Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végre tudok kicsit írni. Martin elaludt, de nagyon nehezen! Egész nap nyűglődik, de már éjjel is ezt csinálta. Olvastam nem vagyok vele egyedül. Lehet, hogy valamit éreznek a babák?

Köszönök minden segítséget, nagyon sokat számít a véleményetek, mert senkivel nem tudom ezeket megbeszélni. Ráadásul a védőnőnk semmire nem tud válaszolni. A legjobb sztori az volt, hogy megkérdeztem igaz-e hogy csak 3 hetes korban lehet levágni a baba körmét, mert én azt hallottam. Erre azt válaszolta, hogy ha azt hallottam akkor nehogy előbb levágjam neki! Most erre lehet alapozni? Jobb esetben a kérdésemre azt mondja, hogy nem tudja menjek el a gyerekdokihoz és kérdezzem meg tőle. Akkor minek jön hetente ide hozzánk? Ráadásul bejelentkezés nélkül egyszercsak beállít! Az idegeimre megy!!!

Fogtok olyan találkozót is szervezni ami későbbi időpontban lesz, vagy hétvégén? Mert akkor mi is elmennénk! De mi csak akkor tudunk menni, ha autóval elvisz a férjem. Vagy csinálhatnánk nálunk is találkozót, ha van kedvetek. El tudnátok jönni hozzánk Alsónémedibe? Ha igen szívesen látnálak titeket! Igaz albérletben lakunk és nem túl nagy a ház, de talán ez nem akadály. Nagy udvar van, meg terasz, ha jó idő van oda is ki lehet menni. Írjátok meg mit szóltok hozzá! Remélem nem veszitek tolakodásnak a felajánlásomat!
berkiadri

Adri!

Szerintem nyugodtan beszéld meg a védőnővel, hogy ne akkor jöjjön, amikor eszébe jut, hanem telefonáljon legalább előtte oda, hogy otthon vagytok-e egyáltalán...
Én nem is tudom mit tettem volna a mi védőnőnkkel, ha ezt meg meri tenni... szerintem elemi udvariasság lenne a részéről.

Biztos lesz hétvégi összejövetel is Kép

Csilla:
mi Budapesten, a X. kerületben (Kőbánya)

Timurr, hívtak már? adj nekik rendesen!!

Lassan nekünk is aktuális lesz az etetőszék-témaör.. sokat gondolkodtam rajta milyet kellene venni. Először a fa verzió felé hajlottam, majd valaki azt mondta, hogy annak nem dönthető a támlája, ezért kényelmetlen a manóknak hosszú távon. Tud valaki olyan fából készültet, amelyiknek van dönthető háttámlája?

Lir
lirian

Virag meg mindig nyugos most nagy nehezen megnyugtattam es bealudt ragokaval a szajabanKép
En most Gyálon lakom rewmelem mar nem sokaig ruhellek itt lakni.
etetoszek nalunk is lassan mar aktualis en olyat szeretnek venni:-ahogy ul a mano a szekben legyen a laba kozott muanyagvalami mert para a kicsuszas, hiaba van bizt.ov
Timurr mizu??? En a multokr mondtam a paromnak ha megegyszer be akarok menni a Brndonba verjen pofan de az uzlet elottKép

Kép
vaktyuk

Csilla,
Mi is X. ker.-ben lakunk.Kép

Adri,
Korábban keringtek olyan pletykák, hogy októberben szervez a Babanet megint talit, valamelyik játszóházban, az hétvégén lenne. De ha nem, attól még szeretnénk mi is szervezni hétvégi családos talit időközönként.
A felajánlást sztem nem vesszük tolakodásnak, sőt köszönjük.Kép

Etetőszék: nálunk sógoromék megoldották a problémát, mert etetőszéket vettek ajándékba a manónak. Olyan fát, ami szétszedhető asztallá és kisszékké. Nem értem ezt a dönthető támlás dolgot - mennyit lesznek ebben a manók, hogy kényelmetlen nekik? Én azt gondoltam, csak evéskor.

Vizimanó,
és még én vagyok orvosi eset.Kép Bár én azzal nyugtatom magam, hogy mivel főleg a kezeletlen gyomorbajom miatt voltam rosszul, az csak nem lesz még egyszer, mert azt nem a terhességtől kaptam, az csak rásegített. Dehát ez már csak akkor fog kiderülni, amikor jön a kövi baba.

KépKép
connie

Vaktyúk,
Pelust lehet még bizniszelni veled?
Mellszívókon túladtál már?

Akartam egnap kérdezni, csak elfelejtettem: nem lehet, hogy Csipet mégse bírja a tejtermékeket, ha tekeri a pociját a túró? Ákos se pöttyösödik, ha tejet eszek, csak a pocakja fáj.

KépKép
connie

Connie,
fogalmam sincs, mennyit vannak abban a gyerekek, nem akarom én sem az etetőszékben kivárni, míg Lili felnő Kép
Csak látom a barátnőm egy évvel idősebb lányát, ő bizony időnként háromnegyed órákat is eszik...
Nekik is fa van, áááááááá, fogalmam sincs Kép

Ráadásul egy műanyag etetőszék ugye nem két forint.....
lirian

Sziasztok!
Kép Rosszkedvem van...Kép Sírtam egy csomót, hulla fáradt vagok ettől a naptól. Rozi annyit sírt és nem alszik és nyűgös és már én is az vagyok és még el se pakoltam reggel óta és tele van a hócipőm...Kép
És egyedül vagyok a csomagolással és erre az esküvőre sincs kedvem menni, és nincs ruhám és holnap reggel kellene indulni...Kép
Most minden olyan rossz. Le vagyok törve. Kép Bocsi.

A lányaim élvezték a sulit, kell venni még füzetet viszont. Aszfaltozás ház előtt befejezve (gondolom), egész nap kátrányszag, iszonyatos hangzavar, légkalapács stb.
Mindjárt próbálok jobbkedvű lenni és válaszolgatni még ...
Vezso
vezso

Vezso,
nemar Kép ne törj így le, csak most érzed, hogy ennyire rossz a helyzet.
Van három (?) gyönyörű, egészséges gyereked... és ez a legfontosabb az életben.
Rozika most kicsit nyűgösebb, de ez elmúlik, nyilván csak a front az oka, ma sok babó nincs formában...

Ülj le kicsit, igyál egy teát, vagy valamit ami megnyugtat, fújd ki kicsit magad, utána újra lesz erőd belevetni magad a dolgokba.

Kitartás
Lir
lirian

Ezt a tündért küldöm, hogy fújja el a rosszkedved, és adjon kis erőt Kép

Kép
lirian

Vezso,
fel a fejjel, sok pozitív energiát küldökKépKépKép Szívesen mennék segíteni csomagolni, de Ákosom leeszi a szőrt a fejemről.KépKép
Egyébként mindig azok a legjobb programok amihez az embernek nincs kedve.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Olvasgattalak benneteket, olyan jó kedvem lett, kuncogtam itt magamban. Köszönöm! Kép

Viszont annyit írtatok a legutóbbi hozzászólásom óta, hogy megint nem emlékszem mindenre, elfelejtettem jegyzetelni, pedig akartam! Kép

Ildi, Vaktyúk: Gyógyuljatok meg gyorsan, nem ám megfertőzni a srácokat! Marcikánkra külön kérjük vigyázni! Kép

Berkiadri: Fú, de bunkó a védőnőd. Kép Amúgy én sem vágtam 2 hétig a körmét Grétinek (én meg ezt hallottam, de volt aki mondta hogy nyugodtan levághatom, inkább nem tettem, biztos ami biztos, kesztyű volt rajta addig)

Connie: Annyira csípem a humorod, komolyan már többször akartam mondani! Kép

Hubri: Merre laktok? Férjed hol dolgozik? Ti jártok rendszeresen babamasszázsra?

Mukika: Egyszer tőled is kérdeztem, te se mondtad merre laktok, vagy csak elkerülte a figyelmemet?!?!?

Vezso: Én is örülök, hogy vannak itt is szegediek, meg hogy rátok találtam. Kép
Esküvős ajándékozás a gyengém, talán azért jegyeztem így meg. Kép Mi anyósom rokonaitól nászajándékba 7 embertől kaptunk egy konyhaasztalt 2 paddal (!!) (ők csinálták ráadásul, nem vették) amit nem tudunk használni, egyrészt be se fér a lakásba, másrészt ronda. Eladni se tudjuk. Már adnánk 10ezer forintért, de ennyiért se kell senkinek. Kép Hangsúlyozom, 7 ember ajándéka ez, akik áradásul a legjómódúbbak az anyósom rokonai közül. Kép És 7 ember csak zabáltatása(boccs)-itatása került nekünk 5000 forintba fejenként (az 35ezer Ft). És az ajándék sorsa meg nyilván az lesz hogy a szüleim elhasználják télen tüzifának.

Házassági évfordulók, ünnepek, stb.: Én férjem addig vett nekem mindenféle apróságot amíg udvarolt és "nem kapott meg". Utána már semmit. Virágot se, 1 szál rózsát se, semmit. Na jó, eljegyzésünkre vett 3 szál rózsát, ennek lassan 1 éve. Se szülinapra, se semmire. Ja, nőnapra is kaptam valami tömegvirágot, amilyent az anyjának, hugának vett.
És simán kinézem belőle, hogy elfelejti majd a házassági évfordulónkat (első lesz majd novemberben Kép)
Egyébként imád, de ezek neki nem fontos dolgok, és nem fogja fel, akármennyire is mondom neki, hogy nekem meg jól esik ha néha meglep egy aprósággal. Akár egy csokor ibolyával vagy egy túrórudival ha leküldöm kenyérért vagy bármi. De nem Kép Pasik....

Úgy volt ma kapja Gréti a 3 hós oltást. Elmentünk, mondta a védőnő, hogy kapható az új oltóanyagos 3 hós oltás is már, de csak 5 óra után lesz a gyógyszertárban. Megkaptuk a receptet, így majd holnap délelőtt oltják.
Egyébként Gréti 6330 gramm és 63 cm és holnap lesz 15 hetes.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csilla
Székesfehérvárott lakom.Kép

Berkiadri,
akartam írni, hogy a mi manónk is csinált ilyeneket, és neki is az eleje volt a legrosszabb. 7,5 hetes korában odáig jutottam - amikor már 4 nap alatt sikerült összealudnom vagy 10 órát - hogy ezt nem bírom. Aztán azon az éjszakán nem ébredt, és azóta is hagy aludni minket. Kop-kop-kop.Kép

Etetőszék,
láttam a Régió Toys-ban olyan fából levőt, melynek a háttámlája 3 helyzetbe állítható és van benne bizt öv is. És utána lehet asztal+szék. Az ára ha jól emlékszem 13.500,-Ft volt. Most ebben gondolkodom.Kép

Kép

Kép
vizimano

Veszo: Fel a fejjel....tudom, sovány vagy talán nem is vigasz, de Gréti is nyűgös volt tegnap. Valami időjárás jön, tuti.
Tegnap reggel 9-től este 10-ig max. 2 percet aludt egyhuzamban, és ha összeadom a 2 perces alvásait talán összejön a 10 perc alvás egész napra.
Este másfél órán át szopizott mire végre elaludt. Ilyen még sose volt. Viszont aludt este 10-től reggel 7-ig. Ma valamivel jobb a helyzet, már kb. 1 órája alszik.

Megértelek amúgy, én is időnként kiborulok így, akkor minden baj. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A fa etető, ami szétszedhető kisasztal-székké sztem nem kell, hogy állítható támlájú legyen, mert evéskor ez nem lenne kényelmes. Ha már szét van szedve, akkor meg játékra szuper és akkor sem hanyattdőlve lenne nekik jó a székben.
És kell nekik ilyen kisasztal egyébként is(rajzolni, gyurmázni stb), így aztán nem kell külön venni . Mi nagyon sokáig használtuk őket. Õszintén: a műanyagot nem tudtuk volna anno kifizetni, ezért én nem mondom, hogy az nem jó, de én azokat nem ismerem. Biztos jók azok is, különben nem lennének, gondolom.

Védőnő: sztem a védőnői látogatásoknak nem ilyen rajtaütésszerűen kellene zajlania, mert mindig lehet olyan pillanat, amikor nem alkalmas, hogy bárki látogasson, nem? Azért illik egy telefont megereszteni. De nagyon sokféle védőnő van, aranyos is, meg kevésbé. Most látom, hogy Lirian is majdnem szó szerint ezt írta, egyetértek.

Vaktyúk
Miért nem szeretsz Gyálon lakni?
A Brendon nekem sem a kedvencem, csak az a karkötős csörgő az ami miatt vissza fogok menni.

Csilla
Mi Pomázon lakunk 19 éve, közben egyszer én laktam Budán, amolyan elit negyedben is 2 évig, amikor összetalálkoztam a leendő férjemmel.

Berkiadri
Biztos lesz hétvégi tali, és biztos lesz olyan a közeljövőben, amire el tudtok jönni. És köszönjük a felajánlást!
Majd nálunk is lehet tali, csak nem most még amíg hadiállapotok uralkodnak, főleg az utcán, a mellékutcákban is csatornáznak, állítólag nov 1 a határidő. Naponta változik a helyzet, hogy melyik utcán lehet közlekedni.
Jövőre mindenképp lesz hintás homokozónk a kertben, talán vmi kerti tali is lehetne, ha már nőnek. Ha még akkor is elfogadtok topik-társnak.Kép

Berkiadri
Ha alszik le tudod vágni a körmét, csak ne nagyon rövidre. Feltéve, ha nincs ökölben a keze. Ez a körömvágás ismétlődő hadművelet minden héten és a bébik nem szoktak együttműködni.
Vezso
vezso

Jégvirág,
nem semmi méretei vannak a kicsiKép lánynak.Kép

Fiam azzal készített ki, hogy alvás címén forgolódott a kiságyában, letúrta a rácsvédőt, részint ki is oldotta a szalagokat, és bevágta a fejét a rácsba.KépKép Visított. Én vagyok itt a legbendzsábbKépKép Mi lesz ha a fiam elindul???????????

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
a Régió Toys az, ami budán van, a Nándorfejérvári úton?
Nem is gondoltam, hogy ott van etetőszék... Kép

ajjaj
lirian

Connie igen valoszinu a pocakot tekerte, mert parom megnyomta a hasat picit amikor felvette es durrantott egyet, de ez csak egy nap szamlajara irhato, most is vegiguvoltotte a kajalast..Kép es tuti nem a pocak faj, na mind1 en a fog szamlajara irom, de sztem a takonykort is holnapra elkapja tolem.
Ha esetleg betegek lennenk akkor nem megyunk a talira ne fertozzuk vegig a brigadot, mindenki maradjon a sajat kulonbejaratu bacijainal.Kép
Pelus oylan kb 20eftnyi vasarlassal jonne ossze, nekem most nem kell mert kaptunk meg/persze amikor dugig vagyunk vele/, de ha osszegyujtitek kinek milyen mennyi stb kell elmegyek szivesen megveszem.
Meg van 2 db mellszivom, teman vagyok hogy eladjam ebbol gyujtok gyerekulesre manonak.

Kép
vaktyuk

Lir,
ezt itt vidéken láttam nálunk.Kép

Kép

Kép
vizimano

Jajj, de rendesek vagytok, hogy vigasztaltok. Majd elmúlik ez is mint minden. Csak ilyenkor az ember kizárólag a problémákat látja, nem a jót, pl most süt a nap, mégsem érdekel.
De, tényleg köszönöm az erőt, és a kis varázslólányt és mindent, köszönöm Kép És ne haragudjatok rám, nem szeretném másra zúdítani a bajaimat. Már megtettem, bocsánat..

Most sikerült a nagyobbik lánynak elaltatnia Rozit, eddig kb 15 percet aludt egész nap azt is 3 részletben. És semmi se volt jó, semmi nem segített, se ringatás, se cici, se pelluscsere, se masszírozás, teljesen kifogytam az ötletekből és el is fáradtam. Most alszik, kíváncsi vagyok meddig.
Vezso
vezso

Egy mondat erejeig...Kép
Mindenki szidja szidta a magyar oltoipart milyen szar oltasaink vannak stb stb ehhez kepest Magyarorszag a 3ik aki ki tudta fejelszteni a madarinfulenza elleni oltoanyagot.
Tenyleg hozzaertok Connie meg mas paramamik ti be akarjatok majd oltatni ezzel a vakcinaval?

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
nem tudom, még nem gondolkodtam el ezen.

Vezso,
nyugodtan gyere panaszkodni is, hiszen te is bátorítasz bennünket, amikor nekünk van rossz kedvünk. Ezért vagyunk, ezért van a topic.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
Zsana nem is fog visszajönni már ide írogatni? Mer' azért hiányzik ám!Kép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyuk, szerintem én be fogom oltatni, ha lesz kipróbált oltóanyag... én nagyon félek ettől a járványtól Kép

Gyerekek, kitartás, Liló most ébredt, és enyhén szólva nincs jókedvében Kép
lirian

Köszönöm a biztatást etetőszék ügyben,egyébként ennek a széknek aza laptípusa is hiper-szuper,meg hát ez is nagyon kényelmes a manóknak.Még minidg azt mondják,hogy még legalább egy javításra jó lenne elvinni,én meg mondtam amit a fogyasztóvédelmis bácsi mondott,azt mondta a néni felhívja főnökbácsit és elmondja neki mit mondtam,na jól megkavartam.Szóval holnpara is várok telefont és reménykedem hátha.Meg azt mondták motorikusan semi baja,talán az elem,hátha az 1800 ft-os elem fél nap alatt lemerül akkor meg megint csak ......Hazajön a férjem kiméretem az elemeket.

Vezso
Biztos a foga Rozinak,de mint írtam Maja is dinka volt tegnap nagyon ma talán nem annyira kop-kop-kop-kop-kop.

Vaktyúk
Eddig egy rugit vettünk a brendonba,meg cumisüveget ennyi,ja meg ezt a szart,de többet nem látnak csak legyen már valami.

Vizimanó
Ákos lovag piciként is gyönyörű és kicsiként isKép

Lirien
Raksz fel képet a nagylányodról?És köszi a névdicséretet,úgysem nagyon hallok ilyetKép

ja egy ötlet,ha van lehetőségetek vegyetek újjbábokat,nagyon élvezik a picik,nekünk egy gitáros kutya van eddig,de maja oda van a gyönyörűségtől,majd még akarok szerezni,bár ti ügyesek vagytok akár varrhattok is ilyetKép

Halló lovagjaim jól vagytok?
Kép
Kép
Timurr
Vendég

Jégvirág
Az esküvői ajándékotok borzasztó mekkora melléfogás lett... Azért legalább a méreteket megnézhették volna előre. Akkor mondok én is most vmit. Miután a mostani esküvő összes részletét leegyeztettük, és a listáról kiválasztottuk milyen nászajándékot vegyünk, és meg is vettük, kiderült, hogy a vőlegény családja is ilyet vett. Turmixgépről van szó. Most már nem is tudom visszavinni, meg nem is akarom,mert nem értem, hogy miért lett akkor megbeszélve. Ja, és egyszer már a digitális szobamérleg lett volna a mi ajándékunk, ezt kérték, hogy válasszam, aztán a boltból felhívtam őket, hogy tényleg ok-e, erre kiderült, hogy más vett már olyat. Szóval, ez a turmixgép a második variáció, de ezt már hagyom. majd kitalálják, mi lesz vele. A menyasszonytáncba is kell fizetni, azt kerek-perec megkérdeztem mennyit illik adni, nehogy megszóljon a rokonság. Lesz egy-két érdekes dolog. Pl a menyasszony anyukája (Anyukám huga) totál alkoholista, kb 25 éve, és sztem már az elején részeg lesz. Meg olyan rongyrázós lesz, és ezt nem szeretem. Az unokatesóm (a menyasszony) okos, aranyos lány, de most vhogy sodorják az események, hát, majd megírom mi lesz, ha vkt érdekel. Egyelőre még azt sem tudom hogy fogunk elindulni holnap. Meg mi lesz a cicánkkal, mert 3 napig senki sem lesz itthon, Anyuék se, Nagyim se. Kirakok neki egy vagon kaját meg vizet minden sarokba. Csak depressziós lesz, utálja, ha elutazunk, nem "szól" hozzánk utána napokig.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Hát a mai tornát kihagytam volna, olyan szarul voltam hogy majdnem elájultam a metrón! Kép Kép Kép

Patri!
Én megfertőzni gyerkőcömet; ő adni át nekem vírus! Kép Kép Kép

Csilla!
Mi is a X.kerületben lakunk, Kőbány city! Kép

Vezso!
Ne légy rosszkedvű! Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Zsuzsa,
igaz, hogy én új vagyok, de január óta olvaslak benneteket.Kép Jó újra hallani felőletek. Nagy baromságnak tartottam amikor azt javasolták, hogy fogyiztatsd Áront.Kép Anyatejtől nem lehet elhízni.Kép

Timurr,
Ákost nem érdeklik az ujjbábok, csak addig amíg leveszi az ujjamról és a szájába passzírozza.Kép
Csókoltatja Ákos Maját. (Ákos hálistennek alszik) Õ is tök zizi. Kicsi NyürimanóKép

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
ő Lili bárónő, mikor a dolgok kedve szerint alakulnak:
Kép

de most épp nem ilyen...
lirian

Vizimanó
Nekem is hiányzik Zsana, de csak nem ír. Ez nem ér, ilyen hosszú ideig nem írni...
És köszi a biztatást, lám már van pici mosolyom Kép De még pici.

Lirian
Én is félek ettől a járványtól, de nem lehet, hogy kicsit túl van reagálva? Mert emlékszem, amikor voltak ilyen-olyan betegségek a közelmúltban pl sars vagy hogy hívják, jól felfújták, és azóta se hallottunk róla. vagy azok a szarvasmarhás betegségek pl. Na, de én ehhez nem értek, ha kell ilyen oltás, hát kell.
Majd jobban informálódok én is.
Remélem Liló nem akar Rozi nyomdokaiba lépni sírás tekintetében. Még alszik, kop-kop.

Timurr
Gyönyörűséges Maja ezeken a képeken, minden topikos fiúcska bele fog szeretni!!!
Ügyin intézted az etetőszéket, kénytelenek lesznek visszaadni a pénzt. Vagy legalább hadd vásárold le, nem?

Szia Jimbone! Kép
Én olvastalak régen, már 7 hónapos a fiad! És még felkel éjjel? Jajj, akkor mikor fogok én jót aludni? Merthogy ugyanazt csináljuk,mint Ti, cici = fő táplálék, és gyümis keksz mellette. De még csak 5 és fél hónapos.
Nagyon érdekes a foglalkozásod és köszi, hogy az oktatásos dolgokhoz hozzászóltál. És szerinted is hülyeség a Zsolnay-módszer, csak azt nem értem, miért tanítanak így akkor? Mert Te értesz ehhez, és a Te véleményed se jó róla.
Fel is ébredt a Rozi, nem tudom mennyit aludt tán fél órát... és sír...
Vezso
vezso

Vezso,
lassan kezdem átérezni a problémád Kép
Nem tudom mi van ma Lilivel, máskor annyira békés... ma meg, elvan két percet, de egy másodperccel sem többet. Utána jön a nyügi, de nem akárhogy Kép

Ami meg a madárinfluenzát illeti: olvastam már kb fél éve róla (sőt, még terhes voltam), és azok az elméletek nagyon ijesztőek voltak... Nyilván amennyire lehet, utána járok majd a dolognak, de most egyelőre úgy gondolom, jobb,ha be van oltva a Kicsi, ha lesz biztonságos (?) oltóanyag...
lirian

Vaktyúk,
Csak azért kérdeztem, mert hogy írtad, hogy kiderült Csipet nem allergás a tejre.De ha tekeri a pocakját, mégse okés.Kép
Pelust akkor majd legközelebb, ha nektek is elfogy, addig veszünk önállóan.
Mellszívót megkérdeztem másik fórumon is.

Na jó, feladom az egykezezést, megyünk kicsit takarítani ezzel a házias fiúval, töbire később reagálok.

KépKép
connie

Veszo: Az úgy volt, hogy fölhívták anyósomat, hgy van e konyhabútorunk új. Anyósom mondta nincs. Erre hozták a fenomenális konyhaasztal+padot. Csak ez 1. nem konyhabútor, 2. mindenkitől pénzt kértünk a lakásfelújításra
3. anyósomat direkt kiképeztük (ezek szerint rosszul) hogy ha valaki kérdezi mit hozzon, akkor mondja, hogy pénzt
úgyhogy természetesen ezt is anyósom b...a el. boccs. Kép Csak a mai napig fel tudom húzni magam rajtuk. Azt se tudják hol lakunk, mekkora a konyhánk, nem is tudom hogy jut eszébe az embernek így ilyent hozni. Csak hát ők is verik a fogukhoz a garast, aztán gondolom valakinek csináltak egy ilyent és annak nem kellett, hát jó alkalom volt elpasszolni. Á...tele a hócipőm velük. Pedig már majdnem 1 éve...de sose fogom kipihenni.

Gréti tegnap volt zizi, ma egész jól működik. Piheni ki a tegnapi nem alvást.

Vizimanó: Tudod mi lesz? Esik-kel majd mint minden más baba a világon, beveri a fejét mindenbe, stb. De hidd el, nem azért mert nemfigyelsz rá eléggé!!!

Connie: Megnéztem a képeiteket, most nézem a videókat! Szépek vagytok mindannyian Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vizimanó
Láttam a brendoba bukósisakotKép

Vezso
KösziKépÉn nem is a cserét akarom,mert már ez a szék a szörny,a pénzt akarom

Timurr
Vendég

Lirian
Most látom a képet Liliről, csuda édes. Nektek bárónőtök van, nekünk hercegnőnk, néha így hívom Kép
Remélem nem lesz olyan nyügi, mint Rozi ma, most fenn van, de nem sír, az ok. De azért jó lenne, tudni, mi lehet. Mindenféle eszébe jut az embernek.

Vizimanó
A rácsvédőről jutott eszebe, hogy a kisgyerekeknek semmi sem akadály, pl vannak azok a gyógyszeres tetők amikre az van írva, hogy gyerekbiztosak, na, azokat az én gyerekeim kiskorukban másodpercek alatt kinyitották, és nekem meg alig sikerült!! Szóval ők nagyon figikásak, résen kell lenni amikor menni fognak! Kép

Delfinke!!KépKép
Ne légy beteg!! Gondoltam Rád! Tea, fekvés, gyógyszer...Orvosnál voltál? Hátha kell vmi plusz gyógyszer. Gyógyulj meg! KépKépKép
Vezso
vezso

Vizimanó,
Nekünk nincs rácsvédőnk, és valamelyik éjjel ütemes dobolásra ébredtem, hát manóka csapkodta bele a fejét álmában a rácsba, mert tovább akart fordulni, de nem tudott. Nem is ébredt fel.
Azon kívül, amikor kocsiban szoptatok, és kiveszem a hordozóból ölbe, rendszeresen beverem a fejét a tetőbe.Kép De ez sem szokta zavarni.Kép Keményfejű, mint az anyja.

Vezso,
Együttérzek, nagyon ki tud fárasztani, mikor Ákos nyügi. Tegnap is jól lefárasztott, és a vacsi se sikerült valami jól.Kép

Ja, már nem tudom ki kérdezte: ismerős házaspár férfitagja mondta eski előtt is, hogy nem szeretne gyereket, de a nő azt hitte, nem gondolja komolyan. Úgyhogy lehet, hogy Ákosom válóok lesz.Kép

De most jókedvem lett, mert hívott az egyik pár a kettőből, akikkel a jegyesoktatáson összejöttünk,és összejártunk szülés előtt, hogy szeptemberben találkozzunk megint, megyünk hozzájuk vacsira.

Jégvirág,
Köszi a bókokatKépMég elbízom magam. Ennél sokkal gyilkosabb is tud lenni a humorom, de azt csak a férjemnek tartogatom, mert ő biztos nem érti félre. Folyton húzzuk egymást, de a múltkor valami hasonló poént megeresztettem otthon is, aztán anyukám jól megsértődött, nem értette, hogy vicc.

Zsana nem tudom mikor jön vissza, majd a talin rábeszéljük.Kép

Ákos rajtaütészerűen elaludt babatornáztató borogatás közben.Kép

Ildi,Vaktyúk,
bacikat tessék lecsapni!

KépKép
connie

Bea,
benéztem a szegedi topikba, hát nem semmi.Kép

Egyébként én is Szegedre jártam egyetemre.

Az IH melyik? A Kálvin téri?

KépKép
connie

Connie
Köszi az együttérzést. egyedül vagyok a problémámmal. Anyu ilyenkor rossz tanácsokat ad pl "mondtam, hogy ne szoptass annyit" stb. A férjem sem nagyon megértő velem ilyenkor, nem tudom miért. Ideges lesz, hogy vmi nincs itthon rendben és olyanokat mond amivel nem segít semmit sem, csak még rosszabb kedvem lesz. Pl, hogy ne legyek apátiában, mert megéri a gyerek - de nem érti, hogy nem azért sír a baba, mert én rosszkedvű vagyok, hanem azért vagyok rosszkedvű, mert sír a baba, nem tudom jól fogalmaztam-e. És minden erőmmel azon vagyok, hogy jobb legyen, természetesen. Szóval nem tud a férjem ilyenkor megvigasztalni. Meg most tök elvárja tőlem, hogy közben pakoljak is be, meg csináljak meg egy ilyen napon mindent egyedül, mikor semmire se lett időm. Hú, lehet, hogy még össze is veszünk ma...de jó lesz...
Válóok azért lenne Ákos, mert a babatéma felmerült a vacsi közben? Kár, hogy beleolvastál abba topikba, annyira nyomasztó. Én örülök, hogy Jégvirág itt van nagyon, megérdemli.
Vezso
vezso

megéri = megérti, bocs
Vezso
vezso

Vezso,
Én is most dörrentem rá msn-en a férjemre, hogy jöjjön már hazaKép, mert nem tudok Ákos mellett pillanatnyilag semmit se csinálni, és még nem végeztem a takarítással. Õ meg persze pont ma maradt tovább. Nekem meg már elegem van, mert koszos vagyok, büdös és fáradt, nem tudom manót letenni, és még wc-t kell pucolnom ma.Kép Ettől persze neked nem lett jobb.Kép

Nem a vacsi miatt, már egyszer korábban, mikor Gabi elöször bevitte az irodába, kiderült ez a gyerek téma, és össze is vesztek rajta.

KépKép
connie

Vezso,
Sztem szelektálj, és csak azt csináld me, amit nagyon muszáj, pl. a pakolást.

KépKép
connie

Connie
Jó, azt fogom tenni. És pont így vagyok én is, semmivel sem végeztem és rólam ne is beszéljünk...még alig fésülködtem ma... Azért ilyenkor hazajöhetne a párom korábban, nemhogy későbben..na, nem hergelem magam.
Megyek is.
Vezso
vezso

Húú!
Én is beleolvastam a szegedi topicba, hát nem semmi.KépKépKép

Vezso,
a mai nap is el fog múlni, és holnap már minden jobb lesz. Van az úgy az emberrel, hogy senki sem tud jót mondani/tenni neki.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Nem fogod elhinni, hogy altattuk el az előbb: babakocsiban tologattuk a szobában. Máshogy nem ment, sztem Rozi már hullafáradt. Na meg én is. Kép
Vezso
vezso

Ákos ma leamortizált fullra. Végül amíg a képeit tettem albumba, - nem röhögni - oldalra fordulva a térdemet rágtaKép Pedig bekentem Dentinoxxal az ínyét, stb. Na de már alszik és ilyenkor naggyon jó. Ilyenkor mindig akarok még gyereket.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
egyébként olvastan a NG-ben v. az Élet és Tudományban, hogy amikor ilyen heves időjárási tevékenység van - ld. Amerika - akkor az valamennyiben befolyásolja a Föld mágneses terét és ezt az erre érzékenyek érzik. Én most nem vagyok érzékeny, de a fiam úgy tűnik igen. Meg is ittam egy fél üveg sört úgy lefárasztott. No, nem reklámozom, mert még elveszi a gyámügy fiát gondatlan anyjátólKép

Kép

Kép
vizimano

Vezso
Át tudom érezni a problémádat, és nagyon sajnállak!
De fel a fejjel, mert ennél már csak jobb lehet!
Ádámom tegnap volt ilyen nyügös. Biztos ez a hü.. front az oka mindennek!
Jó esküvőzést kívánok nektek, és majd írj beszámolót róla, mert engem érdekel, hogy milyen is volt!
Egy kis plussz energia! Csak neked!
Kép
Mosolyogsz már?KépKépKépKépKépKépKépKép

Timurr
Nagyon tetszett ez a mondatod:Láttam a brendoba bukósisakot
Vinnyogtam a röhögéstől!
Talán az eladónak a fejére kellene húzni, és akkor szét tudnád verni rajta az etetőszéket!
Bocs ha egy kicsit morbid vagyok, de hihetetlen, hogy ezek a dolgok mennyire feltudják az embert bosszantani. Sikerült már ezt elintézned?
Szilvi
hüpi

Szilvi,
Eszméletlen a milka-szürkemarhaKép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyuk
Én is Gyáli vagyok! Már olvastalak a gyáli topikban is téged. De az a topik halott. Kérdeztelek is, hogy te is itteni vagy. De nem reagáltál rá.
Miért utálsz itt lakni? Mi 3 hónapja költöztünk ide. Ki a gyerekorvosod,és a védőnőd?

Connie
A rácsvédő az a szivacs a fejénél, meg az ágy oldalánál? Na ezt nálunk rendszeresen kiszedi a helyéről, és azzal játszik, és a rács elé tett mesekönyvet /laporello/, pedig rugdossa, ütögeti boxolja, és forog mint az óra mutatója. Mindez a reggeli felkelés után, amikor nem sírva ébred. Szóval kész csatatér az ágya!
Üdv
hüpi

Vagy inkább lilamarha.Kép

Az a baj, hogyha a gyerkőc nyügi, előbb-utóbb én is az leszek, ettől ő még inkább, és be is indult az ördögi kör.

Hulla vagyok, de legalább a wc-pucolást férjem átvállalta, végül is csak portalanítani kell a szakik után. Nagyon fáj most már nekem is a hátam, a felfordulás miatt sokat kellett manókát cipelni. Be is fogok jelentkezni holnap a természetgyógyászhoz, akihez jártam a migrénemmel, az is nagyrészt a gerincem rendbetételétől múlt el.

KépKép
connie

Hüpi,
Igen, az a rácsvédő.
Nálunk nincs semmi az ágyában, egy falvédő van köré téve a fal felöli oldalon. Az ágy alvásra való, ebben nagggyon szigorú vagyok.Kép Egyébként meg jól elvan ébredés után, és mikor megunja a nézegetést, odaszól nekem, hogy "he", esetleg "he-he", arra szoktam felébredni.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?