nem megyünk be vele ilyen helyekre. És ez a házhoz hozás tényleg praktikus, ha belegondolok, hogy mennyi fölösleges cuccot szoktunk megvenni a listán szereplőkön kívül, csak azért, mert meglátjuk, és megkívánjuk!

Fogyás szülés után: én sokáig nem is álltam mérlegre, annyit tudok, hogy a hathetes kontrollra már úgy mentem, hogy 1-2 kilóval kevesebb voltam, mint terhesség előtt. Semmi egyéb, mint a szoptatás hatása-gondolom. És a szoptatás alatt nem híztam, viszont én egész életemben túlsúllyal küzdöttem, és bizony szoptatás alatt is nekiálltam több fogyókúrának, volt, hogy 10 kilót is fogytam, de a tejen ez nem látszott. Ésszerűen lehet csinálni, még kosarazni is eljártam, az sem volt gond, csak sokat kell inni. Balázs nemrég hagyta abba a szopit / háromévesen/, úgyhogy talán hihető, amit mondok.
BenianyuKép Gratulálok a futáshoz, én nagyon utálom, minden elismerésem, hogy belevágtál!
Az biztos,hogy az egyik leghatékonyabb mozgásforma, de nem bírom magam rávenni. / volt, hogy elkezdtem, de a megszeretésig nem jutottam el/. Lehet, hogy Balázzsal együtt nekem is több kedvem lenne, és az tény, hogy ő imád futni, és nagyon kitartó!

Szép napot mindenkinek!

Rokica???
Judit 35+3

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Rokica!

Milyen jó hírek!!!! Most már tényleg hamar babázhatsz!!! Csak türelem!!!

Benianyu

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?