Új privát üzeneted érkezett!

Wish!
Igyekszem magam elfoglalni. Szoktam olvasni, rejtvényezni. Csak nehéz nem irigykedni, kukkolni a babákat az ablakunk előtt.
Timi
latimi

Sziasztok!
Niki Kép Köszönöm!
Te hány babót kérsz vissza? Én nem is tudom... Kérjek egyből 3-at? Vagy csak 2-t? Nem bánnám az ikreket, de az én dokim inkább a 2-t ajánlja.
Lányok Kép ! Mennyit érdemes?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Eddig szinte csak magunkkal voltunk elfoglalva, de most ti jöttök.

Petyaanya,

Hogy áll a lakás felújítási, átalakítási projekt?

Szerintem Timi félelmei mindenkiben benn van az alatt a 2 két alatt. Még bennem is bennem volt, csak kérdés oldalon, érzel valamit, de biztos nem, nem fáj....pedig bennem még nem is volt embrió!

Latimi,

please nyugi, (könnyű ezt mondani)
aludjál minél többet és ne morfondírozz (ide azt a morfondírt :-)) )
Kicsi séta jót tesz a vérbőségnek alhasban!
Nagyon szurkolunk!
Addig is nézegesd a farkasalom képeit!!!!
Be kell számolnod, melyik kép került fel újonnan naponta tutti elvonoma figyelmed!

Unique,

Igazán szép helyen voltatok, sajnálom a kaja dolgot.
Igaz mi még nem voltunk soha Horváto.-ban, de talán egyszer ezt is ki kell próbálni!

Én nagyon szeretem a halat, azonban szálkafóbiám van.
Ha egyszer rosszul nyelek, a halkaja be van fejezve részemről. A pisztrángot is én ettem meg utolsónak anyaralás alatt! De megérte a nyugalom, nem hagytam félben!

Renoka,

Még nem volt alkalmunk gratulálni.
Farkasok is nagyon örülnek a csodátoknak, gartulálunk.
Csak semmi agyalás!
Ma voltál UHn!

Renoca,

Mi a helyzet az oviban, belevetetted magad a gyerkőcökbe?
Nem nagyon írsz nekünk, a képek is hiányoznak, pedig milyen szépen süt a Nap! (A galád múlt héten amikor nyaraltunk nem nagyon jött elő!!!)

Lara family!

Épp most beszéltem Petivel, szóval tudom, hogy minden rendben van nálatok!
Akkor mán nincs kocsi csak gyalogosan, sétálva!
Remélem hamarosan láthatjuk Andort!
Lara,

ne haragudj de nem tudtam nem odafigyelni a tested alakulását leíró történetbe :-)), de férfilétemre azt hiszem ez ezzel jár. Oszt ha vége a szopinak Peti megjavíttatja ha nem elégedett veled, na de Neki te vagy a legszebb! (Ugye Peti!)

Mniki,

Akor nyomassad a fogigátlót! közeli gyerekeink lesznek az tutti! Kb 2 hét múlva punkció, jövő héten kezdjük a Gonalt, szerintem .

Fanni,

Sok ismerős van aki a sok sikeretelen inszem után lombik elsőre (Pl.: Enigma - Dévai), nagyon bízz magadban, az sokat segít!

Snori,

Azé még ne nagyon fuss, futok helyetted is inkább, vigyázz a sebekre.

Kriszta,

Mi 8-ra megyünk a Tímeához, azaz Judit, mert valószínű most először nem tudok vele tartani, szar érzés is, de majd mindent leiratok vele!
Inkább ketten halljuk és nincs bizonytalanság, de addig még úton van a spontán lehetőség is ugye!

Bornevet köszi, bevásárolunk.

Dedina,

Mi a helyzet?
Csak nem lefogyott a kártya?
Amióta haza értünk szinte nem is írtál!!!
Csak nem apa letíltott?

Hirtelen ennyi, ha valakit kihagytam, bocsánat!
Legközelebb bepótolom!

Puszi

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma : nem semmi, mi lányok elbújhatunk ilyen gondos és figyelmes hsz mögött KépKép
Lassan a finishben vagytok, hajrá, hajrá !

Fanni : én két babócát szeretnék visszakapni, legutóbb is így volt. Ha nem vagy 35 felett, a doki is a 2-t ajánlja, elsőre legalábbis Kép
Viszont most nem fogok az ICSI pártján állni, bár úgy is megcsinálják a felénél. szeretnék egy saját - tökmindegy hány sejtes - margarétát is visszakapni. Ki tudja.. ? Kép

Zsebiék is hamarosan visszajönnek a pihiből, nem ? Zsebike, gondolunk ám rád KépKép Várjuk a beszámolódat !!

mniki

Niki Kép
Miért nem fogsz az ICSI pártján állni? Nekem is tetszik ez a lehetőség, noha az én párommal szerencsére semmi baj sincs. A legutolsó inszemnél az volt a kiskatonák minősítése: "kiváló"! (Õ nagyon büszke is volt... de sajnos ez volt az akció legsikeresebb része...)
Mit jelent az, hogy "margaréta"?

Farkaskoma Kép
Én nagyon bízom az elsőben. Már úgy szerveztem az életem, hogy sikerülnie KELL! Lelkileg is rá vagyok hangolódva, s lassan a testi ráhangolódást is meg kell kezdjem Kép Nektek is sok sikert!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki Kép
Miért nem fogsz az ICSI pártján állni? Nekem is tetszik ez a lehetőség, noha az én párommal szerencsére semmi baj sincs. A legutolsó inszemnél az volt a kiskatonák minősítése: "kiváló"! (Õ nagyon büszke is volt... de sajnos ez volt az akció legsikeresebb része...)
Mit jelent az, hogy "margaréta"?

Farkaskoma Kép
Én nagyon bízom az elsőben. Már úgy szerveztem az életem, hogy sikerülnie KELL! Lelkileg is rá vagyok hangolódva, s lassan a testi ráhangolódást is meg kell kezdjem Kép Nektek is sok sikert!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó!
Voltam UH-n és ott van a baba a pocimban! Még csak foltocska, de gyönyörű!
Mindenkit imádok!

Köszi Farkaskoma, hogy te mindenkire gondolsz!
boldog reno
renoka

Timi Kép
Látod, mindenki milyen megértő Kép
Egyébként csak úgy irígykedj, hogy egy év múlva már téged fognak mások irigyelni Kép
Már csak egy kicsit kell kibírnod és meglesz a + eredmény.
Nem válszoltál, hogy merre lakotok Fehérváron.

wish

Wish!
Bocsika, hogy nem válaszoltam. A Lövölde utcában lakunk. Ismerős vagy Fehérváron?
Timi
latimi

Farkasok!
Értettem! Megnéztem a képet. Csinos pár vagytok. (ugye ti vagytok a képen?)
latimi

Farkasok!
Értettem! Megnéztem a képet. Csinos pár vagytok. (ugye ti vagytok a képen?)
latimi

Timi Kép
Fehérváron nőttem fel Kép
Anyumék a Vizivárosban laknak a Sarló utcában. Nem lakunk messze egymástól Kép

wish

Latimi,

Az a pár vagyunk aki a profilunkban is benn van.
Csak azért írom körül így, mert a képeken van egy kollégám is a párjával.
Köszi a bókot :-)))

Farkaskoma

Kép
farkasok

Reno,

Igazán nincs mit, gratula a babódnak a pocidba mégegyszer!
A siker minket is ösztönöz, főleg ha csodaszámba megy!

Farkaskoma

Kép
farkasok

FarkasokKép
Köszi az érdeklődést! Lakásfelújítás megrekedt, de már a nagyobb része készen van. (a piszkos anyagiak miatt) Várjuk a következő fizut, hogy folytatni tudjuk. Addig marad a száraz kenyér vízzel.Kép
Petyaanya

Kép
petyaanya

Wish!
A Sarló utca tényleg a szomszédban van. Kár, hogy még nem találkoztunk. Jó olyan emberekkel találkozni, akik ugyanabban a cipőben járnak, átsegítik egymást a lelki nehézségeken. Még jó, hogy van ez a net, mert én a kutyával nem tudok beszélgetni. Szegény tekiknek szoktam mondogatni a magamét.
Timi
latimi

Sziasztok,

Hűha, mennyit írtatok... Megy a dumaparty ezerrel, látom Kép
Na most miután hazajöttem és bepusszantottam a magam kis lencsefőzelék-adagját, igyekszem kimerítő lenni Kép

KavicskaKép
Jah kérem én este 9 után már nemhogy képben nem vagyok a világ felől, de a másik oldalamra fekszem Kép Bocsi, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem láttam az este a leveledet Kép
Megyek két hét múlva genetikai UHra a kórházba. Apropó: meg tudod mondani, hogy kérjek oda időpontot vagy hogy is van ez? A B doki azt mondta, abból csak azt fogadja el, a kórházit.
Na csak azt akarom mondani, hogy akkor igyekszem kedd-csüt menni az UHra. Az okés Neked? Kép Jó lenne talizni (nemcsak a gyogyó miatt Kép)

KrisztámKép
Örülök, hogy megnyugodtál és megérkeztek a rosszullétek is Kép
Te is kívánós vagy? Én most abban a fázisban leledzem, hogy borzasztó éhes vagyok, ha nem eszem, akkor meg hányinger. Ha eszem akkor picit jobb. Kép Na de nem mindegy ám mit. Mindig mást és mást kívánok. Nem egyszerű. Kép
Te most hányadik heti UHra mész? Olyan kíváncsi vagyok Rátok! Kép
A mai vizsg eredményét majd közösbe írom, ok? Kép

RenokaKép
Nagyon nagy gratula a picihez! Tudom, mit érzel mostKép
A Magne B nem segít a rosszulléteken, sajna Kép Sőt az elevit sem. Kép De a dokim szerint már csak 2 hetet kell kihúznom ezzel a rosszulléttel. Kép

Farkasok KomájaKép
Mindenképpen javaslom Horváto-t csak vigyetek magatokkal kacsit! Kép Ja, és ne pocakosan menjetek, mert nem a legmegfelelőbb egy kismama számára. Amúgy vannak nagyon szép részei. Főleg délen. Érdemes kihagyni északot, szerintem. Kép
Hát én egyáltalán nem ettem halat. A szálkát én is utálom, de ők ott úgy tálalják, hogy megsütik egészben, aztán kotorásszál Te magadnak mi az ehető belőle Kép Még a fejét is kihozzák. Na persze bele is számolják, magyarul kifizeted. Kép Szóval nagyon jövedelmező dolog Horváto-ban halas sütödét nyitni Kép

WishKép
Ja de igen, klassz helyeken kajáltunk, csak egy olyan kismamának, aki pl. megkíván Horváto közepén egy jó sóletet, nem annyira vicces ott a kaja-élet Kép

EdinaKép
Köszönöm a bíztatást. Tényleg mizujs Veled? Régen nem írtál... Kép

TimiKép
Abból a töltött kápiból átküldhetnél nekem is, most hogy megettem egy konzerv lencsét és eltelt 5 perc újra megéheztem Kép

LaraKép
Tényleg áldás az alvászat. Használd ki jó alaposan, ki tudja, mikor viccel meg a kis tökös egy éjszakai műsorral Kép

LányokKép
Voltam dokinál!!!! Kép 9+6 vagyok. És minden rendben van!!!!
Megtapizott, mondta, szép, korának megfelelő. Majd megnéztük UH-n is a picit. 23 mm, kb. 9-10 hetesnek megfelelő. És úgy mozgott, mondta is a doki, hogy "szuperaktív a kis Dezső". Kép Ott dobogott a kis szívecske is. Nagyon boldog vagyok!
Most nem készült sztárfotó, de férjem is ott volt, látta. Kép Olyan édi volt, külön e miatt eljött a munkahelyéről. Kép Majd ment is vissza Kép
Kaptam egy rahedli beutalót, pisi, vérvétel, EKG, genetikai UH... + védőnő Kép
Lesz dolgom a köv. két hétben bőségesen! Kép De nem bánom, nagyon boldog vagyok! Kép
És kívánom Nektek is ezt az érzést megélni, őszintén, szívemből! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Kriszta, innen kérlek a távoli éterből, állítsd le a szuggesztiós sugaraiadat, és tartalékold a lombikom utánra, mert más túl sok a melóból stop Kaptam osztályt, de ez még nem elég, a TÁRKI is elhalmoz munkával stop Hogy a p--csába fogok így leszigorlatozni a PhD-n max januárban stop

Huh, kivagyok Kép Kép Én tényleg fontolgatom, hogy halasztok évet. Nemtudom, mit tegyek.

Timi! Hogyhogy csak a tekikkel tudsz beszélgetni? Ne már... nálam mindkét nagyi kívülről fújja már a lombikos ABC-t, lassan már meg is értenek. A suliban felvilágosító órákat tartok a diákjaimnak, tudták, hogy margaréták vannak a hasamban... Az intelligens emberek szerintem ráéreznek, mi ez az egész.

Különben egy kicsit elgondolkodám. Valami jó magyaros szokás ez az ET után otthon fekvés és betegre aggódás a 4 fal közt. No nem akarok bántani senkit ezzel. De megnéztétek, lombikos babásaink közül ki maradt az ágyban/kanapén/fotelben? (Talán csak Lara, de ő más tészta, Andorka megfoganása hajszálon függött). Szóval...? Nem, Timi, tessék csak aktívkodni, azzal csak jobb lesz, neked is, a babókáidnak is, hidd el! Kép
s_norka

Nóri!
Azért én is aktív vagyok. Van elég sok feladatunk (lakáshiteles vállalkozás). A tavalyi sikertelen lombik után meghalt az anyukám, így már ő csak föntről lesz nagyi. A férjem anyja szégyelli, hogy lombikra járunk. A férjem apjával nem tartjuk a kapcsolatot, mert nem normális. Szerinte a fia már nem a fia, mert megnősült, és nem egy gazdag nőt vett feleségül. Így már csak az apám maradt, de ő már elmúlt 60 éves. Az öcsém meg nem Magyarországon él. csak egymásnak vagyunk a férjemmel. Még tudnék sok szar dolgot írni, amivel állandóan idegelnek. A tekik legalább nem mondanak hülyeségeket.

Unique!
legközelebb küldök káposztát fénypostán.

Timi
latimi

Nóri!
Nemcsak lakáshiteles vállalkozásunk van, mert az kevés lenne pénzügyileg. A férjem hivatásos katonatiszt.

Timi
latimi

Timike, "A tekik legalább nem mondanak hülyeségeket." - Ezen annyira jót kacagtam. Kép

Itt lestem, nem gurulsz-e be rám a szókimondásomért Kép , meg hogy félre ne értsd, ugyanis volt egy lány, aki szeretett volna aktívkodni a beültetés után, de nem MERT. Lelkifurdalása lett tőle... szóval ilyen is van. Aztán mi még "jobbak" vagyunk ilyen téren, mert ahogy olvastam, a BMC-sek közül sokan szentül hiszik, hogy végig kell feküdni (!) a 11 napot (nekik annyi van a vérvételig). Hát az azért már tényleg katasztrófa.

Az anyósod hozzáállására már komolyan nem tudok mit írni... Kép Nem lehet egyszerű.
s_norka

Nóri!
Tényleg nem egyszerű az életem. Szerencsére a férjemmel jól megvagyunk. Én a szókimondó embereket szeretem. Emiatt nem kell aggódni. Az ember csak azzal tud bizalmasan beszélni, aki igaz ember. Mivel ti annak tűntök így az éteren keresztül, így le merem írni a gondjaimat. nekem ez fontos. lehet, hogy régimódi vagyok.

Timi
latimi

Szasztok csajok,
Timi,
Azt hiszem Nóritól már megkaptad a magadét KépKépKép Nem tudsz hétvégén vérvételre jönni, hogy ne kelljen hétfőig várni ? Mostmár tényleg csak pár nap, elő azokkal a könyvekkel, bár ilyen jó időben én is inkább a sétára szavazok.Persze csak két szunya között Kép Nekem egyaltalan nem volt mensis görcsöm amikor kellett volna, igaz nálam már az inszemek alatt is 'szuperül' hatottak a progi gyógyszerek, amíg abba nem hagytam őket híre-hamva sem volt a mensinek. De ez egyéni, van aki végig görcsölget. Szóval továbbra se keresd a tüneteket, csak a zebrás tesztet !!KépKépKép

Nóri,
Isten bizony már nem rád koncentráltam, látod, Nikinek küldtem tegnap a mensihozó sugarakat, és lám meg is jött neki KépKépKép A következő pedig Timi lesz zebracsalogatással KépKépKép Majd rád is sor kerül hamarosan, ahogy kell, tüszőérlelő, petileszívó és osztódó sugik egymás után KépKépKép
PhD témában sajnos továbbra sem tudok segíteni, de ha gondolod, küldök egy kis halasztás segítő energiát Kép

Unique,
De jó,már a 10 hétben jársz KépKép Én most a 8-ban (7+5), igy hetfőn a 8. heti UH lesz. Kár hogy most nem készült képetek, úgy megnéztem volna. De már annál a nőgyógyásznál voltál akinél szülni fogsz, ugye ? Engem még most fognak elengedni a Kaáliból, ha minden jól megy.

Renoka,
Szuper, nagyon örülünk KépKép: Nem tudod feltenni a képet, olyan jó őket látniKép Most végül is nem is a Kaáliba mentél, vagy mégis, nem emlékszem.

Fanni,
Kis biztatásképp nekem is az első lombik sikerült 6 sikertelen inszem után, úgy hogy a párom eredményei egyre jobbak voltak. Sikertelen inszemek után az első lombiknál szokták javasolni az ICSI-t, mivel nem tudni hogy mi volt a sikertelenség oka. Nálunk ez nagyon be is jött, mivel a spontán összeeresztettek közül egy sem termékenyült meg. Tehát ha nem lett volna ICSI, akkor elpazaroltuk volna az első lombikot, igy pedig itt csücsül a pocimban Benőke KépKépKép
Én szerettem volna 3-at visszakapni, de csak kettő lett visszaültethető. Az igazság az, hogy sokkal kisebb annak az eselye, hogy a háromból 3 megmarad, mint hogy egy sem. És ha véletlenül mégis, akkor még mindig eldöntheted mi legyen vele. Nagyon drukkolok majd neked is Kép

Larapapa,
Szerintem sem kellene ráugranod a fogyóra, igy legalabb Lara mindig karcsúnak érezheti magát melletted KépKép Lara, persze amúgy is Kép

Krisztián,
Te aztán tényleg vetekedsz a lányok beszélőkéjével (irókájával ?)
Aztán óvatosan azzal a lambruscoval, nem legurítani mint a sört Kép Akkor lehet hogy Judittal pont elkerüljük egymást hétfőn, de biztos sok szép tüszőcskét fog látni a doktornő. Addig is ügyesen teljesítsd főszurka feladataidatKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Az előzőekben már írtam, nekem 7-én kellene tesztelnem. Lehet, hogy megvárom a pénteket, elvileg a mikulásnak akkor kellene megjönni. Remélem nem akar jönni, csak az igazi dec. 6-án. A 4. beültetés után az ember már zizi egy kicsit. Itt már retteg az ember, hogy a teszten az a bizonyos csík megjelenik-e vagy sem. Talán ezért is várom annyira azokat a bizonyos tüneteket. Igaz, a nővéremnek van 7 gyereke, és egynél sem volt még hányingere sem. Viszont teszt nélkül is érezte, hogy terhes.
Ráadásul, a nővéremnek csak 1 petefészke van, de így is potyognak belőle a gyerekek.

A beültetésnél feküdt mellettem egy csaj. Az is alföldi, mint a férjem. Õ nem mondta el otthon, hogy hova járnak, mert a szomszédos falujukban egy lombikos párra ujjal mutogatnak. Szinte kikerülik őket az utcán.

Timi
latimi

Kriszta Kép
Köszönöm, hogy ezt leírtad.
Ezek szerint Te a választ is megkaptad arra, hogy az inszem-ek miért voltak sikertelenek. Irigykedem ám, de remélem, hogy már nem sokáig! Amit az inszemeknél sosem éreztem, hihetetlen bizalommal és rengeteg pozitív gondolattal, energiával vágok most neki a lombiknak!
Mindenkinek hasnoló érzéseket, s Krisztához hasonló eredményeket Kép kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Timi Kép
A "ma megint megjött" topikba tegnap írt egy fehérvári srác, akik szintén lombikoznak. Szerintem érdemes lenne, a környékeden hasonló cipőben járó embereket keresned, mert nagyon sokat tud jelenteni, ha van kivel megbeszélni személyesen is ezeket a dolgokat (a tekiken kívül Kép)
Nagyon sokan lombikoznak én nem is gondoltam volna. Én aki megkérdezi annak elmondom, és nagyon sokan mondják, hogy az ő testvére is, meg a szomszádja, munkatársa stb szintén lombikozik.
Nekem van egy gimis osztálytársam aki szintén, és ugye Farkasokkal pl. egy házban is lakunk és egy harmadik pár is lakik itt, akik viszont már lassan finiselnek az ikrekkel Kép. Szóval érdemes kicsit nyitottabbnak lenni. Gondolj arra, 10 párból egy hasonló problémákkal kűzd.

Wish

wish

Sziasztok!
Nóri!
Túl vagy a varatszedésen?
Képzeld, az enyémet olyan mélyre tették a köldökömbe, hogy az ápolónő nem bírta kiszedni.
Most cérnával a köldkömbe rohangálok. Lehet, hogy megvárom amíg kilöki a szervezetem, mert jó megkínoztak :-).
byby

Wish!
Én nyitott vagyok, csak a lombikosok nagyrésze is szégelli a dolgot. fősulin van egy csoportársam, ők is lombikosok,(vki elpletyizte) és ő is szégyelli, és nem is akart róla beszélni. Mikor megkérdeztem hova járnak, azt mondta semmi közöm hozzá, ez magánügy. Ennyit a nyitottságról. A szomszédunk lánya a saját barátnőjéről sem tudta, hogy lombikra jár. ha más nem nyitott, én nem igazán akarom a erről a beszélgetést erőltetni. na meg amikor megkérdezik, hogy ez ugyanolyan gyerek lesz, mint a többi, akkor inkább nem mondok semmit. Már feküdt mellettem olyan csajszi, akinek az anyja tanárnő, és azt mondta, hogy ufo-s unokája lesz. Ehhez a témához az embereknek fel kell nőni.
Timi
latimi

SOS !

A mensi 2. vagy 3. napjától kell a fogigátlót szedni ? Mágus a 2.-at mondta, de akkor hogy vetetem le a 3. napi vért ? Úgy emlékszem előzőleg a 3. naptól szedtem Kép Help me !!!

mniki

Timi Kép
Hát ez nem hangzik túl jól. Mindenestre itt nagyjából meg tudod beszélni ezeket a dolgokat Kép

wish

Biztosan ismeritek ezt a civil megmozdulást, amiben Woodi is benne van talán, a lombikpetíciósokat. Máris rengeteget tettek, és úgy néz ki, konkrétabb formában is alakot nyer (szervezetileg) a mozgalom - és hát pedzegetjük a dolgot, hogy lehet ezt az egész lombikosdit megismertetni a széles világgal, tájékoztatás formájában is (cikk, nyomtatvány, ismeretterjesztő órák). Ne felejtsétek, eleve a Netes "populáció" a lakosság 17%-át fedi le, és ők az értelmesebbek. Lombikról még mindig keveset hallani.

Niki, szerintem nem gáz, ha 3.naptól szeded a fogigátlót. Hiszen vannak, akik rendesen tablettáznak, és ugye 1 hetet hagynak ki, mondjuk 5.napon jön meg a mensesük ebből, tehát logikusan az új ciklus 3.napján kezdik. Kép Én így okoskodám. Kép
s_norka

Ja, nem is mondtam. Képzeljétek, 7 ülés után elbocsátott a pszicho-m... szerinte a gyógyulás útján vagyok, nincs már mit beszélni, ha megint gáz van, menjek vissza. Kép Kicsit elpityeregtem magam kifelé jövet, szerettem hozzá járni.

Holnap megint megyek Kr.dokihoz, megbeszélni a menetrendet, bizony, bizony. És hogy teljes legyen a kép: jövő kedden du-n pedig a Tegyeszhez, beindítani az alkalmasságihoz a dolgokat... én annyira boldog vagyok most!
s_norka

Hogy én milyen szétszórt vagyok.

Byby, most jutott eszembe, hogy én még a kötést se szedtem le, nemhogy a varratot. Totál elfelejtettem Kép Na majd most.
s_norka

Nóri Kép
Te is benne vagy a "mozgalomban"?

wish

Wish, egyelőre még nem, csak követem őket, de ha úgy alakul, a közeljövőben igen. Kép

Jelentem, a férjem kiszedte a varratot. Byby, lehet, hogy nálad is inkább a párodnak kellett volna csinálni, nem az ápolónőnek...?
s_norka

Rohanok, csak egy kis story.

Nálunk a szüleim, és 1-2 barátunk tudja a lombikot. Anyósomék elég konzervatívok, így nem hiszem, hogy megértették volna miről van szó ill. biztos sajnálkoztak volna, ha nem sikerül - no, ez nem hiányzott volna.

Szóval mikor kiderült, hogy ikrek... a nagymamám (ő sem tudja, hogy lombik): "Nálunk a faluban is van egy ikerpár, de azok BETETT gyerekek Kép"
Aztán a másik: "Hallottam, hogy a Benkő Nórának is lombik babái vannak, ANNAK ELLENÉRE egész szép gyerekek, nem látszik rajtuk"

no, szóval ennyit a felnőttekről, meg a nyitottságról. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri Kép köszönöm szépen, így is tettem. Ma reggel kezdtem el szedni a Marvelont. Egyébként levetettem a vért, délelőtt hívom a dokit Kép

Nagyon jó, hogy a dokid úgy látja, egyedül is boldogulsz már Kép gondolom nagy lépés ez most neked és kihívás is egyben..
Várjuk, hogy K-val miről beszélgettetek KépKép

Timi, hogy vagy ? Remélem kicsit már nyugodtabban várod a szerdát Kép

mniki

Sziasztok!

Farkasok, Unique!
Nem most nem járt le még éppen a kártyaám.(Van még 3 napja)Csak annyi minden van, hogy nem jut időm jönni.Tegnap ugye az egész napom elment azzal, hogy Pesten voltunk.Menni kell jövőhéten is, reggel 7.30-ra, 4-kor kell kelnünk.Na mindegy a babóért mindent!

A doki nagyon szimpi volt nekem, most találkoztam vele először.Viszont nem lesz szeptemberben semmi, csak még pár hiányzó vizsgálat.Igaz az se semmi.Úgy néz ki, hogy átcsúsztunk októberre.De én már ezt sem bánom, csak sikerüljön.

Ja!Meg már nem emlékszem ki mondta, hogy ha kocsival megyünk nem térítik meg az üzemanyag árát, vagy legalábbis egy részét.Jó hír!!!!Megtérírik!!!!!

Ne, tudtam már mindent visszaolvasni, de már rohannom is kell.Talán a jövőhéten több időm lesz.
Mindenkinek rengeteg ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++ energiát!
Vegyétek ki a részeteket!Kép

Puszi!Edina
dedina

Mniki!
Már nagyon várom a szerdát, azt azért nem mondanám, hogy teljes nyugiban, de nyugodtabban. Én úgy érzem, mindent megtettem a babákért. A férjem úgy érzi, mind a 3 megtapadt. Én nem merek jósolgatni.
Timi
latimi

Timi Kép
Ne is jósolgass, csak bízzál bennük Kép Mi meg drukkolunk Nektek.

Nóri Kép
Nekem is nagyon szimpatikus a kezdeményezésük. És nagyon hálás vagyok nekik minden apró eredményért, amit elérnek. Csk legyen több időm és akkor én is szívesen segítek majd nekik.

Orsi Kép
"Betett gyerekek"? Kép Hát ha úgy nézzük, a spontán gyerekek felét is apuci teszi be Kép
Én persze talán könnyebb helyzetben vagyok annyival, hogy a családban nem ez az első eset és cégnél is nagyon értelmes emberek dolgoznak. Másrészről meg persze az óvodában és az iskolában nem fogom majd nagydobra verni, addigra semmi jelentősége nem lesz a dolognak. Majd csak a prücsköknek kell elmondai, ha már elég értelemesek lesznek hozzá. És a környezetemben azoknak akik hasonló probléma miatt éppen megzuhannak Kép

wish

Wish!
Nekünk is azért nehéz a lombikról "csak úgy" beszélni a lombikról, mivel donor spermát kell alkalmazni. nagyon hülyén jön ki, amikor vki poénosan beszól, hogy -besegíthetünk?. Mi már rengeteg alkalommal elterveztük, hogy majd jól beszólunk az ilyeneknek, de amikor megtapossák az ember már az amúgy is agyontaposott lelkét, hirtelen meg sem tud szólalni. nem politizálni akarok, de erre az országra jellmező, hogy mindig akkor lép, amikor megtörtént a katasztrófa. A lombikos gyógyszereket majd akkor teszik ingyenessé, amikor odáig fajulnak a dolgok, hogy szinte minden házaspár lombikra fog járni, és akkor már késő lesz.

Ha én bemondanám a férjem családjának, hogy biológiailag nem tudjuk ki az apa, fattyúnak neveznék a gyerekemet. Pédául az is fejtörést okoz, hogy elmondjuk-e majd a gyerknek az igazat (persze, ha összejön), hogy mi az igazság.

Timi
latimi

Timi Kép
Hát ez nagyon nehéz kérdés. Nekem most mesélte egy kollégám, hogy ők örökbefogadták a fiukat és amióta elmondták neki azóta meg van zakanva egy kicsit a srác (19 éves). Nehezití a helyzetet,hogy a felesége személyes kudarcként élte meg, hogy nem lehet gyereke, ezért nem is nagyon hajlandó beszélni a témáról.
Én azért fogom elmondani nekik, mert mivel a mi génjeinket öröklik simán lehet nekikis hasonló problémájuk és nem szeretném, hogy ha majd odakerülnek, hogy ők is gyereket szeretének (hű, de gyorsan nagymama lettem Kép), akkor tudják, hogy nekik nem érdemes várni arra, hogy ha majd spontán nem sikerül egy év alatt, akkor megnézzük mi van. Hanem náluk (főleg ha fiúk és hát ICSInél ez a valószínűbb) érdemes rögtön azzal kezdeni, hogy minden rendben van-e és aztán próbálkozni spontán. De remélem csak a jót öröklik majd tőlünk Kép

wish

Sziasztok!

Végre van egy kis időm bejelentkezni,hátha valaki hiányolt...Kép
Jól vagyok,csak éppen egyfolytában dolgozom mint kisangyal.
Most is csak azért érek rá,mert valaki lemondta az időpontját.Valsalnom kéne....,de már csak az ágyneművan,azt meg utálom vasalni.
Baba ügyben éppen kényszerpihenőnket töltjük.Na persze én azért alakítok itt magamban...hátha.
Mivel semmi történik,ezért nem is nagyon van mit írnom,és az időm is kevés,ezért nem vagyok itt,csak olvasok.
Timi!
Nagyon drukkolok nektek!
Unique!
Küldtem neked e-mail-t.

Jaaa!
Egyébként szeptember 26-ra kértem időpontot a Kaáliba.Addigra össze kell hoznunk egy babát,és ha mégsem ott kellene megjönnie valamikor.Szóval kiiartom a következő adag gyógyszeremet,aztán majd kezdünk valéamikor októberben előlről.
Na most megyek mert ebédidő.
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Köszi a drukkot. Most épp henyélek, mert ha túl sokat mozgok, akkor baloldalt szurkál.
Timi
latimi

Orsi : hmm, végülis jót nevettem a "betett" dolgon.. ha így vesszük, minden gyerek "betett", hisz az apja valamit csak betesz az ügy érdekében, nem ? Kép
Egyébként próbálok ilyen hülye megjegyzéseken felülemelkedni, de néha nehéz. Főleg, amikor a 3-as ikres ismerősünk kezd rá (ráadásul eü-s !!), hogy a lombikos gyerekek ilyen, meg olyan gyengék, betegesek, stb. grrrrrr !!!

Timi : nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk !! Az egybként sem könnyű helyzeteteket cseppet sem könnyíti meg a család KépKépKép

Lara : nagy a csend körülöttetek, csak nem a trónörökös diktál ? KépKép Ebben a szép időben ki szoktatok menni kicsit sétálni ? Olyan finom babaillat lehet nálatok Kép

Meglettek a hormonjaim
FSH 6,71
LH 8,76
Prolactin 13,89
Ösztradiol 163
TSH 1,7

Hát nem tudom... kicsit csalódott vagyok, nekem eddig az FSH-LH arányom jó volt Kép bár tudom, hogy PCO-s tünet...
Mágus mondta,hogy menjen minden tovább, határon belül vagyunk. Szóval remélem OK lesz és 10 nap múlva az UH sem mutat eltérést KépKép

Nóri (tudom, hogy te ezeket nagyon vágod Kép), szerinted gáz ez az eredmény ?

mniki

Elmondjuk-nem mondjuk: úgy gondolom, ha egy fiatallal 19 éves korában közlik, hogy örökbebaba, akkor az igenis törést jelent. Szerintem ez sokkal korábban kell elkezdeni.
A fiúkkal úgy gondolom, hogy a lombik, és az egész nem lehet tabu. Beszélni fogunk róla, mindig a saját szintjükön. Gondolok olyan pl. ha tesót szeretnénk, és ő is lombik baba lesz, akkor azt én hagyni fogom, hogy végigkövessék az eseményeket, akár sikerül, akár nem... és abban egészen biztos vagyok, hogy egy 3 éves is fel tudja a saját szintjén ezeket fogni.
Szerintem egy örökbebabánál is valahogy az elejétől fogva tudni kell kezelni a dologt, és nem felnőttként rázúdítani mindent, amivel szerintem csak azt tudják a szülők elérni, hogy teljesen megszűnik a bizalom gyerek-szülő között.

Niki Kép
no, hát ez a másik, atől én is a falnak megyek. Hogy lombik, és akkor ők nem lesznek majd olyan egészségesek, meg sérülékenyek... stb. hááááát. 2 gyönyörű fiúnk van 1szer voltak talán betegek, az is egy orrfolyás szintjén maradt, náluk nyitottabb, barátságosabb babát ritkán látni (minden elfogultság nélkül mondom, szerintem a talisok ezt csak megerősíteni tudják).
No, meg ha az eü-sök tudnák, hogy mit kell egy spermiumnak kiállnia addig, amíg eljut oda, hogy megtermékenyíthesse a petesejtet, ahhoz képest egy túra a petevezetékben szerintem sétagalopp.
A hormonjaid szerintem annyira nem vészesek. Tényleg az LH-FSH arány nem a legjobb, de szerintem is ez még bővel a tűréshatáron belül van. (nekem a prolaktinom 27 volt Kép )

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Egyetértünk Kép Csak sajnálom szegény munktársamat. Eddig nem is említette benn senkinek a dolgot, csak most mondta el nekem, mert valahogy megnyílt attól, hogy én nyiltan beszéltem az én helyzetemről.
Ez szerintem ugyanolyan kérdés, mint a hogyan lesz a kisbaba és a többi "kényes" ügy, mindig el lehet mondtani a gyereknek a saját szintjének megfelelően. Tabu semmiképen sem szabad, hogy legyen dolog.
És tényleg barátságosak a fiaid, bár képzelem mennyit nőttek és ügyesedtek mióta láttuk őket Kép

wish

Wish Kép
legyen tali és akkor bemutatkozhatnak megint Kép Kép Kép de nekünk tér kell, mert már mennek fel s alá Kép

Ha lenne kedvetek lehetne jönni felén "piknikezni" a millenárisba. Mindenki hozna valamit, a fű szuper, igazi piknikfű Kép
Mit szóltok?

Egy nagyon jó helyen olvastam, hogy mindig arra kell válaszolni, amit a gyerek kérdez... mindig a gyerek szintjének megfelelően. Így egy 3 évesnek is el lehet mondani, hogy hogyan születik a baba, és egy 10 évesnek is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csak pár szó erejéig a témához. Én sem vertem nagy dobra, de akivel komolyabban beszélgettem, annak simán elmondtam, hogy lombikozunk. A közeli ismeretségi körömben van legalább 6 pár akiknek lombikbabájuk van, egytől egyig gyönyörűek és egészségesek. Az emberi butaság határtalan, de mit lehet várni egy olyan országban, ahol a vörös hajú gyerekeket is kicsúfolják.
Nálam most az van, hogy biztosan lesznek olyanok, akik tudják, hogy lombikoztunk és ha azt is megtudják, hogy összejött a baba, nem fogják elhinni, hogy spontán. De nem baj, nekem teljesen mindegy, hogy in vitro vagy "in vino" csak gyerek legyen a végén.
Nem sikerül feltennem az UH képet, egyszerűen nem tudom lekicsinyíteni (digitálissal lefotóztam), egy foltocska látszik még "csak", de a legszebb folt nekem a világon.
Remélem nem gond, hogy néha akkorát beleszúr a hasamba, hogy felakad a szemem, főleg, ha tüsszentek. Meg néha ilyen tompa fájdalmat érzek, nyugtassatok meg légyszi. Már nem vagyok annyira zizi, hiszem, hogy nem lesz semmi baj, de ki tudja mikor leszek teljesen megnyugodva?
Zsebi mikor jön már haza? Tudja valaki?
Hú Timi, 3 baba! De jó, már nagyon várom a jó hírt!
reno
Azért jó, hogy Orsi be-benézel és megosztod a tapasztalatodat velünk, most mennyi idősek a fiúk?
renoka

Nóri, van valami hír ? Várjuk mit beszéltél Mágussal Kép

mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?