Sziasztok!
Olvasgattalak benneteket, olyan jó kedvem lett, kuncogtam itt magamban. Köszönöm!
Viszont annyit írtatok a legutóbbi hozzászólásom óta, hogy megint nem emlékszem mindenre, elfelejtettem jegyzetelni, pedig akartam!
Ildi, Vaktyúk: Gyógyuljatok meg gyorsan, nem ám megfertőzni a srácokat! Marcikánkra külön kérjük vigyázni!
Berkiadri: Fú, de bunkó a védőnőd.
Amúgy én sem vágtam 2 hétig a körmét Grétinek (én meg ezt hallottam, de volt aki mondta hogy nyugodtan levághatom, inkább nem tettem, biztos ami biztos, kesztyű volt rajta addig)
Connie: Annyira csípem a humorod, komolyan már többször akartam mondani!
Hubri: Merre laktok? Férjed hol dolgozik? Ti jártok rendszeresen babamasszázsra?
Mukika: Egyszer tőled is kérdeztem, te se mondtad merre laktok, vagy csak elkerülte a figyelmemet?!?!?
Vezso: Én is örülök, hogy vannak itt is szegediek, meg hogy rátok találtam.
Esküvős ajándékozás a gyengém, talán azért jegyeztem így meg.
Mi anyósom rokonaitól nászajándékba 7 embertől kaptunk egy konyhaasztalt 2 paddal (!!) (ők csinálták ráadásul, nem vették) amit nem tudunk használni, egyrészt be se fér a lakásba, másrészt ronda. Eladni se tudjuk. Már adnánk 10ezer forintért, de ennyiért se kell senkinek.
Hangsúlyozom, 7 ember ajándéka ez, akik áradásul a legjómódúbbak az anyósom rokonai közül.
És 7 ember csak zabáltatása(boccs)-itatása került nekünk 5000 forintba fejenként (az 35ezer Ft). És az ajándék sorsa meg nyilván az lesz hogy a szüleim elhasználják télen tüzifának.
Házassági évfordulók, ünnepek, stb.: Én férjem addig vett nekem mindenféle apróságot amíg udvarolt és "nem kapott meg". Utána már semmit. Virágot se, 1 szál rózsát se, semmit. Na jó, eljegyzésünkre vett 3 szál rózsát, ennek lassan 1 éve. Se szülinapra, se semmire. Ja, nőnapra is kaptam valami tömegvirágot, amilyent az anyjának, hugának vett.
És simán kinézem belőle, hogy elfelejti majd a házassági évfordulónkat (első lesz majd novemberben
)
Egyébként imád, de ezek neki nem fontos dolgok, és nem fogja fel, akármennyire is mondom neki, hogy nekem meg jól esik ha néha meglep egy aprósággal. Akár egy csokor ibolyával vagy egy túrórudival ha leküldöm kenyérért vagy bármi. De nem
Pasik....
Úgy volt ma kapja Gréti a 3 hós oltást. Elmentünk, mondta a védőnő, hogy kapható az új oltóanyagos 3 hós oltás is már, de csak 5 óra után lesz a gyógyszertárban. Megkaptuk a receptet, így majd holnap délelőtt oltják.
Egyébként Gréti 6330 gramm és 63 cm és holnap lesz 15 hetes.
Bea