hello,
mindenkinek gratula aki szült, csak nem nagyon tudok visszaolovasni...
Lilla "többemberes baba" lett én meg csak egy ember vagyok. bár kettő lehetnék!
(ezért biztosan elÍtéltek
((
A másik én egyből fogyózna, meginna egy kávét, elszÍvna egy cigit mellé, elmenne szegedre bulizni a barátaival
Persze az egyetlen énemnek esze ágában sincs ilyeneket csinálni!!!csak a szemét kisördög juttatja folyton az eszembe az ilyesmit sanyarú óráimban, mikor meglátom milyen lett a testem,milyenek a cickóim helyére nőtt tejeszacsik és mikor nem merek már semmit enni-inni, mert félek, hogy Lilla baba hasgörcsöt kap valamitől...
nem fogok persze rágyújtani, esküszöm, nem mérgezném a babámat semmivel,gatyám rámegy az öko-abc-re.
lehet, hogy ez is a gyermekágyi depi egyik velejárója?...annyira izgat a gondolat, hogy esne egy szál malbi light Így 10 hónap után, fizikailag bitzos sz@rul...na jó, hagyom a témát!
tiszta gáz, hogy nem lehet erről a vacakról csak úgy elfelejtkezni, de ez itt vagy a legtöbbet dohányzók városa, vagy rajtam kÍvül mindenki dohányos...
de ez inkább csak akkor van Így, ha Lilla alszik és én meglátom magam egyedül-nőként...hogy milyen lettem...
csajok, ez olyan ...
persze lehet,azért jött ez Így rám, mert két régi ismerősömmel futottam össze és nem ismertek meg
láttam az elképedt fejüket,amikor rámismertek...tök gáz...
a 170 centimhez 67kiló maradtam
fogynék, ha nemkellene szednem az elevitet a szopi miatt...de csak Lillára tudok gondolni és neki kell a tejcsibe a vitamin.
ma már 3650 grammos volt Lilla!!!
3100grammal született és 2970-nel hoztuk ki asszem.
körömtéma:
Vrucsincá,
Lillának 1naposan a csecsemősnővérek levágták a körmét, én is le szoktam, ha kapar.leginkább mikor alszik, de a fogóreflex miatt nehéz!
Hari,
király a hajad!!!
nekem 39.hétig égett a gyomrom...
vagy nem eszel, vagy a desszert : rennie tabi
(futólag azért visszaolvastam
)
UH táma és NST:
vagy aki Így szereti, CTG
ne alapozzatok rá szerintem,ami a szülés idejét illeti.
én spéci4D alapján 4-ére voltam kiÍrva és 10-e lett,szerintem hála a doki alapos méhszájvizsgálatának.
Az nst csÍk nekem még a szülés beindulásának napján is egyenes volt a méhtevékenységes vonal reggel, éjjel meg megindult a szülés, na akkor már mutatott.egy bariném meg, aki túlhordta, az nst-n mindÍg állati nagy fájásokat produkált, de nem érezte,és nem is szült hamarabb.
a baba súlyát illetően pedig szerintem megintcsak jobb nem hinni a masináknak,
nekem pl. óriásbébit jósoltak végig, de végül ilyen kis formáska lett
és szerintem az sem függ a súlytól, hogy mennyire nehéz kitolni.
Rokica,
amÍg rá voltam izgulva a szülésre, addig Lilla meg se moccant, de amikor beletörődtem, hogy tuti túlhordom, mert nekem se mutatott semmit az nst a hasam óriási volt, mindenem fájt a doki meg meg akart szüleszteni mert el kelett utaznia pont akkoriban, és tudtam, peches vagyok és tuti nem szülök normálisan, aznap éjjel jött Lilla magától.
próbálj lenyugodni, azt az olajat-vagy más egyebet-én a helyedben nem akarnám odakenni...de te tudod...
a szex viszont jó ötlet, a spermában a prosztaglandin vagy mi éllÍtólag fellazÍtj a méhszájat,meg hát a bökdösődés is segÍthet, de megértelek, hogy csak azért nem akarod.
viszont gondolj arra, hogy legközelebb minimum 6 hét múlva, ha a babátok engedi
Nemesek, nagy gratula, Lilla is ennyivel született!és ennyi centivel
pussz, rengeteg időt töltöttem itt a gép előtt...most rohanok, hogy behozzam amit tudok még amÍg baba alszik!
Zsófy
Mea,
nekem a méhszájvizsgálatok eléggé fájtak!!!